Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-21, 18:53   #1291
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ja się pochwalę w poniedziałek ! bo jeszcze nie mam
Czekam w takim razie, znając Ciebie to śliczna będzie
Ja naleśniki miałam wczoraj, z serem i z powidłami śliwkowymi, mniam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kubusiu!!! Nasz prekursorze 100 lat w szczesciu!

Co do aborcji - uwazam podobnie jak bokeh.
Obecne rozwiazanie prawne jest ok, nie wiem po co z tym cuduja...
Też tak myślę.

Szklanko to pochwal się stroikami i choinką jak już zrobisz. Lubię jak już taki świąteczny nastrój w domku jest. Pochwalę się jeszcze co zrobiłam, mam też dziś jeszcze zamiar zrobić bombki z orzechów Misiu nie miał popołudnowej drzemki i padł jak długi 20 minut temu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jyjy.jpg (35,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0640.jpg (52,7 KB, 34 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 19:04   #1292
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja sie juz zegnam. Pakujemy ostatnie graty, jedziemy pozegnac sie z t. i sruuuu na pociag (oby trakcji nie rąbneli jak u Lady).
Jeeej, trzymajcie kciuki, zeby Kuba nie zrobil tugezy w nocy...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 19:09   #1293
laurka23
Zakorzenienie

Szczęśliwej podróży Nawijko, spokojnej przede wszystkim, oby Kubuś spał całą drogę.
Stary 2013-12-21, 19:10   #1294
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie juz zegnam. Pakujemy ostatnie graty, jedziemy pozegnac sie z t. i sruuuu na pociag (oby trakcji nie rąbneli jak u Lady).
szczęśliwej podróży ! t. pewnie da rosołu na drogę

ale będziesz jeszcze przed świętami?

http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 dziewczyny help ! jaki wziąć kolor
Stary 2013-12-21, 19:12   #1295
hje
Zakorzenienie

Kubusiu, nasz przodowniku ruchów posuwistych, żyj sto lat, bądź zawsze wesoły i uśmiechnięty, a mama i tata niech mają z Ciebie pociechę!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 19:38   #1296
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dużo buziaków dla Kubusia pstryczkowego z okazji 1 urodzin!!!! Dużo uśmiechu i samych cudownych chwil w życiu

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
a takie głupie pytanie, jakiego sera używacie do serników? Mielicie sam czy z jakimś dodatkiem?
Ja z lenistwa używam w wiaderku Zresztą nawet nie mam maszynki do mielenia w domu.
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

a robiłaś już wczesniej?
Robiłam!!! Dla mnie wielbicieki białej czekolady i białych michałków to raj na ziemi
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
czy Wasze pociechy też tak szperają non top po szafkach ????\normalnie biega ciągle do kuchni i mi szpera :/ Wyciąga ciągle coś nowego :/ nie nadążam za nią biegać
Ja na szczęscie nie mam uchwytów w żadnym meblu w domu i młody nie umie otwierać, sasasasasa
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Co do zabaw i chodzenia po podłodze to mam pytanko Jak jesteście w jakimś publicznym miejscu typu: przychodnia, sklep, kościół, biblioteka i Wasze dzieci garną się by raczkować to pozwalacie ???
Ja nie pozwalam
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilke bo roboty ogrom...
kupilismy mlodemu buciki, smiga cuuudnie, normalnie w szoku jestem bo myslalam ze nie bedzie chcial w nich chodzil a ten wariat zapitala ze ho ho...
jutro raczej sie nie odezwe, chybaze znajde chwilunie...
takze do uslyszenia
i trzymta kciuki co by sie wszytko udalo jutro

a jakie buciki kupiliście?
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
to w ogóle zróbmy zlot wizazowy w P-nej będę miała niedaleko
Bój się Boga, jak ja bym miała dotrzeć na ten koniec świata z mojego drugiego końca świata?
Cytat:
Kurcze, niesamowite jest to, ze tyle z nas ma okazje, zeby sie spotkac...
Tylko na polnoc nikt nie przyjezdza
I na północny wschód też nikomu nie po drodze. Ty mialaś przecież spotkanko z djerbą i nomen a ja nicccc
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Szklanko to pochwal się stroikami i choinką jak już zrobisz. Lubię jak już taki świąteczny nastrój w domku jest. Pochwalę się jeszcze co zrobiłam, mam też dziś jeszcze zamiar zrobić bombki z orzechów Misiu nie miał popołudnowej drzemki i padł jak długi 20 minut temu.
Ślicznie, już czuć u ciebie Święta. Ja mam choinkę małą żywą na stoe ale bez lampek, lampki na oknie.
Cytat:
nawijko spokojnej podróży!!!
Cytat:
s
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 dziewczyny help ! jaki wziąć kolor
bokeh my mamy choco. To jest taka kawa z mlekiem a ten ciemniejszy kolor taki czekoladowy brąz. Na niektórych zdjęciach brzydko wygląda taki jakiś zgniłozielony a taki nie jest.

