|
|
#4681 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Weronka9292
Ale ja próbowałam od dwóch lat jestem sama,i myślami zawsze wracalam do niego.Spedzilam z nim 8 lat,nie zawsze było fajnie,rozstalismy sie o bzdure,i nie potrafię z nikim innym być,już tyle razy próbowałam,ex jest jedyna miloscia ta prawdziwa i pierwsza.Ale po co miałby udawać łzy znałam go tyle czasu i wiem,ze nie udawał,ze czuje coś do mnie i tęskni a nie zostawi jej bo ma tam już z nią wszystko poukładane,i tego nie zmieni.Ne tłumaczę jego zachowania bo wiem,ze to co zrobiliśmy było zle,i zranilo bardziej mnie niz go.On wraca do niej a ja zostaje sama.I próbowałam sie otrząsnąć a jednak zawsze wracam myślami do niego do pierwszej i jedynej milosci. Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-12-25 o 20:08 |
|
|
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
a ja przeżywam właśnie chwile załamania chyba dopiero teraz po kilku dniach dotarło do mnie że to naprawdę koniec, że już nigdy nie będziemy razem szczęśliwi i już nigdy nic nie będzie takie samo miały być święta miał być sylwester razem, nie będzie nic ...
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez juz nie mam sylwestra... Właśnie rozstałam się z chłopakiem po 2 latach. tzn on ze mną zerwał. Nawet nie zdążylam się wypłakać |
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem, że Ci w życiu ciężko. Ale to Twoje życie, a Ty nic nie robisz, aby poprawić swój byt. Bo Ci się po prostu nie chce. Czekasz na jakiś cud z jasnego nieba. A wierz mi, eks się nie zmieni w księcia i nie odmieni Twojego życia. Nikt tego za Ciebie nie zrobi, jeśli sama po prostu się nie ogarniesz. Póki co sama pchasz się w jeszcze większe bagno. Znajdź sobie jakieś zajęcie, pomyśl o swoim zdrowiu, pracy, wyprowadzce. Tak jak Weronka Ci napisała, mogłabyś ruszyć do przodu ze swoim życiem. Chociaż małymi krokami, ale zawsze. Tylko, ze Ty po prostu nie chcesz niczego zmieniać, wolisz dorabiać sobie teorie i żyć w swoich urojeniach. Odpowiada Ci taka egzystencja?
|
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem co zrobię wiem,ze wpakowalam sie w coś w co cieżko wyjść. Myśle o przeprowadzce i zmianie pracy,ale nie tak łatwo znaleźć nowa prace i utrzymac sie na mieszkaniu zarabiając 1200 zł.Tak ex był toksycznych tak samo jak i ja ale miałam w nim zawsze oparcie i pomoc.Nic na to nie poradzę,ze cały czas coś do niego czuje,i ze to silniejsze ode mnie. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- To tak nie miało sie potoczyc,miało być zwykle spotkanie a skończyła sie wspólna nocą.To było silniejsze ode mnie o od niego,nie mogliśmy tego powstrzymać no i stalo si,mówiłam ex ze jak będzie ciaza to będzie płacił alimenty ale jakoś nie chciał o tym słyszeć,bo by mnie nie zostawił. |
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie trochę inne pytanie. Wiecie może, czy można na fb zablokować dostawanie powiadomień o aktywności konkretnego znajomego? Chodzi mi o to, że nie chciałabym widzieć, co dodaje, co lubi mój znajomy, ale chciałabym mieć nadal możliwość wysyłania wiadomości do niego i żeby on mógł do mnie pisać.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
można tak zrobić, miałam tak kiedyś zaznaczone
|
|
|
|
#4689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
da sie ja tak zrobiłam z byłym wchodzisz na profil tam u góry masz znajomi otwierasz te wszystkie funkcje i jest tam otrzymuj powiadomienia odznaczasz i masz ja jeszcze z czatu usunęłam może tylko wiadomość napisać i widnieje w znajomych nic więcej
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ta funkcja "obserwuj" to to nie jest też to samo? Jak odznaczę, to chyba też nie będę dostawała powiadomień? |
|
|
|
|
#4691 |
|
Rozeznanie
|
nie to nie to kolo obserwuj masz znajomi i tam masz powiadomienia jak zniknie fiszka z tego to masz zrobione
wiadomości będą normalnie dostarczane
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zadomowienie
|
mój były skasował w ogóle konto na fejsie, więc ten problem u mnie rozwiązał się sam
jest też taka opcja, że jak na stronie głównej pojawi się post od danej osoby, to można przy tym poście zmienić ustawienia wyświetlania na głównej postów tej osoby Cytat:
Edytowane przez riliana Czas edycji: 2013-12-25 o 22:57 |
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
A ja się wczoraj złamałam i wysłałam te życzenia..
Odpisał normalnie. Po kilku godź zaczął pisać dalej, przepraszać za wszystko, błagać o wybaczenie za wszystkie krzywdy (bez chęci powrotu- napisał, że wie, że to niemożliwe, bo za wiele błędów uczynił). Zaczął wspominać dawne chwile i oczywiście napisał, że dalej mnie kocha. Ahaa, i jeszcze, że się zmienił i będzie zmieniał dalej, aby udowodnić to sobie i wszystkim.. Dzisiaj zobaczył mnie na mieście i napisał, że ślicznie wyglądam, po czym jakby nigdy nic wymieniliśmy się 'od tak' kilkoma sms'ami. Jeszcze bardziej utwierdziłam się, jaki z niego bajkopisarz.. Napisać cudownie, piękne to on potrafi. Jak to tęskni, kocha, żałuje. Jednak zawalczyć, pokazać sam od siebie, udowodnić, wykazać jakąś inicjatywą to nic.. Rozumiem, że jest przekonany, że po wszystkim nie ma u mnie szans, ale jakby tak na prawdę mu zależało, chociażby spróbował.. Dobrze, że istnieje ten wątek, chociaż mam się komu wygadać
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak pójdziesz pierwszy raz, to będziesz musiała odbyć szkolenie z asekuracji z instruktorem, a sprzęt zazwyczaj jest do wypożyczenia na miejscu, buty pewnie też, ale można zacząc od tenisówek
|
|
|
#4696 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LIVE every moment LAUGH every day LOVE beyond words Edytowane przez warriatka Czas edycji: 2013-12-26 o 11:17 |
||
|
|
|
#4697 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- A rano wiadomość i połączenie od niego gdzie jestem. |
|
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
i ja dołączam do wątku. Po 4 latach zostawił mnie chłopak. Już wcześniej się nie układało. Bardzo go kochałam, on mnie jak widać mniej bądź w ogóle. Usłyszałam tak wiele przykrego, sama nie jestem bez winy, bywam zazdrosna, marudziłam, chciałam aby był większym wsparciem, a on zostawił mnie właśnie teraz kiedy mój tato tak poważnie choruje. Dzwoniłam, prosiłam i doigrałam się bo nawet nie chciał rozmawiać nie zależy mu. Powodem jego żalu, powodu do zerwania jest m.in. mój charakter, że jestem zazdrosna, że on nie czuje się atrakcyjny. Usłyszałam również, że mimo to, że o niego dbam się staram, jestem wsparciem to jego to nie obchodzi, że chodzi mu wyłącznie o seks, a jemu się ostatnio nudzi ze mną, w ogóle, ze miedzy nami jest rutyna i koniec "nie jestem z Tobą szczęśliwy". Rozumiem to wszystko, tylko po co jeszcze niedawno pisał, ze mu mnie brak, że kocha. Czuję sie strasznie bo płakałam jak z nim rozmawiałam, a on jeszcze mi dopiekł, że go moje łzy nie ruszają. Mam teraz okropnie ciężki czas, teraz kiedy tato choruje on mnie zostawia po 4 latach i tak łatwo mu to przychodzi. Pomóżcie, wesprzyjcie słowem. |
|
|
|
#4699 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jest szczęśliwy, nudzisz mu się, zależy mu tylko na seksie? Co za palant! Będzie ciężko, nawet bardzo, ale wyjdzie Ci to z czasem na dobre, uwierz I pamiętaj, główka do góry Cytat:
Potrafią, niektórzy to chyba mają jakiś specjalny dar Bajeranci od 7 boleści...
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=xnatussia;44294482]Nie jest szczęśliwy, nudzisz mu się, zależy mu tylko na seksie? Co za palant!
Będzie ciężko, nawet bardzo, ale wyjdzie Ci to z czasem na dobre, uwierz I pamiętaj, główka do góry Dziękuję za odpowiedź. Strasznie mi ciężko, tym bardziej, że u mnie w domu dużo się mówi o chorobie taty, o sposobach walki z nią. Ja o rozstaniu staram się nie mówić, wydaje mi się to takie błahe w porównaniu do tego co się dzieje...ale boli mnie to i wewnętrznie niszczy do środka. Tak wydaje się, że tak. Jemu ostatnio coś się stało, zmienił się. Zawsze miał tendencję do wariacji na swoim punkcie, wagi, wyglądu, ale ostatnio to już na prawdę tylko siłownia mu w głowie była. Tak na prawdę to więcej czasu tam spędzał niż ze mną. Zastanawiam się czy tam kogoś nie poznał, wcześniej już się rozstawaliśmy, ale zaraz którekolwiek szukało kontaktu by się pogodzić, on sam wtedy pisał, dzwonił. Obiecywał, że się zmieni i ja się starałam, nie wypominałam mu siłowni (starałam się to rozumieć - uznać, ze to pasja). Jak patrzę z perspektywy to chyba nigdy mnie nie kochał, ja bardzo pragnęłam być kimś ważnym dla niego. Między nami jest różnica wieku, ja mam 25 lat on 32. Zawsze patrzyłam na niego jak na mężczyznę, który ma plany, widocznie tak chciałam go postrzegać. I najgorsze jest to, że zazdroszczę mu, że jemu tak łatwo to przyszło, że nie tęskni, bo ja męczę się okropnie i wstrzymuję by nie zadzwonić ...bo cóż to zmieni. Bardzo dziękuję za odpowiedź, za dzielne tłumaczenie mi to pomaga... |
|
|
|
#4701 |
|
Wtajemniczenie
|
moj pisze że mnie kocha, chuj mi z tej miłosci jak mnie krzywdził
palant
|
#4702 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem co robić.... |
|
|
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ostatnie rewelacje a wiec jego oficjalny zwiazek (fejsunio...) dał mi ostateczny bodziec do skonczenia z mysleniem o nim i podgladactwem... Teraz po czesci jestem wdziewczna, ze nie musze na to wszystko patrzec. Na pewno zal o to wszystko jak zostałam potraktowana nie minie, ale nie chce już tracic zdrowia i płakać przez niego... Naprawde nie jestem w stanie nic sprawdzic co jest zwiazanego z nim, mam jakas traume, a moze raczej blokade.. ale wiem ze to mi pomoze zapomniec, wiec uwazam to za dobry objaw...Pozytywem zerwania kontaktu jest tez to, ze w koncu nadeszly swieta w ktorych nie czekam na odzew od niego i nie uzalezniam od tego swojego szczescia, cieszylam sie po prostu czasem spedzonym z rodzina i zwierzakami, poczulam ulge... Nie wspominam nas. Nie ma go juz prawie materialnie w moim zyciu, nie mam pamiatek, staram sie sluchac innej muzyki Obiecuje sobie ze 2014 nie poswiece zadnej mysli jego osobie, niech sie buja. Nadal nienawidze jego i jego nowej dziewczyny, uwazam ze jednak za gładko mu sie to wszystko ulozylo, zupelnie niesprawiedliwie... X byl w typie Hugh Granta (figura, szatyn z niebieskimi oczami, slodki i lekko dupkowaty) i nie odzowna okazala sie tez Bridget Jones, ktora spotkalo cos podobnego do mnie, zauroczyla sie facetem,z ktorym weszla w zwiazek bez zobowiazan i ktory oznajmia jej ze zarecza z inna i jej reakcja oczywiscie napoczatku rozpaczliwia, przejawia sie w konstruktywna walke o siebie i w koncu ten dupek przychodzi ze skulonym ogonem a final historii na pewno znacie. To uczucie jeszcze mi utrudnia calkowite wyleczenie sie z tej historii, ale wierze ze z czasem bedą mi latać... Na 2014 mam zaplanowane wziecie sie za siebie,sesje zdjeciowa, pozytywne myslenie, terapie, wolontariat i poprawienie relacji ze soba i z innymi. Dostalam pod choinke fajna ksiazke "Irena" Grabowskiej i Kalicinskiej, bardzo fajnie sie czytalo i wiele problemow bylo mi bliskich..polecam ![]() wszystkiego dobrego!
Edytowane przez change Czas edycji: 2013-12-26 o 17:45 |
|
|
|
#4705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś chyba najbardziej autodestrukcyjną osobą jaką kiedykolwiek widziałam w tym wątku. W dodatku same problemy przyciągasz. Ale ja Ci powiem- one same nie przychodzą, Ty je sama generujesz. Cholibka, miałam nadzieję, że coś się poprawiło u Ciebie, a Ty nadal kręcisz się w kółko. Nie wiem, czy mnie w ogóle pamiętasz z tego wątku, ale ja Ciebie owszem
|
|
|
|
|
#4708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To moze tez moja wina ? Problemy mam owszem,ale sama sobie ich nie narobilam,no moze mała czesc reszta jest nie zależna ode mnie ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Zreszta ja niecałe tak najgorzej,patrząc na moje koleżanki której facet przywalil tak na imprezie bo gadala z jakimś kolesiem którego na imprezie poznała.Przywalil jej tak,ze musiała jej siostra po karetkę dzwonić.Teraz ma z tym kolesiem dziecko.Innej facet pije siedzi w domu a ona utrzymuje dom i dwójkę dzieci,następna facet zdradza,a jeszcze następna zostawił po dwóch miesiącach będąc taki w niej zakochany,dla byłej dziewczyny.Wiec straciłam i tak wiarę w facetów ich można wykorzystywać tylko do seksu do niczego innego sie nie nadają. Nie znam żadnego idealnego związku gdzie nie było by patologii. Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-12-26 o 19:46 |
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, nie czuj się atakowana
Nie to było moim celem.Mówię wyłącznie o problemach z facetami- wiadomo, że na wiele rzeczy nie mamy wpływu, ale akurat ludzi którzy nam brużdżą w życiu powinno się z niego natychmiastowo eliminować, a nie zostawiać na dłużej. Ty zaś jeszcze tego nie zauważyłaś i masz tendencję do dziwnych znajomości które z uporem maniaka ciągniesz. Rozstałaś się już dawno, nie jesteś już w okresie, gdzie głupoty można usprawiedliwić zagubieniem. Teraz czas brać się w garść. Pisała zawsze dobrze Ci życząca _Mia
|
|
|
|
#4710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chciałaby bardzo ale zawsze wracam do tej pierwszej milosci.Wiec jak tu iść na przód ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

Bajeranci od 7 boleści...