|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witam się i ja z rana
nie śpie od 6, chrześniak męża mnie obudził bo obiecałam wczoraj że rano napijemy się kakao :pCzekam właśnie na śniadanko, i jedziemy do mojej rodzinki Widzę, że mowa o prezentach kasian dostałaś najlepszy prezent no i dzieciaki oczywiście Miłego dzionka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Ja juz po wizycie
NT 1,17 mm NF 3,78mm BPD 2,19 cm CRL 6,41 cm - to jest długość dziecka???? Lekarz powiedział ze wszystko ok Ciaza jeden dzien starsza jak z OM czyli 12t5d Co sądzicie o wynikach przeziernosci i kości nosowej? Jest OK ? Lekarz mowil ze ok ale oczywiście w necie juz sprawdzalam tez i porownywalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1923 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1387961760.648440.jpg odwrócone plecami wiec nie widzieliśmy buzki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia przezierność karkowa jest OK
do 2,5 jest w normie Ja miałam 1,3. CRL to długość dziecka mierzona od czubka głowy do kości ogonowej ![]() I super że wizyta udana
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja świątecznie
![]() Same mamusie z dzieciaczkami widzę, no i Paulinka też z dzieciaczkiem, reszta pewno spi ![]() Olaf wstał o 7...ale u babci Zostawiliśmy go na noc, żeby jakiś film wieczorem pooglądać i się wyspać Kasian ale wypaśny prezent Wow miał mąż gest ![]() Nikki no to ładnie normalnie litanie przed snem musisz odbębnić ![]() Sylwunia jak najbardziej oki te pomiary Co do Oliego to dostał... 3 śmieciary Matko wiedziałam o dwóch, teściowa też w ostatniej chwili kupiła, chociaż nie wiedziała ze mały to taki pasjonat Każda inna, wczoraj wszystkie opakowania od prezentów, wszystkie śmieci były wyzbierane, bawił się cały wieczór i dziś od rana nie inaczej Operator śmieciarki nam rośnie... ale ponoć dużo zarabiają ![]() Miłego dalszego kolędowania wszystkim
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie w swiateczny poranek
Kasian super prezent, tylko pozazdroscic ![]() Nikii Oskar wymiata, Madziula, no widac, ze Olis ma swoje pasje juz od malego ![]() Sylvia fajnie, ze wyniki super. Milego dnia swiatecznego zycze
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aaaa, dzisiaj rozpoczynamy 22tydzien |
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula Oli jest niezly, widac co go interesuje najbardziej
![]() Hania dostala odkurzacz i duzo innych rzeczy ale odkurzacz najfajniejszy, to nam rosnie perfekcyjna pani domu ![]() Sylvunia wyniki bardzo dobre, tylko sie cieszyc ![]() Dziewczyny no to nie tak ze maz mial gest bo po prostu wolal wziac drugi samochod w leasing na firme i tym samym miec wieksze koszty niz placic podatek no i czar prysl Moje dziecko ma straszne problemy z zasypianiem przez te emocje wszystkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się świątecznie
my po śniadanku i zaraz jedziemy do babci Tż ![]() Iga od rana bawi się swoimi prezentami, najbardziej przypadly jej klocki, budują od rana z mężem co rusz to nowe rzeczy ![]() nawet spać nie chce iść, więc pewnie drzemkę sobie strzeli w aucie. Kasian ale wypasiony prezent, zazdroszczę Sylvuniaa jak najbardziej wyniki są ok ![]() madziula to teraz ma w czym wybierać Oliś życzę Wam miłego dnia, uciekam |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie swiatecznie... wlasnie wstalismy... powrot po pasterce okolo 5... takze teraz odsypiamy koledowanie
Gratuluje udanej wizyty;p KASIAN prezent wypasiony... Zmykam na sniadanko! Milego dnia ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Wstawiłam predzej fotkę ale z tel i nie wiem czy widać...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1932 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Niki gratuluje 20 tygodnia ![]() Kasian no to swietny prezent ![]() Sylvunia gratki za udana wizyte Juz ta godzina a mnie sie nie chce wstawac z lozka a wypadaloby wstac i zrobic sniadanie tz mi jeszcze tu chrapie za uchem mam dzis ogromnego lenia Milego dnia Brzuchatki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się powigilijnie zawiozlam wczoraj moja siostre, jej męża i syna do domu i tak zostaliśmy do 3 nad ranem, Przyjechalam zmęczona a zaraz na obiad do rodziców, ale fajnie wczoraj było
|
||
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat Dziewczyny, Dzidziusie, Dzieciusie i Mezusie
![]() ja czekam wlasnie na tesciow, bo objadaja dzis nas a pozniej jescze znajomi maja do nas wpasc, wiec intensywnosci ciag dalszy ale jednak juz zmeczona troche jestem.. i teraz zaluje, ze znajomych zapraszalismy, bo najchetniej zaleglabym juz na lozku i nie kiwnela nawet palcem
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
KASIAN Autko fajowe... podoba mi sie ten model skody. Poza ttym sama jezdze skoda.i uwazam je za solidne pojazdy.
NIKI brawo za kolejny tc. SELENTI jak masz okazje to sie len. Ja wlasnie zjadlam sniadanko i myslw zeby znow wskoczyc do lozka. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1936 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z Wami świątecznie
Kasian no to Ci mąż prezent superowy sprawił ![]() Sylwusia ![]() Alllee wczoraj było pyszne jedzonko! Najadłam się jak Bąk a dziś po obiedzie jedziemy do Rodziców Radka,wieczorkiem zaś będziemy się byczyć przy Kevinie![]() |
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane mamuski ja tez swieta spedzam w rodzinny gronie i zajadam sie kochanymi pierogami uummm
![]() Zycze Wam spokojnych i zdrowych bo to najwazniejsze Zdrowie♡♡♡♡ caluje wszystkie mamusie i pępusie oraz mężusiów ***Spokojnych Świąt!!!!!!!!
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Brzuszki obzartuszki!
chwale sie moim prawie 18tyg brzuszkiem ![]() milego dlaszego swietowania odezwe sie pozniej!
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Princi brzuszek sliczny... taki ciazowy
My znow siedzimy przy stole... objadlam sie jak baczek... ufff A jutro tesciowie beda u nas na obiadku. Wiec go musze przygotowac... a wieczorkiem maja wpasc znajomi... i kiedy odpaczac w te swieta??? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
JJJustynAAA dziekuje
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojojjj....
Ale się najadłam, teraz leże i odpoczywam. Dzidziunie doznały takich smaków, że tak szalały w brzuszku, aż w szoku byłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia piękne maleństwo
![]() Madziula widzę, że nasze chłopaki na podobnym etapie, śmieciary rządzą ![]() Nażarłam się wczoraj jak głupia!!! W nocy mogłam spać tylko na plecach bo inaczej żołądek nie dawał mi żyć, jestem potworem, że tyle pochłaniam za to dzisiaj szybko tracę - całe do południa Filip wymiotował, a teraz na wieczór muli mnie, chyba jakiś wirus pocieszam się, że jemu szybko przeszło, więc może i mnie oszczędzi....
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
a miałam plan nie objeść się w te święta... coś mi nie wyszło heh ![]() Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć co u Was i zmykam dalej do rodzinki. Życzę nadal spokojnych świąt |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia piekna dzidzia
![]() Principessina sliczny brzuszek ![]() No i 1 dzien Swiat zlecial, jeszcze tylko jutro i odpoczynek Hania strasznie chyba to wszystko przezywa bo pojawily sie okropme problemy z zasypianiem, wlasnie sie wymienilismy z z mężem, bo ja juz musialam siku i nie moglam tam wysiedziec. Mala chce wychodzić z lozeczka, krzyczy, placze - ojjj tego to dawno nie bylo, mam nadzieje, ze to faktycznie wplyw prezentow i tylu ludzi a nie kolejnego kryzysu w zasypianiu... Dzisiaj bylismy u siostry meza na obiedzie, tam się spotkalismy z jego druga siostra i mama.. u nas w domu sie nigdy nie jadlo obiadu w swieta, tylko sniadanie, w międzyczasie ciasto, a potem kolo 16-17 taka juz obiadokolacje, dla mnie obiad jeszcze to zdecydowanie za duzo Hania dzisiaj dostala kolejne prezenty i jutro jedziemy do babci M, wiec znowu cos dostanie, dobrze, ze kolejne swieta dopiero za rok ![]() Milego wieczoru mamusie i do jutra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Princi śliczny brzusio
![]() Agaaga oby szybko minęło ![]() Kasian to na pewno nadmiar emocji i wrażeń Pewnie jak się to uspokoi to zasypianie wróci do normy ![]() Ja także się objadłam, Oskar znów wyszalał. Jeszcze tylko jutro szalony dzień odwiedzinowy i odpoczynek
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej agaaga89 oby wirus przeleciał i poszedł dalej
![]() Co do objadania to podziwiam dzieci, te maluchy jeszcze nie zaburzone znają umiar w jedzeniu, Oli święta czy nie święta nie ja więcej ani mniej, nawet słodyczy W sumie przez te prezenty prawie nic nie je ![]() Uwielbiam święta i to co ludzie wtedy potrafią wypalić - wczoraj teściowa do małego - mały kloszard nam rośnie Dzisiaj moja babcia z takim smutkiem - no Cichopek się udało, córeczkę mężowi urodziła... No nam sie nie udało najwyraźniej ![]() No więc jeszcze jutro i z górki Muszę powpychać jedzonko jutro, ale spoko jedziemy do babci Tżta ona wszystko przyjmie ![]() Aaa wrzucę wam nasze uszka ja tam nie rozumiem szału na gotowane, nie ma co te smażone
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu jestem w łóżku z lapkiem i wizażuje... Małż pochrapuje już...
![]() Agaga oby to nie był wirus i żeby szybko minęło... Zmykam pooglądać coś... Dzidzia znów szaleje... Dobranoc kobitki
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My od godziny już na nogach. Zaraz śniadanko , a potem dalszy ciąg świętowania (aż się boję na wagę wejść )Miłego dnia
|
|
|
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się świątecznie, dobrze że wszystkie dzieci nasze w brzuszkach najedzone i popróbowały nowości
![]() też się objadłam więc pewnie nie będe tu oryginalna hehe. na pasterke nie poszliśmy, bo mnie spanie wzięło, dzisiaj jeszcze obiadek u mnie w domu, i jak to się mówi: " ŚWIĘTA,ŚWIĘTA i po świętach" ========================= ========================= Cytat:
teraz chce sobie jeszcze kupić paletke cieni z MUA - / niby odpowiednik Urban DeCay "NAKED", fajne kolorki są... tutaj porównanie Naked NAKEDvs MUA: http://www.youtube.com/watch?v=7TxxhRrSLR8 I NAKED 2 http://www.youtube.com/watch?v=uYnQkLkmAr0 Cytat:
no i babcia też pojechała....
|
||
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
dawno mnie tu nie było, pewnie większość z Was mnie już nie pamięta. Jak pisałam, wzięliśmy się ostro za rehabilitację synka, dostał się na turnus, a właściwie kila pod rząd. W efekcie stawia swoje pierwsze kroki! Święta spędzamy w domu, więc sporo sprzątania (zwłaszcza że remont trwa cały czas) no i gotowania. Styczeń zapowiada nam się różnie intensywnie. Nie ma dnia bez wizyty w przychodni czy szpitalu, a są dni, kiedy mamy po kilka wizyt. U mnie bez zmian. Mdłości i wymioty są. Zawroty głowy, omdlenia również. Serce i kręgosłup szwankują. Na szczęście waga przestała wreszcie spadać i stoi w miejscu. Dziś zaczynam 19 tydzień. Płci nie znam, ruchów brak. Wczoraj wpadliśmy do moich rodziców i nie zorientowali się chyba że jestem w ciąży. Oby stan ten trwał jak najdłużej. WESOŁYCH ŚWIĄT! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

nie śpie od 6, chrześniak męża mnie obudził bo obiecałam wczoraj że rano napijemy się kakao :p

do 2,5 jest w normie 

pocieszam się, że jemu szybko przeszło, więc może i mnie oszczędzi....