|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
boszsz ten fejs to się robi jak nk. Jakiś przegląd 2013 mi wyskakuje
najlepiej bo udostępniłam tam filmikjak Dawid siedzi w krzesełku u t. (krzesło oliwii) i papuluje "dadadada". I tak mi się przypomniało ,ze t. gadała do siostry TZ żeby nie komentować tego zdjęcia ani nie dawać lubie to bo justyna zobaczy że dawid siedział w krześle oliwii ![]() popie.rdolone!
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. no, ona zmienia fryzury w zależności od nastroju ![]() 2. wiem w tamtym okresie ludzie na ulicy nas mylili3. no, dla znajomych tak, rodzinę olewa ale to ciężki temat z nią
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hhehe nic z tych rzeczy ![]() Leosiu, wszystkiego dobrego!!! Ide czytac. |
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=FOs-qCcorhU
nie wiedziałam, że mamy polaka w tej dyscyplinie
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rob test!! Cytat:
![]() Cytat:
Mojemu TZ snilo sie ostatnio, ze go skazali na kare smierci (za to, ze przejechal w pracy wozkiem widlowym swojego kierownika ) i uciekl spod egzekucji...Moj nie, kapusta kiszona i ogorki nie przechodza ![]() Bylismy u pediatry na ważeniu. Kubus przyszalal z waga - obecnie 8285g, przeskoczył z 3 centyla na 5 ![]() Ma 73cm. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Lady, klikniete ![]() fewciu, super, oby wiecej takich nocek!! Zaczynam sie stresowac wyjazdem i pakowaniem (w sobote ruszamy) - Lady, a Wy czym jedziecie? Autem? |
||||
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- fewciu jak super!! Widzisz, doczekalas sie w koncu! |
|
|
|
|
#517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podczas usypiania do rezonansu, przykładają dziecku maseczkę (taką jak od inhalatora) i dziecko odlatuje dosłownie w sekundę. Byłam świadkiem . Odłożyłam Misia na łóżko, anestezjolog przyłożył mu maseczkę do twarzy a on w tym samym momencie zaczął zamykać oczy. Nie zdążyłam się rozpłakać, a lekarz mi powiedział, że Michaś już śpi i kazał mi wyjść. Miś nie dostał żadnych innych leków, syropków. Spał w sumie ok 2 godzin, obudził się sam. Trzymam kciuki za badanie!
Edytowane przez aplikacja24 Czas edycji: 2013-12-18 o 13:21 |
|
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
u nas to się chyba nigdy nie zdarzy...[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44207979]A moje kp chyba jednak koniec wczoraj w nocy Dorcia wyssała to, co bylo, a dzisiaj w nocy kapa, nic nie ma ;([/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
dla Kubusia, pięknie waży i mierzy ![]() ja myślę, że lepiej, że bez takiej spiny jak było |
||
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, takie piękne te życzenia dla mojego SYNKA
wzruszyłyście mnie ![]() dziękuję w imieniu Leosia kurde nie wiem czy zaraz nie pojadę na IP jest coraz gorzej z moim gardłem uchem i szczęką, mam wizytę na 18 u normalnego lekarza ale nie wiem czy dam radę wytrzymać, kurde przecież to urodziny mojego syneczka a ja mam gorączkę i nie wiem co się ze mna dzieje |
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, brawo!!! Ale sie ciesze!!!!!!!!!!
Laski wczoraj wam pisalam ze mnie cos pozarlo, wzielam wapno i mi przeszlo, nie swedzialo, bylo ok. Nocke przespalam, wstalam rano zadnych babli nowych. I teraz siedze i mnie swedza przerazliwie dlonie od strony wewnetrznej ale to tak qrewsko swedza ze normalnie oszaleje zaraz, spuchly mi i sa cale czerwone..... Normalnie jakis koszmar wapna nie mam w domu, maz bedzie po 22 sasiadow na przeciwko nie ma no co za pech I jeszcze sie dzisiaj dowiedzialam ze moja przyjaciolka na 2 lata do Anglii wyjezdza. Co najmniej 2lata :'( Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka Kochana ![]() Lady a nie używałaś ostatnio nowego mydła/żelu/ balsamu/kremu? |
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Marsi zdrowiej kochana! Kurde, tylko jak pojedziesz na tą IP, żeby się nie okazało, że kolejka wielka i będziesz się męczyć parę godzin tam
A dla naszego kochanego Leosia samych szczęśliwych chwil w życiu, dużo zdrowia i miłości! Lady masakra z tym uczuleniem, ciekawe od czego to ![]() Silver pierwszy raz się spotykam z tym, żeby ktoś kazał tak długo dziecko utrzymać bez ruchu ![]() Yellow no to pojechałaś z tym testem rób szybko bo mnie ciekawość zżera a tak serio to oby było po Twojej myśli ![]() Ewik cały czas trzymam kciuki za pracę! Kiedy będziesz coś wiedzieć? Fewciu cudna noc, oby takich jak najwięcej Mała jaki w końcu wymyśliłaś tytuł książkowy? Szaja może kp jeszcze ruszy pełna parą? Chciałabyś? Oglądałam ostatnio Twojego bloga i spodobał mi się ten pociąg szydełkowy z guzikami, łatwo się robiło? Bo może też coś takiego zrobię dla Ewy na później, a że ciągle się uczę to nie chcę szarżować
|
|
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
Lady a nie masz nic nowego w domu co mogło by cie uczulac? Moja mama znalazła wczoraj w szafie skórkę z barana, kiedyś na tym spałam jak byłam mała. Tam gdzie mami dotknęła,ma teraz krostki i swędzi, uczuliło ją..
Może jakis nowy zel pod prysznic itp ? Yelllow no weeeee nie trzymaj w niepewności
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia-
Dziękuje. Czuje się już dużo lepiej.Szklanka-nie wymyśliłam ![]() Wczoraj miałam mnóstwo pomysłów i jak poszłam do toalety i z niej wróciłam tak wszystko zapomniałam Chyba wszystko zostawiłam w wc
|
#526 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, jedź koniecznie na IP! i zdrowiej!
Szklanko, prosto bardzo, wieczorem napisze, ok? |
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44210781] Szklanko, prosto bardzo, wieczorem napisze, ok?[/QUOTE] Jak będziesz miała moment to bardzo bym była wdzięczna
|
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeej
wróciłam zaczynam nadrabiać Cytat:
Cytat:
wymieniłam o stówę tańsza, jednak nie puchowa, ale bardziej mi się podoba no i w sumie to bardziej płaszczyk niż kurtka, bo taka za upę; kupiłam w carry, na necie nie ma zdjęcia
|
|
#529 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak ty to zrobiłaś Misiek chyba do 18 będzie na cycu usypiał.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Misia uśpiłam na 2 drzemkę, zdążyłam zjeść. Jak widzę ile mam sprzątania to mi się odniechciewa. Na spacerku nie byliśmy jeszcze, ale jak mąż wróci to się wybierzemy bo słonko świeci. Yellow, kciuki za test, by wynik był taki jaki chcesz
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę za drogo. Ja u siebie mogę takie mieć za 40 już.
|
#531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szacun!!!!!Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44207979]A moje kp chyba jednak koniec wczoraj w nocy Dorcia wyssała to, co bylo, a dzisiaj w nocy kapa, nic nie ma ;([/QUOTE]ojojoj, moze jeszcze da sie odratowac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
przeszło, samo
nie mam ZIELoNEGO pojęcia, z czego to może być. Nic nowego w ostatnim czasie nie jadłam....nie piłam, nie używałam nowych kosmetyków....cholerka, mam nadzieję, że zlezie całkiem.....Marsi kochanie jak u Ciebie??? Zdrowiej szybciuteńko!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Pstryniu, wy to z mężem pasujecie do siebie jak ulał tacy sami jajcarze ![]() Laurko, nie wiem jak, po prostu....ostatnio zasypiał na nas, w sensie leżał sobie wtulony pleckami we mnie lub małża przykryty kołderką i tak zasypiał. od jakiegoś czasu histerie ale uspokajał się i spał, a wczoraj nic nie działało, poszłam więc zagrzać wody (czasem jak nic nie pomaga to zasypia pijąc wodę, herbatkę, lub, w ostateczności - mleczko) no i został sam w łóżeczku, wracam, cisza.... Poczekałam pół godzinki, przez ten czas sam się bawił gugał gadał do siebie - cisza......zasnął. Dzisiaj dokładnie to samo, z tymże dałam buziaka, przytuliłam, wsadziłam do łóżeczka, zabaweczki poduszeczki, wyszłam z pokoju. Po pewnym czasie cisza. Śpi nie wiem co mu się odwidziało. Smutno mi trochę, bo pokochałam to, jak się wtulał pleckami we mnie, taki cieplusi milusi ciężarek
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh kupiliśmy w końcu fotelik dla Zuzki. I 600 zł w plecy. Dobrze że 400 to jakieś pieniążki które dostała na zabawki, a ja je odkladalam na większy zakup właśnie. Niestety bez isofixa, ale oceny w adacu też dobre ma
![]() Silver współczuję przeżyć chyba ich pogrzalo zęby dziecko tyle czasu nieruchomo wytrzymalo. Marsi jedz na ip może coś na szybko pomogą. A imprezę dziś robicie ??? Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknie skopiowane ![]() Cytat:
i pieczesz w piekarniku normalnie ? bom ja zielona w temacie ![]() Cytat:
o to coś dla KIJI ![]() hmmm ja nie wiem ale mi się podoba bo białe i ja bym wzięła :PCytat:
o kurcze Marsi, zdrowiej kochana !!!!! Cytat:
nawet pamiętam z tż przetrzepywaliśmy cały pokój w poszukiwaniu różnych insektów, kupiliśmy spray na owady![]() Cytat:
![]() ![]() matko.... to już rok jak ten czas leci !!!
|
|
#536 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, pisałam tego posta od 9, teraz dałam wyślij i mi wyskoczyła, że sesja wygasła
Cytat:
![]() To chyba powinno być na czerwono ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja to samo ![]() Cytat:
![]() Normalnie albo przez tel. albo przy jakimś spotkaniu osobiście zapraszamy, nie ma u nas czegoś takiego, jak zaproszenia na jakiekolwiek urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamy takie samo, kupione stacjonarnie za 120 zł.. ![]() Lecim dalej.. |
||||||||
|
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tak samo z tym sprzątaniem. Obiecałam sobie, że ten tydzień przed świętami będę sprzątać, a nie na wszystko na ostatni weekend i co? Bajzel jak był, tak jest. Zapomniałam wcześniej wszystkiego dobrego dla dzisiejszych świętujących! Aśka ja Cię rozumiem z tym zapaleniem. Już miałam kilka razy, ale ciagle nie mogę sie nadziwić, że to tak szybko idzie. Jest dobrze, a za 2-3h ból nie do zniesienia i gorączka, do tego wszystko boli, całe ciało. Leżeć nie ma jak, dziecka nosić to samo. W zeszłym tygodniu miałam dwa razy, także dobrze, że ludzie mają tylko dwa cycki
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam w ciuchach koszule jeansową, dopiero w domu zobaczyłam łatki na łokciach, więc uznałam że jest męska. Marka Rebel, rozmiar z metki 12-18m. Może któraś jest chętna? Koszula ma jakieś małe żółte plamki na zapięciu, ale myślę, że do sprania.
Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-12-18 o 15:31 |
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też bajzel....a prasowania pół pokoju kule bele
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chyba z 2 miesiące temu i właśnie on był gościem - jest jedynym Polakiem w tej dyscyplinie Cytat:
Toście jednak nie przyszalały... Leonardzie, sto lat, nasz duży chłopaczku! Miej urodę po mamusi, a bice i klatę po tatusiu! ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Lady, Twoja siostra ma jakiegoś marynarza ![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

najlepiej bo udostępniłam tam filmikjak Dawid siedzi w krzesełku u t. (krzesło oliwii) i papuluje "dadadada". I tak mi się przypomniało ,ze t. gadała do siostry TZ żeby nie komentować tego zdjęcia ani nie dawać lubie to bo justyna zobaczy że dawid siedział w krześle oliwii

w tamtym okresie ludzie na ulicy nas mylili
ale to ciężki temat z nią

) i uciekl spod egzekucji...
. Odłożyłam Misia na łóżko, anestezjolog przyłożył mu maseczkę do twarzy a on w tym samym momencie zaczął zamykać oczy. Nie zdążyłam się rozpłakać, a lekarz mi powiedział, że Michaś już śpi i kazał mi wyjść. Miś nie dostał żadnych innych leków, syropków. Spał w sumie ok 2 godzin, obudził się sam. Trzymam kciuki za badanie!

wczoraj w nocy Dorcia wyssała to, co bylo, a dzisiaj w nocy kapa, nic nie ma ;([/QUOTE]
Bączki 

6 5 4 3 2 1
no i w sumie to bardziej płaszczyk niż kurtka, bo taka za upę; kupiłam w carry, na necie nie ma zdjęcia

Kochałabym go
, chyba z 2 miesiące temu i właśnie on był gościem - jest jedynym Polakiem w tej dyscyplinie