|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Secret też chyba, ja lubiłam, inni pisali że czują kiszone ogórki, ja i moje otoczenie nie współczuję grypy, acz jak widać niesie ze sobą plusy - też lubię ten stan keidy wychodzę z choroby i jestem lżejsza
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-22 o 20:23 |
|
|
|
|
#2012 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co do grypy trochę kicha bo schudłam tylko 1 kg... Ale może po dzisiejszym poście coś jeszcze ruszy
|
|
|
|
|
#2013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bowiem kupiłam spódnicę rozkloszowaną lekko połyskującą, podobną do tej: http://www.stradivarius.com/webapp/w...zna%2Bspodnica Oraz top z H&M czarny z koronkowymi ramiączkami ![]() Poza tym kupiłam sukienkę na wigilię i inne późniejsze okazje, o taką: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od...=1387732311868 ] Wiem że wygląda trochę jak dywan ale dobrze na mnie leży, o dziwo Cytat:
ja świątecznie ubrałam chujkę ![]() Cytat:
ja też zazwyczaj w dżinsach na co dzień chodzę Cytat:
mnie się podoba jak jest ciepło no chyba ze u Ciebie będzie zimno a u mnie może zostać ciepło, to tak sie zgadzam ![]() Redzia współczuję grypy żołądkowej Jakoś przeżyłam zakupy to był dobry pomysł jechać o 13, bo o tej porze było tak w miarę jeśli chodzi o ludność, bez ścisku i kolejek, jak wracaliśmy to już się tłum zaczynał gromadzić
|
||||
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzik kuruj się
Ewusia sukienka ładna ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- I dziękuję wszystkim ślicznie za przepisy sernikowe To, co upiekłam, niewiele ma wspólnego z sernikiem, ciapowate jest
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świątecznie - dla mnie bardziej tapeta niż dywan ale to rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje, gratuluję polowań bo Mango to dobra jakość a jeśli ciuch leży świetnie to już w ogóle cud miód i orzeszki.
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie wiem czy dobrze piszę ale piszę. Gdzieś na forum był link do aukcji allegro, gdzie ktoś za 1 zł szukał miniaturki Avon z serii Today Tomorrow Always. Naprowadźcie mnie jaki to mógł być wątek (na pewno nie perełki), potem toczyła się dyskusja, że na allegro raczej się sprzedaje, a nie kupuje.
Z góry wielkie dzięki za pomoc. Nieaktualne, już znalazłam. Edytowane przez Pati100 Czas edycji: 2013-12-22 o 21:18 |
|
|
|
#2017 |
|
To ja :)
|
Takie coś na ulicy widziałam...
|
#2018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z czym? Mam zamiar po świętach zrobić z kaszą gryczaną, a drugie ze szpinakiem i fetą. Jakos nigdy nie jadlam, a chodzą za mną od jakiegoś czasu okropnie. Fcale nie Pyszny jest, ale w salatkach albo pasty ![]() Cytat:
![]() Każdy sposob dobry ![]() Najważniejsze, żeby smakowało dobrze ![]() Ewuś mi się nie zacytowala nie wiem czemu ![]() Gratuluję udanych zakupow . Sukienka tapetowa, ale bardzo fajna Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-12-22 o 22:05 |
||
|
|
|
#2019 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję zbiorczo
Ewuś, spódnica |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś
kieca świetna (mam podobne leginsy, ale jeszcze nie wdziałam )Mursz no szlag niech trafi tego lidla ![]() Rejcz na chwilę obecną nic Ci nie polecę z YC, wszystko mnie odrzuca , perfumy też, o mały włos nie zeszłam dziś po użyciu, ukochanego przecież, HP , normalnie, to bym pomyślała, że cionsza ![]() Red współczuję żołądkówki i się łączę, bo mam i ja [:/ (albo coś w ten deseń) i też liczę, że schudnę a w ramach świątecznych zakupów byłam dziś w kastoramie i obi , kafle oglądać bry wieczór i dobranoc all
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2022 |
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
|
Cytat:
My pewnie też weekendy na koktajlach...
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze mam zamiar normalnie na śniadania koktajle owocowe, ewentualnie bułka otrębowa z awokado, a na kolacje ważwne koktajle. Plus obiad z produktow dozwolonych ( przynajmniej będę się starala ).
W piwnicy stoi ze 100 litrow soku pomidorowego to wykorzystam w końcu....do tego seler naciowy, imbir, papryczki chili...zobaczymy...ale myślę,że jak zaczne żreć zdrowo, to powinno mi szybko ubyć to co mi zalega. Jak policzyłam tak uczciwie ile ja kalori w siebie pakuję czasem, to masakra...bym sie ograniczyla do ok 1200 na codzień, to pewnie szybko bym się uporala.... |
|
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być i tapeta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy ![]() ideu za chwilę jeszcze na chwilę na zakupy, ale do pobliskich sklepów więc myślę że tłumów nie będzie a później pakowanie i jedziemy do rodziców Wrzucam zdjęcia najbardziej wyczekiwanych firanek w tym dziesięcioleciu oraz chujki, bo też się załapała na fotografowanie Firanki nie świecą sie tak na żywo, to od lampy błyskowej taki połysk wyszedł
|
||||
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
poszła pić gdzie indziej
![]() ale po litrowym winie na łeb to dla mnie za dużo, suszyło mnie z rana ![]() współczuć czy gratulowac? ![]() pogłasiam obejrzałam ostatni odcinek Metalocalypse i się zdołowałam ![]() edit: jee, Doomstar Requiem nie kończy się tak tragicznie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-23 o 13:12 |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Otóż byłam dziś w małym sklepie i w bibliotece, luz wszędzie, aż zdziwiona jestem
|
|
#2029 |
|
|
Makowce już w piekarniku. Pierwszy raz w życiu robię... Także kciuki będą mile widziane. Tort bezowy chyba zrobię już po wigilii, żeby na pierwszy dzień świąt był.
Ach te pastafariańskie święta, jak to dobrze, że przypadają zawsze wtedy, kiedy wszystkie inne
|
#2030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I choinka tez fajna ![]() Cytat:
![]() Ale i tak moge się założyć o co chcesz, że wyjdzie pyszny
|
||
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz na pewno wyjdzie super
![]() Macham i zmykam do kapusty ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- A, Ewuś ładnie Choinka bardzo ładnie kolorystycznie, firanki
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 |
|
|
Ewusia -dopiero się na kompa przełączyłam i widzę obrazki -fajna firanka
![]() Swędzą mnie uszy, gardło, nos i kicham, jak wściekła. W świetle zlociku perfumoholocznego, nie najlepiej to wygląda... Oraz w świetle tego, co w Tró skrobnęłam...
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pewnie mnie tu nie będzie więc życzę wszystkim Pachnących i Magicznych Świąt
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za to dziś dopiero niedawno siadłam
Dwa ciasta łupiekłam + jedno przypadkiem i tym sposobem zostało mi parę "otwartych" składników (głównie pokruszone herbatniki, białka i coś koło 1,5 żółtka ) które to zmiksowałam i upiekłam i wyszło takie ciasto Cytat:
![]() Hohoho, choina była stara ale jara ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2036 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spódniczka ).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawzajemnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - YC jednak nie dla mnie to chyba po prostu nie moje klimaty wszystko wali mi tanimi podgrzewaczami, aromat tytułowy tego nie tuszuje, wyłazi zawsze ten sztuczny zapach woskowy w sumie to może i dobrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:37 |
|
|
|
#2038 | |||||
|
Panaroja
|
Ponownie znad kawusi
![]() Cytat:
? i z powodu jelitówki Cytat:
hmmmm ,ciekawe co ałtor miał na myśli znaczy otchódza , bo jego się zjeść nie da a nic inszego nie można ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śnieżka srobiła wczoraj makowiec tylko ciasto z przepisu wyszło półpłynne , więc mamy dzifny superpłaski wielki placek ![]() Zmykam do garów , jutro na pewno nie będę , więc Fszystkim Fesołych Śfiąt
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2039 |
|
|
Powróciłam ze zlotu i pachnę, jak złamana gałązka sosnowa, okadzona ambrą przez Mędrców ze Wschodu...
Małżon nie pozwala mi się do siebie zbliżać, takoż Rodzicielka. Ale nie dostałam wezwania do pracy na jutro za to
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak mi powróci trąd po całości to się chyba pójdę i sama zakopię - nie mam już sił na tekie rewelacje ja już swoje odcierpiałam niech się od e mnie odpiehhhrrrdoli niech mnie zostawi w spokoju, mam dość ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- świąteczna aktualizacja - moja Mam najpierw popłakała sie ze śmiechu, autentycznie, a potem życzyła mi abym nigdy tego nie zepsuła, gdyż chuopin mój nadesłał mi dziś smsa " Moje pierwsze w życiu pierogi to poezja" ![]() i od czasu jego urlopu, nie wiem co to mycie garów, nawet nie wiem co to zmywarka ja wiem, ja wiem, że wszystko co piękne szybko się kończy, ale pozwólcie mi cieszyć się chwilą, kiedyś się jeszcze z całą pewnością nacierpię we życiu, nie raz, nie dwa, ale dla mnie te święta są cudne inna rzecz, że pomagam Mam i babci, ale to inna rzecz, i łatwiejsza bo ktoś pomaga mi i jeszcze robi mi drinki i kakao Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

przyszło mi do głowy Secret Obsession albo 5th z balsamem czy tam innym lotionem... A może doradzicie jeszcze cuś innego?

Ze starości chyba
żarło mię się spsuje na balkonie w ten gorąc 
mnie się podoba jak jest ciepło

, perfumy też, o mały włos nie zeszłam dziś po użyciu, ukochanego przecież, HP
, normalnie, to bym pomyślała, że cionsza