|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Czekam w takim razie, znając Ciebie to śliczna będzie
![]() Ja naleśniki miałam wczoraj, z serem i z powidłami śliwkowymi, mniam ![]() Cytat:
Szklanko to pochwal się stroikami i choinką jak już zrobisz. Lubię jak już taki świąteczny nastrój w domku jest. Pochwalę się jeszcze co zrobiłam, mam też dziś jeszcze zamiar zrobić bombki z orzechów Misiu nie miał popołudnowej drzemki i padł jak długi 20 minut temu.
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie juz zegnam. Pakujemy ostatnie graty, jedziemy pozegnac sie z t. i sruuuu na pociag (oby trakcji nie rąbneli jak u Lady).
Jeeej, trzymajcie kciuki, zeby Kuba nie zrobil tugezy w nocy... |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwej podróży Nawijko, spokojnej przede wszystkim, oby Kubuś spał całą drogę.
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale będziesz jeszcze przed świętami? ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 dziewczyny help ! jaki wziąć kolor
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu, nasz przodowniku ruchów posuwistych, żyj sto lat, bądź zawsze wesoły i uśmiechnięty, a mama i tata niech mają z Ciebie pociechę!
|
|
|
|
#1296 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dużo buziaków dla Kubusia pstryczkowego z okazji 1 urodzin!!!! Dużo uśmiechu i samych cudownych chwil w życiu
Cytat:
Zresztą nawet nie mam maszynki do mielenia w domu.Robiłam!!! Dla mnie wielbicieki białej czekolady i białych michałków to raj na ziemi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jakie buciki kupiliście? Bój się Boga, jak ja bym miała dotrzeć na ten koniec świata z mojego drugiego końca świata? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziś młodego ciuchy porządkowałam, o losie ile ja tego mam Na lato mam około 30 spodenek krótkich i z 50 koszulek Na 98 cm mam trzy duże worki ale wszystko takie piękne, w idealnym stanie i bardzo takie modne na czasie było i za grosze że szkoda było nie kupić i tak się nazbierało ![]() A jutro ciasto będę robiła świąteczne. Ja zawsze tylko 2 ciasta robię bo jedziemy na wyżerkę. Wigilię i 1 dzień Świąt spędzamy u moich rodziców a 1 dzień odpoczywamy w domu i mama da wałówkę na wynos A w 1 dzień Świąt do moich rodziców też teściowie przyjeżdżają. U Was też tak jest że rodzice/teściowie się zapraszają na Święta?
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-12-21 o 19:50 |
||||||||
|
|
|
#1297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że z Bartusiem lepiej! Wymyśliłam jeszcze dwie sałatki, a mój TŻ już się wkurza kiedy będę odpoczywać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ech.. czas leci jak opętany... |
||||
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokleiłam w desperacji taśmą klejącą a ta cholerka nauczyła się odlepiać ![]() No to ładnie masz ciuchów, ja bym z domu wyleciała z taką ilością, albo byśmy na worach mieszkali ![]() U nas się nie zapraszają rodzice z teściami moimi, ale moi rodzice wigilię spędzali z teściami siostry. Cytat:
![]() Jakie będziesz robiła sałatki? Mnie kusi ta od neti z pomidorami suszonymi.
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
ja znam taką jedną feministkę co jąk dorwała kolesia ogiera to przestała być feministką
widzę,że strojenie trwa- ja robiłam kilka stroików, ale na żywo wyglądają ładniej niż na foto
|
|
|
|
#1300 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mimo wszystko dobrze mi z tym ![]() Będę robić meksykańską z wędzonym mięskiem oraz z kurczakiem i orzechami. Więc chyba nic dla Ciebie ![]() Cytat:
Ale Wy zdolne jesteście |
|||||||||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski,
Chciałam wam powiedzieć,że Oskar zepsuł mi telefon z którego do was codziennie pisałam (laptopa odpalam tylko jak muszę bo przy małym nie da sie nic przy nim zrobić). Będę teraz rzadko W dodatku musze sobie poukładać życie, niestety z kłótni przerodziła sie wojna i już powiedziałam kilka słów za dużo. Nie wiem jak to sie dalej potoczy ale jest bardzo źle Będę bardzo tęsknić za Wami Zostałam całkowicie odcięta od świata KUBUSIU PSRTYCZKOWY ROŚNIJ NAM ZDROWY,DUŻO UŚMIECHU NA TWOJEJ PIĘKNEJ TWARZYCZCE Będę zaglądać w miarę możliwości Pa
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę monotematyczna, ale nie ogarniam czasowo, chociaż myslami jestem z Wami, nawet dzisiaj mi się snił "wątek na Wizażu". Z Borysem nadal cały dzień spędzamy poza domem, albo w domu w taki sposób, że ciągle muszę się nim zajmować, więc nie mam czasu na laptopa. A wieczorem .. padam, plus mam imne sprawy do załatwienia więc czasu brak.
Kurcze, nie mogę się doczekac dnia, kiedy znowu będę mogła wypić kawę w spokoju przed laptopem, chociaż te 30 min. Napiszę więc tylko co u nas i przejrze kilka stron tutaj. Mam nadzieję, że nie myślicie, że Was olewam, wypięłam się na Was czy coś w tym stylu, bo naprawdę wiele zawdzięczam Wam i temu wątkowi, byłabym pewnie w czarnej dupie z karmieniem i całą resztą. Borys w końcu siada, sam, dzisiaj przesiedział całe 10 min. WOW. wiem, że "jaram" sie czymś co u Was jest chlebem powszednim, ale Borys juz zaczyna chodzić, stoi od kilku dobrych tygpdni a z siadaniem bylo .. nie bylo go wcale./ Cieszę si,ę, ze zdecydowalam sie na rehablitacje. W zasadzie jest to fajna zabawa dla Borysa, chcoiaz samego siadania nie cwiczymy, rehablitantka uznala, ze bez sensu jest go sadzac na sile, skoro on nie chce, ale cwiczymy poprawne wstawanie i chodzenie, a dla Borysa .. hgmm.. ma tam duzo zabawek, milo spedza czas a i ja mam do kogo sie odezwac, bo cale dnie spedzam z Boryniem poza tym mam wrazenie, ze robi sie coraz bardziej nieznosny, wydawalo mi sie zawsze ze takie male dziecko jeszcze nie jest w stanie "wymuszac" ale u nas jest histeria ilekros nei chce mu dac pasty do zebow, telefonu, laptopa, widelca, itd itp Jest ogromny wrzask, czesro polaczony z zapowietrzaniem sie nie wiem juz jak temu zapobiegac i co robie zle. CVzesto lapie sie na tym, ze mu ulegam, daje ten telefon, ciastko, czy inne ... Zeby nie plakal. Ale nie wiem czy takie uleganie jest aby na pewno dobre?A i ja sama czuje sie beznadziejnie, bo mi kg leca w dol, nie mam czasu cwiczyc, wiec czuje sie jak worek na kosci, nie mam czasu porzadnie zjesc, dop tego wydaje mi sie ze mam flaka zamiast brzucha, chyba po nowym roku rusze sie do fizjoterapeuty zeby mi w koncu powiedzial czy mam rozstep miesni czy go nie mam, jesli nie to robie abs, bo na razie to jak sie najem to mam wrazenie ze mi bebech wywala jak w 5 miesiacu ciazy. Szanowny TZ na silownie zaczal chodzic, i sobie kg spalac, miesnie byudowac i cos mnie ruszylo bo ja nawt nie mam czasu zeby sobie nogi wywoskowac
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-12-21 o 20:58 |
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie taki oto wieniec ![]()
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, ojej kurde mam nadzieję,że to jednak nic groźnego i dogadacie się szybko
no i prędko wracaj do nas hello Blogerko ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- śliczne te Wasze stroiki a choinkę już mamy ale będziemy ją ubierać dopiero w wigilie |
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jakie to jest to prawidłowe wstawanie i chodzenie. Dało by się zebyś to jakos opisała ? ![]() I trzymaj sie tam nie daj się zwariować ! Jak będziesz spędzać święta? u tż czy u rodziców ? i ucałuj Boryska, i aty aty od Hani za bycie nieznośnym ![]() Cytat:
na pewno wszystko sie ułozy!, szkoda tylko że tak przed świętami. Trzymaj się !!![]() Jestem tu sama.?
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
bokeh - swieta i tu i tu
![]() wiesz co, nie potrafie Ci na to pytanie odpowiedziec, bo my z TZ pytaismy czy nie mozemy z Boryniem sami w domu cwiczyc, ona odpowiedziala, ze raczej nie, ze przy takich duzych dzieciach po prostu trzeba odpebnic te zajecia i nie zaleca sie cwiczen do domu.
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn tak tylko w sumie pytam bo Hania nie zainteresowana chodzeniem więc myślałam, że ja jakoś zachęcę
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dzejkob, stooooo laaaaaaaaaattttt!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
kochany nasz Julku zdrowka zdrowka zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Nawijko, dojechalimy a wy??? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi pięknie u Ciebie! Cytat:
![]() Skąd wy bierzecie takie pomysły na sałatki? Mi wogóle nie wychodzi szukanie ![]() Cytat:
Bardzo mi się podoba!
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze że nie ma dużo nadrabiania bo padam na pyszczek.
Bokeh, nie zdążyłam zrobić ciasteczek jeszcze dziś byliśmy na zakupach świątecznych. I sprzątnie, obiad, marudząca Daria... ![]() Ale jutro na pewno zrobię ![]() Aha! Mamy górną jedyneczkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie Cytat:
kurcze. Trzymaj się kochana. Współczuję bardzo. Jeszcze tak przed świętami Blogerko Pięknie stroiki macie
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-21 o 21:44 |
||||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, Ty i brak pomysłów? nie żartuj
![]() Lady, jak u Was podróż? Bokeh, a zęby widać u Hani? ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- pewnie już któraś z Was to wrzucała bo ja spóźniony zapał mam ale Harrison Ford i Jack Nicholson mnie rozwalili ![]() http://www.glol.pl/article/rosyjscy-...ajacy-jak.html |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde, ja to nie moglam się doczekać i każdego ranka jak tylko oczy otwierałam leciałam do kuchni po łyżeczkę i stukanie po dziąsełkach
napisz do Świętego Mikołaja ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Blogerko ale Boryskowi włosy ściemniały, szoook
|
|
|
|
#1314 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
My już u Rodziców, Hania z natłoku wrażeń zasnąć nie mogła
A Rodzice zakochaniCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymaj się!Cytat:
Cytat:
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
http://mistrzowie.org/567491/Orgia ode mnie na dobry wieczór
pozniej Wam napisze jaka heja dzis u nas była , teraz nadrabiam- jak na czas przedswiątecznych przygotowan i porządków to całkiem niezle sie spisałyscie, 4 strony
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
My z Tż dziś cały dzień fewciowaliśmy mieszkanko Widzę, że u Was ju świątecznie, my jeszcze choinki nawet nie mamy kupionej ![]() Kubulu, Promyczku nasz, dużo zdrówka Black, to straszne co napisałaś o bracie szwagra Mała Nawijki, udanej podróży Blogerko dla Boryska za siadanie, jakie on już włoski ma ![]() Silver, za ząbka---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [QUOTE=misiaeel;44255378]My już u Rodziców, Hania z natłoku wrażeń zasnąć nie mogła A Rodzice zakochani/QUOTE] Wcale się nie dziwie
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi dobry pomysł
idę pisać liścik
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
Pietrek nauczył sie pokazywać "jaki duży: JAk mi sie uda zgrać to wstawię filmik
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A moja Oilo dzisiaj nauczyła się pokazywać skarpetki - na pytanie "Gdzie masz skarpetki?" łapie się za stópki.
|
||
|
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Jest
![]() Tu jak się zamachnął to prawie wywrotkę zaliczył http://www.youtube.com/watch?v=jnGeiId5x1Y A tu chciała nagrać ja mówi muuuuuuuuuuuuu, ale oczywiście telefon go przyciągnął, to możecie zobaczyć jak z kanapy schodzi http://www.youtube.com/watch?v=QGaaT-Ninx4 Jakość z
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-12-21 o 22:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

100 lat w szczesciu!

Zresztą nawet nie mam maszynki do mielenia w domu.
będę miała niedaleko

strogonowa, coby w swieta darowac sobie gotowanie obiadu, jakies sledzie i pewnie cos jeszcze wyjdzie w praniu 

(czyt. odeszly mi wody 

Pokleiłam w desperacji taśmą klejącą 

kochany nasz