|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Laseczki planuje men6 na roczek robimy jednak w 2 dxien swiat i mam prosbe kiedys na watku byl przepis na polendwiczki w sosie pieprzowym moge prosic o wrzucenie do klubu tylko lopatologicznie bo tuman kulinarny jestem polendwiczki juz posiadam w zamrazarce wiec trza podac
u nas dzien pod tytulem powiedz mama na co J tata chyba sie nie doczekam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1322 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
łooo co to za choinka? rysowałaś? świetna! Cytat:
powodzenia ![]() kiedyś z P. w góry jechaliśmy, przed ślubem jeszcze, trasa na 3h, jazda 7,5 bo ukradli trakcje ![]() Cytat:
Cytat:
no moja mama z nami w tym roku na Wigilię idzie ale moja teściowa w ogóle bardzo towarzyska jest, ona z wielkiej rodziny pochodzi (teść też zresztą) więc dla niej im więcej ludzi, tym weselej ![]() za to genialnie sprzątasz i piszę to całkowicie poważnie - tzn. u nas problem jeden - mieszkamy w samym centrum przy ulicy, wkoło same kamienice głównie węglowe, więc kurz się osadza KOSZMARNIE, pełno w ogóle jakiegoś takiego syfu ulicznego i ja bym chyba 5 razy dziennie musiała ogarniać... no i przy 2 dzieci jest ten problem, że siłą rzeczy nie da się nie mieć poroznoszonych rzeczy po calym domu Cytat:
powiem ci, że ja rok temu tak tuż przed BN się żarłam, kilka lat temu też, wiem, co czujesz i z całego serca życzę, byście pozytywnie wyjaśnili sprawy przed ![]() Cytat:
2 paczki ryżu 3 różne papryki puszka kukurydzy ok. 25dag kiełbasy szynkowej jakiejś, może być ciut więcej jedna niewielka cebula może być puszka fasoli czerwonej też sól/pieprz, dobrze jest ciut więcej popieprzyć bo składniki ogólnie łagodne paprykę, cebulę i kiełbasę dobrze pokroić drobno, wsio wymieszać, dodać majonez ile lubisz - ja daję mało, ot, by się połączyło BARDZO lubię i jest sycącaDruga: pół kapusty pekińskiej 2 piersi ugotowane w osolonej wodzie i pokrojone drobno kurzęce puszka kukurydzy puszka ananasów (biorę pokrojone już) jakieś 2 łyżki majonezu BEZ PRZYPRAW! kapustę drobno posiekać, wszystko do niej wrzucić, majonez wymieszać z sokiem z ananasa całym - wygląda, jakby się zwarzyło, ale nie i zalać tym składniki - też bardzo łagodna, lekko słodkawa ale orzeźwiająca sałatkagratuluję! Cytat:
![]() ---------------------- Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA |
|||||||
|
|
|
#1323 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to nie sprzataj ![]() Cytat:
Cytat:
za zakupy ![]() Cytat:
jak Cie znam to jeszcze dobrze na nich zarobisz przy sprzedazy co do pogrubionego- nie dotyczy ![]() Teraz pojade jak Misiaeel ![]() Mała, kochanie zaczelam sie martwic o Ciebie po tym poscie, mam nadzieje, ze uporządkujecie swoje sprawy, mocno tulam Marsi, Bokeh, Laurko ale macie piękne stroiki Blogerko jaki slicznotek z Boryska ![]() Lady fantastiko zdjecie Nawijko, spokojnej podrózy ![]() ![]() u Bartulina był dzis szanowny i z tym sie heja wiaze, cisnienie mi skoczyło do tysiaca.... |
||||||
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784]
U nas się HAJA mówi ![]() ---------------------- Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] kochana u Was to sie wiele mówi róznych rzeczy http://mistrzowie.org/567138/Filmy-po-slasku# brawa dla Dorci za raczkowanie, czołganie i wszystko w pakiecie ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- uciekam, baju baj |
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784]j
Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] dla Dorotki U na s też idą jedynki górne i lewą też już czuję Tylko u nas kup trochę jakby więcej Reklama świetna
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja brawa dla Dorki idzie jak burza reklama fajna dzis w pyt na sniadanie byla kobitka co 10 dzieci urodzila i ksiazke napisala
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1327 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolejna mi smaka robi.... Cytat:
![]() nie, nasi to sie widzieli na ślubie i chrzcie Oli Cytat:
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-12-21 o 22:47 |
|||||
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Co to jest heja/haja? U nas się nie mówi
![]() Sylwia, co wymyślił? Pewnie dziecko na święta zabrać do mamusi? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() padam na pysk ![]() udalo sie wszystko, dziekuje za kciuki! no i za zyczenia, jestescie kochane!!!!!!!!!!!! nie moge uwierzyc ze moja Zaba ma juz rok... ![]() ILLUSION - pytalas o buciki, nie moge ich znalezc w necie ale jutro zrobie fotke i wstawie, kupilam je w Bartku mała - sciskam i wracaj do nas szybciutko ![]() nawijko - mam nadzieje ze podroz ok ![]() szaja - brawo dla Dorci!!!!!! cudne stroiki!!!!! Borys jaki słodziak! i jak wydoroslal! |
|
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
Popatrzcie, jakie cudne zestawy duplo wyjdą w 2014 roku
![]() http://www.eurobricks.com/forum/inde...howtopic=88882 ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Charlizzz, awantura, afera
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też lecę spać tż ma katar, więc umiara na chorobę ! zmykam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko
![]() Jedziemy. Jestesmy sami w kuszetce i konduktor nam powiedzial, ze tak bedzie cala droge! (Az do przesiadki :P) Kubelek spi, ja dostalam od orange 100mg neta gratis takze tak to ja moge tugezowac caaaaaaala noc :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1334 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej heloł
przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Kubusia, zdrówka, radości i samych pogodnych dni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakoś się ułoży... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam siły na nic, rano byliśmy w Leroy Merlin, kupiliśmy wreszcie dywan (spokojnie, sama tego chciałam i teraz widzę, że to był dobry zakup - Kubuś zupełnie inaczej się na nim zachowuje, bardziej pewnie i nie rozjeżdżają mu się cały czas nogi), kupiliśmy też bombki pod kolor dywanu , zrobiłam dwa różne pierniki, trochę posprzątałam i padam. Do tego wieczorem wypróbowywaliśmy z tż dywan i co? I Kubuś wiedział kiedy ma się obudzić ale jakoś skończyliśmy
|
||||||
|
|
|
#1335 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj nauczyłam Nadę "pieniążki". Rzucam hasło a ta trze palcami o palec
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
ach i zapomniałabym - wszystkie świąteczne stroiki piękne
my pewnie jutro ubierzemy choinkę |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze Waszych stroikow w aplikacji, wrrr.
Sylwia, co ten £$%o!@% nawywijal? Mala, bardzo mi przykro, ze taka akcja przed swietami Wam sie przytrafila trzymam kciuki, zeby sie szybko poukladalo!I wiecej nie pamietam ![]() Nie mamy rosolku na jutro Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Ja tylko z doskoku... Julku najgoretsze usciski urodzinowe!! Rosnij zdrowo j przynos duzo pociechy swoim rodzicom!! mala nawijko dojechaliscie? pstryczku super, ze sie udalo wczoraj insolito swietny zamach! Yae tez ostatnio nauczyla sie podnosic rece. Dodatkowo od kilku dni kiwa glowa na boki jak tylko muzyke uslyszy. Pociesznie to wyglada ... tak sobie czytam o Waszych przygotowaniach i troche mi dziwnie. Dlatego jest mnie mniej (co z oczu, to z serca). To beda trzecie swieta pod rzad poza domem... |
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, jeszcze nie. Wlasnie sie przesiedlismy
![]() Aaaaa, a ja myslalakm, ze znow jakas tugeze z TZ zaliczyliscie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie by bylo, gdyby byla tugeza, ale ja lapie dola, jestem nieznosna i sie niestety zremy ostatnio. |
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna, nie moglam wczoraj wejsc później na forum więc spóźnione ale szczerze życzenia dla Kubulka!! tak sloneczko, dobrze ze mama poszła ogolic Bozenke na wszelki wypadek Ja pitole laski, jaki miałam koszmar w nocy, sniło mi sie ze cygany chciały porwać mi moją Amelke... masakra... straszne to było.. praiwe im sie udało, już ja mieli.. nie wiem, wrzucic do wody ja chcieli...później jakoś ją udało mi się odbić od nich i uciekałam.....a później na końcu jakoś wybrali sobie inne dziecko... tzt wczoraj przyjechal ale znowu pojechal:P kupił...choinkę
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Juleczku, Ty nasz wątkowy supermenie!
Mnostwo zdrówka dla Ciebie to na poczatek! a na dokładkę szczescia, radości i duuuuzo miłości!Buziaczki od cioci Pstryczek i Kubusia! ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Deli, dzieki za zyczenia Meneq - i jeszcze brawa za skonczone miesiace dla Amelki i Blanki!!!! juz niedlugo roczek moje panny
|
|
|
|
#1343 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję że się wyprostuje wszystko u Was!!! Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784] Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] Super ![]() A reklama rewelacyjna ![]()
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
pstryczku dzieki
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
za co, Koachana...
szkoda mi Ciebie a nie mozecie zrobic chociaz jakiejs namiastki swiat? jakies lampeczki w pokoju, stroik no nie wiem...
|
|
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście sam będzie ubierał prawda?
![]() Dużo buziaków dla Juleczka miki z okazji pierwszych urodzin. Uśmiechu, cudownego dzieciństwa i zdrówka! Dziewczyny które sprzedawały coś na allegro kiedykolwiek: Mam pytanie. Kiedy się płaci tą opłatę za wystawienie? Jak się sprzeda coś to wtedy liczą to + prowizję od sprzedaży czy jak się nie sprzeda to też? Bo ja na próbę wystawiłam jedną rzecz i mi podliczyło że za wystawienie będzie coś ponad złotówkę i to się nie sprzedało i ciiiiiisza. Nic mi nie przysyłają że mam płacić za wystawienie a minęło już z 1,5 miesiąca to dopiero jak jakaś kwota się uzbiera na jednego użytkownika to kumulują i wtedy przysyłają że trzeba płacić czy jednak jak się nie sprzeda to się nie płaci bo już się pogubiłam...---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------
|
#1348 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żule wymiatają ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784]ja lubię z białym serem, bananem, odrobiną mleka (by nie było to takie potwornie gęste), troszkę cukru jeśli banan mało słodki, mam też taki syrop do kawy kokosowy i też dodaję czasem łooo co to za choinka? rysowałaś? świetna! mam 2 ukochane, chcesz? 2 paczki ryżu 3 różne papryki puszka kukurydzy ok. 25dag kiełbasy szynkowej jakiejś, może być ciut więcej jedna niewielka cebula może być puszka fasoli czerwonej też sól/pieprz, dobrze jest ciut więcej popieprzyć bo składniki ogólnie łagodne paprykę, cebulę i kiełbasę dobrze pokroić drobno, wsio wymieszać, dodać majonez ile lubisz - ja daję mało, ot, by się połączyło BARDZO lubię i jest sycącaDruga: pół kapusty pekińskiej 2 piersi ugotowane w osolonej wodzie i pokrojone drobno kurzęce puszka kukurydzy puszka ananasów (biorę pokrojone już) jakieś 2 łyżki majonezu BEZ PRZYPRAW! kapustę drobno posiekać, wszystko do niej wrzucić, majonez wymieszać z sokiem z ananasa całym - wygląda, jakby się zwarzyło, ale nie i zalać tym składniki - też bardzo łagodna, lekko słodkawa ale orzeźwiająca sałatkagratuluję! U nas się HAJA mówi ![]() ---------------------- Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] Rysowałam na tablicy w kuchni kredą ![]() Dziękuję za sałatki, musiała bym jakoś przerobić bo ja bezmięsna ![]() Brawo za raczkowanie dla Dorci, Michał też tak na początku robił, czworakował, a jak chciał gdzieś szybko dojść to bach na brzuch ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Michałowi dziś się chyba przebiła kolejna jedynka górna, muszę się potem lepiej przypatrzeć Właśnie ma drzemkę, ja wypruta po nocy. Chcę robić chałwowca ale nie wiem czy nie za wcześnie jak na święta? Nancy jak myślisz?JULECZKU 100 lat i mnóstwo zdrowia! Szczęścia i radości, żeby mamusia miała z Ciebie pociechę! Buziaczki od Misia!
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-12-22 o 08:52 |
|||||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszlym roku probowalam w ten desen, ale to wlasnie nie o to chodzi... a o bycie razem w ten dzien. |
|
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kapcie mi sie podoobaja, zimowki nie za bardzo. odwidzialo mi sie w domu za zimowki 189zl, 99% bylo w tej cenie a za te kapiuszki bodajze 45zl albo 49, mniej niz 50 zl w kazdym razie ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

A w 1 dzień Świąt do moich rodziców też teściowie przyjeżdżają. U Was też tak jest że rodzice/teściowie się zapraszają na Święta?
powiem ci, że ja rok temu tak tuż przed BN się żarłam, kilka lat temu też, wiem, co czujesz i z całego serca życzę, byście pozytywnie wyjaśnili sprawy przed 
Pamiętam Twoje zakupy do szpitala.... 

za zakupy 

, zrobiłam dwa różne pierniki, trochę posprzątałam i padam. Do tego wieczorem wypróbowywaliśmy z tż dywan i co? I Kubuś wiedział kiedy ma się obudzić ale jakoś skończyliśmy
6 5 4 3 2 1

to dopiero jak jakaś kwota się uzbiera na jednego użytkownika to kumulują i wtedy przysyłają że trzeba płacić czy jednak jak się nie sprzeda to się nie płaci