Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-16, 17:25   #631
pikaso
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Na razie jeszcze mam czas żeby się psyhicznie nastawić hehe
Lubię słodkie wiec mam nadzieję że będzie ok

Ja też jutro mam wizyte i też będę podglądać moje dzieciątko
O której masz wizyte ??
USG mam na 9.30, a wizytę na 11.30

My jutro po wizytach jedziemy kupić jakąś choinkę w doniczce. Młoda będzie miała niespodziankę jak wróci z przedszkola.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 17:30   #632
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Hej,

Ledwo żyję... Miałam dziś glukozę Tragedia... Ok 6 godzin nic nie jadłam

Najpierw miałam pobraną krew na czczo, godzinę miałam miałam czekać okazało się że system nie działa i zamiast godziny wyszły dwie czekania na wynik. Wyszło nie bardzo. Pani zrobiła mi glukozę i nie pozwoliła dodać cytryny No ale jakoś to wypiłam, jak się pije nie jest źle gorzej później, odbijało mi się i miałam wrażenie, że zwymiotuję, no ale dałam radę. Także wygłodziłam się dziś masakrycznie. Tragiczne dni przechodzą. Jutro jeszcze do szkoły muszę jechać... Chyba dziś kimnę o 19.

No ale też z dobrych rzeczy to moje dziecko od soboty regularnir "wali" w mój brzuch
Dziś mija nam połowa
I odebrałam dzis robota kuchennego
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 17:41   #633
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Ja ja juz mam 3 rok zmieniam tylko babki , czekalam az ja przecennia bo zamiast lampek ma takie diody kupilam ja w Liroy Merlin czy jak sie to tam pisze ale wiem ze sa bo widzialam w tym roku tez
ach, czyli najprędzej w takich marketach budowlanych dostanę
dziękowac

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej,

Najpierw miałam pobraną krew na czczo, godzinę miałam miałam czekać okazało się że system nie działa i zamiast godziny wyszły dwie czekania na wynik. Wyszło nie bardzo. Pani zrobiła mi glukozę i nie pozwoliła dodać cytryny No ale jakoś to wypiłam, jak się pije nie jest źle gorzej później, odbijało mi się i miałam wrażenie, że zwymiotuję, no ale dałam radę. Także wygłodziłam się dziś masakrycznie. Tragiczne dni przechodzą. Jutro jeszcze do szkoły muszę jechać... Chyba dziś kimnę o 19.
jezu współczuję

ja dziś była zrobić mocz i morfo na jutrzejsza wizytę, chyba mam niedokrwistość czy anemię, jak to zwał, bo RBC i HCT poniżej normy co sądzicie? HGB tez nie wysoka - 7,6, a norma zaczyna sie od 7,5
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 17:51   #634
gosius91
Zakorzenienie

Cześć

Nie nadrabiam - nie mam siły. Wstaliśmy dzisiaj o 8.45 zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do teściowej.. Wróciliśmy przed 14, i od razu musiałam zrobić pranie - 4 pralki Musiałam posprzątać, w piecu zapalić.. Zakupy zrobić, i tak zeszło do teraz Jeszcze mnie głowa rozbolała teraz na dodatek

Słuchajcie, dzwoniłam rano do MAXMEDU - chciałam zrobić prywatnie USG, przed świętami, żeby dowiedzieć się kto siedzi w brzuszku - odmówiono mi Powód ? Bo się nie leczę u tego lekarza.. Kogoś takie coś spotkało ?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

asia27100 - jak po wizycie ?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 17:55   #635
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych mieszkaniach .... my tez wynajmujemy kawalerke tyle kasy idzie w powietrze ale nie wyobrazam sobie miec kredytu na 30 lat nie tutaj w polsce , myslimy by sie przeprowadzic do niemiec bo moj Tż ma dwa obywatelstwa ja ze zostalam jego zona to juz tez .... narazie wyslya cv ale na koniec roku to ciezko byle bylo siemo czo zaczepic a potem to napewno jakos bedzie a ja chcialam bym tam urodzic , tutaj mam prace ale umowa do konca wrzesnia 2014 roku a pracuje w kawiarni w centrum handlowym wiec watpie ze mi ja przedluza na maciezynskim ;( taka sytuacja .... w sumie nie mamy nic do stracenia a wiele do zyskania ..... tu nas nawet na samochod nie stac ;( tego sie nawet jeszcze nie dorobilismy na swieta nie robimy sobie prezentow z mezem tylko odkladalismy pieniazki by wynajac samochod na 3 dni na swiata bo przerazala mnie ta podroz busem z prezentami i torbami i ja z brzuszkiem ten tłum nikt na nikogo nie patrzy tylko by sie zmiescic wiec nas prezen to samochod 3 dniowy
A tak wogóle to u nas sie mówi na Dzieciątko a nie pod choinke
zawsze co chcesz na Dzieciątko ja mam swoje w brzuszku ♡♡♡♡♡♡
My tez mysleliśmy o wyjezdzie ale bardziej o Holandii...
puki co zostajemy tu,mąż w rozjazdach,tyle dobrze że jest często w domu...
my wynajmujemy mieszkanie,bo w kredyt pakować się na tyle lat to porażka...

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
ilkas Myskao eh ... pewnie powiecie,że jestem przewrażliwiona itp,że nie potrzebnie czepiam się przeszłości itp,a jeszcze nie byliśmy razem,ale po prostu każde z Nas chciało znać swoją przeszłość,bo było przed tym jak się poznaliśmy ... i się dowiedziałam kiedyś na weselu od znajomej tż'ta że on taki figo fago był ... i my poznaliśmy się w czerwcu a w maju miał jakąś panienkę " na jeden raz" ... i nie przyznał się do tego na początku,a teraz powiedział,że to prawda,że był po Afganistanie więc powinnam go zrozumieć ... tylko,że to go nie usprawiedliwia,żeby brać pierwszą lepszą żeby ją zaliczyć i koniec ... Boli mnie to,bo się dowiedziałam,że naprawdę miał dużo takich a ja nic o tym nie wiedziałam ... najgorsze jest to,że wziął mnie,bo się szanowałam ... że tak powiem " czysta" a jego zdaniem on mógł skorzystać z życia ... już kilka razy przeskrobał w związku . Moja mama jest dla mnie jak przyjaciółka i z nią rozmawiam na wszystkie tematy ... i ona płacze,boli ją to,że "męczę się" z nim w związku ... że to wytrzymuję co on robi momentami ...
Dlatego skoro chcieliśmy wiedzieć co było wcześniej to mógł być szczery,ja od początku się zaangażowałam w związek, głupotę zrobiłam że zerwałam wszelkie kontakty ... a on miał jakieś tam "koleżaneczki". Raz przyłapałam go jak pisał z jedną i chciał się umówić ... nie była to pogaduszka koleżeńska tylko wyglądało na coś więcej ... ale głupia wybaczyłam mu to,bo to tylko pisanie ...
jężeli chodzi o przeszłośc to nie zadręczała bym się na Twoim miejscu,było minęło... ale jesli teraz cos by przeskrobał to nie darowała bym

Dziewczyny odebrałam dziś wyniki moczu,i wyszło mi że mam liczne bakterie.Czy to możliwe że przez to że robiłam badania jak miałam okropny katar?
Stary 2013-12-16, 18:01   #636
Pallas Ril
Rozeznanie

Zakochałam się!!! : love:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plaszczyk.jpg (73,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-12-16, 18:02   #637
gosius91
Zakorzenienie

JJJustynAAA - fajna fryzurka - ale ja nie dam sobie więcej dać cieniować włosów, schodzenie do jednej długości koszmar Po za tym - żeby codziennie tak wyglądać, trzeba się jakoś doprowadzać do porządku, stylizować, a mi w domu czasami na prawdę brak czasu żeby się uczesać

Pallas Ril - pochwal się tymi pierniczkami

Myska0 - jak główka ? Mnie też coś pobolewa dzisiaj - może coś z ciśnieniem ?

VwVampirka - fajna mała choinka - ;-) (Ja się pochwalę swoją, dopiero w święta - bo u nas ubieramy w wigilie - taka tradycja )

niegrzeczna88 - juz na piatek dla meza! A co z małą ?

meniaa94 - po burzy, zawsze wychodzi słońce

Gosiiaczek - Twoja choinka też jest bardzo fajna

Nadrobiłam troszeczkę, teraz zaczyna się mój serial - PIERWSZA MIŁOŚĆ, a jeszcze mam iść smażyć frytki No i cola do tego

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-16, 18:03   #638
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

asia27100 - jak po wizycie ?
a spoko
wejscia na samolot nie ominelam, ale wiem, że infekcja sobie już poszła, szyjka zamknięta.

i miałam pierwszy raz usg przez brzuch

znów było: łoooooł.... macica wysoko, już pod pępek!
i 17 tc, więc dogonilismy kalendarz z maluchem

pierwszy raz słuchałam bicia serca (wczesniej tylko je widzialam). i wiem w koncu gdzie maluch może sie znajdowac. oznacza to, że moze faktycznie czasem mnie smyrnie

przypomnialam sie o płci, miział mi tam i miział.... no i cos tam cały czas miedzy nogami sie pokazywało. wiec prawdopodobnie chłopak, ale na połówkowym mam potwierdzic, czy to nie pepowina tam sie zakradła.

na razie dziecko mam na przedniej scianie macicy

aaaa i mam sie zapisac na prenatalne/połówkowe.
a normalna wizyte mam 9 stycznia (niki )

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:06   #639
gosius91
Zakorzenienie

Wracam po serialu i frytkach

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-16, 18:14   #640
agaaga89
Zakorzenienie

Asia gratulacje udanej wizyty niech maleństwo dalej tak się rozciąga w brzuszku! No i po cichu niebieskie gratulacje, tak nieoficjalnie, ale ale

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:15   #641
asia27100
Zakorzenienie

nie bede dziękować, a gosie ochrzanie, bo mi sie frytek zachcialo

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:16   #642
VwVampirka
Zakorzenienie

Asia, za wizytę! Dobrze, że wszystko ok

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:22   #643
agaaga89
Zakorzenienie

Za mną chodzi kanapka drwala!! Myślę o niej średnio 20 razy dziennie i myślę, że gdyby tylko miała nóżki to naprawdę by za mną chodziła

Stary 2013-12-16, 18:27   #644
VwVampirka
Zakorzenienie

A wogle, to wzięłam się za spodnie ciążowe, te na które tak narzekałam jak kupiłam, że wiszą... zaczęłam się im przyglądać, żeby je trochę zwęzić i odkryłam, że mają w pasie wszytą taką gumkę z dziurkami i guziczki... i tym oto cudownym sposobem spodnie są na mnie dobre bez żadnych przeróbek a już dawno mogłam w nich chodzić

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Za mną chodzi kanapka drwala!! Myślę o niej średnio 20 razy dziennie i myślę, że gdyby tylko miała nóżki to naprawdę by za mną chodziła
A jadłaś już ją? Boska jest My z Tż byliśmy w McD w sobotę przed zakupami (by nie robić ich na głodniaka). A taka jest syta, że ledwo ją wcisnęłam. A do niej wzięłam sobie ziemniaczki z sosem śmietanowym. Też pycha

Teraz ja też chcę...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:32   #645
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,

No ale też z dobrych rzeczy to moje dziecko od soboty regularnir "wali" w mój brzuch
Dziś mija nam połowa
I odebrałam dzis robota kuchennego
Ło matko... Też mnie to czeka.. Mam nadzieję, że tam nie zwymiotuję...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:34   #646
meniaa94
Wtajemniczenie

Ramona na giełdzie u Nas ... ale to jest to samo co w sklepach

Vampirka no mój też ulubiony ... tylko szkoda,że wychodzi to dopiero z czasem,a nie na początku ... dosłownie nie wiem momentami co myśleć .
A jak byś traktowała hm ... kamerki erotyczne online ? Jakby Twój facet na tym siedział ?

gosius nie zawsze te słońce wychodzi niestety .... po prostu cholernie nie toleruję kłamstwa.
Stary 2013-12-16, 18:35   #647
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
A wogle, to wzięłam się za spodnie ciążowe, te na które tak narzekałam jak kupiłam, że wiszą... zaczęłam się im przyglądać, żeby je trochę zwęzić i odkryłam, że mają w pasie wszytą taką gumkę z dziurkami i guziczki... i tym oto cudownym sposobem spodnie są na mnie dobre bez żadnych przeróbek a już dawno mogłam w nich chodzić

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

A jadłaś już ją? Boska jest My z Tż byliśmy w McD w sobotę przed zakupami (by nie robić ich na głodniaka). A taka jest syta, że ledwo ją wcisnęłam. A do niej wzięłam sobie ziemniaczki z sosem śmietanowym. Też pycha

Teraz ja też chcę...
Gratuluję odkrycia !! My to jednak jesteśmy budyniowate, nie ma co moje takich guziczków nie mają do regulacji a szkoda

Jadłam, ale w zeszłych sezonach, jest BOSKA mogłabym ją jeść na śniadanie, obiad i kolację Podziwiam, ja z reguły mieściłam kanapkę i tyle, ziemniaczki pożerałam już jedynie wzrokiem No właśnie, a teraz są łódeczki czy kratofelki? Raz wzięłam w zestawie do tego colę i tak się zapchałam gazem, że nie dałam rady dokończyć kanapki, myślałam, że się nad nią popłaczę

Stary 2013-12-16, 18:37   #648
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej,

Na samą myśl aż się boje

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Zakochałam się!!! : love:
Ja też

Cytat:
Wracam po serialu i frytkach
Ja serial też oglądam, frytkami bym nie pogardziła

Wróciłam z pracy, zwolnienie zawiezione dziewczyny stwierdziły że się bardzo zmieniłam na twarzy, na lepsze i wróżą mi tak jak kasiab chłopaków

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:41   #649
sylvuniaa84
Zadomowienie

Naczytałam sie o tych bakteriach w moczu i znowu sie stresuje,wizyta dopiero jutro o 15.00-16.00
teraz zastanawiam sie czy przeziębienie jest skutkiem bakteri czy cos innego... ;(;(
Stary 2013-12-16, 18:41   #650
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Na samą myśl aż się boje

Ja też

Ja serial też oglądam, frytkami bym nie pogardziła

Wróciłam z pracy, zwolnienie zawiezione dziewczyny stwierdziły że się bardzo zmieniłam na twarzy, na lepsze i wróżą mi tak jak kasiab chłopaków
Bo ja dobra wróżka jestem
A mi wszyscy na około dziewczynkę Zbrzydłam przeokropnie podobno Takie to miłe słowa usłyszałam w szkole
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:41   #651
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość

pierwszy raz słuchałam bicia serca (wczesniej tylko je widzialam). i wiem w koncu gdzie maluch może sie znajdowac. oznacza to, że moze faktycznie czasem mnie smyrnie

przypomnialam sie o płci, miział mi tam i miział.... no i cos tam cały czas miedzy nogami sie pokazywało. wiec prawdopodobnie chłopak, ale na połówkowym mam potwierdzic, czy to nie pepowina tam sie zakradła.

gratulacje
jak na przedniej, to smyranie będziesz czuć
Stary 2013-12-16, 18:45   #652
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki moczu,i wyszło mi że mam liczne bakterie.Czy to możliwe że przez to że robiłam badania jak miałam okropny katar?
Ja też mam.. Podobno to częste przy ciąży, więc wątpię, żeby były przez katar.. Ja mam przepisany macmiror dopochwowo

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Myska0 - jak główka ? Mnie też coś pobolewa dzisiaj - może coś z ciśnieniem ?
A lepiej, dziękuję. Nawet brzuch przestał mnie boleć. Chyba praca źle na mnie działa...

Cytat:
..... a jeszcze mam iść smażyć frytki No i cola do tego
narobiłaś mi smaka....

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-16, 18:45   #653
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Ramona na giełdzie u Nas ... ale to jest to samo co w sklepach

Vampirka no mój też ulubiony ... tylko szkoda,że wychodzi to dopiero z czasem,a nie na początku ... dosłownie nie wiem momentami co myśleć .
A jak byś traktowała hm ... kamerki erotyczne online ? Jakby Twój facet na tym siedział ?
menia dziękuję

A co on się obnażał czy te panie ?
Menia a ile lat ma Twój TŻ? Może jeszcze się nie wyszumiał Mój po imprezach chodził z kolegami, ale jak go brałam, to mówił mi, że prawiczek, bo nie miał wcześniej nawet dziewczyny, hmm.... wierzyć czy nie, ale na porządnego wyglądał, natomiast koledzy to jakby przeciwny biegun w tych sprawach, z jednym z resztą chodziłam do lo i studiowałam, więc opinię mam
Stary 2013-12-16, 18:47   #654
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
a spoko
wejscia na samolot nie ominelam, ale wiem, że infekcja sobie już poszła, szyjka zamknięta.

i miałam pierwszy raz usg przez brzuch

znów było: łoooooł.... macica wysoko, już pod pępek!
i 17 tc, więc dogonilismy kalendarz z maluchem

Mi dwa razy mówiła, że wydaje jej się, że chłopak, ale 21-ego na USG ma mi potwierdzić drugi lekarz. Oczywiście jak się będzie dało Mężowi nic nie mówiłam, bo nie chcę, żeby się napalił On by skakał z radości Od początku mówi, że będzie Karolek

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-16, 18:50   #655
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Ja też mam.. Podobno to częste przy ciąży, więc wątpię, żeby były przez katar.. Ja mam przepisany macmiror dopochwowo

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

A lepiej, dziękuję. Nawet brzuch przestał mnie boleć. Chyba praca źle na mnie działa...

narobiłaś mi smaka....

dopochwowo mam juz luteine wiec mam nadzieje ze jak co da mi coś innego....
kurcze oby to nie było nic groznego dla dzidzi
Stary 2013-12-16, 18:51   #656
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
To przez ciąże mamy takie myślenie
Ja w spodniach ciążowych po siostrze chodzę już od dwóch tygodni.. Też na początku mi trochę wisiały tak z przodu, na kroku. Przyzwyczaiłam się, bo są mega wygodne. Nic mnie nie gniecie w brzuchu i cieplutko mi w brzuch dzięki pasowi ciążowemu

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Jest jakiś niewyżyty??? Normalnie

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-16, 18:52   #657
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie, podczytywałam Was jak zawsze na komórce, ale dzisiaj nawet nie miałam czasu, żeby coś napisać. Mąż dopiero przyjechał z pracy, niedługo kąpiemy małą.

Za równo tydzień wizyta już odliczam naprawdę te dni nawet mam sny adekwatne raz mi się śniło, ze pojechałam a tam nie było mojego lekarza tylko jakiś młody doktorek i mój mu zostawił kartkę, że ma mi podać płeć dziecka.. no dobra, patrzy patrzy i mówi, że chyba chłopak.. ja sobie myślę, że jak chyba, co on gada, że mu nie wierzę i że poczekam na następną wizytę jak już będzie mój gin. No i wchodzę do swojego, a on mówi: no proszę, dziewczynka na 100% ciekawe czy będzie proroczy sen

Ilkas co do kubeczków, to ja testowałam z 10 różnych, bo Hania nie chciała pić na początku z niczego i soki dostawała z butli wiem wiem, niedobre to na zęby, ale wolałam żeby cokolwiek wypiła niż cały dzień na sucho. Zaczęła sobie radzić faktycznie na początku najlepiej z niekapkiem z miękkim ustnikiem, a teraz najlepiej pije z tego kubeczka co już dziewczyny pokazywały: lovi 360 miałam też wcześniej jego odpowiednik z aventu i większego badziewia nie ma niż to woda się lała bokami i to nie chodzi nawet o kwestię nieumiejętnego picia, tylko o konstrukcję chyba, bo moja bratanica 2,5 letnia też cała mokra chodzi jak jej daję w tym pić
A Ilkas teraz mi się przypomniało. Jest jeszcze coś takiego jak doidy cup czy jakoś tak i to jest normalny kubek tylko wyprofilowany jakoś dla dzieci… nie wiem dokładnie popatrz sobie w necie, może Cię zaciekawi

Light Limara to super, że mogłaś podejrzeć maluszka

Vampirko, śliczna choineczka ale byś pocisnęła teściowej tym tekstem o brzuchu

Pallas, ja się zgadzam co do USG 3d, że to bajer tylko u mnie lekarz normalnie robi wszystkie pomiary na 2d, a 3d pokazuje dla bajeru, a ja i tak nigdy tam nic nie widzę nie no później było widać, jak już maluszek był większy, ale na tym etapie teraz to nic a nic
Świetna kurteczka oj coś czuję, że Twoja Hanula to będzie strojnisia

Lolitka, mam ogromną nadzieję, że Wam się uda z tym mieszkaniem

Martuszka, to oby coś ruszyło ja się wczoraj pochwaliłam, że codziennie coś idzie, a dzisiaj cisza w eterze

Justyna, czekam na foto nowej fryzury

Nikii kochana trzymam kciuki za Oskara, oby dzisiejsza noc była lepsza

Madziula to powiedz o tej szyjce, że się martwisz, bo w 1 ciąży była taka sytuacja, chyba powinni Ci sprawdzić jak się sytuacja przedstawia bez proszenia, no w końcu to ich obowiązek, nie?

KasiaB, glukozę masz za sobą, żyjesz, to najważniejsze i gratulacje za regularne ruchy dzidzi

Asia27100 cieszę się, że wizyta dobrze i u Ciebie i u dzidzi to synka jeszcze nie gratuluję,poczekamy do połówkowego

Posty o jedzeniu omijam szerokim łukiem

Ja sobie rano jeszcze jak Hania spała wciągnęłam nic innego jak pierwszy odcinek GoT oczywiście Starków pomijałam, bo po co to oglądać drugi raz, więc dużo mi nie zostało, Hanię położę i może sobie drugi odpalę dla przypomnienia
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 18:55   #658
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
dopochwowo mam juz luteine wiec mam nadzieje ze jak co da mi coś innego....
kurcze oby to nie było nic groznego dla dzidzi
Wcześniej brałam lactovaginal dopochwowo, ale dalej bakterie są. Chyba to nieszkodliwe dla okruszka.....
Kurde, tak sobie myślę, że ja to w sumie nic nie wiem. Nie wiem gdzie znajduje się obecnie maluszek, tyle co wiem, gdzie sprzęt był przykładany na usg, nie wiem gdzie macica.. Muszę się koniecznie o wszystko wypytać w sobotę

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-16, 18:59   #659
gosius91
Zakorzenienie

Wybaczcie - za smaka na frytki

I po serialu... Słaby odcinek

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-16, 19:00   #660
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie - za smaka na frytki

I po serialu... Słaby odcinek
A mi smak na frytki pozostał...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości