|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() ![]() Mój codziennie wieczorem chce szczegółowe sprawdzanie nt. tego co dziś zjadłam, ile mleka wypiłam itd ![]() Cytat:
![]() Wieka no Ty to masz przejścia z tą pocztą. Jakieś fatum ciąży chyba nad przesyłką do Kubka ![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj na obiad gotowana pierś z kurczaka + marchewka z groszkiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Nie chce żadnego fatum
![]() Losie, cos chciałam napisać ale zapomniałam ![]() Wypatrzylam dzisiaj u Tymka przepuklinę pepkowa ![]() Uciekam, bo sie budzi. Jeszcze wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Kundzia bardzo dziękuję, bardzo miło mi się zrobiło, dziękuję za pamięć Kochana!!!
![]()
#3454 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie wciagam milke z orzechami... juz 3ci pasek... kurde nie moglam sie powstrzymac.. A co do diety to ja jakos specjalnie nie przestrzegam surowych zasad. Staram sie jesc chleb bez zadnych wspomagaczy, wedline, warzywa, na obiady zupe i jakies drugie. Jakis owoc codziennie i jakos to sie kreci:-D:-D
Na twardnienie brzucha mozna wziac nospe albo magnez. Ja biore 6 tabl magnezu na dobe i jak do tej pory ani razu mi nie twardnial. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Oo paczka bym zjadla.... ostatnio mnie strasznie do slodkiego ciągnie:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki są. Cytat:
![]() przypomnij, jakie on miał to tsh, że za wysokie? Cytat:
![]() ![]() ![]() __________ ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jednak ta druga paczuszka dojdzie a jeśli nie, to będę Ci Kubek posyłać więcej przesyłek rejestrowanych i będę wnosić o najwyższe z możliwych odszkodowania ![]() Cytat:
![]() I co z tą przepukliną trzeba robić? Pytam, bo moja 12-letnia Chrześnica ma i na razie lekarz kazał zostawić i nic nie robić
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-12-19 o 13:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudowne uczucie ![]() Gratki za 23 tc ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu, i co teraz, boli to?
![]() |
#3460 |
Konto usunięte
|
Jedz na zdrowie, bo potem nie będziesz mogła (chyba, że nie będziesz się cackać z dietą, różnie to bywa...). Ja nie jem orzechów, boję się, czekolady samej teraz już też się boję, no i na tej diecie bezmlecznej też nie powinnam, choć ja już sama nie wiem, co z tą dietą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44227377]Jedz na zdrowie, bo potem nie będziesz mogła (chyba, że nie będziesz się cackać z dietą, różnie to bywa...). Ja nie jem orzechów, boję się, czekolady samej teraz już też się boję, no i na tej diecie bezmlecznej też nie powinnam, choć ja już sama nie wiem, co z tą dietą...[/QUOTE]
Mam błogosławieństwo, to jem ![]() ![]() A tak na serio, to sama nie wiem jak to pozniej bedzie z moja dietą.. Ja ani TZ nie jestesmy alergikami, nic nas nie uczula, rzekłabym wręcz, iż mamy pancerne skóry i żołądki ![]() ![]() Przy kp na pewno bede uważała co jem, ale tez nie mam zamiaru jesc tylko 2 czy 3 potraw non stop.. Ostatnio panuje ponoć trend, zeby jesc w miare wszystko i obserwowac dziecko. Oczywiscie na poczatku trzeba unikac potraw smazonych i wzdymających, ale nie mozna przesadzac w zadna strone.. Ja mam plan taki, ze bede jadla i obserowowala moje Laski. Jak cos je wysypie, to przestane, a jak nie, to bede dalej probowac z innymi produktami, szczególnie tymi mocno uczulającymi... Jak po nich nic im nie bedzie to po "lżejszym kalibrze" tym bardziej ![]() A w czerwcu jest sezon na truskawy i czereśnie i na pewno sprobuje.. POnoc nie ma wiekszego alergenu niz truskawa. Cos czuje ze moje Mlode będą stanowily pole doswiadczalne dla matki wariatki haha ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-12-19 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44227827]My też nie jesteśmy alergikami i pół roku było u nas dobrze, a teraz mi Małego wysypało i wciąż nie wiem, po czym :/[/QUOTE]
Ehh.. a jestes pewna ze to od jedzeniowe? Moze alergia na jakies kosmetyki detergenty, na slonce?? yyy ... No nie wiem, nie znam sie za mocno na dzieciach, ale moze warto poszukac rozwiązania problemu gdzie indziej?... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ja też od poniedziałku jestem Mamą Aniołka Mikołaja, poroniłam w 14 tygodniu ciąży. Już mi trochę lepiej, ale są chwile wielkiego smutku i żalu: "dlaczego" Na początku myślałam że już nigdy więcej, ale teraz myśle że chciałabym jak najszybciej zajść w ciąże. Ale wiem też że organizm musi się zregenerować. Mam już dwuletnią córeczkę, która dodaje mi sił, |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy, Koniec wizyt u neurologa
![]() ![]() Barbie Mdłości mogą być od kwasu foliowego.. Anita Mnie z tym bulgotaniem w brzuchu to chodziło o głodne dziecko rano ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-12-19 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
vanila tak mi przykro
![]()
#3469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
ale ja go biorę rano, mdłości mam wieczorem
Cytat:
![]() |
#3471 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ========================= ============== ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3472 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Chodzenie po lekarzach to nie była przyjemność, ale najważniejsze, że wszystko w porządku.
Barbie Może spróbuj zmienić kwas foliowy na inny ![]() rena5 Macie suczkę ![]() ![]() Agatko Wykurowałaś się już ![]() Wika Ja nie lubię PP, bo zawsze jak przychodziły do mnie grubsze koperty to były otwierane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Rena przykro mi z powodu psa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |||||
Zakorzenienie
|
Anitko, Eliza
![]() Barbie mam nadzieję, że wkrótce te nudności miną ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś nie mam weny na pisanie, podczytuję was cały czas ale jakoś tak nie mam co napisać specjalnie... Ponawiam pytanie - gdzie Waderka? Trzeba skończyć podsumowanie mikołajkowego śledztwa a ona była w tym specem ![]()
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
witaj, przykro mi bardzo
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zamierzam Ci mącić, chociaż.. ja nie mam alergii, tz też nie. pancernego żołądku co prawda nie mam, prędzej tż, ale nie muszę też niczego ograniczać, a z Jakubem było kiepsko. do nabiału miałam kilka podejść karmiąc i różnicy w bólach brzucha nie widziałam, i tak koszmarnie płakał, dopiero w późniejszym czasie było widać, że nabiał mu nie służył. przy tych kolkach sama jadłam nie wiele, ale nic mu nie pomagało. truskawki akurat tolerował (już po kolkach), czereśni się nie odważyłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||||
Zakorzenienie
|
szokkkk...
![]() Cytat:
ejjjjjj. wyłącz speca. i popatrz na to z boku. dalej przepuklina? u T. jedna lekarka dopatrzyła się przepukliny i mieliśmy niezłą peregrynację po szpitalach. w końcu wyszło że jednak wodniak. ale ilu lekarzy, tyle było opinii. może pokażesz komuś? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44227377]Jedz na zdrowie, bo potem nie będziesz mogła (chyba, że nie będziesz się cackać z dietą, różnie to bywa...). Ja nie jem orzechów, boję się, czekolady samej teraz już też się boję, no i na tej diecie bezmlecznej też nie powinnam, choć ja już sama nie wiem, co z tą dietą...[/QUOTE] każde dziecko inne. jedni się cackają i jest problem, inni się n ie cackają i nie ma problemu. choć mnie łatwo mówić. mój jest po prostu Histerykiem. Histerykiem z azbestowym żołądkiem. Cytat:
jem wszystko. ale wolniutko wprowadzałam "nowe" produkty. bo gdyby coś się zaczęło dziać to faktycznie bym została na 2-3ech. Cytat:
![]() ![]() ![]() witaj ![]() ![]() booskkooooooo!!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej!!!!!!!!!!!ELIZKA! super!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak to wygląda? jesteś pewna ze to ta przepuklina? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() uuuuuuuuu :-( |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.