![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Zimowy wątek: kolorówka, pielęgnacja, formy silikonowe - GRUDZIEŃ
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post44505724 Witam w moim zimowym wątku ![]() Na początek kilka podstawowych zasad: 1. Forma wysyłki do ustalenia przy wymianie adresów - koniecznie przesyłka polecona! 2. Jeśli chcesz dokładniejszego zdjęcia - proś śmiało. 3. Jeśli masz dużo mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. 4. Negocjuję wymianę z kilkoma osobami do czasu ostatecznego przyklepania i wymiany adresów. 5. Nie interesują mnie ubrania ani książki! 6. Bardzo proszę o wystawienie Przekupki po zakończonej wymianie. Wish-lista: * kolczyki - małe, czarne wkrętki * paletka do brwi Catrice lub inna z jasnymi, chłodnymi cieniami * skarpetki złuszczające * masła The Body Shop * kremy do depilacji * Avon Planet Spa - maseczka z glinką Ghassoul * zalotka do rzęs dobrej jakości * pędzel do różu mineralnego (EDM, Annabelle, Sunshade) * lekka odżywka do włosów, do spłukiwania * tusz do rzęs pogrubiający, wyłącznie nowy * płyn micelarny apteczny - chętnie Tołpa lub Dermedic * kosmetyki apteczne do cery mieszanej i trądzikowej - raczej nowe * krem pod oczy, odżywczy * szampon Ultra Doux Cytryna i biała glinka * Lirene - kremowy żel do mycia twarzy w różowej tubie * wkłady Inglota - okrągłe i kwadraty * porządnie nawilżający krem do rąk, chętnie z mocznikiem * woda termalna w małym opakowaniu (50-75ml) * pędzle - zwłaszcza Inglota do cieni oraz "kulka" do rozcierania * pędzel do maseczek * sole do kąpieli o ciekawym zapachu (byle nie lawenda i inne ziołowe ani kwiatowe) - nawet niewielkie ilości, używam jako odświeżacz do szafy * produkty Ambi Pur, Air Wick - oprócz zapachów z przewagą róży, lilii, konwalii itp. * żele pod prysznic, mydła w płynie o ciekawych zapachach i wiele innych... Najłatwiej chyba skusić mnie pielęgnacją apteczną oraz wkładami Inglota, nie interesują mnie kosmetyki Yves Rocher, lakiery do paznokci (chyba, że sama spytam) i kremy drogeryjne (ew. coś pod oczy). Jestem wybredna, ale jak coś mi się spodoba, to potrafię być hojna ![]() Tym kolorem będę oznaczać wstępną rezerwację. Tym kolorem będę oznaczać niedostępne. DOKŁADAM: Farba profesjonalna do włosów Allwaves w odcieniu 7.53 Purpurowy tycjan. Tubka nieotwierana, kartonik rozłożony w celu przeczytania instrukcji. Do tego 150ml utleniacza 6%. Oddaję, bo jednak rezygnuję z czerwieni ![]() Cienie do powiek: - Catrice, Gilbert`s grapefruit - Catrice, srebrzysty brąz - niestety nie mam nazwy, bo naklejka się zdarła - Miyo, matowa biel - Kobo, Green pistachio - wkład do palety, zużycie znikome - Catrice Jennifer Goldrush - cień w kremie, zużycie niewielkie, ale na granicy terminu - oddam gratis. Inglot - wkłady okrągłe: - 121 amc shine - raczej po terminie, ale nic mu nie dolega - 124 amc shine - jak wyżej Wkłady kwadratowe: - 502 ds - popielato-fioletowy z drobinkami, jak wyżej. W razie zainteresowania mogę jeszcze pomyśleć nad oddaniem innych wkładów, w większości perłowe, okrągłe. Pędzle - wszystkie w stanie bdb+ : - Ecotools, flat top - tylko za inny flat top, chętnie EDM, Annabelle, Sunshade - ELF, Smudge brush - Ecotools do korektora Kolorowo: Max Factor, Pan Stik, odcień True beige, zużycie niewielkie. Revlon Colorstay, 150 Buff do cery tłustej/mieszanej, użyty 4-5 razy, kupiony w listopadzie. L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie Catrice, kamuflaż w odcieniu 02 Light beige, zużycie minimalne. W7, Africa, róż/bronzer, zużycie niewielkie. Catrice, róż duo, odcień 010 Raspberry Ice Cream, zużycie niewielkie. Catrice, róż wypiekany z limitowanki Candy Shock, użyty kilka razy. Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie niewielkie. Maybelline, Volume seduction XL, błyszczyk w kolorze 115, użyty 2 razy, otwarty w listopadzie.. Rimmel, Vinyl gloss, kolor Be Famous, obtarte opakowanie, zużycie ok. 20%. Mineralnie: Amilie Minerals: - Soft honey, próbka w strunie, nieużywana - Sesame, próbka w strunie, użyta raz do normalnego makijażu twarzy, wystarczy jeszcze na 2 użycia - Sunrise, korektor, próbka w zgrzewanym woreczku, nienaruszona Everyday Minerals - zużycie widoczne na zdjęciu (próbki z słoiczkach 1g): - Snooze Bar - zostało ok. 2/3 - Ivory, semi matte base - zostało ok. 2/3 - Fawn, intensive base - zostało ok. 2/3 - Buttered tan, intensive base - Winged butter, matte base - Golden fair, semi matte base - ok 1,5g z dużego opakowania, przesypane do słoiczka. Annabelle Minerals, korektor Dark, zużycie widoczne na zdjęciu (ok 1/3) (próbka 1g) Alverde, róż Antique rose, zużycie minimalne. Zapachowo-domowo: DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli. Pielęgnacja: Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie: Minerały morskie i olejek z krokosza. NOWY - tylko odchylone wieczko. Pasta cukrowa Alexya, op.300g, zużycie ok 1/3. Freeman, Papaya & Lime - szampon do włosów, zużycie ok. 15% Joanna, Mak i Bawełna - szampon do włosów farbowanych, zużycie ok 15%. Yves Rocher, szampon do włosów farbowanych, zużycie ok. 15%. L`Oreal, Liss Ultime - szampon do włosów 100ml, użyty 3 razy na krótkie włosy. Kolastyna, krem do stóp z 10% mocznika, zużycie ok. 30%. Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. oddam za drobiazg CK One Shock, balsam do ciała, użyta odrobinka na dłoń dla poznania zapachu. FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy. Glinka Ghassoul z mydlandia.pl, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 60%. Mam do oddania również produkty z ZSK, tylko muszę sprawdzić zużycie: - olej ze słodkich migdałów - kwas hialuronowy oraz olej arganowy 10ml z niewielkim zużyciem. Lakiery do paznokci (sprawdzę numerki): - Wibo WOW Sand, brokatowy piasek w kolorze grafitowym, użyty 5-6 razy. - Golden Rose Rich Color w kolorze fioletowym, pastelowym, użyty kilka razy. - Golden Rose Rich Color, koralowy, użyty kilkanaście razy - Wibo, matowy top coat ze "śnieżnym" efektem, użyty 1 raz. Inne: Suplement diety Bio Slim Green Power, całe opakowanie, należy zużyć do 03/2014. Silikonowe formy do pieczenia, użyte 1 raz. - forma na 8 muffinek w kształcie serduszek - forma z kominem na babkę, z kwiatowym wzorem. AKTUALNE ZDJĘCIA KOSMETYKÓW DODAM WKRÓTCE, W RAZIE POTRZEBY PROSZĘ PYTAĆ, A PSTRYKNĘ COŚ NA BIEŻĄCO ![]() TOREBKI Z DOBREJ JAKOŚCI EKOSKÓRY: Wszystkie są w dobrym stanie, aczkolwiek mają normalne ślady użytkowania - drobne, nierzucające się w oczy otarcia skóry. Żółta ma oprócz tego lekko przybrudzoną podstawę, nie umiem tego wyczyścić. Wszystkie są bardzo pojemne, dwukomorowe, mają liczne kieszonki zapinane na zamek. Dla zainteresowanych podeślę dokładniejsze zdjęcia ubytków. WYMIANA WYŁĄCZNIE NA KOSMETYKI (ew. na jakąś fajną torebkę). zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1382 385673 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1382 385673 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1382 385673 Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2014-01-08 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowy wątek: kolorówka, pielęgnacja, formy silikonowe - GRUDZIEŃ
coś za revlon colorstay?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zimowy wątek: kolorówka, pielęgnacja, forby silikonowe - GRUDZIEŃ
coś u mnie za:
Catrice Jennifer Goldrush Catrice, kamuflaż W7, Africa DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy Peeling Solny Perfecta SPA Wibo, matowy top coat ze "śnieżnym" efektem forma na 8 muffinek w kształcie serduszek ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy revlon colorstay formę do mufinek?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
może coś Cię zainteresuje z wątku ciuchowego, są tam również torby i inne dodatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład Revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
- 121 amc shine - raczej po terminie, ale nic mu nie dolega - 124 amc shine - jak wyżej
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Revlon Colorstay, 150 Buff
Glinka Ghassoul z mydlandia.pl olej ze słodkich migdałów coś z moich wątków wypatrzysz?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, a nie masz paletki darks juz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, m.in L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie
czy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Silikonowe formy do pieczenia, użyte 1 raz. - forma na 8 muffinek w kształcie serduszek - forma z kominem na babkę, z kwiatowym wzorem.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() - Catrice, srebrzysty brąz - niestety nie mam nazwy, bo naklejka się zdarła - Miyo, matowa biel Wkłady kwadratowe Inglot: - 502 ds - popielato-fioletowy z drobinkami, jak wyżej. L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie: Minerały morskie i olejek z krokosza. NOWY - tylko odchylone wieczko. L`Oreal, Liss Ultime - szampon do włosów, użyty 3 razy na krótkie włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś za L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze krem Bioderma Sensibio Light nowy 40 ml oraz La Roche-Posay Hydreane BB Creme Light - dwa razy użyty.
Tusz do rzęs mam Yves Rocher Sexy Pulp - ma super recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,52019,sexy-pulp.html. Oczywiście nie koniecznie za wszystko wymiana by musiałaby być ![]() Najbardziej mi zależy na: - cień Miyo, matowa biel L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie: Minerały morskie i olejek z krokosza. NOWY - tylko odchylone wieczko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Silikonowe formy do pieczenia, użyte 1 raz. - forma na 8 muffinek w kształcie serduszek - forma z kominem na babkę, z kwiatowym wzorem. Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie: Minerały morskie i olejek z krokosza. NOWY - tylko odchylone wieczko. Freeman, Papaya & Lime - szampon do włosów, zużycie ok. 15 L`Oreal, Liss Ultime - szampon do włosów, użyty 3 razy na krótkie włosy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie Catrice, kamuflaż w odcieniu 02 Light beige, zużycie minimalne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
glinka i kwas hialuronowy. co ś u mnie?
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- mam żel do mycia ciała do skóry trądzikowej z tołpy
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak, krem Biodermy jest nowy, nieotwierany, nieużywany.
Mam chyba jeszcze mini tusz Estee Lauder Sumptuous, nowy. Mam też sporo soli do kąpieli ze Starej Mydlarni, zapach toffee. Jutro dokładnie sprawdzę i dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tak, mam ten tusz mini Estee Lauder Bold Volume Lifting Mascara z kodem A70.
Daj, proszę, znać jak byś widziała wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Avon, kuleczki brązujące - oddam gratis
My Secret, korektor antybakteryjny w kredce, odcień chyba 02, oddam za drobiazg. Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie widoczne na zdj. Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. oddam za drobiazg coś za to ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ten tusz Estee Lauder ma 2,8 ml, a w Douglasie zdaje się 6 ml kosztuje ok. 130 zł.
Czyli ten tusz oraz krem Biodermy za poniższe komsetyki? - cień Miyo, matowa biel - L`Oreal Lumi Magique, korektor rozświetlający Light, użyty kilka razy, kupiony w listopadzie - Peeling Solny Perfecta SPA Nawilżanie: Minerały morskie i olejek z krokosza. NOWY - tylko odchylone wieczko - szampon 100 ml Loreal Liss Ultime - kilka razy uzyty Zgadza się? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy.
CK One Shock, balsam do ciała, użyta odrobinka na dłoń dla poznania zapachu. - olej ze słodkich migdałów olej arganowy 10ml z niewielkim zużyciem. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Gdybys mogła przeslac zdjecie tych minerałów to moze bym cos wybrala,)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Zamienię
Misslyn concealer - kryjący korektor do twarzy Eyeshadow Palette by H&M, 8 prostokątnych cieni i 16 trójkątnych Korektor Bell kolor medium antibacterial cover concealer Rimmel stay matte - liquid mousse foundation fond de teint mousse liquide kolor 200 soft beige Sensai loose powder (Transculent) Cienie do powiek z wakacji za 6 zł w odcieniach bakłażanu, ciemne mniej błyszczące róż z wakacji za ok 5 zł kolor różowy w stronę morelowego, raczej jasny la prairie korektor rozjaśniający do cieni pod oczami foundation z Marks&Spencer limited collection, 4 kolory, m.in. nude, vanilla i dwa średnie inglot pigment do ciała czarny Wymian dokonałabym najchętniej w centrum Warszawy ponieważ większość moich rzeczy to kilkanaście zł i nieopłacalna jest wysyłka Co bym chciała? Kosmetyków o naturalnym składzie, podkłady mineralne -jak odsypki, próbki. Najbardziej poszukiwane: zestaw ze sklepu zrób sobie krem, podkład do zrobienia, podkład matujący Annabelle, jakiś olej zimnotłczony. Edytowane przez blekitny aniolek Czas edycji: 2013-12-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Myślałam że to pełnowartościowe opakowania, wiec podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.