Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 11:27   #721
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Dziewuszki jak często macie wizyty u gina ?
raz w miesiącu, ostatnio tylko mnie przeciągnął i kazał przyjąć za 6 tygodni
Stary 2013-12-23, 11:50   #722
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
raz w miesiącu, ostatnio tylko mnie przeciągnął i kazał przyjąć za 6 tygodni

Ja miałam iść dzisiaj ale przesunęłam sobie wizytę na następny poniedziałek.
Ale ostatnio byłam u innego gina na usg połówkoym i było to 14 grudnia, więc myślę ,że nic się nie stanie jak pójdę tydzień później

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 12:24   #723
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Cieszę się z tego Twojego urlopu chyba bardziej od Ciebie pracusiu nasz
Pychotkę i piernik

O i Ty żegnasz się z pracą kiedy masz teraz wizytę?

Właściwie to badzo dobrze że te skurcze złapały Cię u położnej wiem że nic nie robienie jest dla Ciebie bardzo ciężkie ale dasz radę wytrzymać dla dobra Marcelka a zdążyłaś udekorować mieszkanie na święta? bo my nadal na zdjęcia czekamy Ślicznie wygląda Starówka prawda? szkoda że się o jeden dzień minęłyśmy

Jakoś marnie się dziś czuję i strasznie mnie oczy bolą i łzawią
Przed chwilką listonosz przyniósł mi leginsy ciążowe ale M jeszcze mi zjeżdża z brzuszka i nadal nie mam w czym chodzić
Aldrin Ty zamówiłaś te jeansy z allegro?
Jaki Ty rozmiar sobie tych getrów zamówiłaś?? M?? Kobiety przecież Ty "S" powinnaś zamówić, M to Ja mam getry od początku ciąży i cały czas w nich chodzę i są dobre. Oszalała
Jak masz w pobliżu gdzieś C&A to idź tam kup sobie getry są tanie i naprawdę dobre, Ja od początku ciąży chodzę w tych getrach i są dobre , mają gumkę która nie uwiera w brzuszek, a rosną razem ze mną

Mieszkanie oczywiście, że zdążyłam udekorować Dziś zrobię zdjęcia i wstawię obiecuję
Teraz wstawiam pranie i czekam aż mi się wypierze bo miałam ręcznie prać kolorowe sweterki, ale nie dam rady, więc jak zafarbują to się mówi trudno

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Ja miałam raz w miesiącu, a teraz będę miała częściej.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Kolejną mam 17 stycznie czyli w 20 tygodniu a na 4d + genetyczne też chciałam iść w 20 tygodniu i nie wiem co robić, czy nie odpuścić tych genetycznych a ty kiedy wizytujesz?

tak ja zamówiłam z allegro i niby pod brzuszkiem jeszcze mam za duże ale założę pasek i dłuższy sweter i nic nie widać a mnie przynajmniej nic nie ściąga a ten pas na brzuch mi ładnie dopasowuje się
i w pasku mam 3 dziurki więcej, porażające odkrycie
Ja kupiłam tylko jedne getry typowo ciążowe, ładnie na brzuszku leżą , a resztę mam normalnych tylko szukałam takich żeby miały "delikatną" gumę nie taką grubą sztywną

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Chyba Fiona Nam przepadła , żeby tylko kroku sobie nie przetarła od tego witania z mężem
Już widzę jak robi sobie okłady bo "mała" się zatarła

Kurde co za pogoda chcę mróz i śnieg!!!!
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 13:09   #724
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Ja kupiłam tylko jedne getry typowo ciążowe, ładnie na brzuszku leżą , a resztę mam normalnych tylko szukałam takich żeby miały "delikatną" gumę nie taką grubą sztywną

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Chyba Fiona Nam przepadła , żeby tylko kroku sobie nie przetarła od tego witania z mężem

Ja póki co też jedne dzinsy typowo ciążowe ale muszę mieć więcej, bo ładnie szefowa zagadała, że jak się codziennie chodzi do pracy to trzeba się jakoś ubierać a teraz tyle ubranek ciążowych no i leginsy i spodnie to widocznie za mało

hahahaha fiona się cieszy mężem i niech zaciera ta małą ile wlezie, oby tylko skutecznie ją zatarli

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

W związku, że już kończe pracę a w domu raczej mało czasu i pojawie się tutaj dopiero po Nowym Roku chciałam Wam życzyć

Dzień świąt Bożego Narodzenia, to piękny dzień,
wigilia to noc na którą przecież każdy czeka,
nie tylko czeka, ale potem i tęskni
To czas rodzinny, to czas piękny
wszyscy gromadzimy się przy stole, składamy sobie życzenia,
jest po prostu dobrze...
Mamy nadzieję że i te święta będą wyjątkowe
i pełne miłości wobec siebie i bliskich

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.
Stary 2013-12-23, 14:04   #725
Izetka_
Zadomowienie

Jestem tylko na chwilkę

Dziewczynki WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 16:19   #726
fiona27
Zakorzenienie

Hejka
Cytat:

[/COLOR]Chyba Fiona Nam przepadła , żeby tylko kroku sobie nie przetarła od tego witania z mężem

Taa przetarłam krocze, ale od podpaski
A Ty to lepiej dobrze zaciskaj te nogi i oby do 1 stycznia

Dziewuszki życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkich i bezbolesnych porodów, a tym co jeszcze się starają upragnionych II kreseczek.

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2013-12-23 o 16:21
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 17:43   #727
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejną mam 17 stycznie czyli w 20 tygodniu a na 4d + genetyczne też chciałam iść w 20 tygodniu i nie wiem co robić, czy nie odpuścić tych genetycznych a ty kiedy wizytujesz?

tak ja zamówiłam z allegro i niby pod brzuszkiem jeszcze mam za duże ale założę pasek i dłuższy sweter i nic nie widać a mnie przynajmniej nic nie ściąga a ten pas na brzuch mi ładnie dopasowuje się
i w pasku mam 3 dziurki więcej, porażające odkrycie
Idz może do swojego i zapytaj się go po prostu czy zrobił wszystkie niezbędne w tym okresie pomiary a potem będziesz się zastanawiać dalej.
Na NFZ idę 3.01 a prywatnie 9.01 a potem 14.01 lekarz od prenatalnych kazał mi się pokazać na genetyczne i się zapisałam ale tak jak ty się zastanawiam i zobaczę jeszcze czy pójdę. A w ogóle to mój pierwszy lekarz jednak zostaje w przychodni ale pójdę do niego tylko po pieczątkę z pierwszej wizyty żeby znów nie kręcić
Czyli polecasz te z allegro? pomyślę o nich
Cytat:
z nfz co 3 tyg a prywatnie co 4
Cytat:
Jaki Ty rozmiar sobie tych getrów zamówiłaś?? M?? Kobiety przecież Ty "S" powinnaś zamówić, M to Ja mam getry od początku ciąży i cały czas w nich chodzę i są dobre. Oszalała
Jak masz w pobliżu gdzieś C&A to idź tam kup sobie getry są tanie i naprawdę dobre, Ja od początku ciąży chodzę w tych getrach i są dobre , mają gumkę która nie uwiera w brzuszek, a rosną razem ze mną

Mieszkanie oczywiście, że zdążyłam udekorować Dziś zrobię zdjęcia i wstawię obiecuję
Teraz wstawiam pranie i czekam aż mi się wypierze bo miałam ręcznie prać kolorowe sweterki, ale nie dam rady, więc jak zafarbują to się mówi trudno
No właśnie wahałam się pomiędzy S i M ale w komentarzach doczytałam że komuś się zbiegły po praniu więc wzięłam większe.
Nie mogę doczekać się zdjęć
Do C&A zajrzę po świętach to też sobie prezent od męża zostawiłam na później jak Ty

Fiona jak mąż dobre zaleje to nie ma mowy o zatarciu

A co Wy przez święta nie zamierzacie odejść od stołu, że już życzenia piszecie? Mam nadzieje że do Nowego Roku jeszcze postów naklepiemy ale też dołączam się do życzeń. Niech te święta będą piękne, ale ostatnie w takim gronie. Niech nasze rodziny powiększą się o grzeczne i zdrowe maluchy. Wszystkiego co najlepsze kochane dla Was, mężów i pociech które już są z Wami
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:19   #728
Fikusek82
Wtajemniczenie

A ja wogole nie bylam u ginekologa, ani razu.

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 00:25   #729
justiii87
Zakorzenienie

My właśnie wróciliśmy z wigilii od moich rodziców (Moja siostra wyjeżdża jutro z chłopakiem nad morze do Jego rodziny i zrobiliśmy sobie wigilię wcześniej) Był Mikołaj i pełno prezentów Marcelek dostał leżaczek http://sklep.megadyskont.pl/pl/lezac...ice-k2565.html - bardzo się ucieszyliśmy z prezentu dobrze, że nie kupiliśmy bo by miał dwa jednak czasami warto poczekać z takimi zakupami no i dodatkowo pełno grzechotek i ubranka

Wracaliśmy jak cyganie z tobołami prezentów
Stary 2013-12-24, 00:42   #730
justiii87
Zakorzenienie

Obiecane zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1096.jpg (62,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1098.jpg (152,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1100.jpg (117,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1101.jpg (51,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1111.jpg (98,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1113.jpg (45,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1120.jpg (70,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1122.jpg (36,4 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-12-24, 00:46   #731
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Idz może do swojego i zapytaj się go po prostu czy zrobił wszystkie niezbędne w tym okresie pomiary a potem będziesz się zastanawiać dalej.
Na NFZ idę 3.01 a prywatnie 9.01 a potem 14.01 lekarz od prenatalnych kazał mi się pokazać na genetyczne i się zapisałam ale tak jak ty się zastanawiam i zobaczę jeszcze czy pójdę. A w ogóle to mój pierwszy lekarz jednak zostaje w przychodni ale pójdę do niego tylko po pieczątkę z pierwszej wizyty żeby znów nie kręcić
Czyli polecasz te z allegro? pomyślę o nich

z nfz co 3 tyg a prywatnie co 4

No właśnie wahałam się pomiędzy S i M ale w komentarzach doczytałam że komuś się zbiegły po praniu więc wzięłam większe.
Nie mogę doczekać się zdjęć
Do C&A zajrzę po świętach to też sobie prezent od męża zostawiłam na później jak Ty

Fiona jak mąż dobre zaleje to nie ma mowy o zatarciu

A co Wy przez święta nie zamierzacie odejść od stołu, że już życzenia piszecie? Mam nadzieje że do Nowego Roku jeszcze postów naklepiemy ale też dołączam się do życzeń. Niech te święta będą piękne, ale ostatnie w takim gronie. Niech nasze rodziny powiększą się o grzeczne i zdrowe maluchy. Wszystkiego co najlepsze kochane dla Was, mężów i pociech które już są z Wami
ale Ty masz tych wizyt w tym styczniu o losie

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI

i dotrwałaś do porodu i z mała wszystko oki, jak ma być dobrze to i bez gin się obejdzie

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hejka

Taa przetarłam krocze, ale od podpaski
A Ty to lepiej dobrze zaciskaj te nogi i oby do 1 stycznia

Dziewuszki życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkich i bezbolesnych porodów, a tym co jeszcze się starają upragnionych II kreseczek.

ale obtarłaś
Powiedź TŻ, że dobry koń to i po błocie pójdzie

Tobie też życzę szybkich II kresek na teście

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Ja póki co też jedne dzinsy typowo ciążowe ale muszę mieć więcej, bo ładnie szefowa zagadała, że jak się codziennie chodzi do pracy to trzeba się jakoś ubierać a teraz tyle ubranek ciążowych no i leginsy i spodnie to widocznie za mało

hahahaha fiona się cieszy mężem i niech zaciera ta małą ile wlezie, oby tylko skutecznie ją zatarli

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

W związku, że już kończe pracę a w domu raczej mało czasu i pojawie się tutaj dopiero po Nowym Roku chciałam Wam życzyć

Dzień świąt Bożego Narodzenia, to piękny dzień,
wigilia to noc na którą przecież każdy czeka,
nie tylko czeka, ale potem i tęskni
To czas rodzinny, to czas piękny
wszyscy gromadzimy się przy stole, składamy sobie życzenia,
jest po prostu dobrze...
Mamy nadzieję że i te święta będą wyjątkowe
i pełne miłości wobec siebie i bliskich

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.
Dopiero po Nowym Roku do Nas zawitasz ?, no cóż, odpoczywaj i ładuj akumulatory
Stary 2013-12-24, 01:34   #732
justiii87
Zakorzenienie

Zima o nas nie pamięta,
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione,
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli – Ja nie wierzę,
paczki wiezie na rowerze?
Mimo wszystko życzę Wam
świat spokojnych
w cieniu jodły, świerku, sosny.
Mikołaja ogromnego no
i roku udanego.

A więc dziewuszki Wesołych Świąt Wam życzę żeby spełniły się najskrytsze marzenia i żebyśmy w przyszłym roku spotkały się, ale już w powiększonym gronie !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1509191_653091471395625_1125671966_n.jpg (36,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2013-12-24, 07:56   #733
Malgos_12
Zakorzenienie

No i ja dotrwałam do Świąt oczywiście od 5.00 już nie śpię, ale mam wolne całe 2 dni, więc co mi tam

Cytat:
Hej dziewuszki

Wizę, że przygotowania świąteczne pełną parą Jak Ja lubię ten okres przedświąteczny

Ja wczoraj o mały włos i została bym w szpitalu na święta
Byliśmy wczoraj umówieni z położną na wypisanie dokumentacji, powiedziałam jej o bólach i niestety te same bóle dopadły mnie w czasie wypisywania dokumentacji :/ zrobiono mi od razu tętno małego, najważniejsze że wszystko ok, no i zawołano lekarza na badanie z zaznaczeniem, że jak jest wszystko dobrze to nie chcę zostać w szpitalu. Po badaniu wszystko ok, ale mam zakaz czegokolwiek robienia! Są to skurcze przepowiadające, ale dodatkowo wysiłek nawet minimalny doprowadza do tych skurczy, mogę tylko iść na krótki spacer - też nie za długo bo jak za długo chodzę to mnie wszystko boli bo spojenie daje o sobie znać i leżeć i czekać do porodu, nie ogę się gwałtownie schylać, przekręcać, nosić nawet malutkich zakupów, dosłownie nic nie mogę
Także moja sytuacja jest bardzo fajna - leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć , a jak dalej będzie się po powtarzało to na szpital, do położnej mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy w razie czego.
Mój M mało wczoraj nie zszedł ze strachu w tym szpitalu, Ja też miałam nieciekawą minę, ale cóż jak bym musiała to bym została. Dobrze, że mam tą położną bo inaczej cienko by było, kobieta na spokój wszystko Nam wyjaśniła, zbadała tętno, posprawdzała brzuch, patrzyła czy twardnieje itp, jak zaczyna mnie boleć to brzuch twardnieje, ale nie zawsze na dole w miejscu bólu i to ich zaniepokoiło, ale szyjka się nie skraca to najważniejsze jak była tak jest.
No i dobrze by było, żebym doczekała pełnych 37 tc, czyli 36 t i parę dni, wtedy już spokojnie mogę rodzic

Dodatkowo katar nie odpuszcza mimo wszystkich domowych eliksirów, dodatkowo od wczoraj boli mnie gardło.

Lekarz powiedział, że rzadko zdarza się taki przypadek jak Ja, że na pierwszy rzut oka wyglądam rewelacyjne, ale jak się zagłębi w moją historię ciąży jest zupełnie inaczej.

Dostałam pochwały na przybrane kg i wygląd i to jedyne pocieszenie w tym wszystkim, ale najważniejsze, że z syneczkiem wszystko w porządku

Z tego wszystkiego TŻ zabrał mnie wczoraj na starówkę do Warszawy zobaczyć pięknie świecidełka , ale długo też nie mogliśmy pospacerować bo mam zakaz, ale dobre chociaż i trochę wyrwanie się z domu
kochana wytrzymaj jeszcze troszkę... cieszę się, że cię nie zostawili w szpitalu i z Małym wszystko OK... i pamiętaj żeby się oszczędzać

Cytat:
Jakoś marnie się dziś czuję i strasznie mnie oczy bolą i łzawią
Przed chwilką listonosz przyniósł mi leginsy ciążowe ale M jeszcze mi zjeżdża z brzuszka i nadal nie mam w czym chodzić
Aldrin Ty zamówiłaś te jeansy z allegro?
ty i rozmiar M??? widzę, że już zaczynasz mieć "baby brain", ty pewnie pod koniec ciąży będziesz biegać w XS - to ja w M-kach chodzę ... a różnica w kg między nami jest na pewno spora ...

Cytat:
a kto to taki? hahahah

Ja np najdłuższą przerwę miałam między 13/14 tc a potem dopiero w 22tc - tydzień na pewno nie zrobi nikomu różnicy, tym bardziej jeśli dobrze się czujesz

Cytat:
My właśnie wróciliśmy z wigilii od moich rodziców (Moja siostra wyjeżdża jutro z chłopakiem nad morze do Jego rodziny i zrobiliśmy sobie wigilię wcześniej) Był Mikołaj i pełno prezentów Marcelek dostał leżaczek http://sklep.megadyskont.pl/pl/lezac...ice-k2565.html - bardzo się ucieszyliśmy z prezentu dobrze, że nie kupiliśmy bo by miał dwa jednak czasami warto poczekać z takimi zakupami no i dodatkowo pełno grzechotek i ubranka

ale świetny prezent!

Cytat:
Obiecane zdjęcia
cudnie i świątecznie

a i niezłe Mikołaje w tym roku chodzą hehehe

Aldrin - wypoczywaj i wracaj do nas szybko!

Ja miałam wczoraj dzień pełen prezentów: z rana doszła paczka od teściowej. Dostaliśmy kombinezonik dla Kacperka i wkładkę do gondolki; 4 książki - wszystkie zapowiadają się bardzo fajnie - jedna np z pomysłami co gotować maluchowi z podziałem na miesiące i troszkę drobiazgów typu słodycze i jakaś "magiczna" kaszka, ale muszę o niej poczytać - podobno świetna.

Potem poszłam do pracy i tam robiliśmy sobie mikołajki, a że wylosowała mnie jedna z managerek, która jest Polką to dostałam m.in bardzo fajną książkę pt. Język niemowląt i kilka innych rzeczy. Najbardziej zaskoczył mnie dodatkowy prezent od mamy mojej koleżanki z pracy, która zrobiła dla Kacperka 2 piękne sweterki na drutach i kocyk... muszę wam wstawić zdjęcia, bo nawet mój tż nie mógł się nadziwić, że to nie kupne... są cudne, a na koniec jedna z moich pracownic, za to że zawsze ją rozumiem (i również przez to że już się z nią nie zobaczę zanim pójdę na macierzyński) zrobiła mi prezent w postaci piżamy, kapci i super dwóch pajaców dla maluszka oraz również kupiła mi kocyk Na serio Mikołaj w tym roku mnie rozpieszcza i mojego synka również
W sumie tż też musiał być grzeczny, bo kilka takich starszych pań (przynajmniej w wieku jego mamy) strasznie go polubiło i kupiły mu prezent na święta - pracują tam już koło 7 lat i stwierdziły, że jest pierwszy i ostatni i najlepszy, bo nie dość że zawsze ich rozbawi, to jest też pomocny

O to się wychwaliłam za wszystkie czasy
U mnie grzyby się już moczą, susz na kompot również.... idę teraz spróbuję się troszkę zdrzemnąć, ale gdyby już któraś miała się nie pojawić później to składam wam kochane moje najlepsze życzenia:

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia i niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
życzą Ciocia M, Wujek T, Kacperek i Kotek Beniu

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg boze_narodzenie__swieta_1920x1080_063.jpg (148,0 KB, 4 załadowań)
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:42   #734
meduzka88
Wtajemniczenie

Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze dla wszystkich

Stary 2013-12-24, 10:12   #735
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
No i ja dotrwałam do Świąt oczywiście od 5.00 już nie śpię, ale mam wolne całe 2 dni, więc co mi tam

kochana wytrzymaj jeszcze troszkę... cieszę się, że cię nie zostawili w szpitalu i z Małym wszystko OK... i pamiętaj żeby się oszczędzać

ty i rozmiar M??? widzę, że już zaczynasz mieć "baby brain", ty pewnie pod koniec ciąży będziesz biegać w XS - to ja w M-kach chodzę ... a różnica w kg między nami jest na pewno spora ...

a kto to taki? hahahah

Ja np najdłuższą przerwę miałam między 13/14 tc a potem dopiero w 22tc - tydzień na pewno nie zrobi nikomu różnicy, tym bardziej jeśli dobrze się czujesz

ale świetny prezent!

cudnie i świątecznie

a i niezłe Mikołaje w tym roku chodzą hehehe

Aldrin - wypoczywaj i wracaj do nas szybko!

Ja miałam wczoraj dzień pełen prezentów: z rana doszła paczka od teściowej. Dostaliśmy kombinezonik dla Kacperka i wkładkę do gondolki; 4 książki - wszystkie zapowiadają się bardzo fajnie - jedna np z pomysłami co gotować maluchowi z podziałem na miesiące i troszkę drobiazgów typu słodycze i jakaś "magiczna" kaszka, ale muszę o niej poczytać - podobno świetna.

Potem poszłam do pracy i tam robiliśmy sobie mikołajki, a że wylosowała mnie jedna z managerek, która jest Polką to dostałam m.in bardzo fajną książkę pt. Język niemowląt i kilka innych rzeczy. Najbardziej zaskoczył mnie dodatkowy prezent od mamy mojej koleżanki z pracy, która zrobiła dla Kacperka 2 piękne sweterki na drutach i kocyk... muszę wam wstawić zdjęcia, bo nawet mój tż nie mógł się nadziwić, że to nie kupne... są cudne, a na koniec jedna z moich pracownic, za to że zawsze ją rozumiem (i również przez to że już się z nią nie zobaczę zanim pójdę na macierzyński) zrobiła mi prezent w postaci piżamy, kapci i super dwóch pajaców dla maluszka oraz również kupiła mi kocyk Na serio Mikołaj w tym roku mnie rozpieszcza i mojego synka również
W sumie tż też musiał być grzeczny, bo kilka takich starszych pań (przynajmniej w wieku jego mamy) strasznie go polubiło i kupiły mu prezent na święta - pracują tam już koło 7 lat i stwierdziły, że jest pierwszy i ostatni i najlepszy, bo nie dość że zawsze ich rozbawi, to jest też pomocny

U mnie grzyby się już moczą, susz na kompot również.... idę teraz spróbuję się troszkę zdrzemnąć, ale gdyby już któraś miała się nie pojawić później to składam wam kochane moje najlepsze życzenia:

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia i niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
życzą Ciocia M, Wujek T, Kacperek i Kotek Beniu

Widzę, że u Was też Mikołaj na bogato
Miło jest człowiekowi jak dostaje prezenty dla maluszka i to od osób od których by się nie spodziewał

Ja niedawno wstałam i zmykam bo umówiłam się do fryzjera, żeby jakoś wyglądać , a później zmykamy do znajomych złożyć im życzenia i od 16 zaczynamy wigilię , a w tym roku mamy trzy, więc dopiero późnym wieczorem wrócimy do domu.
Stary 2013-12-24, 11:18   #736
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cześć nieodzywalam sie, bo ciagle coś robiłam, a ze teraz mam lezakowanie przymusowe, to chciałabym złożyć wam kochane życzenia

Z okazji Swiat Bożego Narodzenia życzę wam wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, oby na przyszła Wigilię każda z nas miała przy sobie zdrowego, slicznego wyczekanego bobaska

Ja mam wizyty co miesiąc

Justi pięknie przystroilas mieszkanie

Cudowne prezenty dostalyscie...
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 12:39   #737
papryczka160
Wtajemniczenie

Zdrowych bo to najważniejsze.
Pełnych miłości bo to sens życia.
Wiary bo pozwala przetrwac trudne chwile.
Nadziei bo wtedy niemożliwe jest mozliwe.
Wesołych Świąt dziewczyny

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 08:07   #738
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Hey Kochane, razem z Meżem i Bruniem życzymy wesolych!

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 11:16   #739
justiii87
Zakorzenienie

Witam w świąteczny poranek

Niedawno wstaliśmy i jem moje ulubione śniadanie płatki na mleku z kakaem

My zaraz wybieramy się do teściów na śniadanie o godzinie 13 nie ma to jak z rana zjeść śniadanko

Ja strasznie puchnę dłonie i stopy tak mnie bolą, że wczoraj ledwo wysiedziałam na chrzcinach.

Życzę Wam miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 12:23   #740
papryczka160
Wtajemniczenie

Hej i ja się witam
Chyba już mam z 2 kg do przodu.
Powiedzieliśmy rodzicom w wigilię mamusia sie poplakal.
Zaraz jedziemy do rodzinki.
Wczoraj zostałam ciocia malego szkraba. Alle sie ciesze.
Pa pa dziewczyny. p

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 13:48   #741
meduzka88
Wtajemniczenie

My zaraz jedziemy do teściów na obiad
I od samego rana leżakujemy sobie
Dobrze ,że jutro mamy wolne

Stary 2013-12-26, 17:47   #742
fiona27
Zakorzenienie

Cześć
Święta i po świętach
Wczoraj byłam na baletach
Justii już końcówka biedactwo

Jak Wam minęły święta ?
Pewnie przejedzone, bo ja już patrzeć nie mogę na żarcie
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:08   #743
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze że się wstrzymaliście bo prezent super
Cytat:
ale Ty masz tych wizyt w tym styczniu o losie
No nazbierało mi się a jeszcze penie z nfz skierowanie na połówkowe dostane
Dekoracje super ale cały salon macie śliczny. Strasznie mi się podobają takie kamienne ściany
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
jak to ani razu?!
Cytat:

Oj juz mi tej "M" tak nie wypominajcie nogawek nie muszę podwijać
No to faktycznie Mikołaj docenił Twoją ciężką pracę i dobre serduszko
Strasznie jestem ciekawa tego kocyka więc wrzucaj foto
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Hej i ja się witam
Pa pa dziewczyny. p

Przepiękny prezent zrobiliście

No i po świętach... U nas w Wigilię i Pierwszy dzień było bardzo miło ale niestety dziś Tż wstał lewą nogą i cały dzień siedzi w grze albo warczy a ja odsypiam. Prezentów się troszkę uzbierało choć miało być skromnie ale zdecydowanie najbardziej cieszyłam się na widok śpioszków i kocyka na suwak i napy. Nawet to że są w moim "ulubionym" różowy kolorze nie zmniejszył mojej radości
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:25   #744
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w świąteczny poranek

Niedawno wstaliśmy i jem moje ulubione śniadanie płatki na mleku z kakaem

My zaraz wybieramy się do teściów na śniadanie o godzinie 13 nie ma to jak z rana zjeść śniadanko

Ja strasznie puchnę dłonie i stopy tak mnie bolą, że wczoraj ledwo wysiedziałam na chrzcinach.

Życzę Wam miłego dnia
a jak tam na chrzcinach?
u mnie cierpnięcie rąk jest dość nieznośne w nocy, bo nie wiem jak się ułożyć... ale na szczęście na razie spuchły mi jak dotąd może dwa razy dłonie....
trzymaj się Justii - za tydzień już możemy rodzić

Cytat:
Hej i ja się witam
Pa pa dziewczyny. p

w święta można sobie pozwolić

Cytat:
zazdroszczę.... ja już od 8 rano w pracy.... jeszcze 5 dni pracujących ehhhh

Cytat:
Cześć
Święta i po świętach

Jak Wam minęły święta ?
ja w sumie się najadłam, ale nie jakoś strasznie, bo mój żołądek nie przyjmuje zbyt dużo jedzenia - chyba tam za mało miejsca jest

Cytat:

jak to ani razu?!

No i po świętach... U nas w Wigilię i Pierwszy dzień było bardzo miło ale niestety dziś Tż wstał lewą nogą i cały dzień siedzi w grze albo warczy a ja odsypiam. Prezentów się troszkę uzbierało choć miało być skromnie ale zdecydowanie najbardziej cieszyłam się na widok śpioszków i kocyka na suwak i napy. Nawet to że są w moim "ulubionym" różowy kolorze nie zmniejszył mojej radości
kochana zarówno w UK jak i w IE o ile wszystko jest dobrze, nie robią żadnych badań ginekologicznych, a jak powiesz im że idziesz na wizytę do gina to patrzą na ciebie jak na ufo i zastanawiają się na co chorujesz... zdarza się zatem i tak, że 30 letnia dziewczyna nigdy nie miała badania wewnętrznego (jeśli zlekceważyła np cytologię)...

Wrzuć zdjęcie śpioszków i kocyka .... a zaraz... a co jak będzie chłopiec? nikt nie pomyślał, że może mu nie być do twarzy w różu??
Stary 2013-12-26, 18:43   #745
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej i ja się witam
Pa pa dziewczyny. p

Najpiękniejszy prezent wigilijny

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Mój TZ niestety jutro do pracy , ale do tej pory leniuchowaliśmy dobrze, że sobote ma wolną

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Cześć
Święta i po świętach

Jak Wam minęły święta ?
Ja tez bym poszła na baletyyyyyyyyyyyyy, ale do końca karnawału chyba sie na coś wybiorę

Ja się najadłam, ale nie objadłam, jakos nie mogę za dużo zjeść bo zaraz mnie żołądek boli.

Teraz mam ochotę na sok marchwiowo-pomarańczowo-jabłkowy i zaraz sobie go zrobię

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Dobrze że się wstrzymaliście bo prezent super

No nazbierało mi się a jeszcze penie z nfz skierowanie na połówkowe dostane
Dekoracje super ale cały salon macie śliczny. Strasznie mi się podobają takie kamienne ściany

jak to ani razu?!

Jak różowe śpiochy są to musi być dziewczynka

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
a jak tam na chrzcinach?
u mnie cierpnięcie rąk jest dość nieznośne w nocy, bo nie wiem jak się ułożyć... ale na szczęście na razie spuchły mi jak dotąd może dwa razy dłonie....
trzymaj się Justii - za tydzień już możemy rodzić

w święta można sobie pozwolić

zazdroszczę.... ja już od 8 rano w pracy.... jeszcze 5 dni pracujących ehhhh

ja w sumie się najadłam, ale nie jakoś strasznie, bo mój żołądek nie przyjmuje zbyt dużo jedzenia - chyba tam za mało miejsca jest

kochana zarówno w UK jak i w IE o ile wszystko jest dobrze, nie robią żadnych badań ginekologicznych, a jak powiesz im że idziesz na wizytę do gina to patrzą na ciebie jak na ufo i zastanawiają się na co chorujesz... zdarza się zatem i tak, że 30 letnia dziewczyna nigdy nie miała badania wewnętrznego (jeśli zlekceważyła np cytologię)...

Wrzuć zdjęcie śpioszków i kocyka .... a zaraz... a co jak będzie chłopiec? nikt nie pomyślał, że może mu nie być do twarzy w różu??
Na chrzcinach było bardzo miło odgadliśmy się i uśmialiśmy szkoda, że tylko tak napuchłam, ale jak wróciłam do domu to padłam jak kawka i przespałam całą noc

My dziś zaczęliśmy 36t 1d, więc 37 tc ważne, że już pełne 36 tc mamy za sobą oby wytrzymać do 3 stycznia, niech lekarze dojdą do siebie po sylwestrze

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Mam dość siedzenia przy stole, dobrze, że już się święta kończą, teraz trzeba odpocząć
Stary 2013-12-26, 18:59   #746
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - to fajnie, że dobrze się bawiliście, ale wcale ci się nie dziwię, że nie chce ci się siedzieć przy stole.... to puchniesz tak w ciągu dnia?

ja dziś padam ryjek, a jutro znów na 8 rano...

Tutaj wrzucam wam znów kilka prezentów Zdjęcia nr 79,80 i 81 to te robione na drutach a i wczoraj dostałam jeszcze termometr - mierzy temp powietrza oraz wody (czego mi w sumie brakowało), a także od znajomej misia na szybę do auta
https://picasaweb.google.com/1098247...58498546599266

a ta ciemna bluza to z Zary - znaleziona u mnie w sklepie, bo ktoś kupił (nadal jest z metką), zostawił i nie wrócił
Stary 2013-12-26, 19:15   #747
Izetka_
Zadomowienie

Hej Kochaniutkie

Niedawno wróciliśmy do domu spałam całą drogę, taka wymęczona jestem dobrze, że to już po świętach

Justii- mieszkanko super urządzone na święta masz dobrze, ze jeszcze Marcelek siedzi w brzuszku niech czeka do nowego roku moja znajoma ma termin na 3 stycznia i dzisiaj już została ze skurczami w szpitalu...oby tez wytrzymała te parę dni

Małgoś-to odpoczywaj bo jutro szara rzeczywistośc a rzeczy dla Synka super

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Pradip-to fajnie, że dostaliście prezenty dla Dzidzi tylko kolor wskazuje, ze wywróżyli Ci dziewuchę na mnie wszyscy się patrzyli i mówili ze będzie na pewno chłopak bo ładnie wyglądam

Paparyczka
-prezent gwiazdkowy wymarzony dla Babci

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 19:25   #748
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - to fajnie, że dobrze się bawiliście, ale wcale ci się nie dziwię, że nie chce ci się siedzieć przy stole.... to puchniesz tak w ciągu dnia?

ja dziś padam ryjek, a jutro znów na 8 rano...

Tutaj wrzucam wam znów kilka prezentów Zdjęcia nr 79,80 i 81 to te robione na drutach a i wczoraj dostałam jeszcze termometr - mierzy temp powietrza oraz wody (czego mi w sumie brakowało), a także od znajomej misia na szybę do auta
https://picasaweb.google.com/1098247...58498546599266

a ta ciemna bluza to z Zary - znaleziona u mnie w sklepie, bo ktoś kupił (nadal jest z metką), zostawił i nie wrócił
Śliczne te rzeczy

Niestety puchnę cały czas, nawet z nocy wstaję opuchnięta, do porodu pewnie się to tylko będzie powiększać, ale mało już zostało
Co prawda to ostry ból bo nie mogę zginać palcy i czuje jak by mnie ktoś pompował od środka, ale nic na to nie poradzę.

My przed świętami kupiliśmy termometr, też z funkcją pomiaru pokarmu, wody i jeszcze innych rzeczy, ale nawet się w to nie zagłębiałam, TŻ wszystko sprawdzał i nawet w dobrej cenie Nam się udało kupić bo była promocja świąteczna z 180 zł na 120

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Hej Kochaniutkie

Niedawno wróciliśmy do domu spałam całą drogę, taka wymęczona jestem dobrze, że to już po świętach

Justii- mieszkanko super urządzone na święta masz dobrze, ze jeszcze Marcelek siedzi w brzuszku niech czeka do nowego roku moja znajoma ma termin na 3 stycznia i dzisiaj już została ze skurczami w szpitalu...oby tez wytrzymała te parę dni

Małgoś-to odpoczywaj bo jutro szara rzeczywistośc a rzeczy dla Synka super

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Pradip-to fajnie, że dostaliście prezenty dla Dzidzi tylko kolor wskazuje, ze wywróżyli Ci dziewuchę na mnie wszyscy się patrzyli i mówili ze będzie na pewno chłopak bo ładnie wyglądam

Paparyczka
-prezent gwiazdkowy wymarzony dla Babci
Ja jak bym teraz trafiła do szpitala to już bym leżała do dnia porodu, więc lepiej, żeby mnie to nie spotkało bo bym się zapłakała.

Ciekawe czy rodzinne wróżby się spełnią i będzie chłopczyk

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-12-26 o 19:27
Stary 2013-12-26, 22:08   #749
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetko - ja już dziś zderzyłam się z szarą rzeczywistością bo byłam w pracy na 8 rano, jedynie co super, to to, że tż miał wolne i mnie zawiózł

Justii - jakie teraz cuda robią dawniej wszystko było na łokieć

czy u was też tak wieje??
Stary 2013-12-27, 00:59   #750
Fikusek82
Wtajemniczenie

Hejka no i doopa z moim odchidzaniem bo święta to się żarło a nie jadło eh.

Malgos ma rację co do ginów a Anglii jak wszystko ok to do gina się nie idzie nawet jak jest się w ciąży. Jedyne badania to miałam dwa usg, krew, mocz, badanie brzucha no i serduszko jak bije a i ciśnienie i to wszystko przez całą ciążę.

Jestem wymordowana na maxa noby całe święta nic nie robiłam ale Nadia miala dwa ostatnie dni takie ciężkie non stop ryk, wycie i piski zero jedzenia i cokolwiek jak nie poszło po jej myśli to od razu awantura. A jak ta się drze to i mała się drze i na odwrót. Psychicznie wykonczą mnie te dzieciaki

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości