|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam się wigilijnie
![]() Kochane ja dziś wyjeżdżam na święta, pewnie jak nie jedna z Was nie będę miała zbyt dużo czasu na wizaż. Wracamy w czwartek Dlatego chciałam Wam życzyć nadziei – by nie opuszczała, radości – by rozweselała, miłości – by obrodziła, dobroci – by zawsze była ![]() Niech Wasze bąbelki najedzą się pysznosci w te święta, a Wy spędzcie je w przemiłej atmosferze. Wesołych Świąt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Nie będę wszystkich życzeń cytować, dziękuję i wam również życzę zdrowych, spokojnych Świat Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych Idę piec sernik:-D |
|
|
|
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyzwyczaisz się, będzie fajna gromadka Cytat:
![]() Patryk - Patrysiu - Rysiu więc kwalifikuje się Ja tam nie umiem do bzrusia mówić po imieniu z Olim był całą ciąże Marian![]() Cytat:
![]() Witam świątecznie ![]() Ja tam mam jeszcze ogarnianie bo przy moim bomblu porządku w domu ni ma ![]() Czemu moje dziecko, jak mu mówię, że wieczorem przyjdzie Gwiazdorek odpowiada BE (czytaj śmieciarka ) materialista nam rośnie
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Vampirka bo wczoraj Ci zapomniałam odpisać, ale w sumie dziewczyny już wszystko napisały. Też uważam że jakby było coś nie tak to lekarz by Ci powiedział i położył do szpitala. Tak więc ufaj lekarzowi
![]() Co do tego jak daję radę… to chyba tak jak Madziula kiedyś pisała , mając już dziecko zaprawiłam się w boju i więcej mogę w pierwszej ciąży inaczej podchodziłam do wielu rzeczy i szybciej się męczyłam ![]() Kasiab gratuluję córeczki czyli wszystkie Kasie mają córy :P a jakie imię ? macie już jakieś na oku??Sylvunia ja też muszę ciasta robić razy dwa lub zamykać przed TŻ Wesołych Świąt ![]() Kochane moje kobitki Z okazji Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze - duzo zdrowia i miłości, pomyślności i Bożego błogosławieństwa,marzeń spełnienia. Oby te święta minęły w miłej , rodzinnej atmosferze ![]() Kasian zdrówka dla TŻ
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
Kasiab gratuluję Córeczki! Wczoraj Dzień Dziewczynek był
![]() Kochane, ponieważ dzisiaj wyjeżdżamy i wracamy dopiero wieczorem w II Dzień Świąt, więc Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę,
aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, A Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
|
|
#1896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaka duża już jest gratuluję ![]() Dzień dobry dziś reszta przygotowań, musimy jeszcze odwiedzić szwagierkę z prezentem potem dwie wigilie i na noc zostajemy chyba u cioci, także dziewczynki moje kochane, jakbym tu nie zajrzała to: Wesołych i zdrowych świąt, abyście w tym czasie odpoczęły wśród najbliższych a Wasze zdrówko dopisywało do końca ciąży i jeszcze dłużej ![]() a no i dziękuję za wszystkie życzenia |
|
|
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Kochane gratuluje udanych wczorajszych wizyt i
za dzisiejsze.O ile dobrze zapamietałam to Monika gratuluje dwóch uroczych chłopczyków, a Kasiab dla Ciebie różowe gratulacje. Również przyłączam się do życzeń: Tradycyjnie, jak co roku,
Sypią się życzenia wokół, Większość życzy świąt obfitych I prezentów znakomitych. A ja życzę, moi mili, Byście święta te spędzili Tak, jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu, Idąc na spacer do lasu, Może w gronie swoich bliskich, Jedząc karpia z jednej miski, Może gdzieś tam w ciepłym kraju Czując się jak Adam w raju, Może lepiąc gdzieś bałwana, Jeśli śniegiem ziemia zasypana.
|
#1898 |
|
404 Not Found
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie z doskoku.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków ![]() Dziewczynki Zdrowych, Wesołych Świąt w rodzinnym gronie życzę. Nie odmawiajmy sobie niczego, bo za rok to pewnie na dietach bedziemy ![]() A to mój swiateczny aniołek
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odechce mu się jak od czerwca znów nie zazna przespanych nocy ![]() ![]() ![]() I to złoty, więcej przez to nie przebrnę !!!Więc po kolei: Seleniti, Kaorlak, Kasiab, Kasian gratuluję zdrowych dziewczynek!! ![]() Monika to będziesz miała rodzinkę.pl, ilu obrońców ![]() Vampirka nie przejmuj się na zapas, skoro gin nic nie mówi, to może po prostu jesteś jakimś ciekawym przypadkiem medycznym i chciał pokazać koleżance po fachu Nie martw się na zapas, grunt, to zdrowe maleństwo a co do tego lekarz nie miał żadnych wątpliwości Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane i ja Wam życzę Wesołych Świąt!!!
|
#1902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusie, dziś jedziemy z TŻ do moich rodziców i nie będziemy mieli internetu do drugiego dnia Świąt, więc: życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnej atmosfery, wielu kopniaczków i radości z dzieciaczków
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-12-24 o 09:57 |
|||
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie dzis bycze, siedze i pachne
![]() jeszcze raz wesolych i zdrowych swiat zycze!! |
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Brzuchatki, ja tylko wpadlam zyczyc Wam wesolych Swiat!
ZYcze aby, abyscie spedzily je we wspanialej atmosferze w gronie najblizszych, obfitego Mikolaja, i w ogole wszystkiego, wszystkiego naj! |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Z okazji świąt życzę Wam: Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju. A także szczęśliwych rozwiązań, spokojnych dzieciaczków, aby każdy dzień przynosił Wam wiele radości i uśmiechu
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję Wam za życzenia i również z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego co najlepsze, czasu spędzonego w rodzinnym gronie z najbliższymi, dużo uśmiechu i pięknych chwil, no i wspaniałego Nowego Roku, który i tak dla każdej z nas będzie wyjątkowy
|
|
|
|
#1907 |
|
BAN stały
|
Ja tak tylko z doskoku. Dzisiaj wyjeżdżamy więc pewnie zajrzę do Was w piątek dopiero.
Życzę Wam zdrowych, spokojnych, ciepłych i rodzinnych świąt! Odpocznijcie porządnie, dbajcie o siebie i Wasze maleństwa. No i oby nasze ciąże przebiegały spokojnie tak już do końca... Wesołych Świąt Brzuchatki Kasian gratuluję córci ! Masz swoją wymarzoną druga księżniczkę Kaorlak, Kasiab, również gratuluję Wam córeczek
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych brzuszków i wymarzonych prezentów
I kopniaczków po wigilijnej kolacji wszystkim mamusiom
|
|
#1909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane , ja tylko z doskoku wpadam
życzyć Wam : W te piękne święta niech każdy pamięta z serca płynące życzenia: marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo dużo miłości. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
Merry Christmas Everyone
Zdrowiutkich i cieplutkich Świąt dla Was Mamusie,dzidziusiów w brzuszkach i Waszych Najbliższych i by świąteczne potrawy były w tych dniach najsmaczniejsze i odkładały się w brzuszkach a nie w boczkach
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja również składam wam serdeczne życzenia świąteczne oraz zdrowych i przyjemnych ciąż. a w przyszłe wakacje stawiamy się na forum w komplecie, już wszystkie z maluchami! do następnych świąt odchowane!
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
Ja równiez tylko na chwilke . Zycze Wam i Waszym Maluszkom wszystkiego co najlepsze
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie zyczymy Wam z synkiem zdrowych, rodzinnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia!
Niech kruszynki zdrowe nam rosna
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu udało mi się do was zajrzeć.
Wczoraj późno wrociliśmy i padłam jak mucha... A dziś od rana krzatanina i szykowanie prezentów. Przede wszystkim chciałam wszystkim Brzuchatkom złożyć życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT, SPOKOJNYCH, RADOSNYCH CHWIL Z BLISKIMI... Monika dla twoich chłopców Kasiab dla córeczki Seksta ja jadę na glukozę w piątek - też planuję podejść do tego jak do lemoniady ![]() Zmykam... Odpoczywajcie i korzystajcie z obecności bliskich
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt Drogie Mamusie!!!
Wszystkiego co najlepsze w gronie najbliższych oraz spokojnych ciąż i rozwiązań ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
O jaki tu spokój, ciekawe gdzie są wszyscy
![]() jestem przejedzona, 2 wigilię plus pyszny tort malinowo porzeczkowy staram się nie zasnąć... Chcę dotrwać do pasterki... a wy się wybieracie?? Jeszcze raz wesołych świąt Kochane
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
Witam się na PÓŁMETKU Dziś 20 tc U Nas pobudka o 6.10 myślałam że pośpimy dłużej z racji że Oskar poszedł o godz później spać ale co tam , to tylko marzenia matki ![]() Do Naszej wieczornej listy doszło jeszcze "buuuu" (autko) tak więc zanim zaśnie mamy - tata -mama -baba - ko ko (kura) -ho ho(Mikołaj) - łiłu łiłu(autko policyjne, strażackie) - cmokanie (pieski) - no i buuuu (duże autko jeździk) A ja za każdym razem muszę potwierdzić "..... poszedł nyny" wtedy jest odpowiedź "kak/tak" i pytanie o następną rzecz Justyna ja na pasterkę nie poszłam , ogólnie w ciązy nie chodzę do kościoła , bo mi słabo i bym szybko mdlała. W sumie jak długo stoję czy to kościół czy kolejka w sklepie itp. to zaraz mi słabo. Mam nadzieję że dzisiaj spędzicie równie miły dzień jak wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- No i Sylvunia za wizytę
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie witam z rana
Hania pospala do 7 z przerwami o 4.30 i 5.50 a teraz odkurza w pidzamie i pieluszce po nocy, nie chciala na mleko przyjsc nawet, odkurzacz najwazniejszy Nikii Oskar jest wspanialy ![]() Ja tez nie chodze do kosciola teraz, nie jestem w stanie, sama sie dodatkowo nakrecam ze bedzie mi slabo po tym jak raz zaslablam i na samym wejsciu tak sie czuje ![]() Z innych ciekawostek.. Dostalam od meza SAMOCHOD! Do odbioru niestety na poczatku marca dopiero bede miala zolciutka skode citigo prosto z salonu Musialam sie pochwalic ![]() Milego dnia kochane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Kasian to Hania odkurzacz pod choinkę dostała ??
Przynajmniej przed mlekiem wysprząta swoje łóżeczko ![]() U Nas jeździk też ważniejszy od śniadania ![]() No i gratuluję samochodu super prezent ![]() Czego się życzy na auto ?? - Gumowych drzew chyba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Przyzwyczaisz się, będzie fajna gromadka
i to od mojej siostry, nie od brata, więc w ogóle już dwa rody nie przedłużone

za dzisiejsze.

Odechce mu się jak od czerwca znów nie zazna przespanych nocy