Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś. - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 21:02   #3781
kwitka13
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cześć moje kochane
Wpadłam na szybko życzyć Wam zdrowych i pogodnych Świąt wypełnionych miłością i smakołykami a w Nowym Roku spełnienia najskrytszych marzeń.

Kluska ogromniaste gratulacje!!! Dzidziuś na święta
Zdjęcia wstawiacie przecudne.

Isiu miałam stylage (czy jakoś tak) za 590 zł 1 ml niby tanio... wystarczyło na zmarchy na ustach i bruzdy nosowe...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2013-12-23 o 21:03
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 21:06   #3782
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hej, a ja dzis o 2.35 urodzilam juz czujemy sie dobrze, przez te cieknace wody po porodzie mialam krwotok i bylo kiepsko, lyzeczkowali mnie, wyciskali i w ogole godzina PO byla straszna. Sam porod do przezycia, bez zzo sie udalo i dumna jestem
A na Hanę patrzę i nie wierzę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale niespodzianka! Tak niespodziewanie
Ogromne gratulacje

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Nie dam rady nadrobic wiec tylko sie pochwale ze Julek z okazji ukonczenia 3 miesiecy zaczal przesypiac nocki No i wczoraj wystroilismy choinke i zrobilam Julkowi troche fotek. Jak znajde czas wrzuce do K
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

No i bym zapomniała. Poproszę o oklaski, bo Lidka dziś chwilkę sama stała aż mnie wcięło. Taka jeszcze nieporadna, chwiejąca się na tych malutkich nóżkach.....ale stała
Dla dzieciaczków
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny chciałam Wam zyczyc przede wszystkim zdrowych i wesołych świąt, żebyście wszystkie spedziły ten czas w gronie rodzinym, w ciepłym kochajacym klimacie ..oraz pomyslnosci w staraniach ( nasze weteranki !!! ) zyczę Wam aby rok 2014 był owocny i był zakończeniem naszej walki...

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Super! Jakbym miała córcię też bym chyba tą brała poluję na inną z tiny love

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Tata może wyjdzie jutro do domu, bo wyniki wszystkie są ok
Kolejna dobra wiadomość
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość

A ja w końcu kupiłam sobie kurtkę udało się co uchodziłam to moje aż się Wam pochwalę
Ja kupiłam ją w orsay za 250 zł a w innym sklepie internetowym i na all jest za 400 zł

http://images.morillo.pl/images/a1/h3022a1a.jpg
Bardzo fajna

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 21:53   #3783
Kejthx
Zadomowienie

Hello!!!
Kluska GRATULACJE!!!
Iza oby jak najszybciej synek pojawił się, najlepiej na gwiazdkę, czyli jutro Trzymaj się Kochana, życzę dużo siły!
Dziewczyny, macie fajne choinki i fajne te Wasze pichcenie w kuchni... ja w tym roku mam catering od mamusi nie robię nic, nawet ciasta nie zrobiłam Doba mi się kurczy...
Życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt!
Stary 2013-12-23, 21:57   #3784
teorema
Wtajemniczenie

Czesc!

Będę mieć córeczkę!!!
Dzis bylo USG polowkowe i wszystko jest ok, lekarz nie mial tez zadnych watpliwosci, ze to cora. Ciekawe, czy jeszcze zmieni zdanie

Dla rownowagi spotkalo mnie dzis bardzo niemile zdarzenie w sklepie, gdy chcialam stanac do kasy z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy. Zostalam posadzona o trzymanie poduszki pod sukienka, jakas stara jedza sie zaczela pluc, ze kiedys nie ustepowalo sie kobietom w ciazy (!), a facet obok, ze kobieta w ciazy powinna w domu siedziec! Normalnie nie moge, brak kultury, pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo. Dobrze, ze TZ zaraz mnie znalazł w kolejce i poustawial tam wszystkich idiotów.
Cytat:
Hej, a ja dzis o 2.35 urodzilam juz czujemy sie dobrze, przez te cieknace wody po porodzie mialam krwotok i bylo kiepsko, lyzeczkowali mnie, wyciskali i w ogole godzina PO byla straszna. Sam porod do przezycia, bez zzo sie udalo i dumna jestem
A na Hanę patrzę i nie wierzę

Gratulacje!!!!

Dziewczyny, ja Wam rowniez zycze spokojnych Świąt i spelnienia marzen w nowym roku!

teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:31   #3785
07_Pati_07
Raczkowanie

a ja tak dla odmiany wierszyk dla Was mam

Świątecznego nastroju,
Miłosnego podboju.
Seksu w łóżeczku,
Pieniędzy w woreczku,
Finlandii na stole,
Porsche w stodole!
Wesołych Świąt!!!

a tak wygląda nasza choineczka widzicie naszego kota ja buszuje przy prezentach?

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Czesc!

Będę mieć córeczkę!!!
Dzis bylo USG polowkowe i wszystko jest ok, lekarz nie mial tez zadnych watpliwosci, ze to cora. Ciekawe, czy jeszcze zmieni zdanie

Dla rownowagi spotkalo mnie dzis bardzo niemile zdarzenie w sklepie, gdy chcialam stanac do kasy z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy. Zostalam posadzona o trzymanie poduszki pod sukienka, jakas stara jedza sie zaczela pluc, ze kiedys nie ustepowalo sie kobietom w ciazy (!), a facet obok, ze kobieta w ciazy powinna w domu siedziec! Normalnie nie moge, brak kultury, pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo. Dobrze, ze TZ zaraz mnie znalazł w kolejce i poustawial tam wszystkich idiotów.

Gratulacje!!!!

Dziewczyny, ja Wam rowniez zycze spokojnych Świąt i spelnienia marzen w nowym roku!
Gratuluję Córeczki!!! wspaniałe nowiny tuż przed świętami a debilami się nie przejmuj nic na to nie poradzisz, a po co masz się stresować... macie już jakieś imię? W ogóle już połówkowe badania miałaś przecież dopiero co mówiłaś o II na teście

25.09.2010

II kreseczki - 16.09.2014
29.05.2015 Pola 3290g i 56cm

Edytowane przez 07_Pati_07
Czas edycji: 2013-12-23 o 22:32
07_Pati_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 00:11   #3786
magbes
Zadomowienie

Kochane, chcialam zyczyc Wam wszystkim i Waszym rodzinkom wesolych ale i spokojnych Świat Bożeo Narodzenia, spedzonych w milej, rodzinnej atmosferze,,, aby spelnily sie Wasze wszystkie, nawet te najbardziej skrywane marzenia!

ps KLUSKA Gratulacje duzo zdrowka da Was
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 07:19   #3787
Luna0
Zakorzenienie

Witam

Ale u nas wiatrzysko niczym Ksawery
Wczoraj caly dzien szorowalam, wieczorem mialam gosci a zaraz sie zabieram do pichcenia, bo wgilia u mamy wiec gotowac nie musze i nie lubie. W planach tiramisu, szarlotka, babeczki kopca kreta i babeczki z nadzieniem malinowym

Kluska Gratulacje oromne : cmok: duza dzidzia

Teorema gratuluje dziewczynki

Kochane zycze wam wesolych świąt i błogosławieństwa Bożego!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 08:34   #3788
Agatau88
Zakorzenienie

Cześć chciałam życzyć Wam zdrowych radosnych wesołych Swiat!

Nie odnoszę się ostatnio, ale nie mam co pisać. Z tztem pisałam Wam jak jest. Staram się mimo to odnajdywać w tym wszystkim radość i na pewno wyciagne wnioski z sytuacji. Pisałam żartobliwie ze jak nie z tym tztem to z następnym i to prawda, daliśmy sobie trochę czasu na bycie razem (nie wiem czy ilość tego czasu jest adekwatna do sytuacji no ale...) i jeśli się w tym czasie nie poprawi rozstaniemy się w mniejszym żalu. Tyle że ja nie mam jakoś weny na poprawę tej sytuacji i starania. Trochę się wypaliłam.
Ale czas pokaże jak będzie, tymczasem dla Was WSZYSTKIEGO DOBREGO
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:22   #3789
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Czesc!

Będę mieć córeczkę!!!
Gratuluje córeczkiklaski :

Powiem wam że zaczynam się martwić że będzie musiał być wywoływany

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:31   #3790
teorema
Wtajemniczenie

Dzień dobry.. i sloneczny, i ciepły, co to za świeta?

Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość

Gratuluję Córeczki!!! wspaniałe nowiny tuż przed świętami a debilami się nie przejmuj nic na to nie poradzisz, a po co masz się stresować... macie już jakieś imię? W ogóle już połówkowe badania miałaś przecież dopiero co mówiłaś o II na teście
Dziękuję
To fakt, czas mi leci jak szalony ostatnio, ani sie obejrzalam od wrzesnia, a juz jest koniec roku.
Imię: Alicja
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Witam

Ale u nas wiatrzysko niczym Ksawery
Wczoraj caly dzien szorowalam, wieczorem mialam gosci a zaraz sie zabieram do pichcenia, bo wgilia u mamy wiec gotowac nie musze i nie lubie. W planach tiramisu, szarlotka, babeczki kopca kreta i babeczki z nadzieniem malinowym

Kluska Gratulacje oromne : cmok: duza dzidzia

Teorema gratuluje dziewczynki

Kochane zycze wam wesolych świąt i błogosławieństwa Bożego!
Dzięki, Lunka
Czytalam wlasnie, ze wichury znow szaleja w PL. Oby tym razem nie bylo tak groznie...

Ale robisz pysznosci slodkie Tiramisu! Babeczki malinowe! Ja tylko zrobilam tarte pomaranczowa z daktylami, moj przeboj swiateczny od lat
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Gratuluje córeczkiklaski :

Powiem wam że zaczynam się martwić że będzie musiał być wywoływany
Dzięki, Iza

Kiedy bedzie wiadomo, czy bedzie wywolywany?

teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:34   #3791
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, Iza

Kiedy bedzie wiadomo, czy bedzie wywolywany?
Jak się nie zacznie to w piątek rano ide do szpitala.Tam już lekarze zadecydują co robić.Choć przy cukrzycy powinni wywoływać po terminie.

Stary 2013-12-24, 14:13   #3792
monini2507
Zakorzenienie

Ja tylko wpadam na chwilkę dziewczynki życzyć Wam zdrowych pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla nie zafasolkowanych pięknych fasolek i zdrówka dla dzieciaczków pozostałych

Teo gratuluję dziewczynki a tymi debilami się nie przejmuj ludziom zawsze cos nie pasowało
Zmykam buziaczki dla WAS
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 14:55   #3793
colorblue
Zakorzenienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Staraczki i mamusie cz. VI

Wesołych Radosnych i Pogodnych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. Oby przyszły rok był lepszy dla Nas wszystkich. Starajacym się życzę maluszkow w brzuszku a tym które mają dzieciaczki koło siebie by rosły zdrowe i radosne;*

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 15:04   #3794
cebulova
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Staraczki i mamusie cz. VI

Kochane moje robaczki wszystkie. Życzę Wam spokojnych, spędzonych w gronie najbliższych Wam osób Świąt. Każdej z osobna spełnienia wszystkich marzeń, starczkom aby w ich brzuszkach zamieszkał mały człowieczek, mamusiom pociechy ze swoich dzieciaczków, a ciężarówkom szczęśliwego rozwiązania i lekkich, bezproblemowych porodów.
Buziaki świąteczne dla Was!

Teorema, gratuluję dziewusi! W końcu na wątku ich coraz więcej.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 15:54   #3795
pennee
Raczkowanie

Dziewczyny, spokojnych i radosnych świąt Wam życzę !
pennee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 21:00   #3796
IsiaG
Zadomowienie

Jej....ale się nażarłam. Takie pyszności porobiłam.
Mieliśmy bardzo nietypową Wigilię, tylko w 4 i poza tym dowiedziałam się, że moje rodzeństwo też każde tylko z dziećmi. U siostry chory synek a u brata synek ma ospę. U nas zdrowi ale za to daleko wszyscy.

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej
Co za wspaniałe wieści Kluska kochana gratuluję Ci córci
Dżastina Kamilek jest boski na prawdę
A ja w końcu kupiłam sobie kurtkę udało się co uchodziłam to moje aż się Wam pochwalę
Ja kupiłam ją w orsay za 250 zł a w innym sklepie internetowym i na all jest za 400 zł

http://images.morillo.pl/images/a1/h3022a1a.jpg
ładna, będzie Ci w niej do twarzy.

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Cześć moje kochane
Wpadłam na szybko życzyć Wam zdrowych i pogodnych Świąt wypełnionych miłością i smakołykami a w Nowym Roku spełnienia najskrytszych marzeń.

Kluska ogromniaste gratulacje!!! Dzidziuś na święta
Zdjęcia wstawiacie przecudne.

Isiu miałam stylage (czy jakoś tak) za 590 zł 1 ml niby tanio... wystarczyło na zmarchy na ustach i bruzdy nosowe...

Aha.... dzięki.

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Cześć chciałam życzyć Wam zdrowych radosnych wesołych Swiat!

Nie odnoszę się ostatnio, ale nie mam co pisać. Z tztem pisałam Wam jak jest. Staram się mimo to odnajdywać w tym wszystkim radość i na pewno wyciagne wnioski z sytuacji. Pisałam żartobliwie ze jak nie z tym tztem to z następnym i to prawda, daliśmy sobie trochę czasu na bycie razem (nie wiem czy ilość tego czasu jest adekwatna do sytuacji no ale...) i jeśli się w tym czasie nie poprawi rozstaniemy się w mniejszym żalu. Tyle że ja nie mam jakoś weny na poprawę tej sytuacji i starania. Trochę się wypaliłam.
Mam nadzieję, ze cokolwiek się zdarzy, to z pożytkiem dla Ciebie. Czasami nie warto na siłę wiązać czegoś co i tak się rwie.

Dziewczynki, życzę Wam magicznych świąt, rodzinnych, spokojnych oraz spełnienia najskrytszych marzeń. A jakich to już Wy wiecie.

Idę dalej jeść....jakie dobre krokiety zrobiłam to szok!

:sbana n:wśró d nocnej ciszy, głos się rozchodzi.........

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 21:04   #3797
Sophia_1
Zadomowienie

Teo gratuluję córki. A głupim gadaniem się nie przejmuj, szkoda zdrowia

Dziewczęta chciałam życzyć Wam i Waszym najbliższym spokojnych, ale radosnych Świąt. Aby były przepełnione miłością i ciepłem, a cały ten czas zapamiętany został jako ten magiczny

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
:sbana n:wśró d nocnej ciszy, głos się rozchodzi.........

Moja teściowa zrobiła PYSZNE pierogi! No takich jeszcze nie jadłam!!!

Moja teściowa zrobiła PYSZNE pierogi! No takich jeszcze nie jadłam!!!

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 21:20   #3798
IsiaG
Zadomowienie

CEBULKO KOCHANA - STO LAT I ZDROWIA, SZCZĘSCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ. A potem dużoooo dużoooo dzieci.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

Edytowane przez IsiaG
Czas edycji: 2013-12-24 o 21:22
IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 21:49   #3799
monini2507
Zakorzenienie

Hej my też już po Wigilii teścia nie było bo poszedł na noc do pracy także atmosfera była lepsza o aż o 180 stopni. Miło na luzie pogadaliśmy i pośmialiśmy się. A teraz wróciłam i zdycham z przejedzenia. Mieliśmy jechać dopiero jutro do mnie do mojej rodzinki znaczy sie między innymi do babci, ale ja już nie mogę wytrzymać i molestuję małża co byśmy jechali już dziś, bo takie pasterki jak są u mojej babci co roku w kościele nie ma nigdzie. I małż kazał się już powoli szykować także zrobimy niespodziankę mojej rodzince bo mówiliśmy że przyjedziemy dopiero jutro

Isia zapodaj krokieta skoro mówisz że takie pyszne to jeszcze zmieszczę
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 00:05   #3800
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
CEBULKO KOCHANA - STO LAT I ZDROWIA, SZCZĘSCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ. A potem dużoooo dużoooo dzieci.
Dziekuje Ci Isiaczku bardzo bardzo! Pękła mi 30

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-12-25, 01:09   #3801
_Kluska_
Zakorzenienie

Ja trochę z opóźnieniem, ale ostatnie dni jakoś dziwnie mi się zlały w całość

Dziewczyny, na święta życzę Wam dużo radości oraz by spełniały się marzenia, chociaż po jednym...

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 07:37   #3802
_Kluska_
Zakorzenienie

O, a oto Hanula
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Hania.jpg (52,3 KB, 35 załadowań)

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-25, 08:05   #3803
_Kluska_
Zakorzenienie

wreszcie udało mi się dodać zdjęcie

O 9 mam karmienie, muszę się jeszcze wykąpać więc czasu mało.

Na szybko:
Młoda została oceniona na 36 tygodni (utrzymywanie temperatury ciała, odruchy fizjologiczne) i traktują ją jako wcześniaka. Jesteśmy na noworodkowym oiomie, na szczęście tylko na obserwacji i docieplaniu. Co 3 godziny chodzę ją przewijać i karmić, swojego pokarmu jeszcze nie mam więc potem siadam koło jej 'łóżeczka', podłączam się do laktatora i próbuję pobudzać produkcję.
Jeśli nie pojawi się żółtaczka a Hania zacznie przybierać na wadze to wyjdziemy na koniec tygodnia. Bardzo bym chciała, bo w sobotę tżta urodziny
boli, boję się spytać ile mam szwów na pewno nacięcie + coś pękło. Ile pękło nie chcę wiedzieć na razie. Poza tym czuję się nieźle, już organizm chyba odpracował straconą krew bo sił nabrałam, w głowie się nie kręci.

Cebulova, wszystkiego najlepszego oraz niech poród będzie lekki a synek grzeczny

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-25, 09:17   #3804
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Dziekuje Ci Isiaczku bardzo bardzo! Pękła mi 30
Kochana wszystkiego najlepszegoSpełnien ia marzeń

Stary 2013-12-25, 09:39   #3805
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
O, a oto Hanula
Śliczna dziewusia

Cytat:
wreszcie udało mi się dodać zdjęcie

O 9 mam karmienie, muszę się jeszcze wykąpać więc czasu mało.

Na szybko:
Młoda została oceniona na 36 tygodni (utrzymywanie temperatury ciała, odruchy fizjologiczne) i traktują ją jako wcześniaka. Jesteśmy na noworodkowym oiomie, na szczęście tylko na obserwacji i docieplaniu. Co 3 godziny chodzę ją przewijać i karmić, swojego pokarmu jeszcze nie mam więc potem siadam koło jej 'łóżeczka', podłączam się do laktatora i próbuję pobudzać produkcję.
Jeśli nie pojawi się żółtaczka a Hania zacznie przybierać na wadze to wyjdziemy na koniec tygodnia. Bardzo bym chciała, bo w sobotę tżta urodziny
boli, boję się spytać ile mam szwów na pewno nacięcie + coś pękło. Ile pękło nie chcę wiedzieć na razie. Poza tym czuję się nieźle, już organizm chyba odpracował straconą krew bo sił nabrałam, w głowie się nie kręci.

Cebulova, wszystkiego najlepszego oraz niech poród będzie lekki a synek grzeczny
Taka duża dziewczyna i wcześniak... Oby wypuścili was szybciutko. Rany się zagoją i będzie git.

Dziękuję za życzenia.

Cytat:
Witam

Kochana wszystkiego najlepszegoSpełnien ia marzeń
Dziękuję Izuś. Swoją drogą miałam nadzieję, że się rozpakujesz wczoraj i z Dominikiem będziemy razem świętować swoje urodzinki.
A jak Twoje samopoczucie?

Dzień dobry!
Byliśmy na Wigilii u rodziców moich wczoraj, wróciliśmy chwilę przed północą. Wcześniej umówiliśmy się, że nie robimy sobie prezentów i tak się stało. I powiem Wam, że o wiele spokojniejsza i bardziej świąteczna była ta Wigilia dzięki temu. Prezenty dostałam tylko urodzinowe.
Dziś siedzimy w domku, a jutro idziemy do cioci. Niestety do teściów w tym roku na swięta nie zawitamy, bo tam daleko, a każdy grosz się teraz liczy i nie możemy sobie pozwolić na kolejny wydatek związany z paliwem. :-(

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-12-25, 10:03   #3806
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Izuś. Swoją drogą miałam nadzieję, że się rozpakujesz wczoraj i z Dominikiem będziemy razem świętować swoje urodzinki.
A jak Twoje samopoczucie?
W nocy miałam skurcze ale bez bolesne,rano dostałam biegunki także może to dziś

Stary 2013-12-25, 10:23   #3807
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki, oby Domiś się okazał punktualnym chłopakiem i do 26 się uwinął z urodzinami

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-25, 11:01   #3808
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki, oby Domiś się okazał punktualnym chłopakiem i do 26 się uwinął z urodzinami
Do piątku rano ma jeszcze troche czasu,oby zdążył

Stary 2013-12-25, 11:15   #3809
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
No to niech się rozkręca w końcu. A nie chciałabyś urodzić już w nowym roku? Ja zawsze miałam osobisty problem z tym, że urodziłam się na sam koniec

Ja przedwczoraj miałam straszny kryzys. Trochę porobiłam w kuchni, w sumie niewiele tak naprawdę i wieczorem byłam tak zmęczona, że aż z bezsilności się poryczałam. Nie mogłam się uspokoić. Powiem wam, że chciałabym już urodzić. Najchętniej już w 37 tygodniu. Mimo, że ciąża to piękny stan to mam już chwilami serdecznie dość, jestem zmęczona brzuch mi ciąży, puchnę, nie mogę patrzeć na siebie w lustrze.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-12-25, 11:34   #3810
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Czesc!

Będę mieć córeczkę!!!
Brawo, gratki
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

No to życzę oby się wyjaśniło korzystnie

Cytat:
Imię: Alicja
Pięknie!!
Cytat:
O, a oto Hanula
Patrzy na ciocie oczkami swoimi
oby Was szybko wypuścili i niech mała się zdrowo chowa

Cytat:
Cytat:

Ja przedwczoraj miałam straszny kryzys. Trochę porobiłam w kuchni, w sumie niewiele tak naprawdę i wieczorem byłam tak zmęczona, że aż z bezsilności się poryczałam. Nie mogłam się uspokoić. Powiem wam, że chciałabym już urodzić. Najchętniej już w 37 tygodniu. Mimo, że ciąża to piękny stan to mam już chwilami serdecznie dość, jestem zmęczona brzuch mi ciąży, puchnę, nie mogę patrzeć na siebie w lustrze.
Powiem Ci, że ja powoli też mam dość.... od wczoraj mam non stop skurcz w prawej łydce, ciężko mi i nie mogę latać jak nakręcona tak jak lubię
Dobrze, że mi jakaś Pani na pasterce ustąpiła miejsca, bo już miałam siąść na posadzce i płakać

Poza tym Cebulko najlepsze życzenia urodzinowe

Pamiętałam o Tobie wczoraj, ale nie włączałam laptopa nawet

Izunia

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości