|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Ja tez zycze Wam i Waszym rodzinom wszystkiego dobrego, zdrowych i spokojnych swiat w rodzinnej atmosferze, pociechy z dzieciaczkow, spelnienia marzen i usmiechu na twarzy na codzien
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJKA!
Cytat:
co do pogrubionego - 99% panien mlodych tak ma ![]() Sylwus - trzymaj sie Kochana!!!! Kochane moje
Niech się spełnią Bożonarodzeniowe życzenia, te trudne i łatwe do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, mówione głośno lub niemówione wcale. WESOLYCH ŚWIAT!!!!! |
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
mówią że jak w Wigilie tak cały rok
![]() Dawid jojczył w nocy - chyba przez wiatr bo piździ że masakra. A mnie zarazili chłopaki i żem zakatarzona
|
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Nie pogardzilabym takim wyskokiem. My jestesmy na etapie nocek- koszmarkow. Na swieta z tz chcemy od Yae jedna przespana noc. Ciekawe co ona na to... |
||
|
|
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
Moje drogie życzę Wam magicznych, spokojnych, rodzinnych i cudownych Swiat. Za meneq życzę Wam wszystkim i sobie rowniez
w prezencie od naszych pociech pieknie przespanej swiatecznej nocy. Niech wszystkie troski odejda w zapomnienie.
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane,
Chciałabym Wam życzyć wesołych, pogodnych świąt, podczas których będzie mnóstwo ciepła i rodzinnej atmosfery. Życzę Wam, aby te święta były wesołe - a raczej: najweselsze! Wszystkiego cudownego, pysznego i rodzinnego. ![]() |
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzewczynki i ja przyszłam złożyć Wam życzenia.
Niech te szczególne dni przyniosą odpoczynek i czas dla tego, co naprawdę w życiu ważne. Niech dadzą natchnienie do bycia lepszym i więcej chęci zrozumienia drugiego człowieka.
|
#1508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrowka dla dziadka! Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje i spędzicie cudowne Święta! ![]() Cytat:
Cytat:
U nas milion pobudek ze strasznym płaczem. Ale już się nawet tu nie żalę, bo co to da ![]() Chciałam się pochwalić moją Małą Gwiazdą ![]() https://www.youtube.com/watch?v=t9fcCw9xeIA Kochane! Spokojnych Świąt od Blanki, ode mnie i M.! Obyście spędziły je z uśmiechem na ustach, bez problemów i w otoczeniu grzecznych dzieci! |
||||
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałabym: najlepsze zyczenia dla wątkowych Ew i buziaki dla malej Ewci
|
|
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUPER!!!!! no widzisz, zadne szeleczki jej nie powstrzymaly przed pieknym rozwojem! Slicznie! ucaluj ja ode mnie i Kubusia! A wlasnie - wszystkie Ewcie - 100 lat!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() porobilam troche i Kubie sie znudzilo towarzyszenie mamie w kuchni
|
||
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Skarby moje... nasza druga wigilia na wizazu;p
Chciałabym Wam życzyć jak najwięcej uśmiechu na twarzy, radości z pociech, żeby nie chorowały! iiiiiiiiiiiii jak najwiecej bunga bunga !! KOCHAM WAS Wlasnie wstawiłam barszcz czerwony, warzywka na sałatke i kompot z suusszuu mmmmmm uwielbiam ten kompot nomnomnomnomn
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
wpadłam tylko na chwile zlozyc Wam zyczenia swiateczne: Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, Dużo Miłości i ciepłych chwil spedzonych z Najblizszymi
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taka noc, na którą człowiek czeka
i za którą tęskni. Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole, Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść... Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia... To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna... Noc Bożego Narodzenia... Wesołych Świąt moje kochane ![]() To już kolejne nasze wspólne Święta. Dziękuje że jesteście ![]() Sylwietta-wiedz kochana że nasze wizażowe serca podczas łamania się opłatkiem będą dziś z Tobą. Dużo siły kochanie Trzymaj się.
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki..ja tylko na chwile- CHCIAŁAM WSZYSTKIM WAM, ŻYCZYĆ SPOKOJNYCH, RODZINNYCH I SMACZNYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA -
Życzy nasza trojka- ANTOŚ,PAULINA i RAFAŁ. Obrazeczki świąteczne dla Was załączam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Aha EWCIE...DUŻO ZDRÓWKA!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja przepraszam ze tak bez nadrabiania, ale
w ten swiateczny czas, zycze wam szczescia, zdrowka, spokoju, odpoczynku, pociechy z tych naszych skrabow i TZtow i samej radosci ... zeby spotykaly nas tylko dobre rzeczy
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane pomiędzy ryba a kapusta na szybciocha.
Pragnę życzyć Wam cudownych pełnych radości i ciepła świąt Bożego Narodzenia, dla wieszosci z nas to pierwsze święta z naszymi skarbami. Niech beda niezapomniane. Oraz abyśmy zawsze sie wspierały i zycze Wam pobicia rekordu Delicjanki w O. ![]() Oraz duuuuuuuuuzo zdrowka dla naszych dzieciaków. Życzy Bokeh, tżbokeh i Hanusia
|
#1518 |
|
Konto usunięte
|
Baby moje cudowne
samych serdeczności, zdrowia, spokoju ducha, radości z dzieciakami i grzecznych TŻtów A jeśli taki cały rok, jak Wigilia, to ja byłam rano na zakupach butki ccc balerinki do tego takie eleganckie też i też zamiast 60 dałam 41 i torbę, już nawet nie pamiętam z jakiej wielkiej kwoty na skromne 45 Ściskam tulająco Sylwiettę i Meneq, wam chyba teraz najtrudniej A u Evika jak, lepiej coś? i czemu Kija się nie odzywa
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane weszłam żeby życzyć Wam, Waszym Dzieciaczkom i całym Rodzinom
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
To nasze drugie wizazowe wspólne Święta
Cieszę się że z Wami jestem ![]() Wesołych Świąt ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Ewy te duze i te male - najlepszego!!
|
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Kochane Mamusie i Bobasy, życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja tylko na chwilkę, bo u nas zaraz Wigilia się zaczyna, a nie miałam kiedy wczesniej
ŻYCZĘ WAM SPOKOJNYCH I CUDOWNYCH ŚWIĄT Z NASZYMI MALUSZKAMI, SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUUUUŻO MIŁOŚCI
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Kochane. Życzę Wam radosnych świąt, dużo miłości, zdrówka dla dzieciaczków i pełni szczęścia!
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wcześniej nie udało mi się napisać, Życzę Wam spokojnych, wesołych Świąt!
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
My obydwoje ciemni
więc dziwne było, że miał takie jasniutkie wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Dziewczyny Wesołych rodzinnych świąt. Powiem Wam (pewnie nie będę odkrywcza), że od kiedy przestałam być dzieckiem święta mi wiekszej radości nie sprawiały, bo z rodziną widuję się bardzo często. Natomiast teraz przy dziecku zupełnie inna bajka
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
o taaak ja też!
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie lubiłam Świąt. Jak poznałam TZ to zaczęłam je "tolerować". Ale poprzednie z Blanka w brzuszku i te obecne z Niunia u boku są cudowne!! Chce mi się coś robić,przygotowywać... Wspaniale jest patrzec na radość Blanki.,..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się zbiegło też że śmiercią taty ![]() ehh ale Zuzka zadowolona dziś, a już taka zmęczona była że musiałam ja jak nigdy na rękach usypiać. Buziole Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, jak tu pusto...
Ja właśnie odpoczywam po wyżerce i treningu, ufff, 40 minut. Widzę, że piszecie o świętach (no cóż, o czym innym można dzisiaj pisać? ) - ja zawsze lubiłam. Wiadomo, że za dzieciaka się bardziej czuło klimat, ale teraz - jak jest mała - też było fajnie, wesoło. Oczywiście mój małż naburmuszony, a jakże... Dzień bez focha to dzień stracony dla niego, ehh...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

U nas milion pobudek ze strasznym płaczem. Ale już się nawet tu nie żalę, bo co to da

A u Evika jak, lepiej coś? i czemu Kija się nie odzywa

o taaak ja też!
Dzień bez focha to dzień stracony dla niego, ehh...