Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-22, 18:22   #2341
szann
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Psorka, edytuj nazwisko lekarza w poście - zamień na inicjały

Witaj

też jestem przed, co czytałas pewnie stronę/dwie temu także zapraszamy do naszego gronaa
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 18:26   #2342
koteczka18
Wtajemniczenie

Kurde z tego wychodzi ze tylko ja przed konsultacja nawet..... :/ Baaa nadal sianko zbieram. .. Masakra jakas... chyba zacisne pasa na maxa bo nie wytrzymam dłużej wrrr....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-22, 18:37   #2343
psorka
Zadomowienie

Szann - dzieki za wskazowke i przywitanie Edytowalam.

Koteczka18 - bedzie dobrze.
psorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 18:44   #2344
szann
Zakorzenienie

koteczka, nie maartw się, ja też czekam CIERPLIWIE
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:03   #2345
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
koteczka, nie maartw się, ja też czekam CIERPLIWIE
Oj Szann ty juz w lutym zaczynasz działać A ja mam nadzieje ze w lutym bede wiedziala na czym stoje

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-22, 19:04   #2346
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez psorka Pokaż wiadomość
Szann - dzieki za wskazowke i przywitanie Edytowalam.

Koteczka18 - bedzie dobrze.
witaj mamy op.tego samego dnia
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:09   #2347
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
witaj mamy op.tego samego dnia
agataka1979 - o kurczaki! znalazlam moja cycterminmate juz pierwszego dnia
cudnie!
Stary 2013-12-22, 19:14   #2348
agataka1979
Rozeznanie

[QUOTE=psorka;44262699]agataka1979 - o kurczaki! znalazlam moja cycterminmate juz pierwszego dnia
cudnie![/QUOTE

agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:45   #2349
psorka
Zadomowienie

Zastanawiam sie, czy powiedziec tesciowej o op.
Mieszkamy dosyc blisko i bedzie podejrzane, kiedy bede nieczynna ... No wlasnie - jak dlugo bede nieczynna? I czy w ogole nic nie mozna robic po?
Bede z dziecmi w domu i zastanawiam sie, czy nie lepiej je sprzedac do mojej mamy, ktora wie o wszystkim, na pare dni. No wlasnie - na ile? Mama ma ograniczona cierpliwosc dla maluchow...

Starcza mi 2 tygodnie, zeby np jezdzic autem do pracy??
Jak to bylo z Wami?
Stary 2013-12-22, 19:57   #2350
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Mieszkamy dosyc blisko i bedzie podejrzane, kiedy bede nieczynna ... No wlasnie - jak dlugo bede nieczynna? I czy w ogole nic nie mozna robic po?
Bede z dziecmi w domu i zastanawiam sie, czy nie lepiej je sprzedac do mojej mamy, ktora wie o wszystkim, na pare dni. No wlasnie - na ile? Mama ma ograniczona cierpliwosc dla maluchow...

Jak to bylo z Wami?

Witaj

Mogę podpowiedziec coś na świeżo bo jestem troszkę ponad trzy tygodnie po. Oczywiście każdy przechodzi to inaczej . Bol po cesarce dla mnie dużo gorszy . Mama pomagała mi przy dzieciach przez 9 dni. Za kierownicę spokojnie mozna wsiąść po 2 tygodniach ale jazda manualem sprawiała mi trudności , więc przesiadlam się do automatu. Ogólnie ja przeszłam wszystko dosyć lekko więc życzę Ci żebyś miała tak jak ja
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:05   #2351
mito87
Raczkowanie

ja jezdzilam samochodem 2 tyg po...wczesniej nawet ciezko bylo mi to sobie wyobrazic...pierwszy tydzien nawet nycie wlosow w sposob tradycyjny graniczylo z cudem... Kochane mam pytanie...czy Wy czyms smarujecie blizny..? ja nie smaruje ale moze trzeba...chyba dosyc ladnie mi sie to goi,dodalam jakies zdjecia..mam tylko malego siniaka na jednej z piersi ktory uparl sie i noe chce zniknac...:/... heh mialam nadZieje ubrac na sylwestra sukienkie harve leger,ktora dostalam w prezencie na urodziny...ale nic z tego...sukienka mega obcisla..cycki sztywne i nieruchome,po srodku autostrada niemal 3 pasmowa i wygladam w tej sukience jakbym biustu nie miala...a szkoda bo kiecka petrada . Nie wiem jak dodac tu zdjecie...wstawilabym...
mito87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:07   #2352
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak to bylo z Wami?
Allo witaj
W jakim wieku masz dzieci? Jaki kontakt z teściowa, chodzi mi o to jakiej reakcji możesz sie spodziewać, czy zatrzyma ta wiadomość dla siebie? Większość z nas nie mówiła rodzinie, niektóre żałowały, ze powiedziałay licząc na wsparcie...

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-12-22 o 20:12
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:10   #2353
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Allo witaj
W jakim wieku masz dzieci?
7 (sierpniowy) i 2 (marcowy)
Stary 2013-12-22, 20:12   #2354
mito87
Raczkowanie

Cytat:
7 (sierpniowy) i 2 (marcowy)
Kochana na pierwsze dni moze daj pod opieke dzieciaki babci...ja bym tak zrobila...chociaz na pierwsze 3 dni
mito87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:16   #2355
Kachuula
Zadomowienie

Moja mama chociaż była przeciwna ( poprostu bała się o mnie ) Teraz jest zachwycona jak jej córeczka jest szczęśliwa ze ma cycunie
Stary 2013-12-22, 20:18   #2356
psorka
Zadomowienie

dzieci nie sa wielkim problem. ladnie sie dogaduja .... czasem....
najbardziej chodzi mi o czynnosci wkoło nich - czyli chocby gotowanie... pewnie nie ma co na to liczyc przez pierwsze tygodnie?

No bo kąpac bedzie TZ. Kolacje tez moze robic. Ale przez wiekszosc dnia bedzie w pracy... A ja - nauczyciel - bede miala akurat ferie....

Taaaa... dylematy...

I zastanawiam sie, czy ferie starcza, czy moze brac L4... Lekarz powiedzial, ze owszem, wystawia, ale na pieczatce bedzie, ze od plastyka.... hmmm....

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mito87 Pokaż wiadomość
Kochana na pierwsze dni moze daj pod opieke dzieciaki babci...ja bym tak zrobila...chociaz na pierwsze 3 dni
No, tyle to moja mama z nimi wytrzyma chyba
Stary 2013-12-22, 20:20   #2357
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Przy 2 latku po 3 dniach bedzie ciężko coś zrobi . Tydzień to minimum
Stary 2013-12-22, 20:23   #2358
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Moja mama chociaż była przeciwna ( poprostu bała się o mnie ) Teraz jest zachwycona jak jej córeczka jest szczęśliwa ze ma cycunie
Moja mama tez nie miala piersi i jak jej powiedzialam, co zamierzam zrobic, to zaskoczyla mnie jej odpowiedz - ze bdb robie i ze w pelni mnie rozumie

Fajnie miec takie wsparcie!

Moja przyjaciolka to z kolei chcialaby zmniejszyc .... takie ma duze... szczesciara...

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Przy 2 latku po 3 dniach bedzie ciężko coś zrobi . Tydzień to minimum
O mamo.... Czyli jednak musze powiedziec tesciowej. Zwlaszcza, ze ten moj mlody to nie jest aniolek.... A przeciez nie moze spedzic tygodnia przed tv... Chyba ze....
Stary 2013-12-22, 20:26   #2359
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieci nie sa wielkim problem. ladnie sie dogaduja .... czasem....
najbardziej chodzi mi o czynnosci wkoło nich - czyli chocby gotowanie... pewnie nie ma co na to liczyc przez pierwsze tygodnie?

No bo kąpac bedzie TZ. Kolacje tez moze robic. Ale przez wiekszosc dnia bedzie w pracy... A ja - nauczyciel - bede miala akurat ferie....

Taaaa... dylematy...

I zastanawiam sie, czy ferie starcza, czy moze brac L4... Lekarz powiedzial, ze owszem, wystawia, ale na pieczatce bedzie, ze od plastyka.... hmmm....

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

No, tyle to moja mama z nimi wytrzyma chyba
Moje dzieci ma 9 i 2 , maz wziął urlop zeby młodsza sie zając bo nie dała bym sobie z nią zbytnio rady choć czułam sie po operacji naprawde dobrze, to samo po cesarce. Od razu starałam sie coś robić ale w rękach jest po prostu niemoc, duzo rzeczy nie wolno robić, jeszcze więcej sie nie da, nie ugotujesz samodzielnie obiadu, nie należysz na talerze, nie przebierzesz dziecka... Ja 4dnia umylam sama głowę, 5pokroilam jajka do sałatki i ogórki ale czajnika bym nie podniosła. Generalnie pierwszy tydzień duzo odpoczywalam, leki brałam tylko z rana na rozruch i przed snem, spałam bardzo dobrze całe noce
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:30   #2360
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Moja mama tez nie miala piersi i jak jej powiedzialam, co zamierzam zrobic, to zaskoczyla mnie jej odpowiedz - ze bdb robie i ze w pelni mnie rozumie

Fajnie miec takie wsparcie!

