Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy 7 16,67%
W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa 2 4,76%
Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy 2 4,76%
Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku 17 40,48%
Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy 11 26,19%
Mamusie i dzidziusie VII-VIII 3 7,14%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-21, 11:37   #3511
Agrafka86
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

MAGOLINA o kurna źle przeczytalam. O masakra jakaś. Pol choinki też dobre

Siedzę sobie u fryzjera z farbą na włosach Młody z moim tatą. Nawet tam nie dzwonię:

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 12:05   #3512
tysia222
Raczkowanie

Dziewczyny melduję, że żyje. Nie było mnie ostatnio bo miałam potworne zapalenie pęcherza, dreszcze, stan podgorączkowy i wymioty. Teraz już lepiej ale dalej na lekach. Miałam też doła, bo obecnie nie karmię piersią przez leki i boję się o laktację Dodatkowo jak miałam chwilę lepszego samopoczucia to kończyłam pieczenie ciasteczek i sprzątanie. Mam nadzieję, że teraz znowu będę miała więcej czasu dla Was tu i na fb.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 12:30   #3513
mela1234
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44247418]
21.12.2013 waży już ok. 6500 gramów. Kończy pół roczku, a zakochana w nim mama wciąż nie umie uwierzyć w ten Cud. I codziennie za niego dziękuje..[/QUOTE]
Zapewniam cię, że jeszcze długo nie będziesz mogła uwierzyć. Ja już piąty rok patrzę na Małgosię i się dziwię, że to moja córka, a ja jestem matką. A teraz już nawet podwójną.

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję, że żyje. Nie było mnie ostatnio bo miałam potworne zapalenie pęcherza, dreszcze, stan podgorączkowy i wymioty. Teraz już lepiej ale dalej na lekach. Miałam też doła, bo obecnie nie karmię piersią przez leki i boję się o laktację Dodatkowo jak miałam chwilę lepszego samopoczucia to kończyłam pieczenie ciasteczek i sprzątanie. Mam nadzieję, że teraz znowu będę miała więcej czasu dla Was tu i na fb.
O laktację się nie martw. Ściągaj regularnie, nawet jak się zmiejszy ilość mleczka nie załamuj się. Dwa razy robiłam przerwę na antybiotyk (2 tyg i za drugim razem tydzień) i dałam radę. Grunt to dobre nastawienie.

Nie chce mi się sprzątać. Muszę jeszcze dwa okna umyć, a pod wieczór odkurzą podłogi i je umyję, bo jak teraz to zrobię to za wieczorem znowu będzie syf. Ach ten mąż rolnik i słoma w butach

Aha dla tych co szukają kaszek ryżowych bez cukru:
https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...u-bananowym-3/
https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...aku-bananowym/

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-12-21 o 12:33
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 12:49   #3514
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

a to ktos podaje codziennie??
Tak ja
Nam pediatra mówiła, że codziennie mięsko a zamiast mięsa 1-2 razy w tygodniu zamiast mięska ryba

Widocznie moja pediatra zinterpretowała schemat źle )

Teraz podajemy mięsko co drugi dzień na zmianę z połową żółtka

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej prezenty popakowane. Byliśmy na wigilii w mojej pracy. Fajnie było, Fi się rozgladal; obserwował ludzi wstawiam Wam nas z dziś ))
I nasza choinka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44247418]Przyszedł czas i na nasze pół roku...

21.06.2013 zdarzył się Cud, Artuś przyszedł na świat. Za wcześnie, za mały. 47 cm, 1990 gramów. Ale silny, sam oddychał, sam jadł. Pięć dni później byliśmy w domu. I odtąd codziennie wciąż na nowo doświadczamy tego Cudu.

Arturek jest wspaniałym, kochanym, bezproblemowym, pogodnym dzieckiem. Nocą śpi, w dzień się bawi, je, drzemie, poznaje nowe sztuczki i umiejętności. Ślicznie się śmieje, obraca na boczki, sporadycznie - z brzuszka na plecki, z plecków na brzuszek, dźwiga się do siadania, łapie się za stópki i wkłada je do buzi, podnosi główkę leżąc na brzuszku - bezproblemowo, choć nie lubi tak zbyt długo, pięknie bawi się zabawkami, nawet dwiema na raz, uwielbia oglądać smoczek ze wszystkich stron, interesuje go wszystko, co świeci, miga, jest kolorowe, interesuje go świat, uwielbia książeczki. Po wcześniactwie i hipotrofii nie ma śladu. Próbuje nowych smaków, ostrożnie i z wyczuciem, ale także z wielką chęcią małego odkrywcy.

21.12.2013 waży już ok. 6500 gramów. Kończy pół roczku, a zakochana w nim mama wciąż nie umie uwierzyć w ten Cud. I codziennie za niego dziękuje..[/QUOTE]
I najlepszego!
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Siedzę sobie u fryzjera z farbą na włosach Młody z moim tatą. Nawet tam nie dzwonię:
Nie dzwoń, po co będziesz im przeszkadzać
Cytat:
Oby już było lepiej

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Tylko ja nic nie robię w te święta?
Mąż pomył okna, poprał firanki i ogólnie posprzątał
Dzisiaj pojechał po choinkę i jakieś drobne zakupy

A my z Młodym dziś wracamy ze wsi do domu, na chwilkę
Ale w sumie w domu będziemy tylko na 2 dzień świat to nie mamy za dużo do szykowania

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 13:14   #3515
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Magolina-trzymam kciuki za chrzciny
Moje przygotowania do świąt poszły w las,złapałam żołądkową grypę,oszczędzę Wam szczegółów.
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 14:06   #3516
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Ej w Auchan -50% na zabawki? ?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 14:20   #3517
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V

Cytat:
Dobrze, że już przeszło, pokarm odciągaj, a niebawem wrócisz do kp

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Tak ja
Nam pediatra mówiła, że codziennie mięsko a zamiast mięsa 1-2 razy w tygodniu zamiast mięska ryba
Mi pediatra też mówiła to samo
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 14:27   #3518
malaczarnakejt
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44247418]Przyszedł czas i na nasze pół roku...

21.06.2013 zdarzył się Cud, Artuś przyszedł na świat. Za wcześnie, za mały. 47 cm, 1990 gramów. Ale silny, sam oddychał, sam jadł. Pięć dni później byliśmy w domu. I odtąd codziennie wciąż na nowo doświadczamy tego Cudu.

Arturek jest wspaniałym, kochanym, bezproblemowym, pogodnym dzieckiem. Nocą śpi, w dzień się bawi, je, drzemie, poznaje nowe sztuczki i umiejętności. Ślicznie się śmieje, obraca na boczki, sporadycznie - z brzuszka na plecki, z plecków na brzuszek, dźwiga się do siadania, łapie się za stópki i wkłada je do buzi, podnosi główkę leżąc na brzuszku - bezproblemowo, choć nie lubi tak zbyt długo, pięknie bawi się zabawkami, nawet dwiema na raz, uwielbia oglądać smoczek ze wszystkich stron, interesuje go wszystko, co świeci, miga, jest kolorowe, interesuje go świat, uwielbia książeczki. Po wcześniactwie i hipotrofii nie ma śladu. Próbuje nowych smaków, ostrożnie i z wyczuciem, ale także z wielką chęcią małego odkrywcy.

dla Was! Dzielny Arturro i jaki już duży!

Cytat:
Zdrówka!

Hej! Fi przespał całą noc po wczorajszych wrażeniach wigilijnych A ja od rana sprzątam, teraz mam chwilę,bo bujam wózek Ale zaraz zabieram się za obiad.
Atmosfery świąt nie czuję wcale a dziś kolejny wieczór czeka mnie z żelazkiem w ręku, bo prócz prania zwykłego mam jeszcze do uprasowania firanki i zasłonki sztuk 8
Dobrego dnia!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 14:45   #3519
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ONA, PERSE dziękuję za odpowiedzi odnośnie sloiczkow

MAGOLINKA wspolczuje skoka. Ale za to potem pojawia się nowe umiejętności. Przerąbane z choinka,oby poszło z ojcem w miarę glodko...

KEJT ale Fi juz długi)

BALONIKU a chyba poczytam chociaż u nas mieska nie bwdzie

IWONKA i jaj zakupy?

DZOAN spokojnie,zebys się nie wykonczyla..u mnie też często Igi zje tylko z jednej i potrzebuje 10-15min aby wziąć się za druga. Wtedy zwykle od razu zasypia,ale też nie zawsze. Czasami musi się jeszcze się pomietolic.

FIAZO aa ta tęsknota to miałam na wigilii firmowej to samo. Super ze im Ciebie brakuje. Ja to cały czas nie mogę skumac dlaczego nie przedłużyli Ci umowy. Która to była Twoja umowa w tej firmie?

PERSE wszystkiego naj najlepszego dla Artusia!!!! Naszego wyczekiwanego maleństwa watkowego! Duży chłopak z niego!

AGRAFKA witaj w klubie,też idę do fryzjera dzisiaj. Co będziesz robiła?

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Dwie umowy o prace i dwa zlecenia. Też ich nie rozumiem

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzien dobry (na razie jeszcze dobry )

Skoku jest ale w nocy śpi na szczęście razem z moim dzieckiem, natomiast uaktywnia się po południu, bo jak na razie dzieć spokojny, pobawił się w łóżeczku a teraz bawi się na macie
Nocka ok. Choc jakos się nie wyspałam.

Jutro mamy chrzciny także już dziś proszę o kciuki żeby wszystko się udało bo stresa mam porządnego. Najgorzej bo jak moje dziecko ma robić kupy co 3 dni to na jutro wypada kupa a pampers tej kupy nie wytrzymuje i troche obawiam się o to eleganckie ubranko

Śliczni jesteście i choinka też

Dzięki za info

O tym samym myślałam mam tylko nadzieję, że u nas spodoba mu się mniej niż u Neni i szybciej nas opuści bo u nich trochę zabawił

Grunt, że było fajnie, obcałowalaś się i że nie mogą się Ciebie z powrotem doczekać

pięknie napisane.
Wszystkiego najlepszego dla Artusia. Niech rośnie zdrowy, duży i silny

Ozdoby są ale pół choinki nie ma

Ja tez idę do fryzjera w końcu ktos umyje za mnie moją głowę ja cieniuje, podcinam grzywkę i chyba tyle

Fajne jesteście dziewczyny
Kciuki

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 14:46   #3520
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziękujemy Wam za miłe słowa

Tysia jestem żywym przykładem na to, że laktację można ciągnąć na laktatorze Więc trzymam kciuki za Ciebie.

Mago - również kciuki za udane chrzciny! Swoją drogą odważnie, tak blisko świąt, ja bym sobie nie dała rady.

Współczuję Wam tego prasowania, ja musiałam w tym roku wyprasować jedną firankę (wszystkie pozostałe mam nie do prasowania) i klęłam na czym świat stoi :P Nie prasuję nic, nie cierpię i już. Jak już ostatecznie muszę, to wtedy to robię, ale jak nie muszę, to żelazko zbiera kurz.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 15:09   #3521
tysia222
Raczkowanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44250747]Dziękujemy Wam za miłe słowa

Tysia jestem żywym przykładem na to, że laktację można ciągnąć na laktatorze Więc trzymam kciuki za Ciebie.

Mago - również kciuki za udane chrzciny! Swoją drogą odważnie, tak blisko świąt, ja bym sobie nie dała rady.

Współczuję Wam tego prasowania, ja musiałam w tym roku wyprasować jedną firankę (wszystkie pozostałe mam nie do prasowania) i klęłam na czym świat stoi :P Nie prasuję nic, nie cierpię i już. Jak już ostatecznie muszę, to wtedy to robię, ale jak nie muszę, to żelazko zbiera kurz.[/QUOTE]

Perse, za każdym razem kiedy ściągam mleczko to myślę o Tobie i o tym, że ja też muszę dać radę!

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

No i zapomniałam się pochwalić, że w czwartek mieliśmy trzecie szczepienie i Mikołaj waży 6850g!

No i lekarka kazała za 2 tygodnie wprowadzić gluten i nie wiem co robić
Stary 2013-12-21, 15:09   #3522
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Wreszcie jak czlowiek wygladamITA jeszcze pamiętamy

ROCKY cale szczęście ze macie dobra komunikacje

TYSIA biedactwo. Dobrze ze juz lepiej się czujesz

Lemurki przytulam

FIAZo może chodziło o trzecia umowę na czas nieokreślony...a tak ponad miesiąc przerwy i od nowa mogą na określony. Jak egzamt?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 15:17   #3523
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Wreszcie jak czlowiek wygladamITA jeszcze pamiętamy

ROCKY cale szczęście ze macie dobra komunikacje

TYSIA biedactwo. Dobrze ze juz lepiej się czujesz

Lemurki przytulam

FIAZo może chodziło o trzecia umowę na czas nieokreślony...a tak ponad miesiąc przerwy i od nowa mogą na określony. Jak egzamt?

Examy super same 4 i 5. Myślałam ze wiem mniej. Jeszcze jednej oceny nie znam z pisemnego

Synek
Stary 2013-12-21, 15:27   #3524
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Examy super same 4 i 5. Myślałam ze wiem mniej. Jeszcze jednej oceny nie znam z pisemnego

Gratulacje!!!
Stary 2013-12-21, 15:27   #3525
Konto usunięte

Właśnie zjadłam krem z kalafiora, mam nadzieję, że Artusiowi nie rozerwie brzuszka. Nie jadłam jeszcze kalafiora podczas kp, ale mam dla Małego słoiczek z tym warzywem i chciałam najpierw sama je zjeść, by go "przygotować"... Za długo się ociągałam z niektórymi warzywami, to samo miałam z groszkiem :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 15:59   #3526
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 16:33   #3527
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Perse, za każdym razem kiedy ściągam mleczko to myślę o Tobie i o tym, że ja też muszę dać radę!

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

No i zapomniałam się pochwalić, że w czwartek mieliśmy trzecie szczepienie i Mikołaj waży 6850g!

No i lekarka kazała za 2 tygodnie wprowadzić gluten i nie wiem co robić
Oklaski za wage

Synek
Stary 2013-12-21, 16:36   #3528
mela1234
Zakorzenienie

A moja siostra już siedzi w samolocie do Warszawy! Dziś nocuje u nas. Ma być koło 22 i obiecała Małgosi, że jak się obudzi rano to ta ją będzie przytulała. Gośka od rana się doczekać nie może mimo, że prawie codziennie rozmawiają na skype.
A jutro pewnie pół dnia spędzę u rodzinki, w pon ona jedzie przymierzać suknie slubne, a ja do garów. Ciotka nasza robi jak co roku Wigilię, ale żeby ją odciążyć powiedziałam, że zrobię kapustę z grochem i jakieś ciasto upiekę.
O Wigilii u teściowej nie wspominam, bo wcale nie mam ochoty tam iść, ale trzeba.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 18:09   #3529
czarownica1
Zakorzenienie

Zyje!!!
Wpadlam teraz w wir sprzatania. Na drugi dzien swiat zaprosilam tesciowa i rodzine... Glupia jestem, nie
Zamiast sie lenic to bede latac z talerzami

Choina kupiona. Prezenty tez oprocz tesciowej. Gary przede mna.
Ale dzis sie poplakalam patrzac na moje male-WIELKIE Szczescie... Najpiekniejszy prezent od Zycia.
Musze poczytac co u Was!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 18:21   #3530
Anulka_p
Zakorzenienie

Poczytuje i sprzątam jednocześnie. Nawet sprzątanie przed świętami sprawia przyjemność.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 18:58   #3531
stokrotka24
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Przyszłam się tylko przywitać, nawet was mało podczytuje zarówno tu jak i na fb bo mąż w domu, zakupy, sprzątanie i tak leci dzień, poza tym mąż okupuje kompa oczywiście.

Perse, Oliath wszystkiego najlepszego dla waszych pociech z okazji pół roczku

i w zasadzie na razie więcej nie pamiętam

byliśmy wczoraj na szczepieniu i Łukaszem mało płakał, tz go szybko uspokoił. Przybrał mało bo ostatnio ważył 6 kg a teraz 6750 ale w ubraniu. A wzrostu ma 67 cm. Pediatra kazała rozszerzać dietę, miałam podac dzisiaj marchewkę ale mały zrobił dziwną zieloną kupkę i się wstrzymałam. I zazdroszczę pediatry która doradza coś z dietą bo moja kazała rozszerzać, zacząć od marchewki i kupować słoiczki po 4 miesiącu to się dużo dowiedziałam. A na gluten kiedy znowu wprowadzać bo przerwaliśmy powiedziała że na dniach masakra po prostu

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 19:31   #3532
Rockyyy
Zakorzenienie

Perse-sto lat dla Artusia.Takim byl kurczaczkiem a teraz kawał chlopa

Fiazo -brawa za oceny

Kejt-łącze się w bólu prasowania

Tysia-kciuki za rozbujanie laktacji

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-21, 19:31   #3533
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MARGOS ja też za bardzo nic nie robię..pralka wyprala mi firanki,okna odpuscilam,jedzenia też nie robię.. pakuje prezenty - to mi mega radochę sprawia

MAGOLINKA kciuki za chrzciny. Ojciec będzie?

FIAZO noo gratulacje!!

PERSE ale mi smaku narobilas na krem..ja juz na kp i krem z kalafiora,brokula czy kalarepy jadłam..moj dziec chyba niewrażliwy:p

CZAROWNICA nooo dobrze że dajesz znak życia)

ANULKA wspolczuje skoka,jak sprzątanie sprawia ci przyjemność to zapraszam do mnie..

STOKROTKA ładnie wazy Łukaszek a pediatrę w kwestii diety mam podobna...

U nas przed kąpielą wygibaski w bodziakach samych na naszym łóżku..

Galeria pazurkowa:

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-12-21 o 19:32
Stary 2013-12-21, 19:34   #3534
Rockyyy
Zakorzenienie

Stokrotko-brawa dla maluszka za wymiary!

Wysprzatam lazienke i reszte chaty.Został mi niewykonczony salon.Ale trzeba tez sprzatnac.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Padam na pychol !

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Czarowniczko-szalona odsapnij chwile bo sie zajedziesz

Stary 2013-12-21, 19:40   #3535
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Przyszłam się tylko przywitać, nawet was mało podczytuje zarówno tu jak i na fb bo mąż w domu, zakupy, sprzątanie i tak leci dzień, poza tym mąż okupuje kompa oczywiście.

Perse, Oliath wszystkiego najlepszego dla waszych pociech z okazji pół roczku

i w zasadzie na razie więcej nie pamiętam

byliśmy wczoraj na szczepieniu i Łukaszem mało płakał, tz go szybko uspokoił. Przybrał mało bo ostatnio ważył 6 kg a teraz 6750 ale w ubraniu. A wzrostu ma 67 cm. Pediatra kazała rozszerzać dietę, miałam podac dzisiaj marchewkę ale mały zrobił dziwną zieloną kupkę i się wstrzymałam. I zazdroszczę pediatry która doradza coś z dietą bo moja kazała rozszerzać, zacząć od marchewki i kupować słoiczki po 4 miesiącu to się dużo dowiedziałam. A na gluten kiedy znowu wprowadzać bo przerwaliśmy powiedziała że na dniach masakra po prostu
Oklaski za wymiary
Genialna ta pani pediatra nie ma co... Kupowac słoiczki

Synek
Stary 2013-12-21, 20:11   #3536
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

U nas wieczorne karmienie

MELA jak dobrze pamiętam to Małgosia ja uwielbia,super. Siostra wychodzi za maz?

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-12-21, 20:18   #3537
Konto usunięte

Uff a mi została tylko kuchnia i przedpokój, ale kuchnię zrobię jutro, po wojnie zwanej pieczeniem pierników (wtedy uświnione jest wszystko, bo mamy ciastka z 2 kg mąki).
Zaraz się kąpiemy i idziemy spać. Ja też...
Stary 2013-12-21, 20:26   #3538
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dobranoc Perse

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-12-21, 20:56   #3539
Rockyyy
Zakorzenienie

Ja leze z Laurą i czekam az zasnie.Chce tylko buraki na jutro obrac.I kapanie i w kime

Stary 2013-12-21, 20:59   #3540
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ROCKy przyjeżdża ktoś do was na święta czy wyjezdzacie?

Galeria pazurkowa:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości