Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-24, 09:59   #151
sweet_vintage
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Iwantyou, piękny opis. Wzruszyłam sie

Perfuzja, no to życzę byście wyszli dziś i żeby jednak żółtaczki nie było.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:06   #152
pilotka86
Rozeznanie

cześć

witam po beznadziejnej nocy, kładąc się i żegnając na forum myślałam że już nic gorszego mnie nie czeka, ale myliłam się. Dostałam skrętu i biegunki, po prostu myślałam że skończę się w wc. albo urodzę
najprawdopodobniej te rewelacje były skutkiem moich ostatnich dziwnych zachcianek no i zapomniałam dosypywać błonnika. Teraz już będę pilnowała. Przywrotnika też.

w nocy myślałam o Krzysiu
powoli nadrabiam jeszcze stary wątek i...

perfuzja opis porodu boski! jesteś hardcorem czytając czułam się, że jestem tam obok
iwantyou byłaś bardzo dzielna a opis piękny, wzruszający i naładowany emocjami!!! nawet nie chcę sobie wyobrażać co czułaś

mezaga doczytałam, że najprawdopodobniej zostaniemy w tym samym dniu mamami super
chociaż ja nie ukrywam, że wolałabym jeszcze poczekać z drugiej strony mam już dość tego uziemnienia i niemocy.
Takie mam jeszcze wszystko nieogarnięte a to już ostatni wtorek we dwójkę, wczoraj był ostatn poniedziałek, przedwczoraj ostatnia niedziela no i sobota

Dzisiaj wigilia i wcale jej nie czuję mało pomagałam w przygotowaniach a w pokoju nie mam nawet żywej choinki jak co roku wczoraj już nigdzie nie kupiłam, mąż ma dzisiaj jechać. Wszystko na ostatni moment szlag mnie trafia a tyle jeszcze do roboty Ostatecznie w ogrodzie zrobię wycinkę (już tak zrobiłam jednego roku hehe)
Na wigilii będziemy my, mój starszy brat, moi rodzice i moja babcia z wujkiem. No i mój brzuch plus dwa koty.

Pisałam ostatnio, że segregowałam zdjęcia w końcu dorwałam skaner i wstawiam zdjęcie z moim młodszym o 3 lata bratem to już tyle lat..
podobno jak się urodził z zazdrości raz chciałam go wyrzucić z wózka ale później
zdjęcie mnie urzekło zwróćcie uwagę na kącik do pielęgnacji i karmienia Ten fotel jest obrotowy, chciałam go odnowić (podstawa jest złamana), ale jak zwykle zabrakło czasu i chęci.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0005.jpg (114,4 KB, 111 załadowań)
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:09   #153
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
nie, pediatra w szpitalu mi zakazał, dziecko ma lezec plasko.
A ja wszędzie ostatnio czytam (pełno tu ulotek, poradników itp), żeby włożyć chociaż złożony kocyk pod materac, gdzie dziecko ma głowę, żeby się buzia zamykała i nie było problemów ze zgryzem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-12-24 o 16:48
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:18   #154
em ma
Zadomowienie

Ja chciałam Wam tylko życzyć wesołych świąt
Ja jestem w lesie jeśli chodzi o jakiekolwiek przygotowania
Pozdrawiamy z Dorotką
Stary 2013-12-24, 10:26   #155
Inw
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

Nie wiem czy to ciąża czy święta czy co, ale wczoraj miałam łzy w oczach jak czytałam posta marudy (kurcze, brakuje mi wieści co z Krzysiem), dziś jak czytałam opis porodu iwantyou, chociaż nie znoszę łez i na ile mogę zawsze hamuję. I wiecie, przyszło mi do głowy że o wielu osobach stąd wiem teraz więcej niż co tam u ludzi których uważałam za najbliższych przyjaciół. Dziwnie się z tym czuję. Cieszę się że jest to forum i że ja tu jestem, ale i smutno mi jakoś.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Na razie był tylko obchod polozniczy - od nich mamy zielone światło na wyjscie, ale to żadna nowość, bo juz wczoraj dali.
Czekamy na pediatrę. Moim zdaniem jest ok, w nocy był bardzo aktywny i ssie jak mały smok. No ale zobaczymy co powiedzą.

CayenneOna nawet gdybym mogła cofnąć czas i zdecydować sie na cesarkę zamiast sn, to bym tego nie zrobiła. Wiem, ze to brzmi absurdalnie, ale cieszę sie, ze przeszłam przez doświadczenie, jakim jest porod naturalny (chociaż w zasadzie siłami natury, a nie naturalny, bo do naturalnego to daleko mu było). A ze niekoniecznie chce je powtarzać, to inna sprawa

Macie takie filmy, ktore obejrzalycie, podobały Wam sie i cieszycie sie, ze widzialyscie je, ale wiecie, ze nigdy nie obejrzycie po raz drugi? Ja tak mam z Tancząc w ciemnościach i Requiem dla snu na przykład. To z moim porodem jest mniej wiecej tak samo
Mam nadzieję że jednak żółtaczka będzie w normie i święta spędzicie w domku z rodziną Kurcze, to musi być dopiero niezapomniane przeżycie, kilkudniowy maluszek przy piersi w atmosferze świąt

A do porodu sn mam podobne podejście, chociaż pewnie przeklnę je nie raz za jakiś miesiąc Mam tylko nadzieję że nie wyjdzie mi Requiem dla snu tylko jakaś Seksmisja, coś do czego się czasem z chęcią wraca. Byle nie Kevin i powtórka co święta

Cytat:
Patrycja obysmy wyszli, bo juz tutaj wariuje. Te 2,5 doby to jest jednak straasznie długo.

Rodzilam w soczewkach, nikt nie miał do nich zastrzeżeń, a to była ostatnia rzecz, o jakiej myślałam. Zupełnie bez problemów, miałam troche małych wyborczyn na twarzy od parcia, na oczach ani plamki (a po wymiotach na przykład robią mi sie bardzo czesto).

Współczuje przeziębienia
Kurcze, mi na sr położna z Zośki właśnie mówiła że absolutnie w soczewkach nie mogę rodzić - żałuję czasem że miałam "mientki" dzień jak pisaliśmy ankietę tej szkole
Inw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:29   #156
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A ja wszędzie ostatnio czytam (pełno tu ulotek, poradników itp), żeby włożyć chociaż złożony kocyk pod materac, gdzie dziecko ma głowę, żeby się buzia odmykała i nie było problemów ze zgryzem
Potwierdzam. Też o tym słyszałam i czytałam.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:30   #157
perfuzja
Zakorzenienie

Wychodzimy!
Zoltaczka jest, ale bilirubina akceptowalna.

Do 15h powinnismy dostać wypis.
Stary 2013-12-24, 10:32   #158
EVI07
Raczkowanie

Witajcie wigilijnie Dziewczyny!

Całą noc myślałam o Krzysiu Marudy... Wierzę, że będzie dobrze, ale myślę o nich non stop.

Ja jestem niesamowicie zaprawiona, zaraziłam się od Wiktorii i od wczoraj obie jedziemy na antybiotykach, bo zarypało nam zatoki i gardła do reszty. Na prawej połowie twarzy wyglądam jak bulterier po przegranej walce, spuchłam okropnie, bo mi jak zwykle zajęło zatoki szczękowe... Ból jak czort. Teraz się modlę, żeby jednak do piątku nie urodzić, bo wtedy kończę antybiotyk, a rodzinna mnie wczoraj uprzedziła, że jeśli urodzę taka chora, z gorączką i zasmarkana, to nawet mi dziecka nie pokażą i z cc będzie problem, bo drogi oddechowe nie działają jak trzeba.

Wigilia jest dzisiaj u nas w domu, więc próbuję ostatecznie ogarnąć chałupę, ale stwierdziłam, że 3 tyg. do porodu stanowi doskonałą wymówkę na temat sprzątania, a moja pomylona szwagierka niech mówi co chce. W ogóle to powinnam leżeć, bo mi strasznie puchną stopy, ciśnienie niby w normie, ale górna granica, mam w razie czego leki, ale przede wszystkim odpoczynek. Łatwo się mówi.

Kobiety Kochane,
Korzystając z okazji chcę Wam podziękować-za to, że jesteście, że wspieracie, że rozumiecie, że nie oceniacie i że zawsze mogę na Was liczyć! Życzę Wam wszystkim mnóstwo ciepła, radości, miłości, lekkich i ekspresowych porodów, a tym, które już są mamusiami samych różowo-niebieskich chwil z Waszymi Maluszkami. Niech te Święta będą dla was wszystkich wyjątkowym czasem.

Iwantyou-opis cudowny, jesteś niesamowicie dzielna, podziwiam Cię!

Maruda-jestem z Wami myślami i całym sercem i modlę się za Krzysia!

Nie wiem czy uda mi się w święta zajrzeć na wizaż, ale zaraz po świętach wracam, i oby jeszcze w dwupaku. Ostatnie USG wykazało, że Mały waży 3050, więc jest w normie, łożysko na razie w II stopniu, więc do szpitala 27 nie muszę iść, 30 mam jeszcze KTG i wizytę u mojej ginki, i wtedy zobaczymy. Ściskam Was mocno!
EVI07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:32   #159
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Wychodzimy!

Super, udanych świąt w nowym składzie!

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
Pisałam ostatnio, że segregowałam zdjęcia w końcu dorwałam skaner i wstawiam zdjęcie z moim młodszym o 3 lata bratem to już tyle lat..
podobno jak się urodził z zazdrości raz chciałam go wyrzucić z wózka ale później
zdjęcie mnie urzekło zwróćcie uwagę na kącik do pielęgnacji i karmienia Ten fotel jest obrotowy, chciałam go odnowić (podstawa jest złamana), ale jak zwykle zabrakło czasu i chęci.
Kurcze, spojrzałam i co widzę - wózek emmaljunga!
Stary 2013-12-24, 10:36   #160
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Wychodzimy!

Super Ale bedą niezapomniane święta

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:46   #161
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
Wychodzimy!

Super ! No to teraz szykować aparat, kamery tudzież inne sprzęty, żeby uwiecznić pierwsze święta w pełnym składzie
Dopiero teraz bedziecie mieli okazję w pełni się sobą nacieszyć. No i Emil bedzie mial pewnie swój pierwszy rodzinny występ z kolędami w swojej wersji
Stary 2013-12-24, 10:54   #162
pilotka86
Rozeznanie

perfuzja super, że wychodzicie!!!
ale nie chcieli trzymać Was trzy noce?

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość

Kurcze, spojrzałam i co widzę - wózek emmaljunga!
serio
o kurde a męczyłam mamę gdzie ten antyk jest i czemu go oddała

apropo wózków dostałam kolejny tym razem od kuzyna, który ma dwie córki nie wiem jeszcze jaki coś na win... coś tam plus foteliki i stelaż na wanienkę i jeszcze parę innych rzeczy.
kurde na koniec tyle prezentów... jak ja się odwdzięczę

ja zaraz spadam piec muffinki z przepisu Nettki
zobaczymy jak wyjdą, bo jak narazie każde ciasto w ciąży okazało się kulinarnymi porażkami, nawet takie które piekłam wcześniej po kilkanaście razy
Stary 2013-12-24, 10:57   #163
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Wiec u mnie było to tak :
(...)I to miedzy innymi dzieki Wam drogie wizazowe cioteczki
aż się wzruszyłam czytając Twój opis i dziękuję Ci że podzieliłaś się z nami tą historią ... nie było łatwo i kolorowe ale najważniejsze jest zakończenie i to że jesteście teraz wszyscy razem

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj (to znaczy wczoraj) na kolejnym sprawdzaniu przepływów i było jeszcze lepiej niż w piątek w związku z czym mogę zostać na Święta w domu, tyle że mam dużo leżeć i pić bardzo dużo wody. No a po Świętach od razu na oddział i najprawdopodobniej lekarze nie bedą czekać do stycznia, tylko rozetną mnie 28. Dziwne uczucie. Z jednej strony bardzo się boję a z drugiej już się nie mogę doczekać.
a mówiłyśmy że będzie dobrze

Cytat:
Wychodzimy!
Super święta w domu i to w doborowym towarzystwie
Stary 2013-12-24, 10:59   #164
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość

Fajne są takie stare zdjęcia. Uwielbiam oglądać! Fajny kącik
A co to takiego żółtego w butelce maluch pił? Zaciekawiło mnie to.

Cytat:
Wychodzimy!

Super!

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość
Ja jestem niesamowicie zaprawiona, zaraziłam się od Wiktorii i od wczoraj obie jedziemy na antybiotykach, bo zarypało nam zatoki i gardła do reszty.

Oj współczuję choroby! Zdrówka dla was!
Stary 2013-12-24, 10:59   #165
senira666
Zakorzenienie

u nas święta na leniwca czyli jedziemy do teściów a pierwszy dzień świąt do rodzinki za miasto. Pewnie na pewno będę podczytywać ale nie wiem jak będzie z pisaniem więc jeszcze raz życzę Wam wszystkim spokojnych i radosnych świąt, bez ekscesów i stresów. Dużo odpoczynku i samych miłych chwil. A słodkim mamusiom życzę dodatkowo aby odłożyły dzisiaj glukometry i na ten jeden wieczór zapomniały o cukrach, normach itp.
Stary 2013-12-24, 11:07   #166
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
u nas święta na leniwca czyli jedziemy do teściów a pierwszy dzień świąt do rodzinki za miasto. Pewnie na pewno będę podczytywać ale nie wiem jak będzie z pisaniem więc jeszcze raz życzę Wam wszystkim spokojnych i radosnych świąt, bez ekscesów i stresów. Dużo odpoczynku i samych miłych chwil. A słodkim mamusiom życzę dodatkowo aby odłożyły dzisiaj glukometry i na ten jeden wieczór zapomniały o cukrach, normach itp.
Senirko, jako jedna z niewielu słodkich mam wątkowych osobiście Ci dziękuję, glukometr od wieczora mam dziś w du..e . Głęboko

Perfuzja, cudowne będziesz mieć Święta zazdrościmy chyba Wam wszystkie

Chyba jestem miętka, ale nie dałam rady przeczytać opisu Iwontyou (mam nadzieję, że się nie gniewasz ) łzy mi naszły do oczu przed połową, uznałam, że nie dam rady, przeczytałam koniec

marudko, krolowonilu odezwijcie się!
Stary 2013-12-24, 11:10   #167
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wychodzimy!

super
Stary 2013-12-24, 11:11   #168
perfuzja
Zakorzenienie

pilotka byliśmy 3 noce z soboty na niedziele, z niedzieli na poniedziałek i z poniedziałku na wtorek. Gdyby nie zoltaczka, to moze pusciliby nas wczoraj wieczorem.

Wiecie co? Ja niby wiedziałam, ze noworodek robi duzo kup, ale nie sądziłam, ze az tyle! W kupach mamy po prostu wszystko A cała reszta jest w moim mleku
Stary 2013-12-24, 11:13   #169
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co? Ja niby wiedziałam, ze noworodek robi duzo kup, ale nie sądziłam, ze az tyle! W kupach mamy po prostu wszystko A cała reszta jest w moim mleku

jednym słowem przesrane po całości

a tak poważnie- da radę to odeprac?
Stary 2013-12-24, 11:18   #170
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no leże i nie mogę ze śmiechu
Stary 2013-12-24, 11:20   #171
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

a tak poważnie- da radę to odeprac?
Nie mam pojęcia Tetrowki całe w smolce wyrzucilismy, bo stwierdziliśmy, ze sprawa jest przegrana. Ale w mlecznej kupie mamy z 15 tetrowek, 5 flanelek i chyba wszystkie ubranka (niniejszym odwołuje stwierdzenie, ze wzięliśmy za duzo ubranek do szpitala ), wiec mam nadzieje, ze sie dopiorą.
Stary 2013-12-24, 11:21   #172
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Fajne są takie stare zdjęcia. Uwielbiam oglądać! Fajny kącik
A co to takiego żółtego w butelce maluch pił? Zaciekawiło mnie to.
gosia najprawdopodobniej herbata koperkowa.
albo to moje z jakimś sokiem
Mama karmiła nas piersią. (tylko najstarszego brata bardzo krótko, miał skazę czy coś w tym stylu i musiał pić jakieś specjalne kupowane w pewexie i koszmarnie drogie mleko, stracili na to mnóstwo kasy z tego co mówiła.

Nie wiem czy zauważyłyście czerwone plamki na prawie całej twarzy mojego brata . Miałam to samo jako niemowlę (tyle że mniej), starszy brat również, ale najmniej. Lekarze mówili, że to genetyczne, nie dało się wyleczyć. Po tych plamkach każdemu z nas zostały takie hmm dołki w twarzy. Najmłodszy brat ma najwięcej. Poza tym każde z nas ma na powiekach po kilka maleńkich czerwonych planek o średnicy może milimetra. Ja mam dwie:P

dziewczyny korzystając z tego, że mam jeszcze podłączony skaner wrzucam taką rozpiskę do karmienia, fajny organizer, można wydrukować wiele razy i mieć wgląd. Koleżance mi dała a jej doradczyni laktacyjna.

a teraz to już naprawdę spadam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0006.jpg (92,1 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0008.jpg (96,8 KB, 44 załadowań)
Stary 2013-12-24, 11:24   #173
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam pojęcia Tetrowki całe w smolce wyrzucilismy, bo stwierdziliśmy, ze sprawa jest przegrana. Ale w mlecznej kupie mamy z 15 tetrowek, 5 flanelek i chyba wszystkie ubranka (niniejszym odwołuje stwierdzenie, ze wzięliśmy za duzo ubranek do szpitala ), wiec mam nadzieje, ze sie dopiorą.
Wniosek - brać do szpitala te ciuszki których chcemy się pozbyć?
Stary 2013-12-24, 11:25   #174
upadly_aniol00
Zakorzenienie

PERFUZJA GRATULUJĘ WYJŚCIA !
Trzymam mocne kciuki za Krzysia mam nadzieję , ze jest wszystko dobrze .

A mi dziś chcę się płakać mój mąż ma urodziny dziś i jak co roku zrobiłam tort nie wyszedł krem w ogóle jest rzadki i do tort wygląda tragicznie i chce mi się wyć ! Kuchnia to wygląda jak po jakiejś burzy nie mam sił już ogarnąć ledwie tort skończyłam . Dzwoniłam do męża bo oczywiście jest w pracy to wystraszył się , zę coś się stało a tu TYLKO tort mi nie wyszedł .

Jestem zła , że cały czas pracuje wczoraj tak się narobiłam a on wrócił z pracy o 19 ! a poszedł na 8.

Do tego troch mi przykro , że nikt ze znajomych żadnych życzeń nie napisał . Z pracy milczą nawet na głupim facebooku nikt się nie wysilił
A sama chyba nie będę sie przypominać skoro wszyscy o mnie zapomnieli .

+ młody daje mi dziś strasznie popalić ! Rozpycha się okromnie aż mnie wszytsko boli nie wiem czy się nie połozę a cały sajgon zostawie tak jak jest nie mam siły nawet posprzątać w ogóle dziś jakoś gorzej się czuje .
W ogóle nie czuję świąt . Na dworze +12 stopni , wiatr wieje słońce świeci .
Stary 2013-12-24, 11:29   #175
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
Wniosek - brać do szpitala te ciuszki których chcemy się pozbyć?
Obawiam się, ze kupowy kryzys bedzie trwał dłużej niz do wyjścia stad
Stary 2013-12-24, 11:38   #176
mala098
Raczkowanie

Kochane,
życzę Wam Wszystkim pięknych Świąt, odpoczynku, radości, miłej atmosfery, bez trosk i napięć.
I krzyżujemy teraz nóżki, bo w święta najmłodsi lekarze mają dyżury.
Wszystkiego dobrego!
: sgrupa:
Stary 2013-12-24, 11:41   #177
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Eryk chyba z trzy miesiące robił po 8-10 kup dziennie,później koło 6,tak do roku,teraz robi po 2-4 dziennie,więc też w sumie dużo jak na tak duże dziecko.
Stary 2013-12-24, 11:42   #178
Inw
Raczkowanie

Cytat:
Hmm... Wniosek #2 - dokupić tanich paskudnych ciuszków których nie będzie szkoda?

Normalnie muszę zacząć spisywać sobie porady na ciężkie początki, żeby potem nie szukać po wątku (Kochanie nie płacz, mama zaraz cię przebierze... Gdzie do cholery ta instrukcja, już 4 stronę przeglądam... )

Edytowane przez Inw
Czas edycji: 2013-12-24 o 11:46
Stary 2013-12-24, 11:49   #179
EVI07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Senirko, jako jedna z niewielu słodkich mam wątkowych osobiście Ci dziękuję, glukometr od wieczora mam dziś w du..e . Głęboko

Perfuzja, cudowne będziesz mieć Święta zazdrościmy chyba Wam wszystkie

Chyba jestem miętka, ale nie dałam rady przeczytać opisu Iwontyou (mam nadzieję, że się nie gniewasz ) łzy mi naszły do oczu przed połową, uznałam, że nie dam rady, przeczytałam koniec

marudko, krolowonilu odezwijcie się!
Miałam już znikać, ale...
Słodkie mamy, jeśli (tfu, tfu) potrzebny Wam byłby antybiotyk, nie bierzcie Zinnatu!!! Lekarka mnie wczoraj uprzedziła, że po nim cukier się wścieka, ale... Na czczo 97, po śniadaniu 137! Po Rovamycynie cukier był w normie, to jakaś masakra jest! Ale jestem spokojna przynajmniej, że to nie stare łożysko... Zjadłam już 3 tabletki dziada i nadal gęba spuchnięta, gile zielone wiszą mi do pasa, kaszlę jak gruźlik, a cukier jak durny szybuje! Ciekawe jak ma mi przy tym wszystkim ciśnienie nie skakać? Wyrzucam na dziś glukometr i mam go w d....! Może wywalę i ciśnieniomierz?

Maruda, Królowa Nilu-czekamy na wieści.
Perfuzja, super, że święta w domciu!
EVI07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 11:53   #180
katarzyniak
Rozeznanie

Kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i świąt pełnych miłości i rodzinnego ciepła!!!

Iwantyu - Twój opis jest niesamowity, naprawdę trudno jest opanować łzy... Jak to czasem trzeba być czujnym ...Jezu, jaka jesteś dzielna!

Maruda - myślę o Was ciągle, wierzę że wszystko skończy się dobrze! Pomodlę się dziś za Was
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700

Edytowane przez katarzyniak
Czas edycji: 2013-12-24 o 12:09
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości