![]() |
#121 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]() Podduszanie mnie aż tak nie rusza jak włosy. Entuzjastycznie ![]() Cytat:
![]() [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;44162343]Hibiku Ja sobie myślałam, że już lepszy niedomyślny ale z zapędami sadystycznymi niż "książę na białym koniu" w stylu "Ależ Kochanie, przecież ja nie mógłbym Ci zrobić krzywdy!!" ![]() "Jesteś taka piękna, nie mógłbym Cię uderzyć!" Ale za to bzykał jak złoto, mówię Wam ![]() Ostatnio były świąteczne obniżki w beate uhse, a przegapiłam ![]() A marzy mi się knebel z kulką (czerwoną, tak sobie wymyśliłam i musi być czerwona) i klamerki na sutki, już mam upatrzone wszystko i zapisane w zakładkach, teraz czekam na okazję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja też tego z zabawkami nie rozumiem
![]() ![]() A co do klamerek to nie ma opcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ćwiczę, tańczę, brakuje mi witamin. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy macie problem z kotem, my z psem... Czasem strasznie przeszkadza, szczeka, albo siedzi i się patrzy ![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4419502 3]Ja jestem szurnięta na punkcie włosów, mam dość długie i jest za co szarpać ![]() Podduszanie mnie aż tak nie rusza jak włosy. Ostatnio były świąteczne obniżki w beate uhse, a przegapiłam ![]() A marzy mi się knebel z kulką (czerwoną, tak sobie wymyśliłam i musi być czerwona) i klamerki na sutki, już mam upatrzone wszystko i zapisane w zakładkach, teraz czekam na okazję ![]() U mnie też było za co szarpać na początku... teraz mam sianko, cieniutką kiteczke i malutko włosów. Teraz juz mniej, ale był taki czas co po seksie z 10 garści włosów wyciągałam. Na łóżku pełno też. Uwielbiam jak Tż mnie ciągnie za włosy ale teraz rzadko to robi, bo wie, czym to skutkuje no a niestety nie chcę być łysa... ![]() I także marzy mi się taki knebel ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Mnie nie ma kto szarpać za włosy, także przynajmniej nie muszę się obawiać, że wyłysieję
![]() Ale szykuje mi się prawdopodobnie sesja za jakiś czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ale klamerki mogą być nie tylko na sutkach, a na każdym skrawku ciała;p
Seks z zwykłymi drewnianymi klamerkami do prania zapiętymi na wargach sromowych <3 jedno z moich najprzyjemniejszych wspomnień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4419581 5]Mnie nie ma kto szarpać za włosy, także przynajmniej nie muszę się obawiać, że wyłysieję
![]() Ale szykuje mi się prawdopodobnie sesja za jakiś czas ![]() Zapowiada się coś fajnego? ![]() ja już biorę tabletki na łysienie i różne specyfiki... śmierdzą, nie polecam ![]() ja się nad klamerkami nigdy nie zastanawiałam, ale chyba mnie nie kręcą.
#129 |
Zakorzenienie
|
Hm... zależy. Zwłaszcza od sprężyny - dlatego najbardziej lubię stare, już nieco poluzowane, z nowymi plastikowymi w najczulszych miejscach byłoby dużo gorzej. trzeba przetrwać pierwszych kilka minut, a później zostaje tylko dziwnie denerwujące poczucie dyskomfortu, a nie bólu, takie bardzo dziwne uczucie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Tylko przy zdejmowaniu znowu boli. A sa takie klamerki z regulowana siła zacisku. Dla masochistek warto spróbować zrywania np przez podczepienie na sznurku ciężaru. I oczywiscie wszystkie klamerki związac razem.
Dla mnie ciekawsze jest ściąganie uderzeniami pasa. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaaaa ![]() Intrygujący, Ty kobiety przyprawiasz o przyśpieszony oddech przez internet ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
niecnotliwa dziewica
|
Przypomniałeś mi o pozbywaniu się wosku w ten sposób
![]()
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak Intrygujący aż ciepło mi się robi.. ![]() Ale takie rzeczy narazie w strefie fantazji, jeszcze nie jestem na to gotowa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Hej!
Podczytuję Was od dłuższego czasu i postanowiłam się ujawnić, żeby móc uczestniczyć w dyskusji. Odkryłam swoje ciągoty do ostrzejszego seksu kilka miesięcy temu i powoli zaczynam spełniać swoje fantazje. Najbardziej przeraża mnie fakt, że jak tylko coś zrobię/przeczytam o tym/usłyszę, mam miliard pomysłów. Robię się niecierpliwa i chcę wszystko naraz. ![]() Jestem ze swoim TŻ już długo (5 lat) i dopiero od niedawna zaczęłam się naprawdę spełniać. Bywało wcześniej tak, że się staraliśmy, ale mnie nigdy nie podniecały takie akcje jak wino, muzyka, wanna itd. To jest miłe, zwłaszcza po ciężkim dniu, ale nie podniecające. A zaczęło się od...seksu w aucie. Wiem, dla Was to nic takiego, ale my nigdy wcześniej się w to nie bawiliśmy, bo zawsze mieliśmy gdzie uprawiać seks (teraz razem mieszkamy), więc nigdy nie próbowaliśmy w "terenie". A gonienie o 4 nad ranem z gołymi nogami na -20st, a później bzykanie w aucie...hmmm..to było to ![]() To, czym się obecnie zajmujemy to nie jest BDSM, ale bardzo lubimy różne "dziwne" eksperymenty w łóżku, nie mam pojęcia w którą stronę się to rozwinie. I tak oto jestem tutaj - rządna nowych pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Witamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4419686 9]Intrygujący, Ty kobiety przyprawiasz o przyśpieszony oddech przez internet
![]() ![]() Mi się robi gorąco nie tylko jak Intrygującego czytam. ![]() W ogóle ja mam takie coś, że musi być mi wszędzie ciepło prócz karku, w nocy wielokrotnie przewracam poduszkę na chłodną stronę i G. o tym wiedział i czasem się nade mną znęcał nie pozwalając mi tej poduszki odwrócić. ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hm... szczerze mówiąc najczęściej jak były ze mnie zrywane to byłam na etapie tęczy w głowie i nie miałam na tyle kontaktu ze światem by pamiętać czy boliXD
Hm... ale w sumie faktycznie to zdejmowanie jest najtrudniejszym momentem;p ale pas nadaje się do tego doskonale;> |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
gumki recepturki mogą mieć 1001 zastosowań
![]() miniświeczki- podgrzewacze (ale ostrożnie!) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() klamerki sa mmmmm na razie takie delikatniejsze ... choc drewniane tez juz byly ... ale mam kilka takich plastikowych co bola dopiero po jakims czasie :P a czasem bol jest dopiero po sciagnieciu ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Nie wpuszczajcie psow...ja mam dwa i nigdy z nami w pokoju podczas sexu ich nie bylo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#144 | |||
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4419686 9]Jeszcze nie wiem co się zapowiada, na razie usłyszałam, że mam mieć mało zabudowane szpilki
![]() ![]() No to zobaczymy, fajnie się zapowiada ![]() Cytat:
![]() no właśnie, u nas kiedyś były świeczki często ale do klimatu, teraz muszę kupić jakieś fajne i kombinować z woskiem bo już kiedyś o tym rozmawialiśmy... tylko jakie najlepsze żeby sobie nie zrobić krzywdy zbyt mocnej? Cytat:
![]() Tż czasem musi na niego krzyknąć żeby poszedł, często podchodzi ten głupkowaty pies wtedy kiedy dochodzę, albo ide później do łazienki z gołym tyłkiem to nie raz liznął mnie gdzieś... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Nie macie osobnego pokoju badz kuchni z drzwiami? Jak ty dochodzisz i idziesz z golym tylkiem pies wyczuwa feromony dlatego sie tak zachowuje. Kiedys mi tlumaczyl moj wujek, trenowal psy policyjne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się pierwszy raz pojawiłam w tym domu to było tego jeszcze więcej i wszystkie uparcie obserwowały co się na łóżku dzieje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Tak sie w wannie zabawialismy ze mnie maz zaczal podtapiac
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#148 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4419502 3]
Ale jak to odrzuca? Rozumiem, że każdego kręci coś innego i że zabawki was nie jarają, ale żeby ODRZUCAŁY? Takie trochę drastyczne to dla mnie. "Jesteś taka piękna, nie mógłbym Cię uderzyć!" Ale za to bzykał jak złoto, mówię Wam ![]() [/QUOTE] heh no jakoś tak mamy,wizja tego zamiast kojarzyć się z czymś przyjemnym to ba odwrót,nie wyobrażamy sobie by używać czegoś więcej niż swoich ciał ![]() ![]() Mnie np zawsze odrzucało masturbowanie się,myślałam,że seks nie jest niczym fajnym i że jestem kompletnie aseksualna aż zjawił się mój ukochany ![]() Albo nieświadomie ![]() Czułam się,źle gdy przekroczyliśmy pewne granice,tak Nas poniosło a dopiero potem zdałam sobie sprawę,że mogłam w ten sposób nieźle zaszkodzić. Nie akceptowałam tego bo zawsze bdsm kojarzyło mi się z okropnymi rzeczami,których się bałam. Teraz mimo.,że niektóre elementy są poza Naszym zasięgiem to czytuję i staram się pojąć ![]() Jej ale monolog ![]() Muszę czekać do weekendu na seks bo ze zmęczeniem facet rzadko wygrywa :P
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Skąd ja to znam.. Mam kota i psa i nie istnieje takie wydarzenie jak zamkniecie drzwi przed nimi.. Krzyczalyby głośniej niż ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.