Moja przyjaciolka to z kolei chcialaby zmniejszyc .... takie ma duze... szczesciara...

U mnie dużo koleżanek chce zrobić , te najbliższe jak zobaczyły moje panienki to oszalały , jednej nawet nasza forumowiczka odstapila konsultację u mojego lekarza ( dzięki Anatomka) Dziewczyny męczą teraz swoich mężów o kaskę . Mój Mężuś na szczęście widział ze jest to dla mnie ważne i się zgodził

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Moje dzieci ma 9 i 2 , maz wziął urlop zeby młodsza sie zając bo nie dała bym sobie z nią zbytnio rady choć czułam sie po operacji naprawde dobrze, to samo po cesarce. Od razu starałam sie coś robić ale w rękach jest po prostu niemoc, duzo rzeczy nie wolno robić, jeszcze więcej sie nie da, nie ugotujesz samodzielnie obiadu, nie należysz na talerze, nie przebierzesz dziecka... Ja 4dnia umylam sama głowę, 5pokroilam jajka do sałatki i ogórki ale czajnika bym nie podniosła. Generalnie pierwszy tydzień duzo odpoczywalam, leki brałam tylko z rana na rozruch i przed snem, spałam bardzo dobrze całe noce

Amorcio ma rację , wyjęcie szklanki z szafki , ukrojenie chleba czy podniesienie czajnika wydaje się wtedy wyczynem nie do pokonania
Stary 2013-12-22, 20:52   #2361
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ja jezdzilam samochodem 2 tyg po...wczesniej nawet ciezko bylo mi to sobie wyobrazic...pierwszy tydzien nawet nycie wlosow w sposob tradycyjny graniczylo z cudem... Kochane mam pytanie...czy Wy czyms smarujecie blizny..? ja nie smaruje ale moze trzeba...chyba dosyc ladnie mi sie to goi,dodalam jakies zdjecia..mam tylko malego siniaka na jednej z piersi ktory uparl sie i noe chce zniknac...:/... heh mialam nadZieje ubrac na sylwestra sukienkie harve leger,ktora dostalam w prezencie na urodziny...ale nic z tego...sukienka mega obcisla..cycki sztywne i nieruchome,po srodku autostrada niemal 3 pasmowa i wygladam w tej sukience jakbym biustu nie miala...a szkoda bo kiecka petrada . Nie wiem jak dodac tu zdjecie...wstawilabym...
Wstaw zdjęcia sukienki
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:03   #2362
gosiek78
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki Wszystkim nowym cycolinkom gratulacje

Ależ gonicie! Trochę mnie nie było i nie mam szans nadrobić

Pochwalę się tylko, że dzisiaj wybrałam się z mężusiem na przedświąteczne zakupy - oczywiście do sklepów z bielizną
Mierzyłam koszulki i staniczki soft, kurczę jakie to przyjemne uczucie gdy wszystko tak pięknie leży Jakże ja żałuję, że tak późno zrobiłam tę operację
Nie wiem co ostatecznie kupił- dowiem się za dwa dni to później wstawię fotki.
Byłam na konsultacji 9 grudnia i doktorek powiedział, że wszystko w porządku. Na blizny mam silikonowe plasterki, nawet pozwolił mi nosić już staniczki z fiszbinami, byle by były dobrze dopasowane
Stary 2013-12-22, 21:13   #2363
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michasiax Pokaż wiadomość

Jestem zadowolona , bo zrobiłam już wszystkie badania i zaczynam przebierać nóżkami bo już tylko 3 tygodnie zostało

Wysłane z mojego GT-N7100
O to malutko już Fajne to oczekiwanie

Cytat:
Witajcie,
jestem tu po raz pierwszy, ale od paru tygodni czytam to forum. Oczywiscie, jest tego tyle, ze nie dalam rady przeczytac wszystkiego, ale jaka to dla mnie kopalnia wiedzy i motywacji!!!!

Jestem jeszcze 'przed' zabiegiem, ktory odbedzie sie 4 lutego u dr A.Ś. w Bydgoszczy.

Moje wymiary to 170cm wzrostu, 56kg, pod biustem 70 (w porywach do 67), a w biuscie... hm... no coz, nie ma co mierzyc, bo wlasciwie same sutki
I wlasnie dlatego zdecydowalam sie na zabieg. Dosyc juz mam pancernych stanikow, ktore albo duszą, albo podchodzą do gory przy podniesieniu rąk.

Mam 36 lat, meza, dwoje dzieci i uwazam, ze teraz czas na to, by spelnic swoje marzenie - chce miec piersi.

Wkladki, jakie zaproponowal mi lekarz to 275cc Allergan okragle. Pod miesien, bo gruczolu u mnie jak na lekarstwo. Lekarz mowi, ze wyjdzie duze B, male C. Jak to widzicie? Mi by male C w zupelnosci wystarczylo. Mieszkam w malej miejscowosci i w dodatku ucze w szkole. Nie chce, by bylo widac roznice. Chcialabym uzyskac taki efekt z zewnatrz, jaki jest w 'nadmuchanym' na maksa staniku. Pamelą być nie chcę, bo przy mojej budowie to by bylo nienaturalne. Ale marze o tym, by moc bez skrepowania zalozyc sukienke czy koszulke na ramiaczkach; by latem nie zgniatac piersi stanikiem z wielka gąbką; by mieć dekolt; by móc załozyc ladny miekki stanik...

I chcialabym tutaj sie u Was zadomowic i znalezc bratnie dusze, ktore dadza mi sile wytrwac do lutego. Ciagle nachodza mnie watpliwosci. Mąż nie chce, bym robila te operacje. Nie rozumie, dlaczego 'wywalam' pieniadze.
Dlatego potrzebuje wsparcia od osob, ktore same przez to przechodza/przeszly.

Nie boje sie samego zabiegu. Przeszlam 2 cesarki - przy mojej budowie moje olbrzymie dzieci za diabla nie daly rade wyjsc naturalnie. Wiem, co to ból - po cesarce jest koszmarnie.
Ale lekarz mowi, ze bedzie GORZEJ....(?) I tego sie wlasnie balam, ale jak sobie poczytalam Wasze relacje, jestem zdumiona, ze ten bol tak dlugo nie trwa. I to daje mi sile.

Ale sie rozwinelam na dzien dobry... Juz koncze, zeby nie zanudzac.

Jeszcze raz - witajcie
Jeśli przeszłaś 2 cesarki to jak wszystko będzie tak jak ma być to bez problermu sobie poradzisz!!! Ja też miałam cc i wiem jaka to ogromna różnica Będzie dobrze!

Kieckę kupiłam W Orsay, nie spodziewałam się. W new look były piękne ale na mój wzrost są za tyłek ledwo i tak mnie to irytuje, że już mi się przez to początkowo nie chciało dalej chodzić! Bershka, Stradivarius to samo. W Orsay jest idealna, bardzo krótka ale nie za pośladki! I ma spoooory dekolt
Do tego mąż mi wziął buty w new look śliczne i jeszcze były na wyprzedaży więc kosztowały 60zł i... moje marzenie - kozaczki za kolano czarne :sm ikolaj2:

Shereze... patrzyłam na te pończochy ale niestety... nie na moje uda i poza tym gdzie Wy w takich chodzicie? Ale są piękne
Stary 2013-12-22, 21:32   #2364
jaccom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Philipa Pokaż wiadomość
Fotki wrzuce w poniedziałek jak będę już po pierwszej kontroli. Do tego czasu mam zabronione zdejmowanie biustonosza
Philipa fajnie,że też masz okrąglaki sebbin
Na którą godzinę masz być u doktorka? ja na 9 rano jutro ))
Stary 2013-12-22, 21:37   #2365
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość

Jeśli przeszłaś 2 cesarki to jak wszystko będzie tak jak ma być to bez problermu sobie poradzisz!!! Ja też miałam cc i wiem jaka to ogromna różnica Będzie dobrze!

Kieckę kupiłam W Orsay, nie spodziewałam się. W new look były piękne ale na mój wzrost są za tyłek ledwo i tak mnie to irytuje, że już mi się przez to początkowo nie chciało dalej chodzić! Bershka, Stradivarius to samo. W Orsay jest idealna, bardzo krótka ale nie za pośladki! I ma spoooory dekolt
Do tego mąż mi wziął buty w new look śliczne i jeszcze były na wyprzedaży więc kosztowały 60zł i... moje marzenie - kozaczki za kolano czarne :sm ikolaj2:

Shereze... patrzyłam na te pończochy ale niestety... nie na moje uda i poza tym gdzie Wy w takich chodzicie? Ale są piękne
Kochana ja w nich chodze tylko do sukienek ktore kiedy stoję długością lekko je zakrywają.
W tych rozkloszowanych,elegancki ch z fajnym obcasem na platformie <3
Stojąc wyglądam jak w czarnych rajstopach takich seteczkach długich ale kiedy usiądę minimalnie widać wzór pończochy tzn.kawaleczek gołej nogi wychodzi ,w ruchu delikatnie tez sie pojawia tzn. Tylko kawałek gołej nogi
Świetne sa mega seksi,właśnie o to chodzi aby nie było ich całych widać wtedy nadawały by sie tylko do sypialni zaś w sukience krótkiej tracilo by tandeta.
Jutro ci walne fote i wyrzucę na forum,kupiłam nowa spódniczkę w tym stylu to obfoce przy okazji pończochy
Ok wrzucam zdjęcie koleżanki która je wynalazła,dół kiecki podniosła gdyby był puszczony nie było by widać podwiązek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (35,5 KB, 54 załadowań)

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-12-22 o 21:42
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:47   #2366
psorka
Zadomowienie

Cytat:

To znaczy, ze po cesarce jest gorzej?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki Wszystkim nowym cycolinkom gratulacje

Ależ gonicie! Trochę mnie nie było i nie mam szans nadrobić

Pochwalę się tylko, że dzisiaj wybrałam się z mężusiem na przedświąteczne zakupy - oczywiście do sklepów z bielizną
Mierzyłam koszulki i staniczki soft, kurczę jakie to przyjemne uczucie gdy wszystko tak pięknie leży Jakże ja żałuję, że tak późno zrobiłam tę operację
Nie wiem co ostatecznie kupił- dowiem się za dwa dni to później wstawię fotki.
Byłam na konsultacji 9 grudnia i doktorek powiedział, że wszystko w porządku. Na blizny mam silikonowe plasterki, nawet pozwolił mi nosić już staniczki z fiszbinami, byle by były dobrze dopasowane

No wlasnie jak to jest z tymi fiszbinami??? Bo moj lekarz mowi, ze z wkladkami to w ogole sie nie powinno nosic fiszbin.
Wytlumaczyl mi to w ten sposob, ze tkanka miedzy fiszbina a implantem sie przeciera i po jakims czasie implant moze spasc na dol, trzymac sie tylko na skorze i moze sie piers znieksztalcic... Co mowia inni lekarze?
Stary 2013-12-22, 21:56   #2367
yazmat
Rozeznanie

Cytat:
No wlasnie jak to jest z tymi fiszbinami??? Bo moj lekarz mowi, ze z wkladkami to w ogole sie nie powinno nosic fiszbin.
Wytlumaczyl mi to w ten sposob, ze tkanka miedzy fiszbina a implantem sie przeciera i po jakims czasie implant moze spasc na dol, trzymac sie tylko na skorze i moze sie piers znieksztalcic... Co mowia inni lekarze?
moj pozwala nosic po miesiacu - byle dobrze dopasowane
yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:57   #2368
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wyliczanka na dziś :

Michasiax 15.01. - 24
Iloona79 20.01. - 29
Agulka2000 20.01. -29
Angelika666honey 25.01. - 34
Natalka mjegd 27.01. 36
Agataka1979 04.02. - 45
Psorka 04.02. - 45
Madlen666 17.02. - 58
Krokus26 17.02. - 58

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
To znaczy, ze po cesarce jest gorzej?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Witam nową przyszłą Cycolinkę
Dodałam Cię do wyliczanki
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:59   #2369
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś :

Michasiax 15.01. - 24
Iloona79 20.01. - 29
Agulka2000 20.01. -29
Natalka mjegd 27.01. 36
Agataka1979 04.02. - 45
Psorka 04.02. - 45
Madlen666 17.02. - 58
Krokus26 17.02. - 58

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

45??? Tylko tyle???? Jak zobaczylam na wlasne oczy, to sie pieknie zrobilo! Dzieki wielkie!!!!
Stary 2013-12-22, 22:10   #2370
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

wstawiaj fotki
Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś :

Michasiax 15.01. - 24
Iloona79 20.01. - 29
Agulka2000 20.01. -29
Natalka mjegd 27.01. 36
Agataka1979 04.02. - 45
Psorka 04.02. - 45
Madlen666 17.02. - 58
Krokus26 17.02. - 58

ale krótka się wyliczanka zrobiła

Co do fiszbin i implantów...Można nosić jeśli są dobrze dobrane. Mają leżeć idealnie pod biustem, nie mogą zachodzić na pierś i nie mogą leżeć niżej - w końcu fiszbiny mają za zadanie trzymać te cyce
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości