Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-27, 09:51   #361
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Podchodzi pod kodeks pozbawienia wolnosci plus znecanie sie fizyczne i psychiczne... I pewnie nie ma ze ona sie zgadza i maja takie upodobania seksualne, prawo to prawo zawsze pod gorke A z tego co pamietam jeszcze masz corke...wiec i opieka sie moze doczepic...z nimi to wiadomo sa gdzie ich nie potrzeba.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Wiesz nie pamietam. To sa takie noce plus uzywki ze na drugi dzien jedyne o czym pamietasz to to zeby nastepnym razem nic nie pic Napewno bylo slodko bo wino slodkie bylo, i rano cala podloga sie lepila Jesli nie ma zadnych ran czy zadrapan nie powinno piec I przede wszystkim nie na swiezo ogolone bo wtedy piecze
Oj tak ta opieka społeczna to masakra,moja znajoma wyjechała i zostawiła syna kilkunastoletniego z babcią i pełnoletnim bratem a Ci wymyślili,że dadzą babci kilka stów z czego od matki ściągną 80 % z tego.

Ja w ogóle lubię Mu golić "daj bo nie widzisz"
Chciałabym po alko się z Nim pobawić,ciekawe czy ostrzej by było

Jak byliśmy jakiś czas temu na imprezie to wszystkim kupelkom powiedziałam,żeby zaglądały do Nas czy nic nie odwalamy bo nie mieliśmy żadnych środków anty...co się okazało żadna nie pamiętała po co ma tam iść ale jak już przyszły to zaczęły szczekać :O
No a ja ocnknęłam się z ręką na Jego penisie
Stary 2013-12-27, 10:09   #362
patiasym
Zakorzenienie

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4]Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ponad tydzień siadanie sprawiało mi dyskomfort ).[/QUOTE]
No i git. Ale sama chciałaś być sprana, więc tak jak nie rozumiem braku hasła, tak nie rozumiem ochrzanu za jego nieużycie, nawet jak wyglądasz po sesji jak po torturach. Jesteśmy wszyscy dorośli; A good man always knows his limitations jak mawiał Brudny Harry (seksista, ja bym dodała A good woman.. her )
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 10:32   #363
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość

Ja w ogóle lubię Mu golić "daj bo nie widzisz"
Chciałabym po alko się z Nim pobawić,ciekawe czy ostrzej by było
Ja wole nie ogolonego My nie tylko po alkoholu bylismy . Uzywki sa fajne Prawie doszlo do trojkata u nas po uzywkach
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 10:38   #364
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Podchodzi pod kodeks pozbawienia wolnosci plus znecanie sie fizyczne i psychiczne... I pewnie nie ma ze ona sie zgadza i maja takie upodobania seksualne, prawo to prawo zawsze pod gorke A z tego co pamietam jeszcze masz corke...wiec i opieka sie moze doczepic...z nimi to wiadomo sa gdzie ich nie potrzeba.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Wiesz nie pamietam. To sa takie noce plus uzywki ze na drugi dzien jedyne o czym pamietasz to to zeby nastepnym razem nic nie pic Napewno bylo slodko bo wino slodkie bylo, i rano cala podloga sie lepila Jesli nie ma zadnych ran czy zadrapan nie powinno piec I przede wszystkim nie na swiezo ogolone bo wtedy piecze
No ja właśnie nie mogę bo cora. Ale zastanawia mnie to ogólnie

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4]Właśnie, coraz więcej osób "och, szarpnął mnie za włosy, ale hardkor" a potem się okazuje, że one to tylko elementy bdsm lubią, a właściwie to tylko klapsy i ciągnięcie za włosy, a cała reszta to fuj już i nigdy nigdy

Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ponad tydzień siadanie sprawiało mi dyskomfort ).

Ja myślałam bardziej jaki typ butów, żeby to jakoś wyglądało... Bo jakieś powycinane pończochy to dla mnie antyseksy trochę
Przypomniało mi się jak ostatnio rozmawialiśmy o tym, że byłabym ładnym podnóżkiem [/QUOTE]

Taaa.. Dostalam klapsa, ale ze mnie suka

Co do butow to moze mi sie uda wrzucic foto mam jedne wysokie szpilki peep toe czy jak to sie pisze i maja tak mini wyciecie na palec ze fo ponczoch sa ok..

A moj tz obecny nie mq grzania na ciuszki itd. "rzniesz sie jak zboze, nie musisz cudowac. Chyba dobrze ze nie chce cie poprawiac"

Nniby fajnie no aleeee... Brakuje mi czasem wymagan pod tytułem miej to/tamto itd. Ja lubie:p

Co do bycia podnozkiem tooo...
Uwielbiam stopcie.. Sliczne, meskie stopki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 10:39   #365
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
No i git. Ale sama chciałaś być sprana, więc tak jak nie rozumiem braku hasła, tak nie rozumiem ochrzanu za jego nieużycie, nawet jak wyglądasz po sesji jak po torturach. Jesteśmy wszyscy dorośli; A good man always knows his limitations jak mawiał Brudny Harry (seksista, ja bym dodała A good woman.. her )
Jak najbardziej się zgadzam, dlatego zaznaczyłam, że były to początki, wspólne wyczuwanie granic itd
aa4eda71cc3100c1d0c84d6e0fe25ffaa6ea5eb4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 10:43   #366
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Na foto wygladaja ciulowo ale malo zabudowane powiedzmy i takie male wyciecie na palce ze w pończochavh wyhlada sie ok

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1388140978477.jpg (55,2 KB, 103 załadowań)

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-12-27, 10:52   #367
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Prawie doszlo do trojkata u nas po uzywkach
Czekam, aż z Twojej wypowiedzi zniknie "prawie"
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 11:23   #368
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Na foto wygladaja ciulowo ale malo zabudowane powiedzmy i takie male wyciecie na palce ze w pończochavh wyhlada sie ok

Jesteś cudowna! Takie byłyby fantastyczne, muszę teraz tylko szybko poszukać, a czasu będę miała mało
Stary 2013-12-27, 11:28   #369
another_way
Raczkowanie

Cytat:

A teraz pytanie, prawne
Załóżmy że mam zostac uwieziona x dni w piwnicy/garazu. Nago, gwalcona kiedy on przyjdzie i zechce.
Wszystko fajnie i milo ALE gdyby jakis sasiad czy ktokolwiek mnie znalazl i to zglosil.. Czy moga byc jakieś konsekwencje, sankcje karne, cokolwiek?
Ja to się w ogóle czasem zastanawiam nad tym co myślą sąsiedzi. W moim pokoju słyszę ich dość dobrze, więc oni mnie pewnie też.
Podczas zabaw nad tym nie myślę, lubię być głośna, ale kurde...sama nie wiem jakbym zareagowała gdybym odgłosy lania, wyzwisk i błagań o litość słyszała. Najbardziej komfortowo się czuję w terenie

A co do butów - też mam takie peep toe, bo TŻ uwielbia pończochy, więc nie chciałam całkiem gołych sandałów .
Mam coś takiego: KLIK tylko czarno-czerwone no i nie takie drogie.

Edytowane przez another_way
Czas edycji: 2013-12-27 o 11:31
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 11:29   #370
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Czekam, aż z Twojej wypowiedzi zniknie "prawie"
A ja czekam na Ciebie
Stary 2013-12-27, 11:39   #371
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Oj tam okazja do anala,dobrze działa na ból
ja podczas @ przez pierwsze 3 dni to nawet do tyłka się zbliżyć nie może, bo mnie boli często mocno ...

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj załatwiałam ważną sprawę, musiałam się skupić, a za mną stał TŻ i tak mi ścisnął pośladki, że mam takie piękne, okrągłe ślady

Co do porównywania z ex... Ja jestem mega zazdrosna, a poza tym była TŻ jest tak tępa, że nie mogę na nią patrzeć (myślałam tak nawet wtedy, gdy byli razem, nie oceniam tego pod wpływem emocji). Poza tym nigdy nie rozmawiamy na tematy swoich ex. To nie jest temat tabu, ale nie rozumiem roztrząsania problemów byłych związków, to jest temat zamknięty i kropka.
ja często też mam dużo śladów ale niestety są u mnie niezbyt trwałe, na drugi dzień nic nie widać

Ja też nie poruszam z Tż tematów ex bo bym popadła w jakąś paranoję niepotrzebną jeszcze

Cytat:
Hihi tak trochę odbiegamy
Wiecie co kupię Nutellę i wysmaruję Mu fiuta ahaha taka ochota mnie naszła,może kostki lodu do buźki.

Omg ale mam pomysł a czy któraś polewała genitalia alkoholem?
wszystko się będzie kleić od nutelli
kiedyś z ex próbowałam i nie było szału. z perspektywy faceta wydaje mi się, że też nie wygląda to fajnie...

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430120 4]
Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ponad tydzień siadanie sprawiało mi dyskomfort ).[/QUOTE]
Nie ma nic gorszego niż oberwanie klamrą od paska!!
chciałabym zobaczyć takie ślady, serio widziałam dużo swoich, ale nie miałam aż tylu kolorów

Cytat:
Ja wole nie ogolonego My nie tylko po alkoholu bylismy . Uzywki sa fajne Prawie doszlo do trojkata u nas po uzywkach
jakie używki? zielone czy białe? :P
i jaki trójkąt 2k+m, czy 2m+k?

Cytat:
Co do bycia podnozkiem tooo...
Uwielbiam stopcie.. Sliczne, meskie stopki
tez uwielbiam sliczne męskie stopki

Święta, święta i po świętach.
my po dosyć sporej dawce alkoholu po powrocie do mieszkania i podczas odsmażania świątecznego jedzenia (nie ważne że było późno ) zaczęliśmy się bawić w kuchni, ja w szpilkach i sukience, z wypiętym tyłkiem, ręce mi trzymał Pan z tyłu, głowa na blacie kuchennym i też zostałam porządnie zbita i zerżnięta... Po czym Pan kazał mi wyjść z psem bez rajstop, a miałam stringi, więc tyłeczek mi przewiało trochę, bo sukienka w wersji mini... jak wróciłam to znowu wylądowałam na blacie w kuchni a później zaprowadzona do pokoju i rzucona na łóżku... Jeeeju, jak my dawno się nie piep.rzyliśmy po %! Był ogień Tak mocno dostawałam po twarzy i tak dużo razy, że aż szczęka mnie rano ciut bolała, cycki, tyłek, to samo. a o mojej cipce nie wspomne, że aż trochę napuchła po wszystkim, jak wstałam to ledwo doszłam do toalety i z powrotem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 11:49   #372
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość

jakie używki? zielone czy białe? :P
i jaki trójkąt 2k+m, czy 2m+k?
I zielone i biale, i przezroczyste jak cos to pisz na priv bo wiesz potem jak to jest na wizazu, wszystkie brudy Ci wyciagna . Na poczatku 2m+k tak mu sie wymsknelo ale teraz za kazdym razem twierdzi ze 2k+m ale najlepiej wlasnie gdyby sie lubowala w paniach
Stary 2013-12-27, 12:00   #373
Konto usunięte

slaaave Jakbym miała foty to bym pokazała, niestety wtedy o tym nie pomyślałam
Stary 2013-12-27, 12:05   #374
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
I zielone i biale, i przezroczyste jak cos to pisz na priv bo wiesz potem jak to jest na wizazu, wszystkie brudy Ci wyciagna . Na poczatku 2m+k tak mu sie wymsknelo ale teraz za kazdym razem twierdzi ze 2k+m ale najlepiej wlasnie gdyby sie lubowala w paniach
ohoho szalona spoko ja też bardzo lubię
eee tam lepiej 2m+k!

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430289 6]slaaave Jakbym miała foty to bym pokazała, niestety wtedy o tym nie pomyślałam [/QUOTE]
Szkoda! następnym razem każda jak ma jakiś fajny ślad to musi pamiętać o fotce!
Stary 2013-12-27, 12:08   #375
axella
Zakorzenienie

GG do axella

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430242 3]Jesteś cudowna! Takie byłyby fantastyczne, muszę teraz tylko szybko poszukać, a czasu będę miała mało [/QUOTE]

tk maxxx, tam zawsze kest cos wow

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
Ja to się w ogóle czasem zastanawiam nad tym co myślą sąsiedzi. W moim pokoju słyszę ich dość dobrze, więc oni mnie pewnie też.
Podczas zabaw nad tym nie myślę, lubię być głośna, ale kurde...sama nie wiem jakbym zareagowała gdybym odgłosy lania, wyzwisk i błagań o litość słyszała. Najbardziej komfortowo się czuję w terenie

A co do butów - też mam takie peep toe, bo TŻ uwielbia pończochy, więc nie chciałam całkiem gołych sandałów .
Mam coś takiego: KLIK tylko czarno-czerwone no i nie takie drogie.
Tez zawsze mnie zastanawia czy sąsiedzi pomocni nie zadzwonia na policje bo przemoc w rodzinie hehe

ZUZIAK 7.05.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 12:11   #376
kikunga
Zadomowienie

Mój dziś wyjechał,dopiero w poniedziałek wróci :/ chyba jestem uzależniona bo wczoraj się poryczałam jak nie spuścił mi się do ust.
Bardzo chciałabym czegoś więcej niż to co robimy,wystarczyło by kilka dni sam na sam ale zawsze ktoś jest w domu a jak już wyjdą to wtedy zupełnie nie mamy ochoty na nic poza po prostu ostrym seksem bo tak jesteśmy spragnieni.Zawsze musimy być cicho i pilnować by łóżko nie skrzypiało/nie waliło w ścianę co Nas ogranicza.
Stary 2013-12-27, 12:11   #377
slaaave13
Zadomowienie

axella tez ostatnio zastanawiałam sie nad sasiadami Tz - bo bardzo mocno im wspolczuje ze czasem musza mnie sluchac a czasem sie dziwnie cieszą do mnie..
Stary 2013-12-27, 12:19   #378
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
ohoho szalona spoko ja też bardzo lubię
eee tam lepiej 2m+k!
Czemu lepiej 2m+k?? Mi sie jakos ostatnio ciagle sni trojkaty lub czterokaty
Stary 2013-12-27, 12:38   #379
axella
Zakorzenienie

GG do axella

2m +1k lepiwj logistycznie :p kobieta moze przyjac kilka fiutow, a kilka kobiet o jednego beda sie klocic hehhe.
Ide klasc mlode i myslec nad ciuszkami na jutro

ZUZIAK 7.05.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 12:47   #380
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
2m +1k lepiwj logistycznie :p kobieta moze przyjac kilka fiutow, a kilka kobiet o jednego beda sie klocic hehhe.
Ide klasc mlode i myslec nad ciuszkami na jutro

No ale ja bym brala taka co ja mezczyzni nie intersuja
Stary 2013-12-27, 13:52   #381
azbra
Raczkowanie

Cytat:
uuu ja musze miec Pana ogolonego ... z reszta i ja lubie byc ogolona Pan mnie tez taka lubi
a uzywki czasem sie pojawiaja

ja czekam kiedy moj Pan maz bedzie chcial trojkat ... 2 K (w tym ja) + on ...
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:56   #382
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Aaa. Chyba ze tak

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
uuu ja musze miec Pana ogolonego ... z reszta i ja lubie byc ogolona Pan mnie tez taka lubi
a uzywki czasem sie pojawiaja

ja czekam kiedy moj Pan maz bedzie chcial trojkat ... 2 K (w tym ja) + on ...
Tez musze byc ogolona. Inaczej mi zle. Jego tez wole tam bez wloskow

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-12-27, 14:00   #383
paulinika
Zakorzenienie

Tez zawsze jestem ogolona ale jesli on nie chce to co go tam bede zmuszac
Stary 2013-12-27, 14:12   #384
Konto usunięte

Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć
Stary 2013-12-27, 15:49   #385
paulinika
Zakorzenienie

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430464 4]Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć [/QUOTE]

Dokladnie
Stary 2013-12-27, 17:53   #386
Lilth
Raczkowanie

Mi zawsze po uzywkach wlaczal sie iracjonalny strach, nie bylo szans ze dalam sie zwiazac czy w jaki kolwiek sposob skrepowac, dostala bym wtedy chyba ataku paniki. Moj ex byl narkomanem wiec wiem jaki potrafil byc nieobliczalny, lubie czasem z tz zapalic pewien zielony chwast, ale wtedy nie ma mowy o ostrzejszym seksie,
Stary 2013-12-27, 18:13   #387
paulinika
Zakorzenienie

Bo trzeba wiedziec jak brac i co brac. Ja jestem bardzo pacyficzna po uzywkach a najbardziej to mam ochote na spiewanie, striptiz i sex
Stary 2013-12-27, 18:28   #388
azbra
Raczkowanie

my rowniez lubimy sie wyluzowac ...
szczegolnie ze swiat daje wiele specyfikow ... nawet przydomowy ogrodek i okolica
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 21:23   #389
another_way
Raczkowanie

Cytat:
Też o tym myślę, wolałabym zdecydowanie 2K+M

[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4430464 4]Ja wolę być ogolona, bo tak mi wygodniej i lepiej, ale Pan ma być podgolony, ale wygolony, facet to facet, włosy ma mieć [/QUOTE]

Zgadzam się w 100%
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 00:44   #390
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:

Co do hasla i zgwalcenia. Ok, moze i macie racje-przy przypadkowym seksie czy bardziej urazowych kontaktach. Mi to naprawde przenigdy do szczęścia potrzebne nie bylo.. A przez was teraz się boje ze będzie

I twierdze jednak ze bedac w zwiazku gdzie seks opiera sie na sm nie da sie kogoś zgwalcic PODCZAS sesji. Aczkolwiek to tylko moja opinia.

Zgwalcic sie da. Ale nie przez swojego faceta który granice ma praktycznie takie same. No bo szczerze - CO jeszcze moglby zrobic by mi zróbic krzywde? Fizycznie nie możliwe bo albo bawimy się az tak ostro lub niewystarczajaco ostro..

W tylek pokibco nie ale jakby wlozyl to bym się pewnie nakrecila :p
Jakby byl z inna kobieta to bym byla wku rwiona ale to nie gwalt.

Fizycznie jest mi obojętne co z moim cialem sie dzieje.
Fizycznie może jest Ci obojętne, ale gwałt zwykle opiera się głównie na psychice, a nie na samym ciele. U mnie fizycznie nie stało się w sumie nic złego... ale psychikę kleiłam przez półtora roku. Po prostu trafiło na jeden jedyny dzień na kilka lat, kiedy nie byłam na pewne rzeczy gotowa. Też mieliśmy takie same granice (w sumie moje były szersze...), rozumieliśmy się bez słów. A i tak się stalo.
U Ciebie wszelkie przejawy bdsm pojawiają się wyłącznie w wypadku sesji? Ma to konkretnie zaznaczony początek i koniec? Jeśli tak, nie ma żadnych "gier" w codzienności, płynnego przejścia z rozmowy do tresowania suki to może faktycznie da się poradzić bez hasła (dla mnie nadal wątpliwe).
Przede wszystkim - od jak dawna jesteś z swoim Panem? Bo odnoszę wrażenie, że niezbyt długo... skąd taka stuprocentowa wiara, że będzie dobrze skoro gwałt i przekroczenie granic (niekoniecznie celowe) może pojawić się również w kilu/kilkunasto/kilkudziesięcioletnich doskonale dogadanych związkach?
Tak czy siak - z całego serca Ci życzę, byś nigdy nie musiała żałować braku hasła. Nikomu tego nie życzę i serio radze przedyskutować szczerze i dokładnie z partnerem "co zrobisz jeśli zrobisz mi krzywdę".
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości