Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-27, 22:57   #1981
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Kascysko na innym wątku kiedyś przeczytałam, że dziecięce szampony do włosów sprawdzałaś - wyjęte z kontekstu zdań, więc mogłam coś pokręcić. Możesz przybliżyć, które są warte polecania a których unikać jak ognia, tak skrótowo, bo rynek kosmetyków dziecięcych mimo wszystko jest szeroki?
Wart polecenia jest Hipp i stara Alterra Perfumfrei, ale jej już nie ma
Emolium, Oilatum i NS rosyjskie (nie wszystkie są dedykowane dla dzieciaków, ale ważny jest skład - Nivea Baby jest składowo jak szampony dla dorosłych na ten przykład ).
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 23:00   #1982
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Wtedy ceny są najlepsze, a wybierać i tak jest w czym

Wyżej
Też tak uważam, choć ja cały rok kupuję ubrania po obniżonych cenach z jakimiś kuponami, albo na wyprzedażach śródsezonowch... Przyjaciółki śmieją się ze mną, że jestem mistrzynią promocji i zawsze wiem gdzie co można kupić taniej...

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44312502]powiedziała, że potrzebuje czerwonego lakieru to jej kupił i przy okazji dokupił to futerko, bo stwierdził, że się jej spodoba
=[/QUOTE]

Mój tylko czasami płaci za moje kosmetyki jak go coś najdzie, ale sam nie wybiera, bo ma trochę inny gust niż ja...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 23:01   #1983
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Edytah pokaż buty
Spróbuję machnąć im jutro fotencję. Dopiero w eomu ogsrnęłam ich zdobienia i chyba nie są złe

Żegnam się, dobranoooc
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 23:01   #1984
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Emolium, Oilatum i NS rosyjskie (nie wszystkie są dedykowane dla dzieciaków, ale ważny jest skład - Nivea Baby jest składowo jak szampony dla dorosłych na ten przykład ).
Kaś, albo któraś z dziewczyn. Próbowałyście jakieś szampony NS? Bo planuję jakiś zakup, ale nie wiem co wybrać. Jakieś opinie?
2016

Stary 2013-12-27, 23:02   #1985
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
No patrz, a ja nivea wierna, bo j&j mnie uczulił w ciąży i zaprotestowałam. Ale fakt, z szamponem jest coś nie tak, bo moje dziecko ma po nim tragiczne włosy ;/ a ja jak chciałam sobie zrobić "czystkę" na włosach, bo raz mi brakło szamponu mojego, to myślałam, że ich nie rozczeszę, włosy miałam tak poplątane i wysuszone, jakieś dziwne okropnie. nigdy więcej.
a z takich kolorówek coś byś polecała? czytaj shauma dla dzieci, bobini ? a babydreams ?
muszę się zagłębić w te składy, bo ja zanudzę takimi pytaniami Cię.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 23:06   #1986
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Też tak uważam, choć ja cały rok kupuję ubrania po obniżonych cenach z jakimiś kuponami, albo na wyprzedażach śródsezonowch... Przyjaciółki śmieją się ze mną, że jestem mistrzynią promocji i zawsze wiem gdzie co można kupić taniej...
Jak ja
Cytat:
Kaś, albo któraś z dziewczyn. Próbowałyście jakieś szampony NS? Bo planuję jakiś zakup, ale nie wiem co wybrać. Jakieś opinie?
NS nie mam i nie wiem, czy spróbuję, obecnie muszę się rypać zawsze

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
a z takich kolorówek coś byś polecała? czytaj shauma dla dzieci, bobini ? a babydreams ?
muszę się zagłębić w te składy, bo ja zanudzę takimi pytaniami Cię.
Dulgon Kids, albo ich żele pod prysznic.
Babydream niby ma dobry skład wizualnie, ale ja go nie polecę nikomu po tym, jak dzięki niemu konkretnie przełysiałam
Stary 2013-12-27, 23:14   #1987
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Babydream niby ma dobry skład wizualnie, ale ja go nie polecę nikomu po tym, jak dzięki niemu konkretnie przełysiałam
dobrze, że tylko mydełko mam dla małej.
bo mydłem to się jeszcze jakoś człowiek umyje, bylejakim ale szamponu do włosów to nigdy nie kupiłam nie sprawdzonego albo nie poleconego, dla mnie czy dla dziecka.

dzięki przyjrzę się bardziej temu co napisałaś, i coś wybiorę.

Edytowane przez Karo89
Czas edycji: 2013-12-27 o 23:16
Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 23:37   #1988
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

niestety tak, tzn osobne piętro, my parter, oni piętro ale ciągle są u nas.zero prywatności. od bn nie chodzą tutaj, tak się obrazili, że nie zjadłam drugiego dania, i to na pewno zrobiłam złośliwie ( dzisiaj sobie znaleźli potwierdzenie tej hipotezy, oczywiście bzdurne)jak tylko muszą zejść na dół, bo śmieci bo coś tam, to przeszli kilka razy.
A mój mąż ? niby mnie wspiera a gówno prawda, twierdzi że przesadzam. Ale to długa historia i nie na opowiadanie na wizażu tak publicznie
Aj... to niedobrze, u mnie była dokładnie taka sama sytuacja w domu i moja mama w końcu rzuciła wszystko w cholerę, z ojcem na czele. Ale pisałaś coś o przeprowadzce w najbliższym czasie?

Cytat:
Ja z kolei półtora roku używałam i było spoko, po prostu znudził mi się w pewnym momencie .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 00:01   #1989
moooniek
Zakorzenienie

Diana, marnujesz się przy M. myślę, że nie muszę już na ten temat nic więcej pisać, bo dziewczyny napisały już wystarczająco, ale faktycznie lepiej jest trochę pocierpieć i zacząć życie od nowa, niż tkwić w związku, który sprawia, że częściej jesteś smutna niż wesoła
A co do sylwestra, to może jeszcze uda Ci się wyjechać do Wro ze znajomymi? Co z Dolores? Jeżeli faktycznie zostaniesz sama w domu, to wpadaj do mnie, moi rodzice wyjeżdżają i razem z bratem zaprosiliśmy kilku znajomych, jego 3 kumpli i moje 3 koleżanki, nikt się nie obrazi jak do nas dołączysz
Stary 2013-12-28, 05:17   #1990
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
To u Was też takie cyrki wyprawiają?

Zasadnym byłoby zapytać : czego Kaszubi nie wyprawiają ? Porypany naród. I to jak porypany !

Cytat:
Napisane przez Inkus97
Od nowego roku bierę się za starsiejszych
Do tego zagadnienia to : po pierwsze : nie ma reguły, a po drugie : życie potrafi zaskakiwać; oj, potrafi.

Cytat:
Ja mam nadzieję w wieku 60 lat wyglądać na 30
Hłe, hłe, hłe ! Omamiona i otumanio0na tą nadzieją, majątek u kosmetyczki i w drogeriach zostawiam.

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Informatycy podobno najlepsi w łóżku.
No to dużo w życiu straciłam. Postanowienie noworoczne : poznać informatyka.

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
zabezpieczem odzywką bez spłukiwania utrwalającą loki
Ja to taka niezbyt w pielęgnacji włosów kumata, ale się wymądrzę : odstaw Ty może żółtko i rycynę.

Cytat:
Jaki ten facet ma głos
Od razu zaznaczam, że mocno trzymam kciuki za powodzenie.
Chciałam jedynie napisać, że też kiedyś zakochałam się w głosie. Facet miał (ma) taki głos, że majtki same spadają. Matko kochana, orgazm ze słuchu gwarantowany każdorazowo. W rzeczywistości okazał się durnym knurem. Znajomości tak na zicher nie zerwałam. Jak mam chandrę, każę mu do siebie telefonować. Różowa tęcza i jednorożce !

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Heroldin, Kas - tym razem nie ściągajcie mnie na ziemię
W żadnym wypadku ! Używaj żywota swego jedynego. Tylko żeby ten lot ku światłu, nie był lotem ćmy. A tak po prawdzie, to za to wspólne śpiewanie i brody mizianie.

Cytat:
osobne piętro, my parter, oni piętro
Ale zawsze będziecie : u nich.

Cytat:
Napisane przez Karo89
Walcz o siebie, bo w dzisiejszych czasach, mało kto się o nas troszczy.
rzadko kiedy życie partnerskie wiedzie ścieżkami usłanymi fiołkami i lawendą.
Te mądrości, to jako maksymy nad łóżkami należy sobie powiesić, coby czytać, czytać i czytać, bo to najprawdziwsze z prawdziwych prawdy

Cytat:
Próbowałyście jakieś szampony NS?
Jeśli "NS", to Natura Siberica, to ja od paru miesięcy używam. Moja opinia : na dzień dzisiejszy i po tym, jak producenci poważyli się nagmerać w składach mojej ukochanej, umiłowanej marchewki, na dzień dzisiejszy są to najlepsze kosmetyki. Dla mnie.

XminorXlosX, a Tobie to ciotka dobra rada nic nie podpowie. Niepotrzebne. Masz już sama wszystko doskonale przemyślane.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 07:46   #1991
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Też by mi się przydał porządnie dobrany stanik, nie ma u mnie takiego sklepu z brafiterką stanik kupuje zawsze na targu w rozmiarze 75B, ciekawe jaki miałabym rozmiar u brafiterki

Ja również wyglądam młodo, mam 21lat, a dają mi 17 alkohol w sklepie kupię bez dowodu ale jak chcę wejść na dyskotekę to zawsze wołają
i witam Was z sesą na skalpie, limonkową alterrą na długości, zaraz pójdę je umyć alterrą na skalp nałożę drożdżową maskę agafii a na długość elseve total repair TŻ przed chwilą dzwonił i mówił, że w nd jedziemy na narty trochę się boję bo będę miała pierwszy raz narty na nogach
Ja od piętnastego roku życia nie muszę pokazywać legitymacji, dowodu, nic Już wtedy wyglądałam na 18, nie miałam problemu z wchodzeniem na imprezy i zawsze interesowali się mną starsi faceci . Kiedy dowiadywali się, ile mam lat, reakcje były różne .. Ale teraz chyba stoję w miejscu, bo nadal jestem w przedziale 18-19, a mam 17 . Mam nadzieję, że tak zostanie, bo nie uśmiecha mi się starzeć wizualnie

Nigdy nie byłam na nartach
Będzie fajnie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się wczoraj od anonimowego hejtera, że mój blog zaśmieca internet
Doprawdy ? Wiedz, że Ci zazdrości
Ja niedawno dowiedziałam się, że nie mam faceta, bo jestem za wysoka i włosy mi się puszą

Cytat:
Ja mam nadzieję w wieku 60 lat wyglądać na 30

Nie, nie błogosławię, bo efekt piasku zginie. Bazę stosujesz?
Tak, diamentową Eveline albo Pierre Rene

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Uwielbiam chrzan, tak samo mam z musztardą

Aktualizacja włosów jest już na.blogu. Pisałam ja kilka dni wcześniej, ze skóra głowy jest znacznie lepiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja nie lubię ani chrzanu, ani muszczardy, ani majonezu, ani ketchupu
Bardzo ładne włosy

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44309861]dzięki

włochacze KLIK

[/QUOTE]
Efekt jest ekstra, ale podobno utrzymuje się do pierwszego kontaktu z wodą .
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie, KLIK
Będę go miała !
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Jesteśmy razem 4 lata i 3 miesiące... Mieszkamy na wsiach, on zawsze był spokojny, no ale to teraz to już przesada... Owszem, mamy mniej możliwości rozrywki, no ale jakaś jednak jest... Chodźmy na sylwestra, chcę się pobawić-ale ja nie chcę , jedźmy na lodowisko-nie, miałem złamaną nogę , chyba muszę iść na zumbę po świętach-nigdzie nie pójdziesz, nie będziesz niczym przed nikim mi tam machać (w tym momencie nie wiedziałam czy się mam śmiać czy płakać ) , czemu nie odpisujesz, nie odbierasz od godziny jak wiem, że wróciłeś z pracy-grałem, nie słyszałem... Nie no ręce opadają Już raczej przesądzone, tylko chciałabym mieć z nim dobry kontakt, nadal jednak go kocham, ale nie daję rady tak żyć mam 19 lat a nie korzystam z życia... Tylko chciałabym to zrobić jak najdelikatniej, a teraz będzie ta głupia sesja, nie chcę, żeby ją sobie zawalił, później od razu głupie walentynki

Zajantarowana chora studentka pozdrawia znad stosu książek
Cytat:
O nie, zanim ja zdążyłam się zdecydować na ten krok w 100% to moi znajomi zaklepali sobie domek we Wrocławiu na sylwka... A ja miałam przecież iść gdzieś z TŻ I tak najprawdopodobniej czeka mnie wieczór z Polsatem , chyba sobie nawet SMSa poślę, może jakieś auto wygram i może przynajmniej jakieś du.py powyrywam na furę ale boję się, że on po prostu rzuci te studia, że ja jestem jego jedyną motywacją swoją drogą, za listopad dostał ładną wypłatkę (zaczynał koło 8:30, kończył 18-19, w tym miał 1h przerwy, wracał do domu i drobne naprawy komputerów, wszystko prosto do kieszeni, do 22), w grudniu miał też urodziny, a jak mu mówiłam jedźmy na zakupy albo do kina, to on już nie ma pieniędzy... tylko 100 w portfelu rata za laptopa 260, kupił sobie słuchawki za 500 a reszta? wyparowała ? Bo w grudniu był u mnie 3 razy autem. u mnie w domu, bo do Gliwic ma 1h drogi i przez 3 miesiące nie był ani razu o matko, ale teraz żale Wam tu będę skrobać
Pójdę za poprzedniczkami- zakończ to, póki jesteś zdecydowana. Chcesz się dusić w Sylwestra ? Odwlekać to przez kolejne weekendy, tygodnie, lata ? Chcesz się bić z własnymi myślami ? Świadomość, że koniec związku jest blisko i tak nie da Ci możliwości, by spędzić te chwile w satysfakcjonujący sposób . Jeżeli nie jesteś z nim szczęśliwa, to dlaczego masz się męczyć ? Jeżeli jesteś jego jedyną motywacją to jakie on ma ambicje ?

Cytat:
A tak w ogóle w nadchodzącym roku chyba opuszczę Was na dwa miesiące
Będziemy tęsknić !
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-28, 08:19   #1992
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Od razu zaznaczam, że mocno trzymam kciuki za powodzenie.
Chciałam jedynie napisać, że też kiedyś zakochałam się w głosie. Facet miał (ma) taki głos, że majtki same spadają. Matko kochana, orgazm ze słuchu gwarantowany każdorazowo. W rzeczywistości okazał się durnym knurem. Znajomości tak na zicher nie zerwałam. Jak mam chandrę, każę mu do siebie telefonować. Różowa tęcza i jednorożce !

Jeśli "NS", to Natura Siberica, to ja od paru miesięcy używam. Moja opinia : na dzień dzisiejszy i po tym, jak producenci poważyli się nagmerać w składach mojej ukochanej, umiłowanej marchewki, na dzień dzisiejszy są to najlepsze kosmetyki. Dla mnie.
Wszystkie kusicie, no

A jak się okaże knurem to... będzie następny

Tak, dokładnie o tą firmę mi chodziło
Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Będziemy tęsknić !
Ja też
Stary 2013-12-28, 08:38   #1993
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Doprawdy ? Wiedz, że Ci zazdrości
Ja niedawno dowiedziałam się, że nie mam faceta, bo jestem za wysoka i włosy mi się puszą
Ale nie przejęłam się, pisała też że jestem brzydka, że lajkuję wszystkim chłopakom ze szkoły zdjęcia (a w znajomych mam tylko kilku ), żeby mnie polubili i takie tam

Rzeczywiście dobry powód
Czasem nie mogę uwierzyć w głupotę innych..

Ale się wyspałam
Wczoraj po przymierzałam kilka wersji strojów i na sylwestra idę w sukience

Mówiłam Wam, że kupiłam wczoraj ten matowy błyszczyk, po obiedzie sobie nim pomalowałam usta (godz. 15), a o 23 tata mnie spytał, po co się na noc maluję A w między czasie jadłam, piłam, wszystko

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 08:38   #1994
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Diana, marnujesz się przy M. myślę, że nie muszę już na ten temat nic więcej pisać, bo dziewczyny napisały już wystarczająco, ale faktycznie lepiej jest trochę pocierpieć i zacząć życie od nowa, niż tkwić w związku, który sprawia, że częściej jesteś smutna niż wesoła
A co do sylwestra, to może jeszcze uda Ci się wyjechać do Wro ze znajomymi? Co z Dolores? Jeżeli faktycznie zostaniesz sama w domu, to wpadaj do mnie, moi rodzice wyjeżdżają i razem z bratem zaprosiliśmy kilku znajomych, jego 3 kumpli i moje 3 koleżanki, nikt się nie obrazi jak do nas dołączysz
Już nie ma miejsc w domkach, i tak mają nadwyżki... Dola właśnie jedzie do Wro , druga siedzi w Holandii ze swoim TŻ, trzecia bodajże do Krk jedzie, no a moja współlokatorka idzie na imprezę, którą określiła "kwintesencja wiejskości, ale lepszy rydz niż polsat"
Ale sylwestra chciałabym jeszcze z Nim spędzić ostatni raz

Cytat:

XminorXlosX, a Tobie to ciotka dobra rada nic nie podpowie. Niepotrzebne. Masz już sama wszystko doskonale przemyślane.
Hesu, ale będą mieli wzięcie

Cytat:
Ja od piętnastego roku życia nie muszę pokazywać legitymacji, dowodu, nic Już wtedy wyglądałam na 18, nie miałam problemu z wchodzeniem na imprezy i zawsze interesowali się mną starsi faceci . Kiedy dowiadywali się, ile mam lat, reakcje były różne .. Ale teraz chyba stoję w miejscu, bo nadal jestem w przedziale 18-19, a mam 17 . Mam nadzieję, że tak zostanie, bo nie uśmiecha mi się starzeć wizualnie

Pójdę za poprzedniczkami- zakończ to, póki jesteś zdecydowana. Chcesz się dusić w Sylwestra ? Odwlekać to przez kolejne weekendy, tygodnie, lata ? Chcesz się bić z własnymi myślami ? Świadomość, że koniec związku jest blisko i tak nie da Ci możliwości, by spędzić te chwile w satysfakcjonujący sposób . Jeżeli nie jesteś z nim szczęśliwa, to dlaczego masz się męczyć ? Jeżeli jesteś jego jedyną motywacją to jakie on ma ambicje ?
Ostatnio robiłam takie normalne zakupy (jakieś bułki, warzywa, pasta do zębów) i czteropak. Babka mi mówi: dowodzik. Szczęki z ziemi nie mogłam pozbierać

Ale oprócz tego, że duszę się ze względu na małą ilość rozrywki to poza tym świetnie się przy nim czuję, dlatego chcę dopiero po sylwestrze ...
Standard życia ma lepszy niż jego rówieśnicy, bo jedni poszli do pracy, gdzieś fizycznie, a on pracuje w "zawodzie" (technik elektronik, studiuje informatykę), czysto, lekko i jest. Lepiej się ma niż Ci na dziennych studiach, bo zarabia. Tylko, że on nie dałby rady się utrzymać całkiem z tej wypłaty za parę lat... I teraz nie widzi problemu pewnie, dlatego obawiam się, że jakby nie zdał to by olał te studia. Tego się tylko boję...

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 08:59   #1995
201703240903
Konto usunięte

Hej!

Święta mi niesamowicie szybko zleciały

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Informatycy podobno najlepsi w łóżku. Tak słyszałam.

Kav, kurde, mój haemowy glitter za piątaka?! SERIO?!
Mój TŻ jest informatykiem .

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Informatyków są 2 grupy: totalne dna , typowe koszule w kratkę , ale tego typu na pewno nie poznałaś, bo ich się nie da spotkać nigdzie, bo tylko naparzają te kody czy co to tam robią
no i ta druga grupa, która nie wiem jaka jest w łóżku, ale na parkiecie królują, świetnie się bawią, świetnie wyglądają i mają ładne wypłaty. Ten typ zapewne dane Ci było spotkać ps, jak chcą kupić 0,5l whiskey, a 1l jest w promocji to biorą 1l. Jak ja chciałam kupić 0,5l whiskey i zobaczyłam cenę, to wybrałam Krupnik. Myślę, że wnioski proste

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Bo nie chcę zostać tego wieczora sama z rodzinką pytającą ciągle czemu w domu i gdzie mam TŻ
Hmmm... Zastanawiam się, do której grupy należy mój TŻ.

Przy okazji większość moich kumpli to informatycy.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 09:00   #1996
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Ale nie przejęłam się, pisała też że jestem brzydka, że lajkuję wszystkim chłopakom ze szkoły zdjęcia (a w znajomych mam tylko kilku ), żeby mnie polubili i takie tam

Rzeczywiście dobry powód
Czasem nie mogę uwierzyć w głupotę innych..

Ale się wyspałam
Wczoraj po przymierzałam kilka wersji strojów i na sylwestra idę w sukience

Mówiłam Wam, że kupiłam wczoraj ten matowy błyszczyk, po obiedzie sobie nim pomalowałam usta (godz. 15), a o 23 tata mnie spytał, po co się na noc maluję A w między czasie jadłam, piłam, wszystko
Niestety, głupota ludzka nie zna granic, tym bardziej, jeżeli jest napędzana zazdrością, albo zawiścią .. Nie rozumiem ludzi, którzy przez własne niedowartościowanie próbują odebrać poczucie własnej wartości innym .
Jaki to błyszczyk ? ;>

Cytat:
Już nie ma miejsc w domkach, i tak mają nadwyżki... Dola właśnie jedzie do Wro , druga siedzi w Holandii ze swoim TŻ, trzecia bodajże do Krk jedzie, no a moja współlokatorka idzie na imprezę, którą określiła "kwintesencja wiejskości, ale lepszy rydz niż polsat"

Ostatnio robiłam takie normalne zakupy (jakieś bułki, warzywa, pasta do zębów) i czteropak. Babka mi mówi: dowodzik. Szczęki z ziemi nie mogłam pozbierać

Ale oprócz tego, że duszę się ze względu na małą ilość rozrywki to poza tym świetnie się przy nim czuję, dlatego chcę dopiero po sylwestrze ...
Standard życia ma lepszy niż jego rówieśnicy, bo jedni poszli do pracy, gdzieś fizycznie, a on pracuje w "zawodzie" (technik elektronik, studiuje informatykę), czysto, lekko i jest. Lepiej się ma niż Ci na dziennych studiach, bo zarabia. Tylko, że on nie dałby rady się utrzymać całkiem z tej wypłaty za parę lat... I teraz nie widzi problemu pewnie, dlatego obawiam się, że jakby nie zdał to by olał te studia. Tego się tylko boję...
Rozmawiałaś z nim o tym, co Ci przeszkadza w jego zachowaniu ? Może nie zdaje sobie sprawy z tego, co to, co robi niszczy Twoje poczucie szczęścia w związku ? Widać, że mimo wszystko masz sentyment do niego Współczuję Ci, bo to bardzo trudna sytuacja .
Stary 2013-12-28, 09:01   #1997
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Konkurencja mi rośnie!

Hm, a po co Ci facet, o którego przyszłości Ty masz myśleć?
Stary 2013-12-28, 09:02   #1998
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
T
Nie chcę Cię martwić, ale nawet za 200 zł będzie ciężko znaleźć ładną, skórzaną spódnicę...
dlatego w ciuchach szukam
ale na razie trafiam na za duże, za małe lub świecące
kiedyś sie uda

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Drugi tylko tak jak on leży na modelce to najlepszy przykład jak nie należy nosić biustonosza
a co jest źle? chce wykład!

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 09:06   #1999
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, głupota ludzka nie zna granic, tym bardziej, jeżeli jest napędzana zazdrością, albo zawiścią .. Nie rozumiem ludzi, którzy przez własne niedowartościowanie próbują odebrać poczucie własnej wartości innym .
Jaki to błyszczyk ? ;>

Dokładnie.. Bo innego sensu w takim dogryzaniu nie widzę..

Matowy błyszczyk z Lovely ten ostatni ale chyba wrócę jeszcze po pierwszy, bo na słoczach mi się podobał

Blog

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-28, 09:26   #2000
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ja

NS nie mam i nie wiem, czy spróbuję, obecnie muszę się rypać zawsze

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Ja mam średnie pory, więc coś delikatnego by się przydało... Duglona miałam, ale ostatnio zapomniałam o nim... Może wrócę do niego zanim kupię coś z NS...

Cytat:

A jakie masz? Które możesz polecić?
2016

Stary 2013-12-28, 09:34   #2001
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:

WŁAŚNIE.

Cytat:
Dokładnie.. Bo innego sensu w takim dogryzaniu nie widzę..

Matowy błyszczyk z Lovely ten ostatni ale chyba wrócę jeszcze po pierwszy, bo na słoczach mi się podobał
Ładny,ale dla mnie chyba zbyt mocny . Nie jest mi dobrze w takich kolorkach, potrzebuję czegoś pół-przezroczystego albo odrobinę jaśniejszego od naturalnego odcienia ust .

Pokłóciłam się z mamą . Od czasu rozwodu jest nie do wytrzymania. Rano jak robiłam śniadanie, gdy weszła do kuchni, powiedziałam, że ja zrobię jej kawę . Było źle, bo wyrzucam ją z kuchni . No i co jest złego w tym, że jak skończył jej się szampon to powiedziałam, że ma sobie POŻYCZYĆ mojego ? Czy to świadczy o chytrości i egoizmie ?Ryk i awantura, jakbym ją zabić chciała. Nie wyczymam.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Ja mam średnie pory, więc coś delikatnego by się przydało... Duglona miałam, ale ostatnio zapomniałam o nim... Może wrócę do niego zanim kupię coś z NS...

A jakie masz? Które możesz polecić?
Ja od siebie nie polecam Objętość i nawilżenie. Nie wiem, jak to się stało,ale zamiast nawilżenia po użyciu mam przesuszenie i puszenie
Stary 2013-12-28, 09:39   #2002
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
WŁAŚNIE.

Ładny,ale dla mnie chyba zbyt mocny . Nie jest mi dobrze w takich kolorkach, potrzebuję czegoś pół-przezroczystego albo odrobinę jaśniejszego od naturalnego odcienia ust .

Pokłóciłam się z mamą . Od czasu rozwodu jest nie do wytrzymania. Rano jak robiłam śniadanie, gdy weszła do kuchni, powiedziałam, że ja zrobię jej kawę . Było źle, bo wyrzucam ją z kuchni . No i co jest złego w tym, że jak skończył jej się szampon to powiedziałam, że ma sobie POŻYCZYĆ mojego ? Czy to świadczy o chytrości i egoizmie ?Ryk i awantura, jakbym ją zabić chciała. Nie wyczymam.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Ja od siebie nie polecam Objętość i nawilżenie. Nie wiem, jak to się stało,ale zamiast nawilżenia po użyciu mam przesuszenie i puszenie
Ten błyszczyk nude podobno stapia się z ustami

Musisz to przetrzymać, to ciężki czas dla Twojej mamy. Moi rodzice nie mają rozwodu, ale też jest między nimi źle i wiem jak to jest..

Blog

Stary 2013-12-28, 09:41   #2003
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałaś z nim o tym, co Ci przeszkadza w jego zachowaniu ? Może nie zdaje sobie sprawy z tego, co to, co robi niszczy Twoje poczucie szczęścia w związku ? Widać, że mimo wszystko masz sentyment do niego Współczuję Ci, bo to bardzo trudna sytuacja .
Wcześniej wiele razy... No i była poprawa... Na miesiąc choć i tak nie aż do takiego stopnia jaki uważałabym za idealny

Cytat:
Konkurencja mi rośnie!

Musisz się streszczać

A właśnie, przyszłość... Poczekajmy jeszcze trochę, bo mi się @ spóźnia

Stary 2013-12-28, 09:48   #2004
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz się streszczać

A właśnie, przyszłość... Poczekajmy jeszcze trochę, bo mi się @ spóźnia
Daj spokój, i tak będę musiała relanium jutro wziąć przed spotkaniem

To test sobie zrób
Stary 2013-12-28, 09:59   #2005
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój, i tak będę musiała relanium jutro wziąć przed spotkaniem

To test sobie zrób
Czym Ty się dziołcha tak stresujesz? Toż to tylko facet a gdzie się wybieracie?

Nie, on tak miewa byłam chora w ciągu ostatniego miesiąca, także nie dziwi mnie to

Zumba czy taniec brzucha? Nie wiem na co się zapisać

Stary 2013-12-28, 10:07   #2006
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Czym Ty się dziołcha tak stresujesz? Toż to tylko facet a gdzie się wybieracie?
Nie stresuję się, bardziej chodzi o poziom mojego napalenia

Prawdopodobnie jakaś knajpka, ale ogólnie jest bardzo tajemniczy
Stary 2013-12-28, 10:29   #2007
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw się, ja też nie, a starsza jestem .

Cytat:

Jak już chcesz tak spędzać ostatni raz, to równo po północy zrywaj, ja bym tak zrobiła .

W ogóle jeśli któraś gdzieś jedzie na Sylwestra i jeszcze nie kupiła biletów na pkp/polskiego busa/cokolwiek, to radzę się spieszyć, bo my wczoraj ze znajomymi i TŻtem ostatnie 4 wyrwaliśmy .

Wstawać mi się nie chce, tak się wyleniłam przez te święta że matko jedyna .

Stary 2013-12-28, 10:40   #2008
rozwydrzona
Zadomowienie

tak kusiłyście, że poszłam do Natury i zakupiłam 2 lakiery Sensique - jeden (mój pierwszy, wcześniej jak ognia unikałam!) brokatowy bordowy, a drugi kremowy, najpiękniejszy morski, jaki widziałam ever
Stary 2013-12-28, 10:51   #2009
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:

Będzie fajnie
Ha zazdroszczę chociaż mam nadzieję, że jak będę miała 40 to będę wyglądała na 30 i to, że teraz muszę pocierpieć wyciągając co chwila dowód wynagrodzone mi zostanie
mam nadzieję, że nóg sobie nie połamię
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 10:55   #2010
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
tak kusiłyście, że poszłam do Natury i zakupiłam 2 lakiery Sensique - jeden (mój pierwszy, wcześniej jak ognia unikałam!) brokatowy bordowy, a drugi kremowy, najpiękniejszy morski, jaki widziałam ever
Na tym wątku nie da się długo przetrwać bez kupienia lakieru do paznokci. Najpierw pierwszego, a potem... budzisz się z wielką kolekcją i nie pamiętasz, jak do tego doszło .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości