Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-22, 22:10   #2371
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Cytat:
Napisane przez psorka Pokaż wiadomość
45??? Tylko tyle???? Jak zobaczylam na wlasne oczy, to sie pieknie zrobilo! Dzieki wielkie!!!!
Proszę
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 22:11   #2372
AsieK8705
Raczkowanie

Cześć dziewczyny wstawiłam moje 8 dniowe pisklaki
Mam wrażenie, ze zaczynaja sie powoli układać.
Widać ze jeden szybciej puszcza

Tysiaczku , przepraszam ze tak późno
przepiękna choinka

Dziewczyny staram sie biegać po albumach
Juz oczopląsu dostaje od tych pięknych biustów

Schere pokazuj spódnice

Aniołku dobrze, ze juz zgoda u Ciebie i biust tez juz sie ułożył ładnie

Psorko witamy na forum
Ja jako świeży pacjent doradzam pomoc przy dzieciach przez conajmniej minimum 5 dni... Nie chodzi nawet o to, ze nic totalnie nie można zrobić, ale łatwo przeforsować...a tym samym cos zepsuć, a nie po to płacimy kilkanaście tysięcy zeby zepsuć to po 3 dniach...

Buzka

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 23:02   #2373
mito87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Wstaw zdjęcia sukienki
Wstawilam zdjecia sukienki.Ma zywo jest duzo ladniejsza niz na zdjeciach...
mito87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 23:20   #2374
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mito87 Pokaż wiadomość
Piękna jest, uwielbiam te sukienki. Ale myslalam że wstawisz zdjęcie sukienki na Tobie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 00:08   #2375
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mito87 Pokaż wiadomość
Sukienka śliczna ale czekam na zdjęcie twoje w sukience Piersi muszą w niej bosko wyglądać

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-23, 08:10   #2376
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
super Angeliczko! widzisz, od razu Ci MMK proponowałam

wgl to dzisiaj tu pustki, wszystkie jednak wybrałyśmy szmaty a ja przy garach
Ja do 2.00 siedziałam w garach , a dziiaj padam na pysk w pracy. Witam się ze wszystkimi Blackiem Energy w ręku

Wysłane z mojego GT-N7100
Stary 2013-12-23, 08:18   #2377
agataka1979
Rozeznanie

witam się

cóż za sen dziś mialam sniło mi sie ze usypiali mnie przed op. niestety z mizernym skutkiem,,,za cholere nie mogli nic nie dzialalo hyhy..w koncu sie obudzilam wiec nie wiem jaki był final

miłego dzionka zycze

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez michasiax Pokaż wiadomość
Ja do 2.00 siedziałam w garach , a dziiaj padam na pysk w pracy. Witam się ze wszystkimi Blackiem Energy w ręku

dzis tez mnie dzionek z Blackiem Energy czeka w pracy bo w nocy nie próżnowałam
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 08:19   #2378
michasiax
Rozeznanie

A jak życzę wszystkim kobitką z okazji Świąt zdrówka, szczęścia, pieniędzy, dużo dobrego sexu
Życzenia składam teraz bopo pracy jak zalegnę w garach to nie wiem czy będę miała czas zerknąć na forum.

Stary 2013-12-23, 09:41   #2379
gawisz
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny w zamieszaniu przedświątecznym jeszcze wpadam tu złożyć Wam zyczenia

Wszystkiego co dobre i piękne! Poczucia bycia kochaną przez bliskich i.. przez siebie samych sukcesów, spełnionych marzeń i słusznych decyzji.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 09:50   #2380
nieel
Raczkowanie

Dziewczyny jeżeli chodzi o fiszbiny to mówicie że stanik musi być dobrze dobrany, ale jak go dobrać? Za każdym razem jak się mierze wg instrukcji ;D to wychodzi mi co innego, już się nie mogę w tym połapać. Jaki ja mam stanik nosić jeżeli chodzi o rozmiar, czy ktoś by mógł mi doradzić patrząc na moje zdjęcia a nie na to ile mam ml wpakowane?
Stary 2013-12-23, 09:54   #2381
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
witam się
cóż za sen dziś mialam sniło mi sie ze usypiali mnie przed op. niestety z mizernym skutkiem,,,za cholere nie mogli nic nie dzialalo hyhy..w koncu sie obudzilam wiec nie wiem jaki był final
miłego dzionka zycze
Hahaha taka uparta z Ciebie sztuka? Mnie uśpili nawet nie wiem kiedy, wiec za bardzo nie bedziesz tam miała pola do popisu przy byciu przytomna zaczną z Tobą rozmawiać a w międzyczasie podadzą Ci narkoze chwila moment i śpiszpotem śmiesznie bo po wybudzeniu nie pamiętasz pierwszych 10-15 min ja np klocilam sie wtedy z lekarzem

Wy mi o przygotowaniach nawet nie piszcie...
Ja to jestem w taaaaakim lesie, ze szok.
Trochę wczoraj zrobiłam, to mi dzisiaj ręce odpadają:/ a jeszcze tyyyyle przede mną;( powoli może dam radę meczy mnie ta moja ograniczona sprawność, bo należę do tych co zwykle wszystko same robią i nie siedzą w miejscu dłużej niż 3 min, a tu co... :/ d**a blada

Jak byłam na zdjęciu szwów w sobote, to widziałam, ze jakaś dziewczyna była na zabieg. To sobie pomyślałam, ze akurat na święta będzie miała "ból":/ ale potem szybko sie ocknęłam, ze nie wszyscy sa takimi kurami domowymi jak ja dla niektórych święta to po prostu urlop

Miłego dnia kochane

Nieel a nie masz gdzieś babek od brafiterii u siebie w mieście? Tam Ci najlepiej dobiorą stanik i wymierza rozmiar

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!

Edytowane przez AsieK8705
Czas edycji: 2013-12-23 o 09:57
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:07   #2382
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nieel Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeżeli chodzi o fiszbiny to mówicie że stanik musi być dobrze dobrany, ale jak go dobrać? Za każdym razem jak się mierze wg instrukcji ;D to wychodzi mi co innego, już się nie mogę w tym połapać. Jaki ja mam stanik nosić jeżeli chodzi o rozmiar, czy ktoś by mógł mi doradzić patrząc na moje zdjęcia a nie na to ile mam ml wpakowane?
Ile masz pod biustem? Dla Ciebie pewnie 65 obwód albo i 60 ale te już ciężej spotkać no i miseczkę do tego dobierasz taka żeby przylegała dobrze do piersi, ale nie ściskala ich. Będzie to raczej większa miska niż ja mam bo i piersi masz większe, wiec cos koło G Fiszbiny muszą leżeć pod piersią, tak jakby na zgieciu piersi z ciałem nie mogą wchodzić na piersi, wiec zwróć uwagę na ich położenie wszędzie, żeby np. Też z boku dobrze leżały. No i na mostku, masz blisko piersi wiec pewnie u Ciebie sprawdza się lepiej staniki z niskim mostkiem

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2013-12-23 o 10:09
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:22   #2383
nieel
Raczkowanie

Cytat:
Ile masz pod biustem? Dla Ciebie pewnie 65 obwód albo i 60 ale te już ciężej spotkać no i miseczkę do tego dobierasz taka żeby przylegała dobrze do piersi, ale nie ściskala ich. Będzie to raczej większa miska niż ja mam bo i piersi masz większe, wiec cos koło G Fiszbiny muszą leżeć pod piersią, tak jakby na zgieciu piersi z ciałem nie mogą wchodzić na piersi, wiec zwróć uwagę na ich położenie wszędzie, żeby np. Też z boku dobrze leżały. No i na mostku, masz blisko piersi wiec pewnie u Ciebie sprawdza się lepiej staniki z niskim mostkiem

dziękuje hehe właśnie wszędzie wychodzi mi to G albo jakieś FF, przestraszyłam się trochę bo myślałam o C, staniki te pooperacyjne mam wszystkie 70D, ale Dr mi mówiła że będę mieć takie porządne DD ale że mam mało pod biustem to wychodzi G... koszmar ;D;D

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

i pomyśleć że jak szłam na pierwszą konsultacje to zażyczyłam sobie 500 ml minimum hahaha ;D to bym teraz wyglądała jak mutant
Stary 2013-12-23, 10:25   #2384
Matti
Zadomowienie

Dziewczynki, ostatnio nie mam za bardzo czasu, więc od razu składam zyczenia świąteczne. Rodzinnych, spokojnych Świąt Wam wszystkim życzę : smikolaj1:duuuuuż o prezentów

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:32   #2385
angelika666honey
Rozeznanie

dzień dobry Byłam wczoraj z T.Z-tem w nowej galeri Bronowickiej , szukalismy dla niego prezentu na urodzinki , a tu nagle przechodzimy koło jakiegoś sklepu z bielizną a mój zrobił krok do tyłu i mówi "uuuu ładneee" a ja do niego że jeszcze troszke musimy sie wstrzymać przed kupowaniem takich cacuszek , uśmiechnał sie i widze że chyba juz też sie nie może doczekać ;D jednak facet to facet ;p całe szczeście operacje mam w sobote a on ma wolne weekendy i jeszcze bedzie w Pl. Powiedział ze przyjedzie po mnie i odwiezie, mam nadzieje ze zostanie aż sie obudze po narkozie. Dziewczyny które robiły u M.M.K czy robiłyscie przelew na konto jakies czy jechałyscie z ta kasa do kliniki??musze chyba tam zadzwonić bo nie lubie mieć przy sobie wiekszej sumy , tylko że oni nie chca wczesniej tego tylko w dniu operacji;/
Stary 2013-12-23, 10:35   #2386
nieel
Raczkowanie

Dziewczyny mam jeszcze jedno pyt czy jeżeli teraz mam obwód piersi 89-90 cm jestem miesiąc po operacji to czy to może się jeszcze powiekszyć? Bo któraś dziewczyna chyba Tysiaczku Ty pisałaś że Ci się powiększyło, po jakim czasie i ile cm?
Stary 2013-12-23, 11:12   #2387
psorka
Zadomowienie

Dzien dobry!
Zasuwacie? Bo ja w tym roku pierwszy raz od paru lat mam luz. Idziemy na Wigilie do tesciow Dla rozrywki wymyslilam, ze moze jakas salatke zrobie. Do tej pory u nas byly swieta i o tej porze juz bylam po lokcie w garach i teraz troche dziwnie mi z tym nierobstwem. I korzystam w ten sposob, ze gore do prasowania obrobie.

Kochane forumowiczki cyckowe - Wesołych i Spokojnych Świąt. Przyjemnych przygotowan. Przemilych chwil z bliskimi. I obżarstwa!!!!

ilovesleeping - mi brafitterka dobrala 65 pod biustem i powiem szczerze, ze srednio sie w tym czuje - ledwo oddycham. Z kolei, jak wezme 70, to mi podjezdza do gory? Tak zle i tak niedobrze... Fakt faktem, ze nie ma sie na czym trzymac na plaskiej klacie...

AsieK8705 - no z dziecmi chyba tak trzeba bedzie zrobic.
Stary 2013-12-23, 11:34   #2388
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny w zamieszaniu przedświątecznym jeszcze wpadam tu złożyć Wam zyczenia

Wszystkiego co dobre i piękne! Poczucia bycia kochaną przez bliskich i.. przez siebie samych sukcesów, spełnionych marzeń i słusznych decyzji.
Wzajemnie kochana.

Ja mam dziś zły dzień bardzo. Ale może jakoś będzie lepiej. Chyba jestem zazdrosna Po raz pierwszy chyba i jest mi z tym ku...sko źle bo pół nocy nie spałam i ciągle mi to łazi durnowactwo po głowie. Nienawidzę tego...

Dla Was wszystkich dziewczyny wesołych świąt! Fajnie, że jesteście!

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
wstawiaj fotki

ale krótka się wyliczanka zrobiła

Co do fiszbin i implantów...Można nosić jeśli są dobrze dobrane. Mają leżeć idealnie pod biustem, nie mogą zachodzić na pierś i nie mogą leżeć niżej - w końcu fiszbiny mają za zadanie trzymać te cyce
Wstawię wstawię tylko trochę później

Kozaczki są super ale do tych pończoch chyba się nie nadaję :/ Straszlwiek mi się podobają ale jakoś ja nie umiem chodzić w takich zakolanówkach nawet :P
Stary 2013-12-23, 15:04   #2389
angelika666honey
Rozeznanie

Wesołych Świąt http://www.youtube.com/watch?v=InYvRyX2Fu4 usmiałam sie i dodałam fotke jak to mówi Szann samo☠☠☠ke ;p bo nudy w pracy
Stary 2013-12-23, 15:13   #2390
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelika666honey Pokaż wiadomość
Jestem bardzo zadowolona w ogole opowiem wam od poczatku. JAde z moim T.Z on z Huty i mało zna kraków pd czy pn patrzylismy na mapke i wydawała sie latwa, mapa wyliczyla ze pojedziemy 13minut ale dla pewnoscci wyjechalismy wczesniej 5po siódmej (mialam na 7.45) wjechalismy za wczesnie w jaks ulice a kr wiadomo zeby zawrocic to trzeba znow pol miasta objechac i tak patrze jest juz za 20 moj nerwus juz klnie mi sie plakac chce ze nie zdarze bo bylismy nie wiadomo gdzie ;/ pomyslałam ze zadzwonie do kliniki i spytam do ktorej moge zastac dr bo zabladzilam , a pani z recepcji (moze to pielegniarka ktora bedzie etz asystowac nie zapytałam) spytala gdzie dokladnie ejstem i ze ona wyjedzie po nas kopara mi opadła i mój chyba tez zdziwiony bo kto by sie przejmował jakas tam pacjentka ktora nie zdarzy na konsultacje ;pbyłam jej bardzo wdzieczna , jak weszłam pierwsze co dr tez wyszedł na korytarz z usmiechem zaprosil do gabinetu i zaczelismy debate dr proponowal okragle bo mowi ze beda fajne a jestem mloda wiec moge miec takie i wcale nie mysli ze za rok beda zle wygladac(tak jak mysli T.K) bo przeciez implant podnosi cale od gory i projekcja bedzie wysoka i napewno nie beda wisiec o co ja sie martwiłam wymierzył cos i wyszlo ze nie moge miec wiekszych jak 335ml bedzie to model Silimed Maximum HI 11.7 szer piersi 5.3 projekcja . porownywalismy w katalogu do tych co mialam miec od tk i te beda ciut wieksze ale okragłe. mam wypisane badania do zrobienia, rzadnej zaliczki nie chcieli wziasc, i operacja 25styczen po 11 juz mam byc . Śmiałam sie ze wyjade chyba o 8 żeby dotrzec bez spoznienia ;D
No to super Teraz tylko spokojnie możesz czekać na swój temrin i odliczać dni...

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
No i super ze do niego pojechalas Beda zdecydowanie lepsze. I poki co wydaje sie chirurg z powołania co dba o pacjentke

A to Ty też planujesz u naszego doktorka??

Cytat:
Napisane przez agataka1979 Pokaż wiadomość
drobniutka ale nie chuda
Oj Szczypior,Szczypior-jeszcze ja Cię na obcasach widziałam,to w ogóle nikniesz w oczach

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Psorko witamy na forum
Ja jako świeży pacjent doradzam pomoc przy dzieciach przez conajmniej minimum 5 dni... Nie chodzi nawet o to, ze nic totalnie nie można zrobić, ale łatwo przeforsować...a tym samym cos zepsuć, a nie po to płacimy kilkanaście tysięcy zeby zepsuć to po 3 dniach...

Buzka
Witaj Psorko,
jak fajnie,że dołącza do nas kolejna 30-tka;-) bo chyba jakoś tu mniejszość nas jest i czasem się też zastanawiałam,czy nie za późno się za to wzięłam

Ja mamtrójkę dzieci i jeszcze remont domu na głowie i zastanawiam się jak to ogarnę,a termin tuż,tuż
Stary 2013-12-23, 15:55   #2391
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No to super Teraz tylko spokojnie możesz czekać na swój temrin i odliczać dni...

Witaj Psorko,
jak fajnie,że dołącza do nas kolejna 30-tka;-) bo chyba jakoś tu mniejszość nas jest i czasem się też zastanawiałam,czy nie za późno się za to wzięłam

Ja mamtrójkę dzieci i jeszcze remont domu na głowie i zastanawiam się jak to ogarnę,a termin tuż,tuż
Ja też cieszę się jak kobitki w tym wieku pojawiają się

Stary 2013-12-23, 15:56   #2392
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Witam dziewczyny. Chciałabym życzyć Wam Wesołych Świąt, ciepłych i radosnych.

ja mam obecnie 92 w biuscie 70 pod biustem i noszę staniki 70 D / E lub 65 F/G zalezy od firmy. u Ewy bień z obwodem 65 są dobre na mnie na szczescie ) bo zdarzają się za ciasne u innych producentów.

Buziaki

Stary 2013-12-23, 16:03   #2393
michasiax
Rozeznanie

Ale dzisiaj tutaj spokojnie. Chyba faktycznie większość z nas biega od sklepu do sklepu zrobić ostatnie zakupy, sprząta lub w garach siedzi.... Magia świąt ha ha ha .
Szczerze to tych świąt najbardziej nie lubię. Zawsze jestem utyrana popachy a potem muszę widywać osoby których nie trawię i silić się na uprzejmości.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Jedynię z tych świàt lubię jak moja córcia nurkuje pod choinką i cieszy się że aniołki u niej były

Stary 2013-12-23, 16:11   #2394
koteczka18
Wtajemniczenie

No ja latam z tz po mieście i prezenty kupujemy. A nie mamy najważniejszego... dla naszej córci. Mala wybrała sobie domek dla barbie za 450zl... i tak szczerze mówiąc nie uśmiecha sie nam go kupować... tym bardziej ze 17 miala urodzinki wcześniej były Mikołajki to prezentów zebrała co nie miara... wiec latamy szukamy jakis innych ale w mniejszej cenie....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-23, 17:48   #2395
Kachuula
Zadomowienie

Dziewczynki wpadłam życzyć Wam wesołych , pogodnych Świąt , abyście spędziły je w rodzinnej atmosferze . Oczywiście dużo miłości i prezentów:cmo k:
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 18:28   #2396
natalka mjegd
Raczkowanie

Wesołych świąt!
natalka mjegd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 18:37   #2397
smerfunia25
Raczkowanie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Witam sie i zycze Wszystkim Wesolych Swiat, duzzzo prezentow, cieplej rodzinnej atmosfery, przepysznego jedzonka i szczescia))

Stary 2013-12-23, 18:58   #2398
Philipa
Przyczajenie

Wesołych Świąt Kobitki
Stary 2013-12-23, 19:44   #2399
lirene1
Raczkowanie

Zdrowych, spokojnych świąt i oczywiscie bogatego mikołaja z "workiem"prezentów
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 19:45   #2400
sylwusbdg
Raczkowanie

Zdrowych, wesołych oraz rodzinnych Świat życzę Wam )

sylwusbdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości