|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już od dziś ogarniam się, żeby na sylwka brzuch mi zmalał ![]() Nonetheles mam plany. ![]() Przede wszystkim, zmobilizować się do nauki, nie olewczej, a prawdziwej, która przyniesie odpowiednie rezultaty w maju na maturze. Po 2. ćwiczenia regularne + dieta, dieta, dieta qrwa. po 3. ogarnąć wszystko, co związane z AWFem. po 4. unikać stresu, który wpływa negatywnie na każdy aspekt mojego życia. po 5. poznać nowych ludzi, zawrzeć nowe znajomości po 6. cieszyć się z każdego dnia, z każdej chwili. |
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre z nich to:*zrzucić jeszcze kg i przejść na prawdziwe U, a nie takie oszukańcze jak do tej pory *zwiększać stopniowo bilans do minimum 2000 kcal, a już na pewno nie schodzić poniżej 1600 kcal *wrócić do Insanity lub zacząć ćwiczyć siłowo (to od lutego) *iść w końcu do lekarza i zrobić badania krwi *skończyć pisać pracę, obronić się, iść na mgr, *znaleźć pracę (to już po obronie raczej) *znaleźć cel w życiu, do którego będę dążyć, a nie takie wegetowanie jak do tej pory
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tylko 2 ![]() To z tą nauką dotyczy też mnie
|
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Te dwa mi się szczególnie podobają
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
muszę i ja jakieś postanowienia przelać na papier
tylko pomyślę![]() Dżo skąd wiesz, że 2? :P |
|
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- aha, coś ważnego jeszcze, a zapomniałam wyjechać za granicę zarobić forsę oby nam się dobre miejsce trafiło.
|
||
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
|
|
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
Psa mam doga niemieckiego
suczkę o imieniu sasza. Jest ogromna i jak coś do paszczy jej trafi to od razu pozamiatane. Muszę pomyśleć nad postanowieniami na nowy rok. Na pewno chcę schudnąć te 10 kilo które mi zostało i zrobić się bardziej fit. Ostatnio ćwiczę z chodakowską wieczorami a z mel b rano. Znowu gluten wyrzucić, bo mi szkodzi jak w święta sobie pojadłam glutenu tak do teraz mam zgagę. Planuję od nowego roku jakiś detoks, tak z dwa tygodnie same warzywka i owoce jeść. Tylko zastanawiam się co na śniadanie warzywno-owocowe.
Edytowane przez worldbeme Czas edycji: 2013-12-27 o 13:49 |
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
a masz pomysły na śniadania ? Bo jakoś nic mi do głowy nie przychodzi
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
wymiotować mi się chce
|
|
|
|
#4783 | |
|
Konto usunięte
|
Już mu wczoraj pokazałam i strzelił focha
![]() Cytat:
A dzisiaj znowu gości mam i masę ciężkiego żarcia
|
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sałatki jakieś, smoothie/koktajle z owoców/warzyw i wody, twaróg/wiejski z warzywami/owocami ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44304072] I ja marzę o tym A dzisiaj znowu gości mam i masę ciężkiego żarcia [/QUOTE]Ja już dzisiaj się pilnuję i wróciłam do liczenia, ale idealnie jeszcze nie będzie Póki co na śniadanie 2 kromki żytniego z masłem i jajecznica (najlepsze na kaca ) teraz na obiad barszcz z uszkami i ryba po grecku (bez panierki )
|
|
|
|
#4785 | ||
|
Tajka
|
A ja zredukowalam...staram sie zmniejszyc ilosc dostarczanych wegli.
Poki co dobrze idzie. Ale lody dzis wpadna -uprzedzam :P
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=magda_lena40;443041 81]A chcesz jeść tylko warzywa i owoce czy coś jeszcze wchodzi w grę, np nabiał?
![]() Sałatki jakieś, smoothie/koktajle z owoców/warzyw i wody, twaróg/wiejski z warzywami/owocami ![]() Same warzywa bez nabiału raczej, bo po laktozie mam biegunki. Maks ilości jaką mogę przyjąć to jakieś 200 ml mleka. Ale może spróbuję z koktajl z mlekiem sojowym w sumie dobry pomysł.Mi nie dobrze od tego żarcia tłustego. czuję jak cała śmierdzę glutenem ale za chwilę pewnie sobie kolejną porcję makowca na talerzyk położę |
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak cytujesz to nie usuwaj nigdy pierwszego i ostatniego nawiasu kwadratowego i tego co jest w nich napisane [ quote ] ..... [ / quote] )
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-27 o 15:16 |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
idę pokręcić hh, bo przez te święta więcej jadłam i teraz bym non stop coś podjadała
muszę się czymś zająć
|
|
|
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44304072]Już mu wczoraj pokazałam i strzelił focha [/QUOTE]Nie musi się do Ciebie odzywać Ty możesz ubrać to co Ty chcesz Lub znajdźcie kompromis ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie, jem kukurydziane chrupki, jedyne co mi przez gardło przechodzi w tym momencie.
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Głupi pomysł, ale dałam się namówić dziś na siatkę
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
czasami skutki później dopiero odczuwam. !
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu odnoszę wrażenie, że chcesz się najeść na zapas
?Kochana nie szalej tak bo później wyrzuty sumienia Cię zjedzą ![]() Rozumiem chęć rozpędzenia metabolizmu ale serio chcesz takim syfem zaśmiecać sobie organizm ![]() Tzn oczywiście zrobisz jak uważasz ale wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł.
|
#4796 | ||
|
Tajka
|
Ale one są pyszne :P tj te chrupki.
U mnie póki co samo białko. Zaraz będą lody z owocami :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
słabo mi
|
|
|
|
#4798 | ||
|
Tajka
|
|
|
#4799 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superMam nadzieję, że nic poważnego ci się nie dzieje, ale lepiej zrób badania. Cytat:
![]() Cytat:
koszmarem jest to, że u mnie w domu się makowiec skończył Ale w sumie dobrze już nie będę jadła.Cytat:
worldbeme heej ![]() Cytat:
Cytat:
za plany Moje plany hmm.. 1. Zacząć się uczyć i to porządnie bo matura za niedługo a czas leci 2. ćwiczyć codziennie (1 dzień wolnego w tygodniu) 3. trzymać się ładnie z dietą 4. Ze względu na punkty 1 i 2 ograniczyć moje komputer i ilość czytanych książek (oj będzie ciężko ) 5. Bardziej dbać o skórę, włosy i paznokcie, bo niestety jestem troszkę leniem pod tym względem. 6. Nie bać się ludzi i nie ukrywać przed nimi. ![]() I jeszcze wiele różnych, ale to wydaje mi się najważniejsze. ![]() anns Dziękujemy i czekamy na ciebie
|
|
#4800 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Dopiero do domu wróciłam, padam na ryjek a nic konkretnego nie zrobiłam
![]() Cytat:
żeby inni młodzi ludzie mogli to powiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
spróbuj jeść normalnie, nie ograniczać tylko tak jak "człowiek" ( to mogło źle zabrzmieć ale nie to miałam na myśli ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Kochana ale Ty zawsze jadłaś za mało węgli aż tyle wpadało przez ostatni czas?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

I jestem przygotowana psychicznie na to że od 1 lub 2 stycznia (w zależności od imprezy) będę ćwiczyć i wrócę do odchudzania.

nigdy nie bylam taka zdeterminowana. Przede wszystkim musze sie zmienic w stosunku do tzta, ktory ma stalowe nerwy, ale widze ze i tak czasem mu powoli puszczaja. Nie dziwie mu sie, bo ostatnie pol roku bylam dla niego okropna.
skoro nie bylo go dwa miesiace). Musze tez zaczac regularnie robic badania krwii - paskudna tarczyca :/
Niektóre z nich to:
wyjechać za granicę zarobić forsę 

jak w święta sobie pojadłam glutenu tak do teraz mam zgagę. Planuję od nowego roku jakiś detoks, tak z dwa tygodnie same warzywka i owoce jeść. Tylko zastanawiam się co na śniadanie warzywno-owocowe.

Może uda mi się to jutro zrealizować
muszę się czymś zająć
Lub znajdźcie kompromis