|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Hope, ja niestety nasłuchałam się w szpitalu od położnych jakie to straszne jak dziecko rodzi się bezmozgowe
![]() też się nie zastanawiam jakie intencje mieli rodzica dla mnie to po prostudramat nie do wyobrażenia
|
|
|
|
#902 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zapierniczanie Cytat:
Cytat:
Zdrowiej szybko Kochana Cieszę się, że mimo wszystko urodzinki udane Pięknie się prezentowaliście z Leosiem No, że wczoraj nie było testowania Yellow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A my Cie tu wszystkie nakręcałyśmy jeszcze, bo też myślałyśmy, że teścik to tylko formalność Głupio mi teraz
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odezwę się jutro
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Mała trzymaj się Kochana
![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zadomowienie
|
Ten filmik pozegnalny... Nie jestem w stanie pojac, normalny czlowiek nie jest w stanie wyrezyserowac odejscia swojego dziecka! Zdjęcia? Filmiki? Udostępnianie w necie posrod innych glupawych filmikow? Nie wiem, brak mi slow na to...
Yellow nie szkodzi, troche dalo sie slyszec jek zawodu na watku ale nastepnym razem bedziemy kibicowac rownie mocno ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
nawijka się dzisiaj chyba nie odzywała...
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się Was coś jeszcze pytać i zapomniałam
![]() :brzyda l:![]()
|
|
|
|
#909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko w momencie kiedy zaistniało takie prawdopodobieństwo to po prostu się ucieszyłam, że będzie następny maluszek W ogóle dziewczyny, jesteście kochane jak jedna wielka rodzina a jestem pewna że maluch pojawi się na świecie w odpowiednim momencie. Szkoda, ale w naszym przypadku to może faktycznie będzie lepiej jak będzie w 100 procentach zaplanowane...Piętro niżej wprowadził się młody chłopak. Wokalista. Laski, wyje od 40 minut, jaja będą jak zacznie jakieś imprezy wyczyniać. To chyba długo nie pomieszka, bo nad sobą ma nas, a obok ma drugą parę z młodszym od Oliwiera dzieckiem. Idę nadrabiać edit. co za psiku.tas. obudził tym wyciem dziewczynkę z dołu, teraz ona wyje, ale jaaaaaaaaak Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-19 o 21:10 |
|
|
|
|
#910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hope, obejrzalam filmi, pobeczalam sie jak zwykle;/;/ ale nie rozumiem wlasnie takich ludzi. Ja bym wolałabyć tylko z tztem i maleństwem...pożegnać się..aj... nie nie wybrażam sobie tego.
Cytat:
LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHAHAHAHA:d Cytat:
tiaa..nie wiem z któej strony;> hahah aczkolwiek dziękuje. Ja w ogóle sie nie uważam za atrakcyjną dziewczyne. ojj też szukałąm jakichś info. Oby z maluszkiem było wszystko dobrze. Cytat:
Amelka jeszcze wojuje. Laski kupiłam se dzis mrozoną pizze od x lat nie jadłam, MASAKRA;P nigdy więcej ;p fuuuuuuuuuuuuuj
|
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Idą nam górne jedynki, widać białe już pod dziąsłami! podpuchnięte, nie da dotknąć. I kolejne raczki dzisiaj były i nawet rehabilitantka widziała
gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu ale ona mówi, że tu dobrze, że w ogóle zechciała się ruszyć |
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem
![]() ![]() Mówili dziś w radio o naszych żubrach ![]() ![]() ![]() od razu o nas pomyślałam ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
my właśnie wszamaliśmy frytki aviko super long
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44231286]Idą nam górne jedynki, widać białe już pod dziąsłami! podpuchnięte, nie da dotknąć. I kolejne raczki dzisiaj były i nawet rehabilitantka widziała
gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu ale ona mówi, że tu dobrze, że w ogóle zechciała się ruszyć haha ale Ci dziecko podsumowała
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Yellow, widzę, że test nie ugiął się nawet pod naszą presją wyniku ![]() Silver, Oj się namęczycie biedne...Marsi, Leo cały tata, a Ty jesteś taaaaaka laska ![]() Neti, dla Antosia za raczkowanie. I jeszcze dla Dorotki!Ifwka, buziaki dla Oliwki za 11 miesiąc Tyle pamiętam ![]() ---------------------------------- Dzisiaj 3 godziny myłam fugi na korytarzu, ganku i w salonie Ale się delikatna zrobiłam po ciąży Przez najbliższe 2 miesiące nie będę tykać mych kolan żadną powierzchnią twardą ![]() Aha, od jakiegoś czasu używałam do płukania jamy ustnej ( ) listerine cool mint. Dobre to było, ale dla odmiany ostatnio wzięliśmy "stay white", sobie myślę - mocniejsze od tamtego nie może być. Oooo, niech mnie śnieg spali za takie myślenie! Wyżera ryj zawodowo, po każdym użyciu przez 10 minut chodzę tak Więc chyba już przy tym zostanę ![]() Doszliśmy do wniosku, że Pola jest leniuszkiem. Wyobraźcie sobie, że jak dzisiaj zobaczyłam, w jakim tempie ona przeszła na czworakach przez pół pokoju, to myślałam, że padnę. Ale co, te pół poszło, a potem? Siup na brzuch i dawaj dżdżownicę Śmiga na tych czworakach jak stary wyjadacz, ale jej się chyba po prostu nie chce i woli po staremu
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z wieczora..i zaraz spadam w sprawach niecierpiących zwłoki...
|
#917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-lekarka mi powiedziała że mam umyć wodą z mydłem. A po wytarciu rivanol na wacik i przetrzeć -nie wycierałam jej w papierowy ręcznik tylko zwykły :/ -tż od razu zaniósł mocz -nie wiem jaką wcześniej miała bakterie bo ostatnio posiew miała robiony w szpitalu - po antybiotyku nie był robiony posiew tylko zwykłe badanie moczu które wyszło dobrze -teraz lekarka kazała wykonać posiew ponieważ źle wyszło badanie ogóle -ZDJĘCIE W ZAŁĄCZNIKU Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-19 o 21:32 |
|||
|
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutaj, będą dwie krechy w odpowiednim czasieCytat:
![]() Cytat:
no chyba, ze na miękkim
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzę, że się zastanawiacie, co z H. Ja też mam nadzieję, że wszystko dobrze i trzymam kciuki za maluszka, ale szczerze mówiąc H. nie zachowała się ładnie w stosunku do nas, gdy zjechała nasz cały wątek jak bure sucze na obcym wątku...
![]() I teraz raczej też ma nas głęboko w poważaniu, bo się nie odzywa. Nigdy. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-19 o 21:40 |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Nie pamiętam kiedy ostatnio tak fewciowałam
ale takiego powera dostałam, no moc king konga, więc się uwijam, zanim minie MARSI spóźnione ale szczere dla LEOSIA najlepsze życzenia- dużo miłości Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
wieczorne heloł
Najpierw napisze co u mnie, potem zaczne nadrabianie po wczorajszym oczekiwaniu na wiesci od Yellow klade sie na łozko, młody zaczyna sie wiercic, wiec butla-na spiocha, zmiana pampka-na spiocha, mysle sobie- udało sie, mozna isc spac, po czym dziec otowrzył oczy i bajo bongo do 1,57 wstał przed 8 i marud bo niedospany, uspiałam na siłe. spał godzine miedzy 11 a 12, potem bawił sie sam katar ma, skąd sie ten dziad przypałetał to pieron go wie ![]() Mój tata dzis palca rozciął, ale jak.... mieso dzielił na swięta jak zawsze, nozem typowo masarskim, zesliznał mu sie po tym miesie prosto w palca. Rozciał palca wskazujacego. Wzdłuż. Na pół. Aż do zgiecia. Jak to zobaczyłam to o mało nie zrobiłam tak o Jezusie, krew sie lała i lała..... masakra.....nadrabiam |
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44231286]Idą nam górne jedynki, widać białe już pod dziąsłami! podpuchnięte, nie da dotknąć. I kolejne raczki dzisiaj były i nawet rehabilitantka widziała
gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu ale ona mówi, że tu dobrze, że w ogóle zechciała się ruszyć od małego ma swoje zdania, tak samo jak mój ![]() Cytat:
Cytat:
![]() silver z badania ogólnego to w sumie wynika, że Daria nie ma zakażenia dróg moczowych (nie ma leukocytów przede wszystkim i azotanów, które sa przy dużej ilości bakterii). Może ta podatność do infekcji dróg moczowych wynika z wodonercza? |
||
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ellmi potrzebuję leczenia jak nic :/ a tż obrażony śpi, obraził się, że niby na niego krzyczę. Ehhh szkoda gadać... |
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażcie?
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej mam wymówkę
Zresztą, nie lubiłam nigdy takich pozycji ![]() Lucek mi szczeka za oknem jak matoł
Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-12-19 o 22:01 |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz już nie zobaczysz, bo jest to gdzieś zagrzebane w archiwach, to było z pół roku temu... Ale na AM nieładnie o nas pisała. Inne dziewczyny oczywiście się do tego przyłączały, no bo "Jak tak można?", ale medal ma zawsze dwie strony, prawda?
|
|
|
|
#928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zastanawiam... jak to w ogóle możliwe że te dzieciątka, czy to dzieciątko jeszcze żyło...chyba że miało bezmózgowie częściowe. Wielka tragedia na prawdę. I wielki ciężar jak matka się dowiaduje że nosi w sobie dziecko które jest skazane na śmierć ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44231286]Idą nam górne jedynki, widać białe już pod dziąsłami! podpuchnięte, nie da dotknąć. I kolejne raczki dzisiaj były i nawet rehabilitantka widziała gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu ale ona mówi, że tu dobrze, że w ogóle zechciała się ruszyć ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrowia dla synusia i taty Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-12-19 o 21:57 |
|||||
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nancy, kochana dziękuję Ci bardzo
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

za zapierniczanie
dzizas to cesarka mniej bolała
Pięknie się prezentowaliście z Leosiem 

klask i:
6 5 4 3 2 1
Oj się namęczycie biedne...
Ale się delikatna zrobiłam po ciąży
Więc chyba już przy tym zostanę
nie smutaj, będą dwie krechy w odpowiednim czasie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)