Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-16, 19:05   #661
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
A mi smak na frytki pozostał...
a mi został pełny brzuch i połowa butelki coli (Zapomniałam fileta wyciągnąć z zamrażalnika - i były same frytki z ketchupem i colą )

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:06   #662
sylvuniaa84
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
a mi został pełny brzuch i połowa butelki coli (Zapomniałam fileta wyciągnąć z zamrażalnika - i były same frytki z ketchupem i colą )
i wez tu teraz funkcjonuj normalnie jak Ci taka jedna smaka na cole narobi chyba musze na spacerek sie wybrac do sklepu,bo kubusia i wody mam juz dość
Stary 2013-12-16, 19:08   #663
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

:za rlok:

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:10   #664
Myska0
Zakorzenienie

Jakoś tak niepewnie się czuję, mam drżenie rąk i jakoś mi tak słabo......
Zjadłam właśnie dwa rządki czekolady i dwie mandarynki i dalej to samo.. Co to może być? Muszę się położyć.........

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:12   #665
gosius91
Zakorzenienie

Uppssss - nie bijcie tylko

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-16, 19:13   #666
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
U nas to samo z kasą.Ja nie pracuje..i nie mam nawet macierzyńskiego.Małż tyra w nadgodzinach,dodatkowo w każdą sobotę..tak mi Go żalMieszkamy w 2 pokojach u rodziców(moim i dawnym mojej siostry). Szukamy teraz TBS-a. Byliśmy wtedy na oglądaniu ich.Spodobały nam się 2. Jeden ma 49m2 a drugi 57m2.Tylko,że wnioski można składać do końca roku.Później zbiera się 5 osobowa komisja i losuje komu dadzą mieszkanie,także jest to jak wygranie w totka.
Dzisiaj koleżanka mojej mamy powiedziała jej ze chce się wynieść z tbs bo wyjezdza za granice no i mamy isc oglądać je..nie wiemy jeszcze nic konkretnego a ona sama nie wie czy może według umowy przyprowadzić kogoś na swoje miejsce..bo te umowy różne są.
Na szczęście zawsze mozemy mieszkac u rodziców i dobrze nam też tutaj. Możemy liczyć na nich i finansowo też zawsze służą pomocą.

p.s. tak teraz patrze na to co napisałam i śmiać mi się chce,bo piszę jakiś dziwnym szykiem ach ten mózg!
A studiujesz czy jesteś na bezrobociu, czy nic z powyższych?
A jak się jest na bezrobociu to nie przysługuje coś z racji urodzenia dziecka?

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Pallas Ril z tym 3d całkowicie się z Toba zgadzam. Ale "kartofel" mnie mega rozwalił
!
Mnie też

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Witam ja właśnie niedawno wróciłam z badania.
Pierwszy raz spotkałam się, że najpierw oznaczają glukozę we krwi na czczo,a miejscu po 40 min. odebrałam wynik, i jak jest prawidłowy to pije się glukozę (po 75 gramach trzeba czekać 2 godz. na kolejne pobranie krwi), a jak nie jest prawidłowy to już nie ma potrzeby jej picia.
Ja musiała ją wypić, wszystko było w porządku. Smakuje tak jakbyś rozpuściła sobie dużą ilość cukru pudru w wodzie. Nie zamartwiaj się na zapas, będzie dobrze

A jutro idę na USG i zobaczę moje dwa wierciochy.
Zazdroszczę, że masz już to za sobą
Ale jesteś dzielna, ja bym już zemdlała z głodu
Powodzenia jutro na usg

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych mieszkaniach .... my tez wynajmujemy kawalerke tyle kasy idzie w powietrze ale nie wyobrazam sobie miec kredytu na 30 lat nie tutaj w polsce , myslimy by sie przeprowadzic do niemiec bo moj Tż ma dwa obywatelstwa ja ze zostalam jego zona to juz tez .... narazie wyslya cv ale na koniec roku to ciezko byle bylo siemo czo zaczepic a potem to napewno jakos bedzie a ja chcialam bym tam urodzic , tutaj mam prace ale umowa do konca wrzesnia 2014 roku a pracuje w kawiarni w centrum handlowym wiec watpie ze mi ja przedluza na maciezynskim ;( taka sytuacja .... w sumie nie mamy nic do stracenia a wiele do zyskania ..... tu nas nawet na samochod nie stac ;( tego sie nawet jeszcze nie dorobilismy na swieta nie robimy sobie prezentow z mezem tylko odkladalismy pieniazki by wynajac samochod na 3 dni na swiata bo przerazala mnie ta podroz busem z prezentami i torbami i ja z brzuszkiem ten tłum nikt na nikogo nie patrzy tylko by sie zmiescic wiec nas prezen to samochod 3 dniowy
A tak wogóle to u nas sie mówi na Dzieciątko a nie pod choinke
zawsze co chcesz na Dzieciątko ja mam swoje w brzuszku ♡♡♡♡♡♡
A znasz język niemiecki? Ja też mam podwójne obywatelstwo i tez myślałam, żeby się przeprowadzić na zachód tzn. plan był świeży bo w ubiegłe wakacje zastanawiałam się na poważnie. No, ale wyszło jak wyszło Ale bardziej bym chyba wolała na granicy Niemiecko- Szwajcarskiej mieszkać. Zarabiać we frankach i kupować w DE

Cytat:
A ja mam tak choinke
Śliczna choinka

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej,

Ledwo żyję... Miałam dziś glukozę Tragedia... Ok 6 godzin nic nie jadłam

Najpierw miałam pobraną krew na czczo, godzinę miałam miałam czekać okazało się że system nie działa i zamiast godziny wyszły dwie czekania na wynik. Wyszło nie bardzo. Pani zrobiła mi glukozę i nie pozwoliła dodać cytryny No ale jakoś to wypiłam, jak się pije nie jest źle gorzej później, odbijało mi się i miałam wrażenie, że zwymiotuję, no ale dałam radę. Także wygłodziłam się dziś masakrycznie. Tragiczne dni przechodzą. Jutro jeszcze do szkoły muszę jechać... Chyba dziś kimnę o 19.

No ale też z dobrych rzeczy to moje dziecko od soboty regularnir "wali" w mój brzuch
Dziś mija nam połowa
I odebrałam dzis robota kuchennego
Gratuluję połowy szybko zleciało nie?
I fajnie, że glukoza już za Tobą

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
a spoko
wejscia na samolot nie ominelam, ale wiem, że infekcja sobie już poszła, szyjka zamknięta.

i miałam pierwszy raz usg przez brzuch

znów było: łoooooł.... macica wysoko, już pod pępek!
i 17 tc, więc dogonilismy kalendarz z maluchem

pierwszy raz słuchałam bicia serca (wczesniej tylko je widzialam). i wiem w koncu gdzie maluch może sie znajdowac. oznacza to, że moze faktycznie czasem mnie smyrnie

przypomnialam sie o płci, miział mi tam i miział.... no i cos tam cały czas miedzy nogami sie pokazywało. wiec prawdopodobnie chłopak, ale na połówkowym mam potwierdzic, czy to nie pepowina tam sie zakradła.

na razie dziecko mam na przedniej scianie macicy

aaaa i mam sie zapisac na prenatalne/połówkowe.
a normalna wizyte mam 9 stycznia (niki )
Czyli wszystko ok super, że już po infekcji.
Na macicy się nie znam, ale ja mam podobno jeszcze nisko
Wstępnie imię już wybrane?

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
A wogle, to wzięłam się za spodnie ciążowe, te na które tak narzekałam jak kupiłam, że wiszą... zaczęłam się im przyglądać, żeby je trochę zwęzić i odkryłam, że mają w pasie wszytą taką gumkę z dziurkami i guziczki... i tym oto cudownym sposobem spodnie są na mnie dobre bez żadnych przeróbek a już dawno mogłam w nich chodzić [COLOR="Silver"]
:
Lepiej pózno się zorientować niż wcale. Następnym razem jak będziesz w ciaży już będziesz wiedziała

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Naczytałam sie o tych bakteriach w moczu i znowu sie stresuje,wizyta dopiero jutro o 15.00-16.00
teraz zastanawiam sie czy przeziębienie jest skutkiem bakteri czy cos innego... ;(;(
Też mam bakterie w moczu. Nie czytaj w necie za dużo. Możesz zażywać żurawit
Stary 2013-12-16, 19:24   #667
asia27100
Zakorzenienie

light limara imie wybrałam już w podstawówce będzie piotr, lub jezeli okaże się jednak dziewczynka - to na wniosek tżta - agata
(liczem na pietra.... )

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:27   #668
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karola_927 Pokaż wiadomość
Ale ja łajza jestem. Zapomniałam się pochwalić: mój dziecię w końcu dało o sobie znać i zabójczą datę sobie wybrał0 11.12.13 a już w sobotę, gdy przyszywany wujek się za nie modlił, bo akurat wybrałam się na mszę, którą odprawiał to tak wywijało jakby wiedziało, że to o nie chodzi. No geniusz po mamusi

Brawo dla maluszka... Swietna data no i miejsce

madziula wizyta u fryzjera udana... Nie mogę narzekać. ładuje baterie w aparacie i małż mi zrobi... W pasiaku też

kasiab współczuje tej glukozy mnie ona czeka po świetach a przed sylwestrem :/
Super że bobo już hula

gosius ja co dzień wychodzę do pracy to jakoś muszę się ogarniać z włosami więc i tak nie mam wyjścia

asia super że wizyta udana,,, no i gratuluje wstępnie synka

vampirka za odnalezienie cudownej gumeczki i guziczków
no i kanapka drwala pyszota...
Ja miałam dziś pierogi ruskie... mamusia mi zrobiła były przepyszne...

kasian ja właśnie też o tym myślałam żeby zapuścić od nowa odcinki GoT... Tylko skoncze chirurgów...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:30   #669
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
light limara imie wybrałam już w podstawówce będzie piotr, lub jezeli okaże się jednak dziewczynka - to na wniosek tżta - agata
(liczem na pietra.... )
Bardzo ładne imię

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

kasian ja właśnie też o tym myślałam żeby zapuścić od nowa odcinki GoT... Tylko skoncze chirurgów...
A na czym oglądasz?

To czekamy na zdjecie
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:30   #670
Light Limara
Zadomowienie

Wiedziałam, że o kimś zapomniałam
justyna jak tam u fryzjera?
Stary 2013-12-16, 19:33   #671
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

Wróciłam z pracy, zwolnienie zawiezione dziewczyny stwierdziły że się bardzo zmieniłam na twarzy, na lepsze i wróżą mi tak jak kasiab chłopaków
A ja widzę u Ciebie dwie dziewczynki wyglądasz kwitnąco, ale to jakieś przeczucie, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A mi wszyscy na około dziewczynkę Zbrzydłam przeokropnie podobno Takie to miłe słowa usłyszałam w szkole
Nie ma to jak szczerość Mnie też parę osób już zasugerowało delikatnie że "się zmieniłam" albo "troszkę przytyłam" a tymczasem wyglądam fatalnie i tyję szybko i zdaję sobie z tego sprawę, wolałabym żeby ktoś mi przysadził wprost tak jak Tobie

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:33   #672
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Mój Tż pracuje różnie jeździ w delegacje ale ogólnie mieszkają koło Dortmundu tą pracę polecił jego brat wziął Go i pracują tam razem z teściem jeszcze moim. A z mieszkaniem to trudno mi powiedzieć bo oni już mieli jak tam mój Tż dołączył ale z tego co się orientuje wcale nie jest tak źle, wiadomo że lepiej jak się ma znajomości jakieś oni mają taką koleżankę i sąsiada mają co im pomaga tłumaczyć rózne papiery i czasem coś dowiadywać się bo oni z językiem nie zbyt dobrze. Koszt takiego mieszkania to różnie oni płacą coś koło 500 euro za miesiąc plus prąd osobno jakieś 50 euro. Także jeszcze najgorzej nie ma są pewnie tańsze ale mniejsze. Co do Monachium to nie mam pojęcia troszkę daleko od miejsca gdzie jest Tż Mam nadzieję że troszkę pomogłam
plus jest taki w naszej sytuacji ze moj Tż potrafi perfekto język tylko zeby sie zaczepic na poczatek czekamy moze ktos odpowie na cv ???? Ale dziekuje mam nadzieje ze sie uda
Stary 2013-12-16, 19:34   #673
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

asia brawa za wizytę i gratuluję synka nieoficjalnie!: )

Ja choinkę mam w planie ubrać w piątek Ale te Wasze są naprawdę śliczne. Też będę miała małą
A dzisiaj tak jakoś nie mam weny, podczytuję Was cały czas i czekam z niecierpliwością na wizytę jutro o 15.15 dopiero .

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
plus jest taki w naszej sytuacji ze moj Tż potrafi perfekto język tylko zeby sie zaczepic na poczatek czekamy moze ktos odpowie na cv ???? Ale dziekuje mam nadzieje ze sie uda

No to rzeczywiście język bardzo dużo daje a w jakiej branży Twój Tż szuka pracy ?

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:36   #674
gosius91
Zakorzenienie

JJJustynAAA - a jak bedzie dziecko ?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-12-16, 19:44   #675
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ja sobie rano jeszcze jak Hania spała wciągnęłam nic innego jak pierwszy odcinek GoT oczywiście Starków pomijałam, bo po co to oglądać drugi raz, więc dużo mi nie zostało, Hanię położę i może sobie drugi odpalę dla przypomnienia
Kasia, my już dobrze wiemy, kogo Ty tam wypatrujesz w tych odcinkach :P
Stary 2013-12-16, 19:45   #676
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A ja widzę u Ciebie dwie dziewczynki wyglądasz kwitnąco, ale to jakieś przeczucie, zobaczymy

Ciekawe czyje przeczucia się sprawdzą

Kochane uciekam bo TŻ wrócił z pracy, zmęczony strasznie i do tego brzuch go boli i mu nie dobrze :/

Idę mu herbatki zrobić.

Udanego wieczorku

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-16, 19:47   #677
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
asia brawa za wizytę i gratuluję synka nieoficjalnie!: )

Ja choinkę mam w planie ubrać w piątek Ale te Wasze są naprawdę śliczne. Też będę miała małą
A dzisiaj tak jakoś nie mam weny, podczytuję Was cały czas i czekam z niecierpliwością na wizytę jutro o 15.15 dopiero .

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

No to rzeczywiście język bardzo dużo daje a w jakiej branży Twój Tż szuka pracy ?
wiesz tak do celowo tu w polsce pracuje jako call center w niemieckiej firmie tzn odbiera wszystko po niemiecku a tam bardziej nastawia sie na menagera np. Lidla albo Aldika ale narazie obojetne co byle by od czegos zaczac
A ja sie pomalu ucze jezyka umie tylko tyle co po śląsku
Stary 2013-12-16, 19:51   #678
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czyje przeczucia się sprawdzą

Kochane uciekam bo TŻ wrócił z pracy, zmęczony strasznie i do tego brzuch go boli i mu nie dobrze :/

Idę mu herbatki zrobić.

Udanego wieczorku
Najlepiej jakby była parka
Zdrówka dla Małżonka!

Stary 2013-12-16, 19:52   #679
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
wiesz tak do celowo tu w polsce pracuje jako call center w niemieckiej firmie tzn odbiera wszystko po niemiecku a tam bardziej nastawia sie na menagera np. Lidla albo Aldika ale narazie obojetne co byle by od czegos zaczac
A ja sie pomalu ucze jezyka umie tylko tyle co po śląsku

Ooo to fajnie, to ucz się a ja trzymam żeby się udało

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 19:53   #680
asia27100
Zakorzenienie

a w sumie możecie wstepnie gratulować. ewentualnie potem zbiore jeszcze raz gratulację za dziewczynkę. tego nigdy za wiele

justyna
i bylas u tego fryzjera?

Stary 2013-12-16, 19:55   #681
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

Nie ma to jak szczerość Mnie też parę osób już zasugerowało delikatnie że "się zmieniłam" albo "troszkę przytyłam" a tymczasem wyglądam fatalnie i tyję szybko i zdaję sobie z tego sprawę, wolałabym żeby ktoś mi przysadził wprost tak jak Tobie
No wiesz co Tobie powiedziec, ze przytylas nawet troche to juz naprawde wolne zarty

Cytat:

Gosiu trzymam kciuki za Wasze plany i marzenia

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Kasia, my już dobrze wiemy, kogo Ty tam wypatrujesz w tych odcinkach :P
Oj tam oj tam nie zdradzaj mnie

Pallas w jak Twoj czarny french bo sie nie chwalilas efektem?

Maz wlaczyl jakis film Frozen Ground, na pewno sie wciagne tak jak zwykle ostatnio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-16, 19:59   #682
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne imię
A na czym oglądasz?

To czekamy na zdjecie
Zawsze oglądałam na zalukaj.pl ale tam od jakiegoś czasu ciągle przesilony serwer. Potem na twoje-seriale coś tam ale też były problemy, no i od jakiegoś czasu któraś z dziewczyn (nie pamiętam która - przepraszam )
zapodała kinomaniak.tv i jest lux

Light wizyta udana... Nie jest to fryzura ze zdjęć jakie wstawiłam ale i tak jestem zdecydowanie zadowolona...

kasiab kobiety w ciąży nie brzydną kto ci takie bajki naopowiadał...
Ja słyszę ciągle że dobrze wyglądam w ciąży bo nie spuchłam, mam nie wielki brzuszek (ja uważam inaczej hhihi) ale miło słuchać że wygląda się dobrze - a czuć czasem inaczej

gosiaczku 3mam kciuki za cv Tż... Jeśli czegoś się bardzo pragnie to marzenia się spełniają i tego się trzymajcie

gosius a jak będzie dziecko to jest gumka do włosów, a poza tym jest mąż i babcie są - ja nie uważam że tylko matka musi się zajmować dzieckiem (teraz tak myślę, zobaczymy czy myślenie mi się nie zmieni po pojawieniu się bąbla na świecie)

Pallas Rill KHAL DROGO

paulka to uważaj na siebie żeby się nie okazało że tż złapała jelitówka i na ciebie przejdzie...

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

kasian wciągniesz się wciągniesz

mi mąż też zaproponowała żebyśmy obejrzeli jakiś film wieczorem, na co ja Nietykalni, na co on - to takim razie ty oglądasz a ja śpię.. No i nie wiem czy faktycznie taka nuda czy mój mąż jest tak źle nastawiony

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:00   #683
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

Pallas Rill KHAL DROGO
.
Ale Wy mnie dobrze znacie no

Dziekuje za namiary na seriale online, ja ogladam z angielskimi napisami na ororo.tv ale limity jakies mi tam porobili

Stary 2013-12-16, 20:03   #684
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz co Tobie powiedziec, ze przytylas nawet troche to juz naprawde wolne zarty
Toż to wręcz zbrodnia!! Ale wielkodusznie wybaczam A na serio to mam już 4 kg do przodu, więc może coś w tym jest

Stary 2013-12-16, 20:05   #685
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepiej jakby była parka
Zdrówka dla Małżonka!
Niestety na parkę nie ma szans, bo to ciąża jednojajowa.

Cytat:
paulka to uważaj na siebie żeby się nie okazało że tż złapała jelitówka i na ciebie przejdzie...
Też o tym myślałam, oby nie
Ale szczerze go takiego dawno nie widziałam przysypia ale ból go budzi, ciekawe od czego to.
Dałam mu nospe rozkurczową może troszkę przejdzie ból

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-12-16, 20:10   #686
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Toż to wręcz zbrodnia!! Ale wielkodusznie wybaczam A na serio to mam już 4 kg do przodu, więc może coś w tym jest
No mowie - skandal w bialy dzien eee tam - wszystko zrzucimy czy to bedzie 15 za duzo czy 2

U mnie juz duzo daje nie czytanie postow o jedzeniu

Cytat:

Też o tym myślałam, oby nie
Ale szczerze go takiego dawno nie widziałam przysypia ale ból go budzi, ciekawe od czego to.
Dałam mu nospe rozkurczową może troszkę przejdzie ból

No to jak tak obstawiamy to ja daje 50% ze beda chlopcy

Zdrowka dla meza, niektorzy musza przespac najgorsze wlasnie, moj tata zawsze tak robi

Stary 2013-12-16, 20:13   #687
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Jakoś tak niepewnie się czuję, mam drżenie rąk i jakoś mi tak słabo......
Zjadłam właśnie dwa rządki czekolady i dwie mandarynki i dalej to samo.. Co to może być? Muszę się położyć.........
może spadek cukru, jak u mnie ostatnio
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:15   #688
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, kurde, dla mnie bliźniaki to czarna magia Więc jestem za dwoma dziewczynkami

Cytat:
No mowie - skandal w bialy dzien eee tam - wszystko zrzucimy czy to bedzie 15 za duzo czy 2

U mnie juz duzo daje nie czytanie postow o jedzeniu
Jestem tego samego zdania, teraz nie ma się co martwić wagą, potem będziemy razem zrzucały
Chyba też zacznę omijać w takim razie

Stary 2013-12-16, 20:19   #689
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
N

No to jak tak obstawiamy to ja daje 50% ze beda chlopcy

.
ty czarownico!

mam jutro do odbioru nowe okulary. i musze nabyc jakis nowy stanik bo moje są juz maławe.... no i właśnie...jak to zrobić by przeżyć te podróż.... zanim wyszłąm do gina bylam dwa razy w toalecie. dojechałam po 10 minutach na miejsce i lecialam do toalety. weszlam do gabinetu, kazal mi sie przygotowac to znow toaleta... wyszlam po wizycie i prosto na siku....dojechalam do domu i znow predko do toalety.... to dziecko nie ma litości dla mamusi

a do tego ledwo wejdę do jakiegoś sklepu już mam ochote się rozebrac bo mi tak gorąco że spłonę...tz w plaszczu i czapce a moja kurtka zwykle na wózku jeździ w supermarketach........ plus ciąglą chec by skoczyć do wc....

Stary 2013-12-16, 20:19   #690
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
A jak byś traktowała hm ... kamerki erotyczne online ? Jakby Twój facet na tym siedział ?
A Twój siedzi na nich? Ja bym go sobie po prostu odpuściła...

Cytat:
No właśnie, a teraz są łódeczki czy kratofelki? Raz wzięłam w zestawie do tego colę i tak się zapchałam gazem, że nie dałam rady dokończyć kanapki, myślałam, że się nad nią popłaczę
My z TŻ zawsze bierzemy 1 zestaw powiększony i do tego drugą kanapkę i cheessa. Mamy wtedy po kanapce, TŻ ma dodatkowo cheessa, a colę i frytki/ziemniaczki mamy na spółkę. Wtedy jest dla nas akurat. Całej koli ani frytek bym nie wciągnęła. A teraz są ziemniaczki ale takie w posypce czosnkowej. Dostaliśmy do tego sos śmietanowy.

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Naczytałam sie o tych bakteriach w moczu i znowu sie stresuje,wizyta dopiero jutro o 15.00-16.00
teraz zastanawiam sie czy przeziębienie jest skutkiem bakteri czy cos innego... ;(;(
Chyba każda z nas już je miała... ja miałam od początku ciąży, chociaż chora nie byłam... i dłuuugo nie mogłam się ich pozbyć... w ostatnim badaniu też je miałam ale już z adnotacją "nieliczne", więc gin kazał odłożyć lekarstwa. Kazał mi jedynie tak profilaktycznie brać żuravit albo pić/jeść żurawinkę. A ostatnio kupiłam sobie taką w słoiczku i posmarowałam nią kanapkę z serem, Pyyycha. Do jakiś mniej przyprawionych pieczeni też powinna być super.

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości