|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę: | |||
Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 28,89% |
Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie |
0 | 0% |
Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy |
0 | 0% |
Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las |
0 | 0% |
KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! |
17 | 37,78% |
DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! |
7 | 15,56% |
JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! |
6 | 13,33% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
2 | 4,44% |
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() Nasturcja super bodziaki. Ja kupiłam małej w pepco jak Ryba napisała że są, takie z reniferem i tanie były a jakość fajna ![]()
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Cały dzień myślę że coś miałam zrobić tylko nie mam pojęcia co to miało być... już teraz wiem
Kyte wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pociechy z córeczki i męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Wtajemniczenie
|
domi,paulinaizbea,maomani dzięki
![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Raczkowanie
|
paulinaizabela powoli tracę nadzieję i na dziś ... achhh a myślałam że się nie przeterminuje...
![]() sorento też tak myślę... narazie jest dobrze bo ich nie ma, ale jak przyjdą paseczki to cóż nie koniec świata myśle że istenieją jakieś sposoby na pozbycie się ich ![]() ![]() No dzięki za wiarę ale czuje się strasznie podłamana ! Mam wrażenie że dziś dalej nic z tego nie będzie... i że nigdy się nie doczekam ![]() ![]() ![]() Trele_Morele te rzeczy z sówkami są boskie !!! ![]() ![]() lineczka1989 też zastanawiam się co kupić TŻtowi i muszę sie chyba pośpieszyć bo gdybym miała leciec do szpitaala to później raczej nie będzie czasu na takie zakupy ![]() metkaa podobno pół roku przed porodem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Kyte wszystkiego najlepszego!!!!
wszystkiego dobrego dla dzieciaczków z okazji pełnych miesiecy dzieciaczki na zdjeciach ![]() u nas te problemy brzuszkowe zaczeły sie wczoraj, tak sie jakos zdarzyło, ze dzien po podaniu wit k+d. i sie zastanawiam czy to czasem nie ma czegos wspolnego z brzuszkiem. Dzidzia jakie Ty wit podajesz Witkowi?? w sensie w kroplach czy tabletkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Gabrysiaczek doczekasz się na pewno, nikt za Ciebie nie urodzi
![]() ![]() Jakieś głosy mnie dochodzą, budzi się mały głodomorek to lecę zanim się syrena uruchomi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najpóźniej będziemy czekać do 20 bo pani doktor mówiła że ma wtedy dyżur i wtedy się spotakamy na wywoływanie jakby nic do tego czasu nie ruszyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cora- slicznosci ![]() domii- ja w ub miesiacu z domowego wydzwoniłam za113zł...... mam szlaban na 3 miesiace ![]() Kacper płakał przez bitą godzinę i padł jak mucha. Ja nie wiem, prawie nic dzisiaj nie spał tylko taki maruda, pewnie przez tą chorobę ![]() Wg. jacy ludzie są dziwni. Siedze sobie w poczekalni i czekam na lekarza, i wchodzi matka z dzieckiem ok 8 letnim i mówi do tej córki- nie rozbieraj sie bo pod spodem masz krótki rękawek ![]() ![]() aaa no i dowiedziałam sie ze bede miec gości na 5 dni, po wigilii... czyli musze wieksze ilości żarła zrobić...bo umyśliłąm sobie małe porcyjki, żeby sie nie zmarnowało... i kolejny problem co kupić na URODZINY 7letniej dziewczynce... bo na święta pod choinkę dostanie 5xpuzzle MH[ tyle było w op. ], a tej młodszej kupiłam ten zestawik do rysowania ![]() co do kik- u mnie jak otworzyli to było MULTUM ludzi. mało tego, sama nakupowałam tam Kacperkowi pajaców, bo tych ma zawsze najmniej a na noc zakładam zawsze pajaca.. i teraz lipa, bo kurde one fajne są, ale sie przestraszyłam co napisała DE.. a dostałam bon na 40 zł..... ale nie bede tam kupować, pójdę do pepco- jest obok, albo do tesco też obok. W ogóle u mnie w tesco jakieś mega wyprze znów... czekam na kase z mopsu i idę bo są super spiochy i body z tygryskiem, prosiaczkiem albo kłapouchym ![]() ![]() Domii- TY brałas ten komplet z H@M czy spodnie osobno kupiłaś i body osobno??
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem że w porę sobie przypomniałam ale oglądam właśnie zdjęcia i rzuciła mi się w oczy moja firanka w tle i sobie przypomniałam że wieki temu miałam Wam ją pokazać
![]() ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2014-03-15 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
Kyte, spełnienia marzeń!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż za "odpowiedzialna" matka skoro tak ubrała chore dziecko ![]() Mi się tak marzy żeby zrobić zakupy dla Jasieńka ale moja mama bez przerwy coś kupuje i bez sensu byłoby kupić tego jeszcze więcej ![]() Tak brałam komplet ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Właśnie mi też się to spodobało bo reszta taka zwykła, choć lewa strona trochę jak flaga Polski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a powiedz mi jakie sa te spodnie? fajne czy jakaś lipa? ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- zapomniałam zapytać pediatry- można kąpać dziecko jak jest chore? i jaka jest Wg Was najlepsza pozycja jak maluch ma okropny katar? i ile razy mogę sciągać gilki? bo ja ściągam a on za 5 minut znów ma.. ![]()
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-12-13 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
A co do h&m wypatrzyłam tam pajacora http://www.hm.com/pl/product/14673?article=14673-G Jaśko ma podobnego i mamcia zapłaciła za niego 8 zł w ciuchlandzie
![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2014-03-15 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Wtajemniczenie
|
HEJ LASKI jejku jaki mialam dzien...mlodsza od poludnia nie spi cos ja chyba boli a starsza chce bawic...masakra jeszcze dupa odparzona wam tez idzie tyle pamperow co mi? oo juz placze...ide...a te gluty w nosie przeszly chociaz tyle
#1067 |
Wtajemniczenie
|
Wkońcu nadrobiłam, dziś mieliśmy bardzo zajęty dzień. Na 9 do okulisty, gdzie mieliśmy iść na wizytę prywatną a byliśmy na NFZ, nie wiem jak to sie stało ale portfel nie ucierpiał
![]() Poza tym wielka afera z chrzcinami, teściowa dalej twierdzi że nie przyjdzie.Nawet do kościoła. A mąż dalej jej broni. Powiedziałam mu że ma Popier.... rodzinę. Newtrend ![]() ![]() Domi ![]() ![]() Miki oby humor sie poprawił, a Amekla śliczna ![]() ![]() Dizi Adaśko ![]() ![]()
#1068 | |
Zakorzenienie
|
De28 ja po urodzeniu szymka mialam raz ten zastrzyk i wiecej go nie wezme, masakra co sie dzieje w organizmie, do tego praktycznie caly czas mialam plamienia, jak dla mnie to sie nie sprawdza, Lilith zdrówka,
u nas powiedzmy ze ok, mlody ma troche problemy z brzuszkiem a ja chyba z karmieniem piersia, tzn mleko mam ale dobija mnie (mozecie sobie myslec co chcecie) to ciagle karmienie, mlody jakby mogl to by caly czas na cycu wisial, a do tego mam wyrzuty ze zaniedbuje starszego syna ![]() jak zgram zdjecia na komputer to oczywiscie pokaze Wam Mateusza, Cytat:
coralady piekne zdjecia,
![]() |
#1069 |
Wtajemniczenie
|
spróbowałam dzisiaj swoich sił z aparatem a nie telefonem no i wyszło tak, chociaż modelka troche marudna popołudniu
![]() |
#1070 |
Zadomowienie
|
malinka mój starszak też cały czas chce się bawić... w uszach mi brzmi "mamuśka chodź do mojego pokoju, troszkę sie pobawimy"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Wtajemniczenie
|
Nasturcja
![]() Lineczka hmm co do szwagierki, może to szok poporodowy jakiś. No ale jak mówisz że dawno teściowej powiedziała ze ma wychować jej dziecko ![]() Lilith zdrowiej szybko ![]() ![]() Trele ![]() Rybka oby Kacperek był szybko zdrowy, oi fajnie że masz tak syzbko wizytę u neuro. De chciałabym widziec mine tego faceta ![]() ![]() Maomami ![]() ![]() Domi a jak ta twoja koleżanka co w ciązy była? nie pamietam dokładnie o co chodziło, cos tam ze nie wie z kim w ciąży jest czy co... przypomniałam sobie ![]() Kyte spełnienia marzeń, beztroskiego i słodkiego życia z mężem i dzieckiem( nie wiem czy teraz ci życzyć kolejnego ![]() ![]() Cora ![]() ![]() Idę czytac teraz opisy porodów
![]() ![]() Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-12-13 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
Nasturcja poród straszny i to przeszłaś to straszne poprostu, a na sam koniec twojego postu o mężu sie popłakałam
![]() Eluvtus fajnie że miło poród wspominasz ![]() Kociak pytanie o następne dziecko najlepsze, ja bym chyba w tym momencie padła ![]() A my juz po kąpieli w rumianku ![]()
#1074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() metka- a jak zareagowalas na zastrzyk? Moja szwagierka bierze to od 12 lat...tragedia. Nie chce wiedziec jak wygladaja jej kosci. Ja zle zareagowalam na sporale, natomiast kolezanka sobie chwali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
kazdy organizm inaczej reaguje, ja mialam mdlosci, bole głowy i te plamienia,
#1076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a pieluch też nam tak dużo idzie ![]() Domii- dzięki ![]() Kacper robi jakieś wodne kupki ![]()
![]() |
#1077 |
Wtajemniczenie
|
może od antybiotyku, podajesz mu coś osłonowego np dicoflor???
#1078 |
Zakorzenienie
|
mam lakcid ... ale tylko 1raz dziennie 1/2 'kapsułki"..
#1079 |
Raczkowanie
|
kurde był jakiś skurcz i odszedła reszta czopa
![]() az do domu musialam wrocic sie przebrac hehehe ... może po schodach pochodzę to będzie co z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Rozeznanie
|
niunia32
![]() ![]() ![]() Z tego co pamiętam, Dzidzia przerzuciła się na witaminki w tabletkach. De28 za wagę ![]() Ale fajne te spodnie, nie wiesz, czy w Polsce można takie dorwać?? maomami Mao, ciesz się, że Zuzik tak spać lubi i nie potrzebuje, żeby z nią jeździć ![]() ![]() Super zdjęcia zrobiłaś ![]() ![]() dizi Adaś ![]() coralady super, że z małym lepiej ![]() Fifik cudny ![]() ![]() paulinaizabela zmieniłaś avatarek, fajny ![]() domi fajna firanka i smerfik ![]() Beatka fajnie, że się udało na nfz, zawsze coś w kieszeni zostanie ![]() Co do chrzcin ![]() metkaa Oby wszystko się unormowało -i brzuszek i maluszkowe jedzenie, żeby więcej czasu dla starszego synka było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Jak nie dziś to jutro maluch się zdecyduje, podejrzewam, że 20.12 to już będziecie się do domu ze szpitala zwijać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.