|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- EVEL...spoko...trochę mi przykro się, zrobiło bo akurat po Tobie się nie spodziewałam ataku...rozumiem nerwy.... ![]() Moze źle się wyraziłam..a Ty źle odebralas ![]() A hope to chyba znów na mnie poluje.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-17 o 08:53 |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie fenoterol prawdopodobnie urodzilabym babla w 20tc
jak dobrze, ze urodzilam zanim wycofali ![]() Evel nie mam, skonczylam opakowanie i urodzilam, dopegyt mi zostal, luteina i pelno nospy forte Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Kurde, moj jakies 10kg i nie daje rady z moimi plecami na poczatku go w ogole nie czuje a po 20min jest hardcoreWysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Zaraz poczytam co u Was bo aż mnie skręca Tylko nie wiem jak długo, bo po 9 mam korki Nie ma Blanusi w dzień, a ja nie wiem w co ręce włożyć. Chcę posprzątać wszystko, zrobić całe zakupy, TŻ ma wolne cały nast tydzień więc chcemy jak najwięcej czasu spędzić wspólnie ![]() Coś Wam powiem na dzień dobry i poprawienie humoru. Wyciągnęłam jakąś starą płytę TŻ, bo już mam dosyć tych wszystkich piosenek w radio, wszędzie to samo No i włączam. Slucham, przerzucam piosenki i w takiej kolejności są na JEDNEJ płycie hip hop, dance, disco polo, rap, piosenka świąteczna |
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko w ramach śniadania je 2gą chrupkę kuku właśnie, pociumkała winogrono (jeszcze do końca nie wie o co cho chyba, ale wsadza do buzi i coś tam ssie), wzięła gryza banana (po czym na podłogę siup), zjadła trochę płatków kuku (suchych)..
Zaraz będzie drzemka a po drzemce kaszka. |
|
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Neti, bo ja przeczytałam, że wkurzają Cię posty NA TEN TEMAT a nie "nie na temat"
Przepraszam i to nie miał być atak, tylko wytłumaczenie dlaczego robię szum ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Tak mi kurde przykro teraz
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn ja też nosze ale krócej ![]() I nie kłócić mi się tu !!!! Źle się zrozumiałyście !
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
podczytalam wczorajszy wieczór i to co juz z rana poszlo Szajka, czemu wrocilas do kp? Pstryniu, wy mnie zawsze na łopatki rzucacie Elllmi, super, że tak wam sie łikend udał ![]() evel, Neti, nie prztykajcie się Bokeh, fajna fotka z Krakowa Fewciu, Twój mąz ma niezły gust lasencje, bo ja dostałam wczoraj esa od szanownego z pretensjami że moje kolezanki go na nk podglądają przyznawac sie, która to ![]() o kutwa, młody wlasnie wciera w dywan moją maseczke z glinką
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA pierwszy rzut oka właśnie tak to wyglądało, jak opisuje Evel tym bardziej że przepraszałaś w swojej wypowiedzi Black,stąd można było wnioskować, że pijesz do jej postu a nie do komentarzy. Amen. |
|
|
|
|
#250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie macie buciki? Bo my póki co pomykamy w grubych skarpetach ale jak przyjdą wielkie mrozy to chyba będzie mu zimno... Cytat:
![]() pisałaś, że chcesz podawać normalne obiady. My ostatnio trochę próbujemy, bo Kubuś ma awersję do łyżeczki. Więc gotuję mu warzywa, mięso/rybę plus ewentualnie ziemniaczki na parze (do wody dodajemy zioła jak woda paruje to te zioła przechodzą na warzywka)i podaję w miseczce,trochę daję mu do buzi a trochę sam się częstuje. Nieźle sobie radzi (lubi rozgniatać ) minus jest jeden, trzeba go kilka razy dziennie porządnie myć a do jedzenia całkowicie rozbierać ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44191093]O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() witam się z rana samego, my po rehabilitacji a właściwie 40-minutowej sesji histerii |
|||||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no bo aż mnie ściskało żeby walnąc komentarz CAŁA MAMA!! ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------
|
|
|
|
|
#252 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Wigilia za tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
do nas sie raz odezwał- mam paluszki zamówiłam w końcu kiecę na święta, taką o
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
dla Michałka laurki i dla Kubusia nawijkowego
|
|
|
|
#254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale już piszę na fb ![]() Cytat:
![]() A ten ktoś, to tyko Cytat:
U nas jakaś blokada jedzeniowa. Mała sporo mniej je. Zwalam na zęby, bo kupy strasznie wodniste, apetyt do niczego, noce niespokojne, wrecz okropne. Powiedzcie że to tylko zęby ![]() Cytat:
2. Około 3 dziennie 3. Tak jest i u nas. Na początku schizowałam, ale widzę, że Małą brzuszek nie boli więc chyba nic złego się nie dzieje ![]() 4. Zupka lekko zblendowana, drugie danie "dorosłe". Czyli kawałeczki. 5. Daję mandraynki, po pomarańczach musiałabym remont mieszkania robić Daję całe, lekko zdejmuję te białe błonki.Rosół daję z makaronem lub ziemniakami (uwielbiam )Cytat:
:P:
|
|||||
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka super kiecunia
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dołączam się do życzeń ![]() dziewczyny, jak Wy ogarniacie ubieranie maluchów w tyle warstw, ja wsadzam w kombinezon, żeby ograniczyć ubieranie
|
|
|
|
|
#257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny.. Hope... zartowalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Hope AMEN
Fewciu, pewnie nie doczytałaś, ale już się znalazł ten lek, ale dziękuję Wam wszystkim za udostępnianie Nancy, bo zamiennik wycofali kilka lat temu, bo Fenoterol był skuteczniejszy |
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
hello,
zdycham dziewczyny, poszłam wczoraj z malym na basen, wyszłam z mokrym łbem i nieszczęście gotowe, wyglądam jak chomik, cała lewa strona zapuchnięta, ucho, migdały i nawet szczęka.... na dodatek zrobiła mi się taka wielka rana na policzku w środku WTF?????? Leo miał wczoraj ostatnią lekcję ,pływania w sesji zimowej,szkoda bo wczoraj były takie szaleństwa, takie nurki pod wodę,że aż piszczał z zachwytu, a potem sobie dreptałw klapeczkach i szlafroczku [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44191093]O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage [/QUOTE]o raaany, i jak???? a co się stało,że zmieniłaś decyzje? buziaki za skończone miesiące ![]() Sylwietta- o kurde jaki palant jełop chyba robi specjalnie by wzbudzić w Tobie zazdrość, śmiech po prostu
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
ale powiedźcie mi jaki oni mają interes w tym żeby wycofać, coś co życie maluszka może uratować
![]() neti, jak będę się chciała kłócić to podbiję do Cię ![]() na razie mam "lepsze" rzeczy do roboty
|
|
|
|
#262 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44191093]O 4 rano się zlamalam i kp. Dziekuje za uwage [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
Robisz bardz dobrze, ten drugi pojemniczek jest do podgrzewania obiadków, deserków.Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam nk więc to nie ja :p Cytat:
![]() Chciałam tylko powiedzieć, że brak mi czasu ![]() Ledwo wczoraj kolokwium napisałam, jutro mam następne, w dodatku dziś będę panią od inglisz (pstryku ) muszę sąsiadkę naumieć, masakejroPrzyszedł wczoraj pchacz, ale jestem podjarana nie mogę się doczekać aż go Oli dam, no śliczny jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech się cieszy że nie wszystkie mamy nk, bo by nie wyrobił ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ode mnie również! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#265 | ||||
|
Konto usunięte
|
nooo
kurka, nie zbawi mnie to jednorazowe kp w nocy, a tu... zjadla, obrócila się na bok i śpi wiecie, tak sobie myslę-ona ŻADNEGO mm nie chce, tyle, że rano i wieczorem kaszka, ale w sumie ja nie wiem ile jej-300-350ml? i to na gęsto, a Dorcia maleńko pije płynow, to nie dość, że mleka mało, to i jeszcze zatwardzenia się porobią... ale fajnie się dossała, tak delikatnie bardzo i ładnie pila Cytat:
Cytat:
u nas przewaga prawej rączki na razie Cytat:
Cytat:
![]() jeśil masz zakazenie bakteryjne, to rana omże być-ja tak kiedyś leżałam po anginie w szpitalu z ropniem, i do tego zaczął mi sie pryszcz jeden tak babrać właśnie |
||||
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwietta-ja podglądałam dawno ale i tak jestem ukryta także tego A z resztą pies mu mordę lizał![]() Dzień doberek mamuśki
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44192672]
jeśil masz zakazenie bakteryjne, to rana omże być-ja tak kiedyś leżałam po anginie w szpitalu z ropniem, i do tego zaczął mi sie pryszcz jeden tak babrać właśnie[/QUOTE] w szpitalu? weź mnie nie strasz jutro urodzinki Leosia, tyle szykowania przede mną potem święta i jak tu chorować
|
|
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
Marsi ja w szpitalu bylam bo mialam powiklania poanginowe i musialam co 8h zastrzyki brać, a to bylo 14 lat temu i troche inaczej nfz dzialal, teraz kazaliby mi na IP na zastrzyki chodzić
tak więc spokojnie. ALE IDŹ DO LEKARZA, bo może się niefajnie rozwinać takie coś.
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie wczoraj paczałowałam na niego i tak myśle pierdzielę nie ukrywam podglądania. A teraz sylwietta głupio mi że do Cibie ma halo o to ![]() z drugiej strony jak ma n k to niech się liczy że się ludzie gapić będą |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" tak ją cieszy dreptanie.Szaja: no pewnie, skoro to w nocy, a biedulka mm nie chce to nie ma co się szczypać, dostaje wartościowy płyn a i lepiej się pewnie wyśpicie. Bo co tu robić jak dziecko w nocy głodne a jest bezbutelkowe? nie będziesz przecież w nocy kaszki robić i z łyżeczką popitalać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

na poczatku go w ogole nie czuje a po 20min jest hardcore
Tylko nie wiem jak długo, bo po 9 mam korki
No i włączam. Slucham, przerzucam piosenki i w takiej kolejności są na JEDNEJ płycie 

podczytalam wczorajszy wieczór i to co juz z rana poszlo 
przyznawac sie, która to
...

klask i:
glownie gownianych 

)
jełop chyba robi specjalnie by wzbudzić w Tobie zazdrość, śmiech po prostu