|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44322331]
a ja właśnie cieszę się ze zmiany na kwadraty ![]() [/QUOTE] Ja chyba nie mam dobrze wypiłowanych, może do dlatego.. Ale też denerwuje mnie to, że rogi się zdzierają i lakier szybko odpryskuje, a na migdałach mogłam mieć nawet ponad tydzień bez odprysków..
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cuda cuda nie wiedziałam na który się zdecydować, gdyby tańsze były to wzięłabym pewnie więcej![]() Jutro będzie malowanko ![]() Ja mam nadzieję, że przyzwyczaję się do tego kształtu, ale do kwadratów zapewne wrócę, bo uwielbiam ten kształt
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam, że jeszcze to ogarniasz. Ja jestem taaaak zniechęcona do tego żeby cokolwiek zacząć robić... ;/ Denerwuję się bo mi zależy na ocenach, a wszystkie projekty to ''prace grupowe'', czyli jak zazwyczaj bywa jedna osoba wszystko robi, a reszta korzysta.
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja na studiach podejście mam "byle zaliczyć", a na brak stypendiów za działalność naukową nie narzekam ![]() U nas sprawozdania robiło się grupowo, to za każdym razem inna osoba robiła i był spokój
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-12-28 o 20:53 |
||
|
|
|
#2105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2106 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeden test za mną, jeszcze dwa na dzisiaj
|
||
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Machnij sobie publikację/publikacje i nie będziesz potrzebować ocen Konferencje naukowe, seminaria, cuda na kiju i w rankingach będziesz przodować
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-12-28 o 21:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
alez wy piszecie. myślałam, że nigdy nie doczytam
![]() Ktoś zwróbił miu uwagę: odstaw żółtko i rycynę. żółtko i miód poszły w ostawkę rycynę chcę zastąpić olejkiem khadi. Słodycze. ja odstawiłam właśnie na dłuzej, ale moge się przyłączyć "w kupie raźniej" dziś dostałam 300 euro za tydzień wpadnie jeszcze stówka. w poniedziałek mam dwie godziny luzu. ale będa zakupy która się wybiera ze mną? akurat wszystko mi się kończy (łącznie z olejami), więc mogę poszaleć. tej radości nie zepsuje nawet fakt, że atopia zaatakowała oczy i w tej chwili są dwoma żarzącymi się węgielkami.dziś ćwiczyłam. pobudka przed 7 ćwiczenia Mel B i Tiffany (razem 40 minut), wstawanie babci, śniadanko a potem dłuuuuga kąpiel
|
|
#2109 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Pochwal się, co kupiłaś dziś w H&M ![]() Cytat:
Cytat:
Taniec brzucha! Więcej radochy i możesz faceta oczarować
|
|||
|
|
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do 15 stycznia mam czas na zgłoszenie na konferencje naukową.
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać kwestia przyzwyczajenia
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dobijaj mnie
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44322890]
ja na początku też nie mogłam się przekonać, ale trochę czasu minęło i jestem na tak z tym kształtem ![]() [/QUOTE] To może jeszcze poczekam ![]() Aha! No właśnie
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Biały czy niebieski Confetti rozdziewiczyć?
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę pokażę
ciekawa jestem efektu ![]() No dokładnie, mam nadzieję, że się przyzwyczaję i dobrze będę się czuła w migdałach
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Kascysko: że niby rzepak na włosy? oj nie!! za tłusto!! czemu kokos może mi nie posłużyć? pomijając zapach, którego nie lubię, ale arganowy, lniany, czy awokado też fiołkami nie pachnie
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie pojechałam do H&Mu, bo stwierdziłam, że po cholerę mam mieć dwa takie same lakiery? Zdrowy rozsądek (/skąpstwo/lenistwo- niepotrzebne skreślić) mi się włączył tak nagle (za to Ty- marsz na tumblra z nową zdobyczą!).
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem brzuchowym samoukiem, ale jakoś tak by mi wstyd bylo przed facetem chyba xD przynajmniej na trzezwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teoretycznie zimowy, znalazłam go na stronie Mohito. Muszę się przejść i ogarnąć właśnie, jaki materiał, podszycie itp, bo chcę go na zimę. Raczej nie będzie podwiewać, bo znając mnie, to będę w nim śmigać tylko do kościoła (czyli samochodem) i od wielkiego dzwonu. Jak skompletuję to wybiorę się tak na scholę, bo D. moich butów ciekawy - ciągle widę jego zaskoczenie, gdy założyłam sukienkę Zdecydowanie za rzadko ubieram się kobieco. Bo w glanach, skórze i koszuli w kratę wygodniej, ot co ![]() Co do tańca - ZUMBA! gdybym tylko miała możliwość, chodziłabym na nią z Tobą Jak myślicie, jeśli paczka została wysłana priorytetem wczoraj, to kiedy dojdzie? |
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Zadomowienie
|
Załączę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lakier miałam i lubiłam . :O DO KIEDY ? ![]() meedzik; załączam zdjęcia włosów sprzed ok. miesiąca Tylko takie mam- muszę cyknąć im focie teraz ! Raz wyglądają tak, raz tak, ni proste, ni fale, ni kręcone, cały czas szukam Kolor jest mniej-wiecej taki, jak na pierwszym zdjęciu tam, gdzie słońce nie pada, trochę jaśniejszy. Jeszcze duuuuuuuuuuuuużo pielęgnacji przede mną, ale i tak widzę postęp Zdjęcie0019.jpg Zdjęcie0084.jpg
180, 107->60 completed walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2013-12-28 o 21:42 |
||
|
|
|
#2121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że randka się udała.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam bluzkę i dwie piżamy . Mierzyłam masę staników, ale nawet z 65E wylewały mi się cycki górą - teraz powiedzcie mi, że Atlantic po prostu nie robi dobrej bielizny.Miałyśmy po raz kolejny z mamą farbować mi włosy, ale... nie chce mi się.
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie siebie w migdałach, chociaż nie mówię, że się nigdy nie skuszę Skracałaś je trochę, czy takie długie zostawiałaś?
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Jak w polsce to 1 dzień mi szło. rzadko się zdarzało aby 2. do Niemiec 2 dni czasem 3. ale jest czas świąteczny. ale nie sądze aby przyszedł później niż w przyszłym tygodniu
cóż za pieknę i długie włosy ja tam widzę. no spać po nocy nie będę mogła zachwytu
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2013-12-28 o 21:35 |
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać po zdjęciach, że porowatość Twoich włosów jest raczej wyższa niż niższa, a kokos takim włosom często nie służy. Nie do końca warto chyba wydać tyle na coś, co sprawdzić się nie musi ![]() Widzę olejujesz na bogato, tylko ja oszczędzam Ale na urodziny sprawię sobie znów orzecha włoskiego z Auchana. 5o0 ml za 15-18 zł ![]() Chcesz biały czy niebieski Confetti najpierw? Cytat:
|
|
#2126 | ||
|
Spaceroholiczka
|
![]() Niebieski, bo go mnie mam ![]() Cytat:
![]() Na tumblra mam gotowe aktualne mani, ale chęci do dalszego rozdziewiczania brak. To też ma jakąś fachową nazwę, Pani profesor? Cytat:
![]() Jak facet odpowiedni, to i wstydu nie ma. Przed niczym
|
||
|
|
|
#2127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie mi się najbardziej podobają, przebijają nawet taflę! Jak je stylizujesz?
|
|
|
|
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak mi łeb pęka od tego kataru, zawalone mam chyba zatoki, a na złość zapomniałam na mieście kupić coś przeciwbólowego. jeszcze moje dziecko ma jakiś dziwny dzień bo jakieś płacze są, mam nadzieję, że nic ją nie bierze. Wy tak o studiach a ja nie mogę się zabrać za skończenie swojego licencjata zostało mi pracę napisać, ale jakoś nie ma ciągle czasu. miałam się przez ten okres świąteczny zabrać za nią, więc może faktycznie się przełamię ciągnie mnie na mgr, ale w sumie to nie wiem na co, bo zmieniłam zdanie już dwa razy.
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Pierwsze jest po warkoczu, drugie po ugniataniu z glutkiem lnianym, pozostawione do samodzielnego wyschnięcia
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

nie wiedziałam na który się zdecydować, gdyby tańsze były to wzięłabym pewnie więcej

pójdę sobie w Gliwicach po zaliczeniu z projektowania 
7 trzeba już wracać na uczelnie, a projekty jeszcze nie zaczęte...