|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Hej. Pewnie, że możesz dołączyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4562 |
|
Rozeznanie
|
Co się stało? Od dłuższego czasu nawalał i zerwałam z nim. Stwierdziłam, że jeśli mu naprawdę zależy to jakoś nas z tego wyciągnie, ale ja już nie będę nic robić, bo za długo czekam na poprawę. Jeśli nie liczyć tego, że tuż przed zerwaniem bez mojej wiedzy i tydzień po nim był na domówce u jednej laski (z którą wstawiał wtedy zdjęcia na FB), to nic szczególnego nie zrobił
A i innych ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ale nawet nie będę pisać. Niby bezpośrednio o zdradzie nic nie było, ale inne rzeczy, które nie powinny mieć miejsca - owszem. Dajcie spokój, niech idzie do diabła Już raz przeżyłam rozstanie z nim - nie mam zamiaru robić tego znowu. Po prostu - niestety - jestem kolejnym przykładem tego, że do eksa nie można wracać. Mimo tego, innym życzę w tym szczęścia
|
|
|
|
#4563 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, niby tak, ale dopiero W naprawde mnie zainteresowal i czuje motylki nie tylko w brzuchu
a wiesz, jak wazny jest dla mnie udany seks.Z tym ze w barze chlalam z kolega, ktory mnie podrywal, a ja niedobra poszlam z nowym kolega. To ten pierwszy chcial sie z nim bic o_O po z pierwszy spotkalo mnie cos takiego. Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-12-22 o 21:18 |
|
|
|
#4564 |
|
Rozeznanie
|
Błagam powiedźcie mi co zrobiłybyście w mojej sytuacji albo powiedzcie że to co zrobiłam było dobre.
Od początku byliśmy razem 5 miesięcy jest między nami 8 lat różnicy wieku praktycznie cały czas się kłóciliśmy on zawsze był złośliwy a to ja jak głupia latałam przepraszać kilka razy również mówił że to koniec ale minął nie więcej jak tydzień pisał sms przepraszał obiecanki że to się zmieni itd a scenariusz to samo non stop ale teraz jest jeszcze lepiej on ma firme i potrafi się do mnie nie odzywać dwa trzy tygodnie bo jak twierdzi jest zajęty a jak napisze to jeden sms dziennie albo z pretensjami na fc że ja nie wiem co to znaczy bo jestem na utrzymaniu rodziców itd (ucze się jeszcze wiec innego wyjścia nie mam) jakiś czas temu straciłam też zaufanie bo prosto w oczy okłamał mnie odnośnie tego że nie pali marihuany i od tego momentu doszło jeszcze to że po prostu nie wieże w nic wczoraj spotkaliśmy się po tym jak odstawił mnie w imie pracy na kilka tygodni ja byłam zdecydowana że to koniec ale przyszedł nagadał się jak mnie kocha jak płakał dwa dni a dzisiaj znowu to samo mieliśmy ten dzień spędzić razem ale poleciał do znajomych powiedział na odczepnego jak mu wypomniałam co do dzisiaj że mogę iść z nim ale nie poszłam bo nie interesuje mnie alkohol papierosy i starsze towarzystwo w momencie kiedy jeszcze z nim się nie dogadałam więc napisałam że nie daje rady i niech da mi normalnie żyć napisał że nie pozostaje mu nic innego jak z pokorą przyjąć to co napisałam choć wiem że pewnie z kilka dni zacznie pisać a ja znowu zacznę płakać ... Powiedzcie mi co zrobić czuje że go kocham on mnie też ale ja dłużej tego nie zniosę obiecuje nie dotrzymuje słowa może to ja się czepiam już nie wiem mieliśmy tyle planów wszystkiego ale ja nie ufam a on potrafi chyba tylko ładnie mówić każda obietnica kończy się łóżkiem i jak widać po dzisiejszym faktycznie tylko tym. Nie wiem czym ja się łudzę że się zmieni ze to ten jedyny? ale ile można walczyć? mimo wszystko boje się ze będę żałować jak nie wrócę ... |
|
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy dobrze zrobiłaś? Jasne, że tak, tylko jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy ![]() Pogoniłaś gigantycznego cepa, za jakiś czas to do Ciebie dotrze tylko trzymaj się tego i utnij z nim wszelkie kontakty. Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami mam gorsze momenty i jeszcze przez jakiś czas jeszcze pewnie będę miała, bo rzeczywiście jestem rozczarowana, w końcu wróciłam do niego z nadzieją na lepsze... Ale takie k***y to trzeba tępić, a nie za nie płakać
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje za odpowiedź tylko ja po prostu mięknę jak mówi że mnie kocha przypomina te wszystkie wspólne chwile nasze plany pisze wzruszające sms i jak widać jest fajnie tylko przez jeden wieczór czas to chyba w końcu zrozumieć a ja po prostu nie potrafię się bronić przed nim i cały czas się boję że będę żałować jak go zostawię ... |
|
|
|
|
#4569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy będziesz żałować rozstania? Może tak, ale przez krótki czas, gdy w grę będą wchodziły silne emocje. Potem, z biegiem czasu zacznie zastępować je rozsądek, a wtedy uświadomisz sobie że podjęłaś najlepszą decyzję w życiu. Nie warto się użerać. A co do faceta, to postępuje tak z pełną premedytacją, bo widzi ze kilka czułych słówek i minimalne zainteresowanie z jego strony gwarantuje mu Twoje ciągłe uczucie i uwagę. Gnida i tyle, skróć mu to bo zdecydowanie zbyt wiele juz mu od siebie dałaś. Yellowbird - trzymaj się, życzę Ci dużo siły i samozaparcia w ostatecznym wykreśleniu tego dupka z Twojego życia
Edytowane przez Weronka9292 Czas edycji: 2013-12-22 o 21:39 |
|
|
|
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz racje jakby mnie tak kochał to byłby tu teraz ze mną (dzisiaj podobno miał być początek naszego "nowego związku" wedle wczorajszych obiecanek) i jest ale jego ze znajomymi, mojego z wizażem ! dla nich zawsze miał czas wieczorami na przejażdżki itd a dla mnie czas miał na 1 sms na dzień albo wcale tyle byłam warta ... a jak czuje że może stracić panienkę do łóżka to się ocknął, czas to sobie w końcu uświadomić bo mówić jedno a robić drugie to nie interes może mogłam tam dzisiaj iść z nim i się przemęczyć ale podejrzewam że to kwestia dni zanim coś okaże się ważniejsze zawsze tak było ... a ja chyba potrzebowałam to przelać na wizaż żeby to w końcu dotarło no cóż lepiej późno niż wcale. nie wiem co tylko zrobić jak będzie znowu wypisywał żeby nie wymięknąć może najlepiej usunąć i w ogóle nie czytać żeby później nie rozmyślać ? |
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
yellowbird fajnie że dajesz radę i wiesz, że dobrze zrobiłaś
![]() Sandra, zrobiłaś bardzo dobrze, zostawiając go. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4573 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym nie mieć żalu do eksa za to, ze zmarnował cos fajnego.Cytat:
![]() ![]() Nikt nikogo, tylko eks dopiero teraz założył fb i wysłał zaproszenie. W ogóle na poczatku kontakt z jego strony w odpowiedzi na mój, jakby "z łaski", a potem nagle dziwne wiadomosci. Po spotkaniu w sobotę nagle wysyła mi zaproszenie. Dziś rano znalazłam wiadomość "temat związku sobie wyjaśniliśmy, zostańmy fajnymi znajomymi". Niby fajnie, niby ok, niby sama tego chciałam, ale ja chyba nie umiem być jego znajomą, wysłuchiwać o innych dziewczynach. Chyba przyjaźń mi nie wystarcza, to tak jakby nagroda pocieszenia. Co o tym myślicie? |
|||
|
|
|
#4574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedziałam sobie KONIEC, zablokowałam Jego numer i po prostu jak to się mówi...czas leczy rany... a wiesz co jest najlepsze? Minęło półtorej roku od zakończenia tego błędnego koła, oczywiście odblokowałam Jego numer po jakimś roku, nigdy mnie nie kusiło żeby do Niego napisać, kiedyś usłyszałam dźwięk sms, a tam sms od NIEGO! ![]() ![]() to taka moja historyjka, może Ci pomoże.Pozdrawiam
|
|
#4575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie pamiętam. Może jeszcze trochę za wcześnie na takie koleżeńskie relacje między wami. Z drugiej strony nawet jak będziecie dobrymi znajomymi to nie znaczy to, że akurat do Ciebie będzie przychodził obgadać jego kontakty z innymi dziewczynami. Wątpię abyście akurat na takie tematy rozmawiali. ![]() Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z mojego otoczenia, wśród par które się rozstały znam 1 (słownie: JEDNĄ) parę która dobrze się dogaduje, nawzajem się do siebie śmieją i się wspierają, mimo że każde z nich ma już partnera. Myślę, że to o czymś świadczy. Zobaczysz jak wyjdzie, gdy przejdą silne emocje, ale pamiętaj: do niczego się nie zmuszaj. Wypali to dobrze, nie to trudno. A najczęściej jest tak, że babka jak się wyleczy z rozstania to ma szanownego eksa gdzieś
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie Moje Drogie
![]() widzę że emocje spore. U mnie cos niedobrego zaczyna się dziać ;/ zauwazyłam jak ktos coś o nim wspomina to j chodze wkurzona do końca dnia ;( dzis tak miałam, po cholere o nim gadaja jak prosze żeby nic nie mówili ehhh poćwicze troszkę i może przejdzie, albo o! ide na siłownie pobiegam na biezni
|
#4580 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sobotę równo dwa miesiące od rozstania przypadkiem się spotkaliśmy. Wczoraj przysłał mi zaproszenie do fb, potem maila, potem wiadomośc na jednym z portali, potem wiadomość na fb. Pisał, ze co do zwiazku to zamknął temat i nie chce wracać (wcześniej pytałam go o druga szansę) a bardzo chce byśmy zostali "fajnymi znajomymi" (jego określenie). Trochę to dla mnie tak jakby nagroda pocieszenia - chciałam miłości, mam znajomość ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za odzew i wiesz co ja również jakbym czytała o sobie on to samo po wspólnej nocy mnie olał i robi to wszystko co Twój były i również wiem że za jakiś czas napisze, jak można tak twierdzić ze kocha gadanie o wspólnej przyszłości i tak się zachowywać ? mnie ciekawi jedno on to robi specjalnie czy nie świadomie? skłaniam się ku temu pierwszemu bo jeden dzień obiecuje a na drugi już zapomniał? pewnie się odezwie i powie że to moja wina bo mogłam iść z nim i to moja wina że ja go zostawiłam bo on by mi tego nigdy nie zrobił przecież jest taki "kochający" oczywiście kto by zostawił wszystko na tacy? przyjdzie da i jeszcze przeprosi jak trzeba ... on doskonale potrafi manipulować że ja właśnie nic nie wiem o życiu jestem nie zdecydowana takie gadanie będzie bo odważyłam się powiedzieć koniec wszystko po to aby doprowadzić do jednego powtórki z rozrywki moich wyrzutów sumienia przeprosin i ciągnięcia tego dalej
|
|
|
|
|
#4582 |
|
BAN stały
|
Mama dzisiaj w pracy nie była ze stresu spać nie mogła i rano biedaka rady wstać,ja wchodzę do domu a oni pogodzeni ?
Aż nie wierze w to co widzę,rozmawiałam dzisiaj z nią,rano ze przez nią jestem klebkiem nerwów i nie umie z nikim normalnego związku stworzyć bo mam złe wzorce w rodzinie.Ona na to,ze po tylu latach nie odejdzie od ojca,ze on jest dobrym człowiekiem,ze to trochę jej wina bo wczyna awantury.Rozmawiam dzisiaj w pracy z koleżankami o przeprowadzce odradzaly mi to,ze nic sobie nie kupię i będę musiała zrezygnować prawie z wszystkiego łącznie z jedzeniem.W końcu zarabiam 1200-1300 zł Jak jest wiecej pracy i pójdę w soboty i niedziele to uda mi sie wyciągnąć 1600 zł. Ale wtedy tylko praca sie liczy,a gdzie tu czas dla mnie.Nie mam czasami sił na to wszystko.Do tego ciagle wizyty u lekarzach dziwne bole twarzy,zebow które są niby wyłączone,głowy szyji,ucha laryngolog mówił ze to moze od zatok zdjecie RTG zrobiłam po świętach idę na kolejna wizytę a bole są tak niesamowite momentami,ze oczy zamykam i jak tu normalnie funkcjonować?
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Nadi83, tylko dwa miesiące minęły od waszego rozstania... To moim zdaniem dużo za wcześnie na zwykłą przyjaźń, bo, jak sama mówisz, nadal go kochasz. Lepiej ogranicz kontakt z eksem, albo w ogóle zerwij.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
Też tak uważam. wiem, ze najpierw chciałam przyjaźni, ale potem stwierdziłam, ze nie dam rady. Za to on zaczął namiętnie pisac i kontaktować się.
|
|
|
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... Zrozumiesz to sama i w koncu powiesz koniec, dosyć. Wiesz co Ci powiem, teraz jestem juz rok z Facetem i dokładnie w marcu poszliśmy razem na imprezę gdzie dosłownie nie wiem jakim cudem zbieg okoliczności i sie tego nie spodziewałam był mój były, nawet nie wiem czy go nazwać byłym hahaha, no ale... Jak mnie zobaczył to po prostu jakby ducha zobaczył próbował mnie ciagnąć za rękę i mowić ze mam zostać a mój obecny facet ma wyjść ,nawet nie wiesz ile radości, uśmiechnęła sie z takim bananem na twarzy mówiąc : nie bądź śmieszny człowieku i w sukience bucikach na obcasie wyglądając oszałamiająco przytuliłam mojego Faceta i z uśmiechem na twarzy odeszlismy. Mowię Ci teraz pisze do mnie a ja sie z tego śmieje. Nie wiem czy Ci to pomoże ale ja np. przez jakiś czas zaczęłam Go traktować jak zabawkę ja tym razem, a nie On, zanim powiedziałam sobie juz naprawdę słowo KONIEC to ja odpisywalam na SMS jak mi sie chciało nie odbierałam i ja decydowalam czy mi sie chce z Nim widzieć, na początku nie było łatwe, ale weszłam w wprawę hahahq ![]() Jak cos pytaj, wiem co czujesz bo byłam w takiej samej syt i przejdzie Ci to ![]() A ile masz lat mogę wiedzieć??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
hej,mogę się tez przyłączyć do Was?
ze mną zerwał "oficjalnie" wczoraj, ale tak na prawde to nie wiem kiedy się odkochał. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- myslicie,ze jak bedzie sie odzywał to mam coś odp? czy traktować go jak obcego? w sumie tez mnie tak potraktował, mam nadzieje,ze nie będzie mi składał życzeń na swieta i nowy rok. chciałam go wszędzie poblokować, ale po co ma mnie obgadywać potem i mieć za dziecko. nie wiem jak się zachować w tej sytuacji,bo nigdy z nikim się nie roztawałam,moze mi coś doradzicie |
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś złożyłam życzenia byłemu i zapytałam się "Jak się miewasz?". Odpowiedź krótka, chłodna. Nawet się nie zapytał co u mnie.
Ale ja sobie jakoś zadziwiająco dobrze radzę z tym, nawet z tym że sama napisałam. Czy to jakiś postęp następuję?? ;P oby!!
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
eh, jest za granicą i nagle stwierdzil, ze ten związek na odległosc nie ma sensu ani przyszłosci, ze przyzwyczaił sie do tego,ze juz mnie nie ma...ja nie zareagowałam na to za fajnie, ale nie było tez wyzwisk.
myślicei,ze on może chciec jeszcze zmienić zdanie, czy mam juz sie z tym pogodzić? -zakładałam wątek,tam jest wiecej szczegółów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=734774 |
|
|
|
#4590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
omg jak to przeczytałam to pomyślałam jedno ten sam typ na to że ja się czepiłam że on nie pisał odpowiedział mi bo Ty nigdy nie piszesz to napisałam i nie dostałam odp a następnym razem stanowiło to wielki problem bo mu przeszkadzam więc się wydarł i również bałam się ponownie odzywać ... a lat mam 18 do liceum jeszcze chodzę. a wiesz co jest najśmieszniejsze ? godzinę temu napisał jak gdyby nigdy nic "co tam u Ciebie kochanie? kocham i tęsknie" ja nie odpisałam bo pewnie jak mówisz ma wolny wieczór... czy ja się dość jasno wczoraj nie wyraziłam że nie daje rady i nie chce więcej kontaktu na co on OK poleciał na balety a dzisiaj nic się nie stało? a jego wytłumaczenie zawsze bo to nie pierwszy raz się zdarzyło że dal mi czas na to żeby przemyśleć i ochłonąć aż śmiać z tego mi się chce w tym momencie ![]() kiedy on balował miał mnie w dupie to na drugi dzień tłumaczył się jako wspaniałomyślnym człowiek dający mi szansę na przemyślenie tego czego ja robię źle bo on chyba przez tą różnice wieku czuje się ze wszystkiego usprawiedliwiony bo w końcu ja jestem nic nie wiedzącą małolatką dla niego ... dodam jeszcze jedno to że w łóżku dogadujemy się zaje.... to brzmi znajomo i to jest dla niego jedyna fajna alternatywa spędzania czasu ze mną również już wiem ... tylko widzisz on swojej winy w tym nie widzi nazwał mnie wczoraj histeryczką i teraz będzie wkręcał że on zrobił wszystko żeby to uratować a małolatka nie wie czego chce. Edytowane przez sandra1515 Czas edycji: 2013-12-23 o 18:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

chlopak inteligentny, madry, ciekawy, zboczony i LADNY. No to Kaguya ma nowa fascynacje. Nie moglismy sie od siebie oderwac. Dawno nie czulam czegos takiego. Juz nie brakuje mi czulosci P. Jestem spokojna.
jesli tak bedzie, bede sie modlic, zeby byl tam P z tamta laska
>

powiedziałam sobie KONIEC, zablokowałam Jego numer i po prostu jak to się mówi...czas leczy rany... a wiesz co jest najlepsze? Minęło półtorej roku od zakończenia tego błędnego koła, oczywiście odblokowałam Jego numer po jakimś roku, nigdy mnie nie kusiło żeby do Niego napisać, kiedyś usłyszałam dźwięk sms, a tam sms od NIEGO!