|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Moniczka aż mnie skręca w żołądku z podniecenia, nie mogę się doczekać twojej relacji że ślubu i cennych rad osoby doświadczonej
Jak to jest miesiąc przed? Stresujesz się.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
Hej moje kochane kolezanki
Przepraszam za moją przerwę i brak zaangażowania. Mieszkam chwilowo u siostry i ona nie ma internetu w domu, więc czasem mam możliwość tylko poczytać na jej telefonie. Pomagam mojej sis przy 4 kochanych dzieciaków bo szwagier musiał jechać na szkolenie do Wawy. Dzieciaki są cudne, ale męczące ale dalej uważam, że chce 4 dzieci jak moja mamunia i siostra. Właśnie najmłodsza 3 miesięczna Kruszynka Jagódka śpi mi na brzuchu Cherry poproszę na priv zdjęcie Twoje w sukni, prooooosze Moniczka dzięki Tobie miałam motylki, że to nasze ślubowanie się wkrótce zaczyna!!! Suuuuuuper
26.06.2011 26.08.2013 27.09.2014 Edytowane przez iza1336 Czas edycji: 2013-12-17 o 10:21 |
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Ale byłyście płodne przez wieczór
![]() enzunio - współczuje strasznie, myśmy niecały rok temu usypiali kota który chorował na wątrobę. Po ciężkiej walce. miał 10 lat, czyli był z nami prawię połowę mojego życia. Trzymaj się tam Na zajęcia z tańca ja też polecam jakieś getry, spodenki, coś w czym Ci jest wygodnie. Ja mam trochę zboczenie zawodowe i jakoś mi się nie widzi tańczenie w jeansach;/ mama_2010 ja mam do cywilnego normalną suknię ślubną z welonem, mimo że za rok bierzemy kościelny. Ja wychodzę z założenia że nie ma wiele okazji żeby się tak odstrzelić ![]() positive rebel piękna suknia! w Moim stylu moniczka_90 jak w ogóle emocje? Jak się czujesz, że to już zaraz ![]() Mi się moja suknia nie wydaje brzydka, ale wydaje mi się żółta. Warszawiak uważa że zwariowałam i proponuje egzorcystę, ale mi się na prawdę wydaje że cały dół sukni jest żółty...
blog http://whitepointeshoes.blogspot .com Boyfriend Jeans Profil FB https://www.facebook.com/whitepointeshoes Edytowane przez ysia Czas edycji: 2013-12-17 o 10:29 |
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak samopoczucie? Brak oznak paniki? Co Ci zostało do załatwienia?mmmm jakie to słodkie Ja niedługo jadę na kawkę z koleżankami które mają jedna roczną córeczkę i druga półrocznego synka. Będzie wesoło
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na poważnie, przykładałaś gorset sukni do jej dołu by porównać odcień?
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Cherry nie załapałam się na suknię
Jeśli można także proszę o foto na PW.Chwalę się - mamy już prawie cały alkohol dla barmanów Myślałam, że będziemy kupować i kupować, ale zrobiliśmy to w jednym sklepie ![]() moniczka także jestem ciekawa jak to jest tak blisko TEGO DNIA. Na pewno pełna ekscytacji
|
#3489 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super poradnik dzięki!Enzunio biedulko, trzymaj sie! Poplakalam sie do telefonu. Co do stroju na tance, mysle ze leginsy i tshirt beda ok. Opiumalfa gratulacje zaklepania godziny, branzoletka bardzo ladna Justynkie no to mam nadzieje, ze uda sie wykombinowac Ci samej, pamietam suknie i oczami wybrazni taka stylizacja wyglada ekstra! Cytat:
Super! Gratki wszystkich zalatwien! Moniczka juz tuz, tuz! Nie moge sie relacji doczekac! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stresuję się bo nie mam właściwie czym się stresować (no może trochę, że TŻ powie "nie"
). Ogólnie to właściwie nie myślę o ślubie, chyba, że ktoś sam zacznie temat albo np. droczymy się z TŻ ogólnie to już bardzo chciałabym być po całej imprezie i mieć ten temat z głowy
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio słyszałam coś o tym panie Melonie. czekam w takim razie na relację, my może też się do niego zapiszemy
|
#3492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam tylko butów ale chyba kupię jasne Emu więc to najmniejszy kłopot. No i wypadałoby w końcu pojechać na salę i coś ustalić (czy obiad czy same słodkości z szampanem). Chyba tyle
|
|
|
#3494 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Hej Piękne
Podczytalam Was wreszcie do końca w busie, ale na komórce 80% zdjęć mi nie wchodzi, także sukienek ni pokomentuje ![]() Ja sobie jeszcze nie wyobrażam straty którejś z moich kotek, są dla mnie i Tz jak córki, a w tym roku odszedł 10-letni pies, który u moich rodziców mieszkał, strasznie to przeżyłam, sporo lat wstecz jeszcze pierwszy czworonog w domu, ehh... Tule w każdym razie ![]() Dzwonilam do usc i muszę mocniej Tz w Jedyne co, to mam wredny ból w lewej lopatce, ciężko to opisać, ale dretwieje mi przez to całą ręka i boli łokieć też, wczoraj to buczalam z bólu, idę do lekarza nie ma co (przy okazji może mi L-4 załatwi... )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3496 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co będzie przed moim? Jak ja taka panikara jestem?
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
zleci
![]() też jestem panikarą ale ja nie mam się serio czym stresować. Wy robicie imprezy na nie wiadomo ile osób, niektóre z was na 2 dni więc pewnie tym się stresujecie, nie ślubem tylko weselem. Ja wesela nie robię więc mam miliard stresów mniej niż wy
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Poniekąd weselem, ale boję się też że stres mnie zje podczas wejscia i przysięgi: głos uwięźnie mi w gardle i nie będę mogła słowa wydusić itp
Stresuje mnie bycie w centrum uwagi podczas takiego podniosłego wydarzenia
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
cude świetny wybór z kolorami, myślę że do Twojej sali będą idealnie pasować. Mojakaren dała świetne propozycje - u Was nieskie słoneczniki sprawdzą się idealnie.
mimi_77 Dużo załatwiliście A suknią się nie zamarwtiaj, sama łapię podobne wątpliwości - zwłaszcza jak zobaczę, że jest nowa kolekcja i tam taaakie fajne modele - przejdzie ![]() mala_czarna_21Buty obłędne ![]() asia1206 Bardzo podoba mi się Twoja sukienka - wygląda na bardzo lekką, a i podejrzewam że robi piękną figurę ![]() ysia Buty bardzo w moim stylu, jeśli tylko jest Twój rozmiar i można je zmierzyć w PL, to bym brała Ale dodam tylko, że mnie odkryte palce nie przerażają, wszystkie buty na imprezy taneczne w mojej garderobie są właśnie z odkrytymi palcami. Co do pasków - zależy od buta, jeśli jest dobrze dobrany rozmiar i szerokość stopy, nic nie powinno obcierać.Lemon_Drop Piękny welon, idealnie pasuje do sukni ![]() Kasia Co do zaproszeń, to może spróbuj w Corelu? Trochę łatwiejszy w obsłudze niż Photoshop. KasiaK,aneczka Powodzenia z magisterką i świętami Wracajcie jak najszybciej mala_czarna_21 Przepiękne zaproszenia, na pewno spodobają się rodzicom ![]() gornek Co do koronkowych welonów - nie zawsze koronkowa suknia i takiż welon to przesyt. Mierzyłam kiedyś koronkową rybkę i do tego taki welon, wyglądało to bardzo ładnie - dużo zależy od samego welonu, jeśli zdobienia są delikatne, to będzie to wyglądało obłędnie ![]() Olena90 Witaj positive rebel Witaj w gronie PM-ek Świetna sukienka - jest idealnie dobrana do Twojej karnacji i włosów. Co do butów - srebrne (będzie pasować do zdobień), a i sama suknia ma trochę chłodny odcień.Cytat:
Ale przestaję się tym przejmować, kolory dobiera się najlepiej do urody PM czy sali. Wybór odcieni spoza tej palety nie będzie faux pas. Poproszę o zdjęcia sukienki na priv, niestety się nie załapałam ![]() enzunio Bardzo mi przykro Na zajęcia taneczne bardzo polecam coś lekkiego - elastyczne spodenki/legginsy, czy nawet spódnicę. W dżinsach lub korporacyjnych spodniach nie tańczy mi się za wygodnie ![]() moniczka_90 To naprawdę niedługo Mam nadzieję, że będzie mało nerwówki i spraw do załatwiania na ostatnią chwilę ![]() ysia Na ślub kościelny będzie inna kreacja? Jak u Was będzie wyglądało świętowanie po obu ślubach? Oipumalfa Gratuluję zaklepania godziny w kościele
|
|
#3502 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też! Odkąd biore tabletki często się też wzruszam, ale już widzę siebie głupio się śmiejącą w drodze do ołtarza...
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
dzisiaj mam kolejny egzamin z rzędu, od poniedziałku poprzedniego ciągle coś zdaje bo kończę studia inżynierskie pochwalę się tylko, że wszystko do tej pory zdałam i to nawet nieźle ale zaczynam już być tym zmęczona jeszcze dzisiaj jeden i jutro dwa i mam nadzieję, ze je zdam i bez poprawek styczniowych się obejdzie później już tylko napisać pracę do końca, obronić się i zdać egzamin inżynierski ![]() a dzisiaj w ramach nagrody dla samej siebie odwiedzam kosmetyczkę ![]() koniec offa ![]() swiat_katarzyny to są nasze zaproszenia dla rodziców, wręczymy je w ten piątek (o mój Boże to już ) a podziękowania będą osobno. Chcę z okazji podziękowań oprócz prezentu napisać do rodziców długi list. Mam z nimi świetny kontakt i chce tam zawrzeć to co o nich myślę a czego na codzień nie mówię ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- cornflower_girl dziękuję ![]() w butach chodzi się świetnie!
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przyszly do nas w koncu (po 2 tyg od wplaty) probne zaproszenia z Amelii (zestaw nr 7), teraz sie koncepcja juz calkowicie zmienila ale kiedys myslalam nad Moreno, dlatego zamowilam generalnie te probki to kosmos jakis, bez ladu i skladu pierwszego z zestawu w ogole nie dali, dwa dostalam normalnie po 1 szt, czwarte x2 szt i piate x 9 szt !!! wtf plus nie do kompletu- winietke i zawieszke na wodke nie wiem czy to nadprogram czy o pozostalych zapomnieli ![]() W kazdym razie-jakby ktoras z Was byla nimi zainteresowana to moge obfocic ![]() Enzunio-przykro mi z powodu psiaka ja w sierpniu stracilam kanarka, ktory byl z nami 9 lat Moniczka- to juz tak bliskooo ! ![]() pokazesz sweterek po przerobkach? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas po cywilnym jest przyjęcie tzn. Szampan + zupa + pierwsze danie + tort + sałatka na kolacje. Jako atrakcje wzieliśmy polaroida. Bez tańców, chyba że kogoś poniesie bo możemy mieć własną muzykę, więc nagramy płytkę i będzie lecieć. Gości wyszło nam 30 osób, a przyjęcie będzie we Wrocławiu, czyli moim rodzinnym mieście Po kościelnym będzie już normalne wesele z tańcami i poprawinami. Warszawiak już mówi że w styczniu trzeba zaklepać termin, bo ja bardzo bym chciała w Katedrze Polowej Wojska Polskiego w Warszawie. Ale ja na razie nie myślę zbytnio o cywilnym, bo bym zwariowała
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Co ty, coś mi ostatnio poszło w biodra i brzuch, ale już się biorę za siebie
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trochę nie rozumiem tego mówienia o poprawieniu figury - zdjęcia z bloga to są fotki bardzo zgrabnej dziewczyny. Rybka będzie jak znalazł, nawet bez treningów (ha, sama mam sukienkę w typie rybki, wygląda całkiem fajnie -mimo tego, że mam trochę kg do zrzucenia ).
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sukni i tak nie będzie widać, czy masz mniejsze czy większe mięśnie wiadomo, dobrze dbać o siebie i ćwiczyć (sama to robię :P), ale nie mów, że masz coś do zrzucenia
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

jutro mam wolne to może kupię kilka róż w takich odcieniach jakie bym chciała, wezmę sweterek i pojadę na przymiarkę jak w ogóle wyglądam w takich kolorach i jak to będzie wyglądała w całości
30.08.2014 
Jak to jest miesiąc przed? Stresujesz się.

jako, że zaraz zaczynam się ogarniać do pracy to niestety nie dam rady nadrobić o czym pisałyście 

A suknią się nie zamarwtiaj, sama łapię podobne wątpliwości - zwłaszcza jak zobaczę, że jest nowa kolekcja i tam taaakie fajne modele - przejdzie 

) a podziękowania będą osobno. Chcę z okazji podziękowań oprócz prezentu napisać do rodziców długi list. Mam z nimi świetny kontakt i chce tam zawrzeć to co o nich myślę a czego na codzień nie mówię