Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę:
Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki 13 28,89%
Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie 0 0%
Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy 0 0%
Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las 0 0%
KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! 17 37,78%
DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! 7 15,56%
JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! 6 13,33%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 4,44%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 16:55   #1741
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś u pediatry kazała przyjść na kontrolę w piątek, ale on dziś bardzo mało je prawie nic, tylko spi, ma dziś 11 dni i żółtaczkę od 3 doby która nie była leczona wogóle.

Odciagnelam i nie chce ssać z butli zaraz znowu spróbuje.

A on ani się wybudzic ani częściej karmić się nie chce dać

Tak mówił żeby zabrać oliwkę, ciekawe czy jest tam gdzieś waga bo to taka klinika i tam są trzy gabinety, gipsownia, zabiegowy i pokój dla mamy z dzieckiem i nigdzie wagi nie widziałam
Zadzwon zapytaj, bo jak nastepnym razem założą gips to tez nie bedzie wiadomo ile przybiera, za kazdym razm jest rózna ilosc gipsu. Na poczatku dawali 1,5 rolki gipsu, a ostanio dwie. Wspominał o operacji? potem szyna i buciki? Macie w ogole wrodzone, czy ułozeniowe? ja jestem troche zła, ze prywatne leczenie tzn medicover, nie wiem jak to nazwac - usg co wizyte (wizyty co dwa tygodnie) a tego nie zauważono, chociaz przy mojej dwójce to moglo nie byc widac.
Basiaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:00   #1742
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Dziwne ze nie leczyli, no tak jak Ci pisalam u nas byla fototerapia. Ale. Z ta zoltaczka jest tak ze ona powinna po jakims czasie sama ustapic. Kiedys wogole sie nie leczylo. A ile mial maksymalnie bilirubiny ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Ile ma wlosow ! Sliczna

Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app
Ha żebym ja to wiedziała, oni wogóle mu nie badali poziomu bilirubiny, w 3 dobie, w tej której nas wypisali, dostał żółtaczki, powiedzieli żeby obserwować i że może dłużej się utrzymać przez krwiaczka, później była położna i też kazała obserwować i podawać często pierś a dziś byliśmy u pediatry no i pisałam co mówiła myślę żeby jechać do szpitala dziś żeby go zbadali, chyba go zbadają co? kurcze bo zjadł po 13 normalnie, a o 16 tylko 5 min i od tamtej pory nic a sciaglam 60 ml a on nadal spi i nie chce
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:11   #1743
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość

anka_85
Nie daj się depresji ani złym myślom, masz dwóch wspaniałych mężczyzn, dla których warto żyć, choć na pewno ciężko w domu, gdzie ktoś Ci kłody pod nogi stawia cały czas
A skąd wiesz, że to partnerka taty doniosła??
Dobrze, że zaczęłaś jeść!
dla Gabrysia za wagę

już lepiej troche ale do perfekcji trochu brakuje

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A ja sobie ponadrabiam a co ..

Czyli same dobre wiesci

Ja podawalam 2 razy dziennie przed karmieniem jedna mala lyzeczke .
Majka praktycznie automatycznie robila po tym kupola. Stosowalam jeden tydzien kazdego dnia, a w kolejnym tygodniu co drugi dzien I przestalam bo zauwazylam że juz jest okey .

---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ----------

Witamy z powrotem.
Taka radosc bije z Twoich postow !

---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ----------

Moze chce Ci sie kolejny raz oswiadczyc mam nadzieje że zaraz doczytam ..

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ----------

Ebay : baby toothbrush.
Wczoraj kupowałam ..

Majka ostatnio wyczaiła lizanie , I jak juz jest najedzona to mnie lize, a mnie to smieszy

dzieki za info paczuszka już do nas idzie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
nie odlaczyli malejej niestety, powedrowala z powrotem na oiom, ma zapalenie pluc, beda ja stopniowo odlaczac, dopiero pod koniec tyg moze pojdzie na oddzial kardiologii. jeeeezu jak ja za nia tesknie, az to boli moja anulka..lekarz mowil ze mnie rozumie i mam sie wogole ciszyc ze to wszytsko przezyla, ze ten czas ktory jest na oiomie ja przezyje, ze wkrodce spedze z nia czas))
wstrząsające, ale mała ma naprawdę wolę i siłę do życia. nie potrafie sobie wyobrazić tej tęsknoty i bólu, bądź silna, mała musi się z tego wygrzebać, mocno za to trzymam kciuki! kochana malutka, wysyłam pozytywną energię dla Was

my dzisiaj z kupą walczymy, ciężki dzień za mną... nie mam sił, nie mam pomysłu co dalej, podalam rumianek i modle się, żeby pomogło

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:17   #1744
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Zadzwon zapytaj, bo jak nastepnym razem założą gips to tez nie bedzie wiadomo ile przybiera, za kazdym razm jest rózna ilosc gipsu. Na poczatku dawali 1,5 rolki gipsu, a ostanio dwie. Wspominał o operacji? potem szyna i buciki? Macie w ogole wrodzone, czy ułozeniowe? ja jestem troche zła, ze prywatne leczenie tzn medicover, nie wiem jak to nazwac - usg co wizyte (wizyty co dwa tygodnie) a tego nie zauważono, chociaz przy mojej dwójce to moglo nie byc widac.
Będę musiała zapytać jak pojedziemy czy mi go gdzieś zważa tam. Tak mówił o tym nacieciu ścięgna, i o bucikach na szynie, ale powiedział że zobaczymy jak z tymi bucikami bo nóżka dobrze rokuje. Mamy wrodzone, ale powiedzieli że to od ułożenia nogi w brzuchu Powiem Ci Basiu że u nas jedna noga, jedno dziecko, co wizyta usg i też nie zauważyli

A powiedzcie mi ile taki maluszek 11 dniowy powinien zjeść ml? Wiem że pisalyscie ale nie pamiętam. Bo mi lekarka powiedziała że 90-100 ml a mi się wydaje że to za dużo?
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:20   #1745
anulka2205
Wtajemniczenie

Sylwia jedż- jesteś już tak niespokojna, że sięzadręczysz

Agnieszka

Newtrend Lusesita malutkie czarnule

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:22   #1746
Eluvtus
Zakorzenienie

Dziewczyny, mój Gerald coś nie chce piersi, a palce i rączki ssie... Żeby złapał w końcu pierś to jest długa walka, dzisiaj to już w ogóle katastrofa, pół dnia płacze że głodny, drugie pół je.
Już nie wiem czy to zmęczenie (coś sporo nie śpi) czy przestaje akceptować moją pierś :banghead:

Stary 2013-12-18, 17:28   #1747
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
Ale słodzinka
Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mój Gerald coś nie chce piersi, a palce i rączki ssie... Żeby złapał w końcu pierś to jest długa walka, dzisiaj to już w ogóle katastrofa, pół dnia płacze że głodny, drugie pół je.
Już nie wiem czy to zmęczenie (coś sporo nie śpi) czy przestaje akceptować moją pierś :banghead:

może jest rozdrażniona?
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 18:12   #1748
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
hmm.. powiem Ci tak - jak sie Kacper urodzil miał 35,5 [7 października] 27 listopada miał już 39 a 6 grudnia 40cm.
No, to by pasowało

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
☠☠☠☠a wiecie co zrobiłam,skasowałam zdjęcia z aparatu a nie przegrałam ich na kompa.Znaczy się zaczelam przegrywac do południa ale cos mnie odwiodlo od kompa i nie dokonczylam na karcie byly fotki Tymka od samego poczatku......

Mam nadzieje ze odzyskam,dzwoniałm już do kolegi,dał jakaś nadzieje ale nie 100%.Załamię sie jak ich juz nie zobacze

Boże co sie dzieje ze mna
Auć!
Daj znać, czy udało się odzyskać

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
A mój kąpiel uwielbia tak, że nawet po kąpieli zadowolony jak ta lala. Zdjęcie z dziś

Nina też od jakiegoś czasu bardzo lubi samą kąpiel, ale mycie włosków już jej humor psuje, i po kąpieli też jest ekspres, bo chce jeść już natychmiast

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Było pól h snu i drzemy się dalej. Mała ma katarek. bo wyciągnęłam z nosa, dałam jej krople i maść majerankowa i ryk dalej jest. Nie wiem jak ją uspokoić. I chyba ma kaszelek :/
Kochana, jak dziś? Lepiej?

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Od kilku dni boli mnie w środku blizna
Na zmianę pogody czy coś się dzieje?

Cytat:
Aaby- na 1 zdieciu masz te czapki. 1zdjecie to rozmiar 36 czapki a glowy obwod to40. czapka jest po naciagnieciu. Widac kawalek uszka, a Kacper bardzo sie wierci i czapka idzie do góry- w taka pogode dla mnie niedopuszczalne[jak zawiazana rzecz jasna uciska] . 2 czapka to rozmiar 40 i nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale ta wieksza zakrywa mucale uszko, jest po prostu głębsza[zdjecie bez naciagania i zawiazania]siega praktycznie do linibarku [ ma dluzsze boczki tam gdzie uszka. ] gdybym wziela o jeden rozmiar mniejszy byłaby idealna. Czyli można brać rozmiar mniejszy jak obwód głowy i bedzie dobra ale nie wiem czy też od ksztaltu głowy to zalezy- tego Ci nie powiem, mysle ze nie aczkolwiek...

kolejna rzecz- chyba ostanie zdjęcie- Odstające uszko... ale tylko jedne bo Kacper nie chce pokazać tak z rana

i kolejna rzecz- nie wiem czy widzicie[ cieżko zrobić zdjęcie i jeszcze włosy...] ale Kacper ma w dwóch miejscach[ przy czole i na czubku głowy] takie dwa czerwone placki/plamki. Ta przy czole jest malutka, ta na czubku spora.. wiecie co to moze być?
No i taką czapę potrzebuję!
Byłam dziś w dziecięcym w naszej mieścinie... Pani pokazała mi jedyną (!!) małą jaką mieli... niebieską To po jakiego grzyba pytała, czy dla chłopca, czy dla dziewczynki
Wczoraj niestety nie zdążyłam wjechać w Bdg Nie wiem, kiedy i gdzie ją kupię Kupiłam ostatnio na allegro, miała być zakrywająca uszy... No, to uszy zakrywa... Ale czoło na wierzchu Przez tę wydłużoną główkę mam mega problem z czapą.

Dżizas, biedne dziecko... To jest odstające uszko? Ty chyba odstających uszek nie widziałaś! Służę swoim zdjęciem

Niestety na plamy nie pomogę

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No więc o to i mój Mikołajek

Lecę dalej...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:15   #1749
rusalka12
Zadomowienie

Hej dziewczyny.
Mam chwileczke bo tz zabral starsza na zakupy a mlodsza wlasnie zasnela (tylko na jak dlugo huh?)
Szybko napisze co u nas a potem wracam do czytania. Wczoraj mnie nie bylo bo zaczelam gotowac na swieta. Caly gar golabkow w zamrazarce. Az do dzis mialam w tym tygodniu tez codziennie wizyty i tz pracuje bez przerwy od zeslego czwartku do tej soboty. Nie jest lekko ze swietami na karku ale jakos radzimy.
Dzis zabralam dziewczynki do ogrodu na dwie godziny. Mala smacznie spala a ze starsza malowalysmy szyszki lakierami i posypywalysmy zlotym brokatem - darmowa ozdoba na choinke ;-)
Dzis Ola ma miesiac (matko, kiedy to minelo???). Byla u nas polozna. Mala wazy 4550g! Od narodzin do dzis przybrala 1130g ( wlasciwie to 1330g bo po drodze , w szpitalu spadla 200g ) jestesmy na 50 centylu
No wracam do czytania. Moze cos nadrobie zanim rodzinka wroci a olasiasta sie obudzi
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:23   #1750
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Amelcia i jej królestwo Przy okazji możecie zobaczyć karuzelę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (73,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (77,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (72,9 KB, 45 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:39   #1751
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

MIKI Jaka macie karuzele?
Tiny Love mała księżniczka Zamówiłam używaną na all w idealnym stanie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Właśnie mam to samo! Nie wiedziałam od czego bolał mnie żołądek a bolał codziennie.Odstawiłam herbate bol ustąpił..
O widzisz, czyli jednak to na pewno wina kopru

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość

Dodaję zdjęcie mojej Niuńki gdy miała tydzień.

Serdecznie dziękuję za wszelkie porady, bardzo liczę na Waszą pomoc.

Pozdrawiam Was serdecznie i całuję gorąco!

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej kochane!

wpadłam się wreszcie pochwalić Marynią

dziś już wazy 4300 ta nasza "kruszynka" czyli 500 gram przybrala w 10 dni

ale nadal mm dokarmiamy, bo inaczej się nie da, wiecznie glodna

na szczęście już coraz mniej mm a więcej mojego

sciaskam Was wszystkie i przepraszam,ze nie nadrabiam ani nie jestem na bieżąco - to wręcz nierealne teraz

edit: sle żeby za "rozowo" nie było, to mala miała zoltaczke (teraz już powoli schodzi,ale mocz i tak musimy jej zrobić), zaropiale oczko i wzdęty brzuszek. na razie "odpukać" nie placze za wiele, oby obylo się bez kolek!!!
Jaki ciemny łepek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 18:56   #1752
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No, to by pasowało

Auć!

Nina też od jakiegoś czasu bardzo lubi samą kąpiel, ale mycie włosków już jej humor psuje, i po kąpieli też jest ekspres, bo chce jeść już natychmiast

Byłam dziś w dziecięcym w naszej mieścinie... Pani pokazała mi jedyną (!!) małą jaką mieli... niebieską To po jakiego grzyba pytała, czy dla chłopca, czy dla dziewczynki
Wczoraj niestety nie zdążyłam wjechać w Bdg Nie wiem, kiedy i gdzie ją kupię Kupiłam ostatnio na allegro, miała być zakrywająca uszy... No, to uszy zakrywa... Ale czoło na wierzchu Przez tę wydłużoną główkę mam mega problem z czapą.

Dżizas, biedne dziecko... To jest odstające uszko? Ty chyba odstających uszek nie widziałaś! Służę swoim zdjęciem

Lecę dalej...
to u nas z kapiela tak samo- nawet mycie wloskow ok,ale potem ubieranie to juz kwekanie,bo chce piers

Miki super!!!!my tez mamy z Tiny Love,ale Wyspe Marzen
zaszalelismy i kupilismy nowa dla malej pod choinke

nie bylam przekonana,ale nic innego nie wpadlo mi do glowy dla takiego maluszka no i M. mnie namowil

na razie mala patrzy na nia z otwartym dziobkiem

mam chwilke bo M.zajmuje sie mala- jest kochany! bardzo mi pomaga,wlasciwie ja sie od niego ucze odbijania itd.
jutro juz wraca do pracy,ale tylko na 3 dni.pozniej do 6.01 znow wolne

no i znow kupil mi kwiaty bo te szpitalne musial zabrac,nie pozwolili mi ich trzymac na sali...

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2013-12-18 o 18:57
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 19:07   #1753
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
to u nas z kapiela tak samo- nawet mycie wloskow ok,ale potem ubieranie to juz kwekanie,bo chce piers

Miki super!!!!my tez mamy z Tiny Love,ale Wyspe Marzen
zaszalelismy i kupilismy nowa dla malej pod choinke

nie bylam przekonana,ale nic innego nie wpadlo mi do glowy dla takiego maluszka no i M. mnie namowil

na razie mala patrzy na nia z otwartym dziobkiem

mam chwilke bo M.zajmuje sie mala- jest kochany! bardzo mi pomaga,wlasciwie ja sie od niego ucze odbijania itd.
jutro juz wraca do pracy,ale tylko na 3 dni.pozniej do 6.01 znow wolne

no i znow kupil mi kwiaty bo te szpitalne musial zabrac,nie pozwolili mi ich trzymac na sali...
Też świetna Wahałam się którą zamówić, ale jednak postawiliśmy na różową żeby do pościeli pasowała

Stary 2013-12-18, 19:40   #1754
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaa zobaczyłam na FB że Majeczka wygrała

Trele a jak samopoczucie????

Cytat:
Mya- ja po 4 tygodniach już
To jeszcze troszku
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No, to by pasowało

Auć!

.

Lecę dalej...
Dzisiaj lepiej, już wczoraj było lepiej. Wiem (chyba) co jej dolegalo - w mieszkaniu za gorąco jest, dzisiaj i wczoraj powietrzyłam to od razu moja niuńka spokojniejsza. Dzisiaj już chciała koncertować o 19, ale przytuliłam ją, poszlam wykąpać, polelałam po ciemku i przykrytą tetra w jej pokoiku, gdzie jest chłodno. Zasnęła od razu. Widocznie nie pasi jej jak jest za gorąco. No w mamę się nie wdała.

Najbardziej w moim dziecku zachwyca mnie to, że codziennie widzę jak się rozwija - coraz krócej śpi, ma czas aktywności, przygląda się coraz większej ilości rzeczy. teraz czekam na jej świadomy uśmiech <3

Agnieszka, biedna Anulka! Wstrętne zapalenie płuc... Ale najwazniejsze, że operacja się udała!!

Lineczka, Nelka ale słodziasznie wygląda w tym kombinezoniku

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 19:41   #1755
ola_k11
Zadomowienie

Nadrobilam.

Sylwia bedzie dobrze z ta nozka. Glowa do gory.
Agnieszka wspolczuje tego zapalenia pluc ale musi byc dobrze!!!
Miki sliczna jest!!! Karuzelka.super. My mamy wyspe marzen bo bardziej chlopieca
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 19:46   #1756
Mya1989
Zakorzenienie

i teraz oczywiście mam problem, bo ewidentnie widac, ze lubi chłód, ale karczek nie jest ani ciepły ani zimny, jest pośredni i nie wiem, czy to nie za chłodny...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-18, 20:02   #1757
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Amelcia i jej królestwo Przy okazji możecie zobaczyć karuzelę
Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
Cytat:
Hej kochane!

wpadłam się wreszcie pochwalić Marynią

dziś już wazy 4300 ta nasza "kruszynka" czyli 500 gram przybrala w 10 dni

ale nadal mm dokarmiamy, bo inaczej się nie da, wiecznie glodna

na szczęście już coraz mniej mm a więcej mojego

sciaskam Was wszystkie i przepraszam,ze nie nadrabiam ani nie jestem na bieżąco - to wręcz nierealne teraz

edit: sle żeby za "rozowo" nie było, to mala miała zoltaczke (teraz już powoli schodzi,ale mocz i tak musimy jej zrobić), zaropiale oczko i wzdęty brzuszek. na razie "odpukać" nie placze za wiele, oby obylo się bez kolek!!!
Ale śliczne dzieciaczki

Agnieszka będzie wszystko dobrze, w dalszym ciągu trzymamy z Jasiem mocno kciuki za Anulkę

Sylwia

Ubrałam choinkę i od razu lepiej się czuję Jutro ubieram u rodziców .
Mam jakieś okropne uczulenie i jeszcze chwila a się zadrapię

Dziewczyny pomóżcie... Co możemy z mężem kupić teściowej pod choinkę i na imieniny w jednym ? Jak dla mnie ona na prezent nie zasługuje no ale...
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:06   #1758
sorento
Rozeznanie

Hej, witamy się w dwupaku ze szpitala. Nasz dzieć bawi się z nami w kotka i myszkę, w nocy się wiercil niemiłosiernie a po rannym usg doktor stwierdził, że główka znowu w dole Jest jeszcze sporo wód więc trochę łatwiej mu się przemieszczac.
Ale że na ktg dość mocne skurcze to nas zostawili i kazali wędrować, nic niestety nie wywędrowaliśmy.

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:07   #1759
ryba91
Zakorzenienie

Zaraz bede nadrabiać, spiesze z info:
GABRYSIACZEK URODZILA 54CM,3200. BYŁO BAAAAAARDZO BOLESNIE I OMAL NIE CC. bo tetno nie bylo ok, ale jednak SN dala rade;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 20:08   #1760
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
GABRYSIACZEK URODZILA 54CM,3200. BYŁO BAAAAAARDZO BOLESNIE I OMAL NIE CC. bo tetno nie bylo ok, ale jednak SN dala rade;p
Gabrysiaczek gratulacje !

Sent from my LG-D605 using Wizaz Forum mobile app

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:10   #1761
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje !
Stary 2013-12-18, 20:14   #1762
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ale śliczne dzieciaczki

Agnieszka będzie wszystko dobrze, w dalszym ciągu trzymamy z Jasiem mocno kciuki za Anulkę

Sylwia

Dziewczyny pomóżcie... Co możemy z mężem kupić teściowej pod choinkę i na imieniny w jednym ? Jak dla mnie ona na prezent nie zasługuje no ale...
Ona to chyba jedynie rózgę i w leb...
Cytat:
Hej, witamy się w dwupaku ze szpitala. Nasz dzieć bawi się z nami w kotka i myszkę, w nocy się wiercil niemiłosiernie a po rannym usg doktor stwierdził, że główka znowu w dole Jest jeszcze sporo wód więc trochę łatwiej mu się przemieszczac.
Ale że na ktg dość mocne skurcze to nas zostawili i kazali wędrować, nic niestety nie wywędrowaliśmy.
Oho, Tomaszek się pcha na świat Czekamy na niego
Cytat:
gratulacje!!! ale maciupinka<3

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Ja ☠☠☠☠☠☠☠e. Matka zostawiła 4 - miesięczne dziecko w domu na 10h, bo poszła do pracy. Podobno niania uciekła,ale okazało się, że niani nie było...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-18, 20:16   #1763
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Ona to chyba jedynie rózgę i w leb...

Oho, Tomaszek się pcha na świat Czekamy na niego

gratulacje!!! ale maciupinka<3

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Ja ☠☠☠☠☠☠☠e. Matka zostawiła 4 - miesięczne dziecko w domu na 10h, bo poszła do pracy. Podobno niania uciekła,ale okazało się, że niani nie było...
Też pomyślałam o tym że należy się jej rózga i w łeb ale trzeba chociaż pozory stwarzać

Ja ☠☠☠☠☠☠☠e co się dzieje w dzisiejszych czasach
Stary 2013-12-18, 20:27   #1764
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Też pomyślałam o tym że należy się jej rózga i w łeb ale trzeba chociaż pozory stwarzać

Ja ☠☠☠☠☠☠☠e co się dzieje w dzisiejszych czasach
I dziecko zmarło z głodu i pragnienia. A matka oczywiście najpierw kłamała, że z nianią zostawiła, a niania uciekła. No i niani szukali i zunk...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-18, 20:39   #1765
anulka2205
Wtajemniczenie

O rany ale że juz po 10 godz. tak się maluch może wycieńczyć

Gabrysiaczek serdeczne gratulacje

Sorento z Tomciem to Wam wróżę wesoły żywot nie da chłopak chyba rodzicom nudzić

Domi pomysłu na prezent nie mam. A na czym stanęło z chrzcinami?

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-12-18, 20:46   #1766
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam piłkę

Gabrysiaczek, gratulacje!

Stary 2013-12-18, 20:47   #1767
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Polecam piłkę

Gabrysiaczek, gratulacje!

zassał?

Wielkie kciuki dla Ani

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-18, 20:48   #1768
89Beatka
Wtajemniczenie

Gabrysieczek gratualcje wkońcu się doczekałaś

sorento
oby szybko i bezboleśnie Tomasz przyszedł na świat

Rinko trzymam kciuki ale pewnie już po jesteś

Nie mam czasu na forum i to jest straszne.

Pielne zdjęcia wstawiacie, Nela, Amelka, Zosieńkka MArysia

Gratuluję tygodni i miesięcy maluchom Jaś, Wituś, Kamilek,Michałek, Aleksandra,Nikola, Berenika

Agnieszka bedzie dobrze, zobaczysz

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:53
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:05   #1769
sorento
Rozeznanie

Ponadrabialam i telefon mi zdechlDziękujemy za kciuki i miłe słowa
Gabrysiaczek, gratulacje ! Witamy Laurę
Dzidzia, Domi, Rusalka dla dzieciaczków za skończone miesiące
Lineczka to się tz ucieszy, dostanie podwójny prezent
Sylwia, Agnieszka dużo zdrówka dla dzieciaczków
Miss oby Zosieńka ładnie spała i przybierała na wadze

Wszystkie dzieciaczki

nasz synek

Edytowane przez sorento
Czas edycji: 2013-12-18 o 21:06
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:11   #1770
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale śliczne dzieciaczki

Sylwia

rózge ale widze że już ten pomysł padł
Kupcie jakiś komplet filiżanek czy coś, akurat z nią bym się nie spinała
Cytat:
GRATULA CJE

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Udało mi się uspać córkę ale płakała już i podginała nóżki na kolkę, mam nadzieje że pójdzie sobie precz a nie wróci już
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości