|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Hej! Łał, przed 23 jest a ja już wszystko nadrobione
ale dziś szalony dzień. A zaczęło się od tego, że rano stwierdziłam że idziemy z młodym na spacerek, potem on na drzemę a ja pełen rilaks książka i te sprawy. Potem zadzwoniła t. że teść nam wiezie lodówkę i będzie za 2 godziny. Skończyło się więc na tym, że całą drzemkę sprzątałam, czuję się wypoczęta, nie ma co byłam sama z Olim, t. przyjechał z dwoma chłopami co by mu pomogli wnieść lodówkę, poszli po pół litra... Już miałam wizję że będą do nocy siedzieć, na szczęście z tym jednym co nie prowadził obalili tą flachę w 20 minut i pojechali. A najlepsze że t. pyta czy kieliszki mam. A u nas się nie pije w ogóle i nie mam ani jednego Gorsza informacja jest taka, że przyjadą znów w sobotę i już się zapowiedzieli na rano - czytaj pewnie przed 7, a ja akurat na ten dzień planowałam przedświąteczne zakupy, sprzątańsko i takie tam. Grr. Bezmyślni, chyba zdają sobie sprawę z tego ile jest przed świętami roboty... Idę czytać książkę (pożyczyłam ch.link, ciekawe czy mi się spodoba ![]()
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi!!
![]() Wnioski: przegrzewam dziecko, osrane jest po pachy kupka z grudkami, cykam sie dac mu rosolu, cytrusow i mleka
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-16 o 22:51 |
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
elllmi jak weekend?
![]() Evel gorące za koleżankę i jej maleństwo ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok??A teraz lecę już spać bo jutro z rana na badanie nerek jedziemy. PA pa
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-16 o 22:54 |
|
|
|
|
#215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), kozaczki; czasem przykrywam kocykiem, jak już jest naprawdę zimno.Kombinezonu nie mam, śpiworka/osłonki też nie. 2. Był czas, że też robiła do każdego pampersa - najwięcej było chyba 12. Teraz są 3, czasem 4. 3. Tak 4. Nic nie blenduję, nie rozdrabniam widelcem etc. 5. Przy pomarańczu ściągam te białe nitki grubsze, bo tego jeszcze Pola nie ogarnia, a reszta, tak jak mandarynki, z całym dobrodziejstwem do pysiola. * Sam płyn? Normalnie, np. z makaronem, jak nie, to z kawałkami marchewki, pietruszki, z natką pietr. itp.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Ok...choć mój adres powinnas znac
..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, papa
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w skrócie tak ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- aha, bokeh, przeczytałam książkę, chcesz wiedzieć, kto zabijał te dziewczynki? ![]()
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
to samo ppomyślałam jak przeczytałam pedał, na tym wątku mówi się gejos !!
![]() Cytat:
Jaką?? Cytat:
a my juuż w domy byliśmy na rynku w krk i Hania w ogóle była baaardzo grzeczna potem
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wątpię, żebyś się domyślała prawidłowo, chyba że jesteś przenikliwa jak sam sherlock no Lisia ale wam zazdroszczę Krakowa, tak bym się przejechała ![]() a to bunga na podłodze było, ze tam został? i jak weekend w ogóle?
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weekend fajny Dawid przekabacił mnie tym że mają kominek a go w koncu nie rozpalili ;( no ale jak bylismy w centrum krakow weszłam do sklepu yankee
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też kiedyś puzzle rozwaliliśmy i na dodatek TŻ nacisnął na tą gadającą myszkę miki ![]() co do yankee - jeszcze trochę świeczek mi zostało, pewnie do końca roku się wyrobię spadam spać dobranocki a jutro chyba jadę wymienić kurtkę
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
nawijko super, ze bedziecie miec wiecej rehabilitacji 1. Nie dotyczy 2. Kupka roznie; zwykle 1-2 dziennie lub co 2-3 dzien, jesli gdzies wybywamy 3. Zdarzaja sie kawalki; podobno to zupelnie normalne, nie przejmowac sie tym 4. Ja daje na obiad 2 rozne rzeczy, chociaz powinnam juz 3-4 przygotowywac. Zwykle jest jedna na bazie ryzu czy makaronu z warzywami i ryba lub miesem a druga tylko warzywa. 5. Pomaranczy jeszcze nie dawalam i dawac nie bede na razie (poczekam a beda japonskie). Teraz szaleje z mandarynkami i obieram tylko ze skorki. Nie pamietam jak Ty napisalas, ale te biale "swinstwa" maja najwiecej wartosci odzywczych. nancy dobrze, ze u Was ok! silver kciuki ponowne na dzis! insolito u nas juz bardzo rzadko pojawiaja sie ruchu Dzejkoba. Teraz jest szal na chodzenie na czworakach (na samych stopkach i dloniach - jak spiderman wyglada) i jak lezy, to podnosi sie do pozycji jakby pompki robic miala i przerzuca ciezar ciala na jedna strone (wyglada jak jakies cwiczenie na aerobiku). fewciu pieknie Blanka je jablko. Yae tez tak, ale mimo wszystko ze skorki obieram. Daje rade? lady to moze jednak do swiat Pietraszko bedzie chodzil. Yae chetnie pewnie powspinalaby sie razem z Pietraszkiem. Nie wiem jaka byla noc, ale Yae spala do 8 i musialam ja niestety budzic. |
|
|
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44191093]O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage
[/QUOTE]Wow! Wracasz do kp? |
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej gaduly,
znow mnie czeka tysiac pińcet stron do nadrobienia ![]() mlody zasnal wczoraj o 22 ![]() humorek lux, biegal po calym domu, smial sie, wyglupial - poprostu zapomnial o spaniu ![]() i teraz spi jak suselek a ja juz sie szykuje do pracki ubralismy wczoraj choinki - zrobilismy wymiane z rodzicami - wzielismy ich wieksza do nas na gore. postawilismy ja w samym rogu, robiac jej zagrode przed malym za pomoca kanapy i fotela a nasza mala poszla na dol na komode do rodzicow...przed ubieraniem mialam wizje jak z reklamy, wszyscy usmiechnieci wspolnie ubieramy choinke, Kubus wybiera i podaje mi bombki itepeitede... a jak bylo? Mlody zabawial sie starym zakurzonym pudlem po choince i w doopce mial jej ubieranie |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44191093]O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage
[/QUOTE]To co wracasz do kp ???? Zuzka wstaje ostatnio cały czas o 5. Dziś będzie pierwszy raz spała że mną, a mąż do salonu idzie, zobaczymy jak będzie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Buhahah wy z dzejkobem pstrynku jak cos dowalicie to leze
![]() Szajus, czyli wracasz do kp??? U nas ladna nocka, ale ja od paru dni spac nie moge zasnelam dopiero o polnocy, babel wstal o 4, ja do 5,30 nie moglam spac, o 6,30 mlody wstal na dobre i takim cudem spalam jakies 5godz ![]() Fewciu, wiesz, ze ubostwiam podgrzewacz od Ciebie??? jest zajesuperhiperfajny tylko butelki wymieniam. Jakbyscie widzialy arsenal na szafce nocnej to byscie padlyAha, kochana, bo ja w koncu nie wiem czy dobrze robie? :P Wlewam wode do urzadzenia, wsadzam koszyczek i do koszyczka butle a po co ten drugi kubeczek? ![]() Wasze dzieciaki tez was przedrzezniaja??? Co ktores z nas kaszlnie to mlody tez, ekhm ekhm Aha, je.butlam z ucha na karku ale nasz tez tak, i jeszcze sobie po swojemu gada, jak sie w koncu kapnelismy z M., ze mlody nas nasladuje to smiachawa na maksaWiecie, ja sie chyba dzisiaj zaczne pakowac juz..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, Amelka spi jeszcze a ja nie mogę, tak mnie wczoraj podqrwił szwagier (ten co rozwalił mój samochód) ze masakra... słuchajcie, mój tzt załatwił mu robotę, pensja nie jest kokosowa, ale lepsze coś niż nić, zresztą on jest tylko jako pomocnik.. i słuchajcie, wczoraj zrobił mojemu tztowi awanture, ze pensja mała! i ze on bedzie robił tylko do 16! a mój tzt mowi, ze to nie on jest od ustalenia godzin, tylko mój tzt a co do pensji niech se jedzie do szefa a nie bedzie miał do niego pretensje, a tamten coś do niego się spruł. Tzt, mu kazal jechać na firme wyjaśniać, a mój szwagier powiedział, ze tzt go zwolnił i zjechał. Co za dupek. ://////
Lady, mnie Amelka ciągle, co sie zasmieje tak bezczelnie;> to ona tak samo...albo pokazuje nienienieie i ona to samo, macha głową, albo jak cmokne, to ona też zaczyna <3 no i oczywiscie ten swój grymasik wkurzenia, ciągle robie, zeby ona zrobila <3<3<3<3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-12-17 o 07:26 |
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ile Haniulka wazy? Ze dajecie rade ja jeszcze nosic? I to z przodu???
![]() Ja babla ostatnio wzielam na plecy na 20min i tydzien zalowalam :'( :'( :'( Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Lady - brawa za kroczki!!!! cudowne przezycie ale jednoczesnie wspolczuje
dla mnie najbardziej stresujaco-meczacy etap ![]() ezzo - najlepszego!!!! ojjj, kciuki za H. ![]() sylwietta - ja pierd.ole, co za patafian!!!!! aga- trzymaj sie kochana, dasz rade ![]() i to by bylo na tyle nadrabiania, krolewicz wstal
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, juz dawno mialam pytac i wiecznie zapominam!
Czy wasze dzieciaki zaczynaja juz korzystac glownie z jednej raczki? W sensie, ze widac, ktororeczne moze dziecie byc? Wiem, ze nawet do 3go roku zycia sie to ksztaltuje, ale np Pietraszko wiekszosc rzeczy robi lewa lapka, trzyma zabawki, wrzuca do sortera, ciufcia jezdzi, robi papa, trze oczka, odrzuca lyzeczke przy karmieniu, trzyma butle, no ewidentnie ta lewa rasia. I sie zastanawiam od jakiegos czasu, czy juz mu sie ksztaltuje leworecznosc, czy moze wychodzi jakas asymetria??? Jak myslicie??? Jak wejde na kompa to wrzuce wam zdjecie, widok jaki mnie zastal o 6.30 rano <3 Deli, noz co za hrabia monte christo z tego szwagra!!!!!!!!!!!!!! Jak mnie tacy ludzie wpieniaja!!!!!!!!!!! Co za gejos!!!!! (Elmi, bokeh:P poprawiam sie:P) Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Aha, nie musze chyba mowic, ze moj malz jest absolutnie wniebowziety i nie da sie mu przegadac, ze ta rasia sie jeszcze moze zmienic? (M.jest leworeczny )Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczynki!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak wymieniasz? ![]() może się przejdę z Dadolem do TK Cytat:
Ja trzymam woski w szufladzie, okulary tam miałam na słonko i wczoraj je ubrałam na spacer i calutki czas tak przyjemnie pachniało z nich, bo przeszły woskami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dawid częściej prawą się posługuje
|
||||
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Neti!
My jeszcze zalegamy w lozku, tzn ja, babel buszuje na podlodze :P Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() po pierwsze chciałam powiedzieć, że znalazłam Fenoterol dla koleżanki BOKEH Kochana jeszcze raz Ci dziękuję To znaczy, że Mały Filipek jeszcze posiedzi w brzuszku mamy Koleżanka aż się popłakała ze szczęścia i jescze jedno NETI jeszcze raz Cię przepraszam za fb, źle zrozumiałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Evel ja też nie zrozumiałam i przyznam że na pierwszy rzut oka też się zjeżyłam
![]() super, że udało się załatwić, Bokeh---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- A i w kwestii szpitala: brak słow - tak można Sącz opisać |
|
|
|
#240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daję radę. 8300 waży. Cytat:
za mały żeby to jeszcze interpretować.Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

ale dziś szalony dzień. A zaczęło się od tego, że rano stwierdziłam że idziemy z młodym na spacerek, potem on na drzemę a ja pełen rilaks
książka i te sprawy. Potem zadzwoniła t. że teść nam wiezie lodówkę i będzie za 2 godziny. Skończyło się więc na tym, że całą drzemkę sprzątałam, czuję się wypoczęta, nie ma co

za koleżankę i jej maleństwo 

ok??
Normalnie, np. z makaronem, jak nie, to z kawałkami marchewki, pietruszki, z natką pietr. itp.

zasnelam dopiero o polnocy, babel wstal o 4, ja do 5,30 nie moglam spac, o 6,30 mlody wstal na dobre i takim cudem spalam jakies 5godz