|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
ja ostatnio jak mnie naciągało, pobiegłam do wc, podnoszę klapę i wrzeszczę NIE NIE NIE i nagle tż pyta co nie. No jak co nie, nie dam się, wystarczy już rzygania, mam dość i nie rzygnę. Zamknęłam klapę i wyszłam z wc....Nie rzygnęłam- takie zagranie psychologiczne ![]() Bezpiecznej drogi
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam sie z pracy
![]() Koncze grafik na styczen i mykam do domu sprzatac. Wczoraj w C&A kupilismy pieciopak body za 29,90 dla maluszka
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1593 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej sobotnio ![]() My po zakupach. Mąż stroi balkon, a ja się biorę za sprzątanie Tak mi dobrze się siedzi, maluszek się wierci i puka... Kochane moje maleństwoBuziaki mamusie
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie.
Ja pracuje w korporacji zwiazanej z branżą Call Center
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1596 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Niech dzidzia dalej rośnie zdrowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja znow caly piatek spedzilam w lekarza ;( bo wyniki z moczu wyszly zle a juz wszyscy prawie na urlopach wiec zadnego ginkologa nie bylo jechalam do internisty tam 2 h spedzilam ;( mam tabletki i antybiotyk jesc żurawine i pije herbate z zurawina !!!!
wczoraj dokonczylam zakupy swiateczne i mialam taka przygode w aparcie ze myslalm ze takie rzeczy tylko w filmach w zwiazku z zmiana nazwiska w banku i na kartach bankowych pani Aparcie bierze nozyczki i przecina mi karte kredytowa ja na nia oczy i co jest grane ??? I ona zostala zablkowana chodz powiedziano mi ze bedzienaktywna do chwili gdy przysla nowa a tu taka niespodzianka ze jednak zostala automatycznie zamknieta ale jakbyscie widzieli moja mine ;( Dzisaj pakowanie prezentow a uwielbiam to i jutro jade do domku lepic moje ukochane pierogi ciesze sie ze na swieta juz wiecie mamuski kto mieszka w waszych brzuszkach ja w sylwestra ma 20 tydzien czekam na grafik meza by zapisac sie na połowkowe by mógł isc zemna ?Jeju mamuski dbajcie o siebie prosze was ******** Ps troche mi smutno w zwiazkunz wasza decyzja ale ja uszanuje ;( poprostu mysle o was ale ........ ach dobra milej soboty
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
wpadam się tylko przywitać i życzyć Wam milej soboty ![]() ja od rana sprzątałam teraz robię przerwę i idę się kimnąć póki Iga śpi, a potem idziemy na ryneczek bo jakiś jarmark jest no i dziś zaczynam 18 tydzień i wczoraj malutka tak ładnie do mnie pukała buziaki dla Was |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! my zesmy troszke uprzatneli, jakis mam taki dziwny humor, mialam koszmary nocne, martwie sie bo pare dni temu tak jakby czulam juz ruchy a tu znowu nic
![]() Cytat:
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Heej,
ja dziś po usg.. Maluszek się niestety nie ujawnił.. Raz widział chłopaka, później dziewczynkę, później znowu chłopaka i stwierdził, że nam nie powie na 100%. No trudno, najważniejsze, że wszystko w porządku. Wszystkie parametry ok i maluszek ruchliwy baaaaardzo ![]() Asia271000 - Ja mam łożysko na przedniej ściance, niby już coś czuję od tego tygodnia, ale nie jestem pewna czy to TO. Takie delikatne coś.. Jestem w dokładnie w 19 tygodniu i 3 d. Gratuluje udanych wizyt i poznanych płci Lecę ogarnąć mieszkanko (najciężej będzie z kamieniem pod prysznicem) i dziś jedziemy do teściów do jutra. Wracamy i w poniedziałek do moich rodziców.. Jakaś głodna jestem.....
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w końcu ogarnęłam w szafkach kuchennych - wyrzuciłam przeterminowane środki do pielęgnacji w apteczce, przeterminowane przyprawy i inne suche rzeczy ze spożywki, teraz nie wiem, co dalej, bo wszystko jako tako mam ogarnięte
![]() może zrobię porządek ze starymi niepotrzebnymi juz kartami gwarancyjnymi
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin no mi tego Grudnia koleżanka poleciła , że niby ma dobry sprzęt i ogólnie.
Co do Żor i Katowic to nie pomogę , bo nie znam tam lekarzy. Emilia to zapraszam do mnie na porządki :P teraz mam przerwę bo mały śpi, a został mi tylko ten pokój akurat ![]() Light i NIE ![]() Gosiaczek dbaj o siebie no to miałaś niezłą przygodę z tą kartą. Co do Twojego PS. To wysłałam Ci PW ![]() Niegrzeczna gratuluję 18tc i puknięcia ![]() Principessina Ty znów czarne wizje pamiętaj że na początku dzidzia jeszcze regularnie nie „puka” ![]() mam przerwę bo dziecko mi śpi, a pokój akurat ten tylko został do sprzątania Jak wstanie to wyczyszczę dywan ogarnę kurze i podłogi Potem mam w planach pierniczki (chciałam je robić z Oskarem , ale może teraz zrobię będzie mniej bałaganu :P) no i dziś może strojenie choinki
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis dzwoniła siostra, że możemy wózek odebrać, i tak zapłacimy po nowym roku, bo juz jestesmy spłukani - poszło 3 razy wiecej na naprawę auta niż mąż zakładał do tego miał odebrać dziś i mieliśmy jechać na zakupy, po prezenty, a nici wyjdzie z tego, dopiero w poniedziałek, więc wózka też nie odbierzemy
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
jak czytam o Waszych przygodach z lekarzami to sama sie zastanawiam czy jestem pod dobra opieka: do tej pory mialam pobierana krew tylko raz w ok10tc, mocz to samo., na tokso badan w ogole nie robia, usg przypadkowo mialam czesciej, przerwy miedzy wizytami mam 2 miesieczne, szyjke prawdopodobnie bede miala badana dopiero przy porodzie, bo przy ostatnim usg, ktore robila mi polozna powiedziala mi, ze nie jest upowazniona do takiego badania i ze to robi tylko ginekolog, a ginekologa przez cala ciaze jesli przebiega prawidlowo nie bede widziala jedyny dobry punkt w tym wszystkim to to, ze za nic placic nie musze. no ale w sumie za co mam placic jak nic nie robia![]() dzis zaczelam 23tc, na wadze rowno 6kg ![]() my dzis ubieramy choinke, mam zamiar tez pierwszy raz w zyciu zrobic galarete miesna ciekawe co mi z tego wyjdzie no i co tam jeszcze... acha, i zazdroszcze ze wiecie ile waza maluszki na pytanie przy usg uslyszalam, ze jesli dostalam ksiazeczke od swojej poloznej, to w niej jest napisane jak duzo moze mala wazyc pora wziac sie do roboty powoli
|
|
|
|
#1606 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Teraz jesteśmy na zakupach i mąż od pół godziny wybiera płytę cd z muzyką poważną. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
Ja straciłam wene na wszystko.Swieta i tak juz spiepszone wiec po co sie wysilać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1608 | |
|
BAN stały
|
Nikii89 widzę, że dwa dania powróciły :P
ej...łazienka na błysk, dywan, sypialnia, pierniczki, choinka...nie za dużo tych obowiązków? Może sobie odpocznij troszkę? Ale mi dobrze jak mam tyle wolnego i nie muszę pracować Jej...serio..miałam taki zapierdziel w pracy cały grudzień, że aż nie mogę się nacieszyć tym urlopem..i delektuję się każda chwilą Dziewczyny skąd wezmę strój mikołaja? Taki żeby się dziadek/tż/wujek czy kto tam jeszcze przebrał...? ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
nie smutaj się
|
|
|
|
|
#1609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jakoś wszystko co pisałaś nawiązywało do pracy w CH. Przepraszam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My właśnie będziemy jechać po prezenty bo nic nie mamy
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zakupy zrobicie w poniedziałek bez obaw Cytat:
![]() Słucham sobie tych kołysanek instrumentalnych i jakoś nie przekonują mnie ale może sie do nich przyzwyczaje i maluszkowi się podobają
|
|||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja jakoś dzisiaj bez humorku - nie wiem czemu.. |
|
|
|
#1612 | ||||
|
Zadomowienie
|
hejka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)) Płeć poznacie nast. razem ![]() Takkk, my wiekszosc mamy porobione teraz czekamy na gości i ja czekam aż mi lakier na paznokciach wyschnie dlatego miałam chwilkę aby tu zajrzeć do Was Mały drzemie ale za chwile go budzę, muszę go ubrać itp wkoncu nie moze gosci w dresie przyjąć heheh ))Och ale czeka nas wyżerka Miłego weekendu mamuśki
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie prezenty kupione, zapakowane
czekają na wtorek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie sie wstyd pzynac, ale sa plany na kupienie - i nic poza tym Tylko dla chrzesnicy kupiony prezent, w poniedziałek ogarniemy to - przeciez sklepy otwarte
|
|
|
|
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
carolyna86 gratuluje synusia
Cytat:
![]() Cytat:
Wy nie macie takich mysli?matko Ty to caly czas sprzatasz, wille masz czy co? ![]() Cytat:
|
|
#1616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ulepiłyśmy z Mamą ok.200 uszek..mmmm pychotka! Już się nie mogę doczekać Wigilii ![]() Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-21 o 15:29 |
|
|
|
|
#1617 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi o pakowaniu prezentów... mój budyń o tym całkiem zapomniał
Wogle to wyczyściłam dziś piekarnik i pół zlewozmywaka w kuchni i opadłam z sił musiałam sobie poleżeć, pomarnować trochę czasu i dopiero dokończyłam... a ciasta zaplanowanego na dziś nawet nie zaczęłam... Na szczęście obiad miałm lajtowy: krokiety z woreczka i barszczyk z torebki Cytat:
a przygoda z kartą mnie zdziwiła... u mnie w banku też zmieniłam nazwisko, ale karty nawet nie musiałam zmieniać... cały czas kupuję na starej... ale bym się wkurzyła na taką laskę z nożyczkami Wogle to bezczelne jest, takie niszczenie cudzej własności A gdyby to był błąd w systemie (a może był) a ty zostałaś w lesie Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1618 |
|
404 Not Found
|
Zakupy prezentowe zrobione.
Jutro musimy dokupić grzyby suszone na grzybową i generalnie chyba wszystko. Zupę oczywiście zrobi mąż. ![]() Ja w poniedziałek jeszcze do pracy i będę mieć ciężki dzień, bo z mojego teamu będę sama i z dziewczyną, która będzie na moje zastępstwo. Jeszcze troszkę i będę odpoczywać.
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie, że u mnie nie było dziś kolejek Ale w sumie zakupy przed 10 Sie nasprzątaliśmy, nie wiem ja przy Olim jakoś nie umiem porządków dokończyć, wolę się nim zająć Terz chłopaki na spacerze dokończyłam co miałam ale Tż zabronił się przeforsowywać więc czekam i odpoczywam![]() Jej ja chcę już gotować Ale w pn, bo dużo nie robie a świeże lepsze
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Skończyłam sprzątać łazienkę i padam
![]() Na poniedziałek (lub jutro) zostawiam nasz pokój, i będzie z głowy.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

:

Tak mi dobrze się siedzi, maluszek się wierci i puka... Kochane moje maleństwo

i NIE
pamiętaj że na początku dzidzia jeszcze regularnie nie „puka” 

nie smutaj się
My właśnie będziemy jechać po prezenty bo nic nie mamy

Mały drzemie ale za chwile go budzę, muszę go ubrać itp wkoncu nie moze gosci w dresie przyjąć heheh
Tylko dla chrzesnicy kupiony prezent, w poniedziałek ogarniemy to - przeciez sklepy otwarte
Wy nie macie takich mysli?
musiałam sobie poleżeć, pomarnować trochę czasu i dopiero dokończyłam... a ciasta zaplanowanego na dziś nawet nie zaczęłam... Na szczęście obiad miałm lajtowy: krokiety z woreczka i barszczyk z torebki
Ale w pn, bo dużo nie robie a świeże lepsze