|
|
#1351 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Juleczku! najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
|
|
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
Jaki torcik? ja tam brykę widzę
super kawaler |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
ale towar ![]() Sto lat dla JULASKA NASZZEGO! Jak najwięcej zdrowia!!!!!!!!!! i uśmiechu!!!!!!!!!!!!! ))
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wpadłam tylko oblukać torcik i rocznego już kawalera
i oczywiście złożyć najserdeczniejsze życzenia Juleczkowi, rośnij zdrowo i uśmiechaj się pięknie a dla Amelki i Blanki
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziś kolejny dzień porządków świątecznych. Mam na to ostatni dzień bo jutro tż idzie do pracy na cały dzień więc przy Darii nic nie zrobię. Teraz moja mysza drzemie. Ja już zrobiłam roladki na obiad. Potem będę robić wreszcie te ciasteczka ![]() Cytat:
Daria jeszcze nie potrafi. Pokazuję jej ale nie wie o co cho z tym ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784] Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] za raczkowanie!!!A reklama genialna!!! Tak też robię Tylko problem w tym że oni chcą żeby Daria to przy nich jadła [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44256185]Popatrzcie, jakie cudne zestawy duplo wyjdą w 2014 roku ![]() http://www.eurobricks.com/forum/inde...howtopic=88882[/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() I kto ją będzie stroić?? ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Juleczku, Wszystkiego Najlepszego, Dużo zdrówka i Uśmiechu!! Pstryczku, jaki Kubuś przystojniak!!! On ma usta po Tobie! Buziaczki dla Amelki i Blanki za skończone m-ce
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
SIlver, jakie ciasteczka, jakie???
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44258628]SIlver, jakie ciasteczka, jakie???[/QUOTE]
Te z przepisu Bokeh ciasteczka korzennehttp://bokerworld.blogspot.com/2012/12/bake-cake.html
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44256185]Popatrzcie, jakie cudne zestawy duplo wyjdą w 2014 roku ![]() http://www.eurobricks.com/forum/inde...howtopic=88882[/QUOTE] one już są Juleczku, życzę Ci z całego serca duuuużo zdrowia i dużo siły. Żebyś był zawsze taki kochany i dzielny. Gratulacje także dla Twojej mamy bo to Wasze wspólne Święto. STO LAT |
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, Juleczku.
i spóźnione - Kubusiu! Buziaki! ![]() ![]() ![]() Nasze roczniaczki. Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 | |||
|
Zadomowienie
|
Witamdzien dobry i dokanczam wczorajsze nadrbianie
![]() Cytat:
za siadanie. Moja tez 'rozpacza' gdy nie dostaje tego czego chce, musze ja wtedy zajac czyms innym, porownywalnie atrakcyjnym![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784] mam 2 ukochane, chcesz? 2 paczki ryżu 3 różne papryki puszka kukurydzy ok. 25dag kiełbasy szynkowej jakiejś, może być ciut więcej jedna niewielka cebula może być puszka fasoli czerwonej też sól/pieprz, dobrze jest ciut więcej popieprzyć bo składniki ogólnie łagodne paprykę, cebulę i kiełbasę dobrze pokroić drobno, wsio wymieszać, dodać majonez ile lubisz - ja daję mało, ot, by się połączyło BARDZO lubię i jest sycąca[/QUOTE]zapisałam , brzmi smakowicieCytat:
A co do pytania to w zasadzie to w kazdej, tzn jestem zrozumiec kazda z tych kobiet, ale chyba jednak stałam sie przeciwnikiem aborcji i sadze, ze gdyby kazda z tych kbiet , w tych sytuacjach dostała odpowiednie wsparcie to by jej nie rozwazała. Dużo na zmianę moich poglądów wpłynął tż, ale i różne rozważania katolickie.
|
|||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad zjedzony
![]() Ciasteczka zrobione. Ale pachnieeeeeeeeeee
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, miałam się pochwalić.... więc się chwalę
|
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no oczywiście że w nowym gajerku
Cytat:
smakowicie wyglądają Iguś śpi a ja odpoczywam po obiedzie bo ta się objadłam że ledwo żyję...a sernik mam do zrobienia jeszcze Mąż pyszny obiadek zrobił: mielone z dziczyzny, buraczki i ziemniaki
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Silverku, super! a smaczne?
Ja chce piec jutro znów ale... Jeszcze ciasto mam do upieczenia i nie wiem czy sie wyrobie jak tz chory.... Bo to dwoje dzieci w domu zamiast jednego. A co do aborcji, nie wiem jak to w przypadku gwałtu, ale to takie przeżycie ze nie wiem czy to tak da sie zaakceptować. No niewiem? Juleczku ! Zdrowka przede wszystkim ! Caluski roczniaczku ![]() Ja dziś robiłam zakupy świąteczne, mamie kupiłam perfum ale nie wiem czy dobrze. Tata chciał taki kubek co se wybrał z duzekubki.pl Dawidowi też kupiłam ale nie napisze chce jeszcze dokupić ale chyba już nie dam rady. I sobie kupiłam
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że przygotowania do świąt na całego - wątek pusty.
Na dole tylko ja, Meduzka i Laurka. Właśnie suszę w suszarce owoce na kompot, mniam mniam. Jutro będę robić piernik, ciasto na karpatkę, śledzia pod pierzynką, a we wtorek ryby i sałatkę gyros. Mniam.
|
|
|
|
#1369 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784]
Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] Jupijajej!!! ![]() Super reklama ![]() Cytat:
A nie boi się Kubulek dywanu? Julianka się prawie popłakała jak ją daliśmy pierwszy raz na szagiego ![]() Cytat:
![]() Śliczny. Spóźnione buziaki urodzinowe Ale grubaski!! Ja jutro robię ale moje jakieś płaskie przy Twoich Mika-Sto całusów na pierwsze urodziny, dużo siły, zdrowia i determinacji!!! Jakiegoś doła załapałam. Przyjechał teść, TŻ ma 16!!! dni wolnego, teściowa też w domu a mi smutno bo Julianka ma mnie już w dupie, w ogóle do mnie nie idzie, wszyscy są ciekawsi, fajniejsi (oczywiście noszacze pospolici) a ja jestem ta co każe jeść, przebierać się i bawić się na podłodze Czuję, że tak jak u Yellow po tych świętach nie dam sobie z nią rady bo nie będzie chciała nawet 5 minut się sobą zająć... A moje prośby, żeby nie nosili- "ale ona chce"![]() Nie smęce zaraz się biorę za śledzie w śmietanie lubicie? Jutro te pierniki i makowiec
|
||
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
No tak mi urosły mocno w piekarniku ![]() ![]()
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mloda bedzie zaczynala stawiac pierwsze kroczki to bedziesz marzyła (a raczej twoj kregosłup ) zeby mloda chwile jednak chciala pobyc na raczkach ![]() no chyba ze juz drepcze (przepraszam, nie pamietam) to zaraz wymysle Ci inne pocieszenie
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Kubulku i Julasku....zdrówka...i samych uśmiechów z okazji pierwszej rocznicy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam się..tylko 3 strony..WOW...nadrobię wieczorkiem..i opowiem jaki mieliśmy wczoraj wypadek przy sprzątaniu...szczęście w nieszczęściu... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
A Dorotka sama usiadła z raczków
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków
[/QUOTE]Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak podróż? Cytat:
![]() Cytat:
![]() napisany? Wysłany? ![]() Cytat:
A jaki cudny na filmach! Oglądałam na telefonie i Blanka tak się śmiała do Piotrusia
|
||||
|
|
|
#1376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia kto to wrzucał... ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44255784] za to genialnie sprzątasz i piszę to całkowicie poważnie - tzn. u nas problem jeden - mieszkamy w samym centrum przy ulicy, wkoło same kamienice głównie węglowe, więc kurz się osadza KOSZMARNIE, pełno w ogóle jakiegoś takiego syfu ulicznego i ja bym chyba 5 razy dziennie musiała ogarniać... no i przy 2 dzieci jest ten problem, że siłą rzeczy nie da się nie mieć poroznoszonych rzeczy po calym domu Njusy moje drogie, Dorcia raczkuje pewnie, że bachnie na brzuszek i się czołga, bo chyba jeszcze nie zakodowała że raczkowanie szybsze ale już potrafi, dzisiaj z pokoju do pokoju do mnie przemaszerowała I górne 1 idą na całego, gdyby w sumie nie pobudki nocne i gryzienie łyżeczki w trakcie karmienia - objawów brak tyle, że widać już białe mocno i lewą jedynkę już czuję pod palcem Koleżanka mi fajną reklamę pokazała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRqUTA6AegA[/QUOTE] Tyle dobrego Chociaż sprzątać umiem :brzyda:To Ci się Dorka rozkręciła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żyje? ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że jakoś dałaś radę ![]() Cytat:
I jak nowa choinka?
|
|||||
|
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale towar!
![]() i ode mnie i ode mnie ![]() Cytat:
![]() wyglądają smakowicie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków [/QUOTE]to się rozszalała! Jutro pójdzie na własnych nogach
|
|||
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kawaler słodki!! Torcik też piękny
![]() Cytat:
A laurka się zajmowała obiadem i takimi tam innymi Ja jutro będę robiła sernik i chałwowca, a pojutrze zrobię kulebiaczki z kapustą i grzybami oraz sałatkę od Neti ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44262494]A Dorotka sama usiadła z raczków [/QUOTE]No pięknie, idzie jak burza ![]() Właśnie nadrabiam wątek i tam czytam o tym jak z urodzinami ile ciepłych dań. Ja nie wiem za bardzo jak to rozwiązać, gdyż ponieważ u mnie większego stołu brak, nie dorobiliśmy się jeszcze Typu sałatki różne w tartaletkach z ciasta kruchego, ślimaczki z pesto z ciasta francuskiego, tartaletki z francuskiego z serem chrzanowym i łososiem albo z karmelizowaną cebulką i serkiem kozim. Co myślicie? Może być?
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
Cały dzień do Was nie zajrzałam Pocztytam więc, ale najpierw powiem co u nas: Ola chora poszła spać zdrowa, w nocy katar, dziś po południu doszła gorączka. Z dobrych wieści: jesteśmy posiadaczem siostrzyczki szczeniaczka, póki co Ola nie chce się nią bawić, mam nadzieję, że zmieni zdanie jak wydobrzeje Podsumowując od Mikołaja Ola dostanie jeszcze: pchacz boikido lalka Smiki Garnuszek na klocuszek Żółwik Albert I sukienkę Obłowiła się skubana Kupiłam dziś LIPOMAL chyba już mogę,co? Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lejdis!!!!!!
Szajus, widze Dorcia idzie do przodu jak szalona, brawo!!!!!! Julku, sto lat dla was!!!!!!!!!!! ![]() Jestem wypompowana, ale tak pozytywnie, ciagle sprzatamy robimy gotujemy, cudownie jest haha Zostal mi caly mega wielki i tlusty zlew naczyn chyba padne, zasypiam juz na stojaco ale mus to mus :PWysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

+ torcik
super kawaler 
))

Daria jeszcze nie potrafi. Pokazuję jej ale nie wie o co cho z tym 
zmykam 

- Kubusiu! Buziaki!
to dopiero jak jakaś kwota się uzbiera na jednego użytkownika to kumulują i wtedy przysyłają że trzeba płacić czy jednak jak się nie sprzeda to się nie płaci

Mąż pyszny obiadek zrobił: mielone z dziczyzny, buraczki i ziemniaki
Czuję, że tak jak u Yellow po tych świętach nie dam sobie z nią rady bo nie będzie chciała nawet 5 minut się sobą zająć... A moje prośby, żeby nie nosili- "ale ona chce"

Nie mam pojęcia kto to wrzucał...