Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 20:21   #3751
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

wzet
witaj

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Każda z nas chce zostać żoną tż a nie że ślub jest środkiem do celu jakim jest wesele.
dokładnie

Cytat:
Napisane przez wzet Pokaż wiadomość
ok 280.. wiem, że to jest dużo, powiem więcej - przeraża mnie to czasami

a Tower Bridge... niezapominane chwile, uwielbiam TŻ za taki pomysł
nie wiem czy to "pocieszenie" ale dziś spotkałam koleżanke ze szkoły średniej, miała ślub w sierpniu rok temu, zgadałyśmy sie właśnie o weselu bo słyszała że i ja mam, i mówie jej że mam duże , bo 220 ludzi do proszenia, ale zgasiła mnie, bo ona miała do proszenia 270 i przyszło jej 140

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-18, 20:22   #3752
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, ze dla co poniektórych z was jakakolwiek wypowiedź jest od razu ostra. No ale nie ważne. Nie afiszuję się niczym bo nie bardzo jest czym, nie zazdroszczę wam bo nie mam czego jakby mi zależało na weselu to bym zrobiła ale dla mnie jest to zwykłe marnowanie pieniędzy Co ma złośliwość do waszych wesel to też nie wiem, żadnej z was nie życzę niczego złego a wręcz przeciwnie, trzymam kciuki żeby wam wszystkim się udało zrobić takie imprezy jakie chcecie. Ty masz prawo uważać, ze emu to bambosze i nigdy w życiu byś nie poszła w nich na ślub a ja mam prawo uważać, ze robienie wesela jest bez sensu I nie pójdę w żadnych innych butach gdyż mam prawie 180 cm i nie mam zamiaru dokładać sobie więcej jedyne co mi pozostaje to balerinki albo japonki, pozwolisz wiec, ze wybiorę wieśniackie dla ciebie bambosze/kapcie/walonki (cokolwiek to znaczy ).
Może swoje zdanie wyrażasz tak że odnosimy wrażenie że wyrażasz się trochę z "pogardą"? no nie wiem. Owszem gust każdy ma swój no i skoro dla ciebie buty emu są ok na ślub to twoje zdanie. Wg mnie to nie pasuje i tyle. Nawet do powagi sytuacji. Podobnie jak Opiumalfa wrzucała wg nie wspaniały rustykalny ślub - wszystko fajnie tylko że no dla mnie Pan Młody w krótkich spodenkach jest nie do przejścia

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:24   #3753
PaniPedagog
Szalony Kapelusznik

Data ustalona - teraz wszystko inne mnie przerastaa
PaniPedagog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:26   #3754
wzet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
wzet
witaj

dokładnie

nie wiem czy to "pocieszenie" ale dziś spotkałam koleżanke ze szkoły średniej, miała ślub w sierpniu rok temu, zgadałyśmy sie właśnie o weselu bo słyszała że i ja mam, i mówie jej że mam duże , bo 220 ludzi do proszenia, ale zgasiła mnie, bo ona miała do proszenia 270 i przyszło jej 140

wiem, że zdarzają się takie sytuację, ale w 95% jest to najbliższa rodzina i kuzynostwo i liczymy na 99% na ich obecność.

Zaproszenia będziemy rozdawać na przełomie czerwca/lipca najprawdopodobniej, żeby się zabezpieczyć z potwierdzeniem przybycia.

Notabene zaproszenia na które w ogóle nie mam pomysłu

EMU - zdecydowanie mówię NIEEEE !

Edytowane przez wzet
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:27
wzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:27   #3755
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Jakieś 2 tyg. temu piłam wyborową i strasznie mi nie wchodziła, piekła i nie chciała przez gardło przejść Nie wiem czy jakiś felerny egzemplarz czy miałam gorszy dzień
Zresztą wódka to wódka, nie chodzi o to żeby smakowała
Ja po Wyborowej po prostu umarłam
Nigdy nie miałam takiej akcji.

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
współczuję.. Oby po naszych weselach nikt tak nie cierpiał
Amen!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Wesele bez kaca to nie wesele

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Znów się kiepsko czuje wszystkiego mi się odechciewa, nic mnie cieszy itd tylko w pracy musze udawać, ze wszystko ok...a jak przychodze do domu to masakra, lepiej nie mówić nie mam siły....
Może to przez to, że odstawiłam tabletki antydepresyjne albo przez to, ze jestem po prostu beznadziejna

Oki, juz Wam głowy nie suszę. Idę ubierac choinkę bo mam wolne
pysia, przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się, czy Twój wniosek co do własnej osoby ma sens

Cytat:
szaleństwo wiem, wiem... cała rodzina + znajomi, w tym tylko (40 gości TŻ) reszta moja rodzice płacą za wszystko, a ja jestem jedyna córka, to i lista troszkę "rodzicowa"
Moich najlepszych znajomych uzbierało się jakieś 36 osób razem z ich osobami towarzyszącymi, nie wyobrażam sobie wesela bez nich kiedy się ciągle spotkamy, ja na ich weselach w większości byłam.

Dodam, że jestem z Lubelszczyzny - gdzie robi się naprawdę wielkie wesela. Nasze będzie w " miarę normalne", bo byłam i na takich co po 450 osób były.
A moja mamuśka organizuje cały czas takie 300-450 osób .
PM z Lbn wita

Wprawdzie ja sama wielkiego wesela nie wyprawiam, to mogę potwierdzić, że moje kuzynki z podlubelskich wsi miały wesela na 300-400 osób. Dla mnie to abstrakcja

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja też bym nie poszła do ślubu w emu
Ja też nie Ja bym ich nawet do sklepu nie założyła

Nooo i mam wolne Święta
Za to nauki przedmałżeńskie będę musiała przełożyć, bo pracuję 28-go grudnia, ale do kwietnia mam czas
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:28
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:30   #3756
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
tańczyliśmy już czaczę, walca angielskiego, tango i jive'a. a co do wódki to postaramy się to załatwić pomiędzy świętami a nowym rokiem, jeśli się nie uda to trudno. nie chcemy na siłę kupować, musimy najpierw być pewni wyboru

akurat zwykłe czółenka w styczniu nie są żadnym problemem, sama w każdego sylwestra wychodzę na zewnątrz w szpilkach i nie ma problemu emu może i ciepłe, ale jak wyżej wspomniała Madzix nie pasują w ogóle do sukni. w ogóle emu są przeciwieństwem zwiewności sukni takie moje zdanie.
fajnie u nas na kursie były już kroki podstawowe do czaczy, rumby, samby, walca angielskiego i wiedeńskiego, z czaczy, rumby i samby jakaś mini choreografia no i obroty w walcu wiedeńskim tak więc widzę że lecimy z tym

Nie chcę cię martwić ale u mnie im dłużej myśleliśmy to tym większy problem był z decyzją aż stwierdziliśmy że trzeba coś wybrać bo jest to trudny wybór ale im dłużej myślimy tym trudniej a nigdy wszystkim się nie dogodzi i pewnie zawsze można by się zastanawiać czy był lepszy wybór. A jak ceny by skoczyły to bym była jeszcze bardziej zła że zwlekaliśmy z decyzją.
W naszym przepadku to niby ok 200zł ale jednak za tą kasę mam sporo innych rzeczy tak więc jestem zadowolona że kupiliśmy już

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:32
Stary 2013-12-18, 20:33   #3757
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Kobiety, Wam się buzie nie zamykają !!! Ile piszecie !!! :P
Ja od rana sprzątam, wieszam firanki, odkurzam....wiecie co, życie żony nie będzie łatwe :P :P
latwe nie bedzie, ale za to mysle, ze szczesliwe przeciez spedzimy zycie z mezczynza naszego zycia.... Nie wiem jak Wy, ale ja tam lubie swoje "domowe" obowiazki... i nawet prasowanie koszuli mi nie przeszkadza bo robie to dla niego, zeby lepiej sie czul w pracu w gladziutkiej koszuli... tak samo jak jego nie denerwuje moje gadanie, czy robienie ze mna zakupow/sprzatanie....

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiałam, co w tym takiego strasznego No ale widocznie należę do tych osób, które lubią planować, organizować. Spotkałam niedawno z Tżcikiem znajomego z mojego osiedla. Miszka teraz u swojej żony w miejscowości gdzie tż. Będziemy mieszkać po sąsiedzku I tak weszłam z jego żoną na temat ślubu i ona do nas "Ile tego załatwiania było, cieszę się że już jest po" ja jeszcze nie zdążyłam otworzyć buzi a mój tż "no za to Dorota jest w swoim żywiole " Ja podchodzę do tego w ten sposób, jesteśmy organizatorami przyjęcia, całą imprezę opłacamy sami, więc jesteśmy 100% gospodarzami. Goście przychodzą dla nas i tak jak na sale weselną tak jak w domu są moimi gośćmi i chce ich jak najlepiej ugościć, dlatego te wszystkie starania
Oczywiście nie potępiam tego jeśli ktoś nie wkłada w to większego entuzjazmu. Jeśli nie czuje tego czegoś co ja jak robię kolejne pudełko czy dowiedziałam się, że będziemy mieć kubusia puchatka na weselu bo koszt 150zł więc nas stać
zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie

Czy któryś z TŻ będzie miał lub już ma kolorowy garnitur
ale jak to? ja jestel tradycjonalistka i w gre wchodzi tylko czern i granat....

wzet witaj niezle bedziesz miala weselisko moim zdaniem taka tradycja wielkich wesel jest bardzo fajna. U mnie bedzie "tylko" jakies 150 os. ale ja tam chetnie i bym ugoscila 300

a zapytam sie z ciekawosci czym sie zajumuje Twoja mama? Organizuje zawodowo takie wielkie imprezy jak wesela? Czy ma lokal?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:36   #3758
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Nie chcę cię martwić ale u mnie im dłużej myśleliśmy to tym większy problem był z decyzją aż stwierdziliśmy że trzeba coś wybrać bo jest to trudny wybór ale im dłużej myślimy tym trudniej a nigdy wszystkim się nie dogodzi i pewnie zawsze można by się zastanawiać czy był lepszy wybór. A jak ceny by skoczyły to bym była jeszcze bardziej zła że zwlekaliśmy z decyzją.
W naszym przepadku to niby ok 200zł ale jednak za tą kasę mam sporo innych rzeczy tak więc jestem zadowolona że kupiliśmy już
masz całkowitą rację zobaczymy jak to będzie wyglądać, mam nadzieję, że się nam uda kupić przed 2014
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:39   #3759
wzet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
latwe nie bedzie, ale za to mysle, ze szczesliwe przeciez spedzimy zycie z mezczynza naszego zycia.... Nie wiem jak Wy, ale ja tam lubie swoje "domowe" obowiazki... i nawet prasowanie koszuli mi nie przeszkadza bo robie to dla niego, zeby lepiej sie czul w pracu w gladziutkiej koszuli... tak samo jak jego nie denerwuje moje gadanie, czy robienie ze mna zakupow/sprzatanie....

zgadzam sie

ale jak to? ja jestel tradycjonalistka i w gre wchodzi tylko czern i granat....

wzet witaj niezle bedziesz miala weselisko moim zdaniem taka tradycja wielkich wesel jest bardzo fajna. U mnie bedzie "tylko" jakies 150 os. ale ja tam chetnie i bym ugoscila 300

a zapytam sie z ciekawosci czym sie zajumuje Twoja mama? Organizuje zawodowo takie wielkie imprezy jak wesela? Czy ma lokal?
organizuje zawodowo
Stary 2013-12-18, 20:42   #3760
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
masz całkowitą rację zobaczymy jak to będzie wyglądać, mam nadzieję, że się nam uda kupić przed 2014
zgadzam się! z tego co wiem, to ceny już zaczęły iść w górę, a w święta i przed sylwestrem ludzie dostaną już całkowicie małpiego rozumu jeśli chodzi o %% i może być problem, lepiej mieć już z głowy

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:42   #3761
Kaigara
Rozeznanie

moniczka_90 A ja jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała stylizacja z butami emu i trzymam kciuki. Też nie umiem sobie tego wyobrazić, ale ja nie mam zmysłu artystycznego. Zatem czekam na zdjęcia- mam nadzieję, że się nimi pochwalisz! Sama bym się na takie nie odważyła i też ubrała jakieś inne buty, ale skoro Ty się będziesz dobrze czuła to najważniejsze.
Wydaje mi się że każdy ma takie coś co jemu się podoba a innym nie i trzeba to jakoś znieść. Ja idę do ślubu w balerinkach, mimo że dużo osób uważa, że są mało eleganckie. Ale nie mogę mieć obcasów, a że to kwiecień to wydaje mi się że balerinki będą w porządku.

A co do zaproszeń to dalej nie wiem jakie będę mieć. Czy spersonalizowane czy sama je wypełnię. Ja i moja mama skłaniamy się ku takim z kropkami, a mój narzeczony chce już wypisane. Będziemy zamawiać po Świętach.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:44   #3762
cude
Zadomowienie

anannke, wiem po prostu muszę pojechać do domu i sama to załatwić - Rodziców samych na takie zakupy nie wyślę, bo kupią to co uważają :P
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:48   #3763
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
co do obrączek to nie ma ich na stronie internetowej. Bardzo podobne do nich to http://www.jubitom.com/index.php?id=...item=19&zoom=1. Tylko że my chcemy w żółtym złocie i ja bez żadnych kamieni. W sumie obrączki klasyczne 3.5mm szerokości, lekko półokrągłe, w środku lekko soczewkowe. Cały "myk" polega na tym że są one grubsze niż standardowe obrączki i to sprawia że są takie inne a zarazem dużo droższe:/ będziemy się orientować ile jubiler by za takie chciał. A jakby któraś chciała dokładnie wiedzieć i miała pod nosem jubitoma to wzór 51WR
A czym masz jakieś doświadczenia jeśli chodzi o Jubitom? Jak z jakością produktów?
Byliśmy ponad miesiąc u nich, całkiem przypadkiem. Mają bardzo dużo, bardzo fajnych wzorów obrączek. Dużo nietypowych, innych niż te w innych sieciówkach typu Apart, Yes itp. Spodobało nam się kilka wzorów. I tak trochę rozważamy możliowść zakupu własnie u nich
Tylko nie wiem jak z jakością.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:48   #3764
wzet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

PM z Lbn wita

Wprawdzie ja sama wielkiego wesela nie wyprawiam, to mogę potwierdzić, że moje kuzynki z podlubelskich wsi miały wesela na 300-400 osób. Dla mnie to abstrakcja
ja akurat nie z podlubelskiej wsi a naszego kochanego Lublinka
Stary 2013-12-18, 20:50   #3765
enzunio
BAN stały

A ja głupia wzięłam dja, znalazłam idealny zespół http://www.youtube.com/watch?v=cUEM8EEYgys

enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:51   #3766
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
co do obrączek to nie ma ich na stronie internetowej. Bardzo podobne do nich to http://www.jubitom.com/index.php?id=...item=19&zoom=1. Tylko że my chcemy w żółtym złocie i ja bez żadnych kamieni. W sumie obrączki klasyczne 3.5mm szerokości, lekko półokrągłe, w środku lekko soczewkowe. Cały "myk" polega na tym że są one grubsze niż standardowe obrączki i to sprawia że są takie inne a zarazem dużo droższe:/ będziemy się orientować ile jubiler by za takie chciał. A jakby któraś chciała dokładnie wiedzieć i miała pod nosem jubitoma to wzór 51WR
Piękne obrączki. My chyba się zdecydujemy na żółte złoto mimo że mam z białego pierścionek.
Stary 2013-12-18, 20:53   #3767
gornek
Zakorzenienie

Obrączki robilismy AK Bizuteria, a cena tak niska ze wzgledu na to, ze dalismy ponad 12g własnego zlota z wysokiej proby. A obrączki tez mamy klasyczne z zoltego zlota, bo takie nam sie podobaja
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:54   #3768
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
ja akurat nie z podlubelskiej wsi a naszego kochanego Lublinka
Piona

I gdzie weselicho będzie?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:55   #3769
enzunio
BAN stały

No to macie:

EDIT: O ☠☠☠☠a sorry Nie umiem zmniejszyć

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:58
Stary 2013-12-18, 21:01   #3770
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
W końcu postanowiłam się przedstawić i coś o sobie opowiedzieć, bo tylko Was cały czas poczytuje

Ślub kościelny - 11.10.2013 r. godz. 15
Jesteśmy razem jakieś 3 lata, choć nigdy nikt tego nie sprecyzował
Zaręczyny - Tower Bridge 07.08.2013 r. (nigdy się po nim nie spodziewałam, że w końcu się odważy )

Ze spraw ślubnych mamy:
- salę
- orkiestrę
- kamerę i foto (tylko na wesele i ślub)
- wódkę 320 butelek Tadka

Reszta stoi w miejscu, na szczęście albo i nie, moja mama ogarnia większość rzeczy, bo zajmuje się tym na co dzień.

Sukienka gdzieś tam jeszcze czeka na mnie, najpierw muszę zrzucić jakieś 3-4 kg, a najlepiej jeszcze więcej
Witamy! Chyba kojarzę Cię z lubelskim PMek?
To musiały być piękne zaręczyny... Myślałam że mój TŻ oświadczy mi się podczas pobytu w Londynie ale zrobił to jakieś 2 m-ce później Troszę szkoda

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Nasze obrączki są juz gotowe do odbioru niestety dopiero po Nowym Roku będziemy mieli chwile, zeby je odebrac, a całkowity koszt obraczek to 129 zł
Super! A cena powalająca!

Cytat:
szaleństwo wiem, wiem... cała rodzina + znajomi, w tym tylko (40 gości TŻ) reszta moja rodzice płacą za wszystko, a ja jestem jedyna córka, to i lista troszkę "rodzicowa"
Moich najlepszych znajomych uzbierało się jakieś 36 osób razem z ich osobami towarzyszącymi, nie wyobrażam sobie wesela bez nich kiedy się ciągle spotkamy, ja na ich weselach w większości byłam.

Dodam, że jestem z Lubelszczyzny - gdzie robi się naprawdę wielkie wesela. Nasze będzie w " miarę normalne", bo byłam i na takich co po 450 osób były.
A moja mamuśka organizuje cały czas takie 300-450 osób .
Kochana ja też jestem z lubelszczyzny, a największe wesele na jakim byłam liczyło 180 osób Podziwiam naprawdę za ogarnięcie taaakiej wielkiej imprezy
Stary 2013-12-18, 21:02   #3771
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
A czym masz jakieś doświadczenia jeśli chodzi o Jubitom? Jak z jakością produktów?
Byliśmy ponad miesiąc u nich, całkiem przypadkiem. Mają bardzo dużo, bardzo fajnych wzorów obrączek. Dużo nietypowych, innych niż te w innych sieciówkach typu Apart, Yes itp. Spodobało nam się kilka wzorów. I tak trochę rozważamy możliowść zakupu własnie u nich
też jestem ciekawa bo mają lepsze ceny niż w pozostałych popularnych sieciówkach
choć nas ostatnio urzekły obrączki z Apartu w bardzo dobrej cenie, TŻ usilnie chce mi wciskać obrączkę wysadzaną diamentami hahaha

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
A ja głupia wzięłam dja, znalazłam idealny zespół http://www.youtube.com/watch?v=cUEM8EEYgys

kobieto nie straszyłabyś tych co mają zespół zamówiony

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Piękne obrączki. My chyba się zdecydujemy na żółte złoto mimo że mam z białego pierścionek.
oj też mam pierścionek z białego, dla mnie połączenie białego i żółtego jest nie do przyjęcia trzymam się już jednego

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-18, 21:05   #3772
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
No to macie:

EDIT: O ☠☠☠☠a sorry Nie umiem zmniejszyć
Ta pierwsza w sukience a la lata 20 (?) moim zdaniem wygląda najfajniej :P Mimo wszystko jakoś mnie to nie przekonuję, ale jak Tobie się podoba to to jest najważniejsze.
Edit. ojej, już nie ma tego zdjęcia co mi się spodobało

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
t

oj też mam pierścionek z białego, dla mnie połączenie białego i żółtego jest nie do przyjęcia trzymam się już jednego
Dla mnie też jest ciężkie do przyjęcia, ale dla narzeczonego jedyna opcja to żółte złoto Chyba będę nosiła na prawej ręce obrączkę, a na lewej pierścionek. I nikt nie zauważy, że kolory są niespójne :P
Zakochałam się w piaskowanych obrączkach, ale to niestety miłość, której narzeczony nie podziela

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2013-12-18 o 21:09
Stary 2013-12-18, 21:13   #3773
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie ale masz rację - mają tam niepowtarzalne i wyjątkowe wzory i inne chodząc po Aparcie Yes i Kruku miałam wrażenie że oglądam jedne i te same obrączki - a tam są takie wyróżniające nawet nie szukałam opinii o nich. sama jestem ciekawa tylko że te co nam się spodobały są bardzo drogie... nie wiem na ile to cena wyrobu a na ile marża i opłata za "markę"

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Dla mnie też jest ciężkie do przyjęcia, ale dla narzeczonego jedyna opcja to żółte złoto Chyba będę nosiła na prawej ręce obrączkę, a na lewej pierścionek. I nikt nie zauważy, że kolory są niespójne :P
Zakochałam się w piaskowanych obrączkach, ale to niestety miłość, której narzeczony nie podziela
ja zrobię podobnie - też mam pierścionek z białego (jest najpiękniejszy pod słońcem) a obrączka z żółtego będzie bo obojgu nam taka pasuje no i jednak cała z białego złota nas nie przekonuje

Stary 2013-12-18, 21:14   #3774
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
ja zrobię podobnie - też mam pierścionek z białego (jest najpiękniejszy pod słońcem) a obrączka z żółtego będzie bo obojgu nam taka pasuje no i jednak cała z białego złota nas nie przekonuje
Pokażesz? Może już pokazywałaś, ale nie przypominam sobie
Stary 2013-12-18, 21:17   #3775
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

ja będę nosiła pierścionek z białego złota i obrączkę z żółtego według mnie ładnie się komponuje, wrzucam fotkę jak to u mnie będzie wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (29,0 KB, 75 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:20   #3776
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie ale masz rację - mają tam niepowtarzalne i wyjątkowe wzory i inne chodząc po Aparcie Yes i Kruku miałam wrażenie że oglądam jedne i te same obrączki - a tam są takie wyróżniające nawet nie szukałam opinii o nich. sama jestem ciekawa tylko że te co nam się spodobały są bardzo drogie... nie wiem na ile to cena wyrobu a na ile marża i opłata za "markę"
Ja mam problem z Yes, czy Apartem taki, że jak oglądam modele na stronie to dużo mi się podoba. Wyglądają na ciekawe, dobrze zrobione, ładne. Ale jak przychodzi co do czego i widze je na żywo, mierzę to już nie jest tak fajnie Wszystkie wyglądają brzydko mi na palcu. A te, które miały być inne, wyglądają jak zwykłe.
Jubitom naprawdę mnie zainteresował.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa bo mają lepsze ceny niż w pozostałych popularnych sieciówkach
choć nas ostatnio urzekły obrączki z Apartu w bardzo dobrej cenie, TŻ usilnie chce mi wciskać obrączkę wysadzaną diamentami hahaha :hahaha:
Bierz bez marudzenia !!
Później dokupisz sobie zwykłą

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:24   #3777
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę nosiła pierścionek z białego złota i obrączkę z żółtego według mnie ładnie się komponuje, wrzucam fotkę jak to u mnie będzie wyglądać
rzeczywiście, tutaj nie widać dużej różnicy między białym a żółtym, ładnie się komponują

Cytat:
Ja mam problem z Yes, czy Apartem taki, że jak oglądam modele na stronie to dużo mi się podoba. Wyglądają na ciekawe, dobrze zrobione, ładne. Ale jak przychodzi co do czego i widze je na żywo, mierzę to już nie jest tak fajnie Wszystkie wyglądają brzydko mi na palcu. A te, które miały być inne, wyglądają jak zwykłe.
Jubitom naprawdę mnie zainteresował.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Bierz bez marudzenia !!
Później dokupisz sobie zwykłą
ooo oo czyli wszystko zweryfikuje się dopiero przy mierzeniu, tak samo jak w przypadku sukni dobrze, że zaręczynowego sobie nie musiała wybierać bo nie wiem czy podjęłabym decyzję w tym stuleciu :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-18, 21:28   #3778
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz? Może już pokazywałaś, ale nie przypominam sobie
nie mam zdjęcia na sobie teraz - internetowo wygląda tak:

Lg_ago - faktycznie te z Jubitomu są o wiele lepiej wykonane niż z innych sklepów sieciowych dla mnie

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-12-18 o 21:29
Stary 2013-12-18, 21:30   #3779
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
No to macie:
ooooo ale znalazłaś
te druhny okropnie wyglądają

Cytat:
bardzo ładnie u Ciebie to wygląda

my jak przymierzaliśmy obrączki (też mam pierścionek z białego) to te z żółtego ładnie się komponowały, pod warunkiem, że nie były z tych mega żółtych i świecących wtedy pierścionek musiałby iść na lewą dłoń bo średnio
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:32   #3780
enzunio
BAN stały

Cytat:
Ta pierwsza w sukience a la lata 20 (?) moim zdaniem wygląda najfajniej :P Mimo wszystko jakoś mnie to nie przekonuję, ale jak Tobie się podoba to to jest najważniejsze.
Edit. ojej, już nie ma tego zdjęcia co mi się spodobało

Ale czemu mi ma się podobać, ja nie chcę emu na ślub Ja tylko wstawiłam foty bo ktoś tam nie mógł sobie wyobrazić

mojakaren kajam się, nie chciałam straszyć tych co maja zespół, tylko zachęcić ich do zmiany na tamten

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-12-18 o 21:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości