|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
ale jagodowy brzmi cudnie, tylko ja go nigdzie nie widziałam u mnie z kolei szmaragdowy z h&m z żelowym topem z essence, zdjęcia robione na konstytucji RP ale wkurza mnie, już się przeciera
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardzo przypadek, że moja koleżanka z grupy zaczęła właśnie pracować w tym SP. I prawidłowo! ![]() Bitch please, kiedy, jeśli nie teraz.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-16 o 16:28 |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam aktualnie czerwony matowy piasek wczoraj rano na szybko malowała, bo ciągle mi ktoś dłonie oglądał
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak i czym wy takie piękne zdjęcia tych pazurów robicie
Cytat:
5 zł, jakoś przeżyję ale na kwc o dziwo go chwalą.
|
|
#759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo może się okazać, że zacznie się to pozytywnie rozwijać Cytat:
Może warto przejść się do lekarza, jeśli to pierwsza taka sytuacja?! albo zrobić test, jeśli jest natomiast taka możliwość?
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomalowalam wczoraj wieczorem paznokcie kobaltowym Miss Sporty, za chwulę go zmyję, bo już się końcówki starły
A poza tym dowiedziałam się paru interesujących faktów Już wiem, kiedy i jak wraca Luby - dzis na spotkaniu delikatnie wypytałam prowadzącą, ona z rodzaju tych wygadanych, poszło łatwo bez pokazania, że nic nie wiem otóż biorąc pod uwagę długość lotu i zmianę czasu, to faktycznie mógł wylecieć stamtąd dzisiaj, przyleci jutro. Koło południa ma ma być w Krakowie, dlatego schola była dziś a nie jak zwykle we wtorki, bo on by nie zdążył przyjść. Na spotkaniu czwartkowym obiecał się już pojawić. A więc - byle do czwartku!Położyłam się spać o 3 w nocy. Od 22 gadałam z M. - klerykiem na urlopie. Stanęło na tym, że chce mnie pocałować
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja też i co
![]() Cytat:
ale czekaj, bo nie czaję: przekładaliście scholę wcześniej, żeby nie przyszedł? przecież miał przyjść ![]() i dobra rada: to nieładny zwyczaj niepuszczania jednej gałęzi zanim się drugiej nie złapie, bo małpi, więc ukróć kontakty z klerykiem i zajmij się Lubym. może nawet na ostro, może wygarnij wszystko i zerwij, ale nie na raz na dwa fronty. amen.
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, gdybyś była wolna (jak ja ) to wiesz, hulaj dusza piekła nie ma, ale tak... to wygląda wątpliwie.
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się bała nałożyć maskę mojej siostrzyczce. Jest taka delikatna ![]() Cały weekend imprezowania zakończony Dopiero dzisiaj na uczelni odpoczęłam.Pomalowałam wczoraj paznokcie na kiwi i w końcu mi się spodobało I zaliczyłam kolosa z niemca Ale żeby się za dużo nie cieszyć to już się muszę zabierać za skały osadowe z Bingaczem Ghassoul na włosach ;Duśmiechmnietoczy, Najlepszego kochana!
|
|
|
#766 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nokia 303 Asha, nic specjalnego Ty to szalej kochana a nie głowę sobie zawracasz
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Schola była przesunięta dlatego, że dzieci chciały, bo mają dziś wolne od szkoły; pojawiła się trójka, chwilę poczekałyśmy, poszłyśmy do domu ![]() A co do nich - zrobię, jak mówisz. Będę dalej rozmawiać z M., bez takich podtekstów jednak. Nurtuje mnie jednak jego pytanie zadawane kilka razy "Naprawdę uważasz, że można jednocześnie kochać tylko jedną osobę?" (Półtora roku temu myślałam, że jestem w nim zakochana - na szczęście poszłam do liceum i dość szybko mi przeszło). Co do Lubego - nie zamierzam z nim zerwać, przynajmniej teraz. Z nim widzę (nie krzyczcie) w jakiś sposób swoją przyszłość. Poza tym to facet z dość nieciekawą pod względem związków przeszłością, tym bardziej ja nie miałabym serca ranić go tak zaraz po przyjeździe. Oczywiście rozmowa na ten temat jest nieunikniona, trzeba o tym związku poważnie pomówić. Nigdy bym się nie spodziewała po sobie, że wpadnę w taki trójkąt. Wyjście z niego jednak jest stosunkowo proste, bo trzeba przerwać to, co łączy mnie z M. Jestem z siebie dumna, że przynajmniej wiem, czego chcę. Potrafię sobie skomplikować życie
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chwalę, że masz stanowcze postanowienie, ale pytanie na ile uda się prowadzić rozmowy z M. z całej siły unikając wszelkich podtekstów, skoro wyraźnie z obu stron jest chemia Zrobisz jak uważasz, ale moim zdaniem tłumaczenie, że facet miał ciężko w związkach i nie chcesz mu robić przykrości po przyjeździe jest marne. Na tyle Cię przeczołgał przez te kilka miesięcy, że ja bym zmyła głowę i powiedziała 'do widzenia'. Z drugiej strony wiem jak jest - głos rozsądku mówi jedno, serce drugie, dwa dni temu miałam to samo Po prostu przemyśl sobie to jeszcze raz wszystko... Luby zaraz znowu wyjedzie na pół roku i co? a Ty tu sobie młodość marnujesz.
|
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co innego robię? Znaczy dziś będę spać Cytat:
A co do Twojego obecnego związku - Ty jeszcze nie powinnaś wiedzieć, co zamierzasz. Nie widziałaś chłopa sporo czasu, może się okazać, że go ujrzysz i... nic nie poczujesz ![]() I poza tym nie wiesz, co on sam chce powiedzieć Tobie ![]() Jak chcesz być naprawdę w porządku, to z tym klerykiem na urlopie powinnaś zerwać kontakty, bo inaczej to wygląda tak, jakbyś trzymała koło ratunkowe. Cytat:
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
może oświetlenie kiepskie, sama nie wiem...
no, wyspać się czasem trzeba ![]() a ja właśnie odkryłam sposób na bluzkę z allegro zamówioną w wakacje, która na całej długości jest koronkowo-przezroczysta, ale ma piękny zdobiony kołnierzyk z dżinsu ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ja się chyba bardziej cykam samego testu niż ciąży
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by cieszyły dwie kreseczki na teście, ale na razie nie mam powodu ich oczekiwać
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Deszczowy, Kas - gdyby znów miał wyjechać, to ja podziękuję, nie jestem w stanie dłużej i to bez sensu. Przez te pół roku nie zdarzyło się, żebym przynajmniej w nocy, do poduszki, nie myślała o nim.
A co do M. - rozmowy da się prowadzić, bo takie miały miejsce. Nie chcę mieć w nim koła ratunkowego, nie chciałabym być z nim jak z Lubym. Miło się rozmawia, ja jestem łasa na komplementy, więc... oczywiście nie będę nbronić siebie, bo młoda jestem i naprawdę niewiele wiem, jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Kiedyś w końcu trzeba zacząć się uczyć, nie? A mam wrażenie, że jeśli teraz wystarczająco to okupię, później będę już wiedziała, jak postępować.
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
A tryb ostrości na makro przestawiony? To zwykle nieco ułatwia sprawę..
![]() Ucięłam sobie 4 centymetry końcówek, bo mnie z nudów naszło. ![]() Edit: Wy tu o ciążach, a ja właśnie zobaczyłam to i śmiechłam.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-16 o 18:44 |
|
|
|
#778 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam plan uciąć do długości za ramiona ale moja mama zastrajkowała i powiedziała, że ciąć nie będzie, a najbliższa fryzjerka ma już zero wolnego miejsca w kajecie aż do końca roku. Musiałam wziąć sprawy w swoje ręce, więc ciachnęłam ile umiałam.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

za to tych "jagodowych" był pełen rząd 

za jutrzejszy angielski. 

otóż biorąc pod uwagę długość lotu i zmianę czasu, to faktycznie mógł wylecieć stamtąd dzisiaj, przyleci jutro. Koło południa ma ma być w Krakowie, dlatego schola była dziś a nie jak zwykle we wtorki, bo on by nie zdążył przyjść. Na spotkaniu czwartkowym obiecał się już pojawić. A więc - byle do czwartku!

Dopiero dzisiaj na uczelni odpoczęłam.