Ja dziś młodego ciuchy porządkowałam, o losie ile ja tego mam Na lato mam około 30 spodenek krótkich i z 50 koszulek Na 98 cm mam trzy duże worki ale wszystko takie piękne, w idealnym stanie i bardzo takie modne na czasie było i za grosze że szkoda było nie kupić i tak się nazbierało

A jutro ciasto będę robiła świąteczne. Ja zawsze tylko 2 ciasta robię bo jedziemy na wyżerkę. Wigilię i 1 dzień Świąt spędzamy u moich rodziców a 1 dzień odpoczywamy w domu i mama da wałówkę na wynos A w 1 dzień Świąt do moich rodziców też teściowie przyjeżdżają. U Was też tak jest że rodzice/teściowie się zapraszają na Święta?

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-12-21 o 19:50
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 19:51   #1297
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ehhhh Mała jak ja cie rozumiem..... w ogole tych swiat nei czuje, mogłoby nei byc choinki, pysznosci, tego wszystkiego... powód? wiadomy..... Wiem, ze Ci przykro i zle, ale postaraj sie nie gniewac na tzta przytulam Cie mocno kochana ach i po minie widac z daleka, jaki grzecznioch z Oskarka

FEWCIU, [/B]dziekuje, ze pytalas o Bartula troszke mu sie ten katarek zmienjszył, uuz mu tak bardzo na spaniu nie przeszkadza, ale i tak darowałam sobie dzis spacer, bo powietrze takie wilgotne no i kapiel wieczorną tez- w domu sie pali, ciepło jest, ale wolalam sobie odpuscic i miec brudne dziecko niz jutro jezdzic nie wiadomo gdzie

jak czytam jakie pysznosci u Was beda to mi jezyk do tyłka ucieka:slin a: my (tzn. mama bo ja to małego na krok odejsc nie moge, zeby zraz czegos nie z lobuzowal) robimy: gyrosa i jarzynowa, z ciast sernik na czekoladowym spodzie i sernik tradycjny- bo tata mój innego nie zje, makowiec, ciasto na piwie. Miesko tata uwedzi i bedzie w ramach zimnej płyty, bo juz tych wedlin sklepowych nie ogarniam strogonowa, coby w swieta darowac sobie gotowanie obiadu, jakies sledzie i pewnie cos jeszcze wyjdzie w praniu
Kochana ja też nie przepdam za świętami... Jakby było nas stać, to spędzilibyśmy je gdzieś za granicą.
Super, że z Bartusiem lepiej!
Wymyśliłam jeszcze dwie sałatki, a mój TŻ już się wkurza kiedy będę odpoczywać

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy, dziecie spi na plecach, ciapong opozniony 30min bo ukradli trakcje

BOKEH a Ty dostalas moja wiadomosc na fejsie??? Bedziesz miala dla nas czas w styczniu???

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Mam nadzieję, że spokojnie dojechaliście

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mówiłam ale wiesz, co? Teraz to ja już nie chce nic od niego.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
zrobie jeszcze 2 sałatki i na dzis finito
jejku, rok temu po 22 Kubus stwierdzil ze jedna ma juz dosc siedzenia w brzuszku i chce wyjsc na świat, do mamy (czyt. odeszly mi wody )
A ja nawet nie wiem co to znaczy "wody mi odeszły"...
Ech.. czas leci jak opętany...
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 20:01   #1298
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Dużo buziaków dla Kubusia pstryczkowego z okazji 1 urodzin!!!! Dużo uśmiechu i samych cudownych chwil w życiu

Ja z lenistwa używam w wiaderku Zresztą nawet nie mam maszynki do mielenia w domu.

Robiłam!!! Dla mnie wielbicieki białej czekolady i białych michałków to raj na ziemi

Ja na szczęscie nie mam uchwytów w żadnym meblu w domu i młody nie umie otwierać, sasasasasa

Ja nie pozwalam

a jakie buciki kupiliście?

Bój się Boga, jak ja bym miała dotrzeć na ten koniec świata z mojego drugiego końca świata?

I na północny wschód też nikomu nie po drodze. Ty mialaś przecież spotkanko z djerbą i nomen a ja nicccc

Ślicznie, już czuć u ciebie Święta. Ja mam choinkę małą żywą na stoe ale bez lampek, lampki na oknie.

nawijko spokojnej podróży!!!

bokeh my mamy choco. To jest taka kawa z mlekiem a ten ciemniejszy kolor taki czekoladowy brąz. Na niektórych zdjęciach brzydko wygląda taki jakiś zgniłozielony a taki nie jest.

Ja dziś młodego ciuchy porządkowałam, o losie ile ja tego mam Na lato mam około 30 spodenek krótkich i z 50 koszulek Na 98 cm mam trzy duże worki ale wszystko takie piękne, w idealnym stanie i bardzo takie modne na czasie było i za grosze że szkoda było nie kupić i tak się nazbierało

A jutro ciasto będę robiła świąteczne. Ja zawsze tylko 2 ciasta robię bo jedziemy na wyżerkę. Wigilię i 1 dzień Świąt spędzamy u moich rodziców a 1 dzień odpoczywamy w domu i mama da wałówkę na wynos A w 1 dzień Świąt do moich rodziców też teściowie przyjeżdżają. U Was też tak jest że rodzice/teściowie się zapraszają na Święta?
Ja nie mam uchwytów w dużym pokoju, a młody już nauczył się otwietać Pokleiłam w desperacji taśmą klejącą a ta cholerka nauczyła się odlepiać
No to ładnie masz ciuchów, ja bym z domu wyleciała z taką ilością, albo byśmy na worach mieszkali
U nas się nie zapraszają rodzice z teściami moimi, ale moi rodzice wigilię spędzali z teściami siostry.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kochana ja też nie przepdam za świętami... Jakby było nas stać, to spędzilibyśmy je gdzieś za granicą.
Super, że z Bartusiem lepiej!
Wymyśliłam jeszcze dwie sałatki, a mój TŻ już się wkurza kiedy będę odpoczywać

Mam nadzieję, że spokojnie dojechaliście

A ja nawet nie wiem co to znaczy "wody mi odeszły"...
Ech.. czas leci jak opętany...
ja jeszcz lepiej, nie wiem co to znaczy skurcz

Jakie będziesz robiła sałatki? Mnie kusi ta od neti z pomidorami suszonymi.
Stary 2013-12-21, 20:02   #1299
marsi11
Zakorzenienie

ja znam taką jedną feministkę co jąk dorwała kolesia ogiera to przestała być feministką

widzę,że strojenie trwa- ja robiłam kilka stroików, ale na żywo wyglądają ładniej niż na foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stroik.jpg (37,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stroik (2).jpg (105,9 KB, 37 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 20:14   #1300
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
w ogóle mam doła. Tzt dopiero w pon po południu będzie... ech;/ jade niedługo posiedzieć do..teściowej;p
to sobie znalazłaś towarzystwo

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Mój teść przyjechał o 5 rano, jeszcze nie zna Julianki, fajnie, jedna osoba więcej do zabawiania byle nie kolejny noszacz.
My już czujemy się lepiej chociaż nadal nie mam siły i ochoty przygotowywać żarcia i sprzątać
dużo siły!

Cytat:
Mąż z młodym pojechał do teściów, ja w tym czasie odpoczywam. Potem jakieś zakupy i kawa u mamy. Nikt nie pochwalił się choinką Pokażę jeszcze spodnie jakie upolowałam w lumpku, obie pary z next
My dopiero dzisiaj ubraliśmy, ale nie mam się czym chwalić

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
widziałam,że H pisała,że była w szpitalu i u nich ok
o kurde to już 35 tydzien, szok jak czas leci
kciuki zacisnięte[COLOR="Silver"]
o jak dobrze!

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w końcu u fryzjera i ciachnęłam z 25 cm włosów aż fryzjerce było szkoda obcinać a potem w Pepco i kupiłam Ewie piżamkę, półśpiochy i legginsy w groszki
czekamy na fotę

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
spokojnej podróży

Cytat:
my mamy czerwony. Ładny kolor, taki głęboki.

Cytat:
ja jeszcz lepiej, nie wiem co to znaczy skurcz

Jakie będziesz robiła sałatki? Mnie kusi ta od neti z pomidorami suszonymi.
ja też nie wiem Ale mimo wszystko dobrze mi z tym
Będę robić meksykańską z wędzonym mięskiem oraz z kurczakiem i orzechami. Więc chyba nic dla Ciebie

Cytat:
ja znam taką jedną feministkę co jąk dorwała kolesia ogiera to przestała być feministką

widzę,że strojenie trwa- ja robiłam kilka stroików, ale na żywo wyglądają ładniej niż na foto

Ale Wy zdolne jesteście Ja nie mam zupełni smykałki do zdobienia domu...
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 20:48   #1301
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej laski,
Chciałam wam powiedzieć,że Oskar zepsuł mi telefon z którego do was codziennie pisałam (laptopa odpalam tylko jak muszę bo przy małym nie da sie nic przy nim zrobić). Będę teraz rzadko
W dodatku musze sobie poukładać życie, niestety z kłótni przerodziła sie wojna i już powiedziałam kilka słów za dużo. Nie wiem jak to sie dalej potoczy ale jest bardzo źle
Będę bardzo tęsknić za Wami Zostałam całkowicie odcięta od świata

KUBUSIU PSRTYCZKOWY ROŚNIJ NAM ZDROWY,DUŻO UŚMIECHU NA TWOJEJ PIĘKNEJ TWARZYCZCE

Będę zaglądać w miarę możliwości Tak mi cholernie źle

Pa
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 20:48   #1302
blogerka
Wtajemniczenie

Będę monotematyczna, ale nie ogarniam czasowo, chociaż myslami jestem z Wami, nawet dzisiaj mi się snił "wątek na Wizażu". Z Borysem nadal cały dzień spędzamy poza domem, albo w domu w taki sposób, że ciągle muszę się nim zajmować, więc nie mam czasu na laptopa. A wieczorem .. padam, plus mam imne sprawy do załatwienia więc czasu brak.
Kurcze, nie mogę się doczekac dnia, kiedy znowu będę mogła wypić kawę w spokoju przed laptopem, chociaż te 30 min.
Napiszę więc tylko co u nas i przejrze kilka stron tutaj. Mam nadzieję, że nie myślicie, że Was olewam, wypięłam się na Was czy coś w tym stylu, bo naprawdę wiele zawdzięczam Wam i temu wątkowi, byłabym pewnie w czarnej dupie z karmieniem i całą resztą.
Borys w końcu siada, sam, dzisiaj przesiedział całe 10 min. WOW. wiem, że "jaram" sie czymś co u Was jest chlebem powszednim, ale Borys juz zaczyna chodzić, stoi od kilku dobrych tygpdni a z siadaniem bylo .. nie bylo go wcale./ Cieszę si,ę, ze zdecydowalam sie na rehablitacje. W zasadzie jest to fajna zabawa dla Borysa, chcoiaz samego siadania nie cwiczymy, rehablitantka uznala, ze bez sensu jest go sadzac na sile, skoro on nie chce, ale cwiczymy poprawne wstawanie i chodzenie, a dla Borysa .. hgmm.. ma tam duzo zabawek, milo spedza czas a i ja mam do kogo sie odezwac, bo cale dnie spedzam z Boryniem
poza tym mam wrazenie, ze robi sie coraz bardziej nieznosny, wydawalo mi sie zawsze ze takie male dziecko jeszcze nie jest w stanie "wymuszac" ale u nas jest histeria ilekros nei chce mu dac pasty do zebow, telefonu, laptopa, widelca, itd itp Jest ogromny wrzask, czesro polaczony z zapowietrzaniem sie nie wiem juz jak temu zapobiegac i co robie zle. CVzesto lapie sie na tym, ze mu ulegam, daje ten telefon, ciastko, czy inne ... Zeby nie plakal. Ale nie wiem czy takie uleganie jest aby na pewno dobre?

A i ja sama czuje sie beznadziejnie, bo mi kg leca w dol, nie mam czasu cwiczyc, wiec czuje sie jak worek na kosci, nie mam czasu porzadnie zjesc, dop tego wydaje mi sie ze mam flaka zamiast brzucha, chyba po nowym roku rusze sie do fizjoterapeuty zeby mi w koncu powiedzial czy mam rozstep miesni czy go nie mam, jesli nie to robie abs, bo na razie to jak sie najem to mam wrazenie ze mi bebech wywala jak w 5 miesiacu ciazy. Szanowny TZ na silownie zaczal chodzic, i sobie kg spalac, miesnie byudowac i cos mnie ruszylo bo ja nawt nie mam czasu zeby sobie nogi wywoskowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (97,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (78,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (143,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (86,0 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-12-21 o 20:58
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 20:52   #1303
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Marsi, przepiéknie ! okno szczególnie mi się podoba

u mnie taki oto wieniec
Stary 2013-12-21, 20:54   #1304
marsi11
Zakorzenienie

Mala, ojej kurde mam nadzieję,że to jednak nic groźnego i dogadacie się szybko
no i prędko wracaj do nas

hello Blogerko

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

śliczne te Wasze stroiki

a choinkę już mamy ale będziemy ją ubierać dopiero w wigilie
Stary 2013-12-21, 20:57   #1305
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Będę monotematyczna, ale nie ogarniam czasowo, chociaż myslami jestem z Wami, nawet dzisiaj mi się snił "wątek na Wizażu". Z Borysem nadal cały dzień spędzamy poza domem, albo w domu w taki sposób, że ciągle muszę się nim zajmować, więc nie mam czasu na laptopa. A wieczorem .. padam, plus mam imne sprawy do załatwienia więc czasu brak.
Kurcze, nie mogę się doczekac dnia, kiedy znowu będę mogła wypić kawę w spokoju przed laptopem, chociaż te 30 min.
Napiszę więc tylko co u nas i przejrze kilka stron tutaj. Mam nadzieję, że nie myślicie, że Was olewam, wypięłam się na Was czy coś w tym stylu, bo naprawdę wiele zawdzięczam Wam i temu wątkowi, byłabym pewnie w czarnej dupie z karmieniem i całą resztą.
Borys w końcu siada, sam, dzisiaj przesiedział całe 10 min. WOW. wiem, że "jaram" sie czymś co u Was jest chlebem powszednim, ale Borys juz zaczyna chodzić, stoi od kilku dobrych tygpdni a z siadaniem bylo .. nie bylo go wcale./ Cieszę si,ę, ze zdecydowalam sie na rehablitacje. W zasadzie jest to fajna zabawa dla Borysa, chcoiaz samego siadania nie cwiczymy, rehablitantka uznala, ze bez sensu jest go sadzac na sile, skoro on nie chce, ale cwiczymy poprawne wstawanie i chodzenie, a dla Borysa .. hgmm.. ma tam duzo zabawek, milo spedza czas a i ja mam do kogo sie odezwac, bo cale dnie spedzam z Boryniem
poza tym mam wrazenie, ze robi sie coraz bardziej nieznosny, wydawalo mi sie zawsze ze takie male dziecko jeszcze nie jest w stanie "wymuszac" ale u nas jest histeria ilekros nei chce mu dac pasty do zebow, telefonu, laptopa, widelca, itd itp Jest ogromny wrzask, czesro polaczony z zapowietrzaniem sie nie wiem juz jak temu zapobiegac i co robie zle. CVzesto lapie sie na tym, ze mu ulegam, daje ten telefon, ciastko, czy inne ... Zeby nie plakal. Ale nie wiem czy takie uleganie jest aby na pewno dobre?

a powiedz mi jakie to jest to prawidłowe wstawanie i chodzenie. Dało by się zebyś to jakos opisała ?

I trzymaj sie tam nie daj się zwariować ! Jak będziesz spędzać święta? u tż czy u rodziców ? i ucałuj Boryska, i aty aty od Hani za bycie nieznośnym

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej laski,
Chciałam wam powiedzieć,że Oskar zepsuł mi telefon z którego do was codziennie pisałam (laptopa odpalam tylko jak muszę bo przy małym nie da sie nic przy nim zrobić). Będę teraz rzadko
W dodatku musze sobie poukładać życie, niestety z kłótni przerodziła sie wojna i już powiedziałam kilka słów za dużo. Nie wiem jak to sie dalej potoczy ale jest bardzo źle

KUBUSIU PSRTYCZKOWY ROŚNIJ NAM ZDROWY,DUŻO UŚMIECHU NA TWOJEJ PIĘKNEJ TWARZYCZCE

Pa
o kurcze na pewno wszystko sie ułozy!, szkoda tylko że tak przed świętami. Trzymaj się !!

Jestem tu sama.?
Stary 2013-12-21, 21:00   #1306
blogerka
Wtajemniczenie

bokeh - swieta i tu i tu
wiesz co, nie potrafie Ci na to pytanie odpowiedziec, bo my z TZ pytaismy czy nie mozemy z Boryniem sami w domu cwiczyc, ona odpowiedziala, ze raczej nie, ze przy takich duzych dzieciach po prostu trzeba odpebnic te zajecia i nie zaleca sie cwiczen do domu.
Stary 2013-12-21, 21:20   #1307
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
bokeh - swieta i tu i tu
wiesz co, nie potrafie Ci na to pytanie odpowiedziec, bo my z TZ pytaismy czy nie mozemy z Boryniem sami w domu cwiczyc, ona odpowiedziala, ze raczej nie, ze przy takich duzych dzieciach po prostu trzeba odpebnic te zajecia i nie zaleca sie cwiczen do domu.
aha, rozumiem tzn tak tylko w sumie pytam bo Hania nie zainteresowana chodzeniem więc myślałam, że ja jakoś zachęcę
Stary 2013-12-21, 21:25   #1308
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dzejkob, stooooo laaaaaaaaaattttt!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! kochany nasz

Julku zdrowka zdrowka zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawijko, dojechalimy a wy???

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 21:26   #1309
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Marsi pięknie u Ciebie!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
to sobie znalazłaś towarzystwo

dużo siły!

My dopiero dzisiaj ubraliśmy, ale nie mam się czym chwalić

o jak dobrze!

czekamy na fotę

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

spokojnej podróży

my mamy czerwony. Ładny kolor, taki głęboki.

ja też nie wiem Ale mimo wszystko dobrze mi z tym
Będę robić meksykańską z wędzonym mięskiem oraz z kurczakiem i orzechami. Więc chyba nic dla Ciebie

Ale Wy zdolne jesteście Ja nie mam zupełni smykałki do zdobienia domu...
Na pewno jest się czym pochwalić
Skąd wy bierzecie takie pomysły na sałatki? Mi wogóle nie wychodzi szukanie

Cytat:
Hej laski,

Pa
Kurczę, obyście się szybko pogodzili, święta mamy za pasem

Cytat:

u mnie taki oto wieniec
Bardzo mi się podoba!
Stary 2013-12-21, 21:29   #1310
s i l v e r
Zakorzenienie

Jak dobrze że nie ma dużo nadrabiania bo padam na pyszczek.
Bokeh, nie zdążyłam zrobić ciasteczek jeszcze dziś byliśmy na zakupach świątecznych. I sprzątnie, obiad, marudząca Daria...
Ale jutro na pewno zrobię

Aha! Mamy górną jedyneczkę

Cytat:
Byłam dzisiaj w końcu u fryzjera i ciachnęłam z 25 cm włosów aż fryzjerce było szkoda obcinać a potem w Pepco i kupiłam Ewie piżamkę, półśpiochy i legginsy w groszki
Czekamy jutro na fotkę
Cytat:
Ja popieram tylko w mometach jeśli

życie matki jest zagrożone
dziecko ma chorobę z którą rodzice sobie nie poradzą a ono samo będzie z nia cierpieć
oraz jesli jest to ciąża z gwałtu.
Ja tak samo
Cytat:
Udanej podróży

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
U Was też tak jest że rodzice/teściowie się zapraszają na Święta?
Nie

Cytat:
Hej laski,

Pa
kurcze. Trzymaj się kochana. Współczuję bardzo. Jeszcze tak przed świętami

Blogerko Borysek , cudny

Pięknie stroiki macie

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-12-21 o 21:44
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 21:35   #1311
marsi11
Zakorzenienie

Laurko, Ty i brak pomysłów? nie żartuj

Lady, jak u Was podróż?

Bokeh, a zęby widać u Hani?

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

pewnie już któraś z Was to wrzucała bo ja spóźniony zapał mam ale Harrison Ford i Jack Nicholson mnie rozwalili

http://www.glol.pl/article/rosyjscy-...ajacy-jak.html
Stary 2013-12-21, 21:37   #1312
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Laurko, Ty i brak pomysłów? nie żartuj

Lady, jak u Was podróż?

Bokeh, a zęby widać u Hani?

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

pewnie już któraś z Was to wrzucała bo ja spóźniony zapał mam ale Harrison Ford i Jack Nicholson mnie rozwalili

nie chu chu.... nawet złoty chu... nie
Stary 2013-12-21, 21:46   #1313
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
nie chu chu.... nawet złoty chu... nie
o kurde, ja to nie moglam się doczekać i każdego ranka jak tylko oczy otwierałam leciałam do kuchni po łyżeczkę i stukanie po dziąsełkach
napisz do Świętego Mikołaja

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Blogerko ale Boryskowi włosy ściemniały, szoook
Stary 2013-12-21, 21:50   #1314
misiaeel
Wtajemniczenie

My już u Rodziców, Hania z natłoku wrażeń zasnąć nie mogła A Rodzice zakochani

Cytat:
brawa za odwagę

Cytat:
Czekam w takim razie, znając Ciebie to śliczna będzie
Ja naleśniki miałam wczoraj, z serem i z powidłami śliwkowymi, mniam

Też tak myślę.

pięknie

Cytat:
kciuki i powodzenia w podróży!

Cytat:

ślicznie!

Cytat:
Hej laski,

Pa
oj trzymaj się!

Cytat:

A i ja sama czuje sie beznadziejnie, bo mi kg leca w dol, nie mam czasu cwiczyc, wiec czuje sie jak worek na kosci, nie mam czasu porzadnie zjesc, dop tego wydaje mi sie ze mam flaka zamiast brzucha, chyba po nowym roku rusze sie do fizjoterapeuty zeby mi w koncu powiedzial czy mam rozstep miesni czy go nie mam, jesli nie to robie abs, bo na razie to jak sie najem to mam wrazenie ze mi bebech wywala jak w 5 miesiacu ciazy. Szanowny TZ na silownie zaczal chodzic, i sobie kg spalac, miesnie byudowac i cos mnie ruszylo bo ja nawt nie mam czasu zeby sobie nogi wywoskowac
cudny Borys

Cytat:

u mnie taki oto wieniec
podoba mi się baaaardzo

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Aha! Mamy górną jedyneczkę

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 21:52   #1315
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://mistrzowie.org/567491/Orgia ode mnie na dobry wieczór
pozniej Wam napisze jaka heja dzis u nas była , teraz nadrabiam- jak na czas przedswiątecznych przygotowan i porządków to całkiem niezle sie spisałyscie, 4 strony
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 22:04   #1316
insolito
Zadomowienie

My z Tż dziś cały dzień fewciowaliśmy mieszkanko Widzę, że u Was ju świątecznie, my jeszcze choinki nawet nie mamy kupionej

Kubulu, Promyczku nasz, dużo zdrówka

Black, to straszne co napisałaś o bracie szwagra

Mała

Nawijki
, udanej podróży

Blogerko dla Boryska za siadanie, jakie on już włoski ma Pietro chyba do 18 będzie na takie czekał

Silver, za ząbka

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

[QUOTE=misiaeel;44255378]My już u Rodziców, Hania z natłoku wrażeń zasnąć nie mogła A Rodzice zakochani

/QUOTE]

Wcale się nie dziwie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 22:07   #1317
bokeh
Zakorzenienie

Marsi dobry pomysł idę pisać liścik
Stary 2013-12-21, 22:07   #1318
insolito
Zadomowienie

Pietrek nauczył sie pokazywać "jaki duży: JAk mi sie uda zgrać to wstawię filmik

Stary 2013-12-21, 22:19   #1319
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha, padłam z Milli Jovovich i z Thora. A jeśli chodzi o Jasona Stathama () to to jest akurat on, to kadr z filmu.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Pietrek nauczył sie pokazywać "jaki duży: JAk mi sie uda zgrać to wstawię filmik
Oooo, elegancko.

A moja Oilo dzisiaj nauczyła się pokazywać skarpetki - na pytanie "Gdzie masz skarpetki?" łapie się za stópki.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-21, 22:20   #1320
insolito
Zadomowienie

Jest

Tu jak się zamachnął to prawie wywrotkę zaliczył
http://www.youtube.com/watch?v=jnGeiId5x1Y

A tu chciała nagrać ja mówi muuuuuuuuuuuuu, ale oczywiście telefon go przyciągnął, to możecie zobaczyć jak z kanapy schodzi

http://www.youtube.com/watch?v=QGaaT-Ninx4

Jakość z

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2013-12-21 o 22:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości