Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-14, 18:51   #4891
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
busem z łóżeczkiem turystycznym???
Ale... jakby na miejscu było takie łóżko dwuosobowe i Hania między Wami by spała to czemu nie? No chyba że takie jednoosobowe łóżko to też bym się bała że dziecie spadnie.
No wiesz co ja na dwuosobowym też sie boję bo mała sie przebudzi postanowi pospacerować po łóżku i spadnie. Ona niestety jest taka ze obawiam sie ze nawet jakbym sie obudziła i zaaragowala to doszła by do brzegu łóżka z prędkością światła. Spadła mi już i teraz jestem mega wyczulona.

Black, Nawijko, Aska moje dziecko żeby mi nie było smutno ze nie mam imprezy jak Wy właśnie robi mi ostatnio jej sie coś poprzestawialo zawsze spala o tej porze a teraz...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-14, 19:27   #4892
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Wpadłam na chwilę, poczytałam troszkę i zaraz się zmywam, bo mamy dzisiaj wychodne z mężem - idziemy najpierw na basen, a potem na imprezę, ale super. Cieszę się ogromnie. Muszę wygrzebać strój kąpielowy z dna szafy i na szybciocha ciachnąć sobie gąszcz na bożence. Nie jest źle, ale w połączeniu ze strojem będzie słabo.

Kupiłam dzisiaj małej takie coś pod choinkę - http://allegro.pl/bebenek-interaktyw...786138278.html Tylko zapłaciłam 27zł za to. Fajna zabawka, a mała uwielbia bębnić, więc jak znalazł.

Dobra, lecę się picować, muszę sobie mocno zafiksować mejkap, żeby woda go nie ruszyła.
Black ale zazdroszczę wyjścia z mężem
Mój tż jeszcze w pracy jest a jutro też cały dzień pracuje
Bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No wiesz co ja na dwuosobowym też sie boję bo mała sie przebudzi postanowi pospacerować po łóżku i spadnie. Ona niestety jest taka ze obawiam sie ze nawet jakbym sie obudziła i zaaragowala to doszła by do brzegu łóżka z prędkością światła. Spadła mi już i teraz jestem mega wyczulona.

Black, Nawijko, Aska moje dziecko żeby mi nie było smutno ze nie mam imprezy jak Wy właśnie robi mi ostatnio jej sie coś poprzestawialo zawsze spala o tej porze a teraz...
.
hmm... no mi się jeszcze nie zdarzyło żeby spadła śpiąc między mną a tż.

A co do to Darii też się coś poprzestawiało ostatnio Teraz akurat śpi ale co wieczór urządza śmiechy chichy no i w nocy obowiązkowo 2 godziny zabaw
A tak ładnie już spała całą noc, tylko raz się na mleczko budziła. Buuuuuuuuuuuu
Stary 2013-12-14, 19:28   #4893
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

dziala mi myszka - baterie trza bylo wymienic
ale juz maialm schizy ze mi mlody ja zalatwil na amen przy 769356729546354 lupnieciu na schody

bylam zalatwic przeglad samochodu bo mi sie skonczyl... 13.10 :brzydal:
Pstryku jestes miszczem

Cytat:

Kurde Bokeh a mloda z nami tak spi .. nauczyliscie ja schodzic tylem ... ja robilam jak mi Lady napisala, caly czas jak sie schodzi i odwracalismy i teraz ona juz sama tak schodzi, nie trzeba nic mowic ..
Zreszta wydaje mi sie, ze jak bedziesz spala z brzegu to sie obudzisz napewno ... ale na 2 dni to nie wiem chyba byscie sie musieli w plecaki pakowac, przeciez to pol domu trzeba wziac ..... Czy macie z TZ prawko ??? moze czas o tym pomyslec

A ja wrocilam z bieganie, dzis super prawie 7,5 km i ponad 600 kcal .. a dzis idziemy na imprezke z tz, mloda u moich rodzicow ....2 desperadoski na stole na mnie czekaja az wroce z kapieli akurat musze uzupelnic spalone kcal
Stary 2013-12-14, 19:32   #4894
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
ooo Hania też rozgniata wczoraj dałam jej mandarynke do łapki, z taka siłą ją rozgniotła żemasakra cała była w mandarynce.
No i w ogóle mamy regres jedzeniowy nic tylko mleko

pokaż zakupy

he he :P

Ja własnie robię owoce morza na patelnię te co marsi mi poleciła ciekawe co to będzie

kurde ścięłam się z tż, chciał jechac do znajomych jutro na dwa dni za kraków, i pytam gdzie będziemy spać a on że no jak nie chce z Hanią na łóżku (nie chce bo nie hce żeby spadła) to może na ziemi :/ i mówie mi to weżmiemy łóżeczko turystyczne. Tylko że my nie dośc że busem z Hanią w wózku, naubierana jeszcze wiecie jak z dzieckiem miliard rzeczy jeszcze łóżeczko turystyczne.... no i powiedziałam że nie chce tak jechać to się rozłączył ale kurde pojechałybyście?
współczuję problemów z jedzeniem, może to zęby? U nas przez ponad 2 miesiące nie chciał nic prócz uu, jak mu wylazły dwie górne jedynki to trochę się polepszyło. Może i Was wreszcie coś z zębcami ruszy...
co do rozgniatania mandarynek to mój tak samo robi i jeszcze macha rączką (w środku mandarynka) i ściska z całej siły i sok rozbryzguje po całym mieszkaniu
a co do wyjazdu, na podłodze z Małą - noł łej :/
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44159459]Pstryniu, ale nazwa... srafan

Dzięki dziewczyny, już ok, jeszcze do jutra antybiol żrę (jest CHOLERNIE gorzki!)[/QUOTE]
taki różowy?
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Wpadłam na chwilę, poczytałam troszkę i zaraz się zmywam, bo mamy dzisiaj wychodne z mężem - idziemy najpierw na basen, a potem na imprezę, ale super. Cieszę się ogromnie. Muszę wygrzebać strój kąpielowy z dna szafy i na szybciocha ciachnąć sobie gąszcz na bożence. Nie jest źle, ale w połączeniu ze strojem będzie słabo.

Kupiłam dzisiaj małej takie coś pod choinkę - http://allegro.pl/bebenek-interaktyw...786138278.html Tylko zapłaciłam 27zł za to. Fajna zabawka, a mała uwielbia bębnić, więc jak znalazł.

Dobra, lecę się picować, muszę sobie mocno zafiksować mejkap, żeby woda go nie ruszyła.
fajny bębenek
zazdroszczę basenu i dżamprezki
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jestesmy u t., bo wychodzimy na urodziny pozniej.
Tesc osiagnal kolejny poziom mojego w☠☠☠☠a - daje Kubie do polizania jablko, ktore sam je, fuuuuuu.
Oczywiscie wielce oburzony jak nie pozwalam i jak nie patrze to znow to robi :/ dopiero t.na niego nakrzyczala :P

a fuuuuuuj :/
udanego wieczoru

my dzisiaj próbowaliśmy dawać Kubie jedzonko w kawałkach, np. ugotowany, pokrojony ziemniak, seler, brokuł, kalafior, sporo zjadł ale jakie pobojowisko potem brokuł był wszędzie nawet wlazł pod pieluchę ale ładnie częstował się z miseczki i ładował do buzi
potem akcja kurczak, zjadł tylko plasterek ale pewno nie był głodny.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 19:39   #4895
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
A ja wrocilam z bieganie, dzis super prawie 7,5 km i ponad 600 kcal .. a dzis idziemy na imprezke z tz, mloda u moich rodzicow ....2 desperadoski na stole na mnie czekaja az wroce z kapieli akurat musze uzupelnic spalone kcal
Udanej zabawy

Widzę że dużo z Was dziś imprezuje

A ja sama se poleje chyba
Kurde mam doła...jestem grubaaaaa
Stary 2013-12-14, 19:43   #4896
mala_19kw
Zakorzenienie

Na godzinę nie miałam dziecka,zawdzięczam to bujawce

Jestem dziś nie do życia. Idę do wyrrra

Ciao lasencje
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 19:51   #4897
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc kochane
Oswiadczam oficjalnie, ze od dzis jestem z Wami codziennie alez sie za Wami stesknilam.... przyjmiecie mnie

powiem tak: TżKija pewnie by dostał palpitacji serca na sam widok mojego kupionego po taniosci komputera, ale ja jestem megazadowolona bo wreszcie bede z Wami, bede miec kontakt ze swiatem i z Wami
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 19:52   #4898
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Udanej zabawy

Ciekawe gdzie klamczuszku ....

To ja pije razem z Toba , bo TZ bedzie dopiero koolo 22,30, a ja mam sie do tego czasu wyszykowac ... Muzyczka leci, piwko otworzone, cos czuje ze dzisiaj bede krolowa parkietu .... nie tanczylam prawie 2 lata, ja ktora przed ciaza regularnie raz na miesiac smiagala z kolezankami na imprezki
Stary 2013-12-14, 19:53   #4899
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Udanej zabawy

chyba na stopie
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc kochane
Oswiadczam oficjalnie, ze od dzis jestem z Wami codziennie alez sie za Wami stesknilam.... przyjmiecie mnie

powiem tak: TżKija pewnie by dostał palpitacji serca na sam widok mojego kupionego po taniosci komputera, ale ja jestem megazadowolona bo wreszcie bede z Wami, bede miec kontakt ze swiatem i z Wami
ale fajnie, że jesteś
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Na godzinę nie miałam dziecka,zawdzięczam to bujawce

Jestem dziś nie do życia. Idę do wyrrra

Ciao lasencje
Stary 2013-12-14, 19:57   #4900
aska27adopcje
Zadomowienie

Ciao Mała ...

Sylwietta witaj z powrotem ... od razu mow czy slyszalas hist z obeliksami

A tak wogole ja sobie w obeliksach teraz siedze i pije browarka ....

No i Sylwia jest okazja do tugezy, musze polac ... czea opic Twoj kompiujter co by sie dobrze sprawowal

To ja juz lekki szumik w glowie a tu puchy no nic do lusterka

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-12-14 o 20:04
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:07   #4901
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Zator mi juz prawie zszedl, razem z polowa cycka laski mam doslownie mniej niz zero! Jakbym miala duzy biust to by zostaly uszy krolika, a tak mam po prostu dwie Pietraszkowe skarpetunie zamiast biustu

:cojest;

Cytat:
I to jest myśl

Nie ma za co

Chyba muszę się zapisać do dermatologa,to co mi się robi z dłońmi to jest masakra. Pęka mi skóra do mięsa. Krew non stop się leje. Wyłażą jakieś podskórne bąble maluteńkie z wodą. Tak mnie to ku.re.stwo boli i ogranicza że nie da się tego opisać.
SZAJKA-niestety maść z wit. A nie radzi sobie
absolutnie unikaj wszelkiej chemii, w tym normalnego mydła - niestety. Masz zaognione AZS, czy ty jesteś ogólnie alergiczką? na ręce koniecznie rękawiczki do mycia, sprzątania, ogólnie do chemii, jeśli już to biały jeleń, współczuję strasznie, mnie raz pękło...

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
nie dam rady przeczytac do konca
czytałam to dawno temu, koszmar

Cytat:

Aha, jeszcze coś, kurcze jedziemy 28.12 do rodziców tż i już sie martwię żeby Hania stamtąd nie wróciła chora w zime, ja zawsze jak wracam to z jakimś przeziębieniem, zresztą nawet w lato. Oni niestety mają nieocieplony dom, w którym nie ma centralnego. W zimę w korytarzu to para z ust leci, a my będziemy mieć pokój z którego żeby przejść do kuchni czy salonu gdzie jest ciut cieplej to właśnie trzeba przez ten korytarz

Już mnie to stresuje
omg, w ogóle bez ogrzewania? wiesz co... nie wiem, czy bym z nalutkim dzieckiem pojechała... tzn. ew. nocowanie w hotelu jakimś.

Cytat:
Tesc osiagnal kolejny poziom mojego w☠☠☠☠a - daje Kubie do polizania jablko, ktore sam je, fuuuuuu.
Oczywiscie wielce oburzony jak nie pozwalam i jak nie patrze to znow to robi :/ dopiero t.na niego nakrzyczala :P

:d

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Dzisiaj pół dnia piekłam - kolorowe muffiny z nadzieniem budyniowym, batoniki bounty i ciasto milky way. Jutro mamy wizytę znajomych, jeszcze muszę sałatkę jakąś zrobić.
A wcześniej t. wprosili się, mimo, że mówiliśmy , że mamy później gości. Coś to dla mnie podejrzane. Nie byli u nas od naszej rocznicy ślubu, czyli trzy miesiące.
jakie muffiny?

Cytat:

A co do to Darii też się coś poprzestawiało ostatnio Teraz akurat śpi ale co wieczór urządza śmiechy chichy no i w nocy obowiązkowo 2 godziny zabaw
A tak ładnie już spała całą noc, tylko raz się na mleczko budziła. Buuuuuuuuuuuu
u nas to samo, obstawiam... etap

Koszulę kupiłam taką:

http://www.newyorker.de/fileadmin/mi...ics/big/05.jpg tylko ciemną, nie jasną
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:08   #4902
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Pisze do was z obandażowaną ręką,ciężko na dotyku tylko z jednym sprawnym palcem
Oj musisz iść do lekarza!

Cytat:

Bleeee

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

my dzisiaj próbowaliśmy dawać Kubie jedzonko w kawałkach, np. ugotowany, pokrojony ziemniak, seler, brokuł, kalafior, sporo zjadł ale jakie pobojowisko potem brokuł był wszędzie nawet wlazł pod pieluchę ale ładnie częstował się z miseczki i ładował do buzi
potem akcja kurczak, zjadł tylko plasterek ale pewno nie był głodny.
To fantastycznie U nas tak samo, wszystko na ziemię zrzuca! A usmarowany cały.

Cytat:
czesc kochane

Super!

Idę poczytać Dobrej nocki kobitki!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:10   #4903
iffonka7
Zadomowienie

hej
Bardzo dawno się nie odzywałam ale na prawde mam kiepski okres w moim życiu, gdyby nie Bartuś chyba nie miałam by już swojego TŻ ale nie ważne to nie temat na forum.

Dostałam dzisiaj wiadomość od nawijki w wiadomej sprawie, i tak jakos mnie w sercu zakuło że was zostawiłam a w sumie poza wami nie mam aktualnie żadnej bliskiej osoby z którą mogłabym szczerze porozmawiać. Przyjmniecie mnie spowrotem?
Stary 2013-12-14, 20:17   #4904
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kochane

super że już jesteś!!
Cytat:
Ciekawe gdzie klamczuszku ....
Cytat:
chyba na stopie
brzuch, brzuuuuuuuch
Cytat:
No i Sylwia jest okazja do tugezy, musze polac ... czea opic Twoj kompiujter co by sie dobrze sprawowal

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44161786]
u nas to samo, obstawiam... etap

[/QUOTE]
Że też na to nie wpadłam
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej
Bardzo dawno się nie odzywałam ale na prawde mam kiepski okres w moim życiu, gdyby nie Bartuś chyba nie miałam by już swojego TŻ ale nie ważne to nie temat na forum.

Dostałam dzisiaj wiadomość od nawijki w wiadomej sprawie, i tak jakos mnie w sercu zakuło że was zostawiłam a w sumie poza wami nie mam aktualnie żadnej bliskiej osoby z którą mogłabym szczerze porozmawiać. Przyjmniecie mnie spowrotem?
Hej kochana. Pisz w k.
Super że jesteś. Brakowało tu Ciebie

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-12-14 o 20:18
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:20   #4905
hje
Zakorzenienie

Cytat:
nie tanczylam prawie 2 lata, ja ktora przed ciaza regularnie raz na miesiac smiagala z kolezankami na imprezki
Oj, ja dawniej to praktycznie co weekend śmigałam na dyskoteki... A teraz wszystkie 3, które były najbliżej miejscowości - zamykają

Cytat:
hej

Kochana! Nareszcie jesteś! Masz już z nami zostać

Tyle z mojego spania... Znowu mnie wzięło na obejrzenie jakiejś komedii romantycznej, tylko nie mam pomysłu, a nie chcę którejś po raz pińcetny oglądac

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
brzuch, brzuuuuuuuch
Jak Ty masz gruby brzuch, to ja jetem w 8. miesiącu ciąży
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:21   #4906
bokeh
Zakorzenienie

Szaja no mają piec taki w kuchni który ogrzewa wodę w naszym sypialnianym pokoju bedzie grzejnik tylko no ogólnie e domu chłodno muszę pogadać z tz... Tylko on pewnie odpowie "to nie jedzmy"

U mnie etap party wieczorno nocnego od jakiegoś tygodnia, wcześniej super spala. A teraz rano nie ma problemu z zasnieciem ale wieczorem i w nocy! Makabra jeszcze teraz ciągle po jedzeniu była kupa wiec w nocy czasem było tak ze nakarmialam ona zasnela a tu kupa! No I trzeba przebrać bo to te takie kwaśne, odparzenie raz dwa sie z tego robi
Stary 2013-12-14, 20:23   #4907
nafiyqa
Zakorzenienie

Iffonka, jasne!! Wracaj na stale!
I wygadaj sie w k., moze samopoczucie sie ciut poprawi?

Mamy wychodzic niedlugo, a babel dalej szaleje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:24   #4908
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
hej

co się dzieje? jak chcesz to opisz w k...
ściskam mocno
Cytat:
super że już jesteś!!

brzuch, brzuuuuuuuch

Że też na to nie wpadłam

Hej kochana. Pisz w k.
Super że jesteś. Brakowało tu Ciebie
stopę podejrzewałam ale brzuch

hje oglądałaś Bezpieczną przystań?
Stary 2013-12-14, 20:25   #4909
bokeh
Zakorzenienie

Hania właśnie sama padła! Musiałam tylko obok na łóżku siedzieć. To nic ze na koldrze w nogach i bede musiała ja przełożyć

Stary 2013-12-14, 20:28   #4910
hje
Zakorzenienie

Cytat:
hje oglądałaś Bezpieczną przystań?
Nie Warto? Już sobie gdzieś poszperam

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Aaa, to nowe jakieś, może być fajne. I głowny aktor przystojny

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-12-14 o 20:30
Stary 2013-12-14, 20:29   #4911
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Nie Warto? Już sobie gdzieś poszperam

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Aaa, to nowe jakieś, może być fajne. I głowny aktor przystojny
mi się podobało
Stary 2013-12-14, 20:33   #4912
hje
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podobało
Już ogladam
Stary 2013-12-14, 20:34   #4913
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, jeszcze coś, kurcze jedziemy 28.12 do rodziców tż i już sie martwię żeby Hania stamtąd nie wróciła chora w zime, ja zawsze jak wracam to z jakimś przeziębieniem, zresztą nawet w lato. Oni niestety mają nieocieplony dom, w którym nie ma centralnego. W zimę w korytarzu to para z ust leci, a my będziemy mieć pokój z którego żeby przejść do kuchni czy salonu gdzie jest ciut cieplej to właśnie trzeba przez ten korytarz

Już mnie to stresuje
omg, to jak oni tam zyja??? bez ocieplenia to w sumie nic takiego ale bez pieca????????
ja bym sie powaznie zastanowila

Cytat:
Oj, ja dawniej to praktycznie co weekend śmigałam na dyskoteki... A teraz wszystkie 3, które były najbliżej miejscowości - zamykają
zaprzestalas chodzis i upadly

iffonka - witaj!!!
sylwia- heloł

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 20:50   #4914
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Krewetki sa nieporownywalnie bardziej alergizujace, wiec naprawde warto poczekac. Tak samo krab i ostrygi. Jeszcze makrela i szprotki
o super ze o tej makreli napisalas

Cytat:
czesc kochane

hurrrrrrrra!

Kochane, dawałyście swoim pociechom brukselke?;p

Ale dzien pojechaliśmy z tztem na zakupy do biedry ;> a później pojechalismy do media bo chcialam suszarke i tzt mi kupił do tego telefonik;p pod choinke;p samsung galaxy ace 2 jaram sie a później jeszcze na basenik, mój kochany

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:54   #4915
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
omg, to jak oni tam zyja??? bez ocieplenia to w sumie nic takiego ale bez pieca????????
ja bym sie powaznie zastanowila

zaprzestalas chodzis i upadly

iffonka - witaj!!!
sylwia- heloł
jest piec są takie rurki gdzieniegdzie i dają trochę ciepła. Wiecie no najpierw tam nie jechaliśmy bo Hania była mała, teraz im powiem że nie bo zimno? Nie wiem
Stary 2013-12-14, 20:55   #4916
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Ale dzien pojechaliśmy z tztem na zakupy do biedry ;> a później pojechalismy do media bo chcialam suszarke i tzt mi kupił do tego telefonik;p pod choinke;p samsung galaxy ace 2 jaram sie a później jeszcze na basenik, mój kochany
Brukselki nie dawałam jeszcze.

Co do telefonu też od niedawna go mam biały
Stary 2013-12-14, 20:55   #4917
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dawałam, ale młoda nieee luuuubi, od razu wypluwała. Ma to po mnie
Stary 2013-12-14, 20:57   #4918
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Byli dzisiaj u nas Rodzice, zajęli się Hanią, poszli na spacer a ja z Tż fewciowaliśmy mieszkanie w sumie zostały mi tylko okna, które umyję jakoś w tygodniu.
Hani się coś poprzewracało z zasypianiem, nawet nie myśli o tym bo chce się cały czas bawić:/ w łózeczku już w ogóle nie zaśnie tylko trzeba Ją lulać na naszym łóżku.
a Mama z hurtowni bombek miała dla nas jedną z napisem Hania

Laurko brawa dla Misia

fewciu cieszę się, że nocka lepsza

aska ale piękna choinka my dzisiaj wyciągnęliśmy taką malutką światłowodową, postawiłam obok niego anioła co na ślub dostaliśmy i już taki fajny klimat

szaja Hania mi jeden narożnik oderwała

pstryczku to w czas zrobiłaś przegląd

bokeh ja bym chyba nie pojechała, bałabym się, że się nie zabiore z całym majdanem

Black ale zazdraszam wyjścia

silver za głupie gadanie o tym, żeś gruba

nawijko brak słów na teścia

Deli to musisz Tż ładnie podziękować

aaaaa i bym zapomniała Hania na pytanie gdzie są światełka pokazuje łapką na te lampeczki co zawiesiliśmy na karniszu a potem a gdzie drugie pokazuje na choinkę

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 20:58   #4919
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:

Kochana! Nareszcie jesteś! Masz już z nami zostać

Tyle z mojego spania... Znowu mnie wzięło na obejrzenie jakiejś komedii romantycznej, tylko nie mam pomysłu, a nie chcę którejś po raz pińcetny oglądac

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Jak Ty masz gruby brzuch, to ja jetem w 8. miesiącu ciąży
A widziałaś 500 dni miłości? Mnie się podobało

A, mój bank sobie ze mnie zakpił. W czwartek dostałam na konto 360 zł a dziś mi je zabrali. A wczoraj i dziś byliśmy na zakupach i juz w swoich finansach uwzględniłam ta kwotę. Teraz przed świętami mam lukę na te 3 stówy bo okazuje się że w bzwbk cuda się dzieją :/ coś tam niby podwójnie było widoczne.
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 21:00   #4920
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Brukselki nie dawałam jeszcze.

Co do telefonu też od niedawna go mam biały
tez mam biały!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

Byli dzisiaj u nas Rodzice, zajęli się Hanią, poszli na spacer a ja z Tż fewciowaliśmy mieszkanie w sumie zostały mi tylko okna, które umyję jakoś w tygodniu.
Hani się coś poprzewracało z zasypianiem, nawet nie myśli o tym bo chce się cały czas bawić:/ w łózeczku już w ogóle nie zaśnie tylko trzeba Ją lulać na naszym łóżku.
a Mama z hurtowni bombek miała dla nas jedną z napisem Hania

Laurko brawa dla Misia

fewciu cieszę się, że nocka lepsza

aska ale piękna choinka my dzisiaj wyciągnęliśmy taką malutką światłowodową, postawiłam obok niego anioła co na ślub dostaliśmy i już taki fajny klimat

szaja Hania mi jeden narożnik oderwała

pstryczku to w czas zrobiłaś przegląd

bokeh ja bym chyba nie pojechała, bałabym się, że się nie zabiore z całym majdanem

Black ale zazdraszam wyjścia

silver za głupie gadanie o tym, żeś gruba

nawijko brak słów na teścia

Deli to musisz Tż ładnie podziękować

aaaaa i bym zapomniała Hania na pytanie gdzie są światełka pokazuje łapką na te lampeczki co zawiesiliśmy na karniszu a potem a gdzie drugie pokazuje na choinkę

buga bunga ofc

btw, SIlver, jak tam cwiczenia ;> sa wieksze efekty? ja zaprzestalam chwilowo;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-12-14 o 21:03
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości