|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44205145]deszczowypies'Ooo no to widzisz, nie ma spiny, są drugie terminy
ue Tak naszło mnie czy nie wysłać mojego profilowego z fb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] to z fb jest super! tylko że to jest koleś który nie wiem co robi na poprawie, ale boję się że pierwsze niezaliczenie jest milowym krokiem w dół ![]() Cytat:
strasznie Ci współczuję, moi rodzice zalatwili to jakoś poza mną i moimi braćmi...tak mi się nie chce uczyć że aż poszłam na zakupy i mam sweter, który jeszcze tydzień temu kosztował dwa razy więcej i dwa lakiery, znowu z h&m, ale nie mogłam się oprzeć - beż i lila róż.polowałam na botki z Mohito, przecenili takie przepiękne na stówę, ale moje nogi wyglądają w nich na jakieś półmetrowe
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
o takie botki
może jeszcze z koleżanką pojadę, to mnie utwierdzi w przekonaniu, że nie wyglądam tak źle
|
#993 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Aloha dziewczyny
Nie witam się z niczym szczególnym na włosach, ale może po południu nałożę olej. A jutro idę się ciachać ![]() Cytat:
No ale faktycznie przez te noski i cały kształt stopa może wydawać się większa
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy nie bierz do domu swetra dwa rozmiary mniejszego niż ten, który mierzyłaś i był za duży tylko dlatego, że nie ma rozmiaru pośredniego ![]() czyli moje zakupy to dzisiaj dwa lakiery, wszystko w normie
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bierz dobrą koleżankę do sklepu i niech doradzi. A mnie się ślinotok włączył przy tej kiecce: https://wizaz.pl/Moda/Trendy-w-modzi...k.-200zl#image W ogóle co wejdę na stronę New Looka, to przeżywam wielokrotne orgazmy ![]() Porządki przedświąteczne mnie pochłaniają, przygotowania, chcę się chwilowo oderwać od tego, wchodzę na wątek, a tu cisza
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#997 | ||
|
Konto usunięte
|
Kas póki wątroba nie strajkuje i laboratorium dajesz radę to imprezuj
Cytat:
Poszło to z fb Uwielbiam ludzi nieprzewidywalnych na uczelni ![]() Cytat:
![]() Ja i tak nie widzę zdjęć Czyżbyś powoli wpadła w lakieroholizm? Z racji, że rodzice są w pracy to chciałam zapakować prezenty dla nich, papier mam, szukam taśmy bezbarwnej, nie ma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to widziałam dzisiaj fajny sweter z pingwinem i lisem ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44210553] Poszło to z fb Uwielbiam ludzi nieprzewidywalnych na uczelni ![]() Dokładnie, chodzi o sam fakt ![]() Ja i tak nie widzę zdjęć Czyżbyś powoli wpadła w lakieroholizm? Z racji, że rodzice są w pracy to chciałam zapakować prezenty dla nich, papier mam, szukam taśmy bezbarwnej, nie ma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] sama go wybrałam i chyba będę żałować ![]() wpadłam! i w związku z tym mam pytanie: czy top coat, którego właśnie odgrzebałam z pudełka z lakierami i który prawdopodobnie ma około 6-7 lat ( ), ale konsystencję nadal dobrą i generalnie nie wygląda na zepsutego nada się do czegokolwiek?
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zgadzam się, niektóre kiecki, zwłaszcza z tych mniej oficjalnych bywają szmaciate Ogólnie lubię ten sklep zwłaszcza za fasony kiecek.
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja nawet patrzeć na nią nie mogłam ale też to słyszałamCytat:
one znikają w niesamowitej prędkości![]() Najgorsze co może być, ale słyszałam, że ponoć na kaca najlepsza praca ![]() Małymi kroczkami zbliżam się do denka dwóch masek bingo nie wiedzieć czemu kusi mnie maska ziaja masło kakaowe, chyba za ten zapach ( choć nie wiem jak pachnie, mogę sobie tylko wyobrazić ) mam nadzieję, że na zimę jak znalazł będzie ![]() Używała któraś ?
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie może dla mnie jakiś trop na temat: jak Polska chroni pieniądze?
Chodzi mi o systemy zabezpieczeń państwowych pieniędzy, nie prywatnych. Szukam, szukam i znaleźć nie mogę
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem jakaś rozkojarzona, przesoliłam makaron i uwaliłam 3 razy więcej garnków niż trzeba było
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w polskich New Lookach jest zaledwie parę procent tego, co w katalogach. Ubolewam.Cytat:
![]() Mój TŻ ostatnio nie ma ochoty na słodkie za bardzo, lepiej dla mnie. Chociaż czasami siedzi przy mnie, ja pochłaniam wszystkie wafelki, dopadają mnie wyrzuty sumienia, że zemści się to na mnie i go zaczynam potem namawiać na resztki tych słodyczy, coby sumienie uspokoić ![]() Mnie jakoś do Ziaji nie ciągnie, ale chyba ktoś na wątku używał. Sama mam denko, nawet nie ciągnie mnie do niczego nowego. Za to jak zdenkuję co najmniej 2 odżywki to pomyślę wreszcie nad balsamem Seboradin z żeń-szeniem. O ile znajdę go w rozsądnej cenie
||
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 2 tygodnie studniówka, a ja mam na nią tylko partnera muszę jechać w końcu z mamą poszukać materiału na sukienkę...
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej chłopak z Panem młodym powiedzieli, że lepiej się poczuje jak wypije z 2 kieliszki wódki, no i pomogło, bo bawiła się przez całe poprawiny, ale więcej już nie piłaMój właśnie ma w najmniej odpowiednim momencie, czyli na noc a jak ja mam a on nie ma to wpycham mu niech ze mną je, wtedy wyrzutów nie mam, że się sama na noc objadamJa jeszcze nigdy nie miałam nic z Ziaji do włosów, a oglądałam ostatnio maski i odzywki b/s w sprayu takiej mi brakuje i szukam cały czas, coś co pomoże rozczesywanie, najbardziej resztki rozjaśnionych końcówek się plątają ![]() A co do denka to jeszcze jedną odżywkę dove mam na jedno użycie i te maski 2 bingo + 1 na 4-5 użyć + kallos odlewka na raz, wszystko chciałabym wykończyć i z czystym sumieniem kupować nowe
|
|
#1008 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() koleżanka poprosiła mnie o wykonaniu 16 zadań na prace dyplomową z informatyki (jej facet studiuje i zrobił taki projekt) odnośnie programu dla lecznicy zwierząt Raz zrobiłam wszystkie zadania, nie zapisywałam każdego po kolei i czekam na możliwość zakończenia, a to okazało się, że po każdym zadaniu muszę klikać zakończ zadanie i wtedy będzie faktyczny koniec
|
||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam przed chwilą z galerii i zdenerwowałam się, bo niby wszystko jest, ale albo brzydkie, a jak ładne to drogie.. Nie wiem w co się na Sylwestra ubiorę.
Miałam nie robić rodzicom prezentów, ale musiałam, bo w Pepco zauważyłam takie śliczne puchate papcie balerinki czerwone w białe norweskie wzory.
|
#1010 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Do niedawna moje kosmetyki skladały się tylko z Ziaji i Isany - w sumie to dalej znacząco przeważają. No nie mogę się oprzeć - działanie dla mnie fajne, cena niziutka... ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Myślę, jak tu się jutro odstawić. Przykro mi, ale wyprostuję włosy, żeby rano mieć więcej czasu i poprawki po szkole nie zajęły kupy czasu, którego mieć nie będę - jedynie w autobusie
|
|||
|
|
|
#1011 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Chciałam zrobić ostatnio to samo z koszulą XS, ale bałam się, że mi guziki strzelą i cycki ujrzą kawał świata Top coatu możesz śmiało użyć ![]() Cytat:
![]() Umyłam włosy Białym Jeleniem i |
||
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Byłam na uczelni i zahaczyłam o kilka miejsc i wróciłam z pięknym czarnymi szpilkami i sukienką ![]() Włosy dziś straszą spuszyły się alee jakoś nie zwracam na nie dziś uwagi, kobieta po zakupach to kobieta szczęśliwa Co prawda nie każda ale ja do tych szczęśliwych należę
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wolne, wolne, wolne maaaaaaaam!
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Przy oświetleniu w moim pokoju aparat nie podoła
jutro jeśli wrócę z uczelni przed "zachodem słońca" to wrzucę zdjęcia
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przepis na jakąś zaje*istą sałatkę, błagam
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44212028]
napisz mi na PW [/QUOTE]Już wszystko mam, dziękuję ![]() Teść cudotwórca prawdę mi powiedział..
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
No co z wami? To ja spędziłam dziś cały dzień na wykładach, mimo że chlać skończyłam o 3 rano
3 miesiące praktyki i można.A co żeś z nimi zrobiła? ![]() Nie ochłodzi, nie marz o tym ![]() Cytat:
Ja już z 15 pisałam..Wczoraj zaliczyłam fuksem geologię. A tylko dwóm osobom z grupy się to udało ![]() A ja za 2 dni po trzech tygodniach w końcu przytulę moją siostrzyczkę
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę to cudo w Srajlezji? Ja znalazłam inną odstającą marchewkę, tylko trochę taka ruchliwa ![]() Największe instytucje chroniące kasę i nie do zdarcia: ZUS i US Ścierwa jakich mało, ale skuteczne jak ruskie czołgi. Chętnie i ja skorzystam
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44212028]ja tego jeszcze nie miałam
![]() [/QUOTE] A czego używasz jako b/s ? właśnie kończę serum arganowe z joaśki i myślę co tera kupić patrzyłam na biovaxy dwufazowe, ziaje, joaśka arganowa dwufazowa itp, chciałabym coś w sprayu, co ułatwi rozczesywanie ![]() Cytat:
Ja uwielbiam z gyrosem ![]() filet z piersi pokroić w kostkę podsmażyć w przyprawach kapusta pekińska około 5-6 ogórków konserwowych puszka kukurydzy por pomidor majonez i ketchup ![]() albo z zupki chińskiej: makaron połamać, zalać odrobiną wody, coby lekko zmiękł i odcedzić ogórki konserwowe 4 sztuki w kostkę filet jak do gyrosa w kostkę i podsmażyć kukurydza majonez albo z makaronem ryżowym około 3-5 plastrów ananasa w kostkę ( jak lubisz ) szynka w kostkę, albo filet ![]() ser żółty tak na oko 20 dag zetrzeć na tarce por kukurydza majonez Albo prościutka z brokułem ( ? ) Ediza popraw mnie jak źle napisałam, bo nigdy nie pojmę tego jak mam odmieniać i w jakiej osobie pisać jajkiem i pomidorem wszystko pokroić w kostkę brokuł podzielić na różyczki i wrzucić do wrzątku na około 3 minuty, wymieszać wszystko albo ułożyć i polać majonezem ![]() Swoją drogą uwielbiam sałatki mogłabym jeść je na okrągło
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-12-18 o 17:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

ue

!
strasznie Ci współczuję, moi rodzice zalatwili to jakoś poza mną i moimi braćmi...
i dwa lakiery, znowu z h&m, ale nie mogłam się oprzeć - beż i lila róż.

jak ja nawet patrzeć na nią nie mogłam
?

mogłabym jeść je na okrągło