Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :( - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-17, 00:30   #391
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Dot.: Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :(

Odhacz jej powiadomienia na fb i nie wchodź na jej profil sam. Wyjdź do ludzi i nie myśl już tyle o tym. Naprawdę wiele osób przechodziło nieszczęśliwe miłości, rozstania, ale dało się przetrwać. Okres żałoby po związku będzie krótszy, jeśli sam sobie pomożesz
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 10:10   #392
nairdazalg
Raczkowanie

Oczywiście, że tak. Wydaje mi się, że sobie dobrze radze. Co do treningów pisałem wcześniej. Chodzę na siłownie i trenuje sztuki walki. Ciągle coś robię bo do tego dochodzą praktyki i uczelnia. Daj rade, ale od tego mam teraz ten wątek żeby się czasem wyżalić i poczytać kilka motywujących wypowiedzi od Was.
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 16:26   #393
I am Rock
lokalna gwiazda

Obawiam się, że w końcu argumentów nam zabraknie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 16:42   #394
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Jaki trening? Facet, Ty przede wszystkim musisz się od niej odciąć. Tyle. Treningi i inne zajęcia to na później.
A jak ma się niby odciąć? To chyba dobrze ze ma trening i inne różne zajęcia, głupoty jakieś piszesz.

Moim zdaniem radzisz sobie całkiem nieźle, każdemu z nas łatwo pisać ale ja wiem jak to jest, robiłam identycznie jak ty

Może to banalne ale czas leczy rany, nie za tydzień, nie za miesiąc ale na pewno pewnego dnia obudzisz się i znowu świat będzie piękny !
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 16:52   #395
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak. Wydaje mi się, że sobie dobrze radze. Co do treningów pisałem wcześniej. Chodzę na siłownie i trenuje sztuki walki. Ciągle coś robię bo do tego dochodzą praktyki i uczelnia. Daj rade, ale od tego mam teraz ten wątek żeby się czasem wyżalić i poczytać kilka motywujących wypowiedzi od Was.
Przykro się czyta ten wątek. Dużo osób na Ciebie naskoczyło nie po to żeby Ci dokopać ale pomóc. Być może niejedna jeszcze taka sytuacja Ci się trafi zanim znajdzie tą jedną jedyną dlatego masz nauczkę: nie angażuj się AŻ tak i nie zamykaj przed innymi.
A teraz nie rozpamiętuj bo tylko szarpiesz rany, to jest za świeże żebyś teraz mógł się bawić na całego, musi minąć trochę czasu zanim będzie Ci lżej.
Jesteś na studiach, wyjdź do ludzi, wychodź z nimi za piwo, na cokolwiek. Może poznasz kogoś,kogoś kto nie zastąpi Ci Jej ale będzie dla Ciebie równie ważny.
Oklepane czas leczy rany jest prawdziwe. Cierpliwości
Trzymam kciuki żeby Ci się udało z tego wyjść obronną ręką

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 17:50   #396
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
A jak ma się niby odciąć? To chyba dobrze ze ma trening i inne różne zajęcia, głupoty jakieś piszesz.

Moim zdaniem radzisz sobie całkiem nieźle, każdemu z nas łatwo pisać ale ja wiem jak to jest, robiłam identycznie jak ty

Może to banalne ale czas leczy rany, nie za tydzień, nie za miesiąc ale na pewno pewnego dnia obudzisz się i znowu świat będzie piękny !
Jak? Ograniczyć facebooka TYLKO do posiadania jej w znajomych (a i usunąć, w końcu ona fair nie grała wobec niego), usunąć numery gg, telefonu, adresy mailowe ze skrzynki, usunąć zdjęcia, tapety, jak są jakieś bardziej sentymentalne pamiątki to się pozbyć.
A dlaczego to mówię? Bo miałem IDENTYCZNĄ sytuację jak autor. I dopiero gdy to zrobiłem, i zająłem się treningami/pasjami/spotkaniami z ludźmi, czułem się prawdziwie wolny i leczyłem się. Wcześniej zbyt dużo rzeczy przypominało i kusiło by napisać do byłej. A i tak potrafiła po roku czasu od zerwania napisać, że w sumie to ona nie zdradziła mnie, tylko została zgwałcona. A do łóżka do niego sama oczywiście weszła, przytulać też się przytulała, do czego się przyznała. Oczywiście później kontakty miała z nim nad wyraz dobre. Pomijam kwestię, jak bardzo manipulowała mną i moimi uczuciami wcześniej, co zresztą również jej się wymskło Ot, na niektóre osoby trzeba noża - by się od nich odciąć CAŁKOWICIE.

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Przykro się czyta ten wątek. Dużo osób na Ciebie naskoczyło nie po to żeby Ci dokopać ale pomóc. Być może niejedna jeszcze taka sytuacja Ci się trafi zanim znajdzie tą jedną jedyną dlatego masz nauczkę: nie angażuj się AŻ tak i nie zamykaj przed innymi.
3 lata to wystarczający czas, by być super-zaangażowanym. Ot autor miał pecha do partnerki.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30

Edytowane przez Leszy
Czas edycji: 2013-12-17 o 17:51
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 19:45   #397
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
3 lata to wystarczający czas, by być super-zaangażowanym. Ot autor miał pecha do partnerki.
Angażowanie się może być ok pod warunkiem że widzi się też świat po za tym kimś. NIGDY nie ma się pewności że dożyje się starości z tą drugą osobą. A jeśli się z kimś po kilku latach rozstaje zostaje tylko pustka i żal. Przeważnie jest ciut lżej gdy się ma przyjaciół, pasję (wszystko zależy jaki się ma charakter)
I nigdy nie można się uzależnić od drugiej osoby. W miarę możliwości żyć razem ale mieć swoją jakąś odskocznię żeby się potem nie obudzić z ręką w nocniku

Stary 2013-12-17, 19:52   #398
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Angażowanie się może być ok pod warunkiem że widzi się też świat po za tym kimś. NIGDY nie ma się pewności że dożyje się starości z tą drugą osobą. A jeśli się z kimś po kilku latach rozstaje zostaje tylko pustka i żal. Przeważnie jest ciut lżej gdy się ma przyjaciół, pasję (wszystko zależy jaki się ma charakter)
I nigdy nie można się uzależnić od drugiej osoby. W miarę możliwości żyć razem ale mieć swoją jakąś odskocznię żeby się potem nie obudzić z ręką w nocniku
Zgadzam się z tym w 100% Choć ja wyznaję zasadę, że do każdego związku podchodzę optymistycznie. Nie będę sobie wyrabiał negatywnej opinii o kobietach, bo miałem pecha spotkać akurat te niestabilnie emocjonalnie

Stary 2013-12-17, 20:11   #399
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
A my to myślisz, z księżyca sobie nasze rady wzieliśmy? Nikt oprócz Was nie był w takiej sytuacji? Zapewniam Cię, że niestety nie jest tak pięknie.
I nie, nie radzi sobie nieźle. To że robiłaś podobnie naprawdę nie znaczy, że to dobra droga.

Wysłane z mojej el dziewiątki
Stary 2013-12-18, 16:43   #400
nairdazalg
Raczkowanie

Mnie w ogóle nie kusi, żeby się do niej odezwać bo wiem, że już nic dla niej nie znaczę
Byłem zaangażowany w 100% pisałem Wam wcześniej o moich planach. Miałem świat poza nią tutaj w mieście głównie treningi praktyki i uczelnia. Jednak całe weekendowe wieczory poświęciłem jej, a gdy się nie widzieliśmy co było rzadkością to czymś się zajmowałem jakiś basen czy się z kimś zobaczyłem. Nie żałuje, że się oddałem jej w całości. Dystans tutaj nie wchodził w grę skoro myślałem, że to na stałe to dlaczego się z czymś ukrywać. Była moim całym życiem wszystko inne to dodatek. Zresztą byliśmy już trochę ze sobą i nigdy mi nie dała powodów, że odejdzie, że pójdzie do lepszego. Mówiłem jej poznasz lepszego to uciekniesz nie będziesz całe życie z jednym mną. Jak to słyszała to była bardzo smutna i zła. Zresztą ona do tej pory miała charakter i obraz bardzo stabilnej dziewczyny. Lubi być podrywana jak za nią wszyscy latają, ale widać było, że w głowie jej jestem tylko ja. Taka sytuacja. Pewnie za rok spotkam ją z nim w pełni szczęśliwą i może gdy ostudzą się uczucia to będę mógł z nią porozmawiać jak kiedyś bez nadziei. Myślę, że gdy będzie sama to może spróbuje 'przypadkiem' pojawić się w jej życiu pokazać się z lepszej strony sprawdzić czy ona dojrzała etc i może wtedy coś się uda. W końcu jesteśmy dla siebie pierwszą miłością. Tylko mnie nie krytykujcie za tą myśl, nie liczę specjalnie na to po prostu myślę jakie mam marzenie. Być może tego kogoś kiedyś spotkam albo coś się zmieni i moje marzenie się zmieni.

Pozdrawiam i dzięki za komentarze. Będę Was tutaj informował jak sytuacja się przedstawia w dalszym ciągu na bieżąco
Stary 2013-12-20, 17:21   #401
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Zgadzam się z tym w 100% Choć ja wyznaję zasadę, że do każdego związku podchodzę optymistycznie. Nie będę sobie wyrabiał negatywnej opinii o kobietach, bo miałem pecha spotkać akurat te niestabilnie emocjonalnie
Jakbyśmy mieli patrzeć pesymistycznie to po kiego się wiązać
Chyba że to mają być przeloty tylko
Cytat:
Tylko mnie nie krytykujcie za tą myśl, nie liczę specjalnie na to po prostu myślę jakie mam marzenie. Być może tego kogoś kiedyś spotkam albo coś się zmieni i moje marzenie się zmieni.
Za wcześnie żeby podejmować decyzje, za wcześnie żeby myśleć o następnej miłości bo to wszystko za świeże. Za jakąś chwilkę przestaniesz mieć aż taki żal do Niej, przestaniesz aż tak rozpamiętywać, tak naprawdę nigdy Jej nie zapomnisz ale emocje ucichną i będzie lepiej.
Nie można pstryczkiem wyłączyć wspomnień i pragnień. Daj sobie czas,przecierpisz to i będzie lepiej. Ważne żebyś się nie zamykał na ludzi bo może Cię ominąć coś ważnego a Ty rozpamiętując Ją nawet tego nie zauważysz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-20, 17:32   #402
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak? Ograniczyć facebooka TYLKO do posiadania jej w znajomych (a i usunąć, w końcu ona fair nie grała wobec niego), usunąć numery gg, telefonu, adresy mailowe ze skrzynki, usunąć zdjęcia, tapety, jak są jakieś bardziej sentymentalne pamiątki to się pozbyć.

Tak ale wcześniej osoba pisała że ma dać sobie spokoj z trenignami i wszystkim innym i się odciać od niej. Co do fb to ja też radzę usunąć ją ze znajomych, niby głupie ale naprawde pomaga.
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 18:54   #403
nairdazalg
Raczkowanie

Słuchajcie dochodzą mnie skrajnie różne opinie na temat 'przyjaciela' mojej byłej. Jedni mi mówią, ze to w porządku chłopak każdy go lubi nigdy nie odmówi pomocy bardzo wesoły. Drudzy mi mówią, że jest fałszywy, zakłamany, "inteligentny amant" i nawet spotkałem się, z opinią, ze zdradzał swoja byłą gdzie moja mi zawsze opowiadała, że był dla niej bardzo dobry, a ona go źle traktowała. Nie wiem jak jest. Uważacie, że nie powinienem się w to wtrącać i sprawdzać chłopaka ? Odciągnijcie mnie o tych nalotów głupich myśli, żeby tych wątpliwości się pozbyć i wybadać człowieka. Może ze względu na to, że ona jest dla mnie ważna powinienem coś zrobić ?

Tęsknie za nią przychodzi mi myśli, żeby do niej napisać lub zadzwonić zapytać jak u niej. Myślę, że może chociaż do siostry zadzwonię żeby mi powiedział co u niej. Pewnie dobrze, ale martwię się nie dość że zawsze się czuje za nią odpowiedzialny to po taki okresie czasu nagłe urwanie kontaktu jest trudne. Chciałbym z nią porozmawiać jak kiedyś szczerze tylko to chyba nie możliwe skoro ona mnie okłamywała "bo co miałam Ci powiedzieć".

Sory jeśli znów pisze głupoty mam takie przemyślenia a ten temat tutaj jest dla mnie ważną wskazówką w postepowaniu. Komu jak nie wiem i kogo jak nie Was mam pytać
Stary 2013-12-21, 19:00   #404
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Masz zapędy na stalkera Daj jej spokój.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 19:22   #405
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;44253964]Masz zapędy na stalkera Daj jej spokój.[/QUOTE]

Dokładnie. Jeszcze trochę i zacznę jej współczuć, bo się dziewczyna nie uwolni od pierwszego chłopaka

Poważnie, daj jej już święty spokój.

Stary 2013-12-21, 20:31   #406
Linea86
Raczkowanie

Cytat:
Słuchajcie dochodzą mnie skrajnie różne opinie na temat 'przyjaciela' mojej byłej. Jedni mi mówią, ze to w porządku chłopak każdy go lubi nigdy nie odmówi pomocy bardzo wesoły. Drudzy mi mówią, że jest fałszywy, zakłamany, "inteligentny amant" i nawet spotkałem się, z opinią, ze zdradzał swoja byłą gdzie moja mi zawsze opowiadała, że był dla niej bardzo dobry, a ona go źle traktowała. Nie wiem jak jest. Uważacie, że nie powinienem się w to wtrącać i sprawdzać chłopaka ? Odciągnijcie mnie o tych nalotów głupich myśli, żeby tych wątpliwości się pozbyć i wybadać człowieka. Może ze względu na to, że ona jest dla mnie ważna powinienem coś zrobić ?
Przyjmij do wiadomości,że to jej CHŁOPAK Nie rozumiem po co o niego rozpytujesz??? Sensacji szukasz?? Dlaczego nie potrafisz uwierzyć tej grupie osób która mówi, że to dobry chłopak ...??Pamiętaj,że ludzie mówią czasem to co chcesz usłyszeć bo nie chcą Ci robić przykrości Ja bym się mocno wkurzyła gdyby do mnie odzywał się były i próbował mieszać mi w związku...
Taco wyżej dobrze napisał/a...bo to co robisz jest dziwne...
Linea86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 20:36   #407
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

czytam ten wątek i się zastanawiam.... gdzie ty chłopie masz jaja?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 20:44   #408
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:

Tęsknie za nią przychodzi mi myśli, żeby do niej napisać lub zadzwonić zapytać jak u niej. Myślę, że może chociaż do siostry zadzwonię żeby mi powiedział co u niej. Pewnie dobrze, ale martwię się nie dość że zawsze się czuje za nią odpowiedzialny to po taki okresie czasu nagłe urwanie kontaktu jest trudne. Chciałbym z nią porozmawiać jak kiedyś szczerze tylko to chyba nie możliwe skoro ona mnie okłamywała "bo co miałam Ci powiedzieć".

Sory jeśli znów pisze głupoty mam takie przemyślenia a ten temat tutaj jest dla mnie ważną wskazówką w postepowaniu. Komu jak nie wiem i kogo jak nie Was mam pytać
Nie rób nic. Wiem że ciężko, ale zobaczysz, że to Ci potem zaprocentuje. Musisz zamknąć ten rozdział.

Stary 2013-12-21, 20:46   #409
Zenobia_87
Raczkowanie

Jeśli ktoś zaczyna Ci opowiadać o jej chłopaku ucinaj rozmowę albo powiedz, że Cię to nie interesuje. To jej życie, jej wybory a teraz nie jesteś już częścią jej życia więc daj sobie spokój. Dokonała wyboru świadomie, okłamywała Cię dlatego daruj sobie zabawę w detektywa tak samo jak telefon do siostry bo to przegięcie.
A jak Cię bardzo kusi żeby do niej dzwonić to wykasuj jej numer i jej siostry również.
Zenobia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 20:52   #410
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Masakra, jak grochem o ścianę. A dziewczyna teraz będzie miała byłego na głowie, bo ten sobie stwierdził, że teraz będzie się o nią martwił i jej odpowiednich chłopaków dobierał.
Naprawdę, to już dawno zrobilo się żałosne.

Stary 2013-12-22, 16:54   #411
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nie rób nic. Wiem że ciężko, ale zobaczysz, że to Ci potem zaprocentuje. Musisz zamknąć ten rozdział.
im szybciej tym lepiej.
Jak już ktoś wcześniej napisał to nawet jeśli by wróciła do Ciebie to nigdy już nie będzie tak samo.

Rozumiem że łapiesz się wszystkiego żeby wróciła ale to nie jest dobry pomysł. Zrozumiesz to kiedyś

Stary 2013-12-22, 19:05   #412
nairdazalg
Raczkowanie

Potrzebuje znów waszej pomocy. Dziś trochę wydarzeń.
Znajomy wysłał mi zdjęcie z jej strony, które świeżo wstawiła z zakupów jak całuje swojego nowego faceta. Zaraz po tym spotkałem jej siostrę. Miała do mnie pretensje wraz z jej mamą, że w ogóle do niej nie dzwonie i nie pisze - nie walczę. Pokazałem jej te zdjęcia i było po temacie. Jej siostra powiedziała mi, że jej i jej mamie moja ex powiedziała dziś jak pytały rano o sytuację ze mną, że ja się do niej nie odzywam nie pisze nie dzwonie. Obwiniła mnie, że zerwałem kontakt...

Cały dzień oczywiście popsuty. Przed chwilą wszedłem na fb i dostałem od niej wiadomość cytuje "czesc, co u Ciebie? mam Twoja zielona bluze jakos bym Ci oddala ja". Zatkało mnie. Nie wiem co myśleć. Co ja mam zrobić ? Odpisać czy co ? Kompletnie nie mam pojęcia.

Podejrzewam, że bluza jest pretekstem do zapytania mnie co tam dla uspokojenia własnego sumienia i świętego spokoju skoro ją rano zaatakowali o mnie. Tak mi się wydaję bo niby dlaczego nagle pyta co u mnie i wyjeżdża mi z bluzą ?

Dodam tylko, że tej bluzy strasznie nie lubię ona o tym wie. Nigdy jej nie założyłem nawet jak mnie prosiła i wzięła sobie bo jej się bardzo podobała i w niej nawet chodziła czasem do szkoły.
Może ta bluza jest sygnałem nie chce mieć nic z Tobą wspólnego (żadnej rzeczy po mnie).

Ratujcie mam mętlik tylko proszę bez jazd, że rozkminiam nie przejdę obok tej sytuacji obojętnie zlewając to jak leci.
Stary 2013-12-22, 19:19   #413
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Może ona chce wszystko dopiąć na ostatni guzik, a może nie chce denerwować nowego chłopaka tym, że trzyma Twoje rzeczy.
A matka i siostra albo są nieświadome co się naprawdę stało i usłyszały od niej jakąś bajeczkę, albo są po prostu nienormalne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-22, 19:23   #414
Olvnia
Zadomowienie

Chłopie,Twoja była to po prostu zwykła,niestabilna emocjonalnie kłamczucha,która Cię zwodziła,przystawiała rogi a teraz rodzinie wciska jakieś bajeczki,żeby się wybielić,dlaczego nie możesz tego po prostu przyjąć do wiadomości i skończyć te rozkminy,które do niczego nie prowadzą?
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 19:24   #415
nairdazalg
Raczkowanie

Na pewno nie chodzi o denerwowanie nowego chłopaka.
Gdyby chciał mi oddać tylko te bluzę bez zbędnego kontaktu ze mną oddała by mi ją prze kogoś czy po prostu przyniosła czy coś.

Siostra i mama są nieświadome chyba nie rozumieją zbytnio sytuacji z tym nowym facetem. Bajeczki chyba też słyszą takie jak te, że nie pisze nie dzwonie czyli nie walczę.

Napisałem tutaj głownie, żebyście mi doradzili co z tą wiadomością. Co zrobić ?

Edytowane przez nairdazalg
Czas edycji: 2013-12-22 o 19:25
Stary 2013-12-22, 19:27   #416
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Gdyby chciał mi oddać tylko te bluzę bez zbędnego kontaktu ze mną oddała by mi ją prze kogoś czy po prostu przyniosła czy coś.

Siostra i mama są nieświadome chyba nie rozumieją zbytnio sytuacji z tym nowym facetem. Bajeczki chyba też słyszą takie jak te, że nie pisze nie dzwonie czyli nie walczę.

Wiadomość olać,kontakt urwać. Nie rozumiem jednak po co pytasz,skoro i tak nas nie posłuchasz i dalej będziesz się przed nią płaszczył i robił z niej świętą.
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 19:35   #417
Linea86
Raczkowanie

Haha odpisz jej że Tobie ta bluza się kojarzy z nią a nie chcesz mieć w domu nic co ją przypomina ;D
Linea86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 19:42   #418
nairdazalg
Raczkowanie

Dobre ^^
Stary 2013-12-22, 19:43   #419
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linea86 Pokaż wiadomość
Haha odpisz jej że Tobie ta bluza się kojarzy z nią a nie chcesz mieć w domu nic co ją przypomina ;D
przecież to takie płaczliwe i żenujące....
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 19:44   #420
Zenobia_87
Raczkowanie

Cytat:

Nie odpisywać na wiadomość. Zablokować ją na fb i problem z pisaniem sam się rozwiąże. A co myśli jej matka i siostra nie Twój problem. Ona robi z siebie święta przed nimi a z Ciebie tego złego co nie pisze i nie walczy o nią.
Rodzina pewnie ją ścinie pytaniami więc napisała do Ciebie pod pretekstem oddania bluzy. Jakby chodziło tylko o bluzę to nie pisałaby. Może ją odesłać bez pisania do Ciebie.
Zenobia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości