|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu mój nie ma takich pomysłów? ![]() Jednak nie mogę na niego narzekać bo wczoraj dostałam od niego bilety na Deszczową piosenkę Żałuję, że nie udało nam się zobaczyć Upiora w Operze... mam nadzieję, że za parę lat znów zaczną to grać.
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bars ładna ! tez sie na fotki nie załapałam na Tobie
|
|
|
#3154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak właśnie ostatnio pomyślałam że jednak będę chciała zrobić próbny. Makijaż w dniu ślubu jest dla mnie bardzo ważny, i w ogóle teraz zaczęłam mieć obawy czy dobrze wybrałam. Wiem to głupie, ale im bliżej ślubu tym o więcej rzeczy się martwię... Ty będziesz robić? Nie wiesz ile kosztuje próbny? Jakie zamówiliście zaproszenia? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I sto lat!!!! ![]() Druga jest bajeczna!!! No i się nie załapałam na fotkę ![]() W końcu się dziś wyspałam, wstałam o 11.15
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
Haha dobre! Święta racja! Wszystkim Dziewczynom dziękuje za życzenia, oby się spełniły! Dziś musiałam być w pracy od 7.30 to trochę kiepsko mi idzie.. Bo na kacu.. Cherry widzialam wczoraj fotke, wygladasz rewelacyjnie! Gratulacje wyboru ! ![]() Waniliova świetnie! Zazdraszczam rezerwacji podróży już! Gratki! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3157 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie załapałam się niestety na fotkę.
|
||
|
|
|
#3158 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opinię ten róż na pewno będzie. Jeszcze się nad złotem zastanawiam, Ale może faktycznie jakaś biel/krem i zieleń ![]() Cytat:
Jeszcze kilka razy i będziecie "płynąć" w tańcu Ja też już zauważam duże postępy w tańcu z moim Tż. Kiedyś nie znosił tego robić i ja też się z nim męczyłam. A im częściej tańczymy to jest lepiej, do tego ostatnio jeszcze lekcje tańca doszły Cytat: Napisane przez aga_90_w to klękać nie można też? Matko.. Byliśmy na kilku weselach wojskowych i wszystko odbywało się normalnie. Będziemy się musieli zastanowić nad tym jeszcze. Może lepiej z tego zrezygnować żeby jakichś gaf nie było. Tż musi zdecydować. Cytat:
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Jeju .. jak ja bym chciała mieć taki wojskowy ślub
|
||
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
nadrobilam na telefonie, ale odpowiem jak wrócę do domu, nie lubię męczyć się na klawiaturze dotykowej ;p wygodna jestem.
![]() Cały weekend spędzamy na zakupach, a prezenty tylko chrzesniakom tylko kupione ![]() Godzinę spędziliśmy w biurze podróży i teraz nie wiem totalnie co mamy zrobić.... :sciana: wieczorem wrócę do tematu
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.michalkalet.blogspot.com/ tutaj są rady jak "pomóc" fotografowi
Może komuś się przyda.
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że wybiorę się do Białegostoku i coś popatrzę, ale chyba nie dam rady. Byłaby to sobota, więc trzeba się umówić, a podróżuję autobusami i zwykle mam przygody. Rzadko trafia mi się podróż bez niespodzianek. Zobaczę jak to wszystko jeszcze wyjdzie. ale bardziej nastawiam się na Internet. Kate Noir, tutaj może spróbujesz http://tanieslubnesuknie.pl/ Mają zdjęcia na blogu i opinie klientek. Tylko nie wiem gdzie mają siedzibę, nie mogę się doczytać. moooniaaaa, rozglądam się cały czas, ale tylko z gazetek marketów. Na co dzień jesteśmy 250 km ode mnie i właśnie trudno. Miałam nadzieję, że w sklepikach w miasteczku będzie coś fajnego, ale się przeliczyłam. Zastanawiałam się właśnie czy im do Białego do Selgrosu wypadu nie zorganizować, ale nie mam jak teraz pojechać, a samych ich już nie puszczę Też mnie takie gadanie denerwuje, ale na początku. Po prostu się denerwują (bo młodszą córkę jako pierwszą wydają za mąż).KaEs, padłam Anesthesia, też chcieliśmy zamawiać obrączki, ale Pani powiedziała żeby przyjść w styczniu. Wejdzie nowa kolekcja, więc będzie większy wybór no i te starsze będą tańsze ![]() mojakaren Super komplecik
|
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a próbny sama nie wiem czy właśnie robić bo w sumie problemów z cerą nie mam, rysy mam normalne, więc chyba nie ma ze mną większych problemów przy malowaniu Zaproszenia zamówiliśmy stacjonarnie, więc pokażę dopiero jak odbierzemy. Ale klasyczny model, bez szaleństw Mojakaren, bardzo ładny komplet Mam kolczyki na ślub! ale to prezent na gwiazdkę, więc tż je od razu zabrał i schował :P jeszcze muszę bransoletkę upolować i biżu z głowy |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry
Gratuluję sukienki! Chętnie zobaczyłabym na Tobie, ale się nie załapałam. mojakaren Śliczna ta biżu. moooniaaaa A jakie kolczyki? Pochwal się zdjęciem z neta, albo opisz ![]() Ja już mam cały komplet - kolczyki od moich imienin od maja i bransoletkę od urodzin w listopadzie, a tu jeszcze tyle czekania do czerwca, kiedy je założę Na szyję nic nie będę miała, bo góra jest zabudowana koronką.Muszę jeszcze jakieś biżu wynaleźć na poprawiny
|
|
|
|
#3165 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do welonów to ja na 100% będę zamawiała przez neta z tej stronki http://butterfly-dodatki-slubne.pl/. Cytat:
![]() Cytat:
cude podziwiam Cię że chcesz zamówić suknię bez mierzenia... Nie boisz się że coś będzie nie tak, że model nie będzie Ci odpowiadał? Cytat:
![]() ![]() Nie załapałam się na fotkę, mogę prosić na priv ![]() mojakaren śliczna biżu! To tak jak ja ![]() Jestem u TŻ teraz, więc nie bardzo mam czas, ale wieczorkiem posiedzę z wami dłuzej
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po świętach chyba i tak je wyniosę do rodziców, żeby nie przymierzać non stop to jest najgorsze jak człowiek już coś ma - ale musi czekać jeszcze tyyyyle m-cy, żeby się tym cieszyć!
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-12-15 o 14:37 |
|
|
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://tanieslubnesuknie.pl/ch8166/ już znalazłam coś dla siebie ![]() Cytat:
![]() Kiedy zamawiasz buty? |
||
|
|
|
#3169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja 2 tygodnie temu kupiłam bilety na 28 stycznia do teatru kwadrat na "ślub doskonały" to będzie mój prezent gwiazdkowy ![]() cherry ja też się nie załapałam na fotkę, wstaw nam jeszcze na trochę
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-12-15 o 15:01 |
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3171 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
widzę że jest duży wybór i naprawdę tanio można znaleźć także będę coś tam dla siebie szukać
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cude moooniaaaa magdalenka_w_86 Lemon_Drop ciesze się, że Wam się podoba biżuteria, zielone kamyczki są boskie, ale powiem Wam, że w dzisiejszym rajdzie po sklepach za prezentami weszliśmy do kilku jubilerów i naprawdę wiele kompletów jest cudownych!! te kolorowe kamyki, diamenciki normalnie cud miód i orzeszki mogłabym tam mieszkać ![]() A w Aparcie spodobały nam się obrączki, całkiem spoko ceny mają o ile diament zamienić na cyrkonię :P
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba sobie kliknę ten welon: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...iety-p-31.html
|
#3174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już obejrzysz "ślub doskonały" to daj znać czy Ci się podobało. Może za jakiś czas też się wybiorę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Say nadal farbujesz włosy henną? |
|||
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
nie, już od długiego czasu nie farbuję
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow jaka cena i model taki jak chcę ![]() może i ja kliknę
|
|
#3178 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() na ile osob? Ja mam 163 butelki na 130 osob, ale wiem juz ze przynajmniej z 10 nie bedzie piło, a juz nie wspomne o tych co nie przyjda. Cytat:
![]() Jak sie je nadziewa?
|
|
#3179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Mam nadzieję, że świętowanie było udane ![]() IzaCo do sprawy z ultimatum - mam nadzieję, że wszystko się rozejdzie po kościach. Przygotowania do ślubu, nerwy - to i rodzina potrafi powiedzieć coś głupiego albo raniącego. A potem ludzie mądrzeją i na czas wesela potrafią zapomnieć o swoich animozjach. say_helloGratulacje ![]() Opiumalafa Album wygląda niesamowice enzunio, boskie buciki ![]() cachmere Bardzo mi się podoba - gorset z błyskotkami wygląda obłędnie ![]() PaniPedagog Witaj Lipiec to świetny miesiąc, trochę łatwiej o wolny termin niż w przypadku letnich miesięcy z "r" ![]() czekooczekolada Te 3h to jedno spotkanie, czy komplet - jak na jedno to baaardzo długie? A zaleta obłędna ![]() ijaa Dobrze, że się roztańczyliście przed ślubem - na pewno idealnie Wam wyjdzie na weselu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kate Noir Cudna suknia, trzymam kciuki za poszukiwania ![]() rabbitka,mojakaren - Szczęścia na sto lat aga_90_w Dużo udało Wam się załatwić - gratulacje ![]() Mnie się podoba pomysł z mundurem do ślubu - moi rodzice mają zdjęcia ślubne w wersji mundurowej i wygląda to cudnie. Co do koloru - pięknie by wyglądało to z dodatkiem złotego - tutaj jest kilka ciekawych propozycji. Cytat:
gornek Welony piękne, ja bym Ci doradzała jednak cieńszą lamówkę - ładnie to wygląda. Cherry_24 Cudna sukienka, generalnie nowa kolekcja Amy Love jest bardzo ładna Dotka90My byliśmy w Red rubinie, chcielismy nawet zamówić - ale za drugim razem podano nam zupełnie inną cenę tego samego modelu. Nawet ze zniżką 30% wychodziło porównywalnie z innymi firmami, które braliśmy pod uwagę. mojakaren Przepiękna biżu say-hello Ten welon też mnie korci. Wygląda dziewczęco i romantycznie Co do sukienek z neta szytych na miarę - naprawdę doradzam ostrożność. Zazwyczaj mało jest zdjęć oddających jej wygląd. Można się mocno przejechać przykład tutaj . Tanie suknie ślubne mają bardzo ładne modele, ale też nie wszystkie są zdjęciami real photo. Z kolei zdjęcia klientek - pół na pół jeśli chodzi o staranność odszycia
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
Lemon_Drop, już się nie boję. Muszę zdecydować się na wysokość butów i będzie można zamawiać
Jakiś leniwy dzień... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

moj tez lubi mi kupowac takie swiecidelka... Ciekawe czy byla taka sama, tyle ze z niebieskimi kamieniami.... 
oczywiście biżuteria, ale przepiękna! Kolczyki i przewieszka.
bars ładna ! tez sie na fotki nie załapałam na Tobie

stawiam, co która lubi
i idę świętować 
wstawiam fotkę 

Poszukam jeszcze w Wawie 

Też mnie takie gadanie denerwuje, ale na początku. Po prostu się denerwują (bo młodszą córkę jako pierwszą wydają za mąż).

Jeszcze z jedną dziewczyną chcę się zgadać, bo może zrobi jakoś taniej, ale na razie ceny mnie lekko przerażają...