|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
jeszcze Wam przesyłam filmik nagrany tydzień temu, jak Maja sobie chodzi, a teraz czasami zdarza się jej biec
http://www.youtube.com/watch?v=EGYAK...ature=youtu.be
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to "słabe nóżki" - przecież ona chodzi z pchaczem! A miałaby pełne prawo jeszcze tego w ogóle nie robić. Tobie to ciężko dogodzić ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Aha! poprawiło9 się trochę po drzemce! Bawiła się chwilkę, odkleilła się od mojej nogi, mogłyśmy się nawet razem pobawić a ja w biegu wypiłam kawę! Nadal w domu syfiato, ale nie można mieć wszystkiego;p |
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę, aby złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia.
zdrowych, wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia |
|
|
|
#1475 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cudnie Cytat:
Cytat:
bardzo dużo! super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję w imieniu Dorci, ona już załapała siadanie i dzisiaj na całego siada
|
|||||
|
|
|
#1476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w tym roku u mnie na wigilii miejskiej taka gwiazda https://www.youtube.com/watch?v=mm_Qk8l4HXw[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44269235]Kawalątek udało mi się nagrać http://www.youtube.com/watch?v=fGcvf...ature=youtu.be[/QUOTE] ![]() Cytat:
Też mamy jednoczęściowy.Cytat:
Ma motywację, za siostrzyczką lata
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44273750]cudnie
baaardzo to fajne, ostatnio w realu były po 120 ale bez zagrody świnek bardzo dużo! super ![]() kocham cię ![]() świetnie! Dziękuję w imieniu Dorci, ona już załapała siadanie i dzisiaj na całego siada [/QUOTE]Z wzajemnością! ![]() Brawo dla Dorci! Pokaz nam ją trochę, jakieś foty nowe czy coś? ![]() Wiedzialam że jest lepiej. Właśnie spokojnie zjadła z Uu, i zasnela przy tym, puściła skutek! Wierzcie mi, niebo a ziemia... Teraz będzie :party-time: ))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam wieczornie! Cały dzień ciężko pracowałam
ja od miesiąca jeżdżę tylko w godzinach szczytu i to co ludzie wyprawiają za kierownicą, to jest jakaś pomyłka. Zastanawiam się kto im dał prawo jazdy?!! Uważają, że kierunki służą do dekoracji samochodu, wcinanie się przed maskę samochodu jest cool, wożenie dzieci bez zapiętych pasów, mało tego "zawieszonych" między siedzeniami to norma, rozglądanie się na światłach zamiast ruszyć... ech.. długo by opowiadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta jeszcze raz: zdrowych , pogodnych i rodzinnych Świąt
![]() wróce na wątek po Świetach
|
#1480 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44269235]Kawalątek udało mi się nagrać http://www.youtube.com/watch?v=fGcvf...ature=youtu.be[/QUOTE] Pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
O nie! mój tż miał racje Cytat:
![]() Ale tu wiatrem hula ![]() Ubraliśmy dziś choinkę, pięknie pachnie
|
|
#1481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej córeczka, 5 miesięcy ma od prawie miesiąca zapalenie płuc ![]() Spokojnych Świąt H.! Cytat:
Ale zdolna![1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44269235]Kawalątek udało mi się nagrać http://www.youtube.com/watch?v=fGcvf...ature=youtu.be[/QUOTE] Rozhulała się na dobre ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Blanka jeszcze tak powolutku chodzi, stawia kilka kroczków i myk na kolanka i "biegnie" na raczkach
|
||||
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. Padam dziś konkretnie na pysk ale jeszcze muszę zaczekać na M. aż wróci z pracy.
Moje dziecko dziś przeszło samo siebie,taki marud że głowa mała. Cokolwiek przy nim zrobić graniczyło z cudem ale dałam jakoś radę. Właśnie spojrzałam w kalendarz i uświadomiłam sobie że moje dziecko kończy dziś 11 miesięcy Insolito-buziaczki ogromne dla Piotrusia i zdrówka życze maluszkowi ![]() Z mężem jestem już pogodzona ale szczerze mówiąc myślałam że to już koniec. W pewnym momencie zaczęłam mu robić taką przykrość żeby mu tylko w pięty poszło. A on nic... Żeby mnie dobić włączył laptopa,słuchawki na uszy,muzyka na full i nie mogłam się już wygadać bo jak ![]() Wiedział że tym bardziej mnie wkurzy niż gadaniem,bo bym odszczekała. W każdym razie nie pogodziliśmy się sami,pogodził nas Oskar ![]() Głaskał nas na przemian po twarzach,raz jednego raz drugiego,potem objął nas za szyję rękoma i przytulił i dalej samo poszło W każdym razie dziękuje wam za każde słowo Jesteście nieocenioneAaaa i tego dnia co nasz mały człowieczek nas pogodził spalismy we trójkę do 9:30 Z gorszych wiadomości ; pamiętacie zapewne jak pisałam że babcia M. miała udar. Wyszła z tego jakoś. A wczoraj dowiedzieliśmy się że to samo spotkało dziadka (jej męża) i lekarze nie dają mu szans
|
#1483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyyyysznie wyglądają ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44269235]Kawalątek udało mi się nagrać http://www.youtube.com/watch?v=fGcvf...ature=youtu.be[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu dziadka Buziaczki dla Oskara i Piotrusia
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje, z całego serca życzę Wam i Waszym bliskim Zdrowych i Szczęśliwych Świąt a także wszystkiego dobrego w nowym roku obyśmy w takim gronie spędzały kolejne lata a nasze maluszki miały niebawem rodzeństwo
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn. rano pamiętałam, a później jakoś mi wyleciało ![]() Buziaki dla Oskara Cieszę się, że z męzem już dobrze Sprytny Oskarek ![]() Przykro mi z powodu dziadka Tż
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Padam dziś kochane! Ciasto illusion, sernik(znów mi opadl
) jarzynowa, śledzie, jajka faszerowane, tuńczyk pod pierzynką...ledwie patrzę na oczy..jeszcze maly mial maruda..jak na złość..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taki mam nadzieje ze bedzie ok http://allegro.pl/show_item.php?item=3808236855Cytat:
![]() widzisz jakie masz cudowne dziecko przykro mi z powodu dziadka oby z tego wyszedl....![]() mlody zamiast isc spac to bawi sie z tatuskiem w chowanego ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- z cyklu mistrzowie drugiego planu ![]() http://pudelekx.pl/mistrzowie-drugie...061-g8#galeria badz tez pierwszego http://pudelekx.pl/mistrzowie-drugie...061-g6#galeria |
||
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak jutro będzie z czasem u mnie więc dziś składam Wam życzenia
Życzę Wam zdrowych, spokojnych, szczęśliwych, radosnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia... Zadowolenia i wiary w lepsze jutro...Porozumienia i zrozumienia, a także spełnienia wszystkich marzeń...
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Mielismy wracac po Sylwestrze ale jak nie wrocimy jutro to bedzie dobrze. Najpozniej wracamy 27go. Ja pierd....le powiedzcie mi co sie dzieje z tymi ludzmi? Tyle km jechalismy tyle roboty i serca wlozylismy w przygotowanie Wigilii sprzatniecie domu i jeszcze sie czlowiek dowiaduje qrwa o sobie "super" rzeczy. Yellow sytuacja podobna, u nas dziadki spier...lili swieta, nie wiem czy to ten wiek czy co? Kochane moje, zyczymy wam cudownych i rodzinnych swiat, duzo zdrowia i milosci Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ! Kompletnie nie mam pojęcia co u was słychać i jest mi z tego nie powodu bardzo przykro i źle . Przez te święta i moją jakże specyficzną pracę nie mam czasu nawet po d......pie się podrapać. Na szczęście moja mama przyjechała pilnować krzysia a ja pracuje od świtu do zmierzchu.
Pewno u was dzieje się jak zawsze. Hmmmmm Zyczenia urodzinowe dla leosia i następnych szkrabikow ;-) Wam moje drogie kolezanki zycze zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo miłości, szacunku i spełnienia wszystkich marzeń a także pociechy z dzieciaków ! z catego serca ! |
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Czytam Was i czytam, nie myslcie, ze o Was zapomnialam! Jeszcze mi troszke zostalo do nadrobienia, ale dogonie, promys!! Bijkora, ale historia co za tepa strzala z tej pipy!Szaja, ale Dorka ruszyla z kopyta!! Yellow, przykro mi, ze tak sie porobilo mam nadzieje, ze jak nadrobie to juz bedzie okdebrah ![]() A u nas? Kuba oczywiscie w centrum zainteresowania, ale chyba zle to na niego dziala. Mialam w planach pomoc babci w kuchni, posprzatac, ale sie nie da. Wszystko jest ok jak sie bawimy na podlodze. Dramat zaczyna sie jak wstaje, zeby zjesc cokolwiek. Nie da sie. Od razu marud, a za chwile lzy. Wczoraj przed spaniem ryczal dobre 30min tak sie bidak zmeczyl, ze jak zasnal po 23 to obudzil sie dopiero o 7:30.Obstawiam zeby... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde strasznie mi przykro
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie Kochana
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zadomowienie
|
\
Lady, strasznie mi przykro
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, nadrobiłam wszystko, ale zupełnie nie mam nastroju dzis do pisania
![]() Z racji tego, ze jutro moze uda mi sie zajrzec dopiero poznym wieczorem a moze mnie nie byc w ogole, (nie wiem tez jeszcze jak ze swietami bedzie) to chciałabym Wam zyczyc Swiąt spedzonych w cudownie rodzinnej atmosferze, usmiechu kazdego dnia nadchodzącego roku i pociechy z naszych wspaniałych, kochanych brzdąców |
|
|
|
#1496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 11 m-cy ![]() współczuję choroby dziadka tż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- W imieniu Kubusia dziękuję bardzo za miłe komentarze w k. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- ja się żegnam, ogarnę się i spać, bo jutro skoro świt jedziemy do moich rodziców, potem do teściów. Wracam dopiero w niedzielę, jeszcze raz wszystkiego dobrego na Święta |
||||
|
|
|
#1497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się jeszcze ułoży? Spokojnych świąt.. Cytat:
wiem, że masz świadomość tego, co zrobił, ale rozumiem, że jednak, mimo wszystko, jest CI ciężko ... Kochane! Nie będę oryginalna, z tego więc miejsca składam Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne! By święta były radosne i spokojne, spędzone w przyjemnej, pozbawionej wszelkich trosk, rodzinnej atmosferze. Życzę wielu łask Nowonarodzonej dzieciny oraz spełnienia tych najskrytszych marzeń. |
||
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
lady yellow Mam nadzieje, ze swieta jakos Wam sie uloza!! sylwietto trzymaj sie dziewczyno!! Wyobrazam sobie jak Ci ciezko! Bede dzis o Tobie myslec cieplo! Ja tez tesknie za rodzinnymi swietami, ale w koncu swieta to nie wszystko a przeciez to tu mam tz i Yae. No, ale wiem, ze z rodzicami i bracikiem spotkam sie juz w... listopadzie!! Wybralismy date 8. listopada urzadzamy ceremonie slubna. W przyszlym tygodniu jedziemy zalatwiac szczegoly uroczystosci. Nie chcialam robic tej calej szopki, ale jak juz mnie tz z t. przekonali, to teraz sie doczekac nie moge!! Spedzcie jak najlepiej, najradosniej i najrodzinniej Swieta BN!! Wesolych wesolych!! |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ostatnio u mnie takie wariactwo, że nie mam chwili, żeby do Was zajrzeć. Zaczęło się od tego, pomimo tego że Ola była szczepiona. W czwartek i w piątek musiałam wsiąść przymusowy urlop. Potem ogarnianie domu.
W sobotnią noc Ola mi z łóżka spadła, do tego potem gorączki dostała, więc byliśmy wystraszeni . Na szczęście to od zębów, bo w niedziele 2 kupy biegunkowe, gorączka i dziś ząbek się pojawił. Dziś tak nas przećwiczyła, a tu jeszcze tyle roboty. Za 20 min wyjmuję ciasto i idę wreszcie spać. Z racji, że nie będzie mnie tu jutro pewnie to składam Wam kochane: Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów. |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś nocka jak zwykle. Pobudka o 2 i o 6 koniec spania Czyli wczorajsza piękna nocka była tylko jednorazowym wyskokiem
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

nakarmi szczeniaka jeździka (wrzuci mu klocki do paszczy)

uzywke ofkorso

co za tepa strzala z tej pipy!
kurde