|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
raz w miesiącu, ostatnio tylko mnie przeciągnął i kazał przyjąć za 6 tygodni
|
|
|
|
#722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam iść dzisiaj ale przesunęłam sobie wizytę na następny poniedziałek. Ale ostatnio byłam u innego gina na usg połówkoym i było to 14 grudnia, więc myślę ,że nic się nie stanie jak pójdę tydzień później
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz w pobliżu gdzieś C&A to idź tam kup sobie getry są tanie i naprawdę dobre, Ja od początku ciąży chodzę w tych getrach i są dobre , mają gumkę która nie uwiera w brzuszek, a rosną razem ze mną ![]() Mieszkanie oczywiście, że zdążyłam udekorować Dziś zrobię zdjęcia i wstawię obiecuję Teraz wstawiam pranie i czekam aż mi się wypierze bo miałam ręcznie prać kolorowe sweterki, ale nie dam rady, więc jak zafarbują to się mówi trudno ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Ja miałam raz w miesiącu, a teraz będę miała częściej. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
, a resztę mam normalnych tylko szukałam takich żeby miały "delikatną" gumę nie taką grubą sztywną ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Chyba Fiona Nam przepadła , żeby tylko kroku sobie nie przetarła od tego witania z mężem Już widzę jak robi sobie okłady bo "mała" się zatarła Kurde co za pogoda |
||
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i leginsy i spodnie to widocznie za mało ![]() hahahaha fiona się cieszy mężem i niech zaciera ta małą ile wlezie, oby tylko skutecznie ją zatarli ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- W związku, że już kończe pracę a w domu raczej mało czasu i pojawie się tutaj dopiero po Nowym Roku chciałam Wam życzyć Dzień świąt Bożego Narodzenia, to piękny dzień, wigilia to noc na którą przecież każdy czeka, nie tylko czeka, ale potem i tęskni To czas rodzinny, to czas piękny wszyscy gromadzimy się przy stole, składamy sobie życzenia, jest po prostu dobrze... Mamy nadzieję że i te święta będą wyjątkowe i pełne miłości wobec siebie i bliskich Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. |
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Jestem tylko na chwilkę
![]() Dziewczynki WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
A Ty to lepiej dobrze zaciskaj te nogi i oby do 1 stycznia Dziewuszki życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkich i bezbolesnych porodów, a tym co jeszcze się starają upragnionych II kreseczek. Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-12-23 o 16:21 |
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na NFZ idę 3.01 a prywatnie 9.01 a potem 14.01 lekarz od prenatalnych kazał mi się pokazać na genetyczne i się zapisałam ale tak jak ty się zastanawiam i zobaczę jeszcze czy pójdę. A w ogóle to mój pierwszy lekarz jednak zostaje w przychodni ale pójdę do niego tylko po pieczątkę z pierwszej wizyty żeby znów nie kręcić ![]() Czyli polecasz te z allegro? pomyślę o nich z nfz co 3 tyg a prywatnie co 4 Cytat:
Nie mogę doczekać się zdjęć Do C&A zajrzę po świętach to też sobie prezent od męża zostawiłam na później jak Ty ![]() Fiona jak mąż dobre zaleje to nie ma mowy o zatarciu ![]() A co Wy przez święta nie zamierzacie odejść od stołu, że już życzenia piszecie? Mam nadzieje że do Nowego Roku jeszcze postów naklepiemy ale też dołączam się do życzeń. Niech te święta będą piękne, ale ostatnie w takim gronie. Niech nasze rodziny powiększą się o grzeczne i zdrowe maluchy. Wszystkiego co najlepsze kochane dla Was, mężów i pociech które już są z Wami
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wogole nie bylam u ginekologa, ani razu.
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z wigilii od moich rodziców (Moja siostra wyjeżdża jutro z chłopakiem nad morze do Jego rodziny i zrobiliśmy sobie wigilię wcześniej)
Był Mikołaj i pełno prezentów Marcelek dostał leżaczek http://sklep.megadyskont.pl/pl/lezac...ice-k2565.html - bardzo się ucieszyliśmy z prezentu dobrze, że nie kupiliśmy bo by miał dwa jednak czasami warto poczekać z takimi zakupami no i dodatkowo pełno grzechotek i ubranka Wracaliśmy jak cyganie z tobołami prezentów
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia
|
|
|
|
#731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o losie ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
, jak ma być dobrze to i bez gin się obejdzie ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
Powiedź TŻ, że dobry koń to i po błocie pójdzie Tobie też życzę szybkich II kresek na teście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
, no cóż, odpoczywaj i ładuj akumulatory
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Zima o nas nie pamięta, a tu zaraz będą święta. Renifery zadziwione, że do sań nie zaprzężone. Święty myśli – Ja nie wierzę, paczki wiezie na rowerze? Mimo wszystko życzę Wam świat spokojnych w cieniu jodły, świerku, sosny. Mikołaja ogromnego no i roku udanego. A więc dziewuszki Wesołych Świąt Wam życzę żeby spełniły się najskrytsze marzenia i żebyśmy w przyszłym roku spotkały się, ale już w powiększonym gronie !
|
|
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i ja dotrwałam do Świąt
oczywiście od 5.00 już nie śpię, ale mam wolne całe 2 dni, więc co mi tam ![]() Cytat:
Cytat:
a kto to taki? hahahah Ja np najdłuższą przerwę miałam między 13/14 tc a potem dopiero w 22tc - tydzień na pewno nie zrobi nikomu różnicy, tym bardziej jeśli dobrze się czujesz Cytat:
cudnie i świątecznie a i niezłe Mikołaje w tym roku chodzą hehehe Aldrin - wypoczywaj i wracaj do nas szybko! Ja miałam wczoraj dzień pełen prezentów: z rana doszła paczka od teściowej. Dostaliśmy kombinezonik dla Kacperka i wkładkę do gondolki; 4 książki - wszystkie zapowiadają się bardzo fajnie - jedna np z pomysłami co gotować maluchowi z podziałem na miesiące i troszkę drobiazgów typu słodycze i jakaś "magiczna" kaszka, ale muszę o niej poczytać - podobno świetna.Potem poszłam do pracy i tam robiliśmy sobie mikołajki, a że wylosowała mnie jedna z managerek, która jest Polką to dostałam m.in bardzo fajną książkę pt. Język niemowląt i kilka innych rzeczy. Najbardziej zaskoczył mnie dodatkowy prezent od mamy mojej koleżanki z pracy, która zrobiła dla Kacperka 2 piękne sweterki na drutach i kocyk... muszę wam wstawić zdjęcia, bo nawet mój tż nie mógł się nadziwić, że to nie kupne... są cudne, a na koniec jedna z moich pracownic, za to że zawsze ją rozumiem (i również przez to że już się z nią nie zobaczę zanim pójdę na macierzyński) zrobiła mi prezent w postaci piżamy, kapci i super dwóch pajaców dla maluszka oraz również kupiła mi kocyk Na serio Mikołaj w tym roku mnie rozpieszcza i mojego synka również ![]() W sumie tż też musiał być grzeczny, bo kilka takich starszych pań (przynajmniej w wieku jego mamy) strasznie go polubiło i kupiły mu prezent na święta - pracują tam już koło 7 lat i stwierdziły, że jest pierwszy i ostatni i najlepszy, bo nie dość że zawsze ich rozbawi, to jest też pomocny ![]() O to się wychwaliłam za wszystkie czasy U mnie grzyby się już moczą, susz na kompot również.... idę teraz spróbuję się troszkę zdrzemnąć, ale gdyby już któraś miała się nie pojawić później to składam wam kochane moje najlepsze życzenia: Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia i niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia
życzą Ciocia M, Wujek T, Kacperek i Kotek Beniu ![]() |
|||
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze dla wszystkich
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miło jest człowiekowi jak dostaje prezenty dla maluszka i to od osób od których by się nie spodziewał ![]() Ja niedawno wstałam i zmykam bo umówiłam się do fryzjera, żeby jakoś wyglądać , a później zmykamy do znajomych złożyć im życzenia i od 16 zaczynamy wigilię , a w tym roku mamy trzy, więc dopiero późnym wieczorem wrócimy do domu.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
Cześć nieodzywalam sie, bo ciagle coś robiłam, a ze teraz mam lezakowanie przymusowe, to chciałabym złożyć wam kochane życzenia
![]() Z okazji Swiat Bożego Narodzenia życzę wam wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, oby na przyszła Wigilię każda z nas miała przy sobie zdrowego, slicznego wyczekanego bobaska ![]() Ja mam wizyty co miesiąc ![]() Justi pięknie przystroilas mieszkanie Cudowne prezenty dostalyscie... |
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdrowych bo to najważniejsze.
Pełnych miłości bo to sens życia. Wiary bo pozwala przetrwac trudne chwile. Nadziei bo wtedy niemożliwe jest mozliwe. Wesołych Świąt dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Hey Kochane, razem z Meżem i Bruniem życzymy wesolych!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w świąteczny poranek
![]() Niedawno wstaliśmy i jem moje ulubione śniadanie płatki na mleku z kakaem My zaraz wybieramy się do teściów na śniadanie ![]() Ja strasznie puchnę Życzę Wam miłego dnia
|
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej i ja się witam
![]() Chyba już mam z 2 kg do przodu. Powiedzieliśmy rodzicom w wigilię mamusia sie poplakal. Zaraz jedziemy do rodzinki. Wczoraj zostałam ciocia malego szkraba. Alle sie ciesze. Pa pa dziewczyny. Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
My zaraz jedziemy do teściów na obiad
![]() I od samego rana leżakujemy sobie ![]() Dobrze ,że jutro mamy wolne
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Święta i po świętach ![]() Wczoraj byłam na baletach Justii już końcówka biedactwo Jak Wam minęły święta ? Pewnie przejedzone, bo ja już patrzeć nie mogę na żarcie
|
|
|
|
#743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nazbierało mi się a jeszcze penie z nfz skierowanie na połówkowe dostane ![]() Dekoracje super ale cały salon macie śliczny. Strasznie mi się podobają takie kamienne ściany jak to ani razu?! Cytat:
No to faktycznie Mikołaj docenił Twoją ciężką pracę i dobre serduszko Strasznie jestem ciekawa tego kocyka więc wrzucaj foto Cytat:
No i po świętach... U nas w Wigilię i Pierwszy dzień było bardzo miło ale niestety dziś Tż wstał lewą nogą i cały dzień siedzi w grze albo warczy a ja odsypiam. Prezentów się troszkę uzbierało choć miało być skromnie ale zdecydowanie najbardziej cieszyłam się na widok śpioszków i kocyka na suwak i napy. Nawet to że są w moim "ulubionym" różowy kolorze nie zmniejszył mojej radości |
|||
|
|
|
#744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie cierpnięcie rąk jest dość nieznośne w nocy, bo nie wiem jak się ułożyć... ale na szczęście na razie spuchły mi jak dotąd może dwa razy dłonie.... trzymaj się Justii - za tydzień już możemy rodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wrzuć zdjęcie śpioszków i kocyka .... a zaraz... a co jak będzie chłopiec? nikt nie pomyślał, że może mu nie być do twarzy w różu?? |
|||||
|
|
|
#745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
, ale do tej pory leniuchowaliśmy dobrze, że sobote ma wolną ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() Ja się najadłam, ale nie objadłam, jakos nie mogę za dużo zjeść bo zaraz mnie żołądek boli. Teraz mam ochotę na sok marchwiowo-pomarańczowo-jabłkowy i zaraz sobie go zrobię ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
odgadliśmy się i uśmialiśmy szkoda, że tylko tak napuchłam, ale jak wróciłam do domu to padłam jak kawka i przespałam całą noc My dziś zaczęliśmy 36t 1d, więc 37 tc ważne, że już pełne 36 tc mamy za sobą oby wytrzymać do 3 stycznia, niech lekarze dojdą do siebie po sylwestrze ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Mam dość siedzenia przy stole, dobrze, że już się święta kończą , teraz trzeba odpocząć
|
|||||
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - to fajnie, że dobrze się bawiliście, ale wcale ci się nie dziwię, że nie chce ci się siedzieć przy stole.... to puchniesz tak w ciągu dnia?
ja dziś padam ryjek, a jutro znów na 8 rano... Tutaj wrzucam wam znów kilka prezentów Zdjęcia nr 79,80 i 81 to te robione na drutach a i wczoraj dostałam jeszcze termometr - mierzy temp powietrza oraz wody (czego mi w sumie brakowało), a także od znajomej misia na szybę do auta ![]() https://picasaweb.google.com/1098247...58498546599266 a ta ciemna bluza to z Zary - znaleziona u mnie w sklepie, bo ktoś kupił (nadal jest z metką), zostawił i nie wrócił
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochaniutkie
Niedawno wróciliśmy do domu spałam całą drogę, taka wymęczona jestem dobrze, że to już po świętach![]() Justii- mieszkanko super urządzone na święta masz niech czeka do nowego roku moja znajoma ma termin na 3 stycznia i dzisiaj już została ze skurczami w szpitalu...oby tez wytrzymała te parę dni![]() Małgoś-to odpoczywaj bo jutro szara rzeczywistośc a rzeczy dla Synka super![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Pradip-to fajnie, że dostaliście prezenty dla Dzidzi tylko kolor wskazuje, ze wywróżyli Ci dziewuchę na mnie wszyscy się patrzyli i mówili ze będzie na pewno chłopak bo ładnie wyglądam![]() Paparyczka-prezent gwiazdkowy wymarzony dla Babci
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety puchnę cały czas, nawet z nocy wstaję opuchnięta, do porodu pewnie się to tylko będzie powiększać, ale mało już zostało ![]() Co prawda to ostry ból bo nie mogę zginać palcy i czuje jak by mnie ktoś pompował od środka, ale nic na to nie poradzę. My przed świętami kupiliśmy termometr, też z funkcją pomiaru pokarmu, wody i jeszcze innych rzeczy, ale nawet się w to nie zagłębiałam, TŻ wszystko sprawdzał i nawet w dobrej cenie Nam się udało kupić bo była promocja świąteczna z 180 zł na 120 ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Ciekawe czy rodzinne wróżby się spełnią i będzie chłopczyk
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-12-26 o 19:27 |
||
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - ja już dziś zderzyłam się z szarą rzeczywistością bo byłam w pracy na 8 rano, jedynie co super, to to, że tż miał wolne i mnie zawiózł
![]() Justii - jakie teraz cuda robią dawniej wszystko było na łokieć czy u was też tak wieje?? |
|
|
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka no i doopa z moim odchidzaniem bo święta to się żarło a nie jadło eh.
Malgos ma rację co do ginów a Anglii jak wszystko ok to do gina się nie idzie nawet jak jest się w ciąży. Jedyne badania to miałam dwa usg, krew, mocz, badanie brzucha no i serduszko jak bije a i ciśnienie i to wszystko przez całą ciążę. Jestem wymordowana na maxa noby całe święta nic nie robiłam ale Nadia miala dwa ostatnie dni takie ciężkie non stop ryk, wycie i piski zero jedzenia i cokolwiek jak nie poszło po jej myśli to od razu awantura. A jak ta się drze to i mała się drze i na odwrót. Psychicznie wykonczą mnie te dzieciaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

no i leginsy i spodnie to widocznie za mało 

Ślub 25.08.2012

dobrze, że to już po świętach