![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
niezly koles
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za każdą udzieloną odpowiedź
![]() Oczywiście rozpiski jeszcze miłe widziane ![]() Hje rozumiem że ma błyskawiczną owsianke, a jak przygotować taką nie przetworzoną? Czytałam że albo na krowim mleku albo na mm (w zależności kto jakiego używa). No ale mm gotować? Bo to trzeba zagotować mleko i dopiero dać owsianke. Można mm gotować?
#4743 | ||||
Zakorzenienie
|
omg, ale przezycie
![]() Cytat:
![]() co jest? ![]() Cytat:
10 - deserek 12 - obiad ok 200 14 - deserek 16-obiad ok 200 18 - kromka cheba/jaecznica 20-kaszka ok 200 noc - uuuuuuu ![]() co do szczeniaczka - jesli nie przeszkadza Ci jezyk to mysle ze warto Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do opieki to: - sa po 2 dni dla rodzicow czy lacznie? -trza wykorzystac w roku kalendarzowym, tak? -jak sie nie wykrzysta to przepada czy mozna sobie policzyc za to nadgodziny/wziac wolne czy doopa blada? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- My już po jasełkach. Wohtek oczywiście do grzecznych pastuszkow nie należał :/ kolend nie śpiewał :/ ach ! za Ewa bawiła się wyśmienicie :p Non stop na scene się rwałą :P
![]() |
#4745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to jak w sie ubrac? mega extra sexi cool ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Lady Kochanie co się dzieje?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za każdą udzieloną odpowiedź
![]() Oczywiście rozpiski jeszcze miłe widziane ![]() Hje rozumiem że ma błyskawiczną owsianke, a jak przygotować taką nie przetworzoną? Czytałam że albo na krowim mleku albo na mm (w zależności kto jakiego używa). No ale mm gotować? Bo to trzeba zagotować mleko i dopiero dać owsianke. Można mm gotować?
#4748 |
Wtajemniczenie
|
Lady
![]() Aga, dużo siły ![]() Nawijko, gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam pokazać ulubioną zabawę Blanki od dwóch dni
![]() http://m.youtube.com/watch?feature=y...e_gdata_player Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
co Ty gadasz babo??
Cytat:
Co do posilkow: 7:30- 8:30 -210 ml mm z łyżką kaszki "zdrowy brzuszek" 10.30-11.30(zalezy od drzemki, czadem nawet 12)-jogurcik +sloiczek duzy owocow 15.00-16.00(czasem 17)-obiadek (zależy od upodoban czasem piękne 190 g, czasem niecaly ten sloiczek a czasem nawet ten duży sloiczek 250g 18.00-19.00 -2/3 kromki buleczki z maselkiem, lub serek bialy naturalny ...ok 150-200g 20:30-21.00- 240 ml mm.+picia ze 30ml Pozatym dziennie od 300ml picia do 500ml. ![]() W międzyczasie pół jablka zje albo mandarynke, albo kilka winogronek. CZY JE ZA DUZO??? Cytat:
![]() ![]() MIKA...współczuje wieczornej akcji...chyba bym sie ze.s.rala ze strachu ![]() Cześć wogole kochane moje! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pieknie sobie radzi! i jaka ostrozna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4753 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrabiam od południa, ale Filip ma dzisiaj jakiś zły dzień, jojczy i jojczy, mało co śpi, także chcąc nie chcąc opuściłam się w produkcji postów ![]() ale dzisiaj miałam stresa rano: miałam rozmowę z szefem (przez gg ![]() nie widziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() masakra ![]() Cytat:
![]() dobrze, że już po ![]()
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jednego rodzica, na jeden rok kalendarzowy. Jak nie weźmiesz to przepada. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Neti-za dużo? Nieee,no co ty. Wszystko ok po mojemu.
Co do szczeniaczka to przeanalizowałam i nie biorę. Mi dziś z posiłkami poszło całkiem przyzwoicie. Mm było tylko o 1;50 w nocy,potem 6;50 i 16;40. W międzyczasie dostał chleb z jajkiem,jogurcik,kaszkę glutenową,obiad,owoc. Piszesz Neti że dodajesz do mleka miarke kaszki zdrowy brzuszek-nie robią Ci się grudki w mleku? Ja ją miałam i jak dawałam do mleka to nie mogłam rozmieszać. Zostawały grudki. Na gęsto też musiałam się sporo namieszać żeby wyszło na gładko. W końcu wyrzuciłam bo nerwy tylko przy tym traciłam a mały jakoś wybitnie za tym nie przepadał.
#4756 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny takiego pięknego posta napisałam i wyłączył mi się komp z przegrzania heheheh no cóż w skrócie
Hope mi iladian pasuje Szaja fajna fota Fefcia ja Cie zabije kobieto !!!! Tak płakałaś że Blanka jest do tyłu bo ma szelki a teraz co????!!!! GRATULACJE dla małej gwiazdy Mały ewidentnie nie toleruje banana. Jazda przez całą noc z finałem nad ranem ![]() Hmmm nie wiem czy mogę ale jeśli chciałybyście zaprosić mnie do grona swoich koleżanek na fb to bardzo prosze ![]() ![]() Spadamy dziś do teściów a jutro na jarmark więc odezwe sie później |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Dziś Antonio miał drzemkę 10.30-11.45, siedział z, tesciem, bawili sie, potem lezeli na łóżku i tesciu mu śpiewał, opowiadał bajki a maly siup..usnal na 40 min o 13.15....nigdy tak nie było
![]() Teraz położyłam sie z nim na lozku..on oboj sie bawil..ja latalam po kanalach...i potem sie przytulil...dobre 10min w bezruchu...tz wchodzi i mówi mi ze on spi....o proszę...tak wlasnie teraz leżę Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jest tez druga bobovity...ale ta nestle fajnie pachnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widocznie mały potrzebuje jeszcze mleczka, sam z niego zrezygnuje w swoim czasie. Nie ma co mu ograniczać ![]() Ja bym już zeszła z nerwów kochanie gdybym ciągle brała do siebie to, co mówią inni na temat jedzenia mojego dziecka. Schizuję trochę, trudno żeby nie, kiedy niemal 11 miesięczniak nic prawie poza mlekiem nie je, same widzicie, że jestem tym zmęczona bardzo ale staram się trzymać. Ty nie masz powodu do obaw, Oskar wie co mu potrzebne. W książce "Moje dziecko.." są opisane takie badania, chyba o tym już tu było? że dziecko jeśli tylko rodzic mu umożliwi dostęp do wszystkich składników to samo sobie skomponuje jadłospis tak, że nic mu nie będzie brakować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
Neti, Antoś to Twoja mała kopia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Chcecie zobaczyć zlego szopena?...
proszzzz ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Co tu taka cisza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laurko-Tobie również dziękuje ![]() Po prostu chce dla swojego malucha jak najlepiej ![]() Wiecie przecież ![]() Neti-tak z Nestle. Tylko ja miałam 7 zbóż z lipą. I za cholerę nie mogłam jej "rozbić". Teraz mam z Nestle ale na wodę. Trzy smaki owoców,pszenica i jogurt. Mały dziś dostał pierwszy raz i smakowało ![]()
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa ![]() Bokeh ja nawet ostatnio chciałam Cię zaprosić na spacer, ale piździawa nieziemska była ![]() ![]() Nawijko, Nancy Rodzice mi pomagają, ale też mają swoje zajęcia i ciężko z dnia na dzień wszystko rzucić i do nas przyjechać. A t. po poważnej operacji, także nawet nie śmiałabym prosić o jakąkolwiek pomoc. Szaja w styczniu będziemy dalej ciągnąć rehabilitację na Ułańskiej i sugerowano nam potem konsultacje z psychologiem dodatkowo. Z integracją sensoryczną walczymy w domu, a co do ruchowej rehabilitacji to Ewa ostatnio zrobiła duże postępy, nauczyła się pięknie sama siadać i próbuje po swojemu raczkować, wspina się do klęczków i rwie się do stania ![]() ![]() Aga witaj ![]() Ifwka jak Oliwka? Jaka cieszę się, że z tą przepukliną nie jest źle ![]() Gojka witaj i przykro mi z powodu koszatniczki ![]() Fewciu super, że Blanka się dobrze czuje w żłobku ![]() Lady Ty jakoś ściągasz ten zator? Nawet mi nie mów o tym zapeszaniu bo o tym samym pomyślałam ![]() Elmmi śniło mi sie ostatnio, że mówiłam Ci, żebyś obejrzała w Ikei jakieś miseczki, a Ty powiedziałaś, że to niemożliwe bo zrobiłaś już listę co potrzebujesz i ta lista zamknięta śpi i czeka na wyprawę do sklepu ![]() Mika masakra z tym pijakiem! Aż miałam ciarki! Dobrze, że nic się nie stało! A moje zapalenie z prawej strony ustąpiło i wlazło w lewą... Także wczorajszy dzień znowu pod znakiem wysokiej gorączki, nocka ciężka, wszystko boli. Teraz już chwilę nie mam gorączki, także liczę na to, że będzie lepiej, ale boję się, że zaś zapeszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Meneq, no to klops nie widziałam tu takiej folii do mikrofali. A ty piszesz cały czas o białym ryżu, czy nieoczyszczonym, naturalnym, brązowym? Ja się staram nieoczyszczonego używać jak naj mniej.
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Deli....PM!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki.
Podczytuje Was ciągle ale nie mogę się wbić w temat Od zeszłego piątku do środy męczyliśmy się z jelitówką, bo łapała nas wszystkich po kolei. Teraz niby ok ale Michasia jest jakaś niewyraźna i boję sie o nią strasznie bo w zeszłym roku w listopadzie tez niby złapała jelitówkę i była niewyraźna a u lekarza sie okazało, żee miała zapalenie płuc. Boję się powtórki z rozrywki ![]() Poza tym jestem wypompowana z sił a jeszcze z tż mi się coś średnio układa( pierwszy raz od ślubu) ![]() A z dobrych wieści to witek chodzi jak szalony, ba on już biega bo chodzenie mu nie wystarcza. ![]() Uśpię szkaraby i spróbuje sie trochę do Was odnieść |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
mlody zasnal mi na kolanach podczas inhalacji, sluchajac ONA TANCZY DLA MNIE
![]() Cytat:
hahahaha - ale antonio ma wlosow!!!!! Cytat:
tez wyrzucilam bo mnie takie nerwy na nia braly ze szok! paciarajstwo jakich malo!!! nazwe ma adekwatna do zawartosci - prawdziwa LIPA ![]() O tak, ta jest super, rano mlody ja wykonczyl i teraz daje mu mleczno-pszenna z biszkoptami, jest ok |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.