Miłośniczki Zary część XXXI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 09:46   #421
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXI

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
mam nadzieję!
Po 11-12.
Nie denerwuj sie
wypatruj dzisiaj pocztę polska, mam nadzieje ze zdążę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 09:56   #422
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1668328.html

Co myślicie o tej sukience? Przymierzałam ją wczoraj i ciągle o niej myślę. Na modelce nie wygląda tak atrakcyjnie...
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:00   #423
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ja Wigilia w domku, pierwszy dzień u rodziców, a drugi też u teściowej, ale tylko kawa i to pójdę najpóźniej jak się da, zeby wykpić sie dzieckiem,że późno i ona śpiąca amnie te wizyty nigdy nie stresowały, mnie one nudzą ew.jestem zniesmaczona
My Wigilię też u siebie, w pierwsze święto mamy gości, a w drugie do teściów. Jeszcze nas na drugie zaprosiła moja chrzestna do siebie, więc będzie dzień pełen biegania. Troszkę za to nie lubię świąt, bo zamiast odpocząć non stop latamy od jednej rodziny do drugiej A jeszcze nam zostanie odwiedzenie dziadków, ale tym zajmiemy się już po świętaach, bo w święta nie damy rady
Mnie wizyty u teściów stresują i to bardzo Już na dzień przed chodzę tak podminowana, że jeden malutki punkt zapalny i wybucham Wszystko przez to, że moja teściowa to złośliwe babsko, które tylko patrzy, jak tu komuś dowalić (czyt. mi) Poza tym nie ma o czym rozmawiać i tak siedzimy w milczeniu. Mam nadzieję, że chociaż telewizor będzie grał,wedy przynajmniej rodzinnie wiadomości obejrzymy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:04   #424
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
My Wigilię też u siebie, w pierwsze święto mamy gości, a w drugie do teściów. Jeszcze nas na drugie zaprosiła moja chrzestna do siebie, więc będzie dzień pełen biegania. Troszkę za to nie lubię świąt, bo zamiast odpocząć non stop latamy od jednej rodziny do drugiej A jeszcze nam zostanie odwiedzenie dziadków, ale tym zajmiemy się już po świętaach, bo w święta nie damy rady
Mnie wizyty u teściów stresują i to bardzo Już na dzień przed chodzę tak podminowana, że jeden malutki punkt zapalny i wybucham Wszystko przez to, że moja teściowa to złośliwe babsko, które tylko patrzy, jak tu komuś dowalić (czyt. mi) Poza tym nie ma o czym rozmawiać i tak siedzimy w milczeniu. Mam nadzieję, że chociaż telewizor będzie grał,wedy przynajmniej rodzinnie wiadomości obejrzymy
Jak Was tak podczytuję, to muszę przyznać, że mam cudownych teściów. Są bardzo dobrymi ludźmi, dużo nam pomagają, nie wtrącają się. Bardzo lubię jak Nas odwiedzają.
Stary 2013-12-23, 10:07   #425
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Cudna jest ta torebka Ale to jest ta bowling bag with zips? Ona była na letniej % , prawda? Bo pamiętam bardzo podobna, alba taką samą, tylko dwu-kolorową, polowałam na nią w lecie na % właśnie, ale nie zdążyłam
Bowling Bag we własnej osobie,na %%% wskoczyła dopiero w czerwcu.
Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Też ją mam Świetna jest, ale boję się o te cekiny. Miałam ją dopiero raz na sobie i boję się uprać nawet ręcznie
A wiesz, u mnie te cekiny są mocno przymocowane, gdyż nagminnie zahaczam je kocoszalem i w zasadzie,wszystkim-innym, a one jedynie sobie migrują, nie boje się o pranie.
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wyciągnęłam te torbę z czeluści szafy w ramach porzadków i miała pierwsze wyjście w zeszłym tygodniu
Chyba se Pani żartuje Ja to myślałam,żeby dokupić drugi egzemplarz, bo w pierwszej się skóra wyrobiła. Jakby Ci się może znudziła, to wiesz.
Wnioskuję,że to taka szafa bez dna. Też mam taką, sukcesywnie wywalam z niej ciuchy, a nic nie ubywa, niczym kocioł Panoramiksa.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:10   #426
oliwka125
Raczkowanie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;44262412]Wszystko zależy co będziesz nosiła pod spodem? Lekkie koszulki, bluzki czy jesteś zmarzluchem i będziesz nosiła swetry, żakiety?
To czy pióra wychodzą zależy w dużej mierze od wierzchniego materiału
Mam 160 cm wzrostu i takiej długości puchówki (i takiego fasonu, w takim pikowaniu) nie kupiłabym dla siebie za długa

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

Dziękuje za opinię

a co myślicie o tej puchówce?http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/pł...2p1293300.html mierzyłam ją i wyglądała dosyć fajnie tylko miała juz parę piór na wierzchu i to mnie zdemotywowało.... czekam na wyprzedaż żeby upolować jakąs-koniecznie czarną i nie za krótką i wbrew pozorom ciężko mi znaleźć idealną.

no i mi się zachciało sznurowańców...niedobre Wy
oliwka125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:11   #427
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość

Co myślicie o tej sukience? Przymierzałam ją wczoraj i ciągle o niej myślę. Na modelce nie wygląda tak atrakcyjnie...
ladna, klasyczna
Stary 2013-12-23, 10:14   #428
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ladna, klasyczna
Chyba sobięęęę ją kupięęęę...
Stary 2013-12-23, 10:15   #429
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Chyba se Pani żartuje Ja to myślałam,żeby dokupić drugi egzemplarz, bo w pierwszej się skóra wyrobiła. Jakby Ci się może znudziła, to wiesz.
Wnioskuję,że to taka szafa bez dna. Też mam taką, sukcesywnie wywalam z niej ciuchy, a nic nie ubywa, niczym kocioł Panoramiksa.
Poważnie Miałam moment, że chciałam ją sprzedać naszej Mari, ale się nie zdecydowałam i tak czekała i czekała w szafie, aż przyszedł jej czas. A ile fajnych rzeczy przy okazji znalazłam Takie szafowe porządki to prawie jak wyprawa na zakupy "O jeeeezuuu, ale fajne, nie wiedziałam, że takie coś w ogóle mam, łaaaał"

Jak ją pielęgnujesz? Bo moja oberwała podczas deszczu ostatnio i taka jakaś nieładna jest

Ewidentnie mi czarnej prady trza
Stary 2013-12-23, 10:18   #430
Kashaya
Zakorzenienie

Kup, kup taką kieckę trzeba koniecznie mieć w szafie.

Oj, chyba kiepsko z botkami będzie na wyprzedaży . To moje spostrzeżenie po obejrzeniu strony us

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Poważnie Miałam moment, że chciałam ją sprzedać naszej Mari, ale się nie zdecydowałam i tak czekała i czekała w szafie, aż przyszedł jej czas. A ile fajnych rzeczy przy okazji znalazłam Takie szafowe porządki to prawie jak wyprawa na zakupy "O jeeeezuuu, ale fajne, nie wiedziałam, że takie coś w ogóle mam, łaaaał"

Jak ją pielęgnujesz? Bo moja oberwała podczas deszczu ostatnio i taka jakaś nieładna jest

Ewidentnie mi czarnej prady trza
Ja tak niedawno stówkę znalazłam w książce schowaną
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:19   #431
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi się!!! Klasyczna mała czarna

Cytat:
Jak Was tak podczytuję, to muszę przyznać, że mam cudownych teściów. Są bardzo dobrymi ludźmi, dużo nam pomagają, nie wtrącają się. Bardzo lubię jak Nas odwiedzają.
Moi to teściowie z koszmarów Wszystko chcą wiedzieć, wszystkim się chwalą, nic im nie można powiedzieć, bo zaraz wie połowa miasta Nigdy nas do siebie nie zaproszą, bo teścowa wychodzi z założenia, że "matka nie zaprasza" Szpiegują nas po sąsiadach A jak zostali krótko po ślubie zaproszeni do nas, to jeszcze przy stole usłyszeliśmy, że nie zostali podjęci tak, jak należy To była ich ostatnia wizyta u nas, bo nikt mnie nie będzie obrażał, nawet matka mojego małżona, której się troszkę zbyt wiele wydaje
Stary 2013-12-23, 10:22   #432
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Raz do roku nas prosi na obiad i jeszcze kazała małżonowi wybrać, co chcemy u nich zjeść
Grzybowej na bank nie będzie Moja teściowa w temacie obiadu jest przewidywalna: rosół, ziemniaki i jakiś kawał świni

Sama siebie podziwiam Może zostaną mi te męczarnie wynagrodzone kiedyś
: cojest:
Cytat:
perypetie z moją teściową już opisywała, więc przed Wigilią nie będę się gorszyć ale długo pracowała na moją obojętność, nie jestem zatwardziałą i może się to zmieni, ale zmeczyło mnie ciągłe zabieganie o uznanie, bo to się nigdy nie uda. Jedynie widzę,ze zauważyła ta obojętność w moim zachowaniu
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:23   #433
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Bowling Bag we własnej osobie,na %%% wskoczyła dopiero w czerwcu.
A wiesz, u mnie te cekiny są mocno przymocowane, gdyż nagminnie zahaczam je kocoszalem i w zasadzie,wszystkim-innym, a one jedynie sobie migrują, nie boje się o pranie.

Zaproś mnie do siebie

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:24   #434
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Podoba mi się!!! Klasyczna mała czarna

Moi to teściowie z koszmarów Wszystko chcą wiedzieć, wszystkim się chwalą, nic im nie można powiedzieć, bo zaraz wie połowa miasta Nigdy nas do siebie nie zaproszą, bo teścowa wychodzi z założenia, że "matka nie zaprasza" Szpiegują nas po sąsiadach A jak zostali krótko po ślubie zaproszeni do nas, to jeszcze przy stole usłyszeliśmy, że nie zostali podjęci tak, jak należy To była ich ostatnia wizyta u nas, bo nikt mnie nie będzie obrażał, nawet matka mojego małżona, której się troszkę zbyt wiele wydaje
No to współczuję, chociaż z drugiej strony to każdy żyje swoim życiem, więc chyba nie jest Ci specjalnie przykro z tego powodu co? Może jakby się wgłębić w temat, to fajnie byłoby mieć dobrych teściów, na których można liczyć, ale bez nich też się da żyć. A Twój małż też ma takie "ciągoty"? Czy jednak udało mu się być normalnym? Bo z tym, to różnie bywa...
Stary 2013-12-23, 10:25   #435
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Raz do roku nas prosi na obiad i jeszcze kazała małżonowi wybrać, co chcemy u nich zjeść
Grzybowej na bank nie będzie Moja teściowa w temacie obiadu jest przewidywalna: rosół, ziemniaki i jakiś kawał świni

Sama siebie podziwiam Może zostaną mi te męczarnie wynagrodzone kiedyś
Chce Ci świnię podłożyć

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:26   #436
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
jaki masz rozmiar?
moglabys podac dlugosc?
boje sie ze przy moim 175 S bedzie do pepka
Mam XS, Iva podała długość. Na moje skromne 1,65m jest idealna.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:29   #437
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
wypatruj dzisiaj pocztę polska, mam nadzieje ze zdążę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kamuś! Ja juz w drodze. Co Ty kombinujesz?
Co mi wyslalas?
Stary 2013-12-23, 10:29   #438
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że moje też przetrwają, bo bardzo mi się ta bluza podoba Jak ją przymierzałam, to powiedziałam TŻ, że boję się uszkodzenia przez noszenie torebki na skos, a TŻ na to "To co, pasów też już nie będziesz zapinać? Prawdziwa fashion victim"
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:32   #439
monicar
Zakorzenienie

Info dla królowych śniegu, idźcie czytać
Stary 2013-12-23, 10:33   #440
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=hihi;44267596]Ja ostatnio wyciągnęłam te torbę z czeluści szafy w ramach porzadków i miała pierwsze wyjście w zeszłym tygodniu
Madzia, czym Ty sie denerwujesz...?

Ja denerwuje sie wszystkim.
Począwszy od korków, w którym wlasnie tkwimy.
Skończywszy na rodzinie.... Nie jestem typem rodzinnym a np. Moi rodzice tak i pol rodziny zapraszają.... Co wiąże sie z setka pytan...
Stary 2013-12-23, 10:34   #441
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
: cojest:

perypetie z moją teściową już opisywała, więc przed Wigilią nie będę się gorszyć ale długo pracowała na moją obojętność, nie jestem zatwardziałą i może się to zmieni, ale zmeczyło mnie ciągłe zabieganie o uznanie, bo to się nigdy nie uda. Jedynie widzę,ze zauważyła ta obojętność w moim zachowaniu
Moja obojętność też zauważa i już nawet mi się o nic nie pyta, choć czasami ją korci Tak jak ostatnio zaczęła nas wypytywać na co zmarła nasza sąsiadka z bloku Ja odpowiedziałam chłodno, że nie wiem, a małżon, że ma mu dać spokój, bo on jej nawet nie kojarzy Jj ciekawość nie została zaspokojona

Cytat:
No to współczuję, chociaż z drugiej strony to każdy żyje swoim życiem, więc chyba nie jest Ci specjalnie przykro z tego powodu co? Może jakby się wgłębić w temat, to fajnie byłoby mieć dobrych teściów, na których można liczyć, ale bez nich też się da żyć. A Twój małż też ma takie "ciągoty"? Czy jednak udało mu się być normalnym? Bo z tym, to różnie bywa...
Już się niby przyzwyczaiłam, ale nie ukrywam, że zazdroszczę każdemu, kto ma normalne relacje z teściami. Ja nie mam i mieć nie będę. Na początku się starałam, ale moja teściowa na każdym kroku próbowała mi uprzykrzyć życie Kiedy mi powiedziała, że została przez nas przyjęta nie tak, jak należy, to przelało czarę goryczy, a ja zrozumiałam, że kiedy ktoś pluje mi w twarz, to nie mogę mówić, że deszcz pada Na szczęście nie muszę ich zbyt często oglądać Jeden pozytyw
A małżon właśnie nie wiem, jak w tej rodzinie pozostał taki normalny. Bo szwagier to cała teściowa, wredny, na niczym się nie zna, ale zabiera głos, wszystkich poniża i tylko kasa się liczy

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Chce Ci świnię podłożyć
Chyba tak
Stary 2013-12-23, 10:35   #442
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja denerwuje sie wszystkim.
Począwszy od korków, w którym wlasnie tkwimy.
Skończywszy na rodzinie.... Nie jestem typem rodzinnym a np. Moi rodzice tak i pol rodziny zapraszają.... Co wiąże sie z setka pytan...
Oj Mała, Mała, to obyś przeżyła to spokojnie i oby było jak najmniej nieprzyjemnie

Ja nie jestem typem rodzinnym, na całe szczęście mój małż też nie, więc w święta mamy ten przysłowiowy święty spokój
Stary 2013-12-23, 10:39   #443
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Mała, Mała, to obyś przeżyła to spokojnie i oby było jak najmniej nieprzyjemnie

Ja nie jestem typem rodzinnym, na całe szczęście mój małż też nie, więc w święta mamy ten przysłowiowy święty spokój
dziekuje moj tez nie jest typem rodzinnym.
Ale ja jestem jedynaczką i rodzice nie wyobrażają sobie świat beze mnie
Stary 2013-12-23, 10:39   #444
rudy_motylek
Raczkowanie

Witajcie przedswiatecznie

mam do Was pytanie bo Wy to sie świetnie orientujecie co i jak z %

oglądałam sobie stronke zara usa, mam jedna rzecz, która mi sie bardzo bardzo podoba i w usa wchodzi na %.
chciałabym żeby u nas tez to weszło czy dzieje sie tak, że u nich dana rzecz wchodzi na % a u nas nie?

pewnie namieszałam w moim pytaniu jak zwykle, ale to cała ja

macałam niedawno tą szarą sukienkę w kwiatki, która Madzia prezentowla na blogu i jest bardziej niż
świetny ten materiał

wszystkim stresującym się rodzinnymi spotkaniami (hmmm czy teściowa to rodzina????) życzę szybkich Swiąt a w trudnych chwilach myślcie o nocy 26.12/27.12
rudy_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:43   #445
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_motylek Pokaż wiadomość
Witajcie przedswiatecznie

mam do Was pytanie bo Wy to sie świetnie orientujecie co i jak z %

oglądałam sobie stronke zara usa, mam jedna rzecz, która mi sie bardzo bardzo podoba i w usa wchodzi na %.
chciałabym żeby u nas tez to weszło czy dzieje sie tak, że u nich dana rzecz wchodzi na % a u nas nie?

pewnie namieszałam w moim pytaniu jak zwykle, ale to cała ja

macałam niedawno tą szarą sukienkę w kwiatki, która Madzia prezentowla na blogu i jest bardziej niż
świetny ten materiał

wszystkim stresującym się rodzinnymi spotkaniami (hmmm czy teściowa to rodzina????) życzę szybkich Swiąt a w trudnych chwilach myślcie o nocy 26.12/27.12
Tylko mysl o nocy z 26/27 trzyma mnie
Stary 2013-12-23, 10:45   #446
oliwka125
Raczkowanie

Cytat:

ponadczasowa
oliwka125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:52   #447
Binoche
BAN stały

hihi wielkie wyprzedaze juz nie bawem wczoraj widzialam juz -20% ale czekam na minus 50
Binoche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:54   #448
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Ci tego świętego spokoju Ja po świętach będę miała serdecznie dość wszystkiego, bo jak zwykle latamy od jednej rodziny, do drugiej

Cytat:
Tylko mysl o nocy z 26/27 trzyma mnie
Ty masz szlaban na zakupy
Stary 2013-12-23, 10:54   #449
seledine
Zakorzenienie

macie może numer ref do sukienki dresowej z suwakiem?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 10:58   #450
julka910
Zakorzenienie

Dziewczyny przepraszam za off ale mam pilne pytanie.

Mam nietrafiony prezent z TKMaxx na który termin zwrotu mi juz minął ale moge to wymienić na cos innego. Czy na ta wymieniona rzecz dostanę normalny paragon na podstawie którego bede mogła zrobic zwrot czy bedzie tam jakoś zaznaczone ze towar pochodzi z wymiany i nie bede mogła go oddać?

Generalnie kombinuje jak odzyskać pieniadze
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości