Wizaz.pl  

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-12-15, 10:33   #631
Kathinna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 115
GG do Kathinna
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piêkne w³osy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulacje!

Gwarantuje Ci, ze nie bêdziesz chcia³a wracaæ

Z mam± lepiej bezsprzecznie - jedz. To dla Ciebie przysz³o¶æ, jêzyk i nowe perspektywy. Ja bym siê nie waha³a. A brat sam z dziadkami nie zostanie skoro bierzmowanie takie wa¿ne? Za pó³tora roku Tobie z kolei bêdzie ciê¿ko wyjechaæ ze wzglêdu na maturê.

allegro

Heroldin, ja bardzo ceniê sobie Twoje wymadrzanie, wiesz dobrze, i niestety zdajê sobie sprawê, ¿e masz sporo racji. Có¿ jednak zrobiæ, jak mnie ta przyslowiowa sraczka dopad³a
wczoraj by³am w domu, rozmawiali¶my tylko przez telefon, wiêc w dalszym ci±gu najpowazniejsza czê¶æ przede mn±.

¯anet, wszystkiego najlepszego kochana
bojê siê, ¿e na allegro za pó¼no, bo to na prezent dla siostry

ale tak jak d³uuugo nie mia³am pomys³u to teraz mam 5, wiêc co¶ znajdê pewnie
Stary 2013-12-15, 10:42   #632
201703240903
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 897

Hej!

U mnie w pracy coraz lepiej. W pi±tek ju¿ sobie dobrze radzi³am. Napisa³am sobie w domu kartkê co zrobiæ zanim wyjdê z pracy ¿eby niczego nie zapomnieæ. Tylko mia³am niespodziankê pod koniec pracy w postaci klienta oszusta, który chcia³ mnie oszukaæ. Przyszed³ pod koniec mojej zmiany. Dos³ownie 10 minut przed zamkniêciem stoiska. Kupi³ ode mnie jeden z produktów za 4-5 z³. Zap³aci³ banknotem o warto¶ci 200 z³. Wyda³am mu resztê. Po chwili wyj±³ portfel z ca³ym plikiem pieniêdzy i zapyta³ czy mogê mu rozmieniæ drobne pieni±dze na 100 z³. Poczeka³am a¿ da mi 100 z³. Da³ mi je dziesi±tkami. Liczê pieni±dze zanim mu da³am kwotê 100 z³. Po chwili mi powiedzia³. Oj da³em Pani jeden banknot za ma³o. Dorzucê Pani jeszcze 10z³. Przeliczam pieni±dze. Widzê, ¿e wszystko siê zgadza. A on mi mówi W takim razie 200 z³ dla mnie. Powiedzia³am mu, ¿e nie 200 z³, a 100 jest dla niego. Po chwili chcia³ znowu rozmieniaæ pieni±dze. Powiedzia³am, ¿e niestety zamykam ju¿ stoisko i nie mogê bardziej rozmieniæ pieniêdzy. Nawet nie macie pojêcia jak siê zdenerwowa³am t± sytuacj±. Gdyby nie fakt, ¿e pracowa³am u jednego z moich znajomych, który mi opowiada³ jak przestrzec siê przed tego typu oszustwami to bym siê pewnie nie zorientowa³a. Dosz³am do wniosku, ¿e nikomu ju¿ nie rozmieniê pieniêdzy.

Ediza gratulacjê

Iza gratulujê

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2013-12-15 o 10:43
201703240903 jest offline  
Stary 2013-12-15, 10:42   #633
Karo89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 493

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Poka¿ wiadomo¶æ
Mi siê równie¿ wydaje, ¿e nie bêdzie tam a¿ tak ¼le abym musia³a wracaæ do Polski po tygodniu. Bardzo bym chcia³a wyjechaæ z kraju bo w Polsce nie ma przysz³o¶ci, a ja chce siê rozwijaæ i i¶æ do dobrej pracy. Je¶li chodzi o dogadywanie siê z mam± i jej mê¿czyzn± to problemu nie bêdzie na pewno bo dogadujemy siê bez dwóch zdañ. Bardziej obawiam siê w³a¶nie o szko³ê i kontakty z innymi lud¼mi / z rówie¶nikami. My¶lê, ¿e z biegiem czasu opanowa³abym jêzyk tak, ¿e bez problemu bym siê potrafi³a porozumieæ z tamtejszymi lud¼mi. Jestem tego zdania, ¿e warto spróbowaæ bo je¶li nie zaryzykujê to pó¼niej bêdê ¿a³owaæ. Jak to mawia moja przyjació³ka, bez ryzyka nie ma zabawy

dok³adnie.

dobry dzieñ, ale mi siê nic nie chce

Mo¿ecie poleciæ miejsce gdzie znajdê porady dotycz±ce pielêgnacji w³osów u mê¿czyzn, i pozbycia siê ³upie¿u.

Karo89 jest offline  
Stary 2013-12-15, 10:49   #634
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 188

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Poka¿ wiadomo¶æ
Hej!

U mnie w pracy coraz lepiej. W pi±tek ju¿ sobie dobrze radzi³am. Napisa³am sobie w domu kartkê co zrobiæ zanim wyjdê z pracy ¿eby niczego nie zapomnieæ. Tylko mia³am niespodziankê pod koniec pracy w postaci klienta oszusta, który chcia³ mnie oszukaæ. Przyszed³ pod koniec mojej zmiany. Dos³ownie 10 minut przed zamkniêciem stoiska. Kupi³ ode mnie jeden z produktów za 4-5 z³. Zap³aci³ banknotem o warto¶ci 200 z³. Wyda³am mu resztê. Po chwili wyj±³ portfel z ca³ym plikiem pieniêdzy i zapyta³ czy mogê mu rozmieniæ drobne pieni±dze na 100 z³. Poczeka³am a¿ da mi 100 z³. Da³ mi je dziesi±tkami. Liczê pieni±dze zanim mu da³am kwotê 100 z³. Po chwili mi powiedzia³. Oj da³em Pani jeden banknot za ma³o. Dorzucê Pani jeszcze 10z³. Przeliczam pieni±dze. Widzê, ¿e wszystko siê zgadza. A on mi mówi W takim razie 200 z³ dla mnie. Powiedzia³am mu, ¿e nie 200 z³, a 100 jest dla niego. Po chwili chcia³ znowu rozmieniaæ pieni±dze. Powiedzia³am, ¿e niestety zamykam ju¿ stoisko i nie mogê bardziej rozmieniæ pieniêdzy. Nawet nie macie pojêcia jak siê zdenerwowa³am t± sytuacj±. Gdyby nie fakt, ¿e pracowa³am u jednego z moich znajomych, który mi opowiada³ jak przestrzec siê przed tego typu oszustwami to bym siê pewnie nie zorientowa³a. Dosz³am do wniosku, ¿e nikomu ju¿ nie rozmieniê pieniêdzy.
to s± dosyæ typowe chwyty i bardzo dobrze ¿e nie spanikowa³a¶ i nie da³a¶ siê oszukaæ
hehe, nauczy³am siê robiæ polskie znaki na tablecie

deszczowypies jest offline  
Stary 2013-12-15, 10:56   #635
201703240903
Konto usuniête

Cytat:
to s± dosyæ typowe chwyty i bardzo dobrze ¿e nie spanikowa³a¶ i nie da³a¶ siê oszukaæ
Wiem, ¿e s± dosyæ znane. Liczy³, ¿e pewnie po ca³ym dniu pracy nie bêdzie mi siê chcia³o sprawdzaæ czy faktycznie da³ mi dobr± kwotê pieniê¿n±. A znasz opcjê z klientem, któremu wydajesz ile¶ banknotów przy wydawaniu reszty? Dajesz mu 5 banknotów po 10 z³. A on twierdzi, ¿e dosta³ 4, bo jeden banknot trzyma podwójnie w d³oni. Ja zawsze najpierw liczê pieni±dze u siebie na biurku, a pó¼niej przy kliencie.
Stary 2013-12-15, 11:27   #636
edytah10
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 888
GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
Dostaæ ¿yczenia od wiza¿u i google - bezcenne

dzisiaj na w³osach yves rosher od Domi, zobaczymy co bêdzie
Piêkno¶ci! Tyyyyle s³oñca, tyyyyyyle locz±t, tyyyyyyyle u¶miechu, a tyyyyyyyyyle mi³o¶ci! Wszystkiego najlepszego!

Btw - zgadnijcie, kto ma dzi¶ imieniny
edytah10 jest offline  
Stary 2013-12-15, 11:42   #637
izaa29
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 018

Cytat:
Gratulacje!

wczoraj by³am w domu, rozmawiali¶my tylko przez telefon, wiêc w dalszym ci±gu najpowazniejsza czê¶æ przede mn±.

Trzymam kciuki aby rozmowa przebieg³a po twojej my¶li

Cytat:
Iza gratulujê
izaa29 jest offline  
Stary 2013-12-15, 12:22   #638
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ¿e s± dosyæ znane. Liczy³, ¿e pewnie po ca³ym dniu pracy nie bêdzie mi siê chcia³o sprawdzaæ czy faktycznie da³ mi dobr± kwotê pieniê¿n±. A znasz opcjê z klientem, któremu wydajesz ile¶ banknotów przy wydawaniu reszty? Dajesz mu 5 banknotów po 10 z³. A on twierdzi, ¿e dosta³ 4, bo jeden banknot trzyma podwójnie w d³oni. Ja zawsze najpierw liczê pieni±dze u siebie na biurku, a pó¼niej przy kliencie.
Tak, to te¿ znam - na szczê¶cie nigdy osobi¶cie nie mia³am z takimi cwaniakami do czynienia
Mam wyrzuty sumienia, odkry³am wczoraj, ¿e wyprowadzaj±c siê pozbawi³am moj± mamê wszystkich od¿ywek, i ona teraz zu¿ywa resztkê mojej Joa¶ki b/s na ¶wiêta jej dorzucê dwa Kallosy

Stary 2013-12-15, 12:28   #639
kwrobel2
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 884

Cytat:
Napisane przez izaa29 Poka¿ wiadomo¶æ
Wyjecha³am jako dziewczyna, a wróci³am jako narzeczona
Te¿ tak kiedy¶ mia³am gratulujê

Cytat:
Napisane przez Kathinna Poka¿ wiadomo¶æ
Znajomi zarêczyli siê tydzieñ temu i ju¿ kilka dni temu mieli znalezion± salê i termin ustalony!
Ja siê zarêczy³am ju¿ prawie 1 i pó³ roku temu i nic jeszcze nie mamy... Ani daty, ani sali, ani nawet pomys³u na to wszystko...

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Oesu, wróci³am z kolacji z koleg±. Wariacki dzieñ
z koleg±

Cytat:
dziewczyny gdzie oprócz home& you, nanu nana, duka, pt mogê znale¼æ jakie¶ fajne kobiece gad¿ety, wymarzy³o mi siê nabyæ taki pojemnik na ciastka ceramiczny i nie mogê dorwaæ
Empik... Teraz Empik przej±³ Flo i maj± bardzo fajne akcesoria do domu i kuchni...

Cytat:
ilo¶æ pora¿ek: 12
2016

kwrobel2 jest offline  
Stary 2013-12-15, 12:30   #640
aleeexandra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 898

Cytat:
Napisane przez Inspire Poka¿ wiadomo¶æ
witam siê i ¿eby z pustymi rencami nie przychodziæ to pokazujê w³osie swe, trochê po macoszemu pielêgnowane
Jakie gêste

Cytat:
Napisane przez edytah10 Poka¿ wiadomo¶æ
Ci±gle nie mogê wstawiaæ za³±czników, co jest? A¿ napisa³am notkê na blogu i wstawiê zdjêcie z adresu:

Jutro wyprostujê, bo chcê byæ piêkna na poniedzia³ek
Pewnie te¿ r±bnê fotencjê, eby przyrost zobaczyæ
Prze¶liczne s±!

Cytat:
Gratulujê kochana!

Cytat:

dzisiaj na w³osach yves rosher od Domi, zobaczymy co bêdzie
Czy¿by urodziny? Wszystkiego najlepszego! Spe³nienia wszystkich marzeñ, samych dobrych ludzi dooko³a i u¶miechu na twarzy

Cytat:
Hej!

Ediza gratulacjê

Iza gratulujê
Mnie kiedy¶ podobnie chcia³a oszukaæ cyganka. Niby siê nie da³am, ale i tak potem przez resztê dnia siê trzês³am z nerwów
aleeexandra jest offline  
Stary 2013-12-15, 12:30   #641
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ tak kiedy¶ mia³am gratulujê

Ja siê zarêczy³am ju¿ prawie 1 i pó³ roku temu i nic jeszcze nie mamy... Ani daty, ani sali, ani nawet pomys³u na to wszystko...

z koleg±

Empik... Teraz Empik przej±³ Flo i maj± bardzo fajne akcesoria do domu i kuchni...

to muszê zerkn±æ czy co¶ mo¿e bêdzie, dziêkujê Wam wszystkim!
Stary 2013-12-15, 12:35   #642
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

Wydawa³o mi siê, ¿e Empik tylko wyprzedaje rzeczy po Flo... w Z³otych Tarasach z kolei na miejscu Flo powsta³ sklep 'pt,', który w³a¶ciwie ma bardzo podobny asortyment

Stary 2013-12-15, 12:37   #643
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Wydawa³o mi siê, ¿e Empik tylko wyprzedaje rzeczy po Flo... w Z³otych Tarasach z kolei na miejscu Flo powsta³ sklep 'pt,', który w³a¶ciwie ma bardzo podobny asortyment
flo to pt, tak jak reporter to teraz medicine, idea to orange, a era T-mobile
Stary 2013-12-15, 12:45   #644
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
No w³a¶nie Flo ju¿ nie ma... Teraz te rzeczy s± w Empiku... a ten sklep w Z³otych jest chyba sporo dro¿szy od Flo... a w Empiku prawie ca³y czas s± przeceny na te akcesoria...
2016

kwrobel2 jest offline  
Stary 2013-12-15, 12:50   #645
EdizA
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 863

By³am przed chwil± w Rossie: stojê przed szaf± Maybelline i ogl±dam cienie. Obok mnie stoi pani z dzieci±tkiem, które oczywi¶cie nie jest pilnowane, bo mamusia ma wa¿niejsze rzeczy, wiêc dziecko robi co chce. Maluch str±ca tester cienia( a w zasadzie to ca³± szufladê testerów), wyci±ga ³apkê i pokazuje mamie co siê sta³o, na co ona mówi: " no widzisz synku, pani zrzuci³a".
My¶la³am, ¿e j± tam rozkoorwiê
Nie wiem, jak bym zareagowa³a, gdyby nie osoba obok, która powiedzia³a tej pani dobitnie, ¿e to dziecko str±ci³o paletê, a nie ja..Nie chodzi nawet o te g³upie testery, tylko o sam fakt, jak ta kobieta zareagowa³a..

Nigdy nie zrozumiem puszczania dzieci samopas i pó¼niej patrzenia krzywo, ¿e kto¶ ma czelno¶æ zwróciæ uwagê.
EdizA jest offline  
Stary 2013-12-15, 12:57   #646
201703240903
Konto usuniête

¯anetko przedstawiam Ci moich 3 kolegów Franka, Sebastiana i Szymona. Mam nadziejê, ¿e posprz±taj± Ci ca³y dom i zadbaj± by ten dzieñ by³ dla Ciebie wyj±tkowy.

http://www.youtube.com/watch?v=B98KWh-2Kp4

100 lat . Mnóstwo prezentów, miliona obserwatorów na blogu. ¯yczê Ci by ka¿dy dzieñ by³ coraz piêkniejszy
Stary 2013-12-15, 13:01   #647
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
flo to pt, tak jak reporter to teraz medicine, idea to orange, a era T-mobile
o, to dobrze wiedzieæ

Cytat:
No w³a¶nie Flo ju¿ nie ma... Teraz te rzeczy s± w Empiku... a ten sklep w Z³otych jest chyba sporo dro¿szy od Flo... a w Empiku prawie ca³y czas s± przeceny na te akcesoria...
w sumie ceny s± dosyæ podobne, choæ we Flo by³o bardzo du¿o przecen na ³adne kubki, teraz z tymi kubkami ju¿ bieda

Cytat:
Napisane przez EdizA Poka¿ wiadomo¶æ
By³am przed chwil± w Rossie: stojê przed szaf± Maybelline i ogl±dam cienie. Obok mnie stoi pani z dzieci±tkiem, które oczywi¶cie nie jest pilnowane, bo mamusia ma wa¿niejsze rzeczy, wiêc dziecko robi co chce. Maluch str±ca tester cienia( a w zasadzie to ca³± szufladê testerów), wyci±ga ³apkê i pokazuje mamie co siê sta³o, na co ona mówi: " no widzisz synku, pani zrzuci³a".
My¶la³am, ¿e j± tam rozkoorwiê
Nie wiem, jak bym zareagowa³a, gdyby nie osoba obok, która powiedzia³a tej pani dobitnie, ¿e to dziecko str±ci³o paletê, a nie ja..Nie chodzi nawet o te g³upie testery, tylko o sam fakt, jak ta kobieta zareagowa³a..

Nigdy nie zrozumiem puszczania dzieci samopas i pó¼niej patrzenia krzywo, ¿e kto¶ ma czelno¶æ zwróciæ uwagê.

Stary 2013-12-15, 13:02   #648
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez delightful_ Poka¿ wiadomo¶æ
Dwóch kolegów jednego dnia ? I jak by³o ? ;>
Jeden
kascysko jest offline  
Stary 2013-12-15, 13:03   #649
EdizA
Zakorzenienie

¯anetko, sto lat S³oñce.
EdizA jest offline  
Stary 2013-12-15, 13:17   #650
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 668

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego Kochana, u¶miechu na twarzy ka¿dego dnia, samych GHD, mi³o¶ci, szczê¶cia i spe³nienia marzeñ

Cytat:
Napisane przez Heroldin Poka¿ wiadomo¶æ
A ja nie wiem, co w tym a¿ takiego ¶miesznego ? W³os mo¿e wypa¶æ z powodu zbyt du¿ego ciê¿aru w³asnego, którego cebulka nie utrzyma. Przynajmniej tak jest u mnie. Mogê mieæ w³osy jedynie do okre¶lonej d³ugo¶ci.
Chodzi³o comiesiêczne podcinanie w³osów.
Cytat:
Tutaj raczej chodzi³o o regularne podcinanie, nie wiem czy te dwa centymetry "wa¿±" a¿ tak du¿o
Tak, dok³adnie

Chyba ju¿ ogarnê³am w miarê naukê, tylko polski mi zosta³, ale to na ¶rodê

Namówi³am tatê, by zamówi³ mi prezent dla przyjaciela na Allegro Miniaturka jego wymarzonego motocykla

Blog

miranda122 jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:07   #651
201703240903
Konto usuniête

Na³o¿y³am wczoraj Vatikê na ca³± noc. Dzisiaj umy³am je Szamponem Isana 7 zió³ i na³o¿y³am na pó³ godziny od¿ywkê Garnier Damage. S± takie miêciutkie i ³adne
Stary 2013-12-15, 14:13   #652
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Editah10: ja te¿ chcê mieæ takie w³osy. co¶ pieknego

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:20   #653
halbtrocken
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 598
Wy¶lij wiadomo¶æ przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez Inspire Poka¿ wiadomo¶æ
witam siê i ¿eby z pustymi rencami nie przychodziæ to pokazujê w³osie swe, trochê po macoszemu pielêgnowane
A gdzie Twoje piêkne fale?
Cytat:
Napisane przez edytah10 Poka¿ wiadomo¶æ
Ci±gle nie mogê wstawiaæ za³±czników, co jest? A¿ napisa³am notkê na blogu i wstawiê zdjêcie z adresu:

Jutro wyprostujê, bo chcê byæ piêkna na poniedzia³ek
Pewnie te¿ r±bnê fotencjê, eby przyrost zobaczyæ
£adne blondasy, przestañ Ty je w koñcu prostowaæ, bo wuep dostaniesz.

Cytat:
Gratulujê!

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Poka¿ wiadomo¶æ
Podnios³a¶ mnie na duchu tym co napisa³a¶!
Ja zawsze chcia³am mieszkaæ z mam± bo mam z ni± ¶wietne kontakty ( teraz trochê mniejsze bo wiadomo, ¿e pracuje 13 godzin, jest daleko, ma problemy z internetem itd ), ale gdy tylko dzwoni to rozmawiamy o wszystkich tematach, nie mam przed ni± tajemnic i wiem, ¿e zawsze mnie zrozumie. Z dziadkami mam prawdziwe piek³o bo dziadek to alkoholik i pije kiedy tylko ma okazje, a pó¼niej wy¿ywa siê na wszystkich, szczególnie na mnie. Jestem t± najgorsz±. Nic nie robiê, jestem z³a, nie uczê siê, szlajam siê po nocach, mia³am ch³opaka w wieku 16 lat. Dziadkowie by chcieli abym ich szanowa³a, ale ja nie potrafiê mieæ szacunku do osoby, która mnie miesza z b³otem. Wyznajê zasadê " Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie " i wed³ug niej ¿yjê. Mama powiedzia³a, ¿e je¶li chcemy to mo¿emy ju¿ przed ¶wiêtami do niej przyjechaæ, ale brat nie chce bo stwierdzi³ ¿e chcia³by mieæ Bierzmowanie w Polsce. W takim razie muszê czekaæ na Niego, jeszcze 1,5 roku. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasu w tym domu ale jako¶ bêdê musia³a sobie poradziæ z dziadek tyranem.
Mam dopiero 16 lat, a moja psychika jest na wyczerpaniu. Chcia³abym mieæ normalny dom, ¿ycie, kochaj±c± siê rodzinê. ¦wiêta w tym roku nie bêd± mia³y swojej magii bo jakie to ¶wiêta bez mamy, z lud¼mi którzy na co dzieñ traktuj± mnie jak szm*tê? Wychodz±c codziennie ze szko³y my¶lê o tym, ¿e muszê wróciæ do domu, którym bêdê mia³a wygadywane jaka to ja z³a nie jestem. Mam do¶æ ju¿.
Je¶li mia³aby¶ wyjechaæ za 1,5 roku, to ja bym siê zastanowi³a, czy nie zaczekaæ jeszcze rok i nie zdaæ matury w Polsce. Jak tam trafisz najprawdopodobniej z miejsca cofn± Ciê o rok albo dwa, a je¶li zostanie Ci tylko rok w Polsce to mo¿e warto by³oby przetrzymaæ. Albo wyjed¼ teraz, a brat do³±czy. Zrobisz mu przys³ugê i przetrzesz mu ¶cie¿ki. Ewentualnie pogadaj z bratem, czemu mu tak bardzo zale¿y na bierzmowaniu w Polsce. Równie dobrze mo¿e przyst±piæ do bierzmowania tam, jestem tego pewna. W moim regionie w Niemczech by³y polskie ko¶cio³y, mimo, ¿e nie ma tam a¿ tylu polaków co w UK. Czyli pewnie tam tym bardziej znajdziecie taki ko¶ció³, jak na moje.

"Je¶li chodzi o porz±dek, to zawsze mam czyst± w pokoju."
halbtrocken jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:22   #654
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Na³o¿y³am wczoraj Vatikê na ca³± noc. Dzisiaj umy³am je Szamponem Isana 7 zió³ i na³o¿y³am na pó³ godziny od¿ywkê Garnier Damage. S± takie miêciutkie i ³adne
A ja naolejowa³am w³osy oliw± z oliwek, olejem z pestek winogron i którym¶ olejem z GP, ko³o 17 na³o¿ê na to Stapiza, d/s pójdzie Oleo, b/s zielona Joa¶ka, i serum GP.
Dawno ich tak nie dokarmia³am

Robiê w³a¶nie du¿o zdrowsz± od orygina³u "pizzê", bo z otrêbami, s³onecznikiem i siemieniem, poza tym pieczarkami, pomidorem, mozarell± i bazyli±, za to bez t³uszczu i kilogramów ¿ó³tego sera
£apie siê kto¶?
EdizA jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:28   #655
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
A ja naolejowa³am w³osy oliw± z oliwek, olejem z pestek winogron i którym¶ olejem z GP, ko³o 17 na³o¿ê na to Stapiza, d/s pójdzie Oleo, b/s zielona Joa¶ka, i serum GP.

Robiê w³a¶nie du¿o zdrowsz± od orygina³u "pizzê", bo z otrêbami, s³onecznikiem i siemieniem, poza tym pieczarkami, pomidorem, mozarell± i bazyli±, za to bez t³uszczu i kilogramów ¿ó³tego sera
£apie siê kto¶?
Ja naolejowa³am w³osy olejem arganowym, muszê jeszcze zrobiæ tonik z kwasem mlekowym.

Ja siê ³apiê
aleeexandra jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:40   #656
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Poka¿ wiadomo¶æ
Ja naolejowa³am w³osy olejem arganowym, muszê jeszcze zrobiæ tonik z kwasem mlekowym.

Ja siê ³apiê
W³a¶nie, co¶ na buziê by nale¿a³o na³o¿yæ, zapomnia³am
Ale to ju¿ pó¼niej..

W³a¶nie wyjê³am- ale pachnie
EdizA jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:44   #657
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

£apie siê kto¶?
brzmi genialnie
ale ja dawno swoich w³osów tak nie dopieszcza³am, dostaj± tylko jeden olej albo maskê

dostali¶my zagadnienia na kolosa w pi±tek, oko³o 50 pytañ, z czego na kolosie padn± dwa. podzielili¶my siê ich opracowaniem, przypad³o mi 8, wiêc liczy³am, ¿e pójdzie szybko. minê³y dwie godziny, a jestem ledwo w po³owie...
w przerwie teraz malujê pazury, bo jak tylko skoñczê z t± Uni±, to jadê do T¯ta. trzymajcie kciuki

Stary 2013-12-15, 14:48   #658
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
brzmi genialnie
ale ja dawno swoich w³osów tak nie dopieszcza³am, dostaj± tylko jeden olej albo maskê

dostali¶my zagadnienia na kolosa w pi±tek, oko³o 50 pytañ, z czego na kolosie padn± dwa. podzielili¶my siê ich opracowaniem, przypad³o mi 8, wiêc liczy³am, ¿e pójdzie szybko. minê³y dwie godziny, a jestem ledwo w po³owie...
w przerwie teraz malujê pazury, bo jak tylko skoñczê z t± Uni±, to jadê do T¯ta. trzymajcie kciuki
Ja ostatnio nie mia³am czasu na jakiekolwiek dopieszczanie

Masz moje kciuki, powodzenia
EdizA jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:51   #659
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
W³a¶nie, co¶ na buziê by nale¿a³o na³o¿yæ, zapomnia³am
Ale to ju¿ pó¼niej..

W³a¶nie wyjê³am- ale pachnie
A¿ siê g³odna zrobi³am

Cytat:
brzmi genialnie

S± kciuki
aleeexandra jest offline  
Stary 2013-12-15, 14:56   #660
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:

£apie siê kto¶?
Masz jaki¶ sprawdzony przepis na ciasto, bo chêtnie bym spróbowa³a, bo dawno nie robi³am pizzy...

Cytat:

2016

kwrobel2 jest offline  
Zamknij w±tek

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

Oprogramowanie forum: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.