|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
Cytat:
Ale nie mówcie, że przynajmniej odruchowo nie odrzuca was od takich ogłoszeń. Jest wątek gdzie śmiejecie się z m.in. tak właśnie napisanych anonsów, więc już nie udawajcie, że was nie ruszają.
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
a w pośpiechu to się różne rzeczy pisze albo nieraz całe akapity w ogóle nie mają sensu i wtedy mówię im, że tutaj i tutaj coś jest zupełnie niejasne i jak będziesz czytał to za miesiąc, to już w ogóle nie będziesz wiedział, o co chodzi. i nikt jeszcze nigdy na taka pomoc nie narzekał
|
|
#1083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez 2ystem1645 Czas edycji: 2013-12-15 o 12:57 |
|
|
|
|
#1085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1086 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie moja koleżanka, która pracowała w swoim zawodzie dziennikarki przez 4 lata. Potrafi w słowie bransoletka zrobić błąd, jej zasób pisanych lub wypowiadanych słów jest na poziomie może gimnazjum. Zagadywanie za pomocą zwrotu 'co tam' bardzo mnie dziwi
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, czyli dzielicie się chodzeniem na wykłady. BTW A czy wykłady nie są obowiązkowe? Z tego co wiem na niektórych uczelniach są ale nie wiem czy na wszystkich. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- O to mnie bardzo dziwi i co ciekawe jest to dość częste zjawisko. |
|
|
|
|
#1088 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie zrobiły się obowiązkowe, ale tego się nie stosuje.
|
|
|
#1089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po dziennikarstwie i tak słabo? Dziwi mnie to też. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- To nie są notatki z wykładów, czytaj dokładnie. Nie dzielimy się, już nie wymyślaj takich bzdur byleby się do czegoś przyczepić ![]() U mnie są nieobowiązkowe ale chodzę na większość, bo potem mogiła na egzaminach mimo przeczytanych książek i notatek od kolegów. Raz przerobiłam to i podziękuję. Podobno na polibudach wszystko jest obowiązkowe. |
|
|
|
|
#1090 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Gdzie?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1091 |
|
I'm your Wonderwall.
|
nienawidzę tego. no bo co mam odpowiedziec niby? opowiedzieć cały mój dzień? przecież nikogo to nie interesuje. albo powiem, że "nic"
albo, że "wszystko OK", ale wtedy rozmowa się urywa i i tak jest bez sensu. jak już ktoś mówi "co tam" to powinien potem zadać pytanie pomocnicze ![]()
|
#1092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niektóre rodziny w ogóle nie są ze sobą zżyte albo się szczerze nienawidzą i są dla siebie praktycznie obcy, więzy krwi nie gwarantują niczego. Generalnie ja uważam, że pokrewieństwo nie znaczy nic i za rodzinę uznaję np. najlepszego przyjaciela, a nie kuzynostwo, z którym się nienawidzimy i życzymy sobie jak najgorzej
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Konto usunięte
|
weszłam na wątek mamowy gdzie każda pisze ile przytyła w ciąży. po przejrzeniu kilku stron każda nie dość że schudła do wagi wyjściowej to jeszcze ważą sporo mniej przed ciążą
gdzie sie podziały kobiety którym został ciążowy brzuszek ... |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie zrobili obowiązkowe wykłady, ale nikt się do tego nie stosuje.
I dziwi mnie to, że są obowiązkowe, bo część wykładów jest naprawdę beznadziejna, więc się niech nie dziwią, że nikt nie chodzi. Tak samo jak dziwi mnie to, że nikt nie wyciąga wniosków z tego, że na ok. 200 osób na roku chodzi tylko 10-20 na niektóre.
Edytowane przez Duszaniola Czas edycji: 2013-12-15 o 13:10 |
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chodzę na wszystkie (poza jednym, chaos jaki wprowadza prowadząca + fakt, że jest o 8:00 sprawia, że i tak nic z niego nie wynoszę, a na ćwiczeniach z przedmiotu mamy prawie te same zagadnienia omawiane), bo egzaminy stają się o wiele łatwiejsze, jak już znasz mniej więcej materiał. Poza tym lubię to, czego się uczę i o wiele przyjemniej jest dowiadywać się regularnie czegoś nowego, zamiast wkuwać wszystko na łapu capu na sesję, a potem zapomnieć. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2013-12-15 o 13:12 |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- Co tam? - A, wiesz, nie zdałam prawka :/ - Ty niezdaro, trzeba to oblać! Jest zbyt skomplikowany ![]() Nie wiem co wy macie do tego "co tam", z odpowiednią osobą nawet od takiej pierdoły można zacząć fajną rozmowę. Inna sprawa, że u niektórych wygląda to tak: - Co tam? - Nic, nudy. A tam? - Też. I milczenie Takie coś mnie rozwala.
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
O i biorąc to pod uwagę to dziwi mnie, że niektórzy jako wytłumaczenie na swoją otyłość mają ciążę i dziecko.
|
#1101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
. Tak na logikę, skoro moja rodzina akceptuje mnie, gdy jestem taka jak oni chcą, a pies mnie kocha jaką jestem, to kogo by tu wybrać?
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sporo lub mniej sporo. ale zostaje. niektóre są ekstremalnymi przypadkami które się w drzwiach nie mieszczą ale "ja mam trójkę dzieci" hmmm |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
No, prawda, też bym wybrała najlepszego przyjaciela gdybym miała wynieść szwagierkę ......................... ........
No i to by było bez wahania |
|
|
|
#1106 | |
|
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
|
|
#1107 |
|
Konto usunięte
|
Jechałam wczoraj wieczorem z psem busem. Zapłaciłam za psa tyle, co za osobę, czyli 5 zł. Dla mnie to jasne, że jak kupuję 2 bilety, to zajmuję 2 miejsca. no więc na jednym siedział pies, na drugim ja (spokojnie, pies był na smyczy, w kagańcu + miał rozłożony ręcznik, niczego nie ubrudził). I nie było już miejsc siedzących. Wsiadła jakaś pani i się oburzyła, że mam wolne miejsce i trzymam na nim psa, a ona nie ma gdzie usiąść. No to mówię, że zapłaciłam za bilet dla psa, więc no przykro mi, a ona kazała mi psa wziąć na kolana bo chce usiąść. To mnie zdziwiło. Bo jak kurde panie jeżdżą z torbami obok, to nie wezmą ich na kolana i trzeba stać, a jak kurdę jadę z ODPOWIEDNIO zabezpieczonym psem, to mam go brać na kolana.
|
|
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak na serio serio to spokojnie bym jednak nie patrzyła na palącą się znienawidzoną ciotkę. |
||
|
|
|
#1109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko klatki z kotami widziałam na kolanach ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- u mnie też są obowiązkowe wykłady. aż się pomyliłam i napisałam "obowiązkowe dramaty" bo chciałam napisać że obowiązkowe wykłady to dramat |
|
|
|
|
#1110 |
|
Konto usunięte
|
Moja bratowa by mnie wepchnęła w płomienie żeby je przygasić i przebiegła po mnie w drodze do wyjścia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

Ale nie mówcie, że przynajmniej odruchowo nie odrzuca was od takich ogłoszeń. Jest wątek gdzie śmiejecie się z m.in. tak właśnie napisanych anonsów, więc już nie udawajcie, że was nie ruszają.

albo nieraz całe akapity w ogóle nie mają sensu i wtedy mówię im, że tutaj i tutaj coś jest zupełnie niejasne i jak będziesz czytał to za miesiąc, to już w ogóle nie będziesz wiedział, o co chodzi. i nikt jeszcze nigdy na taka pomoc nie narzekał