Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-26, 21:13   #1981
kaorlak
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cześć Kochane!
I już prawie po Świętach. My wróciliśmy dzisiaj wieczorem, ciężsi o kilka kilogramów ale zadowoleni.
Misia przeszczęśliwa, dostała takie prezenty że hoho! Najbardziej się cieszyła z lalki dzidziusia i deski do prasowania z żelazkiem

Teraz odpoczywam

No i witam się w 23 tc, czyli w 6 miesiącu
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 21:21   #1982
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

hej kochane
dobrze, że święta się już skończyły bo chyba jestem z 5 kg cięższa

jutro od rana na badania jadę i znowu się nie wyśpie

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 21:23   #1983
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
hehe, nie nie to nie moja
Ta za to napewno sie nie objadła

Ja też ledwo weszłam w sukienkę ale przed objadaniem w wigilię w tą Kasiową, ale mi to cycki wejść nie chciały, jakoś się w końcu upchły

Mój Rysiu za to nie lubi dużego jedzonka, bo w ostatnich dniach nad wyraz spokojny Zresztą jak Oliś jego jadłospis świateczny to biała kiełbasa i mandarynki w hurtowych ilościach

No i uff po Wydałam nadmiar jedzonka więc z głowy, jedyne co Tż męczy ze jutro ma być normalny obiad masakra

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 21:54   #1984
ilkas
BAN stały

Witam się

My już jakoś od dwóch godzin w domku. Było cudnie..ale szybko minęło. No i Mila miała mega problem ze spaniem u dziadków - nadmiar emocji Także ja pospać to nie pospałam..i mimo że święta były super to cieszę się, że jutro odpocznę
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 22:13   #1985
gosius91
Zakorzenienie

A My dzisiaj mieliśmy gości - mój kolega odwiedził Nas z żoną Wypili butelkę winka - a ja pepsi z kolegą

Wiecie, dzisiaj obiadku nie zjadłam, zjadłam kapustę z grochem, placka, i trochę cukierków i jestem pełna

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 22:53   #1986
asia27100
Zakorzenienie

Hej. I ja wracam do swiata zywych. Swieta prawie udane. Nasz maluch dostal od babci (tesciowej) termometr na podczerwien (?). Wiec jeden zakup mamy z glowy :thumbup:

Tz ma wolne, wiec jutro pewnie dalej sie obijamy

Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 23:04   #1987
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam sie i ja... wlasnie wyjechal od nas ostatni gosc... od jutra odpoczywam... chociaz sie nie wyspie bo przed 8 jade na glukoze wiec 3 majcie kciuki...
Nadrobie was jutro bo dzis juz zmykam do lozia...
Dobranoc

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 23:05   #1988
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

i ja się witam poświątecznie

a jakie plany na Sylwestra??

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy

No więc... Nasze dziecko pięknie rośnie, serduszko, kręgosłup, główka itp ok Moja szyjka ok, aczkolwiek mam się oszczędzać troszkę i dużoooo pić bo wód płodowych mało i mocz tez niebardzo.
No i moje Kochane mój Patryk wymarzony okazał się CÓRECZKĄ!!! Ale kocham ją nad życie i już tak zostanie.
Mąż troszkę zawiedziony
A no i duża... 404 gramy, porównując z Waszymi to wielkolud
gratuluje córci
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Witam u nas dzis pobudka o 5.30 ale jeszcze mi sie udalo Hanie jakos ululac glaskaniem po glowce i pospala do 7.07!! ja juz niestety nie bo moj maz sie rozchorowal i chrapal

.
współczuje Wam tego wczesnego wstawania

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam sie z doskoku.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków

Dziewczynki Zdrowych, Wesołych Świąt w rodzinnym gronie życzę. Nie odmawiajmy sobie niczego, bo za rok to pewnie na dietach bedziemy
A to mój swiateczny aniołek
boski
Cytat:
Ja tez sie witam z rana Hania pospala do 7 z przerwami o 4.30 i 5.50 a teraz odkurza w pidzamie i pieluszce po nocy, nie chciala na mleko przyjsc nawet, odkurzacz najwazniejszy

Z innych ciekawostek.. Dostalam od meza SAMOCHOD! Do odbioru niestety na poczatku marca dopiero bede miala zolciutka skode citigo prosto z salonu
Musialam sie pochwalic

Milego dnia kochane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hania niemożliwa jest a prezent od męża wow
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana
Witam się na PÓŁMETKU Dziś 20 tc

U Nas pobudka o 6.10 myślałam że pośpimy dłużej z racji że Oskar poszedł o godz później spać ale co tam , to tylko marzenia matki
Do Naszej wieczornej listy doszło jeszcze "buuuu" (autko) tak więc zanim zaśnie mamy
- tata
-mama
-baba
- ko ko (kura)
-ho ho(Mikołaj)
- łiłu łiłu(autko policyjne, strażackie)
- cmokanie (pieski)
- no i buuuu (duże autko jeździk)
A ja za każdym razem muszę potwierdzić "..... poszedł nyny" wtedy jest odpowiedź "kak/tak" i pytanie o następną rzecz
Oskar jest niemożliwy
Cytat:

No i 1 dzien Swiat zlecial, jeszcze tylko jutro i odpoczynek Hania strasznie chyba to wszystko przezywa bo pojawily sie okropme problemy z zasypianiem, wlasnie sie wymienilismy z z mężem, bo ja juz musialam siku i nie moglam tam wysiedziec. Mala chce wychodzić z lozeczka, krzyczy, placze - ojjj tego to dawno nie bylo, mam nadzieje, ze to faktycznie wplyw prezentow i tylu ludzi a nie kolejnego kryzysu w zasypianiu...

Dzisiaj bylismy u siostry meza na obiedzie, tam się spotkalismy z jego druga siostra i mama.. u nas w domu sie nigdy nie jadlo obiadu w swieta, tylko sniadanie, w międzyczasie ciasto, a potem kolo 16-17 taka juz obiadokolacje, dla mnie obiad jeszcze to zdecydowanie za duzo

Hania dzisiaj dostala kolejne prezenty i jutro jedziemy do babci M, wiec znowu cos dostanie, dobrze, ze kolejne swieta dopiero za rok

Milego wieczoru mamusie i do jutra

Kasiu ja myślę, że to od nadmiaru wrażeń Hani ciężko zasnąć. Bartek też tak ma że wbrew pozorom jak się wyszaleje za bardzo wieczorem to później kiepsko śpi, wierci się, przeżywa

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
dawno mnie tu nie było, pewnie większość z Was mnie już nie pamięta.

Jak pisałam, wzięliśmy się ostro za rehabilitację synka, dostał się na turnus, a właściwie kila pod rząd. W efekcie stawia swoje pierwsze kroki!

Święta spędzamy w domu, więc sporo sprzątania (zwłaszcza że remont trwa cały czas) no i gotowania.

Styczeń zapowiada nam się różnie intensywnie. Nie ma dnia bez wizyty w przychodni czy szpitalu, a są dni, kiedy mamy po kilka wizyt.

U mnie bez zmian. Mdłości i wymioty są. Zawroty głowy, omdlenia również. Serce i kręgosłup szwankują. Na szczęście waga przestała wreszcie spadać i stoi w miejscu.

Dziś zaczynam 19 tydzień. Płci nie znam, ruchów brak.
Wczoraj wpadliśmy do moich rodziców i nie zorientowali się chyba że jestem w ciąży. Oby stan ten trwał jak najdłużej.

WESOŁYCH ŚWIĄT!
pewnie że pamiętamy świetne wieści, brawo dla synka, byle tak dalej
wszystkiego dobrego dla Ciebie

co do prezentów to u nas hitem jest wiertarka i kuchnia a poza tym Bartek dostał też 2 kolejki, śmieciarke, narzędzia do tej wiertarki, ciastoline

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 07:55   #1989
Nikii89
Zakorzenienie

Asia pochwal się co to za termometr?

Justyna za glukozę

Martusia co do Sylwestra to my idziemy do sąsiadów całą Naszą „czwóreczką” A Wy?

Janeczka za wizytę

Dzień dobry

Nie ma TŻ tak więc i spanie do 7
Ja jeszcze dziś musze jechać w jedne świąteczne odwiedziny i koniec
Stary 2013-12-27, 08:23   #1990
pikaso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Witam sie i ja... wlasnie wyjechal od nas ostatni gosc... od jutra odpoczywam... chociaz sie nie wyspie bo przed 8 jade na glukoze wiec 3 majcie kciuki...
Nadrobie was jutro bo dzis juz zmykam do lozia...
Dobranoc

Trzymam kciuki mocno, żebyś przeszła przez to badanie bezproblemowo.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 08:28   #1991
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

U mnie nadal święta. Mamy wolne do niedzieli. Przez ten remont domu mieliśmy tak mało czasu na odpoczynek przez ostatni rok, albo nawet dłużej, że teraz byczymy się. Tzn. ja bo TŻ pojechał z synem do przychodni. Ma silną biegunkę przy antybiotyku (moim zdaniem zaleconym na wyrost) i potrzebuję decyzji lekarza czy odstawić czy nie (bo sama to dawno bym odstawiła).

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Zamyślona, cieszę się, że u Was wszystko na dobrym torze! za dalsze postępy synka! Oby jeszcze te nudności się skończyły - najwyższy czas! No i nie wiem jak dajesz radę ukryć ciążę przed mamą Nawet bez brzucha to jak Ona nie widzi tego, że się źle czujesz...
Poza świętami i imprezami rodzinnymi nie widujemy się, więc nie jest to trudne. Te 2 godziny u niej starałam się trzymać fason.

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
Hej. I ja wracam do swiata zywych. Swieta prawie udane. Nasz maluch dostal od babci (tesciowej) termometr na podczerwien (?). Wiec jeden zakup mamy z glowy :thumbup:
Super prezent dla dzidziusia! Bardzo przydatny (sama nie mam i żałuję) i do najtańszych nie należy.

Synek dostał od nas drewniane tory z kolejką. Było napisane że od 3 lat, wiec bałam się że mu się nie spodoba prezent na wyrost, a on wie o co chodzi i lubi się tym bawić. Może w żłobku ma coś takiego.
Od dziadków dostał drewniane puzzle. Na każdym jest jedna literka, składają się w pociąg. Może kojarzycie bo jakiś czas temu było to do kupienia w Biedronce.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 08:29   #1992
agus7ia
Raczkowanie

Ooo widze, ze forum troche odzylo po swiatecznym leniuchowaniu

Ciesze sie, ze juz po. Choc musze przyznac, ze wyjatkowo zschowalam umiar w jedzeniu i ani jednego dnia nie czulam sie najedzona. Az sama sie sobie dziwie, ze tak latwo mi to przyszlo.

Widze, ze u kazdej z was wszystko udane
Pozostaje czekac na sylwestra i nowy rok, ktory jaj mam cicha nadzieje przespac w lozeczku
Stary 2013-12-27, 08:30   #1993
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzien dobry... wypilam to paskudztwo bez cytryny i teraz mi tak niemrawo... mam na szczescie czekac tylko godzine... wiec chyba dam rade...
Ile razy w ciazy pije sie ta glukoze? Raz?

Wszystkim milego dnia...
Ja dzis musze na godzinke do pracy wpasc. Mam nadzieje ze ta glukoza mi w tym nie przeszkodzi...

Mama Franka

Stary 2013-12-27, 08:31   #1994
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Witam poświątecznie w szoku jestem Olaf spał od 8 do 8 i gdyby nie tż firmowy tel jeszcze by spał

Justynka oj nie wiem czy to dobry pomysł dzis z glukozą, wczoraj wieczorem nie jadłaś słodkiego? Żebyś powtarzać nie musiała

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-27, 08:33   #1995
JJJustynAAA
Zakorzenienie

ZAMYSLONA super ze u was ok. To najwazniejsze. Tylko.pozbadz sie tych nudnosci

My sylwestra planujemy spedzic we dwoje tylko leniuchujac... wkoncu bo przez swieta nam to wogole nie wyszlo

Mama Franka

Stary 2013-12-27, 08:38   #1996
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam
TŻ w pracy, więc wracam do rzeczywistości...

Pamiętacie, kiedy zaczynają się wyprzedaże w marketach? Może od dzisiaj Przydałoby mi się trochę obkupić

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
No i witam się w 23 tc, czyli w 6 miesiącu

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Justyna, to byś wytrzymała...
A jak u Ciebie z wczorajszym podjadaniem?
Ja to teraz mam tyle glukozy we krwi, że przez tydzień nie musiałabym nic pić by była wysoka

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 08:39   #1997
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Vampirks od dziś ja narazie poluje na tż az wstanie może go wyciągne :p

Agusia zazdroszcze też marzy mi się przespać ale tż zaprosił pare z dziećmi nie wiem jak on widzi ranek po

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-27, 08:42   #1998
JJJustynAAA
Zakorzenienie

VAMPIRKA staralam sie powstrzymywac i za bardzo nie objadac. Kolacje zjadlam po 19 wiec 12 godzin przed badaniem.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

MADZIULA ty kobieto mnie nie strasz z tym powtarzaniem glukozy... chyba bym sie zalamala;(

Mama Franka

Stary 2013-12-27, 08:44   #1999
paulka0212
Wtajemniczenie

Witam jeszcze z łóżeczka po świątecznie
Widzę, że u każdej z Was święta minęły dobrze-bardzo się cieszę
U Nas też wszystko ok, a po tej kłótni to jeszcze lepiej <3

Zamyślona cieszę się że się odezwałaś super że synek robi postępy i że u Was wszystko dobrze

Uciekam robić jajecznice tż obiecaną :-*

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 08:47   #2000
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Justyna tylko raz na szczęście.

My Sylwestra spędzimy w Gdyni albo we Wrocławiu lub w Krakowie z TŻa bratem, jego żoną i malutkim synkiem. oczywiście wiecie co mam na myśli?
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 08:51   #2001
Light Limara
Zadomowienie

Justyna trzymam kciuki za glukozę

Ja na drugie śniadanie odgrzałam sobie pstrąga
No i teraz makowiec wcięłam
Jeszcze bym coś przegryzła, ale lepiej nie mieszać...
Stary 2013-12-27, 08:57   #2002
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Witam się po świetach w 18 tyg

Fajne spędzony czas z Tż, rodzinna atmosfera i odwiedziny, szkoda że już po

Trzymam kciuki za wizyte!
i gratuluję nowo rozpoczętych tygodni

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:06   #2003
kaorlak
Zadomowienie

Cześć!
Mężul już dzisiaj niestety w pracy, a my pospałyśmy do 8
Teraz jemy śniadanko.
Widzę, że Święta u Was w miarę udane, więc bardzo się ciszę.

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
U mnie nadal święta. Mamy wolne do niedzieli. Przez ten remont domu mieliśmy tak mało czasu na odpoczynek przez ostatni rok, albo nawet dłużej, że teraz byczymy się. Tzn. ja bo TŻ pojechał z synem do przychodni. Ma silną biegunkę przy antybiotyku (moim zdaniem zaleconym na wyrost) i potrzebuję decyzji lekarza czy odstawić czy nie (bo sama to dawno bym odstawiła).
Cieszę się bardzo z postępów Synka
Co do biegunki to u Misi pojawia się zawsze mimo leku osłonowego. Niech dużo pije, żeby się nie odwodnił!

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dzien dobry... wypilam to paskudztwo bez cytryny i teraz mi tak niemrawo... mam na szczescie czekac tylko godzine... wiec chyba dam rade...
Ile razy w ciazy pije sie ta glukoze? Raz?

Wszystkim milego dnia...
Ja dzis musze na godzinke do pracy wpasc. Mam nadzieje ze ta glukoza mi w tym nie przeszkodzi...

Dobrze, że się udało Jak jest wszystko w porządku to pije się raz. Ja w pierwszej ciąży piłam dwa razy, bo Misia bardzo szybko rosła i się bali, że po pierwszym badaniu mogła się pojawić cukrzyca Na szczęście nie było

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam
TŻ w pracy, więc wracam do rzeczywistości...

Pamiętacie, kiedy zaczynają się wyprzedaże w marketach? Może od dzisiaj Przydałoby mi się trochę obkupić
No właśnie też się zastanawiam. Chętnie też bym się wybrała trochę pooglądać

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Co do Sylwestra to my chyba siedzimy w domu, być może będzie też kolega Mężula Przygotuję coś dobrego do jedzonka, pooglądamy coś w TV i ok. 1 pójdziemy spać
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:15   #2004
agaaga89
Zakorzenienie

To i my się witamy po świątecznie Spanie mieliśmy eleganckie, ponad 13 h w wyrku, szok Dziś za to wizyta księdza już, więc cały dzień sprzątania a potem cały wieczór czekania

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:18   #2005
kasiab91
Zakorzenienie

Hej moje mamusie

Widzę, że u każdej spokojnie w święta U nas też oki
Powiem Wam, że każdy tak się cieszy z naszej maleńkiej, że aż w szoku jestem... Oprócz dziadka bo stwierdził, że będzie tylko mężem babci
A mój P stwierdził, że liczy jeszcze na wyrośnięcie malutkiego siusiaczka

Mała nam szaleje coraz bardziej, codziennie wieczorem przekręca się przy samym pęcherzu moczowym, nie powiem bo boli to nawet...

A wczoraj rozmawiałam z moją chrzestną kazała mi pic nawet 3litry płynów dziennie na te moje braki w wodach płodowych... Powiedziała, że jak pić nie będę to szpital i kroplówki mogą nas czekać... Mąż się zmartwił i powiedział że będzie pilnować mnie żebym piła...

Kasian - gratuluję autka!!
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:26   #2006
agaaga89
Zakorzenienie

Kasiab no jasne, a czemu by się mieli nie cieszyć z kochanej maleńkiej królewny ! Najważniejsze, że zdrowa, nieważne jakie były oczekiwania to będzie mała pieszczoszka całej rodziny

Fajnie, już tyle z Was czuje ruchy, a u mnie póki co cisza... Może jak wieczorem leżę dłużej to czuję takie delikatne stukanie, ale to jeszcze nie kopniaczki... Pewnie znów poczuję późno

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:34   #2007
sylvuniaa84
Zadomowienie

Witam sie w 13 tyg
Lenia mam strasznego po tych świętach.Caly czas w gościach,spanie nie u siebie w wyrku dalo mi w kość.
Wczoraj jeszcze mieliśmy gości wieczorem,córa dostała znowu prezenty
Dostała przeważnie ubrania bo to najbardziej potrzebne,pizamke tez dostała No i troche przyborów do rysowania bo to jej pasja
Książkę z Violetty bo to teraz szał No i słodkości.
Sylwestra najchętniej bym spędziła w wyrku mam dość goszczenia sie...

Stary 2013-12-27, 09:50   #2008
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kasiab no jasne, a czemu by się mieli nie cieszyć z kochanej maleńkiej królewny ! Najważniejsze, że zdrowa, nieważne jakie były oczekiwania to będzie mała pieszczoszka całej rodziny

Fajnie, już tyle z Was czuje ruchy, a u mnie póki co cisza... Może jak wieczorem leżę dłużej to czuję takie delikatne stukanie, ale to jeszcze nie kopniaczki... Pewnie znów poczuję późno
Heh... No oprócz mnie to w mojej rodzinie nie ma żadnej dziewczynki U męża same chłopaczyska Także będzie istne szaleństwo
Poczujesz niedługo i zobaczysz, ja też się doczekać nie mogłam, a teraz malusia daje mi takie kuksańce że hohoho... Ale przeważnie w domu, jak jesteśmy gdzieś to cichutko siedzi, a wystarczy że do domu wrócimy i usiądę na sekundę to się zaczyna. No i w Kościele się wierci, a przy "Lulaj, że Jezuniu" to już wariatka
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-12-27 o 09:52
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 09:55   #2009
Emilia 25
404 Not Found

Witam się w 21 tygodniu.

Stary 2013-12-27, 09:59   #2010
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie po swietach.

Niestety przed swietami nie dalam rady wejsc do Was na forum, zalatana bylam.

Swieta minely szybko w atmosferze hmmm..... do przezycia,

Mam nadzieje ze u Was bylo lepiej, weselej i spokojniej

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości