|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Miranda pokażesz serduszka jak już będą gotowe
![]() A lakiery super ![]() ![]() Pati liczę na fote ![]()
#1352 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44252932]oj, ale jak śpiewali na meczu Polska Słowacja (na żywo) to aż mnie ciary przeszły ![]() Ejże, ja nie uważam, że nasz hymn jakiś mamlaty jest, broń Boże, twierdzę nawet, że to jeden z najpiękniejszych (pacząc na samą melodię, pomijając względy stricte patriotyczne). Ale na Boga, przecież dzisiaj to brzmiało, jakby kaseta magnetofonowa im się rozciągnęła, ewentualnie przed nagraniem orkiestra była pod wpływem relanium. ![]() Chciałabym mieć takie ciary w Spodku, na przyszłorocznym siatkarskim mundialu, oj, chciałbym mieć.. Idę pacnąć sobie Seri.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-21 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może coś wzięli przed puszczeniem hymnu? ![]() ja bym chciała na siatkarski mudnial ![]() farba zmyta, czekam aż kolor się ujawni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No według mnie nasz hymn to dość skoczny jest, lubię ![]() Ostatnio traktuję swoje włosy po macoszemu, nie mam dla nich czasu. Inna sprawa, że dla siebie też niewiele czasu wygospodarowywuję... Ostatnie obejrzane filmy tak wysoko podniosły poprzeczkę, że nie wiem, co mam teraz oglądać ![]() Doszedł dziś do mnie bardzo miły tekst, od Lubego: L: ![]() Ja: No i z czego się śmiejesz? L: Cieszę Ja: Dlaczego? L: Że jesteś Mnie szczęka troszkę niżej opadła i tylko takie "Ou" ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Mam pytanie: można używać oliwki Baby Dream zamiast kremu na noc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale się nie dziwię, że się wystraszył. Np. w Sosnowsi tylko od 14-stego piętra w górę jest czyste powietrze. Akurat na nim byłam jak nam to mówili, więc sobie odetchnęłam spokojnie ![]() Cytat:
![]() Choinka ustrojona i pachnie, pierniki gotowe, pokój lampkami obwieszony, włosy umyte.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, znam Twoją ostatnią historię i zdaję sobie sprawę, że mogę trafić na jeszcze gorsze egzemplarze niż były M., ale jak na razie to ciężko jest mi o nim zapomnieć i o tym jak mnie potraktował. No cóż, pozostaje mi zapomnieć o wszystkich facetach, którzy pojawili się w moim życiu roku 2013 i zacząć "wszystko od nowa" w nowym - mam nadzieję, że lepszym -roku. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Dałam dziś włosom odpocząć i nie nakładałam nic. Dopiero jutro coś wymyślę dobrego dla nich ![]() Jutrzejszy dzień zapowiada się dość ciekawie, obiad u babci z okazji jej urodzin, znów się najem. Modlę się tylko żebym zmieściła się w którąkolwiek z moich sukienek na Sylwestra ![]() Od około miesiąca boli mnie nadgarstek bo zrobiłam sobie coś z nim na siłowni. Do tej pory nie zwracałam uwagi na ból bo myślałam, że to zwykłe stłuczenie czy zbicie, ale boli wciąż tak samo. Powiedziałam o tym koledze i stwierdził, że mam sobie owinąć bandażem na noc i nie chodzić przez tydzień na siłownię. Jak ja to wytrzymię? Toż ja uzależniona od siłowni jestem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Spaceroholiczka
|
W końcu Was nadrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie grzane winko, kaiserschmarrn, Titanic ![]()
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
U mnie nalewka śliwkowa mejd baj majself (63%
![]() ![]()
#1361 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Ostro sprocentowałaś sobie
![]() Ja o suchym pysku, a przydałby się grzaniec na ten katar. Idę zmywać kapoor kachli (jednak dzisiaj nakładałam), a potem oglądać "Syberia, Monamour" ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Poszalałaś
![]() Ten o Hitlerze?! ostro siostro ![]()
#1364 |
Zakorzenienie
|
Wybiłam się coś z Waszych rozmów ostatnio
![]() Wszystko do uszek przygotowane, jutro tylko męża zagonię do wałkowania ciasta. A w sumie, to sam proponował, że zrobi to za mnie ![]() Siedzę z herbatką, czekam aż zrobi mi się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, ten, mój ulubiony ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Konto usunięte
|
mam ochotę coś zjeść, ale nie wiem co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
wróciliśmy od znajomych, teraz trzeba posprżatać mieszkanie, pofarbować wlosy,, spoakować się i pozmywać, potem wstać o 7 i wyjechać o 8 rano jutro
![]()
#1368 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to błękitno-biały piórkacz stracił dziewictwo
![]()
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Coś Ty ? Za własne pieniądze dręczyć się ? Ja nawet w znieczuleniu odbywam kontrole zębów u dentysty.
Gotujesz ziarna ? Opowiadaj, bo też mam problemy z dłońmi. Matko kochana ! Toż grzaniec, "galicyjskim" nazwany, to istna małmazja dla podniebienia i trzewi. Tego grzańca to bogowie na Olimpie popijali, wmawiając maluczkim, że to ambrozja. Cytat:
Cytat:
![]() A jak barszcz ? Ja muszę przyznać się : sromotą wielką zakończyła się moja próba ugotowania barszczu. Po raz pierwszy gotowałam barszcz i ... upokorzenie. Nieprawda ! Toż to mazurek, a więc rytm średni lub szybki . Od akcentu taktu zależy czy w stronę kujawiaka czy oberka pójdzie. Ot, durnie aranżują. Gromy się po dziś dzień sypią na głowę mojej faworyty, Edyty Górniak, za wykonanie hymnu. A w tym przypadku to w dupsko głupio-mądry (subiektywna ocena) Adma Sztaba powinien dostawać, nie ona. Co do filmów : oglądałam "Porachunki" z Robertem De Niro. Nie polecam, szkoda czasu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
zaraz wychodzimy, jedziemy, zatem życzę Wam Wesołych świąt,aby wszelkie smutki, kłóotnie odeszły w kąt, a włosy blyszczały równie pięknie co choinka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2013-12-22 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Im bliżej świąt, tym mi gorzej . ![]() Wczoraj byłam w Katowicach i kupiłam sobie kolczyki w H&M na wyprzedaży i błyszczący lakier, ale mi się nie podoba ![]()
![]() |
#1374 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Rozumiem, że Nasz problem jest błahy, ale ja do dziś dnia nie potrafię pojąć tego dlaczego tak z dnia na dzień przestał się odzywać i zachowywać jakby nic nigdy między Nami nie było. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Dziś się nie wyspałam no ![]() ![]() Zaraz idę napaćkać coś na włosy, a później do kościoła wypadałoby się wybrać. Kobietki powiedzcie mi, jakie ciasta pieczecie na święta? Ja mam multum przepisów, ale nie potrafię wybrać. Na pewno będzie sernik z brzoskwiniami bo moja rodzinka go ubóstwia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Mam dzisiaj wolne! ![]() ![]() ![]() ![]() Dzwoniłam wczoraj do rodziców. Dzisiaj ich odwiedzę po raz pierwszy od mojej wyprowadzki. Pytali, o której będę. Powiedziałam, że nie wiem, ale w razie czego mam klucze. Ojciec odpowiedział, że tydzień po mojej wyprowadzce do TŻ sąsiad widział jakiś kolesi kręcących się po podwórku i zaglądających przez okna. Na szczęście ich spłoszył. Rodzice wymieni zamki w drzwiach. Wiecie, że od wakacji miałam dziwne przeczucie, że coś się wydarzy? Czasami jak siedziałam sama w domu to bałam się wyjść na podwórko. O zostawieniu otwartego okna w pomieszczeniu, w którym mnie nie było nawet nie było mowy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój pierwszy chłopak (kiedy to było ![]() ![]() A Tobie radzę nie pisać więcej to M. Nie dawaj mu satysfakcji, że jest panem sytuacji. Ja, stara krowa, idę dziś na osiemnastkę. Ale się nawalę z dzieciakami ![]()
![]() |
#1377 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ludzie naiwni i łatwowierni najwięcej tracą z życia. Ludzie są na tyle okrutni, że potrafią kopać leżącego. Świat jest okrutny. A życie brutalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44253503]
ja bym chciała na siatkarski mudnial ![]() Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo po meczu otwarcia na Narodowym reszta meczów fazy eliminacji będzie we Wrocławiu. A ja już nie mam tej pewności na jaki mecz do Spodka pójdę i czy będzie mi dane zobaczyć jakiegokolwiek polskiego siatkarza. ![]() Tym razem nie będę Cię męczyć, żebyś pokazała go na blogu. Nie jarają mnie piórka wcale. ![]() Cytat:
![]() ![]() Upiekłam chleb i zrobiłam śledziki, więc plan na przedpołudnie wykonany, mogę rozprostować nóżki i zjeść śniadanie. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-22 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1380 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do ciast - chciałam zrobić sernik makowy i śliwki suszone nadziewane marcepanem pod bitą śmietaną, ale mama zapowiedziała, że ciasta kupujemy i tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam jechać dzisiaj do muzeum z koleżanką, ale się rozchorowała. Kolejny dzień lenistwa. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.