|
|
#2041 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Katar miec zaczynam, rozpacz...
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duuuużo alko - zabije każdego dziada cebula do nosa czosnek - doustnie i do nosa cynk ja piję 3 gripowity plus jakieś alko plus czoch - i czekam zazwycaj zwyciężam, przegrana zdarza mi sie 1 do 2 w roku jest szansa się uratować - pierwsze chwile się liczą zmasowany atak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:59 |
|
|
|
|
#2043 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
ale samo nie działa
chyba że spirytus - to i owszem ad pachnącawanna - no cóż, póki co asortyment babeczkowo-dokąpielowy - badziewiasty - tandeta mleka koziego do kąpieli i kremu do rąk Mam jeszcze nie testowała nie ma to jak pjur olejki - człowiek nie płaci za bajer a dostaje 100 % satysfakcji |
|
|
|
#2045 | |
|
|
Cytat:
Oto szyla w podwójnym axlu żebrzącym...
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szyla jak to Szyla, jak zawsze zaborcza, buńczuczna, hop do przodu, waleczna, czysty Artur - daaaaawaaaaaaaaj zawartość blatu albo będzie amsakreska i łubudubu ![]() wydrapapane oczy Wampir to jezd a nie Artur ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, zawsze to kilka kalorii mniej ![]() Ale twardziel jestem, żeżarłam dziś lyżeczkę samego morszczynu i popiłam wodą od razu. Dało sie. Toto chyba w połączeniu z tuńczykiem albo pomidorem takie wstrętne . Cytat:
![]() Ja do dzis zerkam rano ze strachem w lustro, czy aby nic się nie dzieje. Ale odpukać czysto , tfu tfu. Czasem jakieś coś wyskoczy, no to wtedy w panikę wpadam..na szczęście pojedyńcze i nie zbyt często... Cytat:
Mam ambitny plan wyprodukować wlasne mleko sojowe i tofu w weekend. Biorąc pod uwagę,że dziś skopałam dwa ciasta....może być ciężko
|
|||
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja taka wysoka jak te modelki nie jestem więc mniej krótsze na mnie ale fakt że długie nie som ![]() umowa stoi Cytat:
Cytat:
ad 2 ![]() Ja już jestem u rodziców więc i mnie się udzieliło szykowanie, do 23 robiłyśmy z mami śledzie ![]() Ponieważ na jutro nie planuję czasu na kompa (trudny dzień logistycznie się zapowiada, mimo jednej tylko kolacji wigilijnej ) więc życzę Wam baaaardzo spokojnych, wesołych Świąt |
|||
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. uważaj z soją - w sensie stosuj z rozwagą ze względu na fitoestrogeny - ot po prostu, bo już fermentowana, tofu, jest zdrowa ja kocham mleko ryżowe bo mnie syci, nie szkodzi mi i jest pyszne - nigdy nie spodziewałam się, że taki ukłąd mi się uda w dalszej kolejności mam owsiane i kokosowe migdałowe źle mięsie trawi źle mi robi a tak lubiłamStazja - gratuluję efektów dietowania - jesteś silna babka riiispect - morszczynu zazdroszczę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-24 o 00:22 |
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Może to chwilowe pogorszenie..., może stres ...tak czy inaczej, oby szybko przeszlo i juz nie wrócilo ![]() ![]() 2. Ryżowego, migdalowego i kokosowego nigdy nie piłam...wogle nie przepadam za mlekiem, jedynie do kawy...sojowe też dopiero teraz i w sumie dobre. Nawet w kawie jest fajne, lekko orzechowa się robi. Tofu nie jadłam tez nigdy, jakoś nie było okazji, no to teraz sie zmieni. Tylko najpierw muszę gotowca spróbować, żeby wiedzieć czy nie skopałam. Dzięki, nie wiedziałam o tej soi 3.
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. a to luuuz, próbuj, próbuj, albowiem to jedyna droga Ja też nie lubiłam mleka zwierzęcego, odmieniło misię po roślinnym odlot smakowy Sojowe jest pyyyyyszne, szkoda, że nie bez znaczenia dla naszego kobiecego organizmu, ale popijam od czasu do czasu, bo przeż to śladowe iości. Niestety kiedyś piłam nagminnie, wyłącznie i jadłąm szyskie sojowe przetworki, nie wiedząc ile soi w postaci lecytyny i tak jest w naszych codziennych przetworkach. Ale jestem dobrej myśli, że nic mi od tego nie stało się . Po prostu, pewnego razu przestałam się zachłysać nim, i zbastowałąm na ilości. Nic nie straciłaś nie pijąc zwierzęcego, a dla cery i zdrowia to chyba nawet lepiej, piszę "chyba" bo rzecz jasna, moje doświadczenia to żadne dowody w "sprawie" ![]() 3. kochaaana, niejedna jest tu zdesperowana, niejedna bardziej niż Ty, a jednak to Tobie się udaje wymierne efekty osiągać ![]() ![]() klask i: - ja, na ten przykłąd pozostaję na smutnym wdupiemaniu, na w sumei własne życzenie ![]() twardzielka jesteś i tyle, tylko skromna.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-24 o 01:00 |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Coś może być faktycznie z tą cera i mlekiem zwierzęcym. Babcia dawniej miala krowy, więc mleko krowie, sery były na porządku dziennym, w sumie nieodłączny składnik. No i pryszcze byly. Krowy nie ma, pryszczy nie ma... 2. Chyba chodzi o to, że ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, więc kombinuję. No bo w sumie żeby dietować to jednak trzeba to jakos zornizować...choćby to pilnowanie godzin posilkowych...wbrew pozorom takie proste to nie jest logisttycznie, jak ktoś ma jakieś obowiązki...No i domownicy mnie mobilizują, głownie tato... No i chchiałam oficjalnie oświadczyć, że kocham Murszafkę Gdyby nie ona, to pewnie znowu bym sie katowała jakimś wynalazkiem typu 400 kalori, a tak....zdrowo, smacznie no i skutecznie
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
|
Cytat:
ale się czuję dopieszczona :-D Mam jeszcze takie wersje na 2 tyg.,jakby coś ;-)Za to nie mam węchu.
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja - popieram krowiastą teorię
na się sprawdzoną, ale, że naukowcem nie jestem to wyłącznie laicka opinia no Murszaf jest najtfardszo twardzielko ja bardzo żałuję, że nie dla mnie takie diety - tzn nie dla mnie diety w których posiłek = koktajl koktajl to koktaijl, robię go sobie kilka razy w roku ak mam ochotę na koktajl, jako posiłek zabiera mi podstawową, fundamentalną przyjemność jedzenia gdyż się go w siebie wlewa i rybcia mnie że syci, no nie mam przyjemności z szamania jeśli nie mielę pyskiem ![]() dlatemu tak ciężko mi przyswoić jakąkolwiek dietę, nieskrojoną personalnie na miarę, gdyż ja po prostu muszę jeść to co lubię bo inaczej porażka. za to ziarenka lnu wpierdzielam od dziecka bo lubię i że tak powiem nie miewam nigdy pewncyh problemów z pewnymi rzeczami zdycham sobie na @ - nockę miałam wyjętą z życiorysu - jak dobrze, że mogłam ciut odespać, niemniej i tak jestem biała jak ściana
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-24 o 11:10 |
|
|
|
#2056 |
|
Piers do przodu
|
Korzystam z okazji i życzę Baru wszystkiego pachnącego, zdrowia, szczęścia i wymarzonych prezentów
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-12-24 o 13:42 |
|
|
|
#2057 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Zdrowych, Wesołych Świąt i Wszystkiego Pachnącego!!!
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rejcz ad @ Ad pogrubione też tak mam Mursz piękna szyla! Anastazja :gratki: za wytrwałość Wszystkim Barowiczom udanych świąt! Ten tańczący banan rozśmiesza mnie do łez ![]()
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2013-12-24 o 13:37 |
|
|
|
|
#2059 |
|
|
Wesołych Świąt!! Choć, gdyby to było audio, w moim zakatarzonym wykonaniu, by to było "wezołyźwiad"
![]() "Wesołych Świąt" do tagów!! jak tak dalej pójdzie, na Wielkanoc będzie, jak znalazł
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trcohę mi się polepsza ale dalej wygląd mam jak z zaświatów ![]() ad przeżuwanie - nie po to mam ząbki coby koktajle łykać no ale przynajmniej inni chudna, a ja mielę jadaczką wiecie co, ciekawa jestem jakie perfumy dostał nietopsz Redziksowy i w ogóle czy ktoś z Was nju perfumy dziś wyjmie spdo choinki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-24 o 15:20 |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, życzę Wam spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt i pachnących prezentów pod chujką
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Was nikt w te święta nie wkułwiał
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych i udanych Świąt wszystkim
Cytat:
Wiadomo, przesadzać nie wolno....ale to chyba jak ze wszystkim. A, no i jest przepis na napar przyspieszający chudnięcie z morszczynem, ktorego podobno tam nie czuć wogle, mam zamiar wypróbować tylko jeszcze poczytam o tych ziołkach ;-) Potrzebne: po 50 g - ziele skrzypu, kłącze perzu, ziele rdestu ptasiego, korzeń mniszka 20 g. morszczynu Wszystko dokładnie mieszamy i trzymamy w słoiku. 1 łyżkę mieszanki zalewamy szklanką wrzątku i zostawiamy na 15 min. Pijemy 1 lub 2 razy dziennie 10-15 min przed jedzeniem. Stosujemy regularnie przez 3 tygodnie i robimy 1 tydzień przerwy lub w każdym tygodniu opuszczamy 2 dni wtedy przerwy tygodniowe nie są konieczne. No...Młody mój ( młodszy brat) się dziś popisał prezentowo ![]() Jako że molestuję wszytskich w domu dieta i zdrowym żarciem od kilku dni, a on nie miał pomysłu bo ja wszystko mam, to dostalam wielki karton wypchany awokado, grejfrutami, pomarańczami, kiwi,mango, do tego dziki ryż, brązowy i makaronem pełnoziarnisty Normalnie czasem go uwielbiam ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-12-24 o 20:10 |
|
|
|
|
#2065 |
|
|
Stazja -piękny prezent
![]() U mnie dziś takie śmieszne coś, do chłodzenia wina, kominek YK do wosków, nawilżacz do powietrza na USB, biżuteria -w tym jedna taka, że myślałam, że to obroża dla psa i gwóźdź programu -statyw do aparatu
|
#2066 |
|
Nindżopesz
|
Zbiorczo wesołych świąt!
Jednak bez szaleństw, piątą alejkę z lotionem czy czymś tam. Stazja, mam nadzieję, że nie odrobię tego kilograma bo zjadłam dzisiaj tylko około 1500 kcal I mam plan nie jeść już dzisiaj. Jutro nigdzie nie idę, pojutrze wpada teściu ale nagotuję niesmacznych i niekuszących rzeczy.Co do prezentów dostałam za☠☠☠iaszczą czarną aluminiową klawiaturę z super przytwierdzonymi przyciskami, mrrr |
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jakby pakiet ulalalaaa - na bogato ![]() najbardziej ciekawi mnie obroża dla psa i nawilżacz na usbMój chuop kupił mi dwa lakiery do paznokci burgund ![]() szminkeu w równie modnym w tym sezonie odcieniu jagodowym, acz o nazwie midniht plum. 15 lat nie potrafię znaleźć sobie szminki która by mnie nie postarzała a chuopin wchodzi raz w życiu do Rossmana i sukces. Mówił, że miny pracownic na to jak testował odcienie na ręku bezcenne plus szara bluzka z Camieau. Nawet nabralam podejrzeń czy aby mnie nie zdradza
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-24 o 22:09 |
|
|
|
|
#2068 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Stazja, kosz z żarciem odchudzającym, dooobre
|
|
|
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Sprytnie ![]() 3 Klawiatura antydzieciowa ? ![]() Cytat:
Znaczy, że po kolorowkowe zakupy powinnaś go zawsze posyłać ![]() Szminki sama sobie nie umiem dobrać, a co dopiero jak by mial to chłop robić...nie przeszło by .. Gratuluję mauża ze świetnym wyczuciem kolorystycznym ![]() No, i jeszcze dostałam sweterek i kaskę na cośtam ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ja tam dziś trochę pogrzeszyłam jedzeniowo, ale co tam...nawet jak mi jeden kg wróci, trudno, zgubię za kilka dni z nawiązką , tak myślę
|
|||
|
|
|
#2070 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego co najlepsze robaczki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

i kakao

riiispect - morszczynu zazdroszczę

odlot smakowy
klask i: - ja, na ten przykłąd pozostaję na smutnym wdupiemaniu, na w sumei własne życzenie 

też tak mam 
I mam plan nie jeść już dzisiaj. Jutro nigdzie nie idę, pojutrze wpada teściu ale nagotuję niesmacznych i niekuszących rzeczy.
i nawilżacz na usb