Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 12:33   #301
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
a o co pytasz?
Ludzie są bardzo przyjaźni, pogoda do , cały czas pada... niebo wisi tuż nad głową i jest masakrycznie płasko śniegu jeszcze tu nie widziałam.. za to rozjechałabym już z 345 rowerzystów. Dymają na tych rowerkach nawet w deszcze i wichry. Za nic mają sobie choroby. Gabinety lekarskie świecą pustkami, leki kosztują majątek.. Oni wcale nie chorują!
Trochę się obawiam tego ich podejścia.. właśnie ze względu na potencjalną ciążę...
Rozmawiałam na ten temat ze znajomą Polką, która tu rodziła. Jest zachwycona! Po pierwsze kultura w szpitalu, wszyscy koło Ciebie skaczą. Rodzisz jak chcesz: na stojąco, leżąco, w wannie... TŻ jest cały czas przy Tobie. Po porodzie zostaje z Tobą w pokoju na pierwszą noc.. no chyba, że poród był bez żadnych komplikacji to możesz iść do domu już kilka godzin po...
Fakt jest faktem, że oni raczej nie skupiają się na podtrzymaniu ciąży jeśli coś jest nie tak w pierwszych tygodniach.. Selekcja naturalna - jeśli coś jest słabe to ginie..
Nie robią miliona badań, USG jest robione trzy razy (o ile oczywiście nie ma żadnych komplikacji).... Może to i dobre.... ale we mnie cały czas siedzi polaczek, który najchętniej całą ciąże spędziłby podpięty pod usg
Pytam tak ogólnie jak z pracą jak sobie radzisz z językiem, gdzie mieszkacie (mieszkanie czy domek), jak wygląda okres świąteczny u nich no po prostu milion pytań do
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 12:50   #302
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Mam śluz płodny nie ma co. Dzisiaj dopadnę TŻta tak na wszelki wypadek.
A nuż się gdzieś zabłąkało jajeczko

Olgietka z tym zasysaniem penisa to pewnie chodzi o to, że zobaczyli jak się kurczy w zimnie, pomyśleli, że się wchłania to go przytrzymują
Ja myślę, że Ty możesz spać spokojnie

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 12:59   #303
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Pytam tak ogólnie jak z pracą jak sobie radzisz z językiem, gdzie mieszkacie (mieszkanie czy domek), jak wygląda okres świąteczny u nich no po prostu milion pytań do
- pracujemy oboje. Ja w hotelu. TŻ ma firmę zajmującą się.... wszystkim Od remontów po stawianie wiatraków (tych jest tu od cholery)
- zarabiamy naprawdę nieźle (biorąc pod uwagę stopę życia w PL...a zupełnie średnio jeśli patrzeć na ich poziom życia)... ale to moment jest taki dziadoski - zima.. mniej pracy dla TŻ...
- ja pracuję jakieś 100 godzin w miesiącu i zarabiam ze 3 razy więcej niż w PL. Mam 160dkk na godzinę netto. Nie jest źle. Gdybym pracowała na cały etat to byłoby super... ale naprawdę jest mi to nie potrzebne...
- TŻ prowadzi własną firmę a co za tym idzie ma bardzo wysokie podatki do opłaty. Podatki są tu jedne z najwyższych na świecie a najwyższe w Europie Tak czy siak, moja wypłata jest tylko ułameczkiem naszych dochodów. Wszelkiego rodzaju usługi w Danii są cholernie drogie, więc wstrzelił się idealnie w niszę Dla Dunoli jest nie do pomyślenia, żeby samemu ustawić antenę satelitarną - przecież można zapłacić 800 dkk i ktoś ustawi.. Samemu pomalować dom?! Jak to?! To się da?!
- Dom dzielimy z jedną sąsiadką. Ona zajmuje parter a my pierwsze piętro i poddasze - Łącznie 140m (którymi ciągle jeszcze się jaram! )
Mamy wspólny ogród...
Jest jeden mankament- wszystko kuwa jest tu białe!! Jak słyszę "styl skandynawski" to dostaję torsji! Dostałam zgodę na piśmie!!!! od właścicielki (notabene cudowna kobieta) na pomalowanie dwóch z ośmiu pomieszczeń na inny (pastelowy!) kolor
Za mieszkanie płacimy 7000dkk

My dopiero się tu urządzamy... ale naprawdę jestem dobrej myśli...

Ta nasza Ildi (właścicielka) jest katoliczką i święta spędza podobnie jak my.. Była ostatnio u nas po kasiorę to ją poczęstowałam pierogami. Nie wiedziała co to jest.. ale jak już spróbowała to poprosiła na wynos. Tak z 50 sztuk

Mają generalnie pierd.olca na punkcie świąt jeszcze większego niż Polacy. W oknach światełeczka, pierdzielniczki, gwiazdeczki... od połowy listopada...

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość

Olgietka z tym zasysaniem penisa to pewnie chodzi o to, że zobaczyli jak się kurczy w zimnie, pomyśleli, że się wchłania to go przytrzymują
kamień z serca!
To Ty idź dopadaj TŻ a ja idę zmierzyć się do zbyszkowni z górą prasowania
Jakiś fajny film do prasowania? Coś co jest na yt?
Stary 2013-12-18, 13:00   #304
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:

No to oby się udało... hehe
Biedny tż - już sobie wyobrażam jak dziś pióra lecą z kołdry

Jutro idę na badanie glukozy i powinnam dziś zastopować ze słodyczami, ale kurdę... cały czas podjadam, nie mogę się opanować
Stary 2013-12-18, 13:07   #305
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość

Ja nie wiem... te testy owu są jakieś głupie. Miałam identycznie wtedy w tamtym szczęśliwym cyklu. Nie wiadomo kiedy ta owulka mogła być.
Jeśli ktoś sugeruje się zaledwie wynikami testu owu to raczej nie wie kiedy ma się wstrzelić.
No głupie nie głupie ... U mnie teraz 4 cs i na pewno nie było owulacji w dwóch cyklach, a prawdopodobnie w 3 i ten 4 też jakiś dziwaczny Nie robię ich po to żeby się wstrzelić, a po to by sprawdzić jak wydziela się u mnie LH. Za każdym razem jest tak, że jest śluz płodny i później skok temperatury, który się trochę utrzymuje. Później temperatura spada i jest drugi skok. Dlatego chcę robić te głupie testy cały cykl. Nie ma w co się wstrzelać ....

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Podłamała mnie dzisiejsza temperatura :/. Znów spadła . Oj chyba owu nie było niestety . Zaraz jadę zbadać ten progesteron i pewnie wynik potwierdzi moją teorię..
A jak ma się do tego progesteron? Mi też by to coś powiedziało?

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

debra widzę,że szukasz nadziei i ją znalazłaś, w naszej nowej wizażance i dobrze, oby i Wam się udało..
Kciuki za jutro
Została mi już tylko nadzieja

Cytat:
Napisane przez Dziodzio Pokaż wiadomość
Tak, tak! Kwas foliowy dla facetów!
Warto suplementować facetów bo ogólnie mamy na świecie epidemię obniżenia jakości męskiego nasienia. Taka choroba cywilizacyjna Wiecie, że teraz to nawet normy w laboratoriach obniżono...

MACA to ta: http://www.apteka-melissa.pl/apteka/...y-80-kaps.html
Jest specjalna MACA dla facetów, ale właśnie lepiej brać tą dla młodzieży. Chyba właśnie między innymi ze względu na ten kwas foliowy.
Mój mąż brał L-karnitynę taką dla sportowców z Olimpu (http://www.olimp-sklep.pl/produkt/91...ga-caps-120kap), ale o L-karnitynie to warto doczytać. Ja się nie znam, ale tam jest jakaś kwestia tego że najlepiej łączyć L-karnitynę i acetyl L-karnitynę.
I tu chodzi o duże dawki. Czytałam gdzieś, że w testach podawano 3000 mg L-Karnityny i 4000 mg Acetyl L-Karnityny. Nie wiem czy kogoś interesuje taka suplementacja, ale zanim kupicie takie gotowe specyfiki dla facetów to sprawdźcie jakie tam są dawki i jaki jest stosunek ceny tych preparatów do dawki.
Te rady o MACA i L-karnitynie to są rady od lekarza
Dzięki za tyle info

Dokupię mu Cynk, bo w tych jego witaminkach jest go mało.

Odnośnie MACA -> Nie lepszy będzie bio proszek? Skąd wiadomo, które są najlepsze, na co zwracać uwagę?

W tej L-karnitynie z olimpu jest jej 1000mg. Lepsza jest w tabletkach czy w płynie?

Ja zawsze porównuję skład i cenę

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
kiedys był taki film nawet, że laska miała gryzącą pipkę i odgryzała przyrodzenie facetom
Nie widziałam takich filmów To jakiś horror ?

Cytat:
A w ogóle zapomniałam Wam napisać!
Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem po ten mój stanik. Podjeżdżamy pod dom dziewczyny, która je sprzedaje, ciemno jak w , mała uliczka. TŻ zatrzymał się przed jakimś samochodem. Chcę wysiąść, patrzę w lusterko a tam w tym samochodzie człowiek. Przyglądam się i okazuje się, że w tej masce z krzyku/strasznego filmu
Nie powiem w takich okolicznościach trochę się przestraszyłam.
Okazało się, że koleś sobie na zagłówki pozakładał te maski, żeby ludzie się właśnie nabierali

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

A z tą gryzącą krewetą to ten film powstał na podstawie wierzeń ludowych.
Tak samo jest takie wierzenie, że penis może się wciągnąć do środka. I stoi tak po kilka godzin dziennie cała rodzina i trzyma facetowi penisa, żeby mu go nie zassało
Też bym się przestraszyła
a jak biustonosz?

zassany penis

Cytat:
Krewety moje drogie
Ja wiem, że Bozia dała internet i wujka Google po to, żeby nie zadawać durnych pytań.. ale przecież Wy razem tu wzięte bijecie na łeb całą wikipedię

zaciekawiło mnie pytanie cowie o żywotność plemniorów...
Rozumiem, że aby halfzbyszki wykonały zadanie najlepiej byłoby bzykać się tak z 6 dni w okolicach okołoowulacyjnych? Tylko lepiej przed czy po owu? ile żyje jajo?!

Czuję się przy Was jak jakiś niedorozwój... ale dajcie mi szansę.. jeszcze kilkanaście miesięcy temu nie wiedziałam co to TŻ, PM....
Ja czytałam, że jajo jest wystawione na plemniki 24h max 2 dni, ale zdolne do zapłodnienia jest tylko 6h, bo później zachodzą reakcje chemiczne i jajeczko wapnieje i robi się taka skorupka przez co plemniki nie mogą wedrzeć się do środka. 6h

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam babolki

U mnie na ovu mały szok przeżyłam...wpisuje dzisiejszą tempke a tak komunikat...."przesunięto owulacje z 12dc na 18dc i co to ma być wogóle ;/ już jestem pewna że w tym cyklu cos sie pokabaciło i nic nie wyjdzie

Zaraz wpadną faceciki od wodomierzy ;/ niech już przyłażą i idą bo dzisiaj mam humor do ......;/ szkoda gadać normalnie załamka
Przyjmij moje zaproszenia, mam nick esotiq

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 13:15   #306
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

Jakiś fajny film do prasowania? Coś co jest na yt?
A jak ta Wasz sąsiadka? Dotarliście się już? Sprzątają? Dzieci nie dokuczają?

Nie wiem czy wiesz... jest taka strona
http://www.kinomaniak.tv/
albo
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

i możesz oglądać wszystkie filmy za darmo bez ściągania
Ostatnio oglądaliśmy -> Koneser, bardzo fajny a, ze był z lektorem to będziesz mogła spokojnie prasować

3190g, 55cm
Stary 2013-12-18, 13:23   #307
emagi
Rozeznanie

Cytat:

Gienek właśnie zaebał mi ze stolika pierniczka [COLOR="Silver"]

Kto to jest Gienek? bo u mnie tak sie nazywa kot, który miał być kotką
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 13:33   #308
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
A jak ta Wasz sąsiadka? Dotarliście się już? Sprzątają? Dzieci nie dokuczają?

Nie wiem czy wiesz... jest taka strona
http://www.kinomaniak.tv/
albo
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

i możesz oglądać wszystkie filmy za darmo bez ściągania
Ostatnio oglądaliśmy -> Koneser, bardzo fajny a, ze był z lektorem to będziesz mogła spokojnie prasować
żeby nie było... to są dwa zupełnie niezależne mieszkania.. jest normalna klatka schodowa.. no nie wiem jak to wytłumaczyć. Sąsiadka w porzo! i ta z dołu i ta z domu obok.. Zaoferowały się że będą mnie uczyć duńskiego!
AAaa pytałaś o język! Więc tak. 99% dunoli mówi biegle po angielsku więc nie ma problemu z dogadaniem się zupełnie. Duński sam w sobie jest obrzydliwy. Oni sami siebie nie rozumieją! Od stycznia idę do szkoły duńskiej i będę zgłębiać tajemnice zwarcia krtaniowego

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Kto to jest Gienek? bo u mnie tak sie nazywa kot, który miał być kotką
pieńcio mój Klik
Stary 2013-12-18, 13:47   #309
emagi
Rozeznanie

Śliczny uwielbiam brązowe psy
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 13:49   #310
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
żeby nie było... to są dwa zupełnie niezależne mieszkania.. jest normalna klatka schodowa.. no nie wiem jak to wytłumaczyć. Sąsiadka w porzo! i ta z dołu i ta z domu obok.. Zaoferowały się że będą mnie uczyć duńskiego!
AAaa pytałaś o język! Więc tak. 99% dunoli mówi biegle po angielsku więc nie ma problemu z dogadaniem się zupełnie. Duński sam w sobie jest obrzydliwy. Oni sami siebie nie rozumieją! Od stycznia idę do szkoły duńskiej i będę zgłębiać tajemnice zwarcia krtaniowego

pieńcio mój Klik
A to już się przeprowadziliście od tych znajomych co mieszkaliście na początku?

3190g, 55cm
Stary 2013-12-18, 13:49   #311
cloud_on_sky
Rozeznanie

Ledwo Was nadrabiam
Ale czytam cały czas i trzymam mocno kciuki, aby każda jeszcze w tym roku ujrzała II

Cytat:

pieńcio mój Klik
Powiedz mi czy Wy zdiagnozowaliście te łapy?
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 13:53   #312
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
dzięki, chociaż Ty zauważyłaś właśnie się naskalpelowałam może wrzucę fotke za 3 miechy jak będę całkiem zgrabna? Bo teraz to nie wiem co o sobie mysleć
No to poczekamy te trzy miechy na zgrabną dupcię Leine Przypomnę się

Cytat:
A dużo/ długo paliłaś?
Ja cholera czuję, że jakbym zapaliła papierosa teraz to czułabym czystą przyjemność... Oczywiście nie zapalę, bo szkoda by mi było tych pięciu dni ale... Nie czuję się jeszcze uwolniona od tego dziadostwa....
Kiedy to mija? Kiedy przestajesz o tym myśleć?
No paliłam siedem lat, tak po pół paczki dziennie. I powiem, że tak fest to ciągnęło mnie przez dwa tygodnie, później jeszcze z miesiąc parę razy dziennie myslałam o fajkach i potem mi przeszło. Na szczęscie po odstawieniu córki od cyca nie wróciłam do fajek, bo wiele dziewczyn niestety później wraca

Cytat:
pieńcio mój Klik
Ale słodziak
Stary 2013-12-18, 14:14   #313
Dziodzio
Raczkowanie

Cytat:
Odnośnie MACA -> Nie lepszy będzie bio proszek? Skąd wiadomo, które są najlepsze, na co zwracać uwagę? W tej L-karnitynie z olimpu jest jej 1000mg. Lepsza jest w tabletkach czy w płynie?
Nie wiem
Lekarz który to polecał mówił konkretnie o tej MAC'y z mojego linku. Nie wnikałam.
Co do L-karnityny to ja mojemu mężowi dawałam 2 piguły Olimpu. Więcej by chyba nie połknął, bo to duże badziewie i się potem odbijały to piguły.
Dziodzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:14   #314
kotka34
Zadomowienie

hej krewety nadrobilam was ale nie cytuje bo tego jet za duzo i juz nie pamietam ide pomagac bratowej po przeprowadzce wiec odezwe sie pozniej milego dnia
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:17   #315
Leine
Zakorzenienie

proszę nie cytować...

jak myślicie, zerwać metkę? czy komuś ją dać? do niej bym musiała inny stanik kupić- w kolorze skóry...

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-18 o 18:39
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:24   #316
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle zapomniałam Wam napisać!
Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem po ten mój stanik. Podjeżdżamy pod dom dziewczyny, która je sprzedaje, ciemno jak w , mała uliczka. TŻ zatrzymał się przed jakimś samochodem. Chcę wysiąść, patrzę w lusterko a tam w tym samochodzie człowiek. Przyglądam się i okazuje się, że w tej masce z krzyku/strasznego filmu
Nie powiem w takich okolicznościach trochę się przestraszyłam.
Okazało się, że koleś sobie na zagłówki pozakładał te maski, żeby ludzie się właśnie nabierali

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
hej krewety nadrobilam was ale nie cytuje bo tego jet za duzo i juz nie pamietam ide pomagac bratowej po przeprowadzce wiec odezwe sie pozniej milego dnia
hej! pisałaś na ovuf że nie widać serduszek naprawdę nie? bo mam udostępnione tak jak zawsze co prawda na razie jest jedno
CZY KTÓRAŚ MOGŁABY ZERKNĄĆ NA MOJE OVUF I NAPISAĆ MI CZY TE SERCA SĄ CZY NIE? dziękuję

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Leine! ja bym zostawiła piękna ta koroneczka

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Aga kciuki, żeby w pracy wszystko się udało
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:24   #317
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
hej! pisałaś na ovuf że nie widać serduszek naprawdę nie? bo mam udostępnione tak jak zawsze co prawda na razie jest jedno
CZY KTÓRAŚ MOGŁABY ZERKNĄĆ NA MOJE OVUF I NAPISAĆ MI CZY TE SERCA SĄ CZY NIE? dziękuję
widać!
Stary 2013-12-18, 14:26   #318
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
widać!
dzięki
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:29   #319
Agniesia1986
Raczkowanie

Leine - sukienka super! Wyglądasz w niej pięknie i szczupło. Każdy chciałby mieć taką figurę po ciąży. Masz zgrabne nogi i wąską talię. Ja jeszcze nie byłam w ciąży a mogę pomażyć tylko o takiej figurze. Kup tylko cielisty biustonosz i będzie dobrze

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

I kolor też fajny, taki rzadko spotykany
Stary 2013-12-18, 14:31   #320
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
proszę nie cytować...

jak myślicie, zerwać metkę? czy komuś ją dać? do niej bym musiała inny stanik kupić- w kolorze skóry...
Chyba chcesz wpierdziel co Kobieto wyglądasz w niej świetnie !!! zrywaj metkę i to zaraz !!! bo jak nie to naślę na Ciebie moją chrzestną (mieszka w DE)

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 14:36   #321
Leine
Zakorzenienie

Agniesia, Manieczka dziękuję za opinie ja lubię ten kolor, spodziewałam się ciemniejszego, ale przyszedł taki... czarnych nie noszę od wieków, bo jestem bladzinka

Chyba zapalenie pęcherza mi przechodzi... bo już dzisiaj jest ok, nic nie czuję, żadnego bólu, a wczoraj rano jeszcze minimalny ale tak
fajnie by było, @ się kończy, pęcherz wyleczony i będzie można zacząć się legalnie bzykać (mam nadzieję )

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Chyba chcesz wpierdziel co Kobieto wyglądasz w niej świetnie !!! zrywaj metkę i to zaraz !!! bo jak nie to naślę na Ciebie moją chrzestną (mieszka w DE)
już się robi!!!!
mówisz, że jest ok? To dlaczego ja wszystko co kupię to czuję się w tym brzydko?

Najchętniej bym chyba spodnie nosiła i to dresowe

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-18 o 14:37
Stary 2013-12-18, 14:40   #322
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
A to już się przeprowadziliście od tych znajomych co mieszkaliście na początku?
taaak... mieszkamy sami od początku listopada
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Ledwo Was nadrabiam
Ale czytam cały czas i trzymam mocno kciuki, aby każda jeszcze w tym roku ujrzała II

Powiedz mi czy Wy zdiagnozowaliście te łapy?
Łapy ma po ojcu. Ma taką wadę genetyczną, która nie przeszkadza mu w codziennym życiu ale dyskwalifikuje jako psa pracującego. Dlatego Gienek nie ma metryczki... ale i tak jest najkochańszym psem z adhd na świecie
Stary 2013-12-18, 14:46   #323
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
proszę nie cytować...

Leine, kobieto - gdzie Ty masz te boczki???
Super wyglądasz
Śmiało zrywaj metkę a mężuś jak Cię zobaczy w tej kiecce to na nowo się zakocha
Stary 2013-12-18, 14:54   #324
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Agniesia, Manieczka dziękuję za opinie ja lubię ten kolor, spodziewałam się ciemniejszego, ale przyszedł taki... czarnych nie noszę od wieków, bo jestem bladzinka

Chyba zapalenie pęcherza mi przechodzi... bo już dzisiaj jest ok, nic nie czuję, żadnego bólu, a wczoraj rano jeszcze minimalny ale tak
fajnie by było, @ się kończy, pęcherz wyleczony i będzie można zacząć się legalnie bzykać (mam nadzieję )

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

już się robi!!!!
mówisz, że jest ok? To dlaczego ja wszystko co kupię to czuję się w tym brzydko?

Już ci mówię jak to jest bo sama tak miałam byłam chudsza od mojej 14 letniej kuzynki, która też była szczupła a pomimo to w niczym się sama sobie nie podobałam my kobiety po prostu tak mamy...dlatego dobrze zrobiłaś wrzucając tu nam fotki także spokojnie możesz ją nosić bo wyglądasz w niej sexi jakbym była facetem to bym Cie przeleciała

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Leine, kobieto - gdzie Ty masz te boczki???
Super wyglądasz
Śmiało zrywaj metkę a mężuś jak Cię zobaczy w tej kiecce to na nowo się zakocha
Dokładnie !!

Przepraszam, że was nie nadrabiam tylko tak się wcinam w rozmowe ale nie mama za bradzo czasu gotuję teraz na szybko obiade i zaraz lecę na miasto po prezenty a jutro zaczynamy od rana pierw na badanie później pierogi z babcią będziemy kleić i w piątek podobnie...ale chciałam dodać, że codziennie przeglądam wasze wykresy i każdą @ przeżywam tak jakby to była moja

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-12-18 o 14:55
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 15:02   #325
meire
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

trochę mnie nie było i widzę, że macie już nowy wątek.. laptop nam padł, więc miałam dostęp tylko przez telefon do neta, a nie lubie pisać przez komórkę.. :/ więc korzystałam tylko z ovu na bieżąco..
ale mój kochany mąż zrobił mi prezent na gwiazdkę i mam nowego laptopa.. dlatego teraz już do Was wracam.. mam nadzieję, że się cieszycie..
mam nadzieję, że uda mi się trochę ponadrabiać, co tam u Was..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 15:05   #326
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Choina stoi zaginęły mi gdzieś jedne lodowe lampki ale że jako synuś się napalił to już ubraliśmy tą choinkę. Jutro dokupię razem z srebrnym łańcuchem, bo jakoś tak łyso na dole i będzie git

Także jutro okna i odsuwanie łóżek, szafek, komód, co by powycierać. A na dziś spokój, pranie mi jedynie zostało do poukładania a drugie do powieszenia

Cytat:
niech moc plemniorów będzie z Tobą!!!! uda się

Olgietka słyszałam właśnie o Duńczykach, że mają hopla na punkcie dekoracji świątecznych i bardzo ładnie mają przystrojone okna i domy fajnie, że Ci się tam udało. Ile już tam mieszkacie? i jak to się stało, że tam zamieszkaliście?

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość

Jutro idę na badanie glukozy i powinnam dziś zastopować ze słodyczami, ale kurdę... cały czas podjadam, nie mogę się opanować
do 19 ponoć można jeść

Cytat:

Ale bym Cię.... oczadziołś? zostaw!

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 15:11   #327
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

Też bym się przestraszyła
a jak biustonosz?

Za☠☠☠iaszczy
Macie porno. Oczywiście bez cytowania
A i pranie robiliśmy, więc burdel jest

Leine zostawiaj kieckę lachonie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_00000383.jpg (79,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_00000381_edit.jpg (85,2 KB, 45 załadowań)

18.05.2015
Leoś

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2013-12-18 o 15:13
Stary 2013-12-18, 15:14   #328
cowie
Zakorzenienie

Carmenaa poka choinkę

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-12-18, 15:20   #329
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Macie porno. Oczywiście bez cytowania
masz szczęście, że jestem babą, a ty jesteś daleko za☠☠☠istyy

Cytat:
Carmenaa poka choinkę

zara

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 15:24   #330
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
już się robi!!!!

Super sukienka, ale ja bym oddała bo nienawidzę takiego koloru Bardzo ładnie w niej wyglądasz

Cytat:
taaak... mieszkamy sami od początku listopada

Łapy ma po ojcu. Ma taką wadę genetyczną, która nie przeszkadza mu w codziennym życiu ale dyskwalifikuje jako psa pracującego. Dlatego Gienek nie ma metryczki... ale i tak jest najkochańszym psem z adhd na świecie
A no to się cieszę Przynajmniej już nie musicie się denerwować

Te łapy to francuz. Nic psa nie ogranicza do mienia metryczki. Zresztą każdy pies po rodowodowych rodzicach ma prawo do rodowodu, a już na pewno do metryczki (to przejściowy papier, który hodowca MUSI dać razem ze szczeniakiem).

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

trochę mnie nie było i widzę, że macie już nowy wątek.. laptop nam padł, więc miałam dostęp tylko przez telefon do neta, a nie lubie pisać przez komórkę.. :/ więc korzystałam tylko z ovu na bieżąco..
ale mój kochany mąż zrobił mi prezent na gwiazdkę i mam nowego laptopa.. dlatego teraz już do Was wracam.. mam nadzieję, że się cieszycie..
mam nadzieję, że uda mi się trochę ponadrabiać, co tam u Was..
Witaj
Super prezent

Cytat:
Za☠☠☠iaszczy
Super Porno zdjęcia są fajne nie było stringów do kompletu ?

3190g, 55cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości