Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-17, 19:12   #181
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez *katinka* Pokaż wiadomość

jak Wam idą przedświąteczne porządki?

skok w dół dobrze ze nie skok w bok
żadnych skoków w bok

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć lasencje!

Ależ jestem zdrażniona. Sory, że tak tylko o sobie piszę, ale chcę żebyście były na bieżąco

Otóż wyszłam o 14, połaziłam po sklepach a o 14.45 byłam już u lekarza i 'zajęłam' kolejkę (otwierają dopiero o 15.30) byłam czwarta. Fajnie, ale zanim lekarz przyszedł, to była 16.30.... wróciłam do domu o 17
Oj biedna Współczuję, a co lekarz powiedział?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:14   #182
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Cześć lasencje!

Ależ jestem zdrażniona. Sory, że tak tylko o sobie piszę, ale chcę żebyście były na bieżąco

Otóż wyszłam o 14, połaziłam po sklepach a o 14.45 byłam już u lekarza i 'zajęłam' kolejkę (otwierają dopiero o 15.30) byłam czwarta. Fajnie, ale zanim lekarz przyszedł, to była 16.30.... wróciłam do domu o 17
Obiad szybko szybko, znów mi się dziecko buntowało w drodze powrotnej, myślałam, że oszaleję, istny horror
chyba nie warto stać tyle h w kolejce po to aby dostać darmowe leki, przynajmniej to nie dla mnie z chorym dzieckiem
I jeszcze starszy pan do mnie mówił coś- niemiec ale nie rozumiałam i wyobraźcie sobie, że żadna polka mi nie pomogła??? A siedziało ich aż 4 w poczekalni?!!!! To suki jedne sobie pomyślałam... naród polski jest podły....

Przyszła sukienka! I co? I ledwo w nią wlazłam Ona by była fajna jakbym się cofnęła 4 lata wstecz gdy byłam chuda, płaska, nie rodziłam... A teraz tu odstaje brzuch, a tu boczki, normalnie nie podobam się sobie Wzięłam rozmiar M bo po mierzeniu się stwierdziłam, że będzie ok, ale jest taka opięta a pewnie L by była już luźna
od jutra ćwiczę i nie ma, że boli!

Jagatka a dlaczego mają Ci się wydłużyć cykle? Od ćwiczeń? Chora? Kochana wydłużyłyby Ci się jakbyś ostro ćwiczyła np. Killer Ewki Ch. A nie tam skalpel. Skalpel przy tym to jest śmieszny no, ale mimo to, daje efekty! Wiem to po sobie, bo wcześniej ćwiczyłam ostro!

Ło matko, Ty to masz ostatnio...
Jak nie jajniki, to kłopoty z córą, kłopoty z dogadaniem się a teraz jeszcze ta sukienka
To teraz masz motywację do ćwiczeń...kiedy ja będę mieć...
Stary 2013-12-17, 19:19   #183
Leine
Zakorzenienie

Olgietka witamy z powrotem! Ja Cię pamiętam, wpadałaś tu co jakiś czas, fajnie, że przypomniałaś nam dlaczego nie staraliście się wcześniej, bo ja to zapomniałam, sklerotyczka stara
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
żadnych skoków w bok

Oj biedna Współczuję, a co lekarz powiedział?
córa oskrzela, płuca ma czyste, więc dostała leki na katar, gorączkę i kaszel za friko a ja już płatne dostałam ale mam spokój. Następnym razem jak będzie chora to nie pójdę do lekarza, bo zdrowieje, zależało mi tylko na tych lekach, no ale mam już zapas leków więc spokój hehehe

Ciekawa jestem jutrzejszej Twojej tempki. A czemu w ogóle masz to brać, bo coś zapomniałam?
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam... Bo długiej nieobecności spowodowanej nawałem pracy, ostatnio Wam pisałam że będziemy musieli przerwać starania jak nie będzie pracy a tu jak grom z jasnego nieba... ale transakcje są bardzo trudne, czasochłonne nawet tżt musiał się Wikim tydzień zaopiekować bo ja od rana do wieczora w pracy... Widzę że tu ostatnio same smutne wieści, a zdarzenie u Kamel aż mi się nie chce wierzyć i jestem przerażona ilością mam aniołkowych na pierwszej stronie Miałam Wam narazie nie pisać bo boje się że będzie znowu to samo ale dziś tj 29 dzień cyklu miałam cień drugiej kreski, chyba nie muszę pisać jak bardzo jestem przerażona... moja gin nie odbiera telefonu więc umówiłam się do innego lekarza tym bardziej że wczorajn miałam śluz w kolorze kawy z mlekiem tak jak za pierwszym razem... a teraz po tym co przeczytałam o Kamel wogóle siedzę i ryczę... dlaczego my to musimy przechodzić:con fused:
Hej!!
Kochana ja plamiłam na początku ciąży, może też tak będziesz mieć. Może warto powtórzyć test za 3-4 dni i wtedy do lekarza coś na podtrzymanie żeby dał??

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Ło matko, Ty to masz ostatnio...
Jak nie jajniki, to kłopoty z córą, kłopoty z dogadaniem się a teraz jeszcze ta sukienka
To teraz masz motywację do ćwiczeń...kiedy ja będę mieć...
jestem po prostu niedorobiona masakra ze mną i tyle, nie wiem, nic tylko skoczyć z wieżowca
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:23   #184
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Witam... Bo długiej nieobecności spowodowanej nawałem pracy, ostatnio Wam pisałam że będziemy musieli przerwać starania jak nie będzie pracy a tu jak grom z jasnego nieba... ale transakcje są bardzo trudne, czasochłonne nawet tżt musiał się Wikim tydzień zaopiekować bo ja od rana do wieczora w pracy... Widzę że tu ostatnio same smutne wieści, a zdarzenie u Kamel aż mi się nie chce wierzyć i jestem przerażona ilością mam aniołkowych na pierwszej stronie Miałam Wam narazie nie pisać bo boje się że będzie znowu to samo ale dziś tj 29 dzień cyklu miałam cień drugiej kreski, chyba nie muszę pisać jak bardzo jestem przerażona... moja gin nie odbiera telefonu więc umówiłam się do innego lekarza tym bardziej że wczorajn miałam śluz w kolorze kawy z mlekiem tak jak za pierwszym razem... a teraz po tym co przeczytałam o Kamel wogóle siedzę i ryczę... dlaczego my to musimy przechodzić:con fused:

Jesteś wreszcie, dobrze że coś ruszylo w pracy
Idź do lekarza bo się będziesz zamartwiać, a betę robiłaś/będziesz robić?
Wszystkie nas przeraża ilość mam aniołków
Z tego co pamietam Ty miałaś krótkie cykle, prawda? Oby wszystko było dobrze to dasz nam troszkę nadzieji....
Wierzę że na pewno się teraz bardzo stresujesz...
I daj nam koniecznie znac co i jak, czekamy na dobre wiadomości

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Jestem po prostu niedorobiona masakra ze mną i tyle, nie wiem, nic tylko skoczyć z wieżowca

dawno chyba nie dostałaś!
Stary 2013-12-17, 19:25   #185
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze dziwne jeszcze spadła
A kiedy wizyta u lekarza?
Do swojej ginki idę na początku 6cs, a do kliniki nie pod koniec stycznia, a na początku lutego dokładnie 04.02. Jeszcze Tż ma się umówić gdzieś przed tym lutym. Miał dzwonić dzisiaj, ale nie zdecydował się czy woli do faceta czy do baby

Cytat:
Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie w porządku. Mocno trymam za Was kciuki . Cieszę się, że z pracą lepiej

3190g, 55cm
Stary 2013-12-17, 19:27   #186
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Hej!!
Kochana ja plamiłam na początku ciąży, może też tak będziesz mieć. Może warto powtórzyć test za 3-4 dni i wtedy do lekarza coś na podtrzymanie żeby dał??

Ale to były plamienia czy taki właśnie kawo-mleczny śluz? No właśnie idę ale do innego lekarza, bo moja lekarka to mi powie że mam przyjść za dwa tygodnie jak "coś" będzie widać...., jutro rano powtórzę test i idę zrobić HCG, TSH i Progesteron po południu do endokrynologa a w czwartek rano ginekolog. Święta mam z głowy W pracy będę musiała chyba pooddawać moje sprawy bo nie dam psychicznie rady.... Myślałam że jakoś spokojniej do tego podejdę ale widząc na wątku te ostatnie złe wieści strasznie się boję

Cytat:
Jesteś wreszcie, dobrze że coś ruszylo w pracy
Idź do lekarza bo się będziesz zamartwiać, a betę robiłaś/będziesz robić?
Wszystkie nas przeraża ilość mam aniołków
Z tego co pamietam Ty miałaś krótkie cykle, prawda? Oby wszystko było dobrze to dasz nam troszkę nadzieji....
Wierzę że na pewno się teraz bardzo stresujesz...
I daj nam koniecznie znac co i jak, czekamy na dobre wiadomości
Oczywiście że Wam dam znać, mam nadziej że przez okres świąteczny będę mieć ciut luźniej no i jak okaże się że jestem w ciąży to już nie będę musiała tak walczyć o nowe zlecenia.. ma nadzieje że będę mieć dla Was dobre wieści no i trzyma kciuki za brydzie oby jej też się udało

Zmykam dziewczyny bo musze się trochę uspokoić bo nie dość że w pracy tyle stresów to jeszcze ten news...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2013-12-17 o 19:28
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:29   #187
*katinka*
Raczkowanie

Cytat:
Witam... Bo długiej nieobecności spowodowanej nawałem pracy, ostatnio Wam pisałam że będziemy musieli przerwać starania jak nie będzie pracy a tu jak grom z jasnego nieba... ale transakcje są bardzo trudne, czasochłonne nawet tżt musiał się Wikim tydzień zaopiekować bo ja od rana do wieczora w pracy... Widzę że tu ostatnio same smutne wieści, a zdarzenie u Kamel aż mi się nie chce wierzyć i jestem przerażona ilością mam aniołkowych na pierwszej stronie Miałam Wam narazie nie pisać bo boje się że będzie znowu to samo ale dziś tj 29 dzień cyklu miałam cień drugiej kreski, chyba nie muszę pisać jak bardzo jestem przerażona... moja gin nie odbiera telefonu więc umówiłam się do innego lekarza tym bardziej że wczoraj miałam śluz w kolorze kawy z mlekiem tak jak za pierwszym razem... a teraz po tym co przeczytałam o Kamel wogóle siedzę i ryczę... dlaczego my to musimy przechodzić:con fused:
Masz rację - problemy z zajściem, problemy z ciążą, problemy z urodzeniem..... Dlaczego my to musimy przechodzić??
Ale musimy wierzyć że będzie dobrze Jakbyśmy miały się załamywać to żadna by nie zdecydowała się na dziecko.
Na kiedy masz tą wizytę?
Stary 2013-12-17, 19:41   #188
Dziodzio
Raczkowanie

Dziewczyny, ja też miałam kłopot ze słabo narastającym endometrium (w dolnej granicy normy) i estrogenem (na granicy dolnej normy).
Lekarka na wspomożenie dała mi wtedy estrofem mite. I właśnie w tym cyklu zaszłam. Ja jestem przekonana, że to dzięki temu.
Dziodzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:41   #189
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to były plamienia czy taki właśnie kawo-mleczny śluz? No właśnie idę ale do innego lekarza, bo moja lekarka to mi powie że mam przyjść za dwa tygodnie jak "coś" będzie widać...., jutro rano powtórzę test i idę zrobić HCG, TSH i Progesteron po południu do endokrynologa a w czwartek rano ginekolog. Święta mam z głowy W pracy będę musiała chyba pooddawać moje sprawy bo nie dam psychicznie rady.... Myślałam że jakoś spokojniej do tego podejdę ale widząc na wątku te ostatnie złe wieści strasznie się boję

Oczywiście że Wam dam znać, mam nadziej że przez okres świąteczny będę mieć ciut luźniej no i jak okaże się że jestem w ciąży to już nie będę musiała tak walczyć o nowe zlecenia.. ma nadzieje że będę mieć dla Was dobre wieści no i trzyma kciuki za brydzie oby jej też się udało

Zmykam dziewczyny bo musze się trochę uspokoić bo nie dość że w pracy tyle stresów to jeszcze ten news...
Krwi nie miałam miałam właśnie brązowawą wydzielinę przez tydzień. Jak krwawień nie ma to jest wszystko ok
Stary 2013-12-17, 19:46   #190
Dziodzio
Raczkowanie

Cytat:
No to nie jest tak źle
Tak,u nas tragedii nie było z tym nasieniem, aczkolwiek według norm Novum ruch był na granicy, morfologia kiepska. No ale nadrabialiśmy ilością. Ale do tego były mięśniaki, słabe endometrium i estrogen. No i nadwaga
Wy testosteron macie chyba ładny. A czym suplementujesz TŻ'ta?
Stary 2013-12-17, 19:51   #191
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawa jestem jutrzejszej Twojej tempki. A czemu w ogóle masz to brać, bo coś zapomniałam?
duphaston? Na wyregulowanie cykli, wyeliminowanie plamień i niedomogę estrogenową <- nie wiem o co z tym chodziło, ale zrozumiałam to tak, że mam złe ilości hormonów w danych fazach cyklu, a ta niedomoga wyszła mi zaraz przed niby owulacją. Niby owulacja, bo pęcherzyk miał 23mm, ale pewnie przez ten brak estrogenów nie pękł, bo @ dostałam 30 dni później.

3190g, 55cm
Stary 2013-12-17, 19:52   #192
201606201204
Konto usunięte

Piekny macie tytquł
Mam nadzieje, ze swieta i nowy rok przyniosa upragnione maluszki.

Cytat:
Ja to pisałam Pisałam sama do siebie Bo wyczytałam, że magnez wpływa dobrze na wzrost endometrium, ale źle wpływa na śluz, bo zmniejsza jego ilość. Chodziło mi o to, że nie mam śluzu płodnego i nie zapowiada się na owulkę i może to przez magnez, więc przestanę go brać
Cytat:
Podtrzymuję nadal co pisałam: Wiecznie na Ciebie można zawsze liczyć

Senkju
Uspokoiłaś mnie, bo zaczęłam brać na początku poprzedniego cyklu i mężowi też podsuwam
Debra zatem już nie panikuj, też łykaj
Ja brałam magnez i mąż też, ale nie dla sluzu. Ja ze wzgledu na bole stawow i kosci, skurczy, a mąż dostawal, bo ma duzo stresow i to wplywa na niedobory.

No i jak wiecie udało sie od razu. a też sluz był rozny.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:52   #193
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Krwi nie miałam miałam właśnie brązowawą wydzielinę przez tydzień. Jak krwawień nie ma to jest wszystko ok
Brałaś luteiną albo duphaston? Ktoś mi może wyjaśnić czym one sie różnią?

Cytat:
Napisane przez *katinka* Pokaż wiadomość
Masz rację - problemy z zajściem, problemy z ciążą, problemy z urodzeniem..... Dlaczego my to musimy przechodzić??
Ale musimy wierzyć że będzie dobrze Jakbyśmy miały się załamywać to żadna by nie zdecydowała się na dziecko.
Na kiedy masz tą wizytę?
Wizytę mam na czwartek rano, ale jak jutro zrobię badania to już coś będę wiedzieć, no i akurat na jutro mam endokrynologa to go też pomęcze

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:56   #194
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine skoro masz już leki, to może trauma lekarzowa na jakiś czas minie, choć jeszcze gin przed Tobą nie? A jak tak czytam te problemy z dziećmi to tak sobie zawsze tłumaczę, że może nie ma tragedii jak narazie w ciąży nie jestem. Bo jakby nie było mam spokojnie życie poza problemami różnymi, ale nie związanymi z moimi dziećmi. to taki argument zawsze był jak się za bardzo wkręcałam.

katee trzymam kciuki, żeby tym razem się udało postaraj się nie stresować tak bardzo, bo przecież to nie wskazane. przebadasz się i może uspokoisz, dobrze,że tak szybko masz te wizyty i w pracy może trochę spokoju Cię czeka.

carmenaa teraz to na pewno nie będzie łatwy okres dla Ciebie bez męża,ale babka ze Śląska to jak pisałaś dasz radę

witam nowe koleżanki

Jagatka, a Ty tam się nie stresuj na zapas!!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:02   #195
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziodzio Pokaż wiadomość
Tak,u nas tragedii nie było z tym nasieniem, aczkolwiek według norm Novum ruch był na granicy, morfologia kiepska. No ale nadrabialiśmy ilością. Ale do tego były mięśniaki, słabe endometrium i estrogen. No i nadwaga
Wy testosteron macie chyba ładny. A czym suplementujesz TŻ'ta?
Masz rację u Was dużo ilość zrobiła
Jak w końcu ten mój Tż trafi do lekarza, bo jakoś mu nie po drodze (to przeze mnie, bo powiedziałam, że mu będą wielki bolec w tyłek wsadzać żeby zrobić usg, wqurzył mnie, a teraz nie wierzy, że żartowałam) to dowiemy się co i jak u niego, po za tym, że nie najlepiej, bo to to sama wiem ... Kupiłam mu zwykłe witaminki dla facetów i kwasy omega.

3190g, 55cm

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2013-12-17 o 20:04
Stary 2013-12-17, 20:09   #196
*katinka*
Raczkowanie

Cytat:
Wizytę mam na czwartek rano, ale jak jutro zrobię badania to już coś będę wiedzieć, no i akurat na jutro mam endokrynologa to go też pomęcze
No i dobrze męcz go, mecz niech Ci powie co i jak, czy powinnaś coś brać itp.
będzie dobrze
Stary 2013-12-17, 20:13   #197
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Leine skoro masz już leki, to może trauma lekarzowa na jakiś czas minie, choć jeszcze gin przed Tobą nie? A jak tak czytam te problemy z dziećmi to tak sobie zawsze tłumaczę, że może nie ma tragedii jak narazie w ciąży nie jestem. Bo jakby nie było mam spokojnie życie poza problemami różnymi, ale nie związanymi z moimi dziećmi. to taki argument zawsze był jak się za bardzo wkręcałam.

katee trzymam kciuki, żeby tym razem się udało postaraj się nie stresować tak bardzo, bo przecież to nie wskazane. przebadasz się i może uspokoisz, dobrze,że tak szybko masz te wizyty i w pracy może trochę spokoju Cię czeka.

carmenaa teraz to na pewno nie będzie łatwy okres dla Ciebie bez męża,ale babka ze Śląska to jak pisałaś dasz radę

witam nowe koleżanki

Jagatka, a Ty tam się nie stresuj na zapas!!

To se ne da
Zastanawialam się czy nie zacząć się starac w tym cyklu ale się wystraszyłam... jeszcze poczekamy, to dopiero 3 cykl od zabiegu i tej wizyty nie udalo się umówić w grudniu.

A jak tam Twoje przeczucia po owulacji? Wcześniej w tym cyklu mialaś.
Stary 2013-12-17, 20:14   #198
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hej . Witam się po pracy . Padam na twarz
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:17   #199
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
heheh to dobrze że w końcu się zdecydowaliscie, oby szybko się udało spłodzić Zbyszka. A czemu akurat Zbyszek? Nie jestem w temacie...
I też chce zobaczyc wykres na ovuf

Mój wykres jest w podpisie
A czemu Zbyszek?
Los tak chciał Długa historia... w skrócie: TŻ rzucił dla jaj, że jak będzie syn to będzie ZBBByszek... Zrobiliśmy losowanie i spośród kilkudziesięciu imion męskich i żeńskich oboje wylosowaliśmy "Zbigniewa"
....
A potem były halfzbyszki, zbyszkowanie, zbyszkownia......
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej babiszony

Brawo za nowy wątek oby był dla nas owocny
Ooooobyyy

Właśnie zeżarłam banany -sztuk dwie (nie jadłam tego przez 28 lat) i popiłam dwoma szklankami zimnego mleka (którego również dotąd nie tolerowałam)
Zapaliłabym wieczornego papieroska...
....ale jakem Olgietka! Nie dam się!
Stary 2013-12-17, 20:19   #200
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hej . Witam się po pracy . Padam na twarz

Hejka! A jakis urlopik sie nie szykuje?
Stary 2013-12-17, 20:20   #201
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

żeby wszystko było ok
To jak doradzi któraś co z badaniem krwi, nasienia i gdzie o ile są możliwe na nfz?
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:25   #202
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka! A jakis urlopik sie nie szykuje?
niestety nie . W święta co najwyżej dopiero chwila odpoczynku. A potem dopiero w lutym/marcu
Stary 2013-12-17, 20:27   #203
Trusiulandia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hello babiszony

zaraz biorę się za nadrabianie ale na cytowanie nie liczcie padam na twarz

ale od 21 mam tydzien urlopu

rozmawiałam wczoraj z mamą i chrzestna... Chrzestna dopiero teraz przyznała nam, że obie jej córki zaszły w ciążę dopiero po roku od ślubu, nie dlatego, że się nie starały, ale dlatego, że się starały i ciągle myślały i gadały o zajściu w ciążę.
Myślałam, że zacznę mierzyć tempkę w nowym cyklu, ale nie... Olewam dalej temat i idę na żywioł

jak najbardziej popieram! Ja tez wrzucam na luz a ovu wypada mi akurat na czas świąt wiec bedzie troche wina i pelen luz zadne tam nogi w gorze itp
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:28   #204
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Brałaś luteiną albo duphaston? Ktoś mi może wyjaśnić czym one sie różnią?
ja brałam dupka
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
hehe wszystko jest ok dopóki dziecko Ci nie zachoruje... jak dziecko chore to Ty nic w domu nie zrobisz, bo marudne, płaczliwe, ciągle na rękach itp itd... zobaczysz z czasem jak to jest i zrozumiesz me zachowanie ginka mam za miesiąc dopiero także spokój... ale za 2 dni muszę jechać po wkładki ortopedyczne!
Stary 2013-12-17, 20:32   #205
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
niestety nie . W święta co najwyżej dopiero chwila odpoczynku. A potem dopiero w lutym/marcu

uuu szkooodaaa no ale dobre i 2 dni
Do marca to już fasolka ma przyjść i będzie więcej wolnego
Stary 2013-12-17, 20:34   #206
Trusiulandia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Witam się z: bólem jajników, bólem miesiączkowym, bólem w cewce, bólem głowy, katarem, kaszlem i co tam jeszcze?

Chciałam poćwiczyć ale jakoś nie mam ochoty
a) bo się rozleniwiłam (nie ćwiczyłam ponad tydzień)
b) może to z powodu choroby nic mi się nie chce...

To nie jest normalne, że jajniki mnie bolą 2 tyg w w jednym cyklu miesiączkowym codziennie mam nospę brać czy co? dobija mnie to....

nie nadrabiam.... nie chce mi się
Wspołczuje i łącze się w bólu przez te cholerne hormony caly listopad mnie bolaly! A najgorzej wieczorem i juz nie mówiac o tym ze jak sie kaszle to ból sie nasila.
Trusiulandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:41   #207
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
uuu szkooodaaa no ale dobre i 2 dni
Do marca to już fasolka ma przyjść i będzie więcej wolnego
oby

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
żeby wszystko było ok
To jak doradzi któraś co z badaniem krwi, nasienia i gdzie o ile są możliwe na nfz?
badania nasienia (z tego co się orientuję) nie są refundowane przez nfz. Całą resztę można wydębić od lekarza - chociaż mi się nigdy nie udało i wszystko robię prywatnie .
Stary 2013-12-17, 20:45   #208
Dziodzio
Raczkowanie

Cytat:
Kupiłam mu zwykłe witaminki dla facetów i kwasy omega.
Jeśli chodzi o suplementowanie "samca" to polecam poczytać o L-karnitynie (mocnej- 1500), witaminach MACA (koniecznie te dla młodzieży), kwasie foliowym, wit. A+E, cynku, wit. C (może już to wiesz?).
Stary 2013-12-17, 20:48   #209
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! Dziś latałam po pracy pół dnia po sklepach. Nogi mi odpadają jeszcze 3 dni i 17 dni wolnego

Lea_ny! Nie mam pojęcia czemu takie skoki to Ci dopiero zagadka!

Leine! To się dziś bidulo nalatałaś! Jeszcze kiecka za mała! Teraz to masz motywację do ćwiczeń!

Jagatka! Ale jedzenia mieliście!

Katekatee! Oby wszystko było dobrze! Powtórz test za parę dni, a z tego co wiem, póki nie masz plamień w kolorze krwi to nie ma czym się martwić. No, ale lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 20:52   #210
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziodzio Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o suplementowanie "samca" to polecam poczytać o L-karnitynie (mocnej- 1500), witaminach MACA (koniecznie te dla młodzieży), kwasie foliowym, wit. A+E, cynku, wit. C (może już to wiesz?).
Kwas foliowy dla faceta?! Poważnie?! Mam tego zapas, to może się podzielę z moim TŻ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości