Scent Bar LI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 21:54   #2041
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ja pachnę jak złamana gałązka jodłowa - gdyż albowiem lecze wulkany bolące na twarzy uszach głowie i szyi olejkiem pichtowym gun:

jak mi powróci trąd po całości to się chyba pójdę i sama zakopię - nie mam już sił na tekie rewelacje
ja już swoje odcierpiałam niech się od e mnie odpiehhhrrrdoli niech mnie zostawi w spokoju, mam dość

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

świąteczna aktualizacja - moja Mam najpierw popłakała sie ze śmiechu, autentycznie, a potem życzyła mi abym nigdy tego nie zepsuła, gdyż chuopin mój nadesłał mi dziś smsa " Moje pierwsze w życiu pierogi to poezja"

i od czasu jego urlopu, nie wiem co to mycie garów, nawet nie wiem co to zmywarka

ja wiem, ja wiem, że wszystko co piękne szybko się kończy, ale pozwólcie mi cieszyć się chwilą, kiedyś się jeszcze z całą pewnością nacierpię we życiu, nie raz, nie dwa, ale dla mnie te święta są cudne

inna rzecz, że pomagagm Mamm i babci, ale to inna rzecz, i łatwiejsza bo ktoś pomaga mi i jeszcze robi mi drinki i kakao
Czyli bilans strat i zysków -na plus
Katar miec zaczynam, rozpacz...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 21:57   #2042
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Czyli bilans strat i zysków -na plus
Katar miec zaczynam, rozpacz...
rutozyd - na uszczelnienie naczyń
duuuużo alko - zabije każdego dziada
cebula do nosa
czosnek - doustnie i do nosa
cynk

ja piję 3 gripowity plus jakieś alko plus czoch - i czekam
zazwycaj zwyciężam, przegrana zdarza mi sie 1 do 2 w roku

jest szansa się uratować - pierwsze chwile się liczą
zmasowany atak

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-12-23 o 21:59
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:11   #2043
Murszafka

Cytat:
rutozyd - na uszczelnienie naczyń
duuuużo alko - zabije każdego dziada
cebula do nosa
czosnek - doustnie i do nosa
cynk

ja piję 3 gripowity plus jakieś alko plus czoch - i czekam
zazwycaj zwyciężam, przegrana zdarza mi sie 1 do 2 w roku

jest szansa się uratować - pierwsze chwile się liczą
zmasowany atak
To idę pić!

Stary 2013-12-23, 22:16   #2044
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
To idę pić!
ale samo nie działa

chyba że spirytus - to i owszem

ad pachnącawanna - no cóż, póki co asortyment babeczkowo-dokąpielowy - badziewiasty - tandeta
mleka koziego do kąpieli i kremu do rąk Mam jeszcze nie testowała
nie ma to jak pjur olejki - człowiek nie płaci za bajer a dostaje 100 % satysfakcji
Stary 2013-12-23, 23:23   #2045
Murszafka

Cytat:
ale samo nie działa

chyba że spirytus - to i owszem

ad pachnącawanna - no cóż, póki co asortyment babeczkowo-dokąpielowy - badziewiasty - tandeta
mleka koziego do kąpieli i kremu do rąk Mam jeszcze nie testowała
nie ma to jak pjur olejki - człowiek nie płaci za bajer a dostaje 100 % satysfakcji
Ano spirytus, jak próbowałam łyknąć, odebrało mi dech, zakrztusiłam się i puściłam nalewkę nosem...
Oto szyla w podwójnym axlu żebrzącym...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1387837397140.jpg (75,5 KB, 37 załadowań)

Stary 2013-12-23, 23:33   #2046
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ano spirytus, jak próbowałam łyknąć, odebrało mi dech, zakrztusiłam się i puściłam nalewkę nosem...
bo jego trza umieć zażyć jak mawia moja babcia - nigdy na raz saute, tzn zawsze na raz ale nigdy saute bo saute to relikt przeszłości, młodzi tej próby nie przechodzą, dla dobra sprawy, trzeba sobie życie ułatwić i przyjąć dawkę ciut ciut rozcieńzoną, mniód i cytryn nie zaszkodzą, wiem, gdyż lata temu robiliśmy to na porządku dziennym i żadna epidemia niczego się nas nie chyciła - a inni padali jak kawki

Szyla jak to Szyla, jak zawsze zaborcza, buńczuczna, hop do przodu, waleczna, czysty Artur - daaaaawaaaaaaaaj zawartość blatu albo będzie amsakreska i łubudubu wydrapapane oczy

Wampir to jezd a nie Artur
Stary 2013-12-24, 00:01   #2047
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

znaczy otchódza , bo jego się zjeść nie da a nic inszego nie można ?

No, zawsze to kilka kalorii mniej

Ale twardziel jestem, żeżarłam dziś lyżeczkę samego morszczynu i popiłam wodą od razu. Dało sie. Toto chyba w połączeniu z tuńczykiem albo pomidorem takie wstrętne .

Cytat:

jak mi powróci trąd po całości to się chyba pójdę i sama zakopię - nie mam już sił na tekie rewelacje
ja już swoje odcierpiałam niech się od e mnie odpiehhhrrrdoli niech mnie zostawi w spokoju, mam dość

Ja do dzis zerkam rano ze strachem w lustro, czy aby nic się nie dzieje. Ale odpukać czysto , tfu tfu. Czasem jakieś coś wyskoczy, no to wtedy w panikę wpadam..na szczęście pojedyńcze i nie zbyt często...
Cytat:
Cuuudna

Mam ambitny plan wyprodukować wlasne mleko sojowe i tofu w weekend. Biorąc pod uwagę,że dziś skopałam dwa ciasta....może być ciężko
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 00:16   #2048
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia -dopiero się na kompa przełączyłam i widzę obrazki -fajna firanka prostota i minimalizm, a jednocześnie elegancja -to, co lubię najbardziej

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jakie krótkie Spódniczka (tylko ta długość.. ).
ja taka wysoka jak te modelki nie jestem więc mniej krótsze na mnie ale fakt że długie nie som

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ładne i ch-jka też fajna

Cytat:

to dawaj zimno do mieu
umowa stoi
Cytat:
Ładne firanki i szczerze zazdraszczam okien nie pod sam sufit

Cytat:
Powróciłam ze zlotu i pachnę, jak złamana gałązka sosnowa, okadzona ambrą przez Mędrców ze Wschodu... Małżon nie pozwala mi się do siebie zbliżać, takoż Rodzicielka. Ale nie dostałam wezwania do pracy na jutro za to

Cytat:

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

świąteczna aktualizacja - moja Mam najpierw popłakała sie ze śmiechu, autentycznie, a potem życzyła mi abym nigdy tego nie zepsuła, gdyż chuopin mój nadesłał mi dziś smsa " Moje pierwsze w życiu pierogi to poezja"

i od czasu jego urlopu, nie wiem co to mycie garów, nawet nie wiem co to zmywarka

ja wiem, ja wiem, że wszystko co piękne szybko się kończy, ale pozwólcie mi cieszyć się chwilą, kiedyś się jeszcze z całą pewnością nacierpię we życiu, nie raz, nie dwa, ale dla mnie te święta są cudne

inna rzecz, że pomagam Mam i babci, ale to inna rzecz, i łatwiejsza bo ktoś pomaga mi i jeszcze robi mi drinki i kakao
ad 1
ad 2

Ja już jestem u rodziców więc i mnie się udzieliło szykowanie, do 23 robiłyśmy z mami śledzie

Ponieważ na jutro nie planuję czasu na kompa (trudny dzień logistycznie się zapowiada, mimo jednej tylko kolacji wigilijnej ) więc życzę Wam baaaardzo spokojnych, wesołych Świąt

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 00:19   #2049
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Ja do dzis zerkam rano ze strachem w lustro, czy aby nic się nie dzieje. Ale odpukać czysto , tfu tfu. Czasem jakieś coś wyskoczy, no to wtedy w panikę wpadam..na szczęście pojedyńcze i nie zbyt często...

Mam ambitny plan wyprodukować wlasne mleko sojowe i tofu w weekend. Biorąc pod uwagę,że dziś skopałam dwa ciasta....może być ciężko
To moje 18 letnie już brzemię, ale przez te ostatnie dwa lata tak się przyzwyczaiłam do spokoju że już kolejnej wojny chyba nie zniesę

2. uważaj z soją - w sensie stosuj z rozwagą ze względu na fitoestrogeny - ot po prostu, bo już fermentowana, tofu, jest zdrowa

ja kocham mleko ryżowe bo mnie syci, nie szkodzi mi i jest pyszne - nigdy nie spodziewałam się, że taki ukłąd mi się uda
w dalszej kolejności mam owsiane i kokosowe
migdałowe źle mięsie trawi źle mi robi a tak lubiłam

Stazja - gratuluję efektów dietowania - jesteś silna babka riiispect - morszczynu zazdroszczę

Czas edycji: 2013-12-24 o 00:22
Stary 2013-12-24, 00:32   #2050
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
To moje 18 letnie już brzemię, ale przez te ostatnie dwa lata tak się przyzwyczaiłam do spokoju że już kolejnej wojny chyba nie zniesę

2. uważaj z soją - w sensie stosuj z rozwagą ze względu na fitoestrogeny - ot po prostu, bo już fermentowana, tofu, jest zdrowa

ja kocham mleko ryżowe bo mnie syci, nie szkodzi mi i jest pyszne - nigdy nie spodziewałam się, że taki ukłąd mi się uda
w dalszej kolejności mam owsiane i kokosowe
migdałowe źle mięsie trawi źle mi robi a tak lubiłam

Stazja - gratuluję efektów dietowania - jesteś silna babka riiispect - morszczynu zazdroszczę

1. Może to chwilowe pogorszenie..., może stres ...tak czy inaczej, oby szybko przeszlo i juz nie wrócilo

2. Ryżowego, migdalowego i kokosowego nigdy nie piłam...wogle nie przepadam za mlekiem, jedynie do kawy...sojowe też dopiero teraz i w sumie dobre. Nawet w kawie jest fajne, lekko orzechowa się robi. Tofu nie jadłam tez nigdy, jakoś nie było okazji, no to teraz sie zmieni. Tylko najpierw muszę gotowca spróbować, żeby wiedzieć czy nie skopałam.

Dzięki, nie wiedziałam o tej soi Przesadzać nie będę z nadmiarem, bo nie lubię gotować, mam zamiar tylko to mleko do koktajli zamiast krowiego wymiennie z jogurtami., no i to tofu ( o ile będzie zjadliwe)

3. Raczej odrobinę zdesperowana
Stary 2013-12-24, 00:52   #2051
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. Może to chwilowe pogorszenie..., może stres ...tak czy inaczej, oby szybko przeszlo i juz nie wrócilo

2. Ryżowego, migdalowego i kokosowego nigdy nie piłam...wogle nie przepadam za mlekiem, jedynie do kawy...sojowe też dopiero teraz i w sumie dobre. Nawet w kawie jest fajne, lekko orzechowa się robi. Tofu nie jadłam tez nigdy, jakoś nie było okazji, no to teraz sie zmieni. Tylko najpierw muszę gotowca spróbować, żeby wiedzieć czy nie skopałam.

Dzięki, nie wiedziałam o tej soi Przesadzać nie będę z nadmiarem, bo nie lubię gotować, mam zamiar tylko to mleko do koktajli zamiast krowiego wymiennie z jogurtami., no i to tofu ( o ile będzie zjadliwe)

3. Raczej odrobinę zdesperowana
1. dzięki

2. a to luuuz, próbuj, próbuj, albowiem to jedyna droga
Ja też nie lubiłam mleka zwierzęcego, odmieniło misię po roślinnym i kochaaaaam z kokosem i bananem i kakao odlot smakowy
Sojowe jest pyyyyyszne, szkoda, że nie bez znaczenia dla naszego kobiecego organizmu, ale popijam od czasu do czasu, bo przeż to śladowe iości. Niestety kiedyś piłam nagminnie, wyłącznie i jadłąm szyskie sojowe przetworki, nie wiedząc ile soi w postaci lecytyny i tak jest w naszych codziennych przetworkach. Ale jestem dobrej myśli, że nic mi od tego nie stało się . Po prostu, pewnego razu przestałam się zachłysać nim, i zbastowałąm na ilości.
Nic nie straciłaś nie pijąc zwierzęcego, a dla cery i zdrowia to chyba nawet lepiej, piszę "chyba" bo rzecz jasna, moje doświadczenia to żadne dowody w "sprawie"

3. kochaaana, niejedna jest tu zdesperowana, niejedna bardziej niż Ty, a jednak to Tobie się udaje wymierne efekty osiągać klask i: - ja, na ten przykłąd pozostaję na smutnym wdupiemaniu, na w sumei własne życzenie

twardzielka jesteś i tyle, tylko skromna.

Czas edycji: 2013-12-24 o 01:00
Stary 2013-12-24, 10:18   #2052
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
1. dzięki

2. a to luuuz, próbuj, próbuj, albowiem to jedyna droga
Ja też nie lubiłam mleka zwierzęcego, odmieniło misię po roślinnym i kochaaaaam z kokosem i bananem i kakao odlot smakowy
Sojowe jest pyyyyyszne, szkoda, że nie bez znaczenia dla naszego kobiecego organizmu, ale popijam od czasu do czasu, bo przeż to śladowe iości. Niestety kiedyś piłam nagminnie, wyłącznie i jadłąm szyskie sojowe przetworki, nie wiedząc ile soi w postaci lecytyny i tak jest w naszych codziennych przetworkach. Ale jestem dobrej myśli, że nic mi od tego nie stało się . Po prostu, pewnego razu przestałam się zachłysać nim, i zbastowałąm na ilości.
Nic nie straciłaś nie pijąc zwierzęcego, a dla cery i zdrowia to chyba nawet lepiej, piszę "chyba" bo rzecz jasna, moje doświadczenia to żadne dowody w "sprawie"

3. kochaaana, niejedna jest tu zdesperowana, niejedna bardziej niż Ty, a jednak to Tobie się udaje wymierne efekty osiągać klask i: - ja, na ten przykłąd pozostaję na smutnym wdupiemaniu, na w sumei własne życzenie

twardzielka jesteś i tyle, tylko skromna.
1. w sumie może się okazać,że zostanę tylko przy tym mleku sojowym, bo reszty nie przelknę...no ale jak nie sprobuję to się nie przekonam
Coś może być faktycznie z tą cera i mlekiem zwierzęcym. Babcia dawniej miala krowy, więc mleko krowie, sery były na porządku dziennym, w sumie nieodłączny składnik. No i pryszcze byly. Krowy nie ma, pryszczy nie ma...

2. Chyba chodzi o to, że ja teraz mam nadmiar wolnego czasu, więc kombinuję. No bo w sumie żeby dietować to jednak trzeba to jakos zornizować...choćby to pilnowanie godzin posilkowych...wbrew pozorom takie proste to nie jest logisttycznie, jak ktoś ma jakieś obowiązki...No i domownicy mnie mobilizują, głownie tato...

No i chchiałam oficjalnie oświadczyć, że kocham Murszafkę
Gdyby nie ona, to pewnie znowu bym sie katowała jakimś wynalazkiem typu 400 kalori, a tak....zdrowo, smacznie no i skutecznie
Stary 2013-12-24, 10:57   #2053
Murszafka

Cytat:

No i chchiałam oficjalnie oświadczyć, że kocham Murszafkę
Gdyby nie ona, to pewnie znowu bym sie katowała jakimś wynalazkiem typu 400 kalori, a tak....zdrowo, smacznie no i skutecznie
O matko... ale się czuję dopieszczona :-D Mam jeszcze takie wersje na 2 tyg.,jakby coś ;-)

Za to nie mam węchu.

Stary 2013-12-24, 11:08   #2054
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
O matko... ale się czuję dopieszczona :-D Mam jeszcze takie wersje na 2 tyg.,jakby coś ;-)

Za to nie mam węchu.
1. Jak będziesz miała kiedy chwilke na podesłanie, to będę dozgonnie wdzięczna

2. Kurde
Stary 2013-12-24, 11:08   #2055
rachell111
Zakorzenienie

Stazja - popieram krowiastą teorię na się sprawdzoną, ale, że naukowcem nie jestem to wyłącznie laicka opinia

no Murszaf jest najtfardszo twardzielko

ja bardzo żałuję, że nie dla mnie takie diety - tzn nie dla mnie diety w których posiłek = koktajl

koktajl to koktaijl, robię go sobie kilka razy w roku ak mam ochotę na koktajl, jako posiłek zabiera mi podstawową, fundamentalną przyjemność jedzenia gdyż się go w siebie wlewa i rybcia mnie że syci, no nie mam przyjemności z szamania jeśli nie mielę pyskiem
dlatemu tak ciężko mi przyswoić jakąkolwiek dietę, nieskrojoną personalnie na miarę, gdyż ja po prostu muszę jeść to co lubię bo inaczej porażka.

za to ziarenka lnu wpierdzielam od dziecka bo lubię i że tak powiem nie miewam nigdy pewncyh problemów z pewnymi rzeczami

zdycham sobie na @ - nockę miałam wyjętą z życiorysu - jak dobrze, że mogłam ciut odespać, niemniej i tak jestem biała jak ściana

Czas edycji: 2013-12-24 o 11:10
Stary 2013-12-24, 11:14   #2056
Katty_p13
Piers do przodu

Korzystam z okazji i życzę Baru wszystkiego pachnącego, zdrowia, szczęścia i wymarzonych prezentów

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2013-12-24 o 13:42
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 13:17   #2057
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Zdrowych, Wesołych Świąt i Wszystkiego Pachnącego!!!
:simpreza :

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 13:34   #2058
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:

koktajl to koktaijl, robię go sobie kilka razy w roku ak mam ochotę na koktajl, jako posiłek zabiera mi podstawową, fundamentalną przyjemność jedzenia gdyż się go w siebie wlewa i rybcia mnie że syci, no nie mam przyjemności z szamania jeśli nie mielę pyskiem
dlatemu tak ciężko mi przyswoić jakąkolwiek dietę, nieskrojoną personalnie na miarę, gdyż ja po prostu muszę jeść to co lubię bo inaczej porażka.
Morszczyn - sprawdźcie dziewczyny, czy aby nie oddziałuje na tarczycę jedzony w większych ilościach.

Rejcz ad @

Ad pogrubione też tak mam

Mursz piękna szyla!

Anastazja :gratki: za wytrwałość

Wszystkim Barowiczom udanych świąt!

Ten tańczący banan rozśmiesza mnie do łez

Edytowane przez tricolor
Czas edycji: 2013-12-24 o 13:37
tricolor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 13:44   #2059
Murszafka

Wesołych Świąt!! Choć, gdyby to było audio, w moim zakatarzonym wykonaniu, by to było "wezołyźwiad"

"Wesołych Świąt" do tagów!! jak tak dalej pójdzie, na Wielkanoc będzie, jak znalazł

Stary 2013-12-24, 15:17   #2060
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Morszczyn - sprawdźcie dziewczyny, czy aby nie oddziałuje na tarczycę jedzony w większych ilościach.

Rejcz ad @
no oddziałuje, oddziałuje, a jaaak. Tem sposobem właśnie odchudza, podkręca metabolizm jodem.

trcohę mi się polepsza ale dalej wygląd mam jak z zaświatów

ad przeżuwanie - nie po to mam ząbki coby koktajle łykać
no ale przynajmniej inni chudna, a ja mielę jadaczką

wiecie co, ciekawa jestem jakie perfumy dostał nietopsz Redziksowy

i w ogóle czy ktoś z Was nju perfumy dziś wyjmie spdo choinki

Czas edycji: 2013-12-24 o 15:20
Stary 2013-12-24, 15:50   #2061
Spoora
Zakorzenienie

Zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 16:54   #2062
Florens
Zakorzenienie

Kochani, życzę Wam spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt
i pachnących prezentów pod chujką

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 19:15   #2063
Maja102
Zakorzenienie

znad szalejącego @, kataru, zatkanego ucha od 2 dni (cóż, przynajmniej nie słyszę co rodzina za stołem gdera), więc krótko:

Oby Was nikt w te święta nie wkułwiał
Stary 2013-12-24, 20:09   #2064
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Spokojnych i udanych Świąt wszystkim

Cytat:
no oddziałuje, oddziałuje, a jaaak. Tem sposobem właśnie odchudza, podkręca metabolizm jodem.

trcohę mi się polepsza ale dalej wygląd mam jak z zaświatów

ad przeżuwanie - nie po to mam ząbki coby koktajle łykać
no ale przynajmniej inni chudna, a ja mielę jadaczką

i w ogóle czy ktoś z Was nju perfumy dziś wyjmie spdo choinki
1. Doczytalam na forum dietowym,że w małych ilościach (ok pół - lyżeczki dziennie , nie więcej) działa tak jak piszesz. Dziewczyny tarczycowe i nie tylko wlaśnie się baly tego morszczynu i pytały doktora od tej diety, jak to jest. No to powiedział,że w małych ilościach jest tak jak piszesz, działa dobrze na tarczyce, reguluje przemianę materi jeśli tycie jest spowodowane właśnie problemami z tarczyca. No i w sumie dziewczynom, przynajmniej niektóry poprawiły się wyniki odkąd wprowadzily morszczyn do swojej diety.
Wiadomo, przesadzać nie wolno....ale to chyba jak ze wszystkim.

A, no i jest przepis na napar przyspieszający chudnięcie z morszczynem, ktorego podobno tam nie czuć wogle, mam zamiar wypróbować tylko jeszcze poczytam o tych ziołkach ;-)

Potrzebne:
po 50 g -
ziele skrzypu,
kłącze perzu,
ziele rdestu ptasiego,
korzeń mniszka
20 g. morszczynu
Wszystko dokładnie mieszamy i trzymamy w słoiku.
1 łyżkę mieszanki zalewamy szklanką wrzątku i zostawiamy na 15 min.
Pijemy 1 lub 2 razy dziennie 10-15 min przed jedzeniem.
Stosujemy regularnie przez 3 tygodnie i robimy 1 tydzień przerwy lub w każdym tygodniu opuszczamy 2 dni wtedy przerwy tygodniowe nie są konieczne.

No...Młody mój ( młodszy brat) się dziś popisał prezentowo
Jako że molestuję wszytskich w domu dieta i zdrowym żarciem od kilku dni, a on nie miał pomysłu bo ja wszystko mam, to dostalam wielki karton wypchany awokado, grejfrutami, pomarańczami, kiwi,mango, do tego dziki ryż, brązowy i makaronem pełnoziarnisty
Normalnie czasem go uwielbiam

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-12-24 o 20:10
Stary 2013-12-24, 20:45   #2065
Murszafka

Stazja -piękny prezent
U mnie dziś takie śmieszne coś, do chłodzenia wina, kominek YK do wosków, nawilżacz do powietrza na USB, biżuteria -w tym jedna taka, że myślałam, że to obroża dla psa i gwóźdź programu -statyw do aparatu

Stary 2013-12-24, 21:56   #2066
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zbiorczo wesołych świąt!

Cytat:
Jednak bez szaleństw, piątą alejkę z lotionem czy czymś tam.

Stazja, mam nadzieję, że nie odrobię tego kilograma bo zjadłam dzisiaj tylko około 1500 kcal I mam plan nie jeść już dzisiaj. Jutro nigdzie nie idę, pojutrze wpada teściu ale nagotuję niesmacznych i niekuszących rzeczy.

Co do prezentów dostałam za☠☠☠iaszczą czarną aluminiową klawiaturę z super przytwierdzonymi przyciskami, mrrr Moją poprzednią (właściwie kilka poprzednich) zepsuł did. Do tego dostałam Córkę Łupieżcy (czy jakoś tak) Dukaja a TŻtowi kupiłam Cryptonomicon Stephensona więc na dobrą sprawę to ja dostałam dwie książki :P

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 22:02   #2067
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Stazja -piękny prezent
U mnie dziś takie śmieszne coś, do chłodzenia wina, kominek YK do wosków, nawilżacz do powietrza na USB, biżuteria -w tym jedna taka, że myślałam, że to obroża dla psa i gwóźdź programu -statyw do aparatu
małż wie co kupić to tak jakby pakiet

ulalalaaa - na bogato

najbardziej ciekawi mnie obroża dla psa i nawilżacz na usb

Mój chuop kupił mi dwa lakiery do paznokci burgund Astor 17, 45 sekund oraz Maybelline, Colorama 352. Czyli substytuty Vixen Revolna.
szminkeu w równie modnym w tym sezonie odcieniu jagodowym, acz o nazwie midniht plum. 15 lat nie potrafię znaleźć sobie szminki która by mnie nie postarzała a chuopin wchodzi raz w życiu do Rossmana i sukces. Mówił, że miny pracownic na to jak testował odcienie na ręku bezcenne Chciałąm pielęgnację - bo neizawodna, trudno nie trafić, a on poszedł w kolorówkę i trafił

plus szara bluzka z Camieau.
Nawet nabralam podejrzeń czy aby mnie nie zdradza

Czas edycji: 2013-12-24 o 22:09
Stary 2013-12-24, 22:03   #2068
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mówił, że miny pracownic na to jak testował odcienie na ręku bezcenne

Stazja
, kosz z żarciem odchudzającym, dooobre

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 22:32   #2069
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Stazja -piękny prezent
Pokaż obrożę
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Stazja, mam nadzieję, że nie odrobię tego kilograma bo zjadłam dzisiaj tylko około 1500 kcal I mam plan nie jeść już dzisiaj. Jutro nigdzie nie idę, pojutrze wpada teściu ale nagotuję niesmacznych i niekuszących rzeczy.

Co do prezentów dostałam za☠☠☠iaszczą czarną aluminiową klawiaturę z super przytwierdzonymi przyciskami, mrrr Moją poprzednią (właściwie kilka poprzednich) zepsuł did. Do tego dostałam Córkę Łupieżcy (czy jakoś tak) Dukaja a TŻtowi kupiłam Cryptonomicon Stephensona więc na dobrą sprawę to ja dostałam dwie książki :P
1. Nie wróci

2. Sprytnie

3 Klawiatura antydzieciowa ?
Cytat:
Mój chuop kupił mi dwa lakiery do paznokci burgund Astor 17, 45 sekund oraz Maybelline, Colorama 352. Czyli substytuty Vixen Revolna.
szminkeu w równie modnym w tym sezonie odcieniu jagodowym, acz o nazwie midniht plum. 15 lat nie potrafię znaleźć sobie szminki która by mnie nie postarzała a chuopin wchodzi raz w życiu do Rossmana i sukces. Mówił, że miny pracownic na to jak testował odcienie na ręku bezcenne Chciałąm pielęgnację - bo neizawodna, trudno nie trafić, a on poszedł w kolorówkę i trafił

plus szara bluzka z Camieau.

Znaczy, że po kolorowkowe zakupy powinnaś go zawsze posyłać
Szminki sama sobie nie umiem dobrać, a co dopiero jak by mial to chłop robić...nie przeszło by ..
Gratuluję mauża ze świetnym wyczuciem kolorystycznym

No, i jeszcze dostałam sweterek i kaskę na cośtam

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ja tam dziś trochę pogrzeszyłam jedzeniowo, ale co tam...nawet jak mi jeden kg wróci, trudno, zgubię za kilka dni z nawiązką , tak myślę
Stary 2013-12-24, 23:01   #2070
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Wszystkiego co najlepsze robaczki Dużo hajsu, spokoju, obżarcia, zdrowia, mało problemów, dużo seksu, bujnych loków, chudej dupy, i czego sobie zażyczycie
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości