![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Ja w ogóle lubię Mu golić ![]() Chciałabym po alko się z Nim pobawić,ciekawe czy ostrzej by było ![]() Jak byliśmy jakiś czas temu na imprezie to wszystkim kupelkom powiedziałam,żeby zaglądały do Nas czy nic nie odwalamy bo nie mieliśmy żadnych środków anty...co się okazało żadna nie pamiętała po co ma tam iść ![]() No a ja ocnknęłam się z ręką na Jego penisie ![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4]Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry
![]() ![]() No i git. Ale sama chciałaś być sprana, więc tak jak nie rozumiem braku hasła, tak nie rozumiem ochrzanu za jego nieużycie, nawet jak wyglądasz po sesji jak po torturach. Jesteśmy wszyscy dorośli; A good man always knows his limitations jak mawiał Brudny Harry (seksista, ja bym dodała A good woman.. her ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4]Właśnie, coraz więcej osób "och, szarpnął mnie za włosy, ale hardkor" a potem się okazuje, że one to tylko elementy bdsm lubią, a właściwie to tylko klapsy i ciągnięcie za włosy, a cała reszta to fuj już i nigdy nigdy ![]() Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ![]() ![]() Ja myślałam bardziej jaki typ butów, żeby to jakoś wyglądało... Bo jakieś powycinane pończochy to dla mnie antyseksy trochę ![]() Przypomniało mi się jak ostatnio rozmawialiśmy o tym, że byłabym ładnym podnóżkiem ![]() Taaa.. Dostalam klapsa, ale ze mnie suka ![]() ![]() Co do butow to moze mi sie uda wrzucic foto mam jedne wysokie szpilki peep toe czy jak to sie pisze i maja tak mini wyciecie na palec ze fo ponczoch sa ok.. A moj tz obecny nie mq grzania na ciuszki itd. "rzniesz sie jak zboze, nie musisz cudowac. Chyba dobrze ze nie chce cie poprawiac" Nniby fajnie no aleeee... Brakuje mi czasem wymagan pod tytułem miej to/tamto itd. Ja lubie:p Co do bycia podnozkiem tooo... ![]() Uwielbiam stopcie.. Sliczne, meskie stopki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Na foto wygladaja ciulowo ale malo zabudowane powiedzmy i takie male wyciecie na palce ze w pończochavh wyhlada sie ok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podczas zabaw nad tym nie myślę, lubię być głośna, ale kurde...sama nie wiem jakbym zareagowała gdybym odgłosy lania, wyzwisk i błagań o litość słyszała. Najbardziej komfortowo się czuję w terenie ![]() A co do butów - też mam takie peep toe, bo TŻ uwielbia pończochy, więc nie chciałam całkiem gołych sandałów ![]() Mam coś takiego: KLIK tylko czarno-czerwone ![]() Edytowane przez another_way Czas edycji: 2013-12-27 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam na Ciebie
![]() ![]()
#371 | ||||
Zadomowienie
|
ja podczas @ przez pierwsze 3 dni to nawet do tyłka się zbliżyć nie może, bo mnie boli często mocno ...
Cytat:
![]() Ja też nie poruszam z Tż tematów ex bo bym popadła w jakąś paranoję niepotrzebną jeszcze ![]() Cytat:
![]() kiedyś z ex próbowałam i nie było szału. z perspektywy faceta wydaje mi się, że też nie wygląda to fajnie... ![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4] Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ![]() ![]() Nie ma nic gorszego niż oberwanie klamrą od paska!! ![]() chciałabym zobaczyć takie ślady, serio ![]() ![]() Cytat:
i jaki trójkąt 2k+m, czy 2m+k? ![]() Cytat:
![]() Święta, święta i po świętach. my po dosyć sporej dawce alkoholu po powrocie do mieszkania i podczas odsmażania świątecznego jedzenia (nie ważne że było późno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
I zielone i biale, i przezroczyste
![]() ![]() ![]()
#373 |
Konto usunięte
|
slaaave Jakbym miała foty to bym pokazała, niestety wtedy o tym nie pomyślałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() eee tam lepiej 2m+k! ![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430289 6]slaaave Jakbym miała foty to bym pokazała, niestety wtedy o tym nie pomyślałam ![]() Szkoda! następnym razem każda jak ma jakiś fajny ślad to musi pamiętać o fotce! ![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430242 3]Jesteś cudowna! Takie byłyby fantastyczne, muszę teraz tylko szybko poszukać, a czasu będę miała mało
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
Mój dziś wyjechał,dopiero w poniedziałek wróci :/ chyba jestem uzależniona bo wczoraj się poryczałam jak nie spuścił mi się do ust.
Bardzo chciałabym czegoś więcej niż to co robimy,wystarczyło by kilka dni sam na sam ale zawsze ktoś jest w domu a jak już wyjdą to wtedy zupełnie nie mamy ochoty na nic poza po prostu ostrym seksem bo tak jesteśmy spragnieni.Zawsze musimy być cicho i pilnować by łóżko nie skrzypiało/nie waliło w ścianę co Nas ogranicza.
#377 |
Zadomowienie
|
axella tez ostatnio zastanawiałam sie nad sasiadami Tz - bo bardzo mocno im wspolczuje ze czasem musza mnie sluchac
![]() ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
Czemu lepiej 2m+k?? Mi sie jakos ostatnio ciagle sni trojkaty lub czterokaty
![]() ![]()
#379 |
Zakorzenienie
|
2m +1k lepiwj logistycznie :p kobieta moze przyjac kilka fiutow, a kilka kobiet o jednego beda sie klocic hehhe.
Ide klasc mlode i myslec nad ciuszkami na jutro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#381 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a uzywki czasem sie pojawiaja ![]() ja czekam kiedy moj Pan maz bedzie chcial trojkat ... 2 K (w tym ja) + on ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Aaa. Chyba ze tak
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Tez zawsze jestem ogolona ale jesli on nie chce to co go tam bede zmuszac
![]()
#384 |
Konto usunięte
|
Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430464 4]Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć
![]() Dokladnie ![]()
#386 |
Raczkowanie
|
Mi zawsze po uzywkach wlaczal sie iracjonalny strach, nie bylo szans ze dalam sie zwiazac czy w jaki kolwiek sposob skrepowac, dostala bym wtedy chyba ataku paniki. Moj ex byl narkomanem wiec wiem jaki potrafil byc nieobliczalny, lubie czasem z tz zapalic pewien zielony chwast, ale wtedy nie ma mowy o ostrzejszym seksie,
#387 |
Zakorzenienie
|
Bo trzeba wiedziec jak brac i co brac. Ja jestem bardzo pacyficzna po uzywkach a najbardziej to mam ochote na spiewanie, striptiz i sex
![]()
#388 |
Raczkowanie
|
my rowniez lubimy sie wyluzowac ...
szczegolnie ze swiat daje wiele specyfikow ... nawet przydomowy ogrodek i okolica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Też o tym myślę, wolałabym zdecydowanie 2K+M
![]() [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430464 4]Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć ![]() Zgadzam się w 100% |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie wszelkie przejawy bdsm pojawiają się wyłącznie w wypadku sesji? Ma to konkretnie zaznaczony początek i koniec? Jeśli tak, nie ma żadnych "gier" w codzienności, płynnego przejścia z rozmowy do tresowania suki to może faktycznie da się poradzić bez hasła (dla mnie nadal wątpliwe). Przede wszystkim - od jak dawna jesteś z swoim Panem? Bo odnoszę wrażenie, że niezbyt długo... skąd taka stuprocentowa wiara, że będzie dobrze skoro gwałt i przekroczenie granic (niekoniecznie celowe) może pojawić się również w kilu/kilkunasto/kilkudziesięcioletnich doskonale dogadanych związkach? Tak czy siak - z całego serca Ci życzę, byś nigdy nie musiała żałować braku hasła. Nikomu tego nie życzę i serio radze przedyskutować szczerze i dokładnie z partnerem "co zrobisz jeśli zrobisz mi krzywdę". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.