Koty - część VII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-25, 19:07   #4081
ZakkAtak
Rozeznanie

Dot.: Koty - część VII

cieszę się, że troszkę marudzę na ręce nie ma szans jej wziąć póki co. od teraz już nie marudzę Cieszę się, że jako tako kocha nas katya

ZakkAtak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:15   #4082
Suvia
Zakorzenienie

"Póki co" może potrwać na zawsze u siostry jest trojka rodzeństwa, wychowywane od dnia 0 razem, miziane w ten sam sposób. Szylkreta przy próbie wzięcia na ręce wymachuje wszystkimi kończynami, a dwa pozostałe lubią być podnoszone

Felut znosi podnoszenie ze stoickim spokojem, ale ma minę pt. "kiedyś cię zabiję"

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:44   #4083
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakkAtak Pokaż wiadomość
cieszę się, że troszkę marudzę na ręce nie ma szans jej wziąć póki co. od teraz już nie marudzę Cieszę się, że jako tako kocha nas katya
Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
"Póki co" może potrwać na zawsze u siostry jest trojka rodzeństwa, wychowywane od dnia 0 razem, miziane w ten sam sposób. Szylkreta przy próbie wzięcia na ręce wymachuje wszystkimi kończynami, a dwa pozostałe lubią być podnoszone
u nas tylko Cycek uwielbia branie na rece, Rusia i Skuter poprostu znosza to jak krolowa angielska - stoicki spokoj

Cytat:
Felut znosi podnoszenie ze stoickim spokojem, ale ma minę pt. "kiedyś cię zabiję"
watpie czy potrafi przebic Rusie, fotka z dzisiaj, Rusia polozyla sie niestety pod swiatlo ale zostawiam fotke bo mina jest poprostu ze tak powiem firmowa, typowa dla Rusi jak nie ma ochoty nikogo sluchac (pancia ma troche czasu wreszcie dla kotow to i fotek chciala troche zrobic, niestety przy 3 kotach to trudne, nie chcialy w ogole wspolpracowac, chcialam je miec wszystkie na jednej fotce....co byly razem to albo jeden dupka do mnie, drugi schowal sie za trzeciego, albo jeden dupka odwrocony a dwa gapia sie w odwrotna strone i pycholkow tez nie widac....)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rusia.jpg (94,4 KB, 44 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:51   #4084
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
cześć, piszę z pytaniem. Co oznacza jak kot czołga się po dywanie? Czołga się, bo wbija pazurki i tak to wygląda jak czołganie, na leżąco na boku. robi to jak pojawiam się na drodze, odkryłam, że lubi jak wtedy ja klepię :/
No i wyszukałam w necie takiego sformułowanie jak "strzela baranka", czyli :"Kot strzela baranki" to znaczy bodzie głową - u kotów jest to oznaka pozytywnych emocji, coś na kształt przytulenia się. Niektóre koty robią to dość zamaszyście - mój domowy kocur parokrotnie nabił mi siniaki "barankując" - to cytat z forum.
Moja kotka robi to nagminnie, czy ktoś też tak ma?
Właściwie kiedy tylko wyciągam rękę już mi ją trąca swoim czołem, czasami robi to bardzo mocno, szczególnie jak ją drapię, myślałam, że to jakaś agresja hehe . Chętnie poczytam Wasze opinie i doświadczenia w jaki sposób kot okazuje swoją miłość, oddanie czy podporządkowuje nas sobie .
Ja wciąż marzę by wkońcu nie bała się wejść mi na kolanka. Wczoraj w nocy pierwszy raz widziałam jak śpi na moim wózku hehem, zrobiliśmy fotkę o 3ej nad ranem a śmiechu było co niemiara

http://www.koty.pl/ciekawostki/art28...barankuja.html

Cham strzelił mi kiedyś w nocy baranka, jak piłam napój Pół łóżka zalane, a ja musiałam się przebrać.
Teraz zanim zacznę pić, sprawdzam gdzie się kot aktualnie znajduje

Cytat:

Cham też ma taką minę jak Felut

Gdybym chciała się poznęcać nad persem, to brałabym go na ręce

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
u nas tylko Cycek uwielbia branie na rece, Rusia i Skuter poprostu znosza to jak krolowa angielska - stoicki spokoj

watpie czy potrafi przebic Rusie, fotka z dzisiaj, Rusia polozyla sie niestety pod swiatlo ale zostawiam fotke bo mina jest poprostu ze tak powiem firmowa, typowa dla Rusi jak nie ma ochoty nikogo sluchac (pancia ma troche czasu wreszcie dla kotow to i fotek chciala troche zrobic, niestety przy 3 kotach to trudne, nie chcialy w ogole wspolpracowac, chcialam je miec wszystkie na jednej fotce....co byly razem to albo jeden dupka do mnie, drugi schowal sie za trzeciego, albo jeden dupka odwrocony a dwa gapia sie w odwrotna strone i pycholkow tez nie widac....)
Ha, ha, no i niech sobie Monika i Suvia ją porywają, ja bym się nie odważyła Ale to ich problem

Ja biorę Cyca i/lub Skutera Tobie zostanie pies

Daj foty chłopaków

W ogóle niech wszystkie wrzucą swoje koty (tylko delikatnie )
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:13   #4085
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Moja też robi taką minę jak jest oburzona, niekoniecznie przy podnoszeniu.
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:39   #4086
daktylek1987
Wtajemniczenie

A moje oba uwielbiają noszenie na rękach

Ale za to na kolana nie przychodzą (Grubcio tylko jak siedzę po turecku).
Lubią leżeć mi na nogach, brzuchu, klatce piersiowej, głowie (), obok mnie na poduszce, wzdłuż ciała itd, ale na kolanach im się nie zdarza, ale przez wachlarz innych możliwości jakoś mi tego nie brakuje.

I właściwie nie zdarza im się mieć "zabójczej" miny, niezadowoloną owszem (np. przy czesaniu, obcinaniu pazurków).
Bardziej coś w typie: "znowu wymyśliła, trzeba przetrzymać i zwiać ".

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2013-12-25 o 20:42
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:53   #4087
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

pies to bedzie meza, takze bede bronic moich futerek

Cytat:
Daj foty chłopaków
dzisiejsza swiateczna sesja

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość

I właściwie nie zdarza im się mieć "zabójczej" miny, niezadowoloną owszem (np. przy czesaniu, obcinaniu pazurków).
Bardziej coś w typie: "znowu wymyśliła, trzeba przetrzymać i zwiać ".
Rusia z racji rasy ma to wpisane na stale w funkcji MINA patrzac tylko na wyraz pyszczka mozna by przypuszczac ze jest grozna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Skuter.jpg (69,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuterek.jpg (110,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trojca.jpg (138,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trojca 2.jpg (141,9 KB, 38 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2013-12-25, 23:17   #4088
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Rybiorek ale ta twoja gromadka fajowa. Na ostatnim zdjęciu tylko planszy z szachami brakuje pomiędzy kociskami.

A u mnie tak jak przypuszczałam, mój ojciec daje się naciągać Stepce na coraz więcej jedzenia. Już ma w kuchni założoną drugą miskę. On ją chyba traktuje jak wnuczkę (bo wnuków prawdziwych nie ma). Niech się jeszcze jutro nacieszy, ale po świętach muszę ukrócić to dokarmianie kota.
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:30   #4089
Rybiorek
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;44290762]Rybiorek ale ta twoja gromadka fajowa. Na ostatnim zdjęciu tylko planszy z szachami brakuje pomiędzy kociskami. [/QUOTE]

ja o chinczyku pomyslalam

Cytat:

A u mnie tak jak przypuszczałam, mój ojciec daje się naciągać Stepce na coraz więcej jedzenia. Już ma w kuchni założoną drugą miskę. On ją chyba traktuje jak wnuczkę (bo wnuków prawdziwych nie ma). Niech się jeszcze jutro nacieszy, ale po świętach muszę ukrócić to dokarmianie kota.
zycze powodzenia
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2013-12-26, 10:53   #4090
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
watpie czy potrafi przebic Rusie, fotka z dzisiaj(...)
No nie mogę z niej... Bitch, i'm fabulous

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Znając życie, to i pies zostanie szybko zaklepany Nawet na kocim wątku

Cytat:
Napisane przez daktylek1987 Pokaż wiadomość
A moje oba uwielbiają noszenie na rękach
Szczęściara!

Cytat:
pierwsze zdjęcie - kot spokojnie wchodzi do tunelu, a tu go fleszem atakują

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;44290762]Na ostatnim zdjęciu tylko planszy z szachami brakuje pomiędzy kociskami.
.[/QUOTE]

Hehe, rzeczywiście ;p

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

iiiii, pierwszy świąteczny paw zaliczony

~ Hank Moody
Stary 2013-12-26, 11:00   #4091
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mogę z niej... Bitch, i'm fabulous
mam wiecej takich 'kwiatuszkow', musze poszukac, ale naprawde z sibkami to wyraz pycholka nie pasuje do ich osobowosci

Runia jest bardzo przyjazna, mruczy jak tylko ja zaczne ciagnac za uszy albo drapac po grzbiecie (czego nie lubi to dotykania ogonka, mozna ja glaskac po brzuszku i no problem, ale ogonek zaraz zabiera)

Cytat:
tos walnela
o psa jakos sie nie boje, jak ktos tu powiedzial bedzie wygladal jak zwykly kundelek Rusia i chlopcy sa wyjatkowi z urody (ale piesio bedzie wyszkolony, juz sie ucze wszystkiego o tej rasie, lacznie z tresura, te pieski wymagaja duzo pracy ale efekt jest naprawde powalajacy, w styczniu zamierzamy raz jeszcze odwiedzic hodowle, mamy zaproszenie tylko uzgodnic termin bo wlascicielka hodowli jest tez psim sedzia miedzynarodowym i trzeba trafic weekend ze jest w domu)

Cytat:
pierwsze zdjęcie - kot spokojnie wchodzi do tunelu, a tu go fleszem atakują
wszystko ok tylko nie ma fleszu Skuter od zawsze ma wiecznie zdziwiony wyraz pyszczka (a tutaj drapalam w drapak nad jego glowa)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 12:11   #4092
Nimfa20

Cytat:
pies to bedzie meza, takze bede bronic moich futerek

No to koniecznie musisz wziąć ze 2 psy.

Fajne kociska

Cytat:
Dobra, nie musisz wszystkiego wyjawiać od razu

Cytat:
tos walnela
o psa jakos sie nie boje, jak ktos tu powiedzial bedzie wygladal jak zwykly kundelek
Kundel nie kundel, ja biorę wszystko
Stary 2013-12-26, 12:58   #4093
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Narzeczony na dwa dni wrócił do mieszkania, kotki się najpierw zachowywały dziwnie, potem się lekko obraziły, by go potem molestować do zabawy - kto kota zrozumie, stawiam pudło z flaszkami

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 13:38   #4094
witch_18
Zakorzenienie

Ja od Mikołajek jestem szczęśliwą posiadaczką słodkiej kotki brytyjskiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Funia.jpg (134,1 KB, 39 załadowań)
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 13:46   #4095
ZakkAtak
Rozeznanie

Fajne zdjęcia i fajne te wasze opowieści przytulania się...uśmiałam się
Katya robi coś dziwnego ostatnio, nie wiem czy to normalne, ale im więcej ją klepię tym bardziej ją to cieszy, kładzie się wtedy wyciągając tyle nogi i wydaje przy tym masę odgłosów, trzeba ją klepać, broń bosh głaskać, bo jak zamieniam to w głaskanie dostaję pazurami i czasem nawet zębami. Ale nie mogę się powstrzymać, żeby jej nie głaskać, klepanie jest dziwne
Rybiorek Katya przypomina chyba trochę Skutera, dużo gada, ciągle chodzi za mną, jak ją wołam też przychodzi, śledzi co robimy, a jak siedzimy w kuchni biega po mieszkaniu, skacze po ścianach, sama się bawi ze sobą.
W nocy zaczęła przychodzić po kilka razy miziać się, ale nie godzinę, chwilę, może z 5 minut. Potem kładzie się w innym miejscu, albo o zgrozo na mój wózek, co mnie średnio cieszy, bo rano poduszka cała biała, a nie czarna :/
Wpadłam na pomysl, że położę coś na nią, skoro nawet tam musi spać.
A kto mi odpowie w końcu na to czołganie się po dywanie i obkręcanie? Co to znaczy? to wtedy odkryłam, że lubi klepanie, ale ona potrafi teraz być w drugim pokoju, woła mnie, ja przychodzę a ona rozłozona na łózku czeka by ją klepać ...

Stary 2013-12-26, 13:54   #4096
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiorek Katya przypomina chyba trochę Skutera, dużo gada, ciągle chodzi za mną, jak ją wołam też przychodzi, śledzi co robimy, a jak siedzimy w kuchni biega po mieszkaniu, skacze po ścianach, sama się bawi ze sobą.
Skuter jak ma dzika to skacze po wszystkim co sie da, ale u nas tak urzadzony jest salon ze ma fajny 'tor', stol, polki drapaka, polka od kominka, kanapa - wszystko ustawione w szeregu zazwyczaj Rusia sie dolacza i mam dwie futrzaste komety

Cytat:
W nocy zaczęła przychodzić po kilka razy miziać się, ale nie godzinę, chwilę, może z 5 minut. Potem kładzie się w innym miejscu, albo o zgrozo na mój wózek, co mnie średnio cieszy, bo rano poduszka cała biała, a nie czarna :/
ja dawalam recznik na druga poduszke (spie na dwoch, ulozonych jak domino czyli ta na ktore spie lezy w polowie na drugiej, Skuter jest za duzy i na jednej poduszce nie zmiescilibysmy sie ) ale widzialam ze Skuter srednio to lubil, teraz sciagam futerko rolka bo faktycznie po nocy to poduszka ma druga warstwe.. tylko ze futra

Cytat:
A kto mi odpowie w końcu na to czołganie się po dywanie i obkręcanie? Co to znaczy? to wtedy odkryłam, że lubi klepanie, ale ona potrafi teraz być w drugim pokoju, woła mnie, ja przychodzę a ona rozłozona na łózku czeka by ją klepać ...
kazdy kot lubi co innego, Katya lubi tak wyrazac dobry humor, fajne jest to ze ma dobry humor

nie doszukuj sie za duzo, moje koty nie lubia klepania, drapanie albo glaskanie, a Skuter jak przykleja swoj tylek do mojej nogi to lubi jak drapie grzbiet kolo nasady ogonka albo glaskam tylne nogi, nie ma tez nic przeciwko jak glaskam jego ogon
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2013-12-26, 14:19   #4097
ZakkAtak
Rozeznanie

Cytat:
Skuter jak ma dzika to skacze po wszystkim co sie da, ale u nas tak urzadzony jest salon ze ma fajny 'tor', stol, polki drapaka, polka od kominka, kanapa - wszystko ustawione w szeregu zazwyczaj Rusia sie dolacza i mam dwie futrzaste komety

ja mam długi korytarz, biegnie przez korytarz z pokoju do pokoju, wskakuje na łózko i daje dyla do drugiego pokoju. Ciekawa jestem jakby bawiła się z innym kotkiem

Stary 2013-12-26, 16:39   #4098
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
ale sliczna, napisz coś więcej o niej tu na forum jest Monika_Sonia, która też ma niebieską kotkę brytyjską, na pewno znajdziecie dużo wspolnyhc tematów

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:03   #4099
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
ale sliczna, napisz coś więcej o niej tu na forum jest Monika_Sonia, która też ma niebieską kotkę brytyjską, na pewno znajdziecie dużo wspolnyhc tematów
Funia jest przesłodkim kotem kiedy śpi a przesypia zazwyczaj całe dnie i zaczyna swoje wariacje późnym wieczorem.Uwielbia skakać nam po kołdrze, polować na stopy i ręce. No i spać pomiędzy nami zabierajac sobie większą część łóżka ciekawe co będzie jak jeszcze podrośnie
zapraszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 17:16   #4100
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Jaka słodka

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:42   #4101
mycha9393
Zakorzenienie

Dziewczyny u mnie kot na szafie z nowym kartonem. Wersja batman

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1388079727984.jpg (56,9 KB, 23 załadowań)
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:45   #4102
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Funia jest przesłodkim kotem kiedy śpi a przesypia zazwyczaj całe dnie i zaczyna swoje wariacje późnym wieczorem.Uwielbia skakać nam po kołdrze, polować na stopy i ręce. No i spać pomiędzy nami zabierajac sobie większą część łóżka ciekawe co będzie jak jeszcze podrośnie
a skąd ją masz, z jakiej hodowli? Masz zamiar ją wystawiać, czy tylko na kolanka?

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:57   #4103
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
jejku jaki piękny szkrab
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2013-12-26, 18:50   #4104
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
a skąd ją masz, z jakiej hodowli? Masz zamiar ją wystawiać, czy tylko na kolanka?
Hodowla Perła Mazur i nie, nie będę jej wystawiać
zapraszam
Stary 2013-12-26, 19:04   #4105
Nimfa20

Cytat:
Ładna Ja jak ogolę persa to też wygląda jak brytyjczyk

Przy zaścielaniu łóżka mój Cham koniecznie chciał mi to utrudnić. Biegał po łóżku jak głupi, to w końcu przygniotłam go poduszką (swoją drogą chyba mu się to podobało ). Później drugą ręką miziałam go po pysku, a ten jak złapał mnie pazurami i zaczął gryźć, to mama musiała interweniować Żyjemy oboje
Stary 2013-12-26, 19:18   #4106
mycha9393
Zakorzenienie

dziewczyny jak u was z żuleniem jedzenia u kotów? U mnie parę dni byli goście i tak mi kota rozpuścili że teraz się odgonić nie mogę. Jakieś rady?
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2013-12-26, 19:29   #4107
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak u was z żuleniem jedzenia u kotów? U mnie parę dni byli goście i tak mi kota rozpuścili że teraz się odgonić nie mogę. Jakieś rady?
Następnym razem uświadom gości, że tak się nie robi .
Ciężko potem kota odzwyczaić, miałam kocura i on był żebrakiem, jakby mógł, to by wszedł do talerza cały, do końca życia miał taką minę jak ktoś jadł: . Z panienkami już tego błędu nie popełniłam, kompletnie nie są zainteresowane jedzeniem dużych.

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
O, kolejny brytyjczyk .
Polecam miskę dla brytyjczyków, moja brytyjka męczyła się z dwa lata z jedzeniem zanim jej kupiłam tą miskę, mi nie miał kto polecić także no, potwierdzam, że to nie chwyt marketingowy tylko serio miska działa.

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 19:36   #4108
Suvia
Zakorzenienie

Rybiorku nie moge sie doczekać tego psa u Was obiecaj, ze będziesz tu raportować postępy w tresurze

Cytat:
o, jaka milusia

Cytat:
Potem kładzie się w innym miejscu, albo o zgrozo na mój wózek, co mnie średnio cieszy, bo rano poduszka cała biała, a nie czarna :/
To jest bardzo dobry pomysł u nas tez sa kocie kocyki rozłożone w strategicznych miejscach, bo byśmy się nie doczyścili potem z kocich kudłów

Cytat:
Ja Ci odpowiem - koty mają swoje fisie

Może akurat miała fazę na takie czołganie się. A co do klepania -lubi i już. Felut lubi jak się ją poklepuje po kuperku, na zmianę z głaskaniem i drapaniem

O, co do fisiów jeszcze - jak Felut dostaje przedkuwetowej głupawy, to wchodzi do pokoju i tak specyficznie patrzy na człowieka. Wtedy trzeba ją przestraszyć jakimś odgłosem gębowym. Felut ucieka z pokoju, lata po domu, za chwile przychodzi, zeby ją znów postraszyć. I znów lata. I tak do skutku, aż w końcu poczuje, że juz wyciśnie w kuwecie co trzeba

Cytat:
Dziewczyny u mnie kot na szafie z nowym kartonem. Wersja batman
Lasery!

Cytat:
U mnie było kiedyś sępienie na ciacha, nie można było zjeść spokojnie, kot gruchał i obłaził człowieka. Brałam koteła i stawiałam na podłodze, i tak do skutku. Po jakimś czasie jej się znudziło i już wie, ze nic nie dostanie

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2013-12-26 o 19:39
Stary 2013-12-26, 19:53   #4109
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiorku nie moge sie doczekać tego psa u Was obiecaj, ze będziesz tu raportować postępy w tresurze

nie wiem czy mnie nie zbanuja za pisanie o psiaku na kocim watku
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2013-12-26, 19:58   #4110
Suvia
Zakorzenienie

Będziesz działać pod przykrywką

Oficjalnie pies może być Mruczkiem. Najwyżej ktoś się zdziwi, że kot potrafi aportować i łapę podaje

~ Hank Moody
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości