|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu
Cześć moje kochane
Wpadłam na szybko życzyć Wam zdrowych i pogodnych Świąt wypełnionych miłością i smakołykami a w Nowym Roku spełnienia najskrytszych marzeń. Kluska ogromniaste gratulacje!!! Dzidziuś na święta ![]() Zdjęcia wstawiacie przecudne. Isiu miałam stylage (czy jakoś tak) za 590 zł 1 ml niby tanio... wystarczyło na zmarchy na ustach i bruzdy nosowe...
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:03 |
|
|
|
#3782 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu
Cytat:
![]() Ogromne gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poluję na inną z tiny love ![]() Kolejna dobra wiadomość Cytat:
|
|
#3783 |
|
Zadomowienie
|
Hello!!!
Kluska GRATULACJE!!! Iza oby jak najszybciej synek pojawił się, najlepiej na gwiazdkę, czyli jutro Trzymaj się Kochana, życzę dużo siły!Dziewczyny, macie fajne choinki i fajne te Wasze pichcenie w kuchni... ja w tym roku mam catering od mamusi nie robię nic, nawet ciasta nie zrobiłam Doba mi się kurczy... Życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt!
|
#3784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc!
Będę mieć córeczkę!!! Dzis bylo USG polowkowe i wszystko jest ok, lekarz nie mial tez zadnych watpliwosci, ze to cora. Ciekawe, czy jeszcze zmieni zdanie ![]() Dla rownowagi spotkalo mnie dzis bardzo niemile zdarzenie w sklepie, gdy chcialam stanac do kasy z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy. Zostalam posadzona o trzymanie poduszki pod sukienka, jakas stara jedza sie zaczela pluc, ze kiedys nie ustepowalo sie kobietom w ciazy (!), a facet obok, ze kobieta w ciazy powinna w domu siedziec! Normalnie nie moge, brak kultury, pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo. Dobrze, ze TZ zaraz mnie znalazł w kolejce i poustawial tam wszystkich idiotów. Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ja Wam rowniez zycze spokojnych Świąt i spelnienia marzen w nowym roku!
|
|
#3785 | |
|
Raczkowanie
|
a ja tak dla odmiany wierszyk dla Was mam
Świątecznego nastroju, Miłosnego podboju. Seksu w łóżeczku, Pieniędzy w woreczku, Finlandii na stole, Porsche w stodole! Wesołych Świąt!!! a tak wygląda nasza choineczka widzicie naszego kota ja buszuje przy prezentach? ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
wspaniałe nowiny tuż przed świętami nic na to nie poradzisz, a po co masz się stresować... macie już jakieś imię? W ogóle już połówkowe badania miałaś przecież dopiero co mówiłaś o II na teście
Edytowane przez 07_Pati_07 Czas edycji: 2013-12-23 o 22:32 |
|
|
|
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, chcialam zyczyc Wam wszystkim i Waszym rodzinkom wesolych ale i spokojnych Świat Bożeo Narodzenia, spedzonych w milej, rodzinnej atmosferze,,, aby spelnily sie Wasze wszystkie, nawet te najbardziej skrywane marzenia!
ps KLUSKA Gratulacje duzo zdrowka da Was
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale u nas wiatrzysko niczym Ksawery Wczoraj caly dzien szorowalam, wieczorem mialam gosci a zaraz sie zabieram do pichcenia, bo wgilia u mamy wiec gotowac nie musze i nie lubie. W planach tiramisu, szarlotka, babeczki kopca kreta i babeczki z nadzieniem malinowym Kluska Gratulacje oromne ![]() : cmok: duza dzidziaTeorema gratuluje dziewczynki ![]() Kochane zycze wam wesolych świąt i błogosławieństwa Bożego! |
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć chciałam życzyć Wam zdrowych radosnych wesołych Swiat!
Nie odnoszę się ostatnio, ale nie mam co pisać. Z tztem pisałam Wam jak jest. Staram się mimo to odnajdywać w tym wszystkim radość i na pewno wyciagne wnioski z sytuacji. Pisałam żartobliwie ze jak nie z tym tztem to z następnym i to prawda, daliśmy sobie trochę czasu na bycie razem (nie wiem czy ilość tego czasu jest adekwatna do sytuacji no ale...) i jeśli się w tym czasie nie poprawi rozstaniemy się w mniejszym żalu. Tyle że ja nie mam jakoś weny na poprawę tej sytuacji i starania. Trochę się wypaliłam. Ale czas pokaże jak będzie, tymczasem dla Was WSZYSTKIEGO DOBREGO
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() klaski :Powiem wam że zaczynam się martwić że będzie musiał być wywoływany
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3790 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.. i sloneczny, i ciepły, co to za świeta?
![]() Cytat:
![]() To fakt, czas mi leci jak szalony ostatnio, ani sie obejrzalam od wrzesnia, a juz jest koniec roku. Imię: Alicja ![]() Cytat:
Czytalam wlasnie, ze wichury znow szaleja w PL. Oby tym razem nie bylo tak groznie... Ale robisz pysznosci slodkie Ja tylko zrobilam tarte pomaranczowa z daktylami, moj przeboj swiateczny od lat Cytat:
![]() Kiedy bedzie wiadomo, czy bedzie wywolywany?
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się nie zacznie to w piątek rano ide do szpitala.Tam już lekarze zadecydują co robić.Choć przy cukrzycy powinni wywoływać po terminie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadam na chwilkę dziewczynki życzyć Wam zdrowych pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla nie zafasolkowanych pięknych fasolek i zdrówka dla dzieciaczków pozostałych
Teo gratuluję dziewczynki a tymi debilami się nie przejmuj ludziom zawsze cos nie pasowało Zmykam buziaczki dla WAS |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Staraczki i mamusie cz. VI
Wesołych Radosnych i Pogodnych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. Oby przyszły rok był lepszy dla Nas wszystkich. Starajacym się życzę maluszkow w brzuszku a tym które mają dzieciaczki koło siebie by rosły zdrowe i radosne;*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Staraczki i mamusie cz. VI
Kochane moje robaczki wszystkie. Życzę Wam spokojnych, spędzonych w gronie najbliższych Wam osób Świąt. Każdej z osobna spełnienia wszystkich marzeń, starczkom aby w ich brzuszkach zamieszkał mały człowieczek, mamusiom pociechy ze swoich dzieciaczków, a ciężarówkom szczęśliwego rozwiązania i lekkich, bezproblemowych porodów.
Buziaki świąteczne dla Was! Teorema, gratuluję dziewusi! W końcu na wątku ich coraz więcej.
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, spokojnych i radosnych świąt Wam życzę !
|
|
|
|
#3796 | |||
|
Zadomowienie
|
Jej....ale się nażarłam. Takie pyszności porobiłam.
Mieliśmy bardzo nietypową Wigilię, tylko w 4 i poza tym dowiedziałam się, że moje rodzeństwo też każde tylko z dziećmi. U siostry chory synek a u brata synek ma ospę. U nas zdrowi ale za to daleko wszyscy. Cytat:
Cytat:
Aha.... dzięki. Cytat:
Dziewczynki, życzę Wam magicznych świąt, rodzinnych, spokojnych oraz spełnienia najskrytszych marzeń. A jakich to już Wy wiecie. Idę dalej jeść....jakie dobre krokiety zrobiłam to szok!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Teo gratuluję córki. A głupim gadaniem się nie przejmuj, szkoda zdrowia
Dziewczęta chciałam życzyć Wam i Waszym najbliższym spokojnych, ale radosnych Świąt. Aby były przepełnione miłością i ciepłem, a cały ten czas zapamiętany został jako ten magiczny ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Moja teściowa zrobiła PYSZNE pierogi! No takich jeszcze nie jadłam!!! Moja teściowa zrobiła PYSZNE pierogi! No takich jeszcze nie jadłam!!!
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
CEBULKO KOCHANA - STO LAT I ZDROWIA, SZCZĘSCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ. A potem dużoooo dużoooo dzieci.
![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-12-24 o 21:22 |
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej my też już po Wigilii
teścia nie było bo poszedł na noc do pracy także atmosfera była lepsza o aż o 180 stopni. Miło na luzie pogadaliśmy i pośmialiśmy się. A teraz wróciłam i zdycham z przejedzenia. Mieliśmy jechać dopiero jutro do mnie do mojej rodzinki znaczy sie między innymi do babci, ale ja już nie mogę wytrzymać i molestuję małża co byśmy jechali już dziś, bo takie pasterki jak są u mojej babci co roku w kościele nie ma nigdzie. I małż kazał się już powoli szykować także zrobimy niespodziankę mojej rodzince bo mówiliśmy że przyjedziemy dopiero jutroIsia zapodaj krokieta skoro mówisz że takie pyszne to jeszcze zmieszczę
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trochę z opóźnieniem, ale ostatnie dni jakoś dziwnie mi się zlały w całość
![]() Dziewczyny, na święta życzę Wam dużo radości oraz by spełniały się marzenia, chociaż po jednym...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
O, a oto Hanula
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
O 9 mam karmienie, muszę się jeszcze wykąpać więc czasu mało. Na szybko: Młoda została oceniona na 36 tygodni (utrzymywanie temperatury ciała, odruchy fizjologiczne) i traktują ją jako wcześniaka. Jesteśmy na noworodkowym oiomie, na szczęście tylko na obserwacji i docieplaniu. Co 3 godziny chodzę ją przewijać i karmić, swojego pokarmu jeszcze nie mam więc potem siadam koło jej 'łóżeczka', podłączam się do laktatora i próbuję pobudzać produkcję. Jeśli nie pojawi się żółtaczka a Hania zacznie przybierać na wadze to wyjdziemy na koniec tygodnia. Bardzo bym chciała, bo w sobotę tżta urodziny ![]() na pewno nacięcie + coś pękło. Ile pękło nie chcę wiedzieć na razie. Poza tym czuję się nieźle, już organizm chyba odpracował straconą krew bo sił nabrałam, w głowie się nie kręci.Cebulova, wszystkiego najlepszego oraz niech poród będzie lekki a synek grzeczny
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Kochana wszystkiego najlepszego
|
|
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczna dziewusia
Cytat:
Dziękuję za życzenia. Dziękuję Izuś. Swoją drogą miałam nadzieję, że się rozpakujesz wczoraj i z Dominikiem będziemy razem świętować swoje urodzinki. A jak Twoje samopoczucie? Dzień dobry! Byliśmy na Wigilii u rodziców moich wczoraj, wróciliśmy chwilę przed północą. Wcześniej umówiliśmy się, że nie robimy sobie prezentów i tak się stało. I powiem Wam, że o wiele spokojniejsza i bardziej świąteczna była ta Wigilia dzięki temu. Prezenty dostałam tylko urodzinowe. Dziś siedzimy w domku, a jutro idziemy do cioci. Niestety do teściów w tym roku na swięta nie zawitamy, bo tam daleko, a każdy grosz się teraz liczy i nie możemy sobie pozwolić na kolejny wydatek związany z paliwem. :-(
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przedwczoraj miałam straszny kryzys. Trochę porobiłam w kuchni, w sumie niewiele tak naprawdę i wieczorem byłam tak zmęczona, że aż z bezsilności się poryczałam. Nie mogłam się uspokoić. Powiem wam, że chciałabym już urodzić. Najchętniej już w 37 tygodniu. Mimo, że ciąża to piękny stan to mam już chwilami serdecznie dość, jestem zmęczona brzuch mi ciąży, puchnę, nie mogę patrzeć na siebie w lustrze.
|
|
#3810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie!! Patrzy na ciocie oczkami swoimi ![]() oby Was szybko wypuścili i niech mała się zdrowo chowa Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że mi jakaś Pani na pasterce ustąpiła miejsca, bo już miałam siąść na posadzce i płakać ![]() Poza tym Cebulko najlepsze życzenia urodzinowe Pamiętałam o Tobie wczoraj, ale nie włączałam laptopa nawet ![]() Izunia ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Doba mi się kurczy... 
nic na to nie poradzisz, a po co masz się stresować... macie już jakieś imię? W ogóle już połówkowe badania miałaś
przecież dopiero co mówiłaś o II na teście 

klaski :
Ja tylko zrobilam tarte pomaranczowa z daktylami, moj przeboj swiateczny od